29 Ιαν 2016

"Στοιχηματική σχόλη"

Όλα είναι θέμα ρυθμού – εμείς τον χάσαμε τον ρυθμό μας – θες μας έβγαλε εκτός ρυθμού η άτιμη η γρίπη; Θες η γρίπη να ήταν αυτό το έναυσμα που ψάχνει κάποιες φορές ο οργανισμός για να κατεβάσει τις ασφάλειες και να επανέλθει δριμύτερος; Το να μην κάνεις τίποτα πολλές φορές είναι πιο σημαντικό από το να κάνεις ένα σωρό ανούσια πράγματα.

Σχόλη - παρεξηγημένη λέξη -  Στις μέρες μας ταυτίστηκε με την τεμπελιά, γιατί δεν μπορεί και δεν πρέπει ο άνθρωπος – ο σημερινός άνθρωπος  να αποζητά χρόνο που δεν θα κάνει τίποτα.   Όλοι πρέπει να κάνουν κάτι – μικρό μεγάλο, ασήμαντο, σημαντικό μικρή σημασία έχει – αυτό που έχει σημασία είναι να απασχολούνται με κάτι. Στη σχόλη ο άνθρωπος μαθαίνει να περιμένει – τα μεγάλα πράγματα,  οι μεγάλες ιδέες θέλουν το χρόνο τους.

Στοιχηματική σχόλη - Και το στοίχημα θέλει την σχόλη του – εκείνη η εσωτερική αφύπνιση  που έρχεται μετά από ένα βαθύ λήθαργο. Να αφήνεσαι στα «σωθικά» σου να σε κάνουν πιο σοφό με όλα αυτά που τα έχεις ταΐσει για καιρό. Θέλει χρόνο ο ανθρώπινος οργανισμός για να επεξεργαστεί όλες αυτές τις «τροφές» που λαμβάνει καθημερινά και η σχόλη λειτουργεί σαν το καλύτερο χωνευτήρι. Αν δεν μάθεις και να αφομοιώνεις όλη τη σοφία της γης να «φας»  μπορεί να μην γίνεις ούτε δράμι σοφότερος. 

Μπράντφορντ(2,16) – Φλίτγουντ Τάουν(3,34) – σκασμένη και προβληματισμένη μοιάζει η Μπράντφορντ είναι αλήθεια. Το πέμπτο ματς που δίνει σε δεκαπέντε μέρες και έχει γράψει και μια παράταση και ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Πήρε και ένα φόρ δανεικό λέει της Μπέρμιγχαμ που ήταν στο Σουίντον για ένα φεγγάρι. Η άλλη μετά την ισοπαλία μέσα προχθές με Ντόνκαστερ έπεσε στην τετράδα των φουνταριστών – έχει όμως και δυο ματσάκια λιγότερα από τις τρεις ομάδες που είναι ακριβώς από πάνω. Μια ήττα έχει στα τελευταία  έξι και γενικά τα παλεύει όλα τα παιχνίδια και δεν έχει πάρει τους βαθμούς που μπορούσε. Εδώ όμως μετά την ήττα της Μπράντφορντ από Μπάρσνλει την Τρίτη  μέσα, το διπλό πήγε από 5 στο 3,50 – κάπου ξεχασμένο υπάρχει και στο 3,70. Η Φλίτγουντ η καλή, η πενταρίσια σου  κλείνει το μάτι και σου λέει – με δυο στα δέκα τα λεφτά σου θα μένουν απείραχτα και με τρία στα δέκα θα έχεις κέρδος - πέντε "μίζες". Η άλλη η ξεφτιλισμένη σου ζητάει τρία στα δέκα για να μην χάνεις – για να κερδίσεις με το τέταρτο στα δέκα ούτε λόγος…

Σουίντον (2,71)– Μπάρσνλει (2,46)- να χαρώ http://www.infobeto.com/stoixima-prognostika/stoiximatiki-sxoli

15 σχόλια:

  1. "Βλεπεις οτι η Κρου μπορει ή βλεπεις την αποδοση και ορμας"?
    Παντα με προβληματιζεις. Σωστοτατη ερωτηση. Σε μενα απευθυνεσαι εξ αλλου. Κανεις as far as i kmow δεν εχει προτεινει Κρου. Ασε που η ορμη ειναι ιδιον των νεων παικτων. Το επιασα το υπονοοουμενο! Δεν ξερω φιλε. Ψαχνομαι. Δεν το κρυβω. Η αποδοση μετραει πολυ για μενα αλλα δεν ξερω αν αυτο ειναι το σωστο παιχνιδι. Τιμια πραγματα. Μπορει να κανω λαθος που θεοποιω την αποδοση. Αν σου πω οτι η μικρη εφερε ισοπαλιες με 2 σοβαρες ομαδες και η αλλη εχει ηδη 6 ηττες εντος, σημαινει οτι μπορει να γινει η ζημια; Δεν ξερω. Παντα λεω οτι στο ποδοσφαιρο ολοι εχουν τις πιθανοτητες τους. Την Κρου την εχω για 15-20% και εχω 9.00 το dnb. Το οποιο dnb τωρα εχει παει στο 6.50, αρα καποιοι το πονταραν.
    Πολλη κουβεντα οταν δεχομαι οτι εχω 85% να χασω το στοιχημα.
    Το καλυτερο απο ολη την ιστορια ειναι οτι προβληματιζομαι.
    Προσπαθω να καταλάβω εσυ τι θα παιξεις αλλα δεν καταλαβα. Σιγά μην καταλάβαινα.
    Οπως επισης ποσες ημερες ειχες τη γριππη! Πολλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Good morning nklaps - το στοίχημα για την γρίπη το χάσες, τρεις μέρες με άντεξε και αυτή. σαν αγορά η Κρου βγήκε καλή αφού το DNB έχει τώρα 6 - ταμείο θα κάνεις στις επτά και απολογισμό κοντά στο Πάσχα. Μην με παρεξηγήσεις κάτι φορές λειτουργώ και σαν δικηγόρος του διαβόλου - χρειάζεται και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπα δικιο εχεις. Το Ταμειο στις 7 ειναι η αισιοδοξη πλευρα! Υπαρχει και η "αρνητικη διακυμανση" και το Ταμειο μπορει να αργησει και πιο πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στα τρία πέναλτι χάθηκε το ένα - δεν ήταν για σένα, για Μίλγουολ στο τέλος. καλό το ρίσκο αφού δεν έχασες τα λεφτά σου. γενικά ήταν καλή μέρα η σημερινή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. nklaps γενικά θεωρώ πως αν ΔΕΝ είναι η δουλειά σου το στοίχημα, να ασχολείσαι δηλαδή όλη μέρα με αυτό, είναι υπερβολικά δύσκολο να είσαι κερδισμένος και μάλιστα αρκετά.
    Εγώ έχοντας αυτό στον νου μου προτιμώ να παίζω σημεία μελετημένα από επαγγελματίες του χώρου τους οποίους με τα χρόνια εμπιστεύομαι.Με την λογική πάντα ότι μπορώ μέσα του στοιχήματος να βγάλω τις διακοπές μου.
    Για παραπάνω πράγματα πιστεύω πρέπει να βρούμε άλλους τρόπους (να μπούμε δηλαδή απέναντι στους book με τα ίδια όπλα, μαθηματικά και αλγόριθμους)

    http://foxcasino.gr/matthew-benham-epaggelmatias-paikths-stoixhmatos/

    http://www.betblog.gr/articles.aspx?aid=37448

    http://www.betblog.gr/articles.aspx?aid=37467

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βαγγελη, αφου δεν κερδισα, τουλαχιστον ευτυχως που δεν εχασα.
    Εσυ πες μου οτι επαιξες Σκανθορπ και Γεοβιλ. Αυτο κατάφερα να αποκρυπτογραφησω απο το κειμενο σου. Αληθεια, ειναι αναγκη να κανω αποκρυπτοφραφηση; Ας ειναι. Ενας απο τους λογους που μου αρεσει το blog σου ειναι και οτι δεν εχει ουτε ΜΙΑ διαφημιση! Το κανεις για την παρτη σου και γιατι απλα γουστάρεις.
    Στεφανε το 95% και των δικων μου επιλογων μου ειναι απο αλλους που εμπιστευομαι. Εννοειται. Δεν εχω πολυ χρονο ουτε εγω. Δεν ειναι η δουλεια μου το στοιχημα. Αφηνω ενα 5% που τα στοιχηματα δεν τα παιρνω απο καποιον. Αυτα τα 5% πιστευω οτι με τον καιρο θα βελτιωθουν σε ποιοτητα. Μαθαίνω ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εχω προβλημα με τους υπολογιστες. ναι καπου εκει πατησα αλλα αυτο που μετραει ειναι το σκεπτικο και εχθες πηγε καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημερα. Χαθηκαμε. Σε ό,τι με αφορα από Ιανουαριο και μετά τρωω συνεχώς "σφαλιάρες" στοιχηματικές και μου εχει φύγει λιγο ο "τσαμπουκάς" και η όρεξη για στοιχημα. Αλλά μία καλημερα δεν ειναι κακο να την λεμε.
    Βλεποντας το προγραμμα εχω σταμπαρει δύο (αυτό που λέμε) "τίμιους" άσους. Σαουθεντ 2,25 και Μπερμιγχαμ στο 2,55. Οχι ευκαιρίες φυσικά, αλλά τίμια ασάκια
    Την γνωμη σου σοφέ Γέροντα. Αναρωτιεμαι αν εχεις σκοπο να μας δωσεις και καποια δικη σου επιλογη.
    Την αγαπημένη μου Κρου ο Μπουκ την δίνει 5,00 και νομιζω ότι μαλλον ορθώς θεωρεί ότι εχει το περιθώριο να την δίνει ψηλά, ως "σάπιο πραμα" δηλαδη. Δεν παίζει όμως και με κανενα θηρίο. Θα μπορουσα να εμπλακώ και στο 5,00, αλλα μπορεί να πάει και ...6.00 οπότε περιμενω. Δεν καιγομαι κιολας, εχω ψιλο-ξενερωσει.
    Θα τα πουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεια και χαρά σου - δεν υπάρχει άνθρωπος που να παίζει Αγγλία και να μην την έχει σιχτιρίσει - τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια. μετά ταιριάζουν τα χνώτα και αποδέχεται ο ένας το χούγια του άλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άσσους στην Αγγλία; - εκρηκτικό μείγμα, πρέπει να κερδίζεις πιο συχνά. μην νομίζεις πως είναι εύκολο.

    τα παιχνιδάκια θα τα αναλύσουμε αύριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Περιμενουμε!
    Τι εχει ο ασος;
    41% επιβεβαιωση στην championship και 42% στην League 1. Πρωτο σημειο είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημερα! Την ΑΓ2 την έφαγες - εκεί έχουμε ισοπαλια στους άσσους και στα διπλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σωστο. Εχεις δικιο αν μιλησες γενικα. Οι ασοι ομως που προανέφερα δεν αφορουν στην League 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σωστο. Εχεις δικιο αν μιλησες γενικα. Οι ασοι ομως που προανέφερα δεν αφορουν στην League 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή