9 Ιαν 2016

"Πρωινές σκέψεις"

Όποιος είδε έστω και λίγο το παιχνίδι Έξετερ - Λίβερπουλ κατάλαβε πόσο δύσκολο είναι να προσεγγίσεις αγώνες κυπέλλου στην Αγγλία. άντε να έχεις παίξει Λίβερπουλ και να έβλεπες αυτούς που κατέβασε ο Κλόπ ή να τα σπρώξεις στην γηπεδούχο -  να προηγηθεί δυο φορές και να μην νικήσει ούτε  αυτούς. Ο διαιτητής όμως το πήγε στα ίσια - ούτε ένα σφύριγμα για τον "μεγάλο".


Γι αυτό σου λέω άστα αυτά - δεν έχουν κάπου να πιαστείς, να κρατηθείς, τα φαβορί δεν ξέρεις πως θα κατέβουν και τα αουτσάιντερ εξαρτώνται από την διάθεση των μεγάλων - και όπου οι μεγάλοι βγάζουν από πριν μια βαρεμάρα οι μπούκ τρέχουν να την καλύψουν. Τώρα άμα αγοράζουμε φτηνά πράγματα σε ακριβές τιμές μάλλον είμαστε σε λάθος δρόμο. αγορά και ζήτηση και στο στοίχημα - αλλά πρέπει να ξέρουμε τους νόμους της αγοράς και να μην τους ξεχνάμε.

Την DNB της Τσέστερφιλντ και το διπλό της Στιβενέιτζ - εδώ βγήκαν και κάποιες απουσίες για Μάνσφιλντ - το δώσαμε στα παιδιά που μας φιλοξενούν στο σάιτ τους και ένα από το μακρινό μέλλον σαν πρώιμη σκέψη - πολλές φορές όπως θα δούμε στην πορεία οι σκέψεις που ωριμάζουν πολύ στο στοίχημα χάνουν την αξία τους.

Αυτοκυριαρχία χρειάζεται στο στοίχημα - να μην παίζεις για να παίζεις - ας δούμε λοιπόν το κύπελλο σαν μια δοκιμασία που πρέπει να πούμε όχι - ας μάθουμε να επιλέγουμε εμείς το γήπεδο που θα θα διεξάγονται οι αγώνες μας!  Τρίτη και Τετάρτη έχει φουλ αγωνιστική από Πρέμιερ Αγγλίας και Τσάμπιονσιπ - όρεξη να έχεις - αλλά δεν μετράει μόνο η όρεξη...

Τώρα για τα αυριανά παιχνίδια είναι τόσα πολλά που άμα δεν έχεις βρει τρόπο να ξέρεις τι ψάχνεις - εύκολα χάνεσαι...

Να πίνεις τον καφέ σου κάνοντας αυτό που σου αρέσει - αξία ανεκτίμητη!

Μα ωραία μέρα να έχουμε - ανθρώπινη, απλά ανθρώπινη...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου