27 Μαρ 2017

"Τέσσερα και να καίνε"


Άλλαξε και η ώρα... Άντε να τη συνηθίσουμε, γιατί αυτή θέλει πρωινά ξυπνήματα. Μαχητικό ξύπνημα, δυνατή αξία. Χουζούρι λίγο παραπάνω, αξία ανεκτίμητη. Έχει και κάτι αγγλικά παιχνίδια αύριο – λίγα, αλλά καλά δεν τα λες.

Είπαμε, όλα εξαρτώνται από το κουπόνι. Έχεις καλό κουπόνι μπροστά σου; Θα παίξεις μπάλα καλή. Είναι το κουπόνι αδιάφορο, στριφνό; Θα στραβώσεις τα μούτρα και θα περιμένεις το επόμενο.

«Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει» - τα γουστάρω κάτι τέτοια, μου θυμίζουν αλκοολικούς που όλο και κάποιον λόγο θα βρουν για να βάλουν ένα ποτήρι μπροστά τους. Το αποτέλεσμα όμως είναι πάντα το ίδιο – μεθύσι μέχρι τελικής πτώσης.

Γουίμπλετον(2,73) - Ροτσντέιλ(2,54) – τέσσερα είναι, ας τα δούμε και τα τέσσερα. Τούτο τι είναι τώρα; Είναι παιχνίδι να στοιχηματίσω; Με μπερδεύεις, ρε μπουκ, εδώ... Ποιος είναι το φαβορί; Ποιος το αουτσάιντερ; Ελαφρώς η Ροτσντέιλ, θα μου πεις, δεν βλέπεις; Στραβός είσαι; Και τι ζητάς εδώ; Να πιάνω ένα στα τρία και να μην έχω πάρει ούτε τα λεφτά μου; Κάτσε καλά, ρε! Δεν τα μπορώ εγώ αυτά.

Ναι, αλλά άμα έχεις 20 στα 30 τέτοια, κονομάς. Ναι ρε, άμα ήταν εύκολα τέτοια, δεν θα τα παίζαμε τόσα χρόνια; «Παίχτο Χ», λέει ο γκισές, «μια και πέρασες». -«Ύπαγε οπίσω μου, σατανά...»

Σέφιλντ Γιουν.(1,63) - Μίλγουολ(5,30) – είχε μια έδρα στην Τσάμπιονσιπ η Σέφιλντ, Nklaps, τα παλιά τα χρόνια φρούριο. Για να δούμε του χρόνου. Δεν μας ενδιαφέρει η Σέφιλντ εδώ, όπως δεν μας ενδιαφέρει μια χρονιά ολάκερη. Ζορίζεται λίγο και στα τελευταία, έχει και 10 βαθμούς διαφορά ασφάλειας – τι να με ενδιαφέρει αυτή;

Έχασες, μωρέ Μίλγουολ, στο 94 από Σουίντον; Έτσι θα πας στα μπαράζ; Από τα πέρσι, θα μου πεις, είχες να χάσεις! Και έχεις και το ανάστημα να μην μασήσεις αύριο. Βλέπω το εξάρι που σου δίνουν, αλλά βλέπω να μην χάνεις, ενώ αυτό λέει μόνο νίκη. Πετάγεται ο πίσω μου, ο έξυπνος: «βάλτο, ρε Χ2 2,30 για σιγουριά». -«Μα δεν παίζω για να τα σιγουρέψω, ρε φίλε», του λέω, «παίζω για να κερδίσω σε βάθος χρόνου.»

Όξφορντ(1,90) - Μπέρι(3,95) – κάτι μπορεί να γίνει εδώ, αλλά φοβάμαι μήπως βρει πολλούς αγαπητικούς η Μπέρι. Κλατάρισε η Όξφορντ, πού να πάει; Με έδρα «περάστε, κύριοι» δεν πας πουθενά. Και η άλλη είναι στα πάνω της: 2 ήττες σε 14 ματς, μπράβο! Και δεν έχασε σε πιο δύσκολες έδρες. 4,50 εδώ το διπλό – ούτε κορόιδο σε πιάνουν, ούτε τον παπά από τα αρχιδια πιάνεις.

Άκρινγκτον(2,19) - Κέμπριτζ(3,24) – άντε να τελειώνουμε και με δαύτο. Αήττητη η Άκρινγκτον εδώ και καιρό, η Κέμπριτζ τα φέρνει τα διπλά για πλάκα – πού στο διάολο να γείρουμε εδώ; Πρέπει να βρούμε έναν χάκερ να τα απορρίπτει αυτά από τα κουπόνια. Πρέπει να τα κοιτάξουμε όλα, ρε παιδί μου, και χάνουμε χρόνο...

Μάκλσφιλντ(1,79) - Γιορκ(4,32) – άντε πάλι τα ίδια. Έχουμε πει, τις Κυριακές το πρωί μπορεί να πετύχεις κανέναν μπουκ ξενυχτισμένο και να δώσει κάνα λοξό. «Κύριε, ελέησον» έλεγε ο παπάς - στο 7,00 είχαν ανοίξει τη Γιορκ. Μα είχε χάσει, θα μου πεις. Να χάνει συνέχεια... Δηλαδή έχασε δύσκολα προχθές, το έχεις σίγουρο να ξαναχάσει καπάκι; Ρε, έδιναν την άλλη την τραγική 1,53, λέμε!

Υ.Γ. Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή. Έχουν φιλικά τώρα οι Εθνικές; Δεν έχω καταλάβει και καλά. Μήπως καταλαβαίνουν και κείνοι που τις παίζουν τι παίζουν...

29 σχόλια:

  1. Καλημερα.

    Εχεις δίκιο, 7.00 πλήρωνε η Γιορκ. Τωρα όμως 4.60. Το oddsportal ειναι ενα καλο site για να βλεπει κανείς "από που περνα και που φτανει και πότε" η καθε απόδοση. Η Γιορκ τωρα με το 1-8-10 εκτός έδρας ή την "χτύπησες" στο 7.00 (με ό,τι καλύψεις θες) ή τιποτα. Στο 4.60 τωρα, ακόμα και αν πιστυειες ότι έχει καποια αξία (εγώ όχι), και μόνο ξέροντας ότι ήταν στο 7.00, "ξενερώνεις". Σωστό;

    Και γιατί δεν λες για την Ντόβερ @ 5.25; Μια χαρά ομάδα είναι. 7 μόνο βαθμούς διαφορά έχει με την δικιά σου την Τρανμιρ. Α, επειδή είναι η "δικιά σου"... Σούπερ έδρα το Λιμάνι, αλλα και εκτός δεν είναι ευκαταφρόνητη η Ντόβερ: 9-2-8 εχει. 9 νίκες. Ενταξει, σεβασμός στην Τρανμιρ, αλλα την έχουν υπερεκτιμημένη οι παίκτες και οι Μπουκ. Νομίζω ότι το διπλό είναι για 4.00 (συν κατι ψιλά) και πληρωνει τώρα 5.25. Εδω τωρα το εργαλείο, το oddsportal, λεει ότι άνοιξε στο 4.75. Βλέποντας την ανοδική τάση και ξέροντας την προτίμηση που εχει ο κόσμος στην Τρανμίρ, γιατί να μην περιμένει ο nklaps και κατι καλυτερο;
    :)

    Ειχες δίκιο προχθες ότι παίζουμε τα λάθη των μπουκ και όχι τις μ@λ@κιες τους. Μόλις 3 χρόνια παίζω ρε Μπαζ. Θα βγω και εκτός προγράμματος καμιά φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. '' Nα πιανω ενα στα τρια και να μην εχω παρει ουτε τα λεφτα μου ? Κατσε καλα ρε ! Δεν τα μπορω εγω αυτα. ''

    Το εχω διαβασει 10 φορες και εχω γελασει 11. Ολα τα λεφτα σε μια σερα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστό.
      Γιατί και το άλλο fairplay:

      "Βλέπω το εξάρι που σου δίνουν, αλλά βλέπω να μην χάνεις, ενώ αυτό λέει μόνο νίκη. Πετάγεται ο πίσω μου, ο έξυπνος:
      «βάλτο, ρε Χ2 2,30 για σιγουριά».

      Και λεει τότε:

      -«Μα δεν παίζω για να τα σιγουρέψω, ρε φίλε», του λέω, «παίζω για να κερδίσω σε βάθος χρόνου.»"

      Προτιμά δηλαδή να χάσει ένα 6.00, παρά να κερδίσει ένα 2.30. Γιατι σε βάθος χρόνου, θα βγεις κερδισμένος από την πρώτη στρατηγική.

      Αυτό είναι το Στοίχημα.


      Διαγραφή
    2. Oτι και να πεις nklaps για τον τροπο σκεψης και τροπο γραφης του Μπαζ ειναι λιγο.Καθε δυο φρασεις που λεει πεταει και μια ατακα η βγαινει ενα βαθυτερο νοημα.Για τη μαζα ειναι ντεμοντε και μιλαει κινεζικα , αλλα για μενα προσωπικα ειναι απλά είναι ατελείωτα απολαυστικός !!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Χαιρετώ την παρέα. Fairpray και Nklaps είναι φάτσες στοιχηματικές - πως να το κάνουμε; Ο George θα επιλέξει ρεπό; "χαμένα" παιχνίδια για τους πολλούς επιλεγεί και οριακά έχει μια μικρή χασούρα - ένα - δυο να ήταν αλλιώς θα ήταν στον αφρό.

    Άλλα έχουμε πει ο δρόμος για το αουτσάιντερ βασίζεται κυρίως στην υπομονή και στην επιμονή και θέλει πίστη σε αυτό που ακολουθείς. και τουλάχιστον αν σέβεσαι αυτό που κάνεις ακολουθείς συγκεκριμένους κανόνες - δεν ξέρω αν βάζουν κανόνες και τους τηρούν οι άλλοι που διασχίζουν τις λεωφόρους των φαβορί, των Όβερ και των "εύκολων" παιχνιδιών;

    Τούτα έχουν έναν διαβολικό τρόπο να σε πείθουν πως όλα αυτά είναι πιο εύκολα, ίσως γιατί με αυτά οι μπουκ σου κάνουν χειρουργική αφαίμαξη, σταγόνα - σταγόνα και σου δίνουν και καμιά πορτοκαλαδίτσα για να στέκεσαι όρθιος.

    Δεν διαφωνώ με την Ντόβερ ρε - απλά είναι δύσκολο το παιχνίδι. Όπως και στο Σέφιλντ, καλό είναι να μην στηρίζουμε το παιχνίδι μας σε τέτοια.

    Δηλαδή αν αύριο είχε κομπλέ αγωνιστική θα πηγαίναμε σε αυτά ή θα ψάχναμε άλλα;

    Εσύ χρωστάς ένα άρθρο, αν θυμάμαι καλά να το ετοιμάσεις παρακαλώ για μετά το Πάσχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβώς έλεγα. Αν είχε φουλ αγωνιστική, θα κοίταζα την Ντόβερ; Ή θα κοίταζα το δύσκολο εγχείρημα της Μιλγουολ;

      Και ειδικά για την Νασιοναλ Λιγκ, είναι και θέμα εξειδίκευσης. Αν εγώ από την αρχή παρακολουθούσα Νασιοναλ Λιγκ, να πω ότι θα είχα άποψη. Τωρα ομως;

      Βέβαια, αν ο Μπουκ την Ντοβερ την πάει αύριο κοντα στο 6.00, (5.60 τωρα στην Pinnacle, θα ανέβει νομίζω και στις άλλες), εγώ που λέω ότι είναι για 4.00 πόσο πολύ λάθος να κάνω;

      Η ιστορία με την ρουλέτα είναι σχεδόν έτοιμη. Θέλει κανα-δυο "μερεμέτια". Θα είμαστε στο deadline. Μετά το Πάσχα τη λήγεις εσύ τη σεζόν; Φινλανδία δηλαδή δεν θα παίζουμε ρε;

      :)))

      Διαγραφή
    2. Ωπ ??? Τι ιστοριες με ρουλετες μου τσαμπουνας klaps ???Σε τι εχεις μπλεξει βρε συ ???
      :))))

      Διαγραφή
  4. ίσως γιατί με αυτά οι μπουκ σου κάνουν χειρουργική αφαίμαξη, σταγόνα - σταγόνα και σου δίνουν και καμιά πορτοκαλαδίτσα για να στέκεσαι όρθιος.

    ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να πω και μια αληθεια για τον εαυτο μου.Σ ολη μου τη ζωη απο παιδακι,μαθητης κλπ ημουνα σε αποσταση απο τους πολλους.Κι εδω μεσα δεν ξερω αν ειμαστε τρελλοί , ειμαι ομως σιγουρος οτι ειμαστε ''' ξεχωριστοί ''' .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να πιάνουμε τον σφυγμό - μ αρέσουν αυτά. Κινέζικα λέει ο άλλος τα λέμε και εμείς αμέσως το ρίχνουμε στην παλαβή.

    Κοίτα κακομοίρη μου και μου στείλεις τον άρχοντα της ρουλέτας στα κινέζικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. E ενταξει τωρα. Αντε να μπει να μας διαβασει κανενας απ αυτους που μας λενε οτι μιλαμε κινεζικα να δει και αυτα που κανετε να παρει τα βουνα.....
    Καπου ειχα βρει (σε σοβαρη πηγη) μια ερευνα που ελεγε οτι το 98,3% των παικτων του στοιχηματος , η μαζα δηλαδη , χανει και μαλιστα το 80% απ αυτους δεν ξερει το ποσό που χανει και ας μιλανε για καβες ,συστηματα,stake,pick, μικ και ενα σωρο τετοια.Ψαχνω αλλα δεν μπορω να τη βρω.Αν την πετυχω θα την ποσταρω να τη δειτε.
    Παντως χαιρομαι που δεν ειμαι με τους πολλους , και θα μιλησω και κινεζικα και κορεατικα αν χρειαστει.Και θα διαφωνω μ αυτους εις αει !!!
    Αφου ολοι αυτοι χανουν η ελπιδα οχι να κερδισεις , αλλα να το παλεψεις να μην χασεις η στο φιναλε να χασεις αλλα ηρωικα μαχομενος και να ξερεις τι εφταιξε ειναι να αρχισεις να μιλας κινεζικα, σουαχιλι ακομα και κορακιστικα αν χρειαστει. Κρα κρα κρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι Βαγγέλη. Θα πάω πάσο σήμερα,και θα περιμένω το Σάββατο 1η του μήνα για το επόμενο μπετ. Δεν σου κρύβω ότι το Κυριακάτικο (2) της Πλίμουθ το είχα στις σημειώσεις μου γραμμένο να παιχτεί με 5,00 απόδοση. Ανέβηκε στο 5,20 και δυστυχώς το άφησα και πέρασε. Το έβλεπα και ζωντανό και τσαντίστηκα δεν στο κρύβω. Το ίδιο θα κάνω και σήμερα. Αφήνω Κέμπριτζ (3,30) και Μπέρι στο (4,20).
    Για να δούμε τι έργο θα παιχτεί κι απόψε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O George σημερα ειπε no bet σε Κεμπριτζ kai Mπερι και γλυτωσε.Επαληθευσε οτι το μεγαλυτερο οπλο στα χερια του παιχτη ειναι το no bet.Ζωντανο παρεδειγμα κυριες και κυριοι .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Not so fast! Δεν ειναι τοσο απλο Μιχαλη. Καποιος "κακός" θα μπορουσε να σου πει να βαλεις και την Πλίμουθ που δεν έπαιξε, αλλά πέρασε. Γιατι την παρέλειψες; Μην μεροληπτείς στο στοίχημα.

      Το "no bet" δεν νομιζω ότι έχει να κανει τόσο με στοχηματα που πέρασαν μεν την πρώτη σου διαλογή, αλλά για χ λόγους τελικώς απερρίφθησαν. Εχει να κανει με στοιχήματα του τύπου "Nα πιανω ενα στα τρια και να μην εχω παρει ουτε τα λεφτα μου ? Κατσε καλα ρε ! Δεν τα μπορω εγω αυτα." (Μπαζ). Κραυγαλέα no bet, που η μάζα παει και τα παίζει αλλα εσύ όχι.

      Τωρα, αν θελει κανεις να δει αν καλώς έπραξε και απέρριψε τελευταια στιγμή καποια bet, ας τα μαζέυει σε ενα excel όπως τα αλλα και να τα δει στο τέλος της χρονιάς. Με 2 bet όμως δεν βγαζεις συμπέρασμα.

      Για μενα π.χ. σημερα (υποκειμενικο αυτό, αλλος διαφωνεί) μονο η Ντοβερ ειχε καποια αξία, λόγω απόδοσης, αλλά δεν ασχολήθηκα τελίκά για μια σειρα από λόγους. Το ότι έχασε 1-0 μου λέει ότι θα έχανα αν επαιζα, αλλά δεν μου λέει (δεν μπορεί) αν αυτό το bet αξιζε ή όχι. Κανείς δεν ξερει σιγουρα τις πραγματικές πιθανότητες που ειχε η Ντοβερ πριν το ματς, άρα κανείς δεν ξέρει σιγουρα αν αξιζε.

      Δεν διαφωνούμε στην ουσία του no bet. Συζητηση κανουμε και περιμένω επιχειρηματα να με αντικρουσεις. Αυτά τα bet (Μπερι κλπ) παιζόντουσαν χωρίς να παραβιάζεται κατάφωρα κάποια στοιχηματική αρχή. Απλά παιζόντουσαν όμως, αλλά (για μενα) δεν έκαναν "μπαμ"¨ότι επρόκειτο για "μπαρμπούνια".

      Και τελικά, μήπως πρέπει να παίζουμε μόνο αυτα που κανουν "μπαμ" και να μην παίζουμε αυτά που απλά "παίζονται";

      Διαγραφή
    2. Mμμμμμ ! Καλημερα . Η Πλιμουθ περασε μεν αλλα αυτη ηδη αποτελουσε παρελθον τη στιγμη που ο George λεει αφηνω Κεμπριτζ και Μπερι.Σχολιασα απλα το αποτελεσμα της σημερινης του φρασης.Και απ οτι καταλαβα τα σημεια αυτα του αρεσαν αλλα την τελευταια στιγμη ειπε no bet για δικους του λογους.Για σημερα μόνο αυτο το no bet τον εσωσε , μακροχρονια δεν ξερουμε εκτος αν οπως ειπες και συ τα κραταει σε καποιο εξελ.Αλλα ηθελα να πω οτι ειναι μεγαλο πραγμα , σπουδαιο, το να μπορεις να πεις no bet.Αυτο δειχνει οτι δεν εχεις εμμονες και δειχνει και απολυτη πειθαρχια.Οσο σημαντικη ειναι η επιλογη ενος αγωνα , αλλο τοσο σημαντικη ειναι η απορριψη του οταν κατι δε σου κολλαει.Και γω τα κοιταξα και τα αφησα .Αν ειχε πληρη αγωνιστικη αυτα τα ματς εγω προσωπικα θα τα απερριπτα ακαριαια αφου δεν εκρυβαν κατι ουσιωδες οπως λες και συ.Τωρα ομως επειδή δεν ειχε κατι αλλο πηγαν ολοι (η μαζα) σαν τα βοδια και τα επαιξαν .Ε καλα να παθουν.Και επισης στα συγκεκριμενα ματς υπηρχε και ομοφωνια . Ρε κυριος στα 100 ματς που προτεινονται ''ομοφωνα'' ποσα περνανε ? Ξερεις ? Α δεν ξερεις ,γιατι δεν εχει σημασια αυτο.Καλα αλλα τοτε μην απορεις γιατι εχασες χτες.Αντε σημερα που θα πινεις καφεδακι με τους φιλους σου θα εχεις ενα καλο λογο να βριζεις.
      Τα μπαρμπουνια αποδειχτηκαν σαλιαρες.
      Και δεν διαφωνω μαζι σου απλα χρησιμοποιουμε διαφορετικα λογια και φυσικα παντα κουβεντα κανουμε :))))
      Για το αλλο το αφηνω γιατι θα με σκασουν μερικοι .Εχουμε αλλα δυο περιστατικα παρομοια αλλα τα αφηνω να τα παρει το ποταμι.Δεν ξαναλεω τιποτα , Επιστροφη στα Κινεζικα...

      Διαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψυχραιμια. Αυτή τη στιγμή μπορώ να σου αραδιάσω 4-5 λόγους για να σου εξηγησω με επιχειρηματα γιατί κάποιος μπορει να χάνει, αλλα δεν ειναι το θεμα μας.
      Το Μονά-Δυαδα όμως δεν είναι επιθετικό παίξιμο. Δεν ειναι αυτό το πρόβλημα.
      Αστο τωρα, μπορει και να μας διαβαζουν εδω (ποιος ξέρει) μην ανοιγουμε ιστορίες... Τη δουλειά τους, τη δουλειά μας.
      :)

      Διαγραφή
    2. Εδω οι λογοι ειναι οχι 5 αλλα 15.Τη δουλεια μας εμεις ....τα Κινεζικα !!!

      Διαγραφή
  12. Βρε δεν έχετε ησυχία εσείς; και το επτάρι της Γιορκ Nklpas μην το περνάμε στο ντούκου σήμερα. Εδώ ο μπουκ έπαιξε μπάλα σωστή.

    Το πρωί θα βγάλουμε κάνα θέμα χαλαρό...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις απολυτο δίκιο φίλε. Δεν το πρόλαβα όμως στο 7.00 (4.50 το πρόλαβα) και λογικό είναι να μην το αναφερω.
      Εγω αργησα. Εσυ εισαι πιο γρήγορος...

      Διαγραφή
  13. Βαγγελη (μπαζ) συγχαρητηρια για το σαιτ τα κειμενα σου οπως παντα απολαυστικα nklaps και μιχαλης γνωστες του αντικειμενου θα γνωριστουμε και με τον george μας αρεσει το στοιχημα και οτιδηποτε περιστρεφεται γυρω απο αυτο το απολαμβανουμε πραγματικα ,προσωπικα ο τροπος παιχνιδιου μου ειναι σε μεσαια ποσοστα 2.00 περιπου και κυριως λαιβ παιχνιδι δυστυχως οι ευκαιριες ειναι ελαχιστες και χρειαζεται υπομονη ,μπαινω πλεον καθημερινα δεν πολυγραφω αλλα παρακολουθω ολες τις συζητησεις. Να μαστε καλα με πολλα ταμεια να ευχηθω θα μεγαλωσει και η παρεα νομιζω, εδω θα τα λεμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως ηρθες με το κανονικο σου ονομα αυτη τη φορα loxagos mark.

      Διαγραφή
  14. Χρειάζεστε υπηρεσίες hacking; Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με το globalworldhackers@gmail.com για καλύτερες υπηρεσίες hacking.
    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:
    Σχολείο βαθμού hack,
    * Hack σε λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου,
    * Όλοι οι λογαριασμοί κοινωνικών μέσων ενημέρωσης,
    * Σχολική βάση δεδομένων για να καθαρίσετε ή να αλλάξετε βαθμούς,
    * Ανάκτηση χαμένων εγγράφων
    * DUIs
    * Τα αρχεία και τα συστήματα της εταιρείας,
    *τραπεζικοί λογαριασμοί,
    * Εκκαθάριση κακής οδήγησης και ποινικού μητρώου,
    * Έλεγχοι ιστορικού, θέσεις παρακολούθησης,
    + Πιστωτικές κάρτες hacking,
    + Πιστωτικό αποτέλεσμα hack,
    + Παρακολουθήστε το τηλέφωνο των συνεργατών σας,
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: globalworldhackers@gmail.com
    Για αξιόπιστα και εγγυημένα αποτελέσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρειάζεστε υπηρεσίες hacking; Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με το globalworldhackers@gmail.com για καλύτερες υπηρεσίες hacking.
    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:
    Σχολείο βαθμού hack,
    * Hack σε λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου,
    * Όλοι οι λογαριασμοί κοινωνικών μέσων ενημέρωσης,
    * Σχολική βάση δεδομένων για να καθαρίσετε ή να αλλάξετε βαθμούς,
    * Ανάκτηση χαμένων εγγράφων
    * DUIs
    * Τα αρχεία και τα συστήματα της εταιρείας,
    *τραπεζικοί λογαριασμοί,
    * Εκκαθάριση κακής οδήγησης και ποινικού μητρώου,
    * Έλεγχοι ιστορικού, θέσεις παρακολούθησης,
    + Πιστωτικές κάρτες hacking,
    + Πιστωτικό αποτέλεσμα hack,
    + Παρακολουθήστε το τηλέφωνο των συνεργατών σας,
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: globalworldhackers@gmail.com
    Για αξιόπιστα και εγγυημένα αποτελέσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή