Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Χθεσινός απολογισμός"

Άμα δεν κοιτάς πίσω δεν μπορείς να πας μπροστά - δεν λέμε να ζεις με το παρελθόν - αλλά στο στοίχημα σημαντικός είναι ο απολογισμός. να κοιτάς την αγωνιστική που πέρασε και να αναλύεις τα παιχνίδια για να έχεις μια γενική άποψη για τις ομάδες αλλά και να είσαι έτοιμος για την αγωνιστική που έρχεται. Βέβαια ο πολύς ο κόσμος τρέχει να προλάβει να παίξει και σήμερα - δύσκολα πράγματα αυτά - το μυαλό κουράζεται, όταν του βάζεις πολλά δεδομένα. και είπαμε πως το στοίχημα για το μέσο μυαλό είναι δύσκολο να το κατανοήσει!

Χθες καλύτερα που δεν μπλέξαμε με κύπελλα στην Αγγλία αφοί  τα αουτσάιντερ δεν έκαναν ζημίες και "πουλήθηκαν" σε εξευτελιστικές τιμές - μετράει και η απόδοση μην το ξεχνάμε αυτό! είπαμε για μη αξία στην απόδοση της Μπρίστολ Ροβερς - έπεσε στο 2 το διπλό αλλά η Μπρίστολ έπεσε αμαχητί στην δύσκολη έδρα της Μπάρνετ - έπαιζε και με δέκα η Μπάρνετ από το 60 αλλά η φαβόρα μας τον έκλασε. Τώρα άμα ήταν ελαφρώς καλύτερη η Μπρίστολ - "That's the game"! αλλά και η Κέμπριτζ δεν πήρε τίποτα στο Κρόουλι - και εκεί σύμφωνα με τον προπονητή της τον Ντέρι έκανε και άθλια εμφάνιση - πήραν χαρτί πάνω τους, έριξε και τις ήδη αστείες αρχικές αποδόσεις ο μπούκ και οικονόμησε. 

Αν νομίζεις πως θα οικονομήσεις παίζοντας φαβορί διπλά στην Αγγλία κοίτα να το ξανασκεφτείς - δεν περνάνε με την ευκολία που δείχνουν οι αποδόσεις και μακροχρόνια θα είσαι μείον. Τώρα άμα είσαι επιλεκτικός και παίζεις κάποια φαβορί που πραγματικά έχουν τύχη και στην σωστή απόδοση - κομματάκι δύσκολο να πετύχεις και τα δυο - κάτι θα κάνεις. 

Στα δικά μας η Στιβενέιτζ έχασε η ρουφιάνα - καλή ήταν αλλά έφαγε ένα γκολ με φάουλ στο τέλος του ημιχρόνου και μετά πάπαλα - αλλά πέρασε η Τσέστερφιλντ. και ενώ ήταν 1-3 στο 86 τρώει μια κόκκινη τρώει και ένα γκολ, στο 90κάτι και να πως γίνεσαι καρδιακός από το κουμάρι. στο ντούκου πέρασε αυτό το διπλό που είχε και τύχη και καλή απόδοση - κάτι λίγοι "λοξοί" την έπαιξαν. 

Άλλα βρέχει και θα πρέπει να πάμε να δούμε και τι κάνει και εκείνος ο αντιστοιχηματικός ήρωας κει πάνω στην σπηλιά - 


Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ

"το ασχημόπαπο του γκισέ"

Γεια σου ρε γκισέ, ετοιμασίες βλέπω, έβαλες τα καλά σου, ξεκινούν τα αστέρια και θα φας καλά. Τέτοια ματσάκια να χες κάθε μέρα και δεν ήθελες τίποτε άλλο…

"ραντεβού στα τυφλά"

Υπάρχει μια φιλοσοφία εδώ – καλή, κακή, αλλά υπάρχει. Να περιμένουμε οκτώ αγωνιστικές, άντε έξι, να έχουμε ένα δείγμα. Να έχει κάνει τα ταξιδάκια του ο άλλος, να έχει κάνει τις υποδοχές του και να δούμε πού την πάει την δουλειά. Θα μου πεις, ακριβώς πού πάει μια ομάδα; Μπορεί να έχουν φτάσει Χριστούγεννα και να μην μπορούμε επακριβώς να πούμε. Αλλά κι αυτό το ραντεβού στα τυφλά δεν είναι της φιλοσοφίας μας – χωρίς να πιστεύουμε πως δεν μπορεί να βγει και κάτι.

"Η ψυχολογία του παίκτη"

Αυτή η ψυχολογία φοριέται πολύ στις μέρες μας. Είναι και καινούριο φρούτο και θέλει χρόνο για να δώσει αυτά που ήρθε να δώσει στον άνθρωπο. Την ψυχολογία του παίκτη θα δούμε σήμερα. Για άλλους πολύ σημαντική – για άλλους ένα ακόμα αχρείαστο όπλο στην φαρέτρα τους.