Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Ρωμη

"Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα" (Γαλλική παροιμία) - υπομονή χρειάζεται για τον μεγάλο σκοπό. και στο στοίχημα έχουν τύχη αυτοί που ζυγιάζουν την κάθε τους κίνηση. αυτοί που μπορούν να περιμένουν και δεν παίζουν για να παίζουν -  αλλά και στην ζωή η δημιουργία απαιτεί χρόνο και κόπο -  και αυτό το σάιτ δεν μπορεί παρά να χρειάζεται χρόνο για να βρει τα πατήματα του. πολλές φορές μπορεί να χρειαστεί να περπατάς στις μύτες των ποδιών για να μην ξυπνήσεις τους άλλους γύρω σου.


Για σήμερα στην Αγγλία έχει Southern Premier - από τα βάθη του κάτω κόσμου βγαίνουν αυτές. ημι- επαγγελματικές και ερασιτεχνικές ομάδες - επίπεδο κάπου στο 7 και 8. η Νάσιοναλ Λιγκ ( η πιο γνωστή Κονφερενς) είναι επίπεδο κατηγορίας 5 - φαντάσου για πόσο κάτω μιλάμε. αυτό που παρατηρούμε είναι πως στους περισσότερους μπούκ η γκανιότα φτάνει και στο 10% - υψηλή γκανιότα σημαίνει πως σε βάθος χρόνου ένας μικρός δαίμονας σου αφαιρεί μέρος των χρημάτων σου ανεξάρτητα πόσο καλός η πόσο σκράπας είσαι. κάτσε καλά που θα μπλέξουμε με αυτά - οι κομάντο αυτοκτονίας δεν διάγουν και τις καλύτερες μέρες στο στοίχημα...

Στόουκ3,03) - Λίβερπουλ(2,47) - πρώτο παιχνίδι σήμερα και ρεβάνς στο "Άνφιλντ" την θέλει σίγουρα την συνέχεια ο Κλόπ αλλά υπάρχει και δεύτερο ματς και πολλοί οι συνδυασμοί και λίγες οι ευκαιρίες - πάσο - είπαμε δεν παίζουμε ότι βγάζει ο μπούκ και δεν "πυροβολούμε" ότι κινείτε. τώρα οποίος θέλει να παίξει υπάρχει και το ρητό "όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Ρώμη"...

Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ

"Μακριά από τα άχαστα"

«Να τον φάει η αρκούδα, να μην γράψει, να ησυχάσουμε -  απόδοση 1,30» - ευκολάκι. Αμ δε.Ρε μην παίζετε φαβορί θα καταστραφείτε. Να παίζετε αουτσάιντερ, τρίλιζα, μακριά γαϊδούρα, αλλά μακριά από άχαστα φαβορί.

"Καλή αρχή"

Περνάει ο καιρός μάγκες, περνούν και τα χρόνια, περνούν και οι ζωές. Πότε τελείωσε η Αγγλία – πότε αρχίζει πάλι; Έχουμε και την πρώτη αγωνιστική το Σάββατο. Για πρώτα συμπεράσματα είναι καλή, αυτή η αγωνιστική - δεν είναι όμως για τζόγους και πονταρίσματα στα τυφλά.

"Για την τιμή των όπλων"

Καλημέρα, έκτη αγωνιστική σήμερα στην Αγγλία και οι ευκαιρίες σπανίζουν. Εμείς δεν βιαζόμαστε, ούτε πιέζουμε καταστάσεις. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, αποτελέσματα, διαμόρφωση αποτελεσμάτων και περιμένουμε.