21 Φεβ 2017

"Σήμερα στον γκισέ"

Καλημέρα! Τρίτη σήμερα και τα γκισέ θα έπρεπε να είναι σαν τα αποδυτήρια της Άρσεναλ του Αρσένη - μια αφασική νιρβάνα. Ένα ανελέητο χασμουρητό υπάρχει κει μέσα. Πέρασε χθες τη Σάτον. Μα δεν τον κατηγορούμε για τα εύκολα - στα δύσκολα είναι που τα κάνει ρόιδο.

Μπέρτον και Μονακό έχουν μπει στη συζήτηση για σήμερα. Η πρώτη βγαίνει ύστερα από μελέτη μιας ολόκληρης κατηγορίας και η δεύτερη πιο πολύ τη βγάζει το μάτι. Είπαμε πως υπάρχει και ο πιο συντηρητικός τρόπος προσεγγίσεως των αουτσάιντερ και η Μονακό είναι τέτοια. Να μην χάσει δηλαδή. Άλλα σε αυτά θέλει προσοχή, γιατί οι γκανιότες είναι ανεβασμένες και σου ροκανίζουν τον παρά αργά, βασανιστικά. Τίποτα δεν χαρίζουν οι κανάγιες οι μπουκ, είπαμε.

Υπάρχει μια κίνηση αυτές τις μέρες στο μπλογκ εξαιτίας και την συντροφιάς του νέου μας φίλου του George, που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Λοξός και αυτός, κάνει τα πρώτα του βήματα στον παράδοξο κόσμο των αουτσάιντερ – έχει τύχη; Όταν μιλάμε για μακροχρόνια πρόβλεψη στο στοίχημα, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Αλλά θα πω πως δεν είναι σαν κάτι άλλους καταδικασμένος. Αν δεν βιαστεί και απογοητευτεί τουλάχιστον δύσκολα θα βγει χαμένος.

Η Ρέντινγκ στο ντέρμπι κορυφής είναι λίγο τσιμπημένη – αναλόγως πώς θα το δει κανείς. Δεν έχει βγάλει κανένα μεγάλο διπλό τον τελευταίο καιρό. Η άλλη δείχνει σε καλή φόρμα. Αύριο είναι τούτο. Δεν είναι όμως και σώφρον να ασχολούμαστε συστηματικά με τέτοια.

Είναι ανεβασμένη και αυτή η ρουφιάνα η Άκρινγκτον, να εξαργυρώναμε τη μεγάλη ανατροπή της Κέμπριτζ στο σαββατιάτικο. Και στο ζωντανό αυτά χάνουν τελείως την αξία τους.

Τώρα για το Λεβερκούζεν – Ατλέτικο τι να πει κανείς; Πώς ποντάρουν, ρε, σε αυτό; Φωνές ακούνε; Πάντως τα 4αρια της Λεβερκούζεν χαθήκαν, γιατί και σε μένα που δεν ξέρω, μου χτυπούσαν άσχημα. Να το ρίξουμε στα γκολ Nklaps; Δεν το γυρνάμε και στο τσάμικο λέω εγώ...

Τα άλλα στην Αγγλία δεν είναι ούτε για σχολιασμό – πόσο δε για στοιχηματισμό. Όλα με οριακές αποδόσεις, αν εξαιρέσεις το μπάζο της Τσέστερφιλντ. Είπαμε, εκεί που ο μπουκ δεν παίρνει καθαρά θέση, είναι δύσκολο εσύ να βρεις λάθος.

Να βάλω και το ερώτημα που θα κουβεντιάσουμε για σήμερα: τι οδηγεί τον κόσμο σήμερα στα γκισέ; Η πλεονεξία; Η συνήθεια; Το στοχευόμενο παιχνίδι; Οι προφήτες;

Υ.Γ1. Για να δούμε τι θα κάνει η Νιούπορτ σήμερα (έχει και τραυματίες). Πάει στο Μάνσφιλντ το Σάββατο με 4,75 στην πλάτη...

Υ.Γ2. Η φωτό, Nklaps, τα λέει όλα πιστεύω για σήμερα...

10 σχόλια:

  1. Καλημερα καλημέρα.

    "Στα σχοινιά" ο nklaps για δεύτερη φορά στη σεζόν. 3/23 τελευταια bets. Ενα... πιθίκι να έπαιζε 23 bets, στην τύχη εστω, θα είχε παραπάνω επιτυχίες! Νορμάλ όμως να συμβαίνει 2-3 φορές στη σεζόν όταν νταραβερίζεσαι με αποδοσεις αουτσαιντερ. Το περιμένουμε και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Ηδη με τα 3/23 εχω απώλειες μόλις 7 μιζες. Και διατηρώ ακόμα προβαδισμα +5 μιζες το μηνα Φεβρουάριο.

    Δεν τα λέω τυχαία αυτα. Το λεω για την φωτογραφία. Αυτό το "Μην αναλώνεσαι. Μάθε να αγνοείς ό,τι δεν αξίζει να ασχοληθείς" σε περίοδο ήττας ισχύει δύο φορές. Οχι, δεν είναι ότι δεν παίζω "για τιμωρία", ή "για να αλλαξουν τα γουρια", ή "για να καθαρίσει το μυαλό". Είναι ότι δεν παίζω "λαθάκια", αλλα ψαχνω να παίξω "λάθη" στις αποδόσεις. Ετσι μειώνεται η ποσότητα των στοιχημάτων. Ελπίζω να αυξάνεται η ποιότητα.

    Σήμερα υπάρχουν "λαθάκια", αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν "λάθη". Κανω τουμπεκί ψιλοκομμένο λοιπόν και τηρώ σταση αναμονής. Θα παρακολουθησω τους συμπαίκτες μου σήμερα. Παίξτε μπαλα και για μενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ωραία που τα γράφεις μωρέ; γέλασα με το πιθίκι...έχω ξεχάσει ρε τους κωδικούς αλλιώς θα ερχόμουν για τις ενστάσεις μου σε κάποια ματς. και να σιγοντάρω σε άλλα.

      Διαγραφή
  2. Το δυσκολότερο πρωτάθλημα για να ποντάρεις είναι η Championship.
    Ότι και να παίζεις. Καλά για φαβορί δεν το συζητάμε. Πτωχοκομείο.
    Θα την αφήσω τελικά την Μπέρτον. Έπεσε και στο 5,25..έγινε μια ψιλοδιώρθωση.
    Έπαιξα όμως πριν λίγο ένα ματς Europa League.
    Ρίχνω "άστρα" στο τραπέζι κύριοι Μπαζ & Νίκος.
    Γιατί όλοι είμαστε φτιαγμένοι από τα άστρα. Το λέει κι ο Moby από το New York
    https://www.youtube.com/watch?v=x1rFAaAKpVc

    Μάντσεστερ Σίτι - Μονακό (2) @ 6,00
    Γκενκ - Άστρα Γκιούργκιου (2) @ 6,25

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια στις 72 έχει η τριάδα στο ΚΙΝΟ που δίνει 25 στο 1. Μια στις 80 έχει μια τετράδα ισοπαλιών που δίνει 80 στο 1. Ναι αλλά ΚΙΝΟ έχει κάθε πέντε λεπτά και μπορείς να κερδίσεις πολλές φορές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα - τι έγινε χθες Σίτι - Μονακό; τι να παίξεις και τι να ρημάξεις;

    Πως την είδες την Μπρέντφορντ Nklaps; Πάντως ο μπουκ την είδε ζωηρή και την είχε στο 3,75 στο ζωντανό. Ρε πιάνονται αυτοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να λεμε τωρα. Από την άποψη του θεατή, δεν υπάρχει ωραιότερο θέαμα, αλλα στην κορυφαία αυτή διοργάνωση, γιατι να υπάρχει τόση αμυντική αφέλεια; Ειναι κρίμα να πονταρεις μια ομάδα, αυτή να βάζει τρία (όχι ένα και δύο) γκολ και το στοίχημα σου να πηγαίνει άκλαυτο. Ευτυχώς που δεν ανακατευτηκα, αλλα αν έπαιζα, το Χ2 θα επελεγα. Καποιες φορές το no bet σε γλιτωνει από μπελάδες.

    Τα αποτελεσματα στην Αγγλια τα ειδα καπως στα γρηγορα και πρόχειρα. Το βραδακι θα βρω λιγο καιρό να κανω ενα debrifing για το τι συνεβη χθες για να παμε παρακατω (το Σαββατο).

    Η Ρεντιγκ που εχασε 1-0 χθες, θα ξαναπαιξει με (πολύ) δυσκολη ομάδα. Η Μπερτον Αλμπιον που συζητησαμε 0-0. Και εχουμε και τη Λιντς που περιμενει τη Σεφιλντ (που αναφερεις). Εχουμε καιρό.

    Στο μεταξύ εγώ "λερώνω τα χερια μου" με κατι "ανορθόδοξα" και "ασυμμετρα" στοιχηματα. Ισως θα αξιζε τον κόπο να εχει κανεις μία μικρούλα (πολύ μικρή λέμε) δευτερη Κάβα, για να κανει τις τρελες του όλη τη χρονιά. Από τη μία πρεπει να εισαι σοβαρός αλλά και από την άλλη θες να κανεις αραια και που καμια "τρελα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα να βάλουμε 3 γκολ ρε Νίκο, και να μην πληρωνόμαστε???
    Άτιμη μπάλα. Το μόνο παρήγορο ότι γλύτωσα την μίζα που θα έριχνα στην Μπέρτον.
    Οπότε έχω ανοιχτό την Ρουμάνικη Άστρα, και σκέφτομαι και το 6αρι της Θέλτα.
    Που βέβαια παίζει σε πολύ ζόρικη έδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπάρχει ως σκέψη και το 6αρι της Ρέντινγκ το Σάββατο στο τηλεοπτικό ματς των 19:30. Σκέφτομαι ότι αν κερδίσουν νωρίτερα Χάντερσφιλντ και Νιούκαστλ, μια πίεση θα αρχίσει να την αισθάνεται η Μπράϊτον. Σε αυτό το σενάριο μπορεί να σκεφτώ την κόντρα. Και ειδικά αν ανέβει λίγο ακόμα το (2) της Ρέντινγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπερα. Λιγο "ξενερουά" είναι οι αποδόσεις.
    Ενα υποψηφιο ειναι η Ρεντιγκ που λες. Ειδικα αν ανεβει λιγο ακομα η αποδοση της όπως είπες. (αλλα δεν το πιστευω)
    Δες και την Σριουσμπερι. Ειναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Α Αγγλιας (πλακα-πλάκα). Παιζει με την χειρότερη έδρα (από την αρχή της σεζόν, όχι σαν φόρμα). Και τωρα (5.75) παίζεται, αλλα αν πάει στο 6.00, ακομα καλύτερα. Μαλλον θα πάει αυτη.
    Θα πάει στο 4.00 η Καρλάιλ; 3.75 τωρα. Μάλλον δεν θα πάει. 3.75 ειναι στο όριο μου.
    Γι αυτό λεω "ξενερουά" αποδοσεις.
    Και εκεί που οι αποδοσεις είναι καλές, δεν βοηθάνε οι ομάδες. Ειναι η Μπραντφορντ για 1.60 εκτός έδρας; Οχι. Αλλα δες και τα χαλια της Πορτ Βέιλ για την στηρίξεις εστω και στο μεγαλο 6.00.

    Να δουμε τι θα βγαλει και ο Βαγγελης.

    ΥΓ 0-1 Ολυμπιακος την Οσμανλί στο 47'. Δεν το περιμενα! Καλα κανω και δεν αναμιγνυομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή