24 Φεβ 2016

"Παίξε μπάλα ρε παπάρα!"



Σε παίρνει ο άλλος το πρωί και σου λέει - πάλι δεν έγραψες ρε παπάρα  εχθές; να ρίξεις "τροφή' για σκέψη με Όλνταμ, Κάρντιφ και την Μπάρνετ του Νκ. - Θα μου πεις εχθές το μυαλό του κόσμου ήταν σε Μπάρτσα και Μπάγερν - όλα τα μάτια στραμμένα στην χλιδή - ποιος να γυρίσει το βλέμμα  στην
ανέχεια; - και ένας,δυο, πέντε να ψάχνουν εκεί οφείλεις να γράψεις αλλιώς τράβα την κουρελού στην σπηλιά και χώσου μέσα και μην ξαναβγείς!

Και σε έχουν πιάσει τα τρελά σου, τα επαναστατικά σου και πας να σώσεις τον κόσμο - τους ρωτάς αν θέλουν να σωθούν; - αν μπορούν να σωθούν; η Σωτηρία τους για σένα, μπορεί να είναι η δυστυχία τους - τους ρώτησες; - μα υπάρχεις αδικία μου λες; μα πιστεύεις στα αλήθεια πως εάν δεν ήθελαν και αυτοί θα υπήρχαν βολεμένοι και καταιδρωμένοι - και αφού το ξέρεις πως οι νηστικοί θέλουν να γίνουν και αυτοί σαν και αυτούς με τις χοντρές κοιλιές και όχι να φάνε όλοι. Γι αυτό και αν κάνεις νηστικός πιάσει καμιά καρέκλα ξεχνάει την πείνα του και τους πεινασμένους και κοιτάει πως θα φτιάξει κοιλιά.

Μόνο οι νέοι δικαιούνται να πιστεύουν πως μπορεί να αλλάξει ο κόσμος - μόνο αυτοί μπορούν να έχουν όνειρα - ρομαντικά όνειρα που τα συνθλίβει μετά η ζωή ή αυτοί οι ίδιοι - τι σημασία έχει; μετά από μια ηλικία καναντάς δον Κιχώτης - και είναι κατάντια να "κυνηγάς" ανεμόμυλους!

Ενώ εδώ μέσα για να μπει ο άλλος κάτι ψάχνει - αυτός που διαβάζει και ψάχνει αδιαφορεί και για τους χορτάτους και για τους νηστικούς - με πόνο ψυχής αλλά αδιαφορεί! ο κόσμος είναι σκατά γιατί ο άνθρωπος προτιμάει τα σκατά...

Για σήμερα ο κόσμος παίζει μια παραπαίουσα Σίτι σε παρακμιακή απόδοση και μια Ατλέτικο που η απόδοση ευνοεί τον μπούκ σε βάθος χρόνου.

υ.γ. καλή η σκέψη Νκ για Μπάρνετ - για να σε δω σήμερα... Ατλέτικο, Σίτι, κόντρα ή πάσο;






10 σχόλια:

  1. Champions League θα πει τηλεοραση (αν με αφήσουν βεβαια τα παιδια).
    Στοιχημα οχι.
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα καταντήσεις και συ γραφικός βλέπω... - θα μου πεις; - είναι δυνατόν να παίζεις με το σωρό και θα θες να δεις χαΐρι;

    Πάντως δεν πα να του λες του παίκτη του "αιώνιου" παίκτη αυτός εκεί - "είδα φως και μπήκα" και συνήθως μένει στα σκοτάδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν βρω χρόνο θυμήσου να γράψω αφιέρωμα για τις ομάδες "νοσοκομεία" και πόσες κηδείες έχουν κάνει! ( βλέπε χθεσινή Οξφορντ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω λέω να βαλω στο σημάδι την Πόρτσμουθ (και πάλι).
    Λοιπόν θα γραψω με το δικο σου αμιμητο στιλ:

    Τι εχουμε εδω; Πόρτσμουθ (1,60) - Κειμπριτζ (5,50). Βλέπεις τωρα την Πόρτσμουθ, που έχει κερδίσει 1 μολις παιχνιδι στα 6 τελευταια, που δεν μπορεσε να κερδίσει το θηριο τη Γεοβιλ, που έχασε και το τελευταιο με τη Μπαρνετ (και εδωσε χαρα στο φιλο μας τον Νκ) να την εχει τωρα ο Μπουκ φαβορί του 1,60. Που πας ρε Καραμητρο; Σου λεει ο άλλος, ο αιώνιος παίκτης, εγω παίζω το μεγαλο όνομα. Δεν μπορεί, θα ανεβει η Πορτσμουθ. Και παει και την αγοράζει σε τιμή που κανονικα δεν θα την έπαιρνε ούτε αν του την εκαναν δωρο. Ουτε με free bet.
    Ενταξει, η άλλη δεν ειναι τοσο μεγαλο ονομα, αλλα ειναι σχεδόν ισόβαθμες, ειναι λιγο πιο ξεκουραστη και εχει 3 νικες στα 6 τελευταια. Βεβαια θα μου πεις τι 3 νικες ρε αρχηγε; Τη Γιορκ και την Νταγκεναμ νίκησε. Και εγω μπορώ να τις κερδίσω αν βρεθω σε μερα. Και αν κοιταξεις και την προιστορια, 3 ματς εχουν παίξει, πελάτισσα η Κειμπριτζ.
    Ετσι ειναι. Αλλος παίζει με τα ονοματα και την προϊστορια και άλλος ψαχνει αθόρυβα και μεθοδικά μεσα σε θολα νερα να βρει την αξία σε ενα διπλό του 5,50.

    Καλά ε; Εγω πιστευω ότι αν ανεβαζα αυτό το κείμενο στον infobeto δεν θα καταλαβαιναν τη διαφορα! Να με εχεις υπ οψιν αν θελεις να λειψεις με αδεια.
    Ελπίζω να μη θυμώσεις. Αν υπαρχει εστω και η παραμικρή παρεξηγηση, το αποσυρω, να ειμαστε εξηγημενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. hahahahahahaha επικό nk!
    Έκλαψα!

    Ωραίο το 5,50άρι φίλε και με αύριο πρωί που θα πέσει η γκανιότα στην 365 παίζει να ανέβει και άλλο!
    Ώραιο σημείο και η Μπαρνέτ! (Καλά ξηγήθηκες στο κείμενο του Μάκη).

    Να πω και εγώ τώρα.Έχουμε την Μπαρτσελόνα με μέτριο ρόστερ και χωρίς μεγάλες εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό και από την άλλη τον Ολυμπιακό που παρόλο τα 2 άσχημα αποτελέσματα του πρώτου γύρου είναι ομάδα με τα όλα της.
    Δεν έχει 2ερο center μεν αλλά στο προηγούμενο στο ΣΕΦ (αλλά και με τον Ραντούλιτσα) είδαμε ότι ο Μιλουτίνοβ (που ξέρω καλύτερο μπάσκετ από αυτόν) στέκεται ενάντια σε παίχτες με βαριά κορμιά.

    1.38-3.15 το σετ. Αδικαιολόγητος φαβοριτισμός για τους Μπλαουγκράνα λες και παίζουν ακόμη με την παλιά ομάδα.
    Αγοράζω το διπλό και μάλιστα με καλό ποντάρισμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τον Περπέρογλου και τον Βεζένκοβ παίζουν δεν μπορώ να βλέπω 1,38 στον άσσο!

      Διαγραφή
    2. Μπασκετ, ε; Εκει πράγματι θα φανεί περισσοτερο η ασχετοσυνη μου.
      Δεν εχω ιδεα αν και μου φαινεται οντως πολυ το διπλό.
      Good luck.

      Διαγραφή
  6. Ρε σεις Αμερικαν μπαρ μου το κάνατε - πρέπει να φτιάξω μια γωνιά στη σπηλιά να παίζετε την μπάλα σας - μπάσκετ έχει δώσει ο άλλος ρε Νκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Hehehe! Μπάσκετ Βαγγέλη ναι :)

      Τα πάω καλά στο "άθλημα".

      Ακόμη γελάω με την ανάλυση αλλά εσύ από τον nk.

      Διαγραφή