4 Φεβ 2016

"Καθημερινό κουμάρι"



Δεν είναι για χόρταση το αουτσάιντερ! καθημερινό παιχνίδι δεν γίνεται με τα φαβορί; -  θα γίνει με τα αουτσάιντερ; εκτός και αν βαράς στην τύχη - κάποιο θα μπει - έτσι δεν θα κάνεις προκοπή...
επιλεκτικότητα και καθημερινότητα συνήθως δεν πάνε μαζί - Δεν είναι μόνο η γκανιότα που θα σου
ροκανίζει τον παρά αλλά θα πολλαπλασιάζονται και τα λάθη σου - πως, δεν κάνεις λάθη; καλά εσύ μπορεί να είσαι η εξαίρεση αλλά σκέψου και τους άλλους. Αυτοί δεν είναι υποχρεωμένοι να παίζουν και όμως παίζουν καθημερινά - καθημερινό κουμάρι και μάλιστα το προτείνουν και στον παίκτη τον "αιώνιο" παίκτη.

Είναι δύσκολο το ρημάδι - και δυσκολεύει πιότερο όταν μπαίνει μέσα η απληστία και βγαίνει έξω η λογική - απλή λογική θέλει για να καταλάβεις πως είναι διαφορετικό το αουτσάιντερ του κυπέλλου, με το αουτσάιντερ του πρωταθλήματος - απλή λογική θέλει να καταλάβεις πως αν περνούσαν τα 4αρια και τα 5αρια σε καθημερινή βάση οι "γάτοι" θα το είχαν κλείσει το μαγαζί.

Και θα ασχοληθώ εγώ με την Γέοβιλ της Τρίτης που πήγε στο Λούτον; πέρασε το διπλό στο Γουίμπλεντον και έδινε 5,25 - στο Λούτον την έδιναν στο 3,50. πέρασε δεν πέρασε - που δεν πέρασε - είναι κακή αγορά. αν την είχες παίξει το Σάββατο δεν την ακούμπαγες σε αυτές τις τιμές - εάν δεν την είχες παίξει την έπαιζες και έκανες το δεύτερο λάθος. παιχνίδι λαθών και το στοίχημα...

Τώρα για μια καινούρια μόδα που βγάζει και μερομήνια στο στοίχημα - κακός ο Γενάρης, κάλος ο αλωνάρης, εγώ ξέρω το άλλο - " να μουν το Μάη γάιδαρος, τον Αύγουστο κριάρι, όλο τον χρόνο πετεινός και γάτος τον Γενάρη"

Μακριά από το καθημερινό κουμάρι - άστα αυτά για τους "ειδικούς"...






5 σχόλια:

  1. Σκληρή κριτική κανεις στους επαγγελματιες κατ αρχην. Που παιζουν καθημερινά και με πολλές επιλογες. Μα αν αυτοι κανουν λάθη φαντάσου εμας τους μικρους.
    Η μπαλα παιρνει και μενα τον νέο επειδη σου ειπα οτι ο Γεναρης ηταν κακος μηνας για μενα αλλα δεν μίλησα διαχρονικα για Γενάρη. Ετυχε τωρα να ειναι ο Γεναρης. Του χρονου μπορεί να είναι ο Μαρτης-Γδαρτης. Δεν εχω προσωπικα με συγκεκριμενους μηνες. Μακρια τα μερομηνια απο μενα. Υποψιάζομαι ομως ποιος ειναι ο "Μερομηνιας"! Κακία... Σε διαβάζει για να σου απαντήσει; Αναρωτιέμαι.
    :)
    Σημερα πήρα ρεπο. Σε ακολουθησα! Καλα ήταν. Βλεποντας τι ημουν ετοιμος να παίξω, καλα εκανα! Αυριο θελω να δω αν βγάλεις καμια προταση. Ψιλοχσλια το προγραμμα ομως. Δυσκολο το βλεπω. Εσυ ξερεις ομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα - μην με ερμηνεύεις και σπέρνεις διαόλια - απλώς με ενοχλεί ο παίκτης που δεν μπορεί να "χωνέψει" τις ήττες του.Οι νίκες φέρνουν άμεσο κέρδος αλλά οι ήττες που "χωνεύονται" εύκολα βγάζουν μακροχρόνιο κέρδος γιατί δείχνουν πίστη και γνώση -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εισαι φιλοσοφος και δασκαλος. Με 3 λεξεις τα λες ολα.
    Υποκλινομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή