Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

" Η Κούπα του Πυθαγόρα"


Δηλαδή τι άλλο να γράψουμε εδώ; - - Πυθαγόρας μιλάει - "κούπα του δικαίου" τι να τα κάνεις τα προγνωστικά αν δεν έχεις το μέτρο; προκαθορισμένο κέρδος ακόμα και αν υπάρχει στο στοίχημα είναι μικρό, δύσκολο, ιδιαίτερα κοπιαστικό και αμφίβολο. αν εσύ ζητάς παλάτια, καθημερινά και μεγάλα κέρδη  - ( Ύβρις) θα χάσεις και κείνα τα λιγοστά που έχεις - (Νέμεσις)!

Και σήμερα έχει παιχνίδια και χθες είχε και αύριο πάλι - τόσο καλός μωρέ...


Σχόλια

 1. Αυτο είναι... πατέντα για να μην υπερχειλίζει το... καζανάκι!
  :)
  Η ειδοποιός διαφορά είναι ότι χάνεται μόνο το νερό που έχει ξεπερασει το όριο. Οχι όλο.
  :)
  Λεω και καμια ... να περασει η ωρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ

"Μακριά από τα άχαστα"

«Να τον φάει η αρκούδα, να μην γράψει, να ησυχάσουμε -  απόδοση 1,30» - ευκολάκι. Αμ δε.Ρε μην παίζετε φαβορί θα καταστραφείτε. Να παίζετε αουτσάιντερ, τρίλιζα, μακριά γαϊδούρα, αλλά μακριά από άχαστα φαβορί.

"Καλή αρχή"

Περνάει ο καιρός μάγκες, περνούν και τα χρόνια, περνούν και οι ζωές. Πότε τελείωσε η Αγγλία – πότε αρχίζει πάλι; Έχουμε και την πρώτη αγωνιστική το Σάββατο. Για πρώτα συμπεράσματα είναι καλή, αυτή η αγωνιστική - δεν είναι όμως για τζόγους και πονταρίσματα στα τυφλά.

"Για την τιμή των όπλων"

Καλημέρα, έκτη αγωνιστική σήμερα στην Αγγλία και οι ευκαιρίες σπανίζουν. Εμείς δεν βιαζόμαστε, ούτε πιέζουμε καταστάσεις. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, αποτελέσματα, διαμόρφωση αποτελεσμάτων και περιμένουμε.