Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Άκρινγκτον - Χάρτλπουλ"Άκρινγκτον (1,52)- Χάρτλπουλ(6,10) - εδώ πέφτει το φαβορί σε σημείο αηδιαστικό που σε βάζει σε σκέψεις για κόντρα. ένα φαβορί που έχει ξεχάσει να παίζει στην έδρα του - αφού ο καιρός της κάνει συνέχεια χαλάστρα. με εκείνα τα λίγα που

έχουμε δεν δείχνει και καμιά έδρα φρούριο αφού κέρδισε εκεί 4 στα 9 ούτε καν 50% δεν βγάζει - το καλό χαρτί για την Άκρινγκτον είναι τα εκτός έδρας, αφού εκεί έχει φέρει 7 διπλά. για 1,53 και 1,50 δεν έπαιζα άσσο που να με σταύρωναν. δεν προκύπτει από πουθενά αυτή η πτώση του άσσου - ίσα ίσα που η νίκη της Χάρτλπουλ με Γουίκομ το Σάββατο τους κάνει να πιστεύουν πως μπορούν να πάρουν κάτι από το σημερινό παιχνίδι. Πάνε και με έναν νέο στράικερ από Μπρίστολ Ρόβερς

Έχουμε ένα φαβορί που έχει ερωτηματικά πως θα του βγει η απραξία  και ένα αουτσάιντερ που έχει πιότερη τύχη από αυτά τα 7αρια που έχουν αμολήσει τώρα οι μπούκηδες. Το διπλό ήταν στο 5,50 και τώρα DNB στο δίνουν στο 5.


Σχόλια

  1. Λίγο πριν την σέντρα το διπλό έπεσε στο 6 και στο DNB στο 4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τομάρι της Χάρτλπουλ και για παραπάνω ήταν, αφού δεν μπήκε πότε στο παιχνίδι. Κοιτώντας όμως και τα κυπελλικά αουτσάιντερ που δεν πέρασε κανένα κερδισμένος βγήκε αυτός που δεν άνοιξε πολύ το παιχνίδι του. για εχθές ισχύει η ρήση "όσο πιο πολλά παίζεις τόσο πιο πολλά χάνεις"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ

"Μακριά από τα άχαστα"

«Να τον φάει η αρκούδα, να μην γράψει, να ησυχάσουμε -  απόδοση 1,30» - ευκολάκι. Αμ δε.Ρε μην παίζετε φαβορί θα καταστραφείτε. Να παίζετε αουτσάιντερ, τρίλιζα, μακριά γαϊδούρα, αλλά μακριά από άχαστα φαβορί.

"Καλή αρχή"

Περνάει ο καιρός μάγκες, περνούν και τα χρόνια, περνούν και οι ζωές. Πότε τελείωσε η Αγγλία – πότε αρχίζει πάλι; Έχουμε και την πρώτη αγωνιστική το Σάββατο. Για πρώτα συμπεράσματα είναι καλή, αυτή η αγωνιστική - δεν είναι όμως για τζόγους και πονταρίσματα στα τυφλά.

"Για την τιμή των όπλων"

Καλημέρα, έκτη αγωνιστική σήμερα στην Αγγλία και οι ευκαιρίες σπανίζουν. Εμείς δεν βιαζόμαστε, ούτε πιέζουμε καταστάσεις. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, αποτελέσματα, διαμόρφωση αποτελεσμάτων και περιμένουμε.