14 Μαρ 2017

"Αγγλική σκακιέρα"


Καλημέρα! Βλέπεις τη δεύτερη κίτρινη που βγήκε χθες για Μάντσεστερ στο Λονδίνο με Τσέλσι και μαζεύεσαι. Είπαμε πρόγνωση για πρόγνωση δεν είναι και το πιο σοφό. Εκεί που οι λεπτομέρειες μπορεί να καθορίσουν ένα αποτέλεσμα, τα προγνωστικά παίζουν δεύτερο ρόλο.

Αγγλιδούλες σήμερα, λάγνες, ερωτιάρες. Οι μικρές που δίνουν καλύτερες υποσχέσεις, αρκεί να ξέρεις τι ζητάς – τα έχουμε πει αυτά. Η ειδίκευση είναι ένα όπλο στα χέρια του παίκτη από τα λίγα, που φοβάται ο μπουκ. Να μένεις προσηλωμένος στον στόχο σου, να μην σε παρασύρουν οι σειρήνες και περιπλανιέσαι άδικα.


Στα στοίχημα δυστυχώς δεν έχει νόημα το ταξίδι, αλλά ο προορισμός. Πού θέλεις να πας, δηλαδή, και με τι μέσο. Άμα αλλάζεις κάθε μέρα βάρκες και κουπιά, όλο σε ξέρες θα βρίσκεσαι...


Γράψαμε και τις παπαριές και πάμε τώρα να δούμε κάτι παιχνίδια λοξά για σήμερα στας Αγγλίας...


Μπλάκπουλ(2,04) - Στιβενέιτζ(3,52) – να πω εδώ την παραξενιά μου. Έπιασες, πέρασε αουτσάιντερ το Σάββατο σε μεγαλύτερη απόδοση, μην το ξανακυνηγάς. Πιο δύσκολο ήταν το παιχνίδι στο Λούτον, θα μου πεις. 5 έδωσε όμως, τώρα τι ζητάς; Δεν είναι εύκολο το σημερινό - δεν χάνει η Μπλάκπουλ εύκολα και η άλλη πόσο θα πάει τσίτα;


Με μια ήττα σε δώδεκα ματς δεν κοντράρεις και κάνα μπάζο. Η άλλη όντως είναι στα πράσινα, αλλά εγώ θα πω πάλι: δεν πιέζω την τύχη μου. Για να έχεις τύχη στο προκαθορισμένο στοίχημα, πρέπει και οι κίνησες σου να είναι προκαθορισμένες – μια σκακιέρα φαντάσου μπροστά σου και οι κινήσεις να είναι μελετημένες και προσεκτικές


Ντόνκαστερ(1,49) - Νοτς Κάουντι(6,31) – εγκεφαλικό θα μας πιάσει με τούτο, αλλά τούτα είναι που αξίζουν. Η Ντόνκαστερ και πρώτη θα βγει και μπράβο της. Δεν με συγκίνησαν ποτέ αυτές οι ομάδες, ίσως γιατί βγάζουν μια ευκολία που στην σκακιέρα δεν βγαίνει ποτέ. Δεν έχει και ήττα εντός η ομαδάρα. Η άλλη είναι κάτω στα τάρταρα, αλλά είναι ανεβασμένη. Δεν τη βλέπει καθόλου ο μπουκ, γι' αυτό δίνει και το 7,00 – τους τελευταίους όμως δυο μήνες έχει παραπάνω νίκες από την πρωτοπόρο.


Βέβαια άλλο το 7,00 και άλλο το 5,75. Τεράστιες διαφορές, μωρέ, πώς βρίσκουν πελάτες; Μα τόσα χρόνια στοίχημα και ακόμα ο κόσμος δεν έμαθε τη διάφορα στην τιμή; Και βλέπεις πως η Ντοτς Κάουντι δεν έχει φέρει Χ εκτός και αρχίζεις και βηματίζεις πάνω κάτω. Και βλέπεις και το 5,00 να γίνεται 4,50 στο DNB και δως του βηματισμό. Να βάλεις μικρό ασιατικό να πληρωθείς στο 3,10;


Διπλή ευκαιρία με 2,63, θα σου πει ο τρίτος. Αυτά, συμπαθάτε με, είναι ωραία για τους τίπστερς για να δείχνουν πράσινοι – δεν ξέρω για την τσέπη μας τι αξίζουν. Λοιπόν, το αουτσάιντερ βγάζει αξία, όταν πληρωθείς το επτάρι, απλώς εδώ αν έρθει Χ, θα περάσεις το βράδυ βηματίζοντας γιατί δεν άκουσες τα μελλούμενα. Όλα παίζουν ρόλο...


Σουίντον(5,90) - Σέφιλντ Γιουν(1,57) – άντε να βγει η ομαδάρα να ξαναδούμε και το ντέρμπι του Σέφιλντ. Αλλά χαλαρούς τους βλέπω και οι άλλοι έχει πάρει φωτιά ο κώλος τους. Με Ντι Κάνιο είχαν ανέβει πριν από χρόνια και πάνε για φούντο. Στα μπαράζ ανόδου έπαιζαν με Σέφιλντ και τώρα κατάντια. Δεν τη βλέπω το βράδυ να περνά από κει μέσα εύκολα – 6,00 στη Σουίντον σε βάζει σε σκέψεις λοξές. 4,33 να μη χάσει αυτός που αν χάσει, χάνεται;


Κέμπριτζ(1,66) – Χαρτλπούλ(5,04) – τι ρεζίλα εκείνη η Χαρτλπούλ μόλις φεύγει από το λιμάνι της; Έχει να κατέβει και ένα βουνό για να πάει στο Κέμπριτζ. Μια Κέμπριτζ που και αυτή βγάζει μια ανωμαλία, αφού είναι καλύτερη στα εκτός. Κάποια στιγμή όλες οι ομάδες έρχονται στα ίσια τους, άμα είσαι καλός στο γήπεδό σου θα βγάλεις και μια καλή εμφάνιση εκτός. Και τα τρία διπλά η Χαρτλπούλ τα έχει κάνει από νωρίς, μετά χάθηκε εκτός. Εδώ μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω ο μπουκ, γιατί βλέπω κόσμο να θέλει να πάει να φοιτήσει σήμερα.


Άκρινγκτον(1,55) - Λέιτον Όριεντ(5,88) – μια σκέψη λοξή από τον φίλο Nklaps – θα πω μόνο πως δύσκολα κοντράρω ομάδες που είναι ζεστές. Δεν είμαι ζεστός δηλαδή, αν και όντως οι αποδόσεις κλείνουν παράδοξα υπέρ Άκρινγκτον.


Τορκί(4,54) – Τρανμίρ(1,73) – έτσι το βάζω τούτο. Ν' ανέβει η αγαπημένη μου Τρανμίρ, αλλά να πέσει και άλλο η Τόρκι δεν μου πάει. Μ' αυτές, μωρέ, μεγαλώσαμε!
Προσεκτικά σήμερα, γιατί το Σάββατο ήρθαν τα διπλά με το τσουβάλι. Και τους αριθμούς δεν πρέπει να τους παίρνουμε αψήφιστα ακόμα και στο κουμάρι.

Υ.Γ. Πόρτσμουθ και Κόλτσεστερ πάρτα πάνω σου, Nklaps, κουράστηκα – καφέ θα πιω τώρα...





Διαβάστε ακόμα: ¨Επαγγελματικό κουμάρι"

16 σχόλια:

  1. Αήττητη εντός η Ντονκάστερ, αλλά έχω την αίσθηση ότι γυροφέρνει την γκέλα.
    Η Νοτς Κάουντι θα τα δώσει όλα και σίγουρα έχει βαριά φανέλα.
    Έχω στα υπ όψην και το (2) της Πορτ Βέϊλ στο 5,25 αλλά για την ώρα έχω παίξει το 7αρι της Νοτς.

    Ντονκάστερ - Νοτς Κάουντι (2) @ 7,00
    Καλό βόλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα.
    Τι άλλο να πω Μπαζ; Τα είπες όλα.

    Σωστος ο προβληματισμός για Στιβενειτζ. 4.70 έδινε με την Λούτον. Αλλο 3.70 άλλο 4.70. Και δεν ειναι μεν Λούτον, αλλά δεν ειναι και κανένα μπάζο η Μπλακπουλ. 1 ηττα στα 12 τελευταια. Καλά το λες. Δωσε κατι παραπάνω κύριε Μπουκ.

    Νοττς. 5.00 στο 2 DNB είναι καλό νομίζω σε σχέση με το 7.00 ξερό διπλό. Δεν ειναι μεγάλη απώλεια. Καθαρά ψυχολογικά, αν εχω πολλά bet ανοικτά ή είμαι σε κακό φεγγαρι, προτιμώ το DNB, για να μην "καταστραφω" τελειως. Αν όμως δεν αξίζει η απόδοση του DNB, και φοβαμαι το ξερό σημείο, προτιμώ να μην πάρω το bet καθόλου. Αν είμαι καλά και θα παίξω ενα και μοναδικό bet και μου δείχνει πολύ ανωτερο value το ξερό, πάω σε ξερό σημείο. Προφανώς, πρεπει να ειμαι συμβιβασμένος με την ισοπαλία. Αλλα μακροπροθεσμα είναι αυτό που λέει ο Μπαζ.
    Παραδειγμα εδω με τη Ντονκαστερ και την Νοττς
    Ας πουμε ότι ειναι 55-25-20 το ματς. Δεν εχει σημασία. Ο,τι και να βάλετε, χειρότερο δεν θα βγει το ξερό διπλό. Πάμε:
    Διπλό @ 7.00 => πλεονέκτημα 40%
    Διπλό DNB @ 5.00 => πλεονεκτημα 25%
    Χ2 @ 2.63 => πλεονέκτημα 18%
    Το αουτσαιντερ αυτό αξίζει να το πληρωθείς 7.00. Σωστα Βαγγελη. Εκει θα σε αποζημιώσει, αλλα αντέχεις το Χ; Εχεις υπομονή; (για μενα το λεω, όχι για σένα).

    Κολτσεστερ τη διεγραψα. Εχει πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών. Μην μου χαλάτε τα στατιστικά με τραυματισμούς. Αυτό με ενοχλεί. Δεν με νοιάζει τόσο το 0-4 από την Πορτσμουθ, που και αυτό το βαζεις στη ζυγαριά. Στην Μανσφιλντ θα λείψει μόνο ο βασικός της "τέρμας", λέει. Ο προπονητής μάλιστα προσπαθεί να ανεβάσει την ψυχολογία του αναπληρωματικού και ότι και καλά η ήττα από την Πλίμουθ ήταν άδικη, γιατί "παίξαμε καλα". Το site της Μανσφιλντ ειναι καλό! Να το έχουμε στα υπ οψιν. Μόνο αυτό κραταω!

    Στο άλλο τωρα, εχουν ξεφύγει οι αποδοσεις.

    Πορτσμουθ (1.45) - Γκριμσμπι (9.50)

    Εχω σκυλοβαρεθεί και εχω καταντησει αηδία να κοντραρω την Πόρτσμουθ και επίσης έχω σκυλοβαρεθεί να διαβάζω το "ναι μεν πολύ χαμηλός ο άσος, αλλά ποιός τολμάει να κοντραρει την Πόρτσμουθ;". Ασε δε που τωρα δεν με "εμπνέει" και η Γκριμσμπι. Λογικά βεβαια, αν πάς με το 9.50, σε βάθος χρόνου δεν θα χάσεις. 15% εχει για μένα η Γκριμσμπι, έχει κάνει γκέλες στο Φρατον Παρκ η Πορτσμουθ, μπορεί να κάνει και σήμερα. Αλλα άμα δεν σε εμπνέει η Γκριμσμπι, με όλο το σεβασμό δηλαδή στην ομάδα, (όπως δεν με ενέπνεε και η ...Κρου που έδινε 10.00 εκεί μέσα και εν τελει κέρδισε), πως να παίξεις; Και να κερδίσει η Γκριμσμπι δεν θα χαλαστώ που δεν το έπαιξα.

    Τελειώνοντας, να πω ότι όταν έπαιζε η Λέστερ στη Σεβίλλη, το διπλό πλήρωνε 10.00. Τελειωμένη την είχαν, έτσι; Οταν έληξε το ματς, είπα ότι αν ο άσος της Λεστερ δίνει 4.00 στον επαναληπτικό, μου κάνει. Ενταξει δεν δίνει, (ποτέ δεν εδινε), τι να κάνουμε, δεν παίζω. Οσο όμως εχω παράλογες απαιτήσεις από τις αποδόσεις, τόσο καλύτερα είναι τα στοιχήματα που τελικά παίζω.

    Καλη επιτυχία στην Νοττς και τον George. (Κάτι έκανα και εγώ εκεί [σε DNB]).

    Σόρι που βγήκε το κείμενο σαν το σεντόνι του Ch L. Θα πάρω άδεια μερικές ημερες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι έχουμε εδώ; ο σεντονάτος και ο τσεκουράτος... καλά Nklaps λέμε γράφεις. δεν έχει άδεια, ένα μήνα τον Ιούνιο δικαιούσαι.

    Ο Geοrge ένα και να καίει. Η Αγγλία σήμερα είναι μόνο για τετοια - η πολλά ή τίποτα...

    Καλή μας επιτυχία - και σε μας Νικ που ρίχνουμε και κάτι ψηλά στο ζωντανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημερα.
    Τετάρτη με Πέμπτη κοιταζω αποδοσεις για το Σ/Κ.
    Τι μου αρεσει. Οχι μεγαλες αποδοσεις (παραδοξως). Αποδοσεις στην "μεσσαια" κατηγορία.

    1) Στιβενειτζ (4.00) - Πορτσμουθ. 4-0-0 στα τελευταια 4 εκεί μεσα η Στιβενειτζ. Δεν μας χαλάει που έχασε προχθες 1-0 από την Μπλακπουλ η Στιβενειτζ (καλώς δεν το παίξαμε Βαγγελη). Ετσι να ανεβει και η απόδοση. Στην χειρότερη είναι "τριπλή" που μας δίνουν τον άσο στο 4.00. Το DNB δεν αξιζει. Ή σκετος ασος ή τίποτα.

    Χαρτλπουλ (3.20) - Γουικομ Μια χαρα την εδωσες Βαγγελη εκτός. Εντος ειναι πιο καλή. Αηττητη στα τελευταια 4 εντός. Η αλλη εχει 1 νικη στα τελευταια 10 (και αυτη με την Γκριμσμπι, που δεν με ...εμπνεει!). Οριακα αποδεκτό το 3.20 νομιζω.

    Λιντς (3.20) - Μπραιτον. 12-3-4 στο Ελαντ Ροουντ. Πολύ δεν ειναι το 3.20. Οχι αουτσαιντερ εκει μεσα η Λιντς.

    Και από την (αγαπημενη) Νασιοναλ Λιγκ
    Φορεστ Γκριν - Ρεξαμ (6.50) Περισσοτερο από το 6.50 του διπλού, μου αρεσει το... 2.50 του Χ2. Το λες και διαστροφή. Νομιζω καλά στεκονται εκτός οι "Δράκοι". 50% στο 2.50.

    Εχει και πολλές μεγάλες αποδοσεις (ειδικά στην Λιγκ 1 και Τσαμπιονσιπ), αλλα δεν σημαίνει ότι αξίζουν όλες. Αυτες ειναι ομως προνομιακό πεδίο του Βαγγέλη και θα ασχοληθεί αυτός. Από τώρα τον βλέπω να γραφει με μεγαλα γραμματα: "Να χαρώ εγώ ενα φαβορί! ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ;;;" Ενω μια σκέψη ακόμα θα μπορούσε να ειναι η Μπέρι αλλα σε πολύ δύσκολη εδρα. Αντε και ενα ντερμπι "Χαλια vs Ρεζιλη" στην Τσαμπιονσιπ.

    Τεσπα, εγω εβαλα "μεσσαίες" αποδοσεις ετσι για αλλαγη, με την εννοια οτι δεν το συνηθιζουμε να ασχολουμαστε με αυτες εδω. Μπορει και να τις σνομπάρουμε δηλαδή.

    Σχόλια και συζήτηση είναι ό,τι καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και έτσι πρέπει από νωρίς να βλέπουμε και τα παιχνίδια και την πορεία των αποδόσεων. Έτσι σε βάθος χρόνου θα μπορούμε να εικάζουμε που στο διάολο θα καταλήξουν οι αποδόσεις. δυστυχώς εικασίες μπορούμε να κάνουμε, γιατί δεν υπάρχει ακριβής μέθοδος να ξέρουμε αν μια απόδοση θα ανέβει ή θα κατέβει.

      Εγώ δεν τεμπελιάζω βγάζω θέματα για το καλοκαίρι. Και καλά έκανες που πήγες και πιο χαμηλά - δεν είμαστε και δογματικοί.

      Ο Πεπ την άρπαξε χθες και σήμερα Πέμπτη παρέα με το ΟΥΕΦΑ. Ούτε την παρέα του, ούτε την γνωριμία του...

      Διαγραφή
  5. Ρε πως χάλασα ετσι. Ουτε Ch L παίζω (η Λέστερ είχε ενα νόημα βεβαια) ούτε Europa (UEFA). Ουτε αυριο με βλέπω να παίζω κάτι. Και μου στελνει e-mail ενα φιλαρακι, (με τον οποίο συζητάμε τα bets), όλο ανησυχία:
    "ti egine niko..??? to paratisame to athlima???"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσέχουμε για να έχουμε πες του φίλου ή αποδεχτήκαμε πως δεν μπορούμε να είμαστε καλοί σε όλα.

      Αύριο να μας δω...

      Διαγραφή
  6. Leeds @ 3,30 και Oldham @ 4,33 παίχτηκαν πριν λίγο...
    Τα λέμε αύριο. Καλό βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα. Good luck.
    Εχουμε καταλάβει γιατί η Βέροια δίνει 1.55; Πάμε καλα;
    Και εγώ γκρινιάζω για τη Ροτσντειλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υποτίθεται ότι η Κέρκυρα δεν κινδυνεύει, και δεν θα το χτυπήσει το ματς.
    Στο 5,25 όμως μία μίζα την ρίχνεις...Ανεβαίνει και το (2) του Πανιωνίου.
    Πήγε στο 7,5. Μου αρέσει το Αυστριακό Νίκο. Υπάρχει αξία στο 2πλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα το κουπόνι είναι για να σου σπάει τα νεύρα - αύριο με την αυγούλα θα βγουν οι σκέψεις. δεν βλέπω και κάνα κελεπούρι για να βιαστούμε...

    Θέλεις Nklaps να το κάνουμε Αμερικαν μπαρ δω μέσα να βάλουμε και την Βέροια;

    Για να δούμε σε λίγο πόσο ζαλισμένη θα εμφανιστεί η Ρεντινγκ; γιατί οι αποδόσεις την δείχνουν για μεγάλη ζαλάδα...

    Καλή επιτυχία η Όλνταμ σωστή σκέψη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαχα ναι! Κάτσε όμως πρώτα να δώσουν οι ειδικοί τον... -1.0 άσο της Βέροιας να ανέβει το διπλο ακόμα περισσότερο! Όχι στο 6.50 τώρα.
    Προς το παρόν δεν υπάρχει λόγος να παίξουμε και αυτό.
    Ρεντιγκ 0-1. Δεν ασχολήθηκα γιατί εκτός έδρας δεν είναι γενικά καλή. 0-1 όμως προς το παρόν. Αγγλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ !!! Καλη μελετη και καλως σας βρηκα. Να σας ειμαι καλοριζικος. Απ οτι βλεπεις Νικο σας βρηκα ολα οκ. Θα τα πουμε αργοτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλώς ήρθες Fairplay!
    Έτσι να μαζευόμαστε σιγα-σιγα...
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα και καλώς τον φίλο τον "δίκαιο". Δεν είμαστε από αυτούς με τα γούρια, αλλά θα θέλαμε τις κουβέντες σου. Στέλνει προσκλήσεις βλέπω ο Nklaps - και τιμή και ευθύνη έχουν αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα Μπαζ.Να σας ειμαι καλοριζικος !! Να σου πω οτι σε διαβαζα σιωπηλα για χρονια , μεχρι που εξαφανιστηκες απο κει και ειπα ''κριμα'' αλλα τι να γινει συνεχιζουμε.Να ομως που η μοιρα ( ο Νικος ) μας ξαναεσμιξε.Να σου πω οτι οοοοολα αυτα που διαβαζα απο σενα επηρεασαν τον τροπο σκεψης μου και του παιχνιδιου μου βεβαια που ομως ηταν ουτως η αλλως προς αυτη την κατευθυνση.
      Καλητερα ενα αουτσαιντερ που κερδιζει καπου-καπου παρα ενα φαβορι που χανει καπου καπου ελεγε καποιος. Αυτο ειναι το στοιχηματικο μου πιστευω αρκει βεβαια να μπορουμε να αντεξουμε στο μεγιστο προσωπικο μας αρνητικο σερι.Αν το καταφερουμε αυτο ειμαστε μακροχρονια συν αλλιως κλαφτα Χαραλαμπε.Θα τα δουμε ομως σιγα -σιγα ολα εδω.Η μελετη μας και ο τροπος σκεψης μας εχει πολλες ομοιοτητες αλλα εγω προσωπικα διαφοροποιουμαι την ωρα που ειναι να πονταρω κατι. Χτες υπηρχε μια τρομερη ''ομοφωνια '' μεταξυ των τιπστερ που παιζουν νησι και αυτο με απωθησε στο να πονταρω κατι γιατι τα στατιστικα μου λενε οποτε εχουμε ομοφωνια ΜΗΝ παιζεις.Με εχουν σωσει πολλες φορες.Παιζω πολυ λιγα σημεια αλλα με μιζες λιγακι τσιμπημενες.Και η διαφοροποιηση μου απο πολλους καλους παιχτες ειναι οτι πχ αν εχουν μια καβα 1000 κουκια και στο τελος της χρονιας τα κανουν 1200 θεωρουν τη σαιζον πετυχημενη. Ναι οκ δεν χασανε αλλα εγω δεν μπορω να πω οτι κερδισαν. Εγω θελω την καβα μου να την κανω επι 3 , επι 4 , επι 5 και τεσπα οσο το δυνατον παραπανω . Για να το πετυχω αυτο ΔΕΝ μπορω να παιζω μόνο μονά παιχνιδια.Κανενας δεν καταφερε με τα μονα να κανει την καβα του επι 4 σε μια σαιζον.Και σ αυτο το σκοπο εχω προσθεσει τη στατιστικη αλλα με ενα ιδιαιτερο ματι .Αυτα. Χαρηκα που σας βρηκα εδω , εχω να παρω πραγματα απο σας ,και θα ηταν και μεγαλη μου χαρα να μπορω να δωσω κι εγω κατι.Να πω οτι τον nklaps τον εκτιμω ιδιαιτερα σαν παιχτη , αλλα και σαν ανθρωπο. Γνωριζομαστε μονο ιντερνετικα αλλα ειμαι σιγουρος οτι ειναι υπεροχος ανθρωπος γι αυτο και μιλαω μαζι του.Η προσκληση που μου εκανε να ερθω εδω μου δινει να καταλαβω οτι και αυτος αναλογα σκεφτεται για μενα.Αμοιβαια λοιπον. Αρα κι εγω δεν εκανα λαθος.Vamos να καταστρεψουμε τους μπουκ...

      Διαγραφή