6 Φεβ 2016

"Με τα χρόνια"



Καλημέρα, σε όλους της γης τους στοιχηματικά κολασμένους. με τα χρόνια το μάτι βοηθάει πολύ στο πρώτο ξεσκαρτάρισμα. Βλέπεις παιχνίδια και ξέρεις πως αυτά δεν παίζονται - δεν πιάνονται από πουθενά. Ξέρεις επίσης πως ο τρόπος που παίζεις δεν ευνοείται από την συχνότητα άλλα από την
ποιότητα. Μετά μια καλή στοιχηματική αγγλική αγωνιστική δυσκολεύομαι να βρω τρόπους να παίξω σήμερα - βασικά δυσκολεύομαι να βρω και παιχνίδια. Άλλα πόσο δύσκολο είναι να μην παίξεις και να αναγκαστείς να περιμένεις μέχρι την επόμενη. Άλλα είπαμε τα πράγματα που αξίζουν - σπανίζουν!

Έπαιζε θυμάμαι πέρσι η Πρέστον κυριακάτικο εκτός στην Τζίλιγχαμ - φαβορί η Πρέστον κοντά στο 2. και ο ειδικός - Εγγλέζος παρακαλώ - για να δικαιολογήσει το διπλό που πρότεινε έλεγε έχει μια καλή επιστροφή η Πρέστον τον πρώτο της σκόρερ. και το έψαχνες λίγο παραπάνω και έβλεπες πως ο μάγκας είχε παίξει στο προηγούμενο και μάλιστα είχε βάλει και γκολ. το ματς ήρθε 1-1 - δεν έχει σημασία αλλά αυτή η "άχρηστη" πληροφορία θυμάμαι δεν μου έκατσε καλά...

Σάουθεντ - Κόλτσεστερ - σου λέει ο άλλος. με μια πρώτη ματιά όντως είναι ψηλά ο άσσος. αν σκεφτείς πως η Σάουθεντ έχει τους ίδιους βαθμούς με Μιλγουολ και στο προηγούμενο η Κρου πλήρωνε για διπλό στο Νιου Ντέν 10 κάτι βλέπει ο μπούκης. Βλέπει πως είναι ένα ντέρμπι του νότου - κέρδισε εκεί η Κόλτσεστερ το 09, το 07, πήρε ένα Χ το 08 και έχασε το 05. Βλέπει και την βελτίωση που έχει η Κόλτσεστερ με τον Κιν - που από ατυχίες δεν έχει έρθει ακόμα η πρώτη νίκη και μαζεύεται. Υπάρχει αξία στον άσσο αλλά δεν ξέρω αν είναι και καλό να παιχτεί. θα ήθελα ψηλά το διπλό για να κοιτάξω προς τα εκεί - θα μου πεις γούστα είναι αυτά.

Κρού - Ροτσντέιλ - απόδοση της πλάκας για μια ομάδα της πλάκας. δεν μπορεί η Ροτσντειλ με τίποτα να δικαιολογήσει αυτόν τον φαβοριτισμό. η άλλη θα παίξει για το τομάρι της, το πουλάει ακριβά το τομάρι της αφού στα τελευταία δεν έχασε από Μίλγουολ Μπέρι και Γουίγκαν. Άλλα έχει και οκτώ ματς που δεν κέρδισε κανένα και μόλις 2 νίκες εντός σε 14 - δεν μπορείς να την πάρεις και στα σοβαρά...
http://www.infobeto.com/stoixima-prognostika/me-ta-xronia







10 σχόλια:

  1. Καλημερα.
    Σοβαρα τωρα τι θα παιξεις απο αυτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα το πω για τελευταία φορά για να γράψω και κάτι άλλο. παιχνίδια γεμάτος ο τόπος ένα σωρό - διαλέγει ο καθένας και γίνεται ακόλουθος. εμένα το "συναιτερικό" στοίχημα δεν μ αρέσει. Εδώ βγάζουμε μια σκέψη διαφορετική από αυτές που πιστεύει ο πολύς κόσμος - την σκέψη αυτή την παίρνει ο παίκτης την ζυγίζει, κοιτάει άμα του ταιριάζει και την προσαρμόζει στα μέτρα του. κατευθύνσεις ίσως να δοθούν - όταν αξίζουν - αλλά δεν θα γράφουμε και τα κουπόνια άλλων. είπαμε στο στοίχημα κανείς δεν πληρώνει τεμπέληδες και αντιγραφείς. και μην ξεχνάς ότι όποιος δεν αντέχει την χασούρα δεν κάνει για παιχνίδι με αουτσάιντερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχεις καταλαβει καποια πραγματα λαθος για μενα. Εντελώς ομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε από το λίγο που σε έχω "παρακολουθήσει" καλά το πας - απλά τα λέω σε σένα να τ ακούνε οι άλλοι. μην μου χαλιέσαι δεν ήσουν εσύ ο αποδέκτης - πάντα αυτά που γράφω είναι για τον παίκτη μου - τον "αιώνιο" παίκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ημίχρονο 0-1 και έχει φορτωθεί ο άσσος της Σίτι. αναβολές σε Ολνταμ, Σκανθορπ απο ΑΓ1 και σε Μπρίστολ, Εξετερ, Νιουπορτ, Γεοβιλ και στο Νοτιγχαμ - Νοτς Καουντι για ΑΓ2. τα υπόλοιπα μέχρι στιγμής γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. Τρια!
      Και πεντε για μενα που ηθελα λεει το 2 dnb ψηλοτερα

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  7. 9/2/2016
    Καλημερα. Ωρα για σκέψη.
    Δεν θελω να γινομαι ενοχλητικός.
    Οξφορντ (1,60) - Μανσφιλντ (6,50).
    Το σετ φαινεται λαθος. Δεν ξερω αν οντως ειναι, αλλα παντως ετσι φαινεται.
    Δεν θα σου γραψω τα στατιστικά, τα ξερεις πιο καλα.
    Εκτός τωρα αν η Μανσφιλντ εχει σοβαρες ελλειψεις που δεν τις ξερω.
    Ή εκτος αν μετρησε πολυ στη ζυγαρια το γεγονος ότι οι φιλοξενουμενοι έπαιζαν το Σαββατο ενω οι γηπεδούχοι όχι.
    Αλλα οχι και 6,50...
    Τα σεβη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή