Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Απολογισμός"


Άμα γράψεις για ξεκούραση, πάσο, ρεπό λόγω δυσκολιών - το τρως το φάσκελο και είναι όλο δικό σου. ο κόσμος σου γυρνάει την πλάτη - ο κόσμος ψοφάει για παιχνίδια - κερδισμένα, χαμένα μικρή σημασία έχει. Γι αυτό και το πάσο
βλέπω έχει βγει από το διαδίκτυο - δεν "πουλάει". ντε και καλά να παίξουμε όλοι, μην δεν πιάσουμε την μπάζα - και ζήσαμε εμείς καλά και οι μπούκ καλύτερα!

Και αύριο να δεις ουρές που παίζει Λίβερπουλ - Μάντσεστερ - σε  παιχνίδι no bet και η κουτσή Μαρία έχει άποψη, τέτοια θέλει ο Μπούκ και έχει σίγουρα κέρδη. Αφού βλέπει πως η πελατεία του παίζει για να παίζει κοιμάται ήσυχος - ποτέ δεν κοιμάται ο κανάγιας τρόπος του λέγειν...

Σου ρίχνει την Λίβερπουλ που με τον Κλόπ έχει γίνει ανταγωνιστική φαβορί του 2,30 περίπου και για έναν περίεργο τρόπο θα πάρει και τα πιο πολλά πονταρίσματα. - λέτε να μην ξέρει ο μπούκ τόσα χρόνια τα χούγια των πελατών του; - οι τάσεις της αγοράς λέτε πως δεν παίζουν ρόλο στην διαμόρφωση των τιμών; - υπάρχει ακόμα κανείς που να πιστεύει πως στο στοίχημα υπάρχουν αντικειμενικές αξίες;

Μην βιαζόσαστε όταν βαρεθώ να γράφω ή θα ρίχνω παιχνίδια ξερά ή θα αποσυρθώ και θα μείνει ο λοξός  αντιστοιχηματικός ήρωας. Εγώ πάντως εκείνα τα λίγα που ξέρω από στοίχημα τα έμαθα από αυτούς που πουλούσαν σκέψη και όχι παιχνίδια. Με την τροφή για σκέψη κάποια στιγμή μπορεί να μπορείς, να βρεις μόνος σου την τροφή σου, με τα παιχνίδια θα είσαι πάντα εξαρτώμενος των παιχνιδιών.
Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ

"Μακριά από τα άχαστα"

«Να τον φάει η αρκούδα, να μην γράψει, να ησυχάσουμε -  απόδοση 1,30» - ευκολάκι. Αμ δε.Ρε μην παίζετε φαβορί θα καταστραφείτε. Να παίζετε αουτσάιντερ, τρίλιζα, μακριά γαϊδούρα, αλλά μακριά από άχαστα φαβορί.

"Καλή αρχή"

Περνάει ο καιρός μάγκες, περνούν και τα χρόνια, περνούν και οι ζωές. Πότε τελείωσε η Αγγλία – πότε αρχίζει πάλι; Έχουμε και την πρώτη αγωνιστική το Σάββατο. Για πρώτα συμπεράσματα είναι καλή, αυτή η αγωνιστική - δεν είναι όμως για τζόγους και πονταρίσματα στα τυφλά.

"Για την τιμή των όπλων"

Καλημέρα, έκτη αγωνιστική σήμερα στην Αγγλία και οι ευκαιρίες σπανίζουν. Εμείς δεν βιαζόμαστε, ούτε πιέζουμε καταστάσεις. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, αποτελέσματα, διαμόρφωση αποτελεσμάτων και περιμένουμε.