Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Ιδέες για πρωταπριλιά"
Πρωταπριλιά σήμερα και γιορτάζουν οι ψεύτες. Στην Ελλάδα είναι και μπόλικοι και χάνει την αξία της τούτη η μέρα!  Έφτιαχνα το παρτέρι μου και δεν έχω προλάβει να δω τι ψέματα αράδιασαν πάλι στον κοσμάκη. έχω όμως κατά νου κάτι ψέματα που θα μπορούσαν να ειπωθούν.

Στα δικά μας ο ΟΠΑΠ αποφασίζει επιθετική πολίτικη και ρίχνει την γκανιότα στο 5%, οι πράκτορες
καταλαβαίνουν πως σε βάθος χρόνου θα είναι για καλό τους και ζητάνε να πέσει και άλλο. οι εταιρίες μην μπορώντας να λειτουργήσουν σε αυτά τα νέα δεδομένα αρχίζουν και μας κουνάν μαντίλια και έτσι δημιουργείτε ένα μονοπώλιο που συμφέρει τον παίκτη και τον εγχώριο μπούκ.

Οι εξωγήινοι αποχωρούν σιγά σιγά από τον πλανήτη γη - δεν λέμε πως βρέθηκαν ούφο και τέτοιες παπαριές - λέμε πως από το αρχίνισμα της ζωής οι εξωγήινοι ήταν εδώ μαζί μας, κατέβηκαν από τα δέντρα, πάλεψαν για την επιβίωση, δημιούργησαν πολιτισμούς -, αλλά τώρα ο άνθρωπος δεν παλεύεται.  Μας φασκέλωσαν πήραν τα διαστημόπλοια που καίνε αέρα κοπανιστό και την έκαναν -

Ο Τσίπρας επιτέλους σκίζει το μνημόνιο αλλά δεν τον πιστεύει κανείς! οι λοιποί συγγενείς της βουλής με δάκρυα στα μάτια προσπαθούν να κολλήσουν το μνημόνιο και να το  παραδώσουν στην Αγγέλα σαν ένδειξη καλής πίστης. Αυτή τους συχαίνεται και αποφασίζει να κάνει την Ελλάδα αποικία...

Στα ποδοσφαιρικά ο Γκιρτζίκης αποφασίζει να βγάλει από το ποδόσφαιρο αυτούς που δεν είναι
http://www.infobeto.com/stoixima-prognostika/idees-gia-tin-prwtaprilia

Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ

"Μακριά από τα άχαστα"

«Να τον φάει η αρκούδα, να μην γράψει, να ησυχάσουμε -  απόδοση 1,30» - ευκολάκι. Αμ δε.Ρε μην παίζετε φαβορί θα καταστραφείτε. Να παίζετε αουτσάιντερ, τρίλιζα, μακριά γαϊδούρα, αλλά μακριά από άχαστα φαβορί.

"Καλή αρχή"

Περνάει ο καιρός μάγκες, περνούν και τα χρόνια, περνούν και οι ζωές. Πότε τελείωσε η Αγγλία – πότε αρχίζει πάλι; Έχουμε και την πρώτη αγωνιστική το Σάββατο. Για πρώτα συμπεράσματα είναι καλή, αυτή η αγωνιστική - δεν είναι όμως για τζόγους και πονταρίσματα στα τυφλά.

"Για την τιμή των όπλων"

Καλημέρα, έκτη αγωνιστική σήμερα στην Αγγλία και οι ευκαιρίες σπανίζουν. Εμείς δεν βιαζόμαστε, ούτε πιέζουμε καταστάσεις. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, αποτελέσματα, διαμόρφωση αποτελεσμάτων και περιμένουμε.