Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

" Η Κούπα του Πυθαγόρα"


Δηλαδή τι άλλο να γράψουμε εδώ; - - Πυθαγόρας μιλάει - "κούπα του δικαίου" τι να τα κάνεις τα προγνωστικά αν δεν έχεις το μέτρο; προκαθορισμένο κέρδος ακόμα και αν υπάρχει στο στοίχημα είναι μικρό, δύσκολο, ιδιαίτερα κοπιαστικό και αμφίβολο. αν εσύ ζητάς παλάτια, καθημερινά και μεγάλα κέρδη  - ( Ύβρις) θα χάσεις και κείνα τα λιγοστά που έχεις - (Νέμεσις)!

Και σήμερα έχει παιχνίδια και χθες είχε και αύριο πάλι - τόσο καλός μωρέ...


Σχόλια

 1. Αυτο είναι... πατέντα για να μην υπερχειλίζει το... καζανάκι!
  :)
  Η ειδοποιός διαφορά είναι ότι χάνεται μόνο το νερό που έχει ξεπερασει το όριο. Οχι όλο.
  :)
  Λεω και καμια ... να περασει η ωρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ

"Μακριά από τα άχαστα"

«Να τον φάει η αρκούδα, να μην γράψει, να ησυχάσουμε -  απόδοση 1,30» - ευκολάκι. Αμ δε.Ρε μην παίζετε φαβορί θα καταστραφείτε. Να παίζετε αουτσάιντερ, τρίλιζα, μακριά γαϊδούρα, αλλά μακριά από άχαστα φαβορί.

"Το παλιό σπίτι στο χωριό"

Αχάραγα σηκώθηκα σήμερα - σαν κυνηγός, όχι σαν χαμάλης. Ήθελα να τραβήξω πάλι για το σταυροδρόμι. Εκεί όπου πήραμε το δρόμο του πολιτισμού, με τα φανταχτερά φώτα, στις πλανεύτρες πολιτείες. Εκεί όπου ο άνθρωπος άφησε μια ήρεμη ζωή, χωρίς πολλά βάρη, για μια ζωή που δεν είμαστε σίγουροι τελικά αν αξίζει…

"ραντεβού στα τυφλά"

Υπάρχει μια φιλοσοφία εδώ – καλή, κακή, αλλά υπάρχει. Να περιμένουμε οκτώ αγωνιστικές, άντε έξι, να έχουμε ένα δείγμα. Να έχει κάνει τα ταξιδάκια του ο άλλος, να έχει κάνει τις υποδοχές του και να δούμε πού την πάει την δουλειά. Θα μου πεις, ακριβώς πού πάει μια ομάδα; Μπορεί να έχουν φτάσει Χριστούγεννα και να μην μπορούμε επακριβώς να πούμε. Αλλά κι αυτό το ραντεβού στα τυφλά δεν είναι της φιλοσοφίας μας – χωρίς να πιστεύουμε πως δεν μπορεί να βγει και κάτι.