19 Ιαν 2016

"Όλνταμ - Μπέρι"



Όλνταμ (2,45) - Μπέρι (2,81)- με το αριστερό το ντεμπούτο Σέρινταμ στην Όλνταμ ( παράτησε το Νιούπορτ τούτος για τα "μάτια" της Όλνταμ ) έχασε στο Μπράντφορντ με 1-0. - μέχρι το 41 τα πρώτα δείγματα ήταν καλά σύμφωνα με τον νέο κόουτς αλλά η κόκκινη στο 41 "χάλασε" το παιχνίδι. έχουν κάνει και προσφυγή για την κόκκινη στον αμυντικό Μπράουν και περιμένουν. Περιμένουν όμως και την Μπέρι με άγριες διαθέσεις το Σάββατο για να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.


Μια Μπέρι που ξεφούσκωσε μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα. στα εφτά τελευταία παιχνίδια που έδωσε μακριά από την έδρα της δεν πήρε τίποτα - ούτε ένα Χ. Να η ευκαιρία για Σέρινταμ να δικαιολογήσει αυτήν του την κίνηση. - σε τι απόδοση όμως; στο 2,60 που άνοιξε οριακά σαν σκέψη μπαίνει -  τώρα έπεσε στο 2,40 - μια εταιρία το έχει ακόμα στο 2,50.  για μια ομάδα με 3 νίκες όλες και όλες και μόλις 1 εντός. και μιλάμε για ντέρμπι στα περίχωρα του Μάντσεστερ και με δυο διπλά κει μέσα για Μπέρι το 11 και το 12.

Έχει σήμερα άλλο ένα ντερμπάκι - κυπελλάκι - στο Μπράντφορντ η Μπέρι θα κουραστεί - στα συν για Όλνταμ.

Περιμένουμε το σημερινό της Μπέρι, να δούμε τον άσσο της Όλνταμ με μικρή όμως αξία...






1 σχόλιο:

  1. Η Μπέρι εχθές πέρασε στα πέναλτι μέσα στο Μπράντφορντ - μετά από τόσες μαζεμένες σφαλιάρες που είχε μαζέψει κάπως θα συνήλθε. ψυχολογικά γιατί από σωματικά είχε ταλαιπωρία. έπαιξε εξήντα λεπτά κανονικού αγώνα και ολόκληρη την παράταση με παίκτη λιγότερο. με 8, 9 παίκτες από την βασική ενδεκάδα έπαιξε η Μπέρι χθες. έχει μέρες να ξεκουραστεί αλλά η καταπόνηση ήταν μεγάλη. δεν μασάν από αυτά η Άγγλοι θα μου πεις γι αυτό περιμένουμε άνοδο του άσσου για Όλνταμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή