8 Μαΐ 2016

"εις το επανιδείν"

Άλλη μια Αγγλία μας αφήνει και για φέτος. Έμεινε για το μεσημέρι η τελευταία αγωνιστική για Αγ 1 – η μοναδική κατηγορία που υπάρχει ενδιαφέρον – αυτή η αδιαφορία η χθεσινή δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει! Αν εξαιρέσεις Μίντλεσμπρο – Μπράιτον στα άλλα είχαν βγει ήδη οι παραμένοντες και αυτοί που είχαν έτοιμες τις βαλίτσες.  Άλλοι τις ετοίμασαν με χαρές για το όνειρο της ανόδου και
άλλοι με κρύα καρδιά αφού θα πάρουν το δρόμο του «κάτω κόσμου»!

Υπάρχουν και αυτοί που θα σκοτωθούν στα μπαράζ για μια θέση στον Ήλιο – ποδοσφαιρικά αξίζει να τα παρακολουθήσει κανείς τα μπαράζ – στοιχηματικά αν δεν είσαι απελπισμένος και αρρωστημένος δεν τα παίζεις. Για σήμερα το ενδιαφέρον βρίσκεται ποια από Μπάρνσλει και Σκάνθορπ – παραφυλάει και η Τζίλιγχαμ για την έκπληξη -  θα πλαισιώσουν τις Μπράντφορντ και Μίλγουολ και πιθανότατα Γουόλσολ για να διεκδικήσουν μια θέση ανόδου.  

Στην ουρά με ένα Χ στο Φλίτγουντ – Κρου μας αποχαιρετά και η Μπλάκπουλ και η Ντόνκαστερ -  η Σέφιλντ Γιουν. ούτε στα μπαράζ φέτος – κατάντια! Όπως και η Τρανμίρ στην κατηγορία των τελειωμένων δεν μπόρεσε ούτε στα μπαράζ να μπει.

Εμείς κάπου εδώ θα αποχαιρετήσουμε για καλοκαίρι – αν και αυτή η αδιαφορία μας έκανε να είμαστε απών τον τελευταίο μήνα – δεν μπορείς να αγγίξεις αδιάφορα παιχνίδια, αφού είχαν κριθεί πολλά στις μικρούλες τις Αγγλιδούλες εδώ και καιρό.  

Στα δικά μας τα ποδοσφαιρικά – ενώ αλλού ο τελικός κυπέλου είναι μια γιορτή εδώ μετατρέπεται σε ένα κινητό φιάσκο. Αφού υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν στα σοβαρά το ελληνικό ποδόσφαιρο – κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο την Δανιμαρκίας!  

Και ο Αλέξης με τους αυλικούς του στα μουλωχτά φέρνουν νύχτα νέα μέτρα για συνεχίσει να υπάρχει ένα βαρέλι δίχως πάτο -  και ο έλληνας στην κοσμάρα του,
 http://www.infobeto.com/stoixima-prognostika/eis-to-epanidein

4 σχόλια:

  1. Να ευχηθώ και εγώ καλό καλοκαίρι.
    Εχει τελειώσει ουσιαστικά η σεζόν στοιχηματικά και πάμε για διακοπές.
    Ειχα την ελπίδα οτι θα καναμε ισως καμια θεωρητική συζήτηση περί στοιχήματος το καλοκαίρι, (απρογραμμάτιστα εννοείται!) αλλα δεν το βλεπω πιθανό με όλα αυτα τα "εις το επανιδείν τον Αυγουστο" που λες.
    Οπως και να εχει, η σεζόν που πέρασε νομιζω οτι με έκανε σοφότερο στοιχηματικά (αν μπορω να το πω) και αυτό είναι ένα κέρδος. Σε αυτό συνέβαλες και εσύ.
    Καλα να περνας Βαγγέλη.
    Take care.

    Νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου ρε νκλαπς μοναδικέ θαμώνα! δεν κατάλαβες καλά στοιχηματικά τον Αύγουστο με παιχνίδια - κουβεντούλες στο ξεκάρφωτο θα κάνουμε.

    και χάπενινγκ θα έχουμε για του Γιούρο. και στα μπαράζ τα Αγγλικά κάτι θα βγάλουμε...

    Αν και οι ζέστες δεν είναι το φόρτε μου - θέλω κρύα και χαμηλές θερμοκρασίες.

    Για το Σαββατοκύριακο ετοιμάσου για θέμα - απολογισμός ειλικρινής, κάνει κάνεις ή στο πόδι βαράει της κουτσής; και με τι μπάτζετ θα μπει ο παίκτης ο "αιώνιος" παίκτης στο Γιουρο - με πόσα ευρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαι..εγώ εδώ!

    Καλό καλοκαίρι να ευχηθώ!

    Απολογισμός προσωπικά έγινε..και με βρίσκει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά "χαμένο".

    Ελπίζω του χρόνου με μεγαλύτερη υπομονή και αυτοσυγκράτηση να πάει καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό καλοκαίρι και σε σένα - έχεις καιρό για στοίχημα εσύ - είπαμε το στοίχημα πρέπει να είναι το μέσον και όχι ο σκοπός!

    Να και μια βροχή - να θυμίζει άλλες εποχές.

    Έχει και μπαράζ στην Ελλάδα - όλα τα χε η Μαριωρή, η κατάταξη την μάρανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή