28 Φεβ 2016

"Μάντσεστερ Γιουν - Άρσεναλ"


Νάτο το κοσμικό γεγονός για σήμερα. "κουτσοί στραβοί στον άγιο Παντελεήμονα¨ αλλιώς. "όπου γάμος και χαρά ο "αιώνιος" παίκτης μέσα" - ακολούθησε το δρόμο του χρήματος, λέει και θα καταλάβεις πολλά - τι να καταλάβουμε εμείς οι πτωχοί!

"Μάντσεστερ Γιουν(3.50) - Άρσεναλ(2,60)"-  που να το πιάσεις αυτό και να μην λερωθείς; - με τα
φτυάρια θα τα μαζεύουν τα λεφτά οι μπούκ! και φαβορί, έστω οριακό υπάρχει και πάλι κατά έναν περίεργο τρόπο εκεί πάει το πιο πολύ χαρτί. Στην Άρσεναλ του Αρσένη - που όλο στους δεκαέξι μένει. Χτύπησε λέει ο Τσάμπερλειν - και τι θες να κάνουμε; - το ματς πρέπει να παιχτεί! να τζογάρουμε! είναι δυνατόν να παίζουν αυτά τα μεγαθήρια και να μην έχουμε άποψη; - τι σκατά στοιχηματζήδες είμαστε:

Άλλα και η Μάντσεστερ του Βαν Χααλ άλλη βόμβα εκείνη - εκείνος μένει μέχρι να φύγει και ο Μουρίνιο περιμένει - δεν γίνεται δουλειά έτσι. και βάζουν τον ταλαίπωρο τον παίκτη να ψάχνει αν ο τραυματισμοί θα επηρεάσουν την Γιουν.; - επιστρέφει ο Ντε Χεα αλλά έχει ένα τσούρμο τραυματίες.

Να το ρίξουμε στα γκολ λέει ο άλλος - ρε, δεν το γυρνάς καλύτερα στο ΛΟΤΤΟ - έχει και κόρνερ, κόκκινες, ημίχρονα - τελικά - σαν τους απελπισμένους στα ραντεβού στα τυφλά...

Σε ένα παιχνίδι που δεν βλέπεις τίποτα, οι πλειοψηφία του κόσμου παίζει τα ρέστα της - δεν θέλει και πολύ να αναρωτηθείς - ρε μήπως κάνω λάθος; μήπως δεν βλέπω καλά; - και τότε κάνεις το μοιραίο λάθος - ανακατεύεσαι  με τα σκατά και οι κότες ( βλέπε μπούκ) περιμένουν...

υ.γ. έχει και καλή προϊστορία η Μάντσεστερ σου λέει ο άλλος - ρε δεν πας στον διάολο, πρωί πρωί  - Πάσο και ας μην κερδίσω ποτέ!!!





15 σχόλια:

  1. Τι να κάνω και γω μόνος μου έμεινα - ο Νκ κάπου θα λιάζεται και ο άλλος φαίνεται χάθηκε στην Βαρκελώνη...

    Ούτε ο Χειμώνας δεν μας θέλει πια σαν χώρα, σαν λαό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Νκ παρακολουθει παντα. Κανεις δεν ειναι μονος. Εχει κολλησει στη χθεσινη αγωνιστικη. Παιρνει σοβαρά τις οδηγιες. Απλα δεν εχει καταλήξει πως θα τη διαβασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανείς δεν χάθηκε διαβάζοντας! ο καθένας όμως πρέπει να διαβάζει με τα δικά του μάτια! οι περισσότεροι να ξέρεις παρακολουθούν τα παιχνίδια στο live για να βρουν κάτι να ποντάρουν αλλά υπάρχουν και κάποιοι, λίγοι, που εκεί ξεκινούν την μελέτη...

    Ο άλλος ο "μπασκετικός" μου αρέσει που δεν ει ναι δω συνέχεια- νέο παιδί έχει καλύτερα πράγματα να κάνει - πιο μετά ίσως...

    Την καλημέρα μου και μην ξεχνάτε - είναι που είναι δύσκολο το ρημάδι μην το κάνουμε πιο δύσκολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ ρε Αρσένη - δημόσιος υπάλληλος ελληνικός κατάντησες - ξεκούραστη καριέρα έκανες - άλλαξε και καμιά ομάδα να δοκιμαστείς - βλέπε Πεπε και Μουρινιο. Βγήκες στην σύνταξη αλέκιαστος σε παραδέχομαι...

    Με τον καφέ θα δω τον τελικό Λίβερπουλ - Σίτι και δεν θα παίξω τίποτα ούτε στο live.

    Βούλιαξε εκείνη η Γουεστ Μπρομ και ας πάει η Λέστερ για πρωτάθλημα. από 7,50 το διπλό στο 5,50 τώρα. να χαμε να λέγαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτο το ασμα "μια βραδια καταραμένη του τη φεραν του Αρσενη" εσυ δεν το ειχες γραψει; Τοτε δεν σε ηξερα να σε ρωτησω αν εισαι του... Ρεμπετικου!
    Η Λεστερ δειχνει να βγαζει αγχος. Ειδες πως κερδισε χθες. Αρα το 7.50 θα ειχε ενα ενδιαφερον. Μπορει να ξανα-ανεβει. Ολοι αυτοι οι αιωνιοι παικτες σαν εμενα κατα βάθος δεν ξέρουν τι θελουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Nα μαι και εγώ.
    Πόνεσε η ήττα στην Βαρκελώνη και δεν έπαιξα κάτι τις προηγούμενες μέρες.

    Χθες βέβαια παρακολουθώντας το Θάντερ-Γουόριορς εκεί στο 90-83 και βλέποντας το 4.30 τον πολεμιστών λέω κάνε ένα μπάσιμο και συ μπας και το πληρωθείς το 4άρι.
    12/16 τρίποντα ο συνονόματος ο Κάρυ και αποκορύφωση στα τελευταία 8 δεύτερα με το σκορ 118-118 τρίποντο από τα 10 μέτρα και ταμείο!

    Βγήκε η χασούρα της μπάρτσα και ένα κινητό μιας και έσπασα το παλιό :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Τετραδιο Στοιχηματος"

    Βαγγελη θα πω μονο ευχαριστω. Τιποτε αλλο.
    Ποσο; 1 μηνα; 2 μηνες σε διαβαζω; Τόσο. Εχεις περασει απιστευτα μηνυματα για αυτους που θελουν να ασχοληθούν με το στοιχημα και να εχει νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι να εχει στο μυαλο του άραγε ο προπονητης της Γιορκ;
    Θα παει να παίξει με την 3η της κατηγορίας Οξφορντ. Εδρα ...φρούριο ε; Εχουμε υπ όψιν μας ομως από πότε έχει να κερδίσει (για το Πρωταθλημα) η Οξφορντ στην εδρα της; Από την Boxing Day! 26 Δεκεμβρίου η τελευταια φορά. Εκτότε λοιπόν εχει μια ισοπαλια και 5 ήττες εντός! Απολογισμός, οχι αστεία! Και συνολικά: 6-6-4 εντός. Που πατε ρε παιδια ετσι;
    Το θεμα είναι αν η Γιορκ, η γνωστη Γιορκ, που καιγεται για βαθμους, μπορεί να πάρει κάτι. Η Γιορκ εχασε προχθες στα "χασομερια" με 3-2 εντός από τη Λούτον. Δεν το θεωρώ αδικία: Στο τελευταιο γκολ, στο 90+3 όλη η ομαδα μαρκαρει με τα ματια και περιμενει πότε θα το σφυρίξει ο ρεφερι. Αν επαναλαβει τα λαθη αυτά η ομάδα, τσαμπα τα γραφω ολα αυτα. Η Οξφορντ από την αλλη φαινεται οτι επετρεψε πολλες τελικές στην προχθεσινη αντίπαλο της, Γουιμπλεντον, ασχετα αν τελικά κερδισε 2-1 (εκτός εδρας φυσικά. Εντός δεν κερδίζει είπαμε!). Ελπίζω να "επιτρεψει" τελικές και αύριο.
    Εκμεταλλευόμενοι αυτο και την κακη εντός εδρας εικόνα της Οξφορντ, ενας θα μπορούσε να κοιταξει τις τιμές της Γιορκ. 9,00 το διπλό 6,10 το DNB. Δεν θα πήγαινα εκεί γιατι η Γιορκ εχει μολις 1 εκτός έδρας νικη σε ολη τη σεζόν. Αν παει κανεις στην κοντρα, θα παει στο Χ2. Το βλεπω με συμπαθεια, αν το βρω κοντα στο 3,50. 3,10 ειναι τωρα. Εχουμε μια μερα καιρό. Και εννοείται οτι βαζω τη "μικρή" μου μίζα, αφού μιλάμε για στοίχημα σαφώς κάτω του 40%, όπου επιπλέον η Οξφορντ μπορεί και να "ξεμπουκώσει" πάνω μας με δυσαρεστα αποτελεσματα.
    [Το g/g είναι παραδοξως δίκαιο (2,00). Αυτα τα στοιχηματα ειναι συνηθως πολύ κατω του δικαίου. Αλλα πάλι δίκαιες αποδοσεις δεν παιζουμε].

    (Στο τέλος θα με "σκοτώσει" ο Μπαζ, που παίρνω πρωτοβουλίες στο blog του. Ειναι θεμα χρονου!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την καλησπέρα μου στην όμορφη παρέα - τρεις είσαστε ρε παπάρα λέει ένας κάτω από τον κάμπο- και του απαντάμε είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς...

    Βασικά να πούμε για αύριο δεν είναι για πολλά πολλά - έχω και κάτι τρεξίματα - γιατί βλέπω ξηρασία το καλοκαίρι και πρέπει να πάρω τα μέτρα μου...

    Νκ γράψε ότι γουστάρεις αγόρι μου - βλέπω έχεις και μέτρο και άποψη. μην με λιβανίζεις μόνο θα νομίσουν πως είσαι χειροκροτητής μου!

    Εσύ μικρέ σε πολύ δευτερεύον ρόλο βάλε το στοίχημα και πιάσε τη ζωή από τα μαλλιά - μη ν ακούς τους "κουλούς" που σκούζουν πως η ζωή δεν έχει μαλλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπερα. Ναι δεν ειναι για πολλα αυριο. Δεν θα στενοχωρηθω κιολας αν τελικα δεν παίξω τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ θα πάω με το διπλό της Μπρόμιτς σήμερα.
    Πιστεύω είναι μεγάλη απουσία του Καντέ και το 5,75 με προκαλεί!

    υγ. στο άλλο site γέμισε φαβορί? Κακό αυτό..αλλά προφανώς πουλάει.
    Αφού παρατηρώ ακόμη και ο έτερος άγγλος ο οποίος γράφει και στην ματςμάνι δίνει οβερ και φαβορί ενώ είμαι σίγουρος ότι είναι "πάιχτης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελα Στεφανε. Ελπιζω να περασει το σημειο σου. Εγω δεν βλεπω το Χ2 της ομαδαρας μου της Γιορκ να πλησιαζει ουτε κατα διανοια στο 3,50 που ζητησα απο τον φιλο μας τον Μπουκ. Που παει να πει οτι θα το αφησω στην τυχη του. Το Σαββατο λεει εχει συγκρουση γιγαντων Γιορκ και Νταγκεναμ!
    Για το αλλο ναι το ειδα. Ηρθαν νεοι παικτες. Ολοι εβαλαν απο χθες-σημερα απο 1-2 picks για το καλο, για γνωριμια, λες και σημερα ειναι η μερα των ευκαιριων. "Νεο αιμα". Ή μηπως το λενε "πρωτο αιμα". Θα δειξει.
    Δυστυχως δεν υπαρχει κανονας τι ειναι καλυτερο: φαβορι ή αουτσαιντερ. Ο καθενας παιζει με τον δικο του τροπο. Ο,τι του ταιριαζει. Απλα δεν συμβαινει συχνα ενα φαβορι του 50% ο Μπουκ να ειναι τοσο ηλιθιος και να σου το δινει 2,30. Ενα αουτσαιντερ ομως του 20% θα σου το δωσει και 6,00 και 7,00 και 8,00 για να καλυφθει για ολους τους αλλους που ορμησανε στο 1,30. Τα κακα νεα ομως ειναι οτι αν πσιξεις 10 φορες αουτσαιντερ του 20% παιζει σοβαρα να μην πιασεις και τιποτα. Να τα λεμε ολα.
    Τωρα το ποιος ειναι παικτης κανεις δεν ξερει. Επαγγελματιας εννοεις; Δεν ξερω πως ειναι ενας επαγγελματιας παικτης.
    Εγω φανταζομαι καπως ετσι τον επαγγελματια παικτη: επειδη διαχειριζεται μια μεγαλη καβα το καθε bet του ειναι πολλα λεφτα. Αρα καθε bet ειναι παρα πολυ μελετημενο. Μπορει 10 bets να του κανουν αρχικα κλικ και τελικα να απορριψει τα 9! Οσο πιο μεγαλος ειναι ο παικτης, τοσο πιο συχνα λεει no bet και περιμενει υπομονετικα την καταλληλη ευκαιρια. Η παραμικρη λεπτομερεια σε ενα ματς μπορει να τον χαλασει και να μην το πονταρει τελικα. Προτιμα να απορριψει 10 καλα bet παρα να παιξει 1 "κακο". Μην περιμενεις αυτος ο παικτης να σου ανεβασει picks. Οι περισσοτεροι απο αυτους δεν μιλανε καν για στοιχημα. Αλλα ειναι φοβερα αφοσιωμενοι σε αυτο που κανουν. Απιστευτο διαβασμα. Απιστευτη μεθοδικοτητα. Κανεις δεν πληρωνει τεμπεληδες σ αυτον το χωρο.
    Εγω που ασχολουμαι μολις 2 χρονια με το στοιχημα και που το στοιχημα ΔΕΝ ειναι η δουλεια μου, αρα εχει και λιγο χαβαλε, θα ηθελα πχ σε 10 χρονια να πλησιασω σε αυτο το επιπεδο παιχνιδιου. Αλλα σαν επιπεδο. Ουδεποτε επαγγελματικα. Θελει απιστευτα γερο στομαχι. Πρεπει να αντεχεις τη χασουρα. Οποιος δεν αντεχει τη χασουρα δεν κανει για τη δουλεια.
    Κοιτα να δεις παλι αρχισα τις φλυαριες. Ευτυχως λειπει το αφεντικο. Αν καταλαβα καλα απο τα λεγομενα του προσπαθει να μαθει το χορο της βροχης! Μονο ετσι θα βρεξει το καλοκαιρι! Και να δουμε. Δεν πρεπει να του εκανε καθολου κλικ αυτη η αγωνιστικη.
    Ετσι τουλαχιστον καταλαβα εγω.
    ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. hehe! φαντάσου να έχει ανάψει μια φωτιά και να χορεύει γύρω γύρω τον χορό!
    Λοιπόν έγραψα "παίκτης" γιατί όπως και να το κάνουμε με φαβορί είναι απίστευτα δύσκολο να υπάρξει κέρδος. Συνεπώς όποιος παίζει σοβαρά το έχει γυρίσει στα outsiders!
    Στον συγκεκριμένο διαβάζω και εφημερίδα καθώς και στο site και βλέπω παίζει outsiders οπότε για αυτό το ανέφερα!

    Επαγγελματίας θα συμφωνήσω χρειάζεται τεράστια κάβα (πως άλλωστε θα ζήσεις από αυτό?) και τεράστια κριτική ικανότητα.
    Όπως έλεγε και ο Παρασκευάς:

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επαγγελματίας στοιχηματζής είναι να παρατήσεις οτιδήποτε άλλο και να αφοσιωθείς στο στοίχημα. Από αυτό να ζεις. Να μη μάθεις από βιβλία ή από συμβούλους ερασιτεχνών και άσχετων, αλλά από τις δικές σου εμπειρίες. Να περπατάς χιλιόμετρα όταν έχεις χάσει τα ναύλα, να αναλύεις τους λόγους και ποτέ να μη φταίει τίποτε άλλο εκτός από τη λανθασμένη σου κρίση. Ούτε διαιτησίες να σου φταίνε ούτε δοκάρια ούτε στησίματα. Μόνο η κρίση σου να είναι η διαφορά μεταξύ φτώχειας και πλούτου.

      Διαγραφή
    2. Βέβαια σε παιχνίδι 2 αποτελεσμάτων όπως μπάσκετ/βόλλευ/τέννις αναγκαστικά θα πας και σε φαβορί μιας και είναι ελάχιστες οι ευκαιρίες στα outsiders.
      Kαθώς και όποιος παίζει όβερ/αντερ. (πχ ο Παναγιώτης-ισπανός ξέρει τι παίζει καθώς κυνηγάει αξίες στα όβερ αλλά και πάλι βλέπεις δεν έχει κέρδος)

      Συγγνώμη Βαγγέλη αν ξεφεύγω απλά θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε μια τέτοιας φύσεως κουβέντα εδώ. Αν έχεις θέμα το λες :)

      Διαγραφή