10 Μαρ 2017

"Παιχνίδια του μπουκ αύριο"

Τελευταίες βροχές, τελευταία κουπόνια. Δέκα περίπου αγωνιστικές ακόμα. Κάνα-δυο στο τέλος δύσκολα παίζονται, αφού γίνονται όλα προβλέψιμα. Τα φάγαμε τα ψωμιά μας και φέτος. Τι θα φάμε αύριο, θα μου πεις... Τίποτα εκλεκτόν; Νηστικούς μας βλέπω, γιατί ο σεφ δεν βρίσκει τα υλικά να φτιάξει κάτι καλό, κάτι εκλεκτό.

Δεν γράφουμε και σάλτσες, γιατί πλησιάζει ο καιρός που θα γράφουμε μόνο σάλτσες. Ν' αφήσουμε κάτι λοιπόν για καλοκαίρι μεριά. Εκεί γύρω στο Πάσχα παλιά υπήρχε μια πίκρα που τελείωναν οι Αγγλιδούλες. Τώρα δεν είναι τόσο έντονο, αλλά ακόμα υπάρχει. Και τέλη Ιουλίου οι ετοιμασίες...


Στοίχημα σε σωστή βάση – αξία ανεκτίμητη. Έπειτα από μοναχικό περπάτημα για χρόνια να ξέρεις ποια βήματα σε πάνε στον γκρεμό και ποια σε πάνε σε μονοπάτια αδιάβατα από τους πολλούς, όπου μπορείς κάτι να κερδίζεις.


Γουίκομ(2,51) - Μπλάκπουλ(2,85) – με την Μπλάκπουλ να πάμε εδώ, αλλά πάει και ο μπουκ και μια ή άλλη. Όλο κάτι Χ έφερνε και δείχνει τώρα με δυο νίκες να ξεκολλάει. Και με 0-3 στο Πλύμουθ, παρακαλώ. Η άλλη, αν εξαιρέσεις τη νίκη στην Γκρίμσμπι, είναι για φάπες. Αλλά, ρε παιδί μου, έχει και 9 νίκες εντός. Δώσε κάτι παραπάνω, ρε μπουκ! Ξεπουλήματα κάνεις; Ούτε καν τριπλασιασμό;


Λούτον(1,77) - Στιβενέιτζ(4,40) – ομαδάρες και οι δυο, φορμαρισμένες. Στα πράσινα και με τσίτα τα γκάζια πάνε εδώ και καιρό. Ο πέμπτος με το έκτο. Τι σκατά να μπλέξουμε, θα μου πεις. Τα βλέπουμε εμείς, αλλά ο μπουκ κλείνει το μάτι προκλητικά στη Λούτον. Μέχρι και η μικρή προϊστορία βγάζει διαφωνία σε αυτό. 4,75 δεν είναι δίκαιο για Στιβενέιτζ – να πούμε πληροφοριακά πως υπάρχει και 4,20 και 4,15. Για να το προσεγγίσουμε όμως πιο σοβαρά, οι παραπάνω δυσκολίες κάνουν δύσκολο το ξερό διπλό. DNB στο 3,25 – το ίδιο ασιατικό 3,30.


Κόλτσεστερ(4,01) - Πόρτσμουθ(1,88) – να ξαναπάει η Πόρτσμουθ να νικήσει – απόδοση κάτω από 2. Και το 7-1 σερί που έχει εντός η Κόλτσεστερ, πού πάει αυτό; Και γενικά είναι στα πάνω της, γι' αυτό κι έφτασε μόλις 3 βαθμούς από τις θέσεις για μπαράζ. Αν ήταν λίγο καλύτερη η Κόλτσεστερ στα εκτός, θα χτυπούσε απευθείας άνοδο τώρα και μου λες, ρε μπουκ, πως θα περάσει για πλάκα η Πόρτσμουθ. Ρε, να περάσει κι εγώ μαζί σου, αλλά άμα δεν περάσει, το διπλό της πλάκας πληρώνει καλυτέρα ή η κόντρα; Τριπλασιασμός και ο παράς πίσω στο Χ, δεν είναι και λίγο.


Έξετερ(2,07) - Άκρινγκτον(3,32) – έλα μουνί στον τόπο σου και να με συμπαθάτε. Κάτι ορέξεις ο μπουκ! Κάτι αλχημείες! Ρε, δώσε φαβόρα εδώ την Έξετερ – τι τη φοβάσαι; Στα τελευταία 8 στην έδρα της είναι αήττητη. Στα μπαράζ είναι. Δεν βλέπεις τι χάλι είναι εκτός η άλλη; Μην τη φοβάσαι, ρε, την Άκρινγκτον δεν έχει τύχη. Θα μου πεις, βλέπεις στα τελευταία δεν χάνει και έχει βρει ρυθμό - η Έξετερ σαν να μην έχει γκάζια πια. Και δυο διπλά που πήρε πρόσφατα εκεί η Άκρινγκτον σε προβληματίζουν. Άσε να τα βλέπουμε εμείς αυτά και να παίζουμε κάνα λοξό. Αλλά και 3,50;


Νόργουιτς(1,70) - Μπλάκμπερν(4,92) – έχει έδρα η Νόργουιτς και αυτό τη σώζει μέχρι στιγμής, αλλά είναι δύσκολο το αυριανό. Η Μπλάκμπερν έχει κακό πρόσωπο εκτός, αλλά είναι βελτιωμένη και όχι εφησυχασμένη. Αλλά το εξάρι που δεν υπάρχει πια, θολώνει τις σκέψεις. Είπαμε, η λόξα μας θέλουμε να πληρώνεται καλά...

Υ.Γ. Την ΑΓ1 όσο και να κοιτάξεις, άκρη δεν θα βρεις. Είδες με τα χρόνια πόσο εύκολα βγαίνει η Αγγλία, Nklaps; Του χρόνου λέω να τραβήξουμε και γι' αλλού. Περιμένω προτάσεις...

14 σχόλια:

  1. Ευκολα για σένα βγαίνει η Αγγλία.
    Εγω κουράζομαι. Με τα χρόνια μαθαίνει κανείς. Ποιο είναι το πρώτο; Να βλέπει τα ματς όπου με τίποτα δεν πρέπει να εμπλακεί. Και στο τέλος, αν κάτι περισσέψει, ειναι αυτά που αξίζουν συζήτηση.

    Και εγώ Στιβενειτζ ειχα σταμπαρει. Μόνο αυτό. Η κόντρα της Πόρτσμουθ είναι σωστή, αλλά εγώ έχω... βαρεθεί το εαυτό μου να κοντραρω αυτήν την ομάδα συνέχεια. Αηδία πια! Θα νομίζετε ότι έχω προηγούμενα. Οτι εχω εμμονές. Φταίνε βεβαια και οι "Μπουκαδόροι" που την ονομάζουν γκραν φαβορί. Αυτοί είναι εμμονικοί. Σωστό και αυτό.

    Από την Λίγκα των Τελειωμένων έχω ένα "Φαβορί της Πλάκας". Η Μπρομλει, που πληρώνει 1.65 και έχει να σταυρώσει νίκη από της 4 Φεβρουαρίου. Ακόμα δεν είχαν ετοιμαστεί για το ...Καρναβάλι όταν ..."κέρδαγε" τελευταία φορά η ομάδα αυτή. Και τι νίκη... Καλά τωρα. Θα μου πεις βέβαια με ποια παίζει... Ενταξει, το παλεύει η μικρή Φέριμπι. Εχει κανει και δυο νίκες στα 2 τελευταια. Πιο ισορροπημενο έπρεπε να ειναι το σετ, λέω τώρα.

    Για τα υπόλοιπα, πχ εκτός Αγγλίας, με έχει πιασει μια τεμπελιά και δεν εχω διαβάσει, οπότε το πολύ-πολύ να απέχω. Κάτι Χέρτα είδα για αύριο. Θα δούμε. Και η Βερντερ σήμερα ήταν καλή, αλλα το ματς "δηλητηριάστηκε" όπως λεω και δεν θα πάρω. Αστο. Αδιαβαστος. Μηδέν. Μπορεί ο George να εχει καμια ιδέα καλή.

    Δεν πάω αλλού. Οι "Μικρές Αγγλίες" εμένα μου πάνε. Πιο "κυνικό" Πρωτάθλημα δεν θα βρεις. Παίζουν σαν τα ρομπότ. Δεν πάει να είναι πρώτοι ή τελευταίοι και υποβιβασμένοι, παίζουν γιατι ετσι πρέπει. Και γενικά δεν "κάνουν χάρες" . Και αν γίνεται και κάτι, δεν το μαθαίνει κανείς.
    Στοιχηματικά: ανεκτίμητο, όπως λες και εσύ.

    Τωρα το καλοκαίρι, όλο και κάπου θα γυρνάω κάνοντας δοκιμές. Μικρές... Αυστραλίες και Μικρές Νορβηγίες πχ ψάχνοντας για κρυμμένα under. Καθενας με την τρελα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα στους αουτσάϊντερς :D
    Δύο μιζούλες από εμένα στα εξής ματσάκια:

    Κόβεντρι - Μπράντφορντ (1) @ 4,20
    Έξετερ - Άκρινγκτον (2) @ 3,40

    Μεσ/δα ήταν στο 3,60 η Άκρινγκτον, αλλά μας πρόλαβαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έγινε σοβαρή διόρθωση στην νίκη της Χέρτα. Παρ'ότι έπεσε στο 4,75 μπήκε στο παιχνίδι μου γιατί εξακολουθώ να πιστεύω ότι ακόμα έχει αξία. Σε αυτό το bet λοιπόν ακολουθώ Νίκο (sans voir) και με τα 2 αγγλικά θα πορευθώ σήμερα.
    Άντε καλό βόλι..

    Χέρτα - Ντόρτμουντ (1) @ 4,75
    Κόβεντρι - Μπράντφορντ (1) @ 4,20
    Έξετερ - Άκρινγκτον (2) @ 3,40

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τις ευχαριστίες μου στον Νίκο και στην στήλη που αργά ή γρήγορα, βρίσκει τον δρόμο για το ταμείο. "sans voir". Έτσι λοιπόν με 2 στα 3 νίκες έφτασα στο 17 ματς συνολικά με 4 νίκες. Και το ταμείο γράφει -2,55 μίζες.
      Για αύριο έχω βάλει στο μάτι το (2) στο Ίντερ - Αταλάντα 4,50 αποδ.
      Σηκώνει αρκετή σκέψη ακόμα...

      Διαγραφή
    2. Ωραια σκεψη για Αταλαντα, γιατι η Αταλαντα φετος είναι "αλλη" ομάδα.
      Αληθεια όμως, πόσο έδινε η Αταλαντα την προηγούμενη σεζόν στο Μιλανο; 6.50. Και την Προ-προηγούμενη σεζόν; 7.50 (Betexplorer)
      Προφανώς την βλεπει ο Μπουκ την Αταλαντα. Εγω ομως τον Μπουκ Γιωργο τον θέλω και λίγο "αφελή" στο αουτσαιντερ. Οχι σε μας 4.50 την Αταλάντα.
      Αλλα, πες ότι αυτό είναι παραλογες απαιτήσεις. Εσυ, πόσο δίνεις το διπλό δίκαιη τιμή. Αντε να ειναι 4.00. Πιο κατω από 4.00 δύσκολο, γιατι και η Ιντερ δεν ειναι κακή εντός.
      4.50 με 4.00 δεν θα κερδίσω πολλά.
      Εσυ αν βλεπεις κατι άλλο, ακολουθησε αυτό που βλέπεις.
      Εγώ τώρα κοιταζω την... Μπελενεντσες της Δευτέρας. Αυτό το λες και διαστροφή!

      Διαγραφή
    3. Δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου. Δίκαιη τιμή για νίκη της Αταλάντα πιο κάτω από 4,00 δεν δίνω. Οπότε ναι, αυτή η διαφορά της 0,5 μίζας δεν είναι για το sans voir. Εγώ πάντως ακόμα το σκέφτομαι. Δεν το έχω απορρίψει.

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα - μέρα βροχερή στοιχηματική. Είδα το πέναλτι της Γιουβέντους στις καθυστερήσεις και λέω άστο διάολο - είναι νίκες αυτές; και για τις ομάδες και γι αυτούς που τις υποστηρίζουν.

    Ξεπούλημα έπεσε στην Χέρτα. Πόλεμος θα γίνει και όντως οι αρχικές τιμές ήταν άλλη μια στοιχηματική απάτη.

    Μπρανφορντ ίσως ήρθε η ώρα να σε πληρώσει.

    Άλλα γενικά χαίρομαι ο κόσμος να ψάχνεται όχι στα εύκολα μονοπάτια που τρώνε τα μούτρα τους κατά χιλιάδες...

    Καλό βόλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα στην παρέα. Καλά πήγε χθες, χαίρομαι και για τον George που κολυμπάει σε βαθιά νερά και μάλιστα καλά. με 4 στα 17 και είναι κοντά στα λεφτά του - είπαμε το πρώτο σημαντικό βήμα είναι να μην χάνεις...

    Σήμερα Ιταλία πάτε βλέπω. Ούτε με ξέρει, ούτε την ξέρω αυτή. Αταλάντα - δύσκολο ματς, είπαμε το παιχνίδι είναι έτσι στημένο που πάντα η Αταλάντα θα παίρνει τα 4αρια, άλλα δεν είναι όλα τα 4αρια, για στοιχηματισμό.

    Η Παρι ίσως είναι τυχερή που πάει στο καφενείο της Λοριαν. Ενώ ερωτηματικό κρατάμε την Μπαρτσελόνα για σήμερα.

    Έχει τρελαθεί η αγορά με την Αγορά της Μπεσικτας. το διπλό έπεσε από 10 σε 6,50, αλλά υπάρχει ακόμα στο 8,25. στο 9,00 ήταν πριν λίγο...

    Αύριο πάει Πορτογαλία ο άλλος να κυνηγήσει το θαύμα. Όταν η Πορτο έχει μια ήττα και η Μπενφικα δυο, μιλάμε για θαύμα, αλλά εσένα δεν σε φοβάμαι γενικά το σκεπτικό σου είναι σωστό.

    Δεν βλέπω φαβορί τέτοιο την Τουν εδώ νικούσε με 2-0 στο προηγούμενο μέσα στην Γιουνγκ Μποις και έχασε 3-2. έπεσε λίγο το Λουγκάνο, αλλά μην ασχολείστε με αυτά θα μου πεις; Εγώ πάντως θα το δω ζωντανό και θα πράξω...

    Επίσης θα παρακολουθήσω και το Λεγκια Βαρσοβίας - Βισλα Κρακοβίας να δω γιατί αυτή η αδικία στην Βισλα...

    Καλή μας στοιχηματική Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα.
      Βίσλα ε;
      Μας πάει η φόρμα. Να ήταν και ένα κλικ πιο κσλή στα εκτός η Βισλα. Το 2.75 που βλέπω στο Χ2 δεν στερείται αξίας σε σχέση με το ξερό 6.50.
      Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...
      :)

      Διαγραφή
  6. Τελικά το πόνταρα. Το 18ο σημείο μου θα είναι από το καμπιονάτο:

    Ίντερ - Αταλάντα (2) @ 4,50
    Καλό βόλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν είδα το ματς, αλλά υποθέτω ότι η Αταλάντα μάλλον κατέβασε στο γήπεδο τα ΚΑΠΗ. 18 ματς, 4 νίκες και -3,55 μίζες..τα λέμε την Τρίτη το απόγευμα παίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουτε εγώ το ειδα, αλλά η εξέλιξη του σκορ θυμίζει λιγο Γερμανια-Βραζιλία στο Μουντιάλ. Αν δούμε χάσεις, λογικά θα δούμε μια τραγική άμυνα με πολλά λσθη.

      Διαγραφή
  8. Καλημερα κύριοι.

    Νομιζω ότι η Λιγκ 1 ειναι χάλια, αλλα η Λιγκ 2 εχει πολλη συζήτηση. Στα γρηγορα πριν βγαλει ο Μπαζ τις πρωτες σκεψεις για να μπορεσει να μου πει την αποψη του:

    1) Μπλακπουλ-Στιβενειτζ (3.70). Η πιο "καυτή" φόρμα της Κατηγορίας. Ενα διπλό που επρεπε να δίνει 3.20.

    2) Ντονκαστερ - Νοττς (7.00). Ενταξει, παίζει ο πρώτος με τον 19ο, αλλα η Ντονκαστερ έχει 2 νίκες στα τελευταια 8 και η άλλη έχει 1 ήττα στα τελευταια 7 και συνολικά 7 νίκες εκτός έδρας.

    3) Πορτσμουθ - Γκριμσμπι (7.50). Καλά, πάντα στα ματς της Πορτσμουθ οι αποδοσεις αδικουν τον αντιπαλο. Η Πορτσμουθ εχει γκελάρει στα μισα εντός ή άλλη στα μισά και παραπάνω εκτός δεν χάνει. Η Πορτσμουθ μπορεί να ρίξει 3 στην Καρλάιλ και την επόμενη στιγμή να χασει από την Κρου. Για τετοιο σουρεαλισμο μιλαμε.

    4) Ακκριγκτον (1.60) - Λειτον (6.00). Για να καταλαβω, η Ακκριγκτον είναι μία ομάδα της σειράς. Από που και ως που μπορει να πάρει αποδοσεις 1.60 στον άσο λες και είναι η Πορτσμουθ. Η Λειτον είναι προτελευταια, αλλα στα τελευταια 4 εκτός, έχει χάσει μόνο το ένα (εντός είναι πιο χάλια) και να θυμισω και ενα 2-3 στο Πλίμουθ.

    5) Κολτσεστερ (2.70) - Μανσφιλντ (2.70) Γιατι μου το "μοιραζεις" στα ίσα; 9-2-6 εχει εντός η Κολτσεστερ. 45% δίνω στον ασο. Ο ασος παίζεται.

    Σιγά μην παίξω και τα 5, αλλά για να δω, τί από τα 5 θα επιβεβαιωθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή