10 Ιουν 2016

"welcome to the show"


«Welcome to the show, εδώ μετράνε μόνο τα σφάλματα ημών,  κι όλα τα άλλα φήμες, απόρροια νόμων φυσικών, άλλα σταθμά στα μέτρα, του ποιος ανάλογα με ποιον, welcome to the show, νορμάλ το σκηνικό, welcome to the show…»  - ο πρίγκιπας – Παύλος Σιδηρόπουλος τραγουδάει «Welcome to the show»  και ενώ σε λίγο ξεκινά ένα άλλο show το Γιούρο και όποιος αντέξει…

Στο στοίχημα – για να περάσουμε στα δικά μας -  δεν υπάρχει ολίγων έγκυος – ή παίζεις ή δεν παίζεις. Γιατί παρατηρώ οι πιότεροι «επαγγελματίες» κρατούν μια επιφύλαξη για το Γιούρο, αλλά κρυφά κλείνουν το μάτι για λίγο κουμάρι.  - Μονάχος πάλι θα το σύρω το κάρο; Και θα γίνω αντιπαθής αφού θα επιμένω πως δεν υπάρχουν ευκαιρίες σε τέτοια τουρνουά. – τώρα άμα το γυρίσουμε στα ειδικά στοιχήματα -  το χάσαμε το κορμί, πατριώτη!

Ποτέ δεν κατάλαβα ποιος μπορεί να είναι ο μπουσουλάς για να μην χαθεί κανείς στα ειδικά στοιχήματα – ποιος καθορίζει εκεί τις αξίες; Οβερ 2,05 και αντερ 1,75 σου λέει σήμερα, να σκοράρουν και οι δυο ομάδες 2,50 να μην σκοράρουν 1,50 -  μαντεψιά θέλει τούτο ή ικανότητα; Κάτσε καλά ρε! Άμα δεν σου κάνει τίποτα από τα τρία σημεία σήμερα, κάτσε και παρακολούθα. Αν και 7 και κάτι στους 10 την βαρούν την Γαλλία σε απόδοση τεφαρίκι – όπου και να κάτσει η μπίλια οι μπούκ καλό βράδυ θα κάνουν – είτε θα πληρώσουν τους πολλούς με ψίχουλα, είτε θα τα πάρουν από τους πολλούς και θα πληρώσουν καλά κάτι λίγους λοξούς!

Να τους δούμε πρώτα λέει ο άλλος – τι να δούμε ρε μεγάλε; - μέχρι να τους δούμε, τέλειωσε το show! Τίποτα μήνες θα παίζουν;  Και άμα βγάλει σήμερα τίποτα μάτια η Γαλλία και τραβήξει καμιά τριάρα – οι μπούκ δεν θα το δουν; Αλλά και στο επόμενο με την Αλβανία το έχουν 1,20 – πόσο ποιο κάτω;

Για σήμερα να μην το κουράζουμε δεν θα βγούμε χαμένοι αφού θα επιλέξουμε συνειδητά και με σώας τας φρένας  το πάσο! Και στο ζωντανό συμβουλή μακριά από τον υπολογιστή – γιατί καιροφυλακτούν πειρασμοί…

Υ.γ.1 τώρα αν ο καλός θαμώνας νκλαπς έχει κάτι να προτείνει με χαρά θα τον ακούσουμε…

Υ.γ.2Και συνεχίζει ο Παύλος - « ...ψευδαίσθηση καμιά δεν τους αγχώνει, μέταλλο κρύο που δεν λιώνει, πυρηνικό το μανιτάρι, ένα λουλούδι θα στο πουν και αυτό κι ο θίασος μεγαλώνει, το κρέας μας αρχίζει να το τρώει ώμο…»


Υ.γ.3 καλή τύχη ρε μπαγάσες, σε όσους παίξουν – κρυφά σας ζηλεύω λίγο – αλλά είπαμε δεν μ αρέσει να χάνω…

10 σχόλια:

  1. Ωραια! Το blog εβαλε τα καλα του. Αρχιζει το Euro. Να θυμηθω να βαλω τις Paulaner στο ψυγειο και τα ποτηρια στην καταψυξη.
    Δυστυχως δεν εχω να προτεινω κατι. Δεν παιζω στο Euro. Εκτος αν μου δωσουν... freebet (και να δουμε!). Τι αντιστοιχηματικο...
    Και βλεπω και εγω επαγγελματιες του στοιχηματος (οπως ειπες) να προσφερουν αφθονα tips για ολους εμας τους παικτες. Και αναρωτιεμαι, δεν ξερουν τα παιδια ή ετσι πρεπει να λειτουργει το συστημα; Μην απαντησεις. Εχω αποψη. Δεν μου αρεσουν οι θεωριες συνομωσιας παντως. Η απαντηση ειναι ωμη και κυνικη και την παραλειπω.
    Οταν βεβαια ξεκινουσα να παιζω στοιχημα μου φαινοταν αδιανοητο να μην πονταρω σε τετοια ματς. Ανηκουστο! Παιρνει χρονο να καταλαβει κανεις.

    ΥΓ1 Τα πειραματα συνεχιζονται. Σημερα πχ ηταν καλο ενα... Λευκορωσικο! Σλαβια Μοζιρ vs Μπατε Μπορισοφ. Ο ασος εδινε 10,00 και το 1Χ 4.30. Ονοματαρα η Μπατε αλλα και αλλη αηττητη στα τελευταια 5. Αμα εχω τετοια ταπεινα Πρωταθληματα που ουτε καν ασχολειται ο Μπουκ, εχω λογο να ασχολουμαι με το Euro; Μπατε σκυλοι αλεστε!

    ΥΓ2 Βαγγελη, δεν μου ειπες γιατι σε "χαλασε" το Ιαπωνικο σου. Αυριο παιζει 8:00. Μην μου πεις οτι παιρνεις στα πολυ σοβαρα την "παραδοση". (ωραιο θεμα μελλοντικα).


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν είναι τούτη η Γαλλία καυτό φαβορί εγώ είμαι ο πάπας - στο Ιαπωνικό τώρα η δικιά μας έχει στα τελευταια 5 εκτός 5 νίκες - να ζητησω 6 σερι; δεν βγαίνουν οι αριθμοί. Θα ήθελα να είχε κάνα Χ και καμια ήττα δεν θα με χαλαγε, για να έδινε και πιο ψηλά - ΑΣΕ που όλα τα δίπλα είναι στο γκολ και με λίμα.
    ρχίζει η φαβορα τώρα - δεν αξίζει να αγχωνεται κανείς με τέτοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποσοι ειπες ότι έχουν παίξει Γαλλια; 70%;
    Να εχεις παίξει Γαλλια στο 1,30, να βαζεις το γκολ στο 88΄(γκολαρα βεβαια απο παικταρά) και να πεταγεσαι πάνω λιγο πριν το εμφραγμα! Αξιζει;
    Για το Ιαπωνικο συμφωνω οτι δεν αξιζει να αγχωνεται κανείς αν εχει κερδισει χαμηλης δυναμικοτητας ομάδα και όλες στο γκολ, όπως λες.
    Για το 5 στα 5 εχω μια μικρη διαφωνία. Δηλαδή αν ερθει 5 φορες κορώνα, η επομενη ντε και καλά είναι γράμματα; Ασε που η Νιιγκατα με το 0-4-2 δεν μοιαζει με φαβόρα. Εντελώς φιλοσοφικά βεβαια, δεν επιμενω να ασχοληθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έφαγε και την κόκκινη η Αλβανία καλά θα πάει και τούτη η φαβόρα. τώρα για το επόμενο Ουαλία - Σλοβακία δεν είναι μόνο αντιστοιχηματικό τούτο αλλά και αντιποδοσφαιρικό - δε βλέπετε.
    Το βραδινό Αγγλία - Ρωσία είναι πιο ενδιαφέρον - καμιά άξια πια στον άσσο που έπεσε στα τάρταρα. - με απόδοση 1,70 στην Αγγλία με τι μούτρα βγαίνει ο ΟΠΑΠ στις αγορές; σε μαύρη αγορά πουλάει και μου θέλει και μονοπώλιο;
    Φυσικά και το κέρμα νκλαπς μπορεί και να έρθει και να ξανάρθει κορώνα - ανεξαρτήτως τι έγινε σήμερα - αν παίζουμε κορώνα είναι αυτό στοιχηματικό ορθό;
    Δεν βλέπω να βγαίνει ανάρτηση για τα σημερινά - αύριο τα νεότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για το Αγγλια vs Ρωσια υπαρχει... free bet.
    Για να σου απαντησω για το κορωνα - γραμματα (και εννοειται οτι τα ποδοσφαιρικα ματς δεν ειναι ουτε κερματα ουτε ζάρια) εννοειται οτι μετα απο 5 συνεχεις κορώνες αν μου εδιναν την κορωνα στο 2.40, κορωνα θα πονταρα και θα ήταν και στοιχηματικο!
    Διαφωνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Hello! Τουλαχιτον βγαλαμε κερδος με τους κομπλεξικους Αγγλους απο το free bet.
    Και ερχομαι μετα απο καιρο να ρωτησω,δεν υπαρχει (εστω μικρη μιας και ειναι φαβορα) αξια στον ασσο της Γερμανιας? 1.60 μας λεει για ενα συνολο αρκετα δεμενο σε σχεση με τις υπολοιπες ενθικες. Θα ρισκαρω στο βασικο ασιατικο ( μικροτερη γκανιοτα ) -1.0 στο 2.075.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ρισκαρω γραφω και ακουγεται λες και παιζω το διπλο της Ουκρανιας χεχε.

      Να το πω απλα επειδη πιστευω οτι θα καταφερει να κερδισει η Γερμανια αλλα το 1.60 ειναι μικρο ας παρω την αποδοση διπλασιασμου και αν ερθει 1-0 τι ειχαμε τι χασαμε.

      Διαγραφή
  7. Καλημέρα να τος και ο Βενιαμίν της παρέας - κάτσε ρε να πιούμε κάνα καφέ να ανοίξει το μάτι - που μας βάζεις δύσκολα πρωί πρωί. θα βγει και ανάρτηση σήμερα - αν δεν μπλέξω με τίποτα δουλείες για τον χειμώνα.

    Τώρα για την Γερμανία μακριά από πλεονεξίες,γνώμη μου - όποιος πάει για τα πολλά χάνει και τα λίγα! όντως θεωρητικά είναι πιο στρωμένη ομάδα από τις άλλες - 1,60 σου κάνει αμολατο - μην μπερδεύεσαι με χάντικαπ και γκολ και ημίχρονα - είμαι τις παλιάς σχολής βέβαια - για να δούμε τι θα πει και ο νκλαπς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημερα στην παρέα. Ήπια νωρις τον καφε μου.
    Στο στοιχημα εχω καταλάβει οτι ο καθενας βάζει τους κανονες τους, ας τους πουμε "guidelines" και αφου τους βαλει οφειλει να τους ακολουθεί.
    Εγω (αφου ρωτατε) ειχα πει οτι δεν παιζω Euro, εκτος αν μου δωσουν free bet (οπως χθες). Αρα δεν παιζω.
    Δεν εχει σημασια αν εχω δικιο ή αδικο που δεν παιζω. Σημασια εχει να τηρω τους κανονες μου. Δεν μπαινω δηλαδη καν στη συζητηση αν αξιζει ή οχι το 1.60 ή το 2.075 της Γερμανίας.
    ΥΓ ειδατε τι επαθαν αυτου που χθες πηγαν μεωτη φαβορα την Αγγλια. Ενω οι αλλοι με το free bet...
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή