11 Νοε 2016

"Οι Αγγλιδούλες και οι Εθνικούλες"

Οι αγγλιδούλες σχεδόν πάντα δίνουν το παρών στο σαββατιάτικο κουμάρι, αλλά τώρα έχει και κείνες τις ουρανοκατέβατες τις εθνικούλες. Δεν γίνεται, αδελφέ, να τις πηδήξεις ούλες… Ειδικά εκείνες τις εθνικές που βγαίνουν στην πιάτσα μια στο τόσο - πού να βρεις τα γούστα τους; Πού να πιάσεις το σφυγμό τους; Άδικος κόπος, χαμένα λεφτά.

Και προκριματικά, ακόμα χειρότερα. Και για να είμαστε και σωστοί και δίκαιοι η πλειοψηφία αυτών που γράφουν για στοίχημα, έχουν πολλές επιφυλάξεις για το παιχνίδι των εθνικών. Τώρα κάτι λίγους αμετανόητους που γράφουν και δείχνουν σαν να ποντάρουν εκεί, κάντε πως δεν τους βλέπετε.

Πολλά no bet αύριο στην Αγγλία και με την απουσία της Τσάμπιονσιπ, τα σημεία που αξίζουν προσοχή είναι δυσεύρετα. Τα λίγα παιχνίδια ευνοούν αυτούς που έχουν τα κατάλληλα εφόδια και τη σωστή προετοιμασία να στηθούν για καραούλι στο live.

Μ.Κ.Ντονς (1,80)-Γουόλσολ (4,27) – ξεκινώ με αυτό, γιατί έχει απασχολήσει από την αρχή της εβδομάδας το φίλο μας τον Nklaps. Ένα φαβορί της πλάκας έχουμε δω, όπως σωστά λέει ο φίλος. Μα ομάδα που δεν νίκα ούτε στα οικογενειακά διπλά και μας τη δίνουν στο 1,80. Ούτε νίκη στο γήπεδό της δεν έχει η καψερή. Είχε και έξι χρόνια τον ίδιο προπονητή και μάλλον έχουν ξεχάσει πώς να βρίσκουν άλλον...

Στο 4,60 τώρα η Γουόλσολ – ναι, λέμε για λάθος. Αυτό δεν σημαίνει πως θα νικήσει. Μακριά από μας τέτοια μαγγανείες. Ότι έχει μέλλον αυτός που παίζει πάνω σε τέτοια λάθη, δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς που λατρεύει το άθλημα. Με μια ήττα στου δυο τελευταίους μήνες θα κάνει σέντρα εκεί αύριο η Γουόλσολ. Και με πέντε αήττητα παιχνίδια πάει και με διπλό στο Σουίντον. Η προϊστορία δείχνει πως δεν πηγαίνει εκεί και χάνει.

Ο μπουκ δείχνει μια αδυναμία γενικά στους Ντονς, αφού θεωρεί πιο απίθανο να πέσουν αυτοί παρά η Γουόλσολ. Φούντο 8 Ντονς, 5,50 η Γουόλσολ. Έχουν υλικό, προοπτικές δηλαδή οι άνθρωποι – δεν χαρίζουν έτσι οι μπουκ. Αλλά μέχρι στιγμής είναι καφενείο. Τώρα άμα αύριο την πατήσουν την Γουόλσολ, αυτός που έπαιξε Γουόλσολ μακροχρόνια μπορεί να γελάσει, αν μείνει ψύχραιμος και δεν πάει αύριο να παίξει παπαριές...

Και σκάει το κανόνι, έφυγε ο Dean Holden, προπονητής Γουόλσολ για να πάει βοηθός του Lee Johnson στην Μπρίστολ Σίτι. Ο καθείς και η τρέλα του τώρα...

Μπλάκπουλ (1,84)-Νοτς Κάουντι (4,11) – την παρακολουθώ όσο μπορώ τη Μπλάκπουλ και είναι ομάδα που μπορεί να ανέβει παραπάνω. Με μια ήττα μόνο εντός από την πρωτοπόρο Πλύμουθ, μια πρόσφατη τεσσάρα στην Ντόνκαστερ και έχει και πολλά παιχνίδια που δεν πήρε αυτό που δικαιούτο – βλέπε Άκρινγκτον, έχασε με δυο πέναλτι στο 89 και στο 94 με 2-1.

Αλλά βλέπω και τις αποδόσεις της άλλης και δεν μπορώ να τις αγνοήσω. 5 διπλά στα χαζά έχει κάνει και το τελευταίο μέσα στο Πόρτσμουθ με δέκα. Και μου δίνεις 4,50; Δεν έχει Χ ακόμα εκτός, θα μου πεις; Dnb στο 3,25 για περισσότερη ασφάλεια.

Γκρίμσμπι (1,88)-Μπάρνετ (3,86) – στα σημεία μια μικρή αδικία την τρώει η Μπάρνετ. Είναι σκυλί στα τελευταία, έχει κακή παράδοση, έχει αρπάξει και πολλά σε δυο ματσάκια, αλλά η άλλη δεν πείθει για απόδοση κοντά στο 1,90. Η «αριθμοσοφία» δίνει και άνοιγμα στο Χ. Πάντως έχει τύχη η κόντρα εδώ.

Πόρτσμουθ (1,59)-Μάνφιλντ (5,69) – θα με πιάσει κάνα εγκεφαλικό με δαύτα! Πόσα θα χάσει σερί μέσα η ρουφιάνα η Πόρτσμουθ; Θα χάσει άλλο ένα; Γιατί το 6,50 στο διπλό της Μάνσφιλντ πληρώνει καλά. Όλα Χ στην προϊστορία, δεν χάνει με τίποτα η Μάνσφιλντ εκτός, αλλά κάνει και διπλά δύσκολα. Εδώ δεν βλέπω Χ - μία αν νικήσει, πληρώνει καλά...

Αφήνω τη Μόρκαμ του Nklaps, και όχι μόνο, και κάτι άλλα να τα βγάζουμε με κουβεντούλα από κάτω. Κοίτα πόσο δίνουν το διπλό της Κέμπριτζ; Νιούπορτ-Καρλάιλ αύριο νωρίς – χαλασμός. Έχουμε καιρό μέχρι αύριο...

13 σχόλια:

  1. Μπαζ, είσαι σχολείο. Βγάζεις μια ωραία ηρεμία στο παιχνίδι σου.
    Ολα τα σημεία σου είναι για σοβαρή συζήτηση. Μανσφιλντ το άφησα στο 6,00 πήγε 6,50. Δεν θα "απλωθώ" πολύ, γιατί είμαι σε "κακό φεγγάρι". Νορμάλ κατάσταση στο στοίχημα βέβαια, αλλα θέλει μια ηρεμία για να το ξεπεράσει κανείς.

    Χα! Αυτό της Καρλάιλ είναι περίπου σαν αυτό της Πλίμουθ. Μολονότι υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις ομάδες, και λες "ελα ρε, πολύ είναι το διπλό", εχω τελικά την αίσθηση ότι ο Μπουκ αυτα τα 2,05 2,10 που μας δίνει, στην καλύτερη άντε να είναι απλά δίκαια και τίποτε παραπάνω. Ξεγελάει αυτή η φόρμα της Πλίμουθ και της Καρλάιλ που μας κανει να τα βλεπουμε εύκολα. Δεν είναι όμως. Πιο άνετα νιώθω δηλαδή να πάω με την Μανσφιλντ ρε συ παρα την Πλίμουθ. Στο άλλο της Πλίμουθ τις προάλλες, με τον "Νώε" την Κόλτσεστερ, της βγηκε η ψυχη!

    Α, η Κόλτσεστερ φαβορί! 2,20. Και την άλλη, την κακόμοιρη, δεν ντρεπεται να μας την δίνει 3,40 ο Μπουκ; Χάλια το φαβορί, χάλια και το αουτσάιντερ!

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα σχολείο είναι το ίδιο το κουμάρι, αλλά πρέπει να στρώσεις τον κώλο σου χάμω για να μάθεις. Τώρα στην εποχή της ευκολίας και της βιασύνης μάθαμε να τα θέλουμε όλα στο πιάτο.

      Η Στριούσμπερι με την αλλαγή προπονητή δείχνει να μπορεί να συνέλθει - δεν είναι η Όξφορντ για τέτοιο φαβοριτισμό. Αυτά εγώ τα καβατζάρω για το live - αν δεν ρίξουν βουτιά. Την Μπέρι ντυμένη στα κόκκινα πως την βλέπεις για φαβορί εναντίον της βελτιωμένης, αλλά ελλιπής Σάουθεντ;

      Και μια κουβεντούλα να ανοίξουμε για τα κακά φεγγάρια...

      Αν και χρωστάω στην γνωριμία, να γράψω γιατί στοιχηματικά τράβηξα για την σπηλιά...

      Διαγραφή
    2. Καλημερα
      Η Μπερι έχει να κερδισει απο τον Σεπτεμβριο αν ειδα καλα. 2.20 πληρώνει. Ντροπη!

      Live δεν εχω τις γνωσεις ουτε το χρονο. Λαθος ειναι να καταπιανομαι με κατι που δεν γνωρίζω. Εσυ ελπιζω να εχεις κανονικη τηλεοπτικη εικονα και οχι τα εικονικά των Εταιριων.

      Αντε να δούμε πως θα πανε τα σημερινα. Θα συμμετασχω και εγω στη συζητηση για τα κακα φεγγαρια. Μεγαλο ενδιαφερον θα εχει. Εχω καποια μικρη εμπειρια.

      Διαγραφή
    3. Τα κακά φεγγάρια φίλε μου δεν γίνεται να μην σε συντροφεύουν όταν ψάχνεσαι με τα αουτσάιντερ. - τι κάνεις; μένεις πιστός στις ιδέες σου.

      Στο live να δεις σκοτεινιά που πέφτει για καιρό. εγώ ακολουθώ πλάνο και παιχνίδια που δεν χωρούν στο αρχικό μου παιχνίδι. Σπάνια θα με δεις να παίζω παιχνίδια - παιγμένα...

      Άλλα μπορεί και να κάτσω και με τις ώρες και να μην παίξω τίποτα...

      Να ήταν μόνο η Μπέρι ντροπή;

      Διαγραφή
    4. Επειδη το ειπες. Διαβασα καποιον που προτείνει Κολτσεστερ! Υπαρχουν και χειροτερα! Αν δεν κερδισει (λεει) σημερα, τότε πότε; Αυτη ειναι λογικη!
      Ή στραβος ειν ο γιαλος ή στραβα αρμενίζουμε! Ξεχνας και αυτα που ήξερες.
      Αλλα το χειροτερο ειναι αλλο: αν κερδισει η Κολτσεστερ (αλλη συζητηση αυτη) σας πηγα Ταμειο μαγκες!

      Διαγραφή
    5. Που πας ρε και τους ξετρυπώνεις αυτούς; Θα πάρω κάνα καφέ ξεκινάει το Σουίντον - Τσάρλτον σε λίγο έρχεται και ο χαμός στο Νιούπορτ. Μέχρι τις επτά θα χαθούμε στην μετάφραση...

      Και τώρα μετά από τόσους μήνες συντήρηση μπορούμε να απλωθούμε λίγο...

      Δεν είπαμε και τίποτα για Εθνικές βρε - άλλη κοροϊδία τούτη. Κέρδη εύχομαι για όλους σας... χώνομαι βαθιά στη σπηλιά...

      Διαγραφή
  2. Κανονικο φαβορι - όχι της πλακας η Καρλαιλ. Καταπρασινη. Έχασε ομως 2-0.
    Το λεω γιατι καποιοι θα θεώρησαν το 2.05 της ευκαιρια. Λες να την πατησει και η Πλιμουθ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1-1 στο 90' οι Ντονς.
    Δεν περιγραφω αλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα, ο χρόνος προς την λήξη περνάει πιο δύσκολα και πιο βασανιστικά για τα αουτσάιντερ. Και το κέρδος είναι μεγαλύτερο και όταν στραβώνει στο 90 πονάει πιο πολύ.

      Στα πολύ κακά φεγγάρια δοκίμασε και κάνα "κλείσιμο στοιχήματος" - δεν το συνιστώ για μόνιμη στρατηγική, αλλά είναι ένα όπλο κι αυτό με μικρο κέρδος, άλλα δίνει μια ώθηση, μια ψυχολογία .

      Θα σου έστελνα με μάιλ μια κίνηση "λοξή" εχθές, αλλά θα με βρίσεις. Καλή Κυριακή...

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ απόλυτα με το "κλείσιμο στοιχήματος", όχι σαν μόνιμη στρατηγική, γιατί κάπου εκεί μέσα υπάρχει και δεύτερο τσεκούρι (γκανιότα). Σε κακά φεγγάρια όμως, προσωπικά μ' έχει βοηθήσει πολύ. Ειδικά όταν βλέπω κάπου στο 90+ το σημείο μου να σπάει τελικά.

      Αλήθεια, πώς γίνεται όλα τα γκολ στο 90+ (σε βάρος μας φυσικά) να μπαίνουν όταν είμαστε ήδη ένα μέτρο κάτω από τη γη και περιμένουμε ένα χέρι βοηθείας για να ξανασηκωθούμε;

      Διαγραφή
  4. Καλημερα. Στειλε! Δεν ειμαι δογματικος.
    Σωστο αυτο που λες για το κλεισιμο στις κακες φασεις. Εγω κάνω κατι αλλο λοξο. Δεν παρακολουθώ τα ματς. Προστατευω τα νευρα και τα στεφανιαία μου... Εσυ θα βρισεις τωρα.
    Θα σου στειλω και εγω να δεις το περυσινό μου drawdown. Δεν υπαρχει, και πολλοι θα τα παράταγαν. Ή θα εκαναν σπασμωδικες κινησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν βλέπει ματς λέει - έχω τέτοια θέλω. αδρεναλίνη στο κόκκινο. και όταν πάω και για πολλά οι σφυγμοί στο κόκκινο, αλλά αντέχω...

      Μας έστειλε μια candy κάτι για την δίκη σας γωνιά. κοίτα το, δεν είναι στοιχηματίκο, μην την πάρεις απο τα μούτρα μωρέ...

      Διαγραφή
  5. Οχι ρε. Υπαρχουν ενα σωρο πραγματα πολυ σημαντικοτερα απο το στοιχημα.
    Για την παρακολουθηση την εκανα στην αρχη. Δεν μπορουσα να λειτουργησω και το σταματησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή