6 Ιαν 2016

Wigan - Gillngham

Wigan (1,91 μ.ο.) - Gillngham (3,97 μ.ο.) - DW stadium - αυριανό τούτο στην Αγγλία για ΑΓ1. με μια πρώτη ματιά ο μπούκ αδικεί την Gillngham με τις αποδόσεις που έχει βγάλει και όπως έχουν διαμορφωθεί έως τώρα. η δεύτερη της κατηγορίας ταξιδεύει προς το βορρά στην έδρα της πέμπτης και το διπλό είναι λίγο πάνω από 4. - πιθανότητες περίπου στο 25%. και αν λάβουμε υπόψιν τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες που τρέχει σερί η Gillngham δεν θέλει και πολύ κανείς να δει πως η αξία βρίσκεται προς τα δεξιά.



Ενώ η αξία της κόντρας φαίνεται να υπάρχει, υπάρχουν κάποια πράγματα που μας κάνουν τα δούμε τα πράγματα με μεγαλύτερο σκεπτικισμό. Η Wigan εκεί που σε εννιά ματς στο γήπεδο της δεν είχε ήττα έκανε δυο μαζεμένες θα κάνει και τρίτη κολλητή - κομματάκι δύσκολο. - όλα μπορούν να συμβούν θα μου πεις. - ναι αλλά έχω μάθει να μην ζορίζω την τύχη μου. ναι μεν ο μπούκ ρισκάρει με τις αποδόσεις αλλά δεν είμαι σίγουρος πως δεν θα του βγουν τα ρίσκα. Άσε που είναι και τηλεοπτικό και όταν ανάβουν οι προβολείς εύκολα στραβώνεσαι.


O Caldwell (κόουτς Wigan) στάθηκε στην ανάγκη να γυρίσει η ομάδα του στις νίκες, μπροστά στο κοινό της και ειδικά με ομάδες που είναι πάνω από αυτούς στην βαθμολογία. Ο αντίπαλος κόουτς  Edinburgh δήλωσε από τη μεριά του πως θα πάμε με σκοπό να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις του τελευταίου καιρό και προσβλέπουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα.

Να πούμε πως αύριο και για μέρες η Αγγλία θα έχει τον κακό της τον καιρό - πάλι βροχές και δυνατούς ανέμους - είχαμε πάλι πλημμύρες - δυσκολεύομαι να βρω άκρη όταν και ο καιρός δεν βοηθά...

Προϊστορία για να βρεις τρέχεις στο μακρινό 2000 - δεν χρειάζεται να πας καμία αξία δεν έχει...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου