6 Μαρ 2016

"Από τον παράδεισο στην κόλαση"


Χθες στο τέλος κρίθηκαν πολλά ματς στην Αγγλία και κάθεσαι και λες – τι να πιάσεις και τι να ρημάξεις; Και εγκεφαλικά και καρδιακά είναι κοντά αν δεν έχεις μάθει πως όλα μπορούν να συμβούν στην «ζώνη του Λυκόφωτος»! Κάποτε είχαμε γράψει γι αυτό – πως πολλές φόρες στο στοίχημα νοιώθεις πως βγαίνεις έξω από τούτον τον κόσμο και μεταφέρεσαι  κάπου αλλού – εκεί που η λογική
πολλές φορές παραχωρεί τη θέση της στο παράλογο – εκεί που όλα μπορούν να συμβούν! Εκεί που ο παράδεισος και η κόλαση δεν απέχουν παρά λίγα δευτερόλεπτα!

Το ματς στης Έβερτον είναι στο 78, η γηπεδούχος παίζει με δέκα και έχει χάσει και πέναλτι ο Λουκάκου - το ματς είναι 2-0 για τους γηπεδούχους - γίνεται το 2-1, στο 81 η Γουέστ Χαμ φέρνει το ματς στα ίσια και στο 90 κάνει την μεγάλη ανατροπή – 2 Έβερτον – 3 Γουέστ Χαμ! Τι να σχολιάσεις; - Στο Σαουθάμπτον είμαστε στο 79 και η Σάντερλαντ κρατάει γερά το 0-0 και τρώει κόκκινη η γηπεδούχος και ορμάει για το διπλό – διπλό σωτηρίας - ο Ντεφόε στο 86 με πλασέ από κοντά την βάζει μπροστά και ελπίζει – 4 λεπτά των καθυστερήσεων φτάνουμε στο 3 και γίνεται το 1-1  και η φάτσα του Μπιγκ Σαμ στον πάγκο εκφράζει και αυτούς που τον έπαιξαν διπλό!

Στο Κόβεντρυ για την αποκάτω κατηγορία φεύγει με το διπλό η Ροτσντέιλ με πέναλτι στο 89 παρακαλώ – πάνω κάτω η μπάλα και στο Σάουθεντ για το παιχνίδι Σάουθεντ – Τσέστερφιλντ – τελικά η Τσέστερφιλντ με γκολ στο 89 κάνει την απόδραση με τρεις βαθμούς. Στο Φλίτγουντ προηγείται η γηπεδούχος της Σέφιλντ με 2-1 και μένει με δέκα στο 88 - τελικό  2-2 με πέναλτι για Σέφιλντ στο 92! Δύσκολες στιγμές παίρνει η Γέοβιλ στην έδρα της Μάνφιλντ αλλά κρατάει και στο 90 παίρνει μεγάλο διπλό.

Φαντάσου να χεις παίξει τίποτα από αυτά μονά και σε ζητούμενα δυο τρία και το τρίτο να ήταν η Σάντερλαντ – και να μπαίνουν τα γκολ στο τέλος και να κλείνεις θέση για τον παράδεισο – και να σου λέει ο μπούκ – παρ τα τώρα και ας κάτσεις στις πιο πίσω σειρές! – αλλά εσύ εκεί να τα θες όλα και πρώτη θέση! Μα τώρα μπήκαν τα γκολ να λες; Θα κρατήσουν – και την Σάντερλαντ δεν την φοβάσαι αφού παίζει και με παίκτη παραπάνω. – και έρχεται η κηδεία – το ταξίδι αναβάλλεται! Κάτι πήρες για να κάνεις μια βόλτα στο τετράγωνο – αλλά μακριά από τον παράδεισο…

Γι αυτό σου λέω είναι άτιμο πράγμα το στοίχημα – μην προσπαθείς να προβλέψεις κάτι από την φύση του απρόβλεπτο! Μην πιστεύεις στα σίγουρα και σε αυτά που βλέπεις – πολλές φορές βλέπεις αυτά που θέλεις να δεις και δεν βλέπεις αυτά που αξίζουν να δεις…

Για την τρίτη βγάζει Τσάμπιονσιπ και χρωστούμενα από τις μικρούλες – δεν προκύπτει καμιά ευκαιρία από την πρώτη ματιά αλλά έχουμε χρόνο –  για σήμερα κοιτάτε δίπλα, κάποιος θα έχει ψάξει για σας – αλλά μην ψάχνεται μασημένη τροφή….

Καλημέρα μια ωραία ανοιξιάτικη μέρα…


7 σχόλια:

  1. Καλημέρα, απαντάω και εμμέσως στην ερώτηση του Βενιαμίν της παρέας για τα ζητούμενα - αν έχεις υπομονή για μακροχρόνια μεγάλη επένδυση που μπορεί να μην βγει και πότε παίζεις και ζητούμενα - α και ξέχασα το γερο στομάχι και την ικανότητα επιλογής...

    θα γράψουμε και κάτι πιο αναλυτικά στην καλοκαιρινή ραστώνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα κυριοι. Συγνωμη που αργησα λιγο. Καθε μερα μπαινω στο blog αλλα σημερα αργησα.
    Για χτες ειχα εμπλακει και σε bet που ευνοηθηκα (πολυ ομως) στο τελος και σε bet που χαλασε στο τελος. Τι να λεω τωρα; Να τα βαλω με την τύχη μου; Αυτα εχει το αθλημα. Το τελευταιο 15λεπτο (20λεπτο με τα χασομερια) ειναι ο πιο πυκνος ποδοσφαιρικος χρονος στατιστικα.
    Οσο για τα συστηματα να πω πως σκεφτομαι εγω.
    Τα δικα μου bets κατα 90% ειναι μονα. Ποια bets παιζω δυαδα ή trixie; Θα δωσω ενα παράδειγμα. Bets που τα "βλεπω" στο 2.00 και τα βρισκω 2.20 μου κανουν μια χαρα σε δυαδα ή 2-3. Bets που "βλεπω" στο 1.80 και βρίσκω στο 2.20 δεν συζηταμε οτι παιζονται υποχρεωτικα μονα. Αουτσαιντερ με μεγαλες αποδοσεις θες να τα παιξεις σύστημα; Παιξ τα. Θα τα παιξεις ομως ΚΑΙ μονα.
    Δεν υπαρχει σωστο και λαθος. Ετσι σκεφτομαι εγω και ο καθενας μπορει να πει εκεινος πως το βλεπει.
    Καλο βραδυ παιδια. Σχολια ευπροσδεκτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση Βαγγέλη :)

    Γενικά νομίζω πως τις κουτσές μέρες που έχει πχ Τσάμπιονσπιπ/Λιγκ1+2 έχουμε λίγες επιλογές άρα 2 μονά 3 μαξ με αξίες.
    Το Σάββατο ίσως μπορεί να σταθεί ένα τρίξι/γιανκί για πιο πολύ ρίσκο.

    Η φετινή σεζόν πως πάει για εσάς?
    Είσαστε ικανοποιημένοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπερα. Αν καταλαβα καλα παμε πασο σημερα ετσι Βαγγελη; Εγω αυτο καταλαβα. Και μιλαμε για Αγγλια. Μην λεμε παλι μεταξυ μας για Ch L. Νομιζω οτι συμφωνουμε στη βασικη Αρχη. Γεματος ο κοσμος απο προτασεις για Ch L, εγω ομως ερχομαι εδω.
    Δεν μου εκανε κατι κλικ εμενα. Ουτε μου αρεσει το αφηγημα οτι η αλλη θα νοιαστει για το Κυπελλο και δεν την νοιαζει το σημερινο. Ιταλικη λογικη σε οχι καλη τιμη. Οχι οτι δεν θα επιβεβαιωθει. Στο 2,00 ομως;
    Επαιξα ενα Χ μονο, την Τσαρλτον με την Ντονς. Εχουν πολλες ισοπαλιες σχετικα, σε αρκετα τελευταια τους ματς χαλασε το Χ με late goal, ειναι 6ποντο στην "ουρα" αρα πρωτιστως μη χασουμε και σε μια Λιγκα με 31% Χ το να βρεις τετοιο ματς με 3,40 την ισοπαλια κακο δεν ειναι. Εχω καταλαβει οτι διαφωνεις με τις ισοπαλιες γιατι τις θεωρεις τζογο. Οκ. Ας κανω αυτην την μικρη παρασπονδια.
    Κατι αλλο δεν βρηκα.
    Στεφανε ας περιμενουμε να τελειωσει η σεζον. Δεν θα εχω προβλημα να σου πω το yield μου ουτε θα... ντραπω αν ειναι κατω του 0%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ ετοιμάζω κάτι - ακόμα και το πάσο πρέπει να αιτιολογηθεί...

    Και το πάσο πρέπει να παίζεται και να λέγεται με στυλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι εννοείται. Δεν υπάρχει πάσο επειδή απλά "βαρεθηκα" ή "ετσι για αλλαγη".
    Υπάρχει πάσο επειδή βλέπω έναν άσο στο 3,00 να μου τον δίνουν στο 2,50 ή υπάρχει πάσο επειδή μου δίνουν έναν άσο στο 3,00 αλλα αλήθεια δεν ξέρω πόσο έπρεπε να δίνει (για Χ λόγους).
    Κατανοητο αυτο που λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θέμα για το αυριανό καφενείο - Τσελσι - Παρι γιατί ο δρόμος του χρήματος αύριο εκεί θα μας οδηγήσει - θα το φτιασιδώσω κα θα το αμολήσω αύριο για κουβέντα - ψήνω και έναν φίλο μαθηματικό να σχολιάζει εδώ - δεν έχει μακρά εμπειρία στο στοίχημα άλλα χρήσιμος θα μας είναι...

    ο Βενιαμίν μου μοιάζει εφοριακός που ψάχνει ταμεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή