18 Μαρ 2016

"η σφαγή των μαζών"


Μπούκ 3 - παίκτης 1 -  ή καλύτερα η «σφαγή των μαζών» - ή «τρία ματσάκια για την κόλαση»  - αυτά και λίγα είναι για το τι έγινε την Τρίτη και Τετάρτη με τους εμπορικούς αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ.  Βγήκε πρωταθλητής από τώρα ο μπούκ και το γαμώτο είναι πως οι ομάδες που του έδωσαν το
κύπελλο, πήραν οι ρουφιάνες και την πρόκριση. Και η Μπάγερν και η Σίτι και η Ατλέτικο πέρασαν, άλλα τα σημεία που έπαιξε ο κόσμος δεν ήρθαν. Τώρα που πέρασε η Μπάρτσα η αδιάφορη του 1,25,  - τι να λέει, αφού το 3-1 δεν καλύπτεται.

Τώρα θα μου πεις,  βγήκαν τα όβερ – ρε το κυρίως πιάτο τον ενδιαφέρει τον μπούκ – εκεί που πέφτει το πολύ χρήμα, εκεί να κερδίζει θέλει  αυτός και χέστηκε για τα επιδόρπια και τα πρωινά. Και να το πούμε με νούμερα – έβαλες 400 ευρώ και πήρες 125 – δεν το σώζεις με τίποτα – και έχει τώρα μέσα Μπάγερν με 1,20, μέσα Μπάρτσα με 1,50, έξω Ρεάλ με 1,70 και μέσα Παρί με 1,70. Και να περάσουν και τα 4 θα έχεις βάλει 800 και θα έχεις πάρει πίσω  735 – χαράς το κουράγιο σου!

Και δεν του φαίνεται ρε παιδί μου του παιχνιδιού ότι είναι τόσο άτιμο. Με μια επιφανειακή ματιά δεν μπορείς να πιστέψεις πως αυτές οι ομάδες θα είναι τα καλύτερα «χαρτιά» στα χέρια του μπούκ – δεν γίνεται λέει ο παίκτης να στραβώσει αυτό και όσο μεγαλύτερη η πιστή τόσο πιο εύκολα στραβώνει. Δεν είναι και λίγο πράγμα να στήσεις μια «μηχανή» και το σπάσιμο των φαβορί να σου αποφέρει το κέρδος. Και μετά από τόσα χρόνια και τόσα σπασίματα οι μάζες να συνεχίζουν να ποντάρουν στα φαβορί. - Ομαδική παράκρουση;

Ευτυχώς με τα χρόνια έχει υποχωρήσει η άποψη πως τα στήνουν! Το ψελλίζουν μερικοί αλλά το κόλπο δεν πιάνει – με κουτοπονηριές δεν σώζεις τους πνιγμένους…

Και τι να γράψεις τώρα για Αγγλία; - περίμενα από το Ουέφα και για καμιά εβδομάδα μετά να μην παιχτεί παιχνίδι -  να υπάρξει μια ομαδική περισυλλογή για το που πάμε; Που βαδίζουμε όλα αυτά τα χρόνια ακλουθώντας των δρόμο των φαβορί; Τον θεωρητικά 
http://www.infobeto.com/stoixima-prognostika/i-sfagi-twn-mazwn

11 σχόλια:

  1. Ρε Μπαζ, σε μιση ωρα εχει σεντρα.
    Δεν εχει τιποτα σημερα;
    Γραψε κατι βρε παιδι μου. Πες οτι σημερα εχει πασο. Δεν αξιζει κατι. Ξερω γω πασο με στιλ. Κατι πες ομως. Ακομα και απο το no bet κατι μας μενει. Κατι μαθαίνουμε.
    Παιξε μπαλα.
    nklaps

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελα ρε που είσαι - τίποτα για σήμερα. έχει αρκετά που πιο πολύ σε μπερδεύουν. δικαιούμαι και γω να πάω πάσο στο γράψιμο μια φορά - εξάλλου δεν δηλώνω επαγγελματίας. το κέφι μου κάνω.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί η "σφαγή των μαζών" δεν ήταν διδακτικό; αυτό ήθελα να γράψω αυτό έγραψα - παιχνίδια ένα σωρό υπάρχουν και να βγάλει άλλος ένας τι θα αλλάξει;

    πλησιάζει η ώρα της σέντρας. αυτό και είναι μαγεία... έχει λίγο ξεφτίσει με τα χρόνια αλλά κρατάει ακόμα...

    καλά κέρδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι ρε. Εννοειται. Παιξε μπαλα ελευθερα!
    Το τελευταιο που γραφεις το εχω καταλαβει αλλα τα πας καλα με το γραφειν. (δεν λεω "γραψιμο" γιατι θα με καταλαβεις λαθος!)
    :))))))
    Απο Αγγλια μονο με ενα ματς ασχοληθηκα. Αρα συμφωνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε γι αυτο σου λεω.
    Μια χαρα γραφεις ακομα και αν δεν εχει κατι καλο να παιζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα, για σήμερα στην Αγγλία δυο μεγάλα τοπικά ντέρμπι που δεν είναι για πολλά πολλά, ένα αμφίρροπο και ένα ξεκάθαρο φαβορί που περάσει δεν περάσει δεν που λέει κάτι. ωραία ματσάκια για να τα βλέπεις και όχι για να ποντάρεις.

    Η Κόλτσεστερ έπεσε με το κεφάλι ψηλά - τα πάλεψε όλα, αλλά άμα δεν σε θέλει και λίγο... και χθες νικούσε μέσα στην Γουόλσολ με 0-1 μέχρι το 88 και όχι μόνο δεν πήρε τρεις βαθμούς, αλλά έχασε κιόλας με γκολ στο 89 και στο 94!

    Ο υιός Φέργκιουσον έπεσε κάτω από την ζώνη μετά το χθεσινό "κεράτωμα" από την πρώην του. στο 93 ήρθε διπλό αυτό παρακαλώ.

    Λουτον και Ροδεραμ φώναξαν παρόν για τα αουτσάιντερ τα ...

    Καλή ημέρα η χθεσινή και για τα διπλά φαβορί στην Αγγλία... και γενικά ήταν καλή μέρα για τα Εγγλέζικα φαβορί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημερα. Ναι ωραια μερα για να δεις μπαλα (τα ντερμπι) και για να παιξεις μπαλα (επαιξα λιγο με τον μικρο). Οχι για στοιχημα.
    Α, μην ξεχασω: σημερα παίζει και η ομαδα που διαλεγει παιχνιδια και διοργανωσεις για να κυνηγησει την Αλεπου. Και για να βγάλω την κακια μου θα πω οτι το κυνηγι αυτο θα εχει και γκελες και για αυτους και για την Αλεπου. Και το 1.50 ειναι αστειο οταν παιζεις με μια ομαδα με αγνοια κινδυνου αδιαφορη και με 5-4-6 εκτος. Το must win συνηθως συνοδευεται απο ψαλιδισμενες αποδόσεις. Ειναι και must bet λοιπόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο Χ το ντέρμπι του βορά - η Λίβερπουλ για άλλη μια φορά απέδειξε γιατί είναι για χρόνια εκτός διάκρισης...

    Το διπλό τίτλου για την Μπάρτσα δεν ήρθε (αλλά και με το Χ δύσκολο να τον χάσει) και πάει για διπλό ο παλάβας ο Φαν Γκαλ. για να δούμε το δεύτερο.

    Η Τοτεναμ χαλαρά...

    Χάνει και η Ντορτμουντ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαμος.
    Μονο αυτο το μηνα πρεπει να ειδα 3 ή 4 ανατροπές απο 0-2
    Η Ντορτμουντ ισοφάρισε
    Και ο Ποκετινος απεδειξε οτι ΞΕΡΕΙ να διαλεγει παιχνιδια. Να τα λεμε ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το πήρε ο Φαν Γκαλ - το γύρισε η Ντορτμουντ αλλά έχουμε άλλα καρδιοχτύπια στην Νάπολη
    0-1 - τώρα ο άσσος είναι στο 2,05. τι χαΐρι να δεις έτσι;

    χορτάσαμε μπαλίτσα...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το γυρισε και η Ναπολι.
    Δυσκολη υποθεση το αουτσαιντερ.
    Ποιο να επιλεξεις, ποιο να αφησεις; Δεν αξιζουν όλα τα αουτσαιντερ. Και αυτα που αξιζουν εχουν καλές αποδοσεις;
    Και αυτο που επιλεγεις τελικα, μπορει να "αρπαξει" τεσσερα και να πεις "δεν αξιζε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή