18 Νοε 2016

"Και αν σου κάτσει..."

Έρχονται τα κουπόνια τα μεγάλα, οι ευκαιρίες οι πολλές, τα μεγάλα Τζακ Ποτ του Τζόκερ, η ανάπτυξη επίσης έρχεται, όλα για τον κυρίαρχο, αλλά πεινασμένο λαό. Τώρα εμείς οι λοξοί, άμα περιμένουμε να κονομήσουμε με τις Αυριανές Αγγλιδούλες, το βλέπω λίγο χλωμό. Δεν βλέπω να κάνουμε χαΐρι με δαύτες αύριο…

 Τσάμπιονσιπ έρχεται από διακοπή, αλλά και διακοπή να μην είχε γίνει, δεν βλέπω παιχνίδι ούτε για μελέτη. Άλλο να μελετάς γενικά και άλλο να σου κάνει κλικ ένα παιχνίδι και να δεις τι μπορεί να βγάλεις ακόμα από τη μελέτη. Και φυσικά εδώ δεν μπαίνουν παιχνίδια στο παιχνίδι μας μετά από μελέτη. 

Δηλαδή άμα πω οι αποδόσεις είναι για τα σκυλιά, δεν μου κάνουν, ρε δεν πα να ψόφησαν δυο τρεις από την άλλη ομάδα, να τους έπιασε κόψιμο, να τους έπιασαν στα πράσα – όταν λέμε δεν – δεν! 

Μπράιτον σήμερα δεν παίζω, για λόγους αρχής, αλλά δεν μπορούμε και να την κοντράρουμε. Δεν κοντράρουμε για να κοντράρουμε, κοντράρουμε γιατί κάποια πράγματα, που έχουμε αποκτήσει με την πείρα μας, μας φωνάζουν για κόντρα.

Άμα βλέπεις προλόγους Nklaps, μεγάλους γάματα! Με την Γέοβιλ που να κανείς παιχνίδι; Καλά θα τα βγάλω εγώ, θα πεις εσύ, κάτι θα ξαναπώ εγώ – και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Ροτσντέιλ(1,99)– Σουίντον(3,75) – άσε μας ρε Ροτσντέιλ που θα γράψεις και έκτη νίκη συνεχόμενη στο γήπεδο σου; Ποιος είσαι ο Σουν Τζου; Άρπαξες και την τέσσαρα στο ντέρμπι από την Μπράντφορντ και θα χεις ζαλάδες ακόμα. Την είδες την άλλη, μια τριάρα στην Τσάρλτον έριξε και πριν κάνα μήνα που πήγες κατά κει, και συ άρπαξες μια τριάρα. 

Σε επίσημο παιχνίδι στα τελευταία 4 δεν έχεις νίκη μέσα στο γήπεδο σου με Σουίντον. 2,75 να πας συντηρητικά στην κόντρα και 4 για αυτούς που έχουν την υπομονή να πληρώνονται πιο αργά, αλλά καλύτερα.

Όξφορντ(2,10) – Κόβεντρι(3,40) – φαβορί η Όξφορντ εδώ; Μάλιστα. Αν εξαιρέσεις το 0-1 δύσκολα από πρωτοπόρο Σκάνθορπ, η Κόβεντρι βγάζει μια βελτίωση σε σχέση με τις αρχές. 4 νίκες έχει όλες κι όλες η Κόβεντρι και αυτές στα τελευταία. Εσύ κυρά Όξφορντ τι έχεις να μας δείξεις για να δικαιολογήσεις τον φαβοριτισμό σου; Αυτά που βλέπω; Όσο υπάρχει το 3,60 στο διπλό, εκεί μπορεί να δω ευκαιρία, για τα μούτρα σου άστο καλύτερα…

Νοτς Κάουντι(2,20) – Νιούπορτ(3,17)– μην τα γαμάς έτσι τα παιχνίδια ρε μπουκ. Άσε μας να κάνουμε το παιχνίδι μας. Στο λέω από την Τρίτη, βαλε πάνω από 4 Νιούπορτ να στην παίξω. 3,75 μου λες, να δούμε πως θα πάει – ρε αθεόφοβε, τώρα δίνεις την τελευταία στο 3,25; Δεν σου λέω να την ξαναβάλεις στο 5 που την έβαλες στο Άκρινγκτον και έφαγες τα μούτρα σου. Έκανε δυο νίκες με Westley στον πάγκο, αλλά αυτό που κάνεις είναι απαράδεκτα…

Μάνσφιλντ(1,87)– Κρόουλι(4,26) – τι ανάλυση να κάνεις εδώ; Ο χάλιας παίζει με τον ρεζίλι, αλλά ο ρεζίλης δίνεται στο 4,75. Και έμεινε και με 9 στο τελευταίο η Μάνσφιλντ. Άμα πας με τον χάλια μπορεί να γίνεις ρεζίλης, ένα όμως πας με τον ρεζίλη, μπορεί να τους ρεζιλέψεις.

Σέφιλντ Γιουν1,40) – Στριούσμπερι(7,55) – Nklaps εδώ παίζει μπάλα από νωρίς. Σου λέει ας κερδίσει η Σέφιλντ λογικό φαβορί είναι, αλλά η άλλη σαν να αρχίζει να παίρνει μπρος, κάτσε να την παίξω τώρα, μην γίνει σαν την Νιούπορτ μετά.  Εδώ να πω πως όποιος παίξει στοίχημα, με πάνω από 6 απόδοση και δεν το πιάσει και τον χαλάσει, να αλλάξει σταθμό. Το 8,50 έγινε 8,00. 

Μπρίστολ Ρόβερς(2,21) – Μ.Κ.Ντονς(3,13) – αυτά τα διπλά τα σημαδεύει ο παίκτης από το προηγούμενο Σάββατο. Έβαλε το γκολ στις καθυστερήσεις και ισοφάρισε τη Γουόλσολ, η Ντονς – ποιος την πιάνει τώρα ( συζητάει και με Τζέραλντ για προπονητή) και κοιτάς το διπλό και σε πιάνει ταραχή. Εντάξει εκτός είναι καλοί οι Ντονς - αλλά και 3,30 το διπλό;  Εδώ 3,80 άνοιξε και το κοίταζες και το ξανακοίταζες μήπως ανεβεί…

Υ.Γ. ο τίτλος είναι όλα τα λεφτά. Και αν σου κάτσει…


8 σχόλια:

  1. Που σαι ρε άρχοντα!

    Μου κάνει πολύ επαγγελματικό, που δεν έβαλες καθόλου Τσαμπιονσιπ. Οχι μόνο λογω διακοπής, αλλα και επειδή (ε ναι) οι αποδοσεις "είναι για τα σκυλιά". Παραδειγμα: Η δίκαιη απόδοση της Βίλλα(ς) είναι 5.00, μην τρελαινομαστε, η άλλη είναι κούκλα. εγώ θέλω 6.00 για να παίξω διπλό. Το να πάω να παίξω 4,75 πάει κόντρα στα πιστευω μου και ας κερδίσει η τελικά Βίλλα. Παίζω αουτσαιντερ δεν σημαίνει πάω και βαράω ένα τεσσαρι και τί καλά. Οπως υπάρχει το "πετσοκομμένο" φαβορί, υπάρχει και το "πετσοκομμένο" αουτσαιντερ.

    Δεν τρελαίνομαι για τίποτα. και αυτό που επέλεξα είναι το γνωστό.

    ΥΓ Στο Χάλιας vs Ρεζίλη, ο μ...ς ο Χάλιας τώρα βρήκε να αλλάξει προπονητή, την τύχη μου. By the book είναι no bet. Τωρα για να πω τη αλήθεια, σιχαίνομαι να μου χαλάει το στοίχημα ένας προπονητής. Ετσι που θα πάνε όλοι με τον προπονητή, βλεπω να ξεπερνα το 5.00 η Κρόουλι, οποτε...

    Για ό,τι αλλο προκύψει...

    Εχει και Κύπελλο Πορτογαλίας τωρα...
    Δεν ειναι για σενα αυτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την καλημέρα μου. χαλαρά σήμερα, στο Χ το ματσάκι χθες. Όλοι κερδισμένοι και όλοι χαμένοι...

      Διαγραφή
    2. Χ και η ...Μαδουρο!

      Τσαβες ηθελα να πω!
      Ενα καρο ισοπαλιες ειχε στα προηγουμενα.
      Καλημερα.
      :)

      Διαγραφή
    3. Ποια Μαδουρο; Ποια Τσαβες; ορεξάτος μας ήρθες, κάτσε να πιούμε κάνα καφέ, να ανοίξει το μάτι. Μας πέταξες τα μαδέρια πρωί πρωί να μας βγάλεις κάνα μάτι.

      Να το γράψω εδώ γιατί ο άλλος που βοηθάει με το σάιτ κοιμάται ακόμα - σου χω στείλει μάιλ άνοιξε το ...

      Διαγραφή
  2. "Σφαιρα" παει το σαιτ. Τι αλλο θελεις να φτιαξεις; Τρώγεσαι με τα ρουχα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι διορθώσεις μωρέ. τα κάνω και γω τα λαθάκια μου χαχαχα - γι αυτό είναι οι ειδικοί.

      Διαγραφή
  3. Έχει και ματσάρα σε λίγο. Μάντσεστερ - Άρσεναλ - Μουρίνιο - Αρσένης. θα το χαζέψουμε αυτό είναι καλό. Αν και ο κόσμος το τιμάει με τον όβολο του και κάτσε και κουρέψου εσύ και γω.

    Την Τρίτη θα ανέβω Αθήνα για σοβαρή υπόθεση και θα λείψω κάνα δυο, τρεις μέρες. Να αφήσω κάποιον να το προσέχει το σάιτ. Μπορεί να του αφήσω έτοιμα τίποτα να ανεβάζει ή να κατεβάσω ρολά γιατί θα κούρασαν οι παπαριές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοιτα, αν εχεις κανα κατοικιδιο, να το προσεξουμε και να ποτισουμε και τις γλαστρες! Αλλα μεχρι εκει! Για τα υπολοιπα λιγο δυσκολο.
    Αν μου κανει κλικ κανα bet, με καποιον τροπο θα το μαθεις!

    Καποιος ειχε προσφερθει για γραμματειακη υποστηριξη ομως...
    ;)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή