24 Φεβ 2017

"Good morning Vietnam"


Έτσι πολεμικά θα μπούμε έπειτα από μια εβδομάδα με Τσάμπιονς Λιγκ και Ουέφα, κι έρχεται και Σαββατοκύριακο φωτιά. Πόλεμος το στοίχημα, έχουμε πει,. Ένας διαρκής πόλεμος που όποιος νομίζει πως μπορεί να βρει την έκβασή του, ας αφήσει το κουμάρι.

Για να είμαστε ακριβείς, για τους περισσότερους η έκβαση του πολέμου αυτού είναι προκαθορισμένη, χαμένη από την αρχή. Βέβαια όποιος πιστεύει πως με τα δανεικά που πήρε από τη νίκη της Σίτι και της Σεβίλλης θα μακροημερεύσει στα πεδία των μαχών, ας το ξανασκεφτεί.


Δεν κολλάνε μπρίκια οι άνθρωποι, ούτε δουλεύουν για την ψυχή της μάνας τους, ούτε νοιάζονται για το φιλόπτωχο ταμείο. Στυγνοί επαγγελματίες είναι, που γνωρίζουν καλά πως αν δεν τα παίρνουν από τους πολλούς, σε βάθος χρόνου θα κατεβάσουν ρολά.


Τώρα για την Αγγλία αύριο, δύσκολη η ήμερα. Λίγα είναι τα παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν και όσο τα ψάχνεις τα γαμημένα, τόσο σε μπερδεύουν...


Γουίμπλετον(2,28) - Γουόλσολ(3,11) – από τα θεωρητικά πιο εύκολα θα ξεκινήσουμε, αλλά αυτά κρύβουν και πιο μεγάλες δυσκολίες. Σε αυτά οι ήττες πονάνε πιο πολύ, γιατί είναι δύσκολα αναστρέψιμες. Αλλά και να βλέπω και φαβορί μια Γουίμπλετον που έχει ξεχάσει να νικά; Σε 17 ματς έχει καταφέρει να πάρει δυο νίκες – μπράβο της. Έχει η άτιμη όμως καλή έδρα, δύσκολα χάνει εκεί. Η Γουόλσολ δεν το έχει το εκτός, αλλά έχει μια αλλαγή πλεύσης τον τελευταίο καιρό εντυπωσιακή. Ένα κακό έκανε στο Μπόλτον και στα άλλα δείχνει ανταγωνιστικό πρόσωπο. Καθάρισε και την Πιτερμπόρο με 2-0 και πάει με πιο πολλές πιθανότητες να πάρει τη νίκη. Σε τέτοια για νίκη μιλάμε. Δεν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος να πάει και να παίζει να μην χάσει η ομάδα του 3; Δεν παίζει ένα φαβορί καλύτερα...


Μ.Κ.Ντονς(1,65) - Στριούσμπερι(5,31) – άλλος διάολος τούτο! Δύσκολα να βρει στηρίγματα η απόδοση του άσσου. Δείχνει να συνέρχεται κάπως τον τελευταίο καιρό η Ντονς, αλλά η άλλη πάει τρένο. Μια ήττα μόνο από Πιτερμπόρο εκτός και αυτή ενώ νικούσε 0-1 κι έμεινε με δέκα. Η απόδοση για Στριούσμπερι παίζει λίγο κάτω από το 6, λίγο πάνω από το 5,50. Καλά, υπάρχει και στο 5,00, αλλά δεν πιστεύω ακόμα κανείς να παίζει έτσι. Υπάρχει και η προηγούμενη οριακή ήττα των Ντονς από Φλίτγουντ με 0-1 που δυσκολεύει το πράγμα. Στο 4,00 το DNB από τα πιο υψηλά. Στο ασιατικό ήταν 4,15 και πήγε 3,80. Γι' αυτό λέμε δεν είναι μόνο έχω μια γαμημένη πρόβλεψη και το ρίχνω. Οι πιθανότητες δεν είναι μόνο 17% για Στριούσμπερι, αλλά υπάρχουν κα παράγοντες εναντίον της ομάδας και όχι της απόδοσης. Εδώ όμως η απόδοση μακροπρόθεσμα δεν μπορεί να φέρει την καταστροφή…


Καρλάιλ(3,44) - Πόρτσμουθ(2,04) – αυτός τώρα που θα παίξει Πόρτσμουθ, τι στο διάολο κάνει; Το ταξίδι μόνο να ακολουθήσεις, καταλαβαίνεις την άπατη. Τι άλλο, μωρέ, να γράψεις εδώ;


Μάνφιλντ(1,76) - Νιούπορτ(4,85) – ο δολοφόνος ξαναγυρίζει στον τόπο του εγκλήματος. Αν εξαιρέσεις την τριάρα από Γκρίμσμπι, δεν έχει δώσει ψεγάδια η Μάνφιλντ για να την κοντράρεις, ειδικά τον τελευταίο καιρό. Την άλλη όμως εγώ δεν μπορώ να την ξεγράψω τόσο εύκολα. Αν δεν πάρει και αύριο τίποτα, ίσως είναι ξεγραμμένη. Αλλά όταν στα τελευταία 8 έχεις χάσει μόνο ένα (αυτό με Κέμπριτζ, προχθές που νικούσε 0-2 και έγινε 3-2 στις καθυστερήσεις με επεισοδιακό τρόπο, πέναλτι, αποβολή, διαμαρτυρίες) και έχεις μια νίκη και δεν έχεις χάσει άλλα 6, το παλεύεις. Και δεν νομίζω πως υπάρχει ισοπαλία για τη Νιούπορτ αύριο. Έχει και επιστροφές – 5,25 μια μίζα εγώ, τούτοι πιο πολλά...


Υ.Γ1. Φωνάζει και τούτος ο Nklaps – τα θέλει και νωρίς. Ρέντινγκ και να δούμε αυτή η μικρή ζαλάδα της Ντόνκαστερ τι μπορεί να βγάλει και ό,τι άλλο αφήσαμε, έχουμε χρόνο να το συζητούσαμε μέχρι αύριο.

Υ.Γ2. Κάτι άλλο για τις αποδόσεις: βλέπουμε μια απόδοση στο 4,50 και λέμε να πάει στο 5. Αυτό μπορείς να το πεις στοιχηματικά ορθό; Αν με τα χρόνια έχεις μάθει την αγορά και ξέρεις τις τιμές, αν βγεις να αγοράσεις κρέας με 2 ευρώ το κιλό, τι λες πως θα βρεις;




Διαβάστε ακόμα: "Στοιχηματικές ευχές"

28 σχόλια:

  1. Καλησπερα. Ετσι σωστά, να υπαρχει μία κανονικότητα, να βγαίνουν οι σκέψεις Παρασκευή και να το συζητάμε. Ωραίος Βαγγέλη. Δεν έχω λόγια!

    1) Γουιμπλεντον - Γουολσολ. Λοιπόν, υπάρχουν άνθρωποι που τους αρεσει να παίζουν ισοπαλίες. Εσύ όχι. Εγώ πάλι, είμαι και δεν είμαι απο αυτούς. Να μην εχεις τι να παίξεις όλο το Σ/Κ να το βάλεις Χ αυτό (πληρώνει καλά για τα στατιστικά του) ναι. Αλλα να είσαι ανοικτός 5-6 μίζες (όπου έχεις πάρει θέση) και να βάλεις μία ακόμα στην ισοπαλία αυτή δεν μου κάθεται. Για μενα όμως η δίκαιη απόδοση του διπλού είναι 5.00. Μηδεν νικες εχει στα τελευταια 4 εκτός η Γουολσολ και 3/17 από την αρχή. Και μηδεν ηττες η Γουμπλεντον στα τελευταια 4 εντος. Οχι Βαγγελη στο 3.10. Στο κανω δώρο και να ερθει 0-4 με τις ευχες μου!

    2 Και να σου πω (για να κανουμε συζήτηση για το άλλο που είπες) δεν ειναι ότι το 4.50 θέλω να πάει στο 5.00 απο βίτσιο ή αριθμολαγνεία. Δίκαιη απόδοση Γουολσολ (παραδειγμα λεω) στο 5.00. Τόσο τη βλέπω. Λάθος; Λάθος, αλλα ετσι το βλεπω. Τί να κανουμε τωρα; Θέλω και ενα 20% επειδή είμαι άπειρος (ναι ετσι ακριβως). Γουόλσολ θέλω λοιπόν 6.00 για ξερό διπλό! Μα κάλα, θα μου πεις, ηλίθιος είναι ο Μπουκ να σου τη δώσει 6.00; Μην σώσει και τη δωσει. Τί θα πάθω δηλαδή; Το πολύ πολύ να μην την παιξω. Και λοιπόν;
    Στοιχηματικά ορθότατο λοιπόν. Το μόνο που μπορείς να με "κατηγορήσεις" είναι να μου πεις "ρε Νίκο όχι και 5.00 δίκαιη απόδοση η Γουολσολ.Λαθος την υπολογίζεις 2.50 είναι". Διότι μην μου λες το άλλο: "τόσα χρόνια ξέρουμε τις τιμές της αγοράς, λιγο υποφερτη να είναι η απόδοση, βάζουμε και λιγο νερό στο κρασί μας". Δεν γινεται Βαγγελη (για μενα μιλάω τωρα) να μην ξερω απ έξω τις ομάδες, να μην εχω χρόνο να βλεπω τα παιχνίδια να βάζω ΚΑΙ νερό στο κρασί μου και από πάνω να θέλω να κερδίζω στο στοιχημα. Κατι πρεπει να κανω καλα και εχω επιλεξει τη στατιστική και τις αποδοσεις.

    3) Το μόνο που συζητάω να κανω τα στραβα ματια και να βαλω νερό στο κρασί είναι πραγματι η Καρλάιλ, που μου βγαινει άσος του 30% (ναι!) επειδή (κοιτα γιατί) στα τελευταια 4 εντός εχει ΜΟΝΟ μία νίκη, επειδή η "προϊστορία" ειναι χάλια με την Πορτσμουθ. Ε, θα ηθελα ενα 4.00 για το 20% που λεγαμε! Αλλα ΟΚ, το συζηταω και τωρα.

    Και συμφωνώ με αυτο που λες στην αρχή: ή θα πάς με το διπλό στο 3.10 ή τίποτα και όχι παντως με διπλές ευκαιρίες στο 1.55. Εννοείται. Και χαίρομαι που πανω-κάτω τα ίδια παιχνίδια σκεφτηκαμε (εκτός από τη Γουολσολ - καλή σου επιτυχία εκεί!) που παει να πει ότι βελτιώνομαι!

    Και για να σου τη "σπάσω": Ρεντιγκ στο 6.30 και φύγαμε!

    Καλές στοιχηματικές επιλογές κύριοι.

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που άφησα πέρασε (Θέλτα)..Οι Ρουμάνοι είχαν τις ευκαιρίες για το 0-1 αλλά στην τελική προσπάθεια τους έπιανε η θάλασσα.
    Ξεκινάω με ένα σημερινό από Β' Γαλλίας, και πόνταρα από σήμερα δύο από το νησί που μου αρέσουν:

    Χάβρη - Οσέρ (2) @ 4,33
    Καρλάϊλ - Πόρτσμουθ (1) @ 3,60
    Κόλτσεστερ - Χάρτλπουλ (2) @ 5,00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη επιτυχία.

      Σκεπτικό δώσε για την Χαρτλπουλ.
      Δεν την βλεπω να στεκεται καλά ειδκά εκτός εδρας, ειναι και ντεφορμέ, γι αυτό σε ρωτάω. Που το βασίζεις;

      Διαγραφή
    2. Δεν σας προλαβαίνω ρε σεις. κάτσε να δούμε τι θα σχολιάσουμε και μεις. Πάντως αν παίξει από σήμερα και για αύριο μόνο αυτά δεν με βρίσκει αντιθετο σαν μεδοδο - τώρα για τα σημεία ειδικά την Χαρτπουλ σηκώνει κουβέντα - γι αυτό είμαστε εδώ.

      Διαγραφή
  3. Οι αριθμοί δεν ευνοούν την Χάρτλπουλ, αλλά στο πρόσφατο ματς με την Πλίμουθ έβγαλε πολύ καλή εικόνα. Στα υπερ της ότι έχει έναν πολύ έμπειρο μάνατζερ (Dave Jones) και νομίζω ότι θα βρει τον τρόπο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.
    Ουσιαστικά Νίκο και Βαγγέλη πρόκειται για τυφλό χτύπημα, και με το 5,00 στο (2) νομίζω ότι είμαι καλυμμένος. Με αυτή την λογική το παίζω...ποντάρω ότι θα πετύχω την ομάδα πάνω στο "στρίψιμο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω κι εγώ μια ερώτηση για σένα Νίκο..
    Το χθεσινό 0-3 του Ολυμπιακού πιστεύεις ότι θα λειτουργήσει υπέρ ή κατά του Κυριακάτικου πονταρίσματος που έχεις κάνει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πρόβλημα μου Γιώργο δεν είναι το ματς της Οσμανλι. Το πρόβλημα μου είναι ότι ο Πανιώνιος βλέπω ότι επέλεξε το ματς με τον Ολυμπιακό να ξεκουράσει παίκτες και να εκτίσει ποινές. Πως να το πω πιο κομψα; Δεν θα το παίξουν με βάση τις δυνατότητες των ομαδων. Και ο Ολυμπιακός βεβαια θα ξεκουράσει παίκτες.

    17.00 στο διπλο ο δεύτερος με τον πρώτο σε οποιαδήποτε Λίγκα του κοσμου πονταρεται με κλειστά μάτια. Στη Σούπερ Λιγδα ξεχνάμε τελικά ο,τι έχουμε μάθει.

    Γενικά για να απαντησω, το σκεπτικό είναι ότι όσο και να έληγε το ματς με την Οσμανλι, θα σήμαινε κούραση. Ένα δεδομένο. Αν τωρα έχανε θα πονταρα στην απογοήτευση και την γκρίνια. Τώρα που κέρδισε θα ποντάρω στον αφελή ενθουσιασμό.

    Αλλά να έπαιζαν "σπαθενια" και όχι αυτά που διαβάζω. Πως να το πω αλλιως;

    Καλύτερα Αγγλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Good morning Vietnam again - ρε αθεόφοβε πήγες και ψαχτηκες με Ελληνική Λίγκα; Αυτοί έχουν δικό τους θεό,μαζεύτηκε πάντως το διπλό, αλλά και πάλι οι αποδόσεις είναι ντροπή. θα μου πεις ποιος ντρέπεται γι αυτά στην Ελλάδα.

      Και οι αποδόσεις σήμερα δεν κάνουν κανένα παιχνίδι στην Αγγλία - κατή λέει και αυτό. Η Καρλάιλ μαζεύτηκε, έχει φάει μεγάλη πτώση η Ιπσουιτς για αύριο στην Νοργουιτς.

      Ωραία λοξή σκέψη αυτή να πιάσουμε το στρίψιμο της Χαρτπουλ, αλλά αφού δεν δείχνει πως μπορεί να στρίψει εύκολα μήπως έπρεπε να πληρώνει κάτι παραπάνω;


      Διαγραφή
  6. Πολύ καλή η ερώτηση για το 5αρι της Χάρτλπουλ..Πάρα πολύ δύσκολη η απάντηση.
    Ο Νίκος που ζητάει πάντα κάτι παραπάνω, δεν θα το έπαιζε με τίποτα στο 5,00.
    Εγώ είμαι σαφώς πιο ελαστικός. Είδες χτες στην Β' Γαλλίας τι έγινε??
    Ένας ασος ήρθε μόνο, και ήταν η Χάβρη που την είχα στην κόντρα.
    Αντίθετα ήρθαν 4 (2) μεγάλα σημεία, που πριν τους αγώνες αν έπαιζα κάποιο από αυτά πιθανόν να με ρώταγες...γιατί βάζεις εκεί τα λεφτά σου???
    Και όχι στην Οσερ, που είναι σε καλή φόρμα, καίγεται για βαθμούς και ο αντίπαλος είναι βαθμολογικά αδιάφορος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαρτλπουλ θα ήθελα... 7.50 αλλά οκ εμένα με λες και ...παραξενο! Εδώ ψειριζω τη Σριουσμπερι που είναι κούκλα! Με αυτά τα αποτελέσματα όμως τα στραβά πχ Οσερ, καλά κάνουμε και είμαστε δύσκολοι στις αποδόσεις.

    Έχει καλό καιρό Περνάω καφέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν θα κοντράρω τον Ολυμπιακό, αλλά την απογοητευμένη αντίπαλο του.
    Αυριανό ματς αυτό αρχίζει στις 15:00. Οπότε για το Σαβ/κο παίζω μπάλλα με αυτά τα 3 ματς. Όλα μονά φυσικά. Έχω να παίξω δυάδα κοντά στα 10 χρόνια. trixie δεν έχω παίξει ποτέ.

    Καρλάϊλ - Πόρτσμουθ (1) @ 3,60
    Κόλτσεστερ - Χάρτλπουλ (2) @ 5,00
    Οσμανλίσπορ - Μπασακσεχίρ (2) @ 2,80

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα βλεπω!

      Καρλαιλ 1 @3,60 και Σριουσμπερι 2 DNB @ 4.00 Μονα-Δυαδα
      Φραιμπουργκ 1 DNB @ 4.33

      Για σημερα. Αυριο βλεπουμε. (ενταξει, το γνωστο ισχυει)

      Good luck.

      Διαγραφή
  9. Σιγά να μην σου δώσουν εσένα 7,50 την Χαρτπουλ μωρέ; Στείλε τον καφέ...

    Υπερόπλο είναι το trixie, άλλο εάν το έχουν ξεφτιλίσει παίζοντας το καθημερινά - λίγα και καλά εκεί. Και φυσικά μόνο με μεγάλες αποδόσεις. Και μπορείς να βάλεις και διαφορετική κάβα - σαν μια πολύ μακροχρόνια επένδυση.

    Καΐλα μας βόλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την αυτοματη διορθωση μου μεσα! Δεν το ειπα;

      Το trixie ειναι επιπλεον και αμυντικο εργαλειο Μπαζ.
      Επιλεγεις 3 γεγονοτα (σε δυαδες βεβαια, και την τριαδα) αλλα οχι με 3 μιζες αλλα πολυ λιγοτερο. Γι αυτο λεω αμυνα. Πολυ μικροτερη εκθεση σε κινδυνο.
      Παραδειγμα:
      Το ιστορικο Πορτσμουθ -Εξετερ θα ηταν εγκλημα να το παιζαμε σε ενα trixie. Αλλα αν μας το εδιναν με 1-2 κλικ κατω τις αποδοσεις, θα μπορουσε να μπει σε trixie.
      Α, και αποδοσεις 3αρες το πολυ. 4αρες αποδοσεις και πανω πανε σε patent. Ειναι κριμα να πιασεις ενα και να μην εχεις εστω μια μικρη επιστροφη.

      Το Πρωτοκολλο λεει οτι με υπολογιζομενο value 10-20% μπορω να παω σε δυαδα ή trixie. Επισης και το "Μονα-Δυαδα" (1-2) ειναι καλο αμυντικο εργαλειο.

      Με την ευχη για " καλα κρασια"!

      Διαγραφή
  10. Νίκο δώσε μου στατιστικά για το sans voir. Πόσα ματς ως τώρα παίχτηκαν με πόσες επιστροφές?? Υπολογίζοντας πάντα 1 unit το κάθε ματς.
    Τα void βγάλτα έξω. Είναι σαν να μην παίχτηκαν ποτέ.
    Καλό βόλι κι από μένα στο τριξάκι σου.
    Η Σριου και η Κάρλα φοριούνται πολύ να ξέρεις...
    Θα εντυπωσιαστώ αν περάσουν και τα δύο :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την Τρίτη θα βγάλω τα στατιστικά.
      Έχουν μαζευτεί 51 ματς.
      Τα void σε όλα τα συστήματα μετράνε κανονικά στη στατιστική.
      Κάτι σαν κέρδος είναι και αυτά Γιώργο.

      Διαγραφή
  11. Osmanlispor - Basaksehir (2) @ 2,80 [0-1 FT]

    Επιτέλους νίκη γερο-Μπάζ!!! Μετά το περήφανο 3,50 της Φλίτγουντ το περασμένο
    Σαβ/κο ακολούθησαν 6 σερί ήττες, και έρχεται τώρα η δικαίωση από τα βάθη της Μικράς Ασίας :D 2 νίκες στις 8 προτάσεις και -1,7 μίζες με την κλασική μέθοδο του flat stake 1 unit...όλα singles..Ο απλούστερος τρόπος να παίξεις στοίχημα είναι και ο καλύτερος κατά την άποψη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το άλλο που θέλω να σχολιάσω είναι αυτό το τρελό στατιστικό του Έρικ Καστέλ που κυνηγά ισοπαλίες στο φόρουμ. Ρε παιδιά έχει 66 νίκες σε 172 ματς.
    Εδώ μιλάμε για 38+% σε ισοπαλίες. Αυτό το νούμερο είναι απίστευτο.
    Έχω ασχοληθεί στο παρελθόν πολύ με αυτό το σπορ, και ξέρω ότι η εμφάνιση των ισοπαλιών είναι γύρω στο 26-28%. Το να φτάσει κάποιος που ασχολείται με τα (Χ) στις 32-33% το πολύ το δέχομαι ως φυσιολογικό. Να μπορέσει να μαντέψει 4-5 ισοπαλίες παραπάνω από αυτές που εμφανίζονται ανα 100 ματς.
    Αυτό το 38% είναι στατιστικό λάθος. Είμαι απόλυτα βέβαιος γι'αυτό.
    Δεν γίνεται να βγάζει κάποιος ROI 120+ με τις ισοπαλίες.
    Σίγουρα είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά εκτιμώ ότι έχει και ρέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ωραία η σκέψη τελικά για το Τούρκικο. Ο Έρικ το έχει γενικά με τα Χ - δεν βαράει στο κουτουρού. δεν είναι και λίγοι οι αγώνες; Τώρα για την ρέντα ξέρω πως δεν μπορεί να σε ακολουθεί για καιρό.

    Αύριο δεν ξέρω αν θα γράψουμε για Αγγλιδούλες της Τρίτης ή θα αμολήσουμε χαρταετό; Αντιπαθέστατο το κουπόνι με την πρώτη ματιά...

    Στο ημίχρονο πάντως ο Πανιώνιος του Nklaps την κανε την έκπληξη - για να δούμε τι έργο θα παιχτεί στο δεύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπερα, καλη Σαρακοστη.

    Ο Eric ειναι εξαιρετικος. Του εχω πει μαλιστα να ερχεται και εδω για κουβεντα. Του αρεσουν τα value bets και η Αγγλία.
    Υπο προϋποθεσεις και οταν υπαρχουν στατιστικά δεδομένα (το εχω ξαναπει), η Ισοπαλία ειναι όπως και τις άλλες επιλογες. Το ερωτημα ειναι αν μπορει καποιος να βασισθεί στις ισοπαλιες για σοβαρό στοιχημα. Εγω δεν πιστευω οτι ειναι ευκολο, αλλα ο φιλος Eric τα καταφερνει μια χαρα.

    Ουτε με τα γκολ πιστευουν πολλοι οτι γινεται παιχνιδι. Εξαρταται λεω εγώ.
    Παραδειγμα:
    Γιατι σημερα να δινει το g/g του Λεβαδιακου με τα Γιαννινα 2.20; Ειδαμε τα clean sheet rate και τα failure to score rate των ομαδων;
    Γιατι να δινει το g/g του Ηρακλη 3.00 σε μια Εταιρία και την ιδια στιγμή 2.45 στην αλλη; Μα 3.00;

    Θελ να οτι υπαρχουν πολλοι τρόποι να επιλεξει κανεις καλά bets. Αρκει να τεκμηριωνει την επιλογη του.

    Χαιρετω την παρεα. Ωραια επιλογη το Τουρκικο του Γιωργου, συμφωνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τεράστια νίκη Νίκο...είσαι ο μόνος που το πίστεψε και λέρωσε τα χέρια του.
      Εγώ δεν θα το ακούμπαγα ούτε με χειρουργικά γάντια χεχεχε!!!
      Περιμένω στατιστικά sans voir..

      Διαγραφή
    2. Ναι καλο ηταν.
      :)
      Τα στατιστικά θα τα βγαλω την Τριτη με διαγραμματα και αλλα "κέρατα".
      Σου λέω ομως από τωρα (αποκλειστικα στο blog του Βαγγελη!) ότι μετα από 51 bets με μεσο όρο απόδοσης 8,67, εχουμε: 11 κερδισμενα (με μεσο όρο απόδοσης 7,09), 7 void και 33 χαμένα.

      Hitrate 11/51 = 21,5% που αντιστοιχει σε μεση απόδοση 4,63.
      (δες που ειναι το 8,67 και δες που το 4,63)

      Yield: 66,5%
      Ειτε το πιστευουμε, είτε δεν το πιστευουμε.

      Τα 51 στοιχηματα ειναι πραγματι λιγα. Τα 200 ειναι πιο ασφαλες δειγμα, αλλα πάντως υπάρχει μια στατιστικά σημαντικη (τολμω να πω) ταση, ότι τα αουτσαιντερ με (τεκμηριωμενα!) υπερβολικές, αδικαιολογητες και ακραιες αποδοσεις μπορει να οδηγησουν σε παιχνίδι που μακροπροθεσμα μπορει να βγαλει καποιο κερδος.
      Αυτα τα λιγα.
      :)

      Διαγραφή
  15. ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΑΡΙΔΕΣ!
    Γαρίδες Σαρακοστιανές!
    9 Ευρώ το κιλό! (τις βρίσκεις και στα 7 Ευρώ για μεγαλυτερη ασφαλεια!)
    Εισαγωγη κατευθείαν απο το Λιμανι του Πορτσμουθ!

    Ενταξει, τι αλλο να γραψω; Μην καρφωθουμε κιολας...
    Ο,τι πρεπει για Καθαρα Δευτερα.
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Καλά αυτό το 66,5% yield είναι τρομερό. Ο τρόπος που παίζεις σε βάθος χρόνου είναι ανίκητος εκτιμώ. Στα 200 ματς που λες, (και συμφωνώ μαζί σου για τον αριθμό παιχνιδιών) το yield θα πέσει, αλλά πιστεύω ότι και πάλι θα είναι υψηλότατο κοντά στο 20%.

      Διαγραφή
  16. Μιλάς με γρίφους γέροντα...αλλά εγώ και σίγουρα ο Βαγγέλης το πιάσαμε :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή