18 Μαρ 2017

"Τι παίζεις σήμερα;"

Καλημέρα, δεν θα έχει πολλά-πολλά σήμερα. Θα είμαστε λιτοί σαν το κουπόνι. Άμα δεν σου μιλάει το κουπόνι, ρε παιδάκι μου, υπάρχει θέμα. Αλλά εμείς ξέρουμε πως δεν μπορεί να σου μιλούν όλα τα κουπόνια – δεν έχουν όλα τα κουπόνια κάτι να μας πουν και να μας δώσουν.

Η Ρέντινγκ χθες, Nklaps, πριν από το παιχνίδι όντως δεν ήταν καλή έκτος έδρας (στα τελευταία όμως), αλλά γενικά έχει καλή ομάδα. Γι' αυτό και φλερτάρει με τις θέσεις για τα μπαράζ. Το γράφει ο κόσμος στο τετράδιο αυτό. Οι σκέψεις μας πρέπει να είναι διαχρονικές και να αντέχουν στον χρόνο, αν θέλουμε να δούμε χαΐρι...

Η σωστή σκέψη, η ψαγμένη μετράει και όχι αν περάσει ή δεν περάσει μια ομάδα. Εδώ έφαγε 4 η Χαντερσφιλντ χθες. Είπαμε, στη ζώνη του λυκόφωτος όλα μπορούν να συμβούν.

Ξεπετώ κάνα-δυο στο πόδι: Χάρτλπουλ - η μετοχή της προχθές στην αγορά του Κέμπριτζ έφτασε να πωλείται και έξι μονάδες. 4,33 άνοιξε στο live - εκεί οι ευκαιρίες σπανίζουν έχουμε πει. Δεν μπορώ εγώ ν' ασχοληθώ με το σημερινό, που δίνει τη μισή περίπου απόδοση. Θα μου πεις είναι καλή εντός, έκανε και τη νίκη ψυχολογίας εκτός, η Γουίκομ δεν είναι και κάνα φόβητρο. Απλώς για λόγους αρχής δεν ενδιαφέρομαι για τη σημερινή Χάρτλπουλ.

Το ίδιο και Λιντς με την Μπράιτον, γιατί θα μου πεις: είναι δύσκολο το παιχνίδι αυτό. Να έπαιζε Μπράιτον – Λιντς, να κάτσουμε να το συζητήσουμε. Γενικά αν μπλέκουμε με παιχνίδια, δύσκολα θα μπλέξουμε σε δρόμους που δεν οδηγούν πουθενά. Τώρα αν με τα χρόνια ένα παιχνίδι σου μιλάει, το παίζεις, αλλά δεν στηρίζεις το βασικό σου παιχνίδι σε αυτά.

Πιτερμπόρο(1,96) - Όλνταμ(3,64) – εδώ είχαμε διόρθωση στο διπλό (στην καλύτερη τιμή τη χτύπησε ο George). Ποια Πιτερμπόρο; Και που είναι κοντά στα μπαράζ, πώς τα καταφέρνει με τέτοια χάλια στα τελευταία; Η άλλη εκτός έχει θεματάκια, αλλά είναι αλλαγμένη προς το καλύτερο. Και Όξφορντ κέρδισε στο προηγούμενο και στο Νορθάμπτον πήρε διπλό. Έχασε Γουόλσολ, αλλά δεν παίζουμε και την Μπαρτσελόνα. Αλλά τώρα να δει ο παίκτης αυτό το 4αρι που απόμεινε – μην πάμε στα 3,60, είναι σαν να χάσουμε πριν το παίξουμε.

Ροτσντέιλ(1,67) - Τζίλιγχαμ(4,89) – να χαρώ εγώ ομορφιές εδώ. Έχει πάρει τον κατήφορο η γηπεδούχος από το νέο έτος –όχι χθες– και στη δίνουν φαβορί του κώλου. Ποιος διάολο, μωρέ, τα παίζει αυτά δεν κατάλαβα ποτέ; Να τη βάλει 2,20 την Ροτσντέιλ, να μου πει ο άλλος κάτσε, ρε φίλε, αν κάνει ξέσπασμα; Αν θυμηθεί τα περσινά; Να κάτσω να πιούμε ένα καφέ να το συζητήσουμε, αλλά τέτοια ρεζιλίκια; Και κεινη η Τζίλιγχαμ χτικιάρα, μωρέ, φέτος - δεν σου γεμίζει και το μάτι. Και έφαγε και τέσσερα προχθές. Και κινιόταν λίγο στα τελευταία, αλλά τώρα πώς να την παίξεις σήμερα. Για χαλαρό ποντάρισμα θα μου πεις. Κλείσε το τετράδιο και αύριο με τον κηδεμόνα σου – άκου χαλαρό ποντάρισμα...

Δηλαδή όπως κατάλαβες, Nklaps, έγινε η μελέτη, αλλά δεν θα γράψουμε διαγώνισμα. Το στοίχημα έχει το καλό πως εμείς επιλέγουμε το πότε θα γράφουμε τα διαγωνίσματα – αστούς αυτούς να πετάνε τις κόλλες. Για μην πάει χαμένη αυτή η μελέτη, μπορεί να μεταφερθεί στο live που εκεί μπορεί να έχουμε αλλά δεδομένα.
Εκεί όμως έχουμε πει πως ο παίκτης πρέπει να είναι διπλά προσεκτικός, γιατί εύκολα μπορεί να χαθεί.

Υ.Γ. Η Στιβενέιτζ αδικείται από τις αποδόσεις, αλλά έκανε ήττα μετά από καιρό και η Πόρτσμουθ σοβάρεψε πολύ. Έχει πολύ Χ - αυτό το κρατάμε για το ζωντανό... Δεν έπαιζε Λούτον – Στιβενέιτζ; Γιατί πρέπει να ασχοληθώ με το Λούτον - Έξετερ; Με υποχρεώνει κανείς; Ρέξαμ - σωστή σκέψη, πήγε και 7,00 το διπλό. Αλλά είπαμε να μην βάζουμε τελειωμένους εδώ. Ίσως από του χρόνου να μπουν και αυτοί. Να μην τρομάξουμε και τον κόσμο...

Υ.Γ.2 Νευριάζω, αν τα βγάζω Σάββατο. Δεν υπάρχει χρόνος μετά για κουβέντα, που είναι το ζητούμενο για το Αουτσάιντερ. Γιατί πιστεύουμε πως μέσα από την κουβέντα έχει πιο πολλά να κερδίσει ο κόσμος από ένα κερδισμένο σημείο. Και φέτος η Αγγλία είχε πολλά δύσκολα κουπόνια.

Υ.Γ.3 Για του χρόνου έχω σκεφτεί να βγαίνουν οι Αγγλιδούλες ίσως και Πέμπτη βράδυ και με τα σχόλια από κάτω να φτάνουμε μέχρι τη Δευτέρα, αν υπάρχει κάτι καλό. Τίποτα πιο εκλεκτόν από την Αγγλία δεν υπάρχει, αλλά ευκαιρίες πάντα υπάρχουν.

21 σχόλια:

  1. Ωραιες οι σκεψεις. Εγω εχω τοποθετηθεί pregame. Για να δουμε τι θα περασει...
    Ενα πραγμα όμως δεν καταλαβαινω στο live με εσας που ασχολείστε:
    Πώς παίζετε live χωρις τηλεοπτική εικόνα και μόνο με τα δεδομενα του livescore.
    Αυτο αν μου εξηγησετε, μπορει να με πείσετε να αρχισω ακομα και εγω το live betting. Δεν το νομιζω όμως γιατι και χρόνο δεν εχω και απεχθανομαι όσο δεν πάει την αδρεναλίνη.

    Καλο βόλι κυριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχετικά με το live betting θα συμφωνήσω με τον Νίκο. Δεν το κατέχω αυτό το σπορ και δεν παίζω. Αλλά εαν έπαιζα, θα προτιμούσα να το έχω εικόνα πριν αποφασίσω να ποντάρω κάτι. Με τα 2 Αγγλικά ματς πρόσθεσα την Μπιλμπάο στο πολύ δύσκολο εντός με την Ρεαλ, και το ξερό 2πλό της Αούστρια αύριο.
    Με το χαμένο μεσ/δο (2) της Νοτς Κάουντι βρίσκομαι στο: 4 νίκες σε 18 ματς, και αρνητικό ταμείο -3,55 μίζες.
    Καλημερίζω κι εγώ τον φίλο fair play. Πάρα πολλά σχόλια του έχω διαβάσει σε διάφορα site & Forum και αν δεν κάνω λάθος ασχολείται πολύ με την στατιστική εμφάνιση των σημείων. Νίκο, πιθανότητες για (1) της Μπιλμπάο πόσο βγάζεις??
    Προσωπικά λόγο της πολύ ισχυρής έδρας θα έδινα 25%.

    Leeds - Brighton (1) @ 3,30

    Peterborough - Oldham (2) @ 4,33

    Ath Bilbao - Real Madrid (1) @ 5,00

    Salzburg - Austria Vienna (2) @ 8,00

    Καλό βόλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς να επηρεαζομαστε από τα ονόματα, η Μπιλμπάο έχει 30%. Μου ειχε διαφυγει το bet!

      Διαγραφή
    2. Την καλημερα μου και απο μενα George.Nαι ασχολουμαι παρα πολυ με τη στατιστικη και μαλιστα με ενα πολυ ιδιαιτερο ματι θα ελεγα.Ειναι ενα ολοκληρωμενο σκεπτικο με αρχη μεση και τελος και βεβαια δεν εχει μονο νικες,εχει και ηττες.Το σημαντικοτερο ομως ειναι οτι συνολικα ειναι κερδοφορο αλλα εχει αφανταστο κοπο.Σταματαω ομως εδω γιατι θα γινει το πρωτο μου σεντονι.Μετα λοιπον απο τη στατιστικη η τρελα μου ειναι οι μικρες αγγλιδουλες. Για ολα τα υπολοιπα πιο πολυ κουβεντα κανω παρα με απασχολουν στοιχηματικα.Σημερα δεν μπορω να καταλαβω γιατι η Μπαρνσλευ ειναι στο 5,50 και στη Μπιλμαο εγω δινω 20% οποτε με το 5αρι που πληρωνει ειναι στην τιμη της, δε βλεπω βαλιου,απο κει και περα εσενα αποσχολει εσυ ξερεις.

      Διαγραφή
    3. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ πιο πολύ με το νησί ασχολούμαι.
      Αλλά αυτό το 5αρι είμαι βέβαιος ότι είναι value. Τώρα εαν είναι 1% ή 50% που το δίνει ο Νίκος δεν μπορώ να ξέρω. Ελπίζω να περάσει :D

      Διαγραφή
    4. 30% αλλα εινσι ωραιο να γινεται συζητηση.
      Εχω παιξει ενα καρο που δεν μπορω να παιξω και αυτο. Έχει ενεργοποιηθεί ο... κοφτης του Μνημονίου! Χαχα.
      Με βολευει η version του fairplay!
      Σούπερ έδρα ομως έχει η Μπιλμπάο. Γιατί ρε Fairplay 20%;
      :)

      Διαγραφή
    5. Τωρα το ειδα. Λοιπον να πω την αληθεια κι εγω 25% το εβγαλα οπως ο George , αλλα κοβω το 5% λογω ονοματος.Ξερω οτι η αποψη σου ειναι λιγακι διαφορετικη , αλλα εδω δεν μπορω να αγνοησω το ονομα της Ρεαλ.Και φυσικα αν μου το δινε 6,00 θα το επαιζα και θα εχανα ευχαριστως.Ειπα οτι μπορω να παιξω οτιδηποτε αλλα στην ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΓΩ.Για να παιξω κατι αγωνιστικα , ειμαι λιγακι πλεονεκτης, το θελω να ειναι χορταστικο !!!

      Διαγραφή
    6. Νομίζω ότι το Σαβ/κο έτσι όπως εξελίχθηκε βόλεψε αυτούς που ψάχνουν νίκες των φαβορί. Και όταν χαμογελάνε οι πολλοί, εμείς οι λοξοί που λέει και ο Βαγγέλης υψώνουμε μεσίστιες τις σημαίες.
      Μόνο η πολύ σοβαρή φέτος Λίντς με δικαίωσε για την επιλογή.
      Συνολικά έφτασα τα 22 ματς, με 5 νίκες και ταμείο -4,25 μίζες.
      Τα λέμε το επόμενο Σαβ/κο με League 1 & League 2 από το νησί.

      Διαγραφή
  3. Καλημερα. Να πω οτι μου αρεσουν Ολνταμ και Εξετερ αλλα τις αφηνω και τις δυο γιατι ηθελα κατι παραπανω στις αποδοσεις.Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι το διπλο της Μπαρνσλευ μεσα στη Νοργουιτς . Πληρωνει 5,50 και το Χ2Δ ειναι στο 2,30.Δειτε φορμα-βοθμολογια και οτι αλλο, το 5,50 ΔΕΝ στεκει.Δεν ξερω τι θα βγει αλλα νομιζω οτι εδω το σετακι δεν ειναι σωστο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σας παιδιά. για την Μπάρνσλει όντως έχουμε μια Νοργουιτς "προβληματική" με υπηρεσιακό προπονητή που έβγαλε ομως αντίδραση με δεκα παίκτες με Μπλακμπερν και με καλή έδρα. Μια Μπαρνσλει που στα τελευταία έχει χάσει την αρχική της δίψα για διάκριση - με ένα στο οκτώ τελευταία σαν τυφλό χτύπημα μοιάζει.



      Διαγραφή
  4. Καλημέρα στην παρέα. δεν ει χε ψωμί η Αγγλία χθες σωστά είδαμε το κουπόνι με επιφύλαξη. Η Λιντς έδωσε στον George πίσω τα λεφτά του και περιμένει σήμερα το Αυστριακό. Με μια πρώτη ματιά η Αούστρια θα μπει στο γήπεδο αδικημένη, αλλά μην ξεχνάμε εκεί δεν είναι Αγγλία. Έπεσε λίγο το διπλό, σε καλή τιμή τουλάχιστον αγοράστηκε.

    Ο Nklaps έχει αναλάβει το χρυσό ντέρμπι της ΙΟΝ.

    Στο Ισπανικό ντέρπι για την τρίτη θέση αδικούν οι αποδόσεις την Σεβίλη. Προέρχεται βέβαια από μεγάλη φάπα που έφαγε στο Λέστερ και είχε και πριν κάτι αποδόσεις που έβγαζαν μια κούραση, αλλά και η Ατλέτικο φέτος δεν πατάει καλά. Μπορεί να κούρασε και τους ίδιους το μονότονο παιχνίδι του Σιμεόνε. Άλλα και 5,50 στην φετινή Σεβίλη;

    Ολλανδία η Αλκμααρ με έδρα της πλάκας - 12 παιχνίδια κει μέσα και έχει 3 νίκες. μια νίκη στα τελευταία 8 και φαβορί στιλ Μπαρτσελονα. κάτσε καλά ρε. Μπαζο η άλλη θα μου πεις προσφέρεται για να κάνει σήμερα κάτι κάλο. Το μπάζο είναι μεταμορφωμένο στα τελευταία ματς και δεν θα πάει για να χάσει. Βέβαια δεν είναι και ομάδα η Ντεν Χααγκ που θα φέρει εύκολα και διπλό θα μου πεις. DNB στο 6,00; η άσσος στο 1,40;

    Εκείνος ο Κλοπ πόσα ντέρμπι θα πάρει άραγε στην Αγγλία;

    Κάτσε να πιούμε και έναν καφέ μπας και βρούμε και τίποτα άλλο για σήμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα καλημερα.
    Σιγα σιγα ρε σίφουνα. Με τον καφε ειμαι ακόμα.
    Να κανουμε ενα debriefing και να δωσουμε ενα μπραβο στην Στιβενειτζ. Αν δεν ηταν αυτη όλο μου το παιχνιδι θα πήγαινε ακλαυτο. Καλο αουτσαιντερ. Μεχρι 4.33 εφτασε να πληρωνει.

    Με το Ελληνικο ντερμπι δεν θα ασχοληθώ όπως υπονοεις. Αντε να κοιταζα λιγο το 7.50 του Πανιωνιου στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ όμως ειναι καλός εντός.

    Ωραια η σκέψη για Σεβιλλη, μεγαλη η φαπα όμως με τη Λεστερ. Δεν θελω να ασχοληθω με τα ψυχολογικά τους προβληματα. Αυτοι τωρα θα εχουν καταθλιψη.

    Για να δουμε Αουστρια. Εχεις δικιο. Εκτος Αγγλιας τα αουτσαιντερ ειναι πιο δυσκολο να επιβεβαιωθούν. Ή μήπως είναι δεν ειναι ετσι;

    Κοιταξα και Γκλαντμπαχ. 9.00 πληρώνει με την Μπάγερν σε μία έδρα που τα τελευταια χρόνια έχει παρει καλά αποτελεσματα από τους Βαυαρους. Το ασχημο ειναι ότι και η Μπάγερν ειναι "καταπράσινη", αλλα και η Γκλαντμπαχ δεν ειναι σούπερ εντός, και ειχε και ματς στο ...UEFA.

    Και παμε στην Αλκμααρ του Βαγγελη. Ρε συ, τι φαβορί της πλάκας είναι αυτό; Τι ντεφορμαρισμα; Μια νίκη στα τελευταια 6. Μηδεν νίκες στα τελευταια 4 εντός. Εδρα: χαλια. Και ηταν αναγκη να παίζει με τη... Χαγη. Θα μου πεις το παλευει η Χαγη. 1-1 στην εδρα της Ουτρεχτης, νικη με την Ναιμεγκεν στο τελευταιο. Δεν ξερω. Εδω θα ηθελα να παω με το Χ2, (δεν εχει νικες εκτός αυτη( αλλα μονο 3.00; Ξερω και γω...

    Βεροια 4-0 και ζητημα να ειχε μια νίκη στα 10 τελευταια.
    Ροτσντειλ 4-1 και ουτε αυτη ειχε μια νικη στα 10 τελευταια.
    Για Ροτσντειλ δεν μιλαει κανεις ε; Κοκοκο ε; Αυτό ειναι καθαρό Πρωταθλημα ε;
    :)))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλημερα nklaps. Κανενα πρωταθλημα δεν ειναι καθαρο και το ξερεις νομιζω, αλλα εφοσον θελεις να ασχολεισαι με το στοιχημα υποχρεωτικα το δεχεσαι και συνεχιζεις.Οταν φτανει Ιταλικο Χ να πηρωνει 1,45 τι ψαχνεις? Οταν η Μποαβιστα ανοιγει τα ποδια στην Εστοριλ στο 2ο ημιχ αλλα αυτοι απο ανικανοτητα δεν μπορουν να το βαλουν τι ψαχνεις ?Και αντε αμα πουμε για στημενα παιχνιδια ειμαστε κακοι εμεις.Ενταξει δε θα ξαναπουμε τη λεξη στημενα. ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ παιχνιδια ομως υπαρχουν και ειναι παρα πολλα.............

      Διαγραφή
  6. Καλημέρα Fairplay.
    Για Ροτσντειλ έκανα πλάκα.
    Είναι σαφές νομίζω. Δεν έχω παράπονο. Κάποτε θα κέρδιζε.
    Η Βέροια ομως ήταν καρα-στημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι klaps ολα καλα. Αυτο που λεω ειναι ποσο λακαμας ειναι αυτος που πονταρισε τη Βεροια στο 1,45 .Αυτο δεν μπορεσα να το καταλαβω ποτε μου.Και σκεψου οτι χαιρετε κιολας γιατι του βγηκε το bet, τι να πω ρε φιλε......

      Διαγραφή
    2. Αν ΞΈΡΕΙΣ ότι είναι στημένο (να το ξέρεις όμως σιγουρα Όχι να το υποψιαζεσαι - να εισαι ο Προεδρας) το παίζεις.
      Max bet.

      Διαγραφή
  7. 100% στημένο το 4-0 της Βέροιας παιδιά. Αλλά και οι μπούκηδες λαμβάνουν τα μέτρα τους. Για παράδειγμα η bet365 δεν αφήνει να παίξεις πάνω από 35 ευρό στο 10,00 της Καλλονής στο εντός με τον ΑΡΗ. Όχι ότι είχα σκοπό να παίξω ένα τέτοιο στοίχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το έβλεπα χθες.
      Γιατί 10.00 η Καλλονή;
      Ο Άρης δεν πατάει καλά εκτός.
      Must win είναι βεβαια. Και λοιπον;
      Η άλλη παίζει για να σωθεί.
      Συζητά κανένας το 10.00;

      Διαγραφή
  8. Ετοιμάζεσαι να "λερώσεις" τα χέρια σου πάλι Νίκο???
    Στο forum του betsellers ο Αλέκος το παίζει 1Χ (4,33)
    Κανένας άλλος απο όσο ξέρω :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε πολλά και παντού είναι "ύποπτα" ειδικά τελευταίες αγωνιστικές, αλλά οι δικοί μας δεν κρατάν ούτε τα προσχήματα. 4 η Βέροια... οι άλλοι δεν ντρέπονται. Βρε δεν υπάρχει ομάδα Βέροια και έφαγες τέσσερα. Από τους ανύπαρκτους...

    Έφυγε ο Αναστόπουλος από τον Αρη και όσο να ναι μετράει και αυτό - τις παλιάς σχολής να βγει ο 'Αρης με ταμπούρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γενικο σχολιο : ειναι φρονημο να κραταμε αποσταση απο ''υποπτα'' ματς.Νομιζω οτι ετσι δειχνουμε χαρακτηρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή