3 Μαρ 2017

"Δεν πας για ψάρεμα"

Όπως και στο σχολείο, αν το ψιλογούσταρες το μάθημα, και να μην είχες διαβάσει σε κάνα διαγώνισμα, θα έγραφες καμιά παπαριά. Αν σου ήταν από τα αντιπαθή, κόλλα κενή κι έξω για αλλά κόλπα. Αντιπαθητικό το κουπόνι αύριο. Τα ίδια, τα κουραστικά, που μπερδεύουν και το μυαλό.

Μα ψάχνει το μυαλό στην πρώτη ανάγνωση να φύγει κάνα περίεργος από το γήπεδό του και να πάει μακριά, να τραβήξει καμιά μπόμπα εκεί που δεν το περιμένεις και νάτος πάλι να κάθεται στα αυγά του. Δεν γίνεται δουλειά έτσι... Καλά δεν έχουμε τουλάχιστον υπογράψει κάνα συμβόλαιο με τα μπούκια πως θα βλέπουν κάθε Σάββατο τον παρά μας.

Θα μου πεις, τελειώνουν οι αγωνιστικές και πρέπει να παίξουμε. Άμα το πάτε έτσι, αρχίζει και το κινέζικο, σε λίγο η Ιαπωνία - τραβάτε εκεί και βαράτε. Άσχετο: για παρακολούθα Ιαπωνία 2 Nklaps κάτι βγάζει.

Έριξε σκέψη ο Nklaps: αφού δεν έχει παιχνίδια, μπορούμε να πειραματιστούμε. Μπορούμε, αρκεί να μην εθιστούμε. Τούτο το σκατοπαίχνιδο ακόμα και για πλάκα να βάλεις δυο - τρεις δραχμές και να σου δώσει τίποτα στραβά, μπορεί να κολλήσεις.
Εμείς δεν τα θέλουμε τα κολλήματα. Ίσως γιατί τα έχουμε περάσει στη νεανική μας ηλικία, ίσως γιατί καταλάβαμε πως θα χάσεις και χρήμα και χρόνο.

Τι να γράψεις τώρα για αύριο; Να πάει η Γουίμπλετον να ξανακερδίσει; Διπλό ρίσκο. Ζωηρή ήταν η Ντονς προχθές μέσα στην Μπράντφορντ. Προηγήθηκε και δυο φορές, αλλά κοίτα απόδοση που έβγαλαν οι γάτοι! Αουτσάιντερ είναι, κύριοι...

Η Πιτερμπόρο ήταν καλή προχθές μέσα στη Μίλγουολ, αλλά έχασε – τώρα θα είναι το ίδιο καλή; Πώς θα ξανακάνει πάλι σέντρα η Μπράντφορντ – κάνα εγκεφαλικό να μας πιάσει μπορεί. Άκρη να βγει δύσκολα με δαύτα.

Πλύμουθ-Καρλάιλ – ποιος θα ξαναχάσει; Κέμπριτζ–Κόλτσεστερ – μια από τα ίδια παρακαλώ.

Και θέματα με τον Γουέστλι στη Νιούπορτ και έρχεται η Λέιτον για παιχνίδι ζωής και θανάτου. Ούτε στα ορυχεία δεν το ακουμπάνε αυτό, που δεν φτάνουν εκεί και πολλές γνώσεις.

Δεν ήταν τόσο άνετη η τεσσάρα της Χάρτλπουλ επί της Κρου, αλλά είναι μεγάλη νίκη και αύριο δεν θα περάσει τόσο εύκολα η Έξετερ. Αλλά είπαμε, ο σχεδιασμός ήταν τώρα να πάρει κάνα λεωφορείο η Χάρτλπουλ και να αμοληθεί στην εγγλέζικη ύπαιθρο. Τι να το κάνεις, βέβαια, αφού μετά παίζει Νοτς Κάουντι-Χάρτλπουλ – αηδία και ξενέρωμα μαζί.

Στιβενέιτζ-Νοτς Κάουντι – κοίτα φάτσα διπλού και βγάλε συμπεράσματα. Μα έτσι θα κοντράρω ένα τρένο; Έτσι άμα κάνεις κάνα δυο στάσεις, τη γάμησες. Πώς να ξαναπάρεις μπροστά μετά;

Δεν βγάζω και αποδόσεις σήμερα, γιατί στο στοίχημα καλό είναι να βαδίζεις με βάση το follow your heart ή καλύτερα follow your instinct. Όταν κάτι μέσα σου σού λέει «άστο μεγάλε, θα καείς», να το ακούς. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Μίντιλαντ-Λίνγκμπι έχει σήμερα – το χαβά τους, ρε, αυτοί; Ένας βαθμός τους χωρίζει, στην εξάδα και οι δυο, πάρε αποδόσεις και βγάλε συμπέρασμα και είναι φωτιά στα εκτός η Λίνγκμπι. Είναι και ζωντανό τούτο - το βραδάκι με την ησυχία μας. Ίσως τους βολεύει το Χ, θα πει ο πονηρός. Αλλά 6 στο διπλό και 1,60 στον άσσο; Γιατί, ρε, δεν τα παίζει ανάποδα τούτα ο κόσμος;

Όσο εσύ αύριο, Nklaps, 5 με 7 θα κάνεις βόλτες, εμείς όλο και κάτι θα ψαρέψουμε στο ζωντανό. Εκεί πάντα θα υπάρχουν ευκαιρίες, αρκεί να ξέρεις τι ψάχνεις από πριν. Άμα ανοίγεις 40 περίπου αγώνες στην Αγγλία και κάθεσαι σαν χαζός μπροστά από την οθόνη μην ξέροντας πού να γύρεις, τράβα για ψάρεμα καλύτερα.

Υ.Γ1. Δεν αλλάζουμε τα βήματά μας τώρα που φτάνουμε στο τέλος. Ό,τι χάθηκε, χάθηκε - ότι κερδήθηκε, κερδήθηκε. Και αποφεύγουμε μεσούσης της σαιζόν τις αλλαγές κατευθύνσεως...

Υ.Γ2. Για τη Έιμπαρ θα σου γράψω το απόγευμα...

9 σχόλια:

  1. Ωραία σκέψη για Λινγκμπι Βαγγελη! Δεν ξερω από Δανία, αλλα πρόχειρα-πρόχειρα για 3.50 μου φαίνεται το διπλό. Και πάντως όχι για 5.50.
    :)
    Για να δούμε...

    Συμφωνω ότι δεν μας πάει το πρόγραμμα. Εγω ανακατευτηκα με τα φαβορί, ίσως γι αυτό το λόγο.
    Για τη Χαρτλπουλ, δεν είναι τόσο το 4-0 επι της Κρου (σιγά την αντίπαλο), αλλα ότι όσο μπαζο και να δείχνει, στην εδρα της είναι 4 ματς αήττητη (και 1-1 με την Πλίμουθ) και γενικά εντός έδρας δεν τα πάει άσχημα. Εκτός είναι η χειρότερη ομάδα βεβαια.
    Ξερω γω, μπορεί να την άλλαξε το "τρελοκομείο" που πήρανε για προπονητή στα μεσα του Φλεβάρη. Το 4.60 είναι στο όριο μου, αλλα δεν τρελαίνουμαι κιόλας. Μιλαμε τωρα για κοντρα την Εξετερ, την καλυτερη εκτός έδρας ομάδα με 11 νίκες εκτός, ασχετα αν πέρασε από ενα ντεφορμαρισμα.

    Αφού δεν παίζουμε που δεν παίζουμε, δεν πάμε για ψαρεμα...
    Ωραίο ...λαβρακι btw στη φωτό!
    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ παίδες 4 μιζούλες τις έριξα στα εξής:

    Λέστερ - Χαλ (2) @ 4,75
    Μπράντφορντ - Πιτέρμπορο (2) @ 5,25
    Μπόλτον - Γουΐμπλεντον (2) @ 4,00
    Μπλάκπουλ - Μόρκαμ (2) @ 4,75

    Βρίσκομαι στο (-3,7) με 2 νίκες σε 10 ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον δικαιώθηκαν οι Νίκος & Βαγγέλης που επέλεξαν το ψάρεμα αντί του πονταρίσματος στα ακριβά σημεία του νησιού. Τρεις άσοι και μία ισοπαλία στα 4 που έπαιξα. -7,7 μίζες με 2 νίκες σε 14 ματς.
      Τα λέμε...

      Διαγραφή
    2. Η Χαρτλπουλ Γιωργο ήταν δική σου ιδεα αρχικά. Εγω τι εκανα διαφορετικό: ειδα τα στατιστικα της εντός και την εβαλα εντός. Οχι εκτός.
      Την επομενη βδομαδα θα δεις ότι καποιοι άλλοι θα "ανακαλυψουν" την Χαρτλπουλ.

      Ειδες τι εκανε η Κρου. Πληρωνε 10.00. Δεν την πήρα γιατι ειχε στατιστικά "μπάζου". Ειδες όμως τί γίνεται στην Αγγλια. Δεν βγαζεις λογική. Anyone can beat everyone and no one is invincible by someone. Και καλά κάνουμε και βαζουμε στο σημαδι την Πορτσμουθ. Και προβληματιζομαι αν πρεπει να βαραω ό,τι 10άρι κυκλοφορει, ασχετα αν δεν εχω αγωνιστικό επιχειρημα.


      Τα λεμε.

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα επιθετικά ο George - καλύτερα έτσι. καλή σου επιτυχία. Μετα τον γκισε δεν μ αρεσει να σχολιασω παιχνιδια - μετα τα αποτελεσματα ναι.

    Χωρίς Ροναλντο και Μπειλι η Ρεαλ. και η απόδοση της Ειμπαρ έπεσε - τουλάχιστον έχεις κάνει καλή αγορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα.
    Για Μπειλ το γνωρίζαμε αλλά ο Ροναλντο προέκυψε κατά τύχη. Θα δούμε. Να μπω μέσα εγώ και να τους βάλω και 2 γκολ δεν γίνεται! :)
    Η Γουεντσντει ανέβηκε λίγο. Η Ρεντιγκ τα ίδια. Να τα λέμε όλα. Και είδα και λίγο Χαρτλπουλ.

    Κατά τύχη βρέθηκα χθες στη "σπηλια" (Το χαος). Άμα μπει κάνεις εκεί καταλαβαίνει ότι το στοίχημα είναι εντελώς "δευτεροτριτο". Έχεις φτιάξει και μια ωραία "παρεα" απ ο,τι είδα. Μου θυμίζει κάτι σαν dead poets' society. Συνέχισε. Νομίζω ότι αυτό σου αρέσει.
    Μήπως το μαύρο να το έκανες γκρι ομως;
    :)
    Καλό βόλι στο live. Όχι πολλή αδρεναλίνη. Καλή επιτυχία και στο φιλο George.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα αλάνια. θα έρθουν και άλλες Χάρτπουλ - είπαμε αρκεί να τους μένουμε πιστοί.

    Για την Κρου Nklapls που ψάχνεσαι πολύ βλέπω - είχα πει και στο Ινφομπετο πως συχνά στην Αγγλία βγαίνει και ένα διπλό μεγάλο από το πουθενά. θυμαμαι ακομα ένα 17 στον Οπαπ που βγήκε η Μπλακμπερν παρακαλώ μέσα στην Μάντσεστερ Γιουν. Η Λειτον μέσα στο Πλίμουθ πριν τρεις αγωνιστικές περίπου.

    Άμα τα βάλεις κάτω ίσως δείχνουν κάτι από πριν - δεν μπορούμε να βαράμε και στην τύχη. Η Πορτσμουθ έχει μια αστάθεια φέτος για παράδειγμα, εδώ παίζει καλά και δεν μπορεί να νικήσει. Τραβάει για Κροουλι την Τρίτη με απόδοση 1,80.

    Η δυάδα πέρασε - για να δω την επόμενη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημερα.
    Ίσως να περιμένουμε πολύ για την επόμενη δυάδα. Δεν είναι το παιχνίδι μου ή μάλλον είναι το 5% των στοιχημάτων μου. Άρα θα αργήσει.
    Έχεις δίκιο ότι δεν βαράμε σε ο,τι 10.00 κυκλοφορεί χωρίς άλλο λογο. Δεν είναι λογικό. Μου πέρασε απλα από το μυαλομυαλό αλλά μέχρι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπερα.
    Και να μην γραψεις για αύριο (κανονικά Τσαμπιονσιπ, εξ' αναβολής τα άλλα) δίκιο θα έχεις.
    Μονο 3 παιχνίδια έχουν ενδιαφέρον για μενα, αλλά υπάρχουν και πολλοί λόγοι που μας αποτρεπουν να παίξουμε.

    Κροουλι 5.50
    Οξφορντ 4.00
    Ρεντιγκ 4.00
    (όλοι άσοι)

    Ισως το καλυτερο αουτσαιντερ να ειναι το τελευταίο, αλλα εχουμε κοντρα την Νιουκαστλ.

    Και στην Κατηγορία "η Δυάδα του nklaps" είναι η Χαντερσφιλντ στο 2.00, αλλα ελλειψει δεύτερου ματς, δεν υπάρχει δυάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή