23 Ιαν 2016

"Σκέψεις και προβληματισμοί"


Με γυροφέρνει και μια κολοίωση και χθες δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε το πρελούδιο. Θυμήθηκα στα παιδικά μας χρόνια πως τα πρωινά σηκωνόμασταν καλύτερα μετά από κρυολογήματα – ξεκουράζεται ο οργανισμός φαίνεται. – και είπα άστο το πρωί. Απροπόνητος και ψιλό αδιάβαστος ρίχνω κάτι ματσάκια για σήμερα…

Λιντς (2,31)– Μπρίστολ Σίτι (3,22)– η Λιντς ούτε με τον χοντρούλη τον Εβανς δεν βλέπει προκοπή. Η Σιτι όμως το μπέρδεψε το πράγμα και φαίνεται να της βγαίνει σε κάλο. Μετά την ήττα από Ντόνς έδιωξαν τον «αναμορφωτή» Κότεριλ και κέρδισαν την αρμάδα του Καρανγκα. Και κέρδισαν την Μίντλεσμπρο κάνοντας σπουδαία εμφάνιση – το γκολ το έβαλαν στο τέλος που σημαίνει πως δεν είχαν κάτσει πίσω να περιμένουν το τέλος. Γενικά είχαμε πει πως βάση απόδοσης είχε δυνατότητες η Μπρίστολ για κάτι παραπάνω – τώρα να ήταν η φυγή του Κότεριλ η αφορμή για να φανούν; Έχει τύχη στην προβληματική Λιντς αλλά την ώρα που κοιμόμασταν ο μπούκ από 3,75 που είχε το διπλό το έριξε στο 3,30. – πάλι αργήσαμε…


Σέφιλντ Γιουν. (1,66)– Σουίντον(4,85) – υπάρχει κόντρα που κρατάει από τα περσινά μπαράζ ανόδου  εδώ – κάτι τεσσάρες που άρπαξε η Σέφιλντ θα θέλει να ανταποδώσει. Ο μπούκ πουλάει φανέλες της Σέφιλντ εδώ γι αυτό κατεβαίνει με αυτές τις αποδόσεις – αποδόσεις που είναι βγαλμένες για δυο μήνες πριν. Στα τελευταία 10 η Σουίντον πήρε 21 βαθμούς και η Σέφιλντ 16. Έδωσε και την δυνατότητα ο τρελό πρόεδρος στον Γουιλσον να το πάει μέχρι τέλος – είναι δύσκολο το ματς γιατί η Σέφιλντ αρχίζει και βρίσκει πατήματα – αλλά οι αποδόσεις ευνοούν την κόντρα. 

1 σχόλιο:

  1. Ψιλοχαθηκαμε. Δεν πειράζει. Ουκ εν το πολλω το ευ. Θα το γραψουμε μια μερα αυτό το αρθρο για το στοιχημα. "Ουκ εν το πολλώ το ευ". Ωραίο ειναι σαν τιτλος. Προέρχομαι από κακές μέρεςστοιχηματικά και σε κάτι τετοιοες περιπτώσεις αρχίζει η "αυτοαμφισβήτηση", ότι τα κάνω όλα λάθος και γι αυτό χάνω κλπ. Το εχω ζησει πολλές φορες πια αυτό. Οποιος δεν τό 'χει, δεν είναι ντροπή να παραδεχθεί ότι το σταματά. Στα συν είμαι. Δεν θα φύγω δα και ηττημένος από τη σεζόν.
    Τεσπα δεν ειναι το θεμα μας αυτό, σου έχω ερώτηση:
    Μπλακπουλ-Σεφιλντ Γιουνάιτεντ 4,20 ο άσος και 1,95 το διπλό. Είναι καλή εντός η Μπλακπουλ (6-2-5) και 3-0-1 τα τελευταια εντός. Και η άλλη είναι βεβαια το μεγαλο ονομα με βαριά φανέλα και στεκεται καλά εκτός. 4-6-3 με 2-2-0 τα τελευταια.
    Αν τα βαλεις στη σουμα είναι περίπου 30-30-40, επομένως ο άσος (4,20) έχει αξία. Στο 2,75 το DNB (το εχω ξαναπει, μας κλεβουν εδω, κανε τα μαθηματικα και θα δεις).
    Η γνωμη σου ποια ειναι. Θα επαιζες τον ασο στο 4,20;

    ΑπάντησηΔιαγραφή