14 Ιουν 2016

"στοιχηματική αδιαφορία"




Τι να γράψεις για κάτι που δεν το εκτιμάς - βγάζει μια αδιαφορία - στοιχηματικά γιατί ποδοσφαιρικά κάπως βλέπετε. και δήλωσε παρών η Ιταλία χθες με κάτι γεροντοπαλίκαρα - που να αντέξει το έρμο το Βέλγιο το βαρίδι του φαβοριτισμού;  ετούτες μπορούν να το παν στα μουλωχτά - αν τις
περιμένουν όλοι, δυσκολεύονται. - για σήμερα ούτε να τα δω δεν αντέχω - το βραδινό με Ροναλντο και Σαντος κάπως τρώγεται - τούτο που παίζει τώρα άνοστο.

Και σου δίνει την Ιταλία ( την ξεγραμμένη) με Σουηδία 1,8κατι και σου αμολάει την Σουηδία στο θεό - 5,25 - θα με κάνουν να αμαρτάνω καλοκαιριάτικα! ο αιφνιδιασμός είναι όπλο του παίκτη - να προλαβαίνεις καταστάσεις - την είχαν του πεταματού την Ιταλία - υπήρχε ευκαιρία - έκανε νίκη - η ευκαιρία πέταξε και ίσως βρίσκεται στην κόντρα. 

Το αμόλησε και η Ουγγαρία τώρα και δεν ξέρω αυτό είναι καλό ή κακό; θα μου πεις "από πίτα που δεν τρως τι σε νοιάζει και να καεί" και έμεινε και με δέκα και δύσκολα τα πράγματα που οι πιότεροι όσο να ναι είχαν επενδύσει απάνω της! το "προς γνώση και συμμόρφωση δεν φαίνεται να πιάνει στο στοίχημα! 

Τώρα για αύριο η Ρωσία δεν δεν το έχει αυτό το 2,40 και η άλλη μου βγάζει μια αδιαφορία - τι άλλο να πω - η Ρουμανία έφαγε μια πτώση αρκετή για να πεις και εδώ πάσο - η Ελβετία ούτε με αίτηση είδα δεν βάζει γκολ και τις έκανε και φάσεις με δέκα η Αλβανία - ας ανεβεί και άλλο - δεν μου κάνει! 

Γαλλία στο 1,20; τόσα χρόνια και ποτέ δεν έχω παίξει τέτοια απόδοση - τώρα θα παίξω; - ευχαριστώ δεν θα πάρω - ξέρετε παίζει και αυτό στο στοίχημα - δεν πατάω το ποντίκι και όποιον πάρει ο χάρος - γιατί συνήθως εμένα θα παίρνει...

Για να μην το κουράζουμε - δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα για προσεγμένο κουμάρι - τώρα αν θες να βαράς με το ζόρι ότι κινείτε κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει...

υ.γ. ο Αλαμπας λέει ο άλλος - άντε σας αφήνω...


7 σχόλια:

  1. Αλλο ενα φαβορι του 1,40 που δεν πέρασε.
    Οποιος παίζει φαβορί μετραει ήδη 2 απώλειες. (και με την Αυστρία, που ηταν πιο light φαβορι, 3)
    Δεν προσμετραω τα "εμφραγματα" και τα "εγκεφαλικα" που του χάρισαν κάτι αλλα φαβορί που πέρασαν μεν, αλλα οριακά στο τέλος.
    Αναρωτιεται τωρα κανείς γιατι ο πολύς ο κόσμος να συνεχίζει στο ιδιο μοτιβο, παρα τις σφαλιάρες. Που να ξερω.
    Καποιος άλλος θα αναρωτηθεί: μήπως να αρχίσω να ψαχνομαι με τα αουτσαιντερ;
    Ναι αξιζει, αλλα στο Euro; Οχι ρε στο Euro.
    Ολα τα αουτσαιντερ δεν ειναι ιδια. Το αουτσαιντερ θελει αυτο που λεει ο οικοδεσπότης του blog: στοχευμενο κουμάρι (που μόνο κουμάρι δεν ειναι). Στοχευμένο κουμάρι δεν γίνεται στο Euro.

    ΥΓ Ναι μωρε ο Αλάμπας σε μαρανε! Θυμάσαι τον άλλον που έλεγε "η Ουραγουάη";

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμφραγματαρα!
    Χωρις πλάκα, θα άξιζε στο live σε όλες αυτες τις καραφαβόρες και με το ματς να πηγαίνει για 0-0 κάτι ψιλά στο 'late goal".
    Το βαζω σαν ιδεα. Live δεν παίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαγγελη καλημερα. Εσυ που εχεις μελετήσει τον Αιωνιο Παίκτη πρεπει καποτε να δεις και το φαινομενο "ο Αιωνιος Παικτης ως tipster".
    Δεν υπάρχουν; Για δείτε καλα. Δείτε καλα - τους έχουν αμολησει στο Euro και οποιον παρει...
    Παιχνιδι προβλεψιμο. Πετσοκομμενα φαβορί. Αποδοση: ποιος νοιάζεται; Το παν ειναι η "προγνωση". Bet προβλεψιμα, του συρμου. g/g του 1.83 με την γκανιοτα να φωναζει οτι μας κλέβει.
    Και οταν καποτε δοκιμαζει ενα καλο αουτσαιντερ και δεν του βγαινει, δεν ξανατολμα και γυριζει στα ιδια. Και απο επιλογες: ενα σωρο. Να φανε και οι κοτες. Καθημερινος τζογος. Ο,τι κινείται πονταρεται. Αν ο Αιωνιος Παικτης εχει ευθυνη για την τσεπη του, αυτος ο ασχετος ποση ευθύνη εχει;
    Θα μου πεις και τι σε νοιαζει. Ναι αλλα αυτοι αναπαραγαγουν τους αιωνιους παικτες. Οχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τέτοια ζέστη δεν πιστεύεις πως θα απαντήσω με σεντόνι - αγορά και ζήτηση και εδώ. ο "αιώνιος" παίκτης θέλει να παίζει συνέχεια - δεν τον ενδιαφέρει αληθινά το κέρδος αλλά τζογάρει κανονικά - και ο άλλος που απευθύνεται σε τέτοιους τι θέλεις να τους λέει να μην παίξουν; δεν πουλάει αυτό - και ότι δεν πουλάει η αγορά το εξαφανίζει φίλε νκλπας.

    και εδώ που αναθεματίζουμε το Γιούρο - κανονικά όχι ήξεις αφήξεις - θα έχουμε δυσοίωνο μέλλον γιατί ο παίκτης θέλει να τος λες όρμα - μπορείς να τος φας - άλλο αν ξέρεις πως θα φάει τα μούτρα του.

    Αύριο λέω να γράψω καμιά ωδή για το Άγιο Πνεύμα μήπως φέρει φώτιση στον παίκτη τον "αιώνιο" παίκτη - αλλά αυτός χέστηκε για την ωδή - αυτός θέλει κάνα ευκολάκι και ξέρει που θα το βρει...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χάθηκε τούτος - θα έχει πέσει με τα μούτρα στους αγώνες - έχει βγει κάνα φαβορί νίκη ημίχρονο - νίκη τελικό; γιατί και αυτό πουλάει - θα μου πεις εδώ δεν βγαίνουν τα φαβορί έστω τελικό - θα βγουν και από ημίχρονο;

    κόβονται και τα πολλά παιχνίδια ημερησίως - μετά στα νοκ άουτ θα πέφτουν τα λεφτά μ τα τσουβάλια - εκεί που θα είναι πιο αντιστοιχηματικα τα παιχνίδια θα παιχτούν πιο πολλά - άγνωσται οι βουλαί του παίκτη...

    τζογαδόρος; - Συ είπας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι βέβαια! Ελπίζω να μην εννοείς εμένα ότι έχω πεσει με τα μουτρα στους αγωνες. Κανω στοιχηματικες διακοπές είπαμε. Παιζω επιλεγμενα ό,τι εξυπηρετει τα "πειραματα" μου και αν κατι βγει από αυτα, θα το χρησιμοποιήσω στην νεα σεζόν.
    Για το άλλο, πιστευω ότι ό,τι αξία (ή απαξία) έχει ένα σημείο, την ίδια αξία περίπου "κουβαλαει" το Η/Τ το combo του ή το χάντικαπ του. Αμα δε, δει κανενας και την γκανιότα του Η/Τ ή των combo, κανονικά δεν θα πρεπει ούτε να τα κοιταει, όχι να τα παιζει.
    Αυτα πρεπει να λες στους Αιωνιους Παίκτες (και τους tipsters). Οι οποίοι Αιωνιοι Παικτες όταν παίζουν εναν ασο του 1,50, στο χάντικαπ 2,00+ νομίζουν ότι ο άσος τους αιφνης αναβαθμίστηκε!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή