4 Απρ 2017

"Η συνέχεια από το προηγούμενο..."

Έτρεχα χθες όλη μέρα, είδα σχόλια καλά και πολλά και τα καταχάρηκα. Και οι αντίθετες απόψεις βοηθούν, αρκεί να μην οδηγούμαστε σε κόντρες που δεν προσφέρουν τίποτα. Αλλά και η ολική συμφωνία δεν είναι ωφέλιμη για όλα τα αυτιά, ακόμα και αν είναι του Μπετόβεν...

Τώρα να δευτερολογήσω για Σουίντον – εάν ήταν τα ίδια τα μελλούμενα και έπαιζε Σουίντον – Φλίτγουντ, δεν θα με ενδιέφερε το διπλό, ακόμα και αν έβαζε γκολ και η Μπόλτον… Χθες έδιναν την Ντάγκεναμ μέσα στη Λίνκολν στο ημίχρονο 7,00, προχθές τη Σουίντον στο ημίχρονο 4.50.

Απλά θα πω πως όταν έχεις μια σκέψη λοξή και τα φεγγάρια συνηγορούν για αυτήν σου τη λόξα, απλά την πραγματώνεις πιο εύκολα. Όταν τα φεγγάρια είναι μαύρα και απέναντι στην λοξή σου σκέψη, τότε αρχίζουν τα βάσανα...

Εμένα ούτε οι αριθμοί με σέρνουν από τη μύτη, αλλά ούτε και μ’ αρέσει να τους αγνοώ γυρνώντας τους την πλάτη. Κάπου ανάμεσα στέκομαι, αλλά είπαμε, είναι δύσκολο άθλημα με πολλές προεκτάσεις.

Ξέρετε, πέρασαν τα χρόνια που έβαζε ο άλλος μια αθλητική φυλλάδα στην κωλότσεπη και τραβούσε για τον γκισέ με ύφος χιλίων καρδιναλίων – σημείωση: όπου καρδινάλιος, βλέπε κουβάς.

Για Πορτ Βέιλ σήμερα απλά τα πράγματα. Πας με το κίνητρο ή κάθεσαι στ’ αυγά σου; Ομάδα θα παίξεις; Μια νίκη έχει εκτός, αλλά κίνητρο έχει και η άλλη, σαν να μην της βγαίνουν οι δυνάμεις για τα μπαράζ.

Έχει και άλλα παιχνίδια, θα μου πείτε. Ναι έχει. Εκεί πας στον γκισέ για να τα παίξεις και σταυροκοπιέται ο γκισές και μονολογεί: «ρε τι είναι τούτοι; Δεν έχουν καταλάβει ακόμα πως όσο πιο πολλές φορές μας έρχονται, τόσο πιο χαμένοι βγαίνουν; Άσε που τις πιότερες έρχονται άσκοπα.»

Θα έχει μεγάλη πίεση σήμερα η Τρανμίρ, αλλά η Σάτον φέρνει στο Πορτ Βέιλ εκτός δεν έχει και κίνητρο.

Εκείνη η Τσάμπιονσιπ τι σταυρώματα έχει τώρα τελευταία, ρε παιδάκι μου; Άμα μπλέξεις με αυτά, θα σε σταυρώνουν οι μπουκ κι εσένα θα σου φταίνε τα καρφιά...

Τώρα τελειώνει η χρονιά. Το Σάββατο έρχεται ένα κουπόνι αδιάφορο. Δεν το έχω και σε τίποτα να σταθώ με το μπουλούκι για Σέφιλντ και όταν έρθει η σειρά μου να φωνάξω «ρε, βάλε την ομαδάρα την Κόβεντρι!» -«Να μην χάσει, κύριε», έκπληκτος και με θύμο ο γκισές μην ψαχτεί το μπουλούκι. «Γιατί, ρε, σου χρωστάω; Στο 12.00, βάλτα στο 12,00...»

53 σχόλια:

  1. Nα τονισουμε οτι ειμαστε ολοι φιλοι και βεβαια διαφωνουμε ψαχνοντας την αληθεια . Δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα και εγω ζω για τετοιου ειδους συζητησεις, και καθε φορα που διαφωνω με καποιον και συζητω μαζι του τον συμπαθω ακομη περισσοτερο . Τελος αυτο.
    Δε θα το ξαναπω και δε θα το ξαναγραψω αυτο εδω μεσα. Θα ισχυει για ολους σας και παντα.



    Αντιγραφη απο χτες το εκανα.Το μόνο που ψαχνουμε ειναι η αληθεια και ο κοινος δρομος προς το ταμειο.Μας ενωνουν πραγματα , δεν μας χωριζει τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσυπογράφω. Δεν χρειάζεται καν να το λέμε. Εννοείται.
    Και εγώ τις χαίρομαι τις διαφωνίες.

    Ξενέρωμα η Πορτ Βειλ.
    Κέρδισε η Χοφε που λέγαμε Fairplay. Καλά θα ήταν αν προλάβαινα το 7αρι...
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nικο η Χοφε ηταν στο 7,50 και πηγε 5,50 . Ασχετα αν τον ασο τον ειχες εσυ για 4,00 , στο 5,50 ΔΕΝ επρεπε να τον παιξεις και καλα εκανες.Μετα ειπες οτι στην πινακλ ηταν στο 6,75 , εκει νομιζω οτι αφου τον ειχες για 4,00 , μπορουσες να ριξεις μια ψιλη.Στο 5,50 ουτε για πλακα και ας ερχοταν και 3-0 . Δεν μιλησα γιατι δεν ηθελα να σε επηρεασω (ειπαμε με τους αουτσαιντερ ασους εχω θεμα ) αλλα περιμενα να το βαλεις στο sans voir αυτο το 6,75.
      Για την πορτ βειλ τι να πω , νωρις η κοκκινη και εκει κριθηκε το παιχνιδι , παντως στο 6,00 παιζοταν , ανεξαρτητως του τελικου αποτελεσματος.
      Σημερα το βαρος σε Φλιτγουντ και Κ Παλας αλλα εχουμε δρομο μεχρι το βραδυ.Το μελεταω ακομη......

      Διαγραφή
    2. Μιχάλη, το όριο μου είναι 20%. Το 5.50 στο 4.00 σου δίνει 37.5% πλεονεκτημα. Επομενως παιζεται. Μια χαρά μαλιστα.
      Η γνώση ομως ότι υπήρχε ένα 7.50 ενα 7.00 και αντε ενα 6.50 και εγώ "κοιμηθηκα" σημαίνει ότι ειχε χαθει μεγάλο μέρος της αξίας.

      Στο στοίχημα κυνηγάμε πάντα το καλύτερο. Αν είχα κάνει λαθος, και η Χοφε ειχε ακόμα πιο κατω από 25%, παλι value θα ήταν το στοίχημα. Ψυχολογικά επιπλέον δεν μου άρεσε που θα έπαιζα μικρότερη αξία.

      Τέλος πάντων, πάει αυτό.

      Μόνο η Φλιτγουντ πιάνει σήμερα το 20%, αλλά οριακά. Μεγάλη έκπτωση η απόδοση της Παλας. Χιχόν δεν ξέρω.
      Πάμε παρακάτω. Και το Σ/Κ στην Αγγλία ψιλοχαλια φαίνεται. Το είπε και ο Βαγγέλης.

      Διαγραφή
    3. Α, pinnacle δεν βάζω. Αν ο άλλος (και εγω) δεν έχει πρόσβαση, τι νόημα έχει να βάζω; Μονο και μονο για να φουσκωνω τα νούμερα μου χωρίς αντικρισμα;

      Διαγραφή
  3. Καλημερα παιδες.nklaps συγχαρητηρια για την χοφενχαιμ πολυ καλο μπετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα.
      Επισήμως δεν το "ανέβασα" για να είμαστε δίκαιοι. Τίμια πράγματα.
      :)

      Το αν το έπαιξα ο ίδιος, είναι βεβαια αλλού παπά ευαγγέλιο!
      Είπα ότι ο άσος είναι για 4.00, πλήρωνε 5.50-6.00. Ειχε παει βεβαια και 7.50. Αυτό το τελευτσιο ήταν που με "ξενερωσε".

      Από κει και πέρα, αν βρέθηκε έστω "ένας Χριστιανός" να το ποντάρει, με αυτά που είπαμε, είναι και δική μου η χαρά.

      Διαγραφή
  4. Επισης υπαρχει πολυ ισχυρο στατιστικο που δειχνει ασο την σπορτινγκ χιχον αλλα κι αυτο το μελεταω . Εχουμε ακομη δρομο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το στατιστικο της χιχον χαλασε αφου το σετ αποδοσης απο 2,45-3,15-2,45 πλεον εγινε 2,30-3,10-2,65 .
    Ψηνομαι για κοβεντρι στο 13,00 , ρε λες να βαλω την ομαδαρα την κοβεντρι στο 13,00 ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου εχει συμβει στο live να παω να παιξω κατι και την ωρα που παω να κανω το κλικ να μη μου παιρνει και σε δευτερολεπτα να μπαινει το γκολ.Βρισιδι κακο νευρα ε βρε ολα σε μενα θα τυχουν ?
      Παω πριν απο λιγο να βαλω ενα ταληρο στο 15,00 τις κοβεντρι και δε μου το παιρνει . Ε βρε παλι τα ιδια , ολα σε μενα θα τυχουν ? Μου τα σβηνει και 1-0 η σεφιλντ . Ουφ ευτυχως τη γλυτωσαμε...

      Διαγραφή
  6. Καλημερα. Να βάλω δύο σετ αποδοσεων που μου έκαναν εντύπωση από το γενικά κακό πρόγραμμα και αν αξιζει κάτι, περιμένω τις γνώμες σας να το σχολιάσουμε παραπάνω.

    Γκειτσχεντ (1.57) - Μειντσοουν (5.25). Το διπλό άνοιξε 4.50 και τωρα στην Pinnacle είναι στο 5.92, άρα ίσως έχουμε ακόμα "μέλλον". Ενταξει, Νασιοναλ Λιγκ θα μου πειτε, δεν "την πάμε", αλλά ας το δούμε.
    Μπορεί η Γκειτσχεντ να ειναι παλια καραβάνα της Κατηγορίας και που απέχει και 4 βαθμούς από τα πλει οφ, αλλά για να ρίξουμε μια ματιά και στο αουτσαιντερ.
    Η Μειντστοουν λοιπόν (για την οποία ειχα ακούσει για πρώτη φορά όταν ήταν στην... Ισθμιαν Λιγκ), είναι 8 αγωνιστικές (παρακαλώ!) αήττητη με 5 νίκες και 3 ισοπαλίες (18 βαθμούς σαν να λέμε). 2η καλυτερη φόρμα μετα την Τρανμίρ (του Μπαζ). Στο προηγούμενο ματς με την (επίσης φορμαρισμένη) Μπαροου ο Μπουκ με εχει "εκνευρίσει" και μου ανοίγει τον άσο στο ξενέρωτο (και υποψιασμένο) 3.00-κάτι και το αφήνω στην τύχη του. 2-1 η Μειντσοουν. 4.50 (υποψιασμένα και εκνευριστικά πάλι) μας ανοιγει ο Μπουκ το διπλό τώρα με την Γκειτσχεντ που εχει πολύ καλή έδρα. Βλέπουμε όμως ότι η Γκειτσχεντ (εχει πελατεία), παίρνει πονταρισμα. Ενα αουτσαιντερ με 8 ματς αήττητο με 5 νίκες και 2-2-0 εκτός και κίνητρο για την παραμονή, το συζητάμε. Οχι; Ο Μπουκ πάντως την βλέπει. Δεν την αγνοεί.

    Το άλλο που θα ηθελα να ξαναδω είναι η Ιπσουιτς.
    Φουλαμ (1.55) - Ιπσουιτς (6.50). Στην Pinnacle αγγιζει το 7.00 το διπλό. Η ενσταση μου είναι κυριως στην Φουλαμ και το 1.55. 1.55 ότι θα κερδίσει την Ιπσουιτς, όταν η Ιπσουιτς έχει (πλάκα-πλάκα!) μία μόλις ήττα σε 10 ματς! Θα μου πεις βέβαια, δεν κερδίζει. Διότι στα 10 αυτα ματς εχει μόνο 2 νίκες και όοοολα τα αλλα ισοπαλιες. Αλλα βλεπεις και την Φούλαμ μου "ζορίζεται" τελευταια. Το ...μεγαθήριο την Ρόδεραμ τρόμαξε να την νικήσει 1-0! Στα 4 τελευταια ματς, αυτό έχει να επιδείξει. Θα μου πεις βέβαια ότι πριν από αυτα είχε ρίξει τριάρα στην Νιουκαστλ. Λιγο το έχει να ρίξει και στην Ιπσουιτς; Ωστόσο νομίζω αξίζει μια ματιά.

    Αυτα σαν σκέψεις για την παρέα και σαν "πάσες" στον Μπαζ που αύριο Παρασκευή θα βγαλει την αναλυση της αγωνιστικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπερα
    Μελετη και ξανα μελετη στην αγγλια αλλα τζιφος.Κατι αξιολογο δε βλεπω , κακα τα σταυρωματα σε ολες τις κατηγοριες , αποδοσεις τρανες δε βλεπω ξενερα τελειως .Αυτα τα δυο που λεει ο nklaps λενε κατι , αντε και κανα δυο ακομη αλλα ως εκει. Βλεποντας και κανοντας.Ξανα μελετη εκτος αγγλιας μηπως βρουμε κατι εκει αλλα σε περιοδο εκπτωσεων μπηκαμε και με βλεπω σαββατο να χτυπαω καμμια καφεδια στην παραλια την ωρα που θα κλωτσανε το τοπι στο νησι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τωρα που είπες "εκτός Αγγλίας" και με τον κίνδυνο να ...αποβληθώ από το blog, αυτή η Μαγιόρκα (στη Σεγούνδα) γιατί πληρώνει 1.75 έχοντας μία νίκη μόνο στα τελευταία 10. Θα μου πεις, αυτή η Ταραγόνα καλύτερη είναι; Ε, λίγο καλύτερη είναι.
    Αμα κανείς ξέρει την Κατηγορία, ας πει, μην πέσουμε πάνω σε ..."αβαβά". Βλέπω όμως ότι και οι δύο θέλουν τη νίκη. Προς επίρρωσιν αυτού που λέω παρακάτω:

    Και για να επισπεύσω και να σιγουρέψω την ...αποβολή μου από το blog, το g/g στο ματς αυτό, γιατί να δίνει 2.10; Η χαρά του g/g είναι.

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού ξέρεις είμαι ελαστικός, αλλά με αυτό το g/g έχεις πια διαβείς τον Ρουβίκωνα. θα συνεδριάσει το συμβούλιο τον σοφών και θα μάθεις τα χαμπέρια σου.

      Για αποβολή δεν το βλέπω - για καμιά Σκανδιναβία σε βλέπω... κει να πας να βρεις την χαρά των γκολ.

      Διαγραφή
  9. Το μονο που σε σωνει Νικο ειναι οτι το gg στο 2,10 ειναι αουτσαιντερ εναντι του ng , αλλιως εχω σοβαρες ενδειξεις οτι εχεις μπλεξει σε κατι κακο...:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατι το διπλο της κερκυρας πληρωνει 34,00 ? Δηλαδη αν παιξουν 100 φορες αεκ-κερκυρα η δευτερη δεν θα κερδισει ουτε 3 φορες ? τι λετε ρε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πριν λιγες μερες ο Μπαζ ειπε να παιζουμε τα λαθη του μπουκ και οχι τις μαλακιες του.
    Αυτο το 34,00 της Κερκυρας ειναι φανερο οτι ειναι μαλακια και οχι λαθος , σου λεει δλδ ο μπουκ αντε τολμα να το παιξεις.Τολμας ???
    Αντε αυτο το καταλαβα , το gg ομως γιατι πληρωνει 3,85 ?? Δεν μπορει δλδ να ερθει 6-1 ? Θα ειναι κι αυτο μερος της ιδιας μαλακιας φαινεται και οποιος το παιξει ειναι μ@λ@κ@ς η οχι ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημερα. Κατ αρχάς η Κέρκυρα έχει αυτή τη σεζόν έχει κάνει και "αίσχη". Αν θυμαμαι καλά με τον ΠΑΟΚ.
    Είναι και αδιάφορη, και στην Ελλάδα ξέρουμε τι θα πει αδιάφορος.

    Οσο για το g/g (επειδή είναι η "ειδικότητα" μου):
    Η ΑΕΚ εντός τρώει κατα μέσο όρο 0.5 γκολ ανα ματς και εχει clean sheet rate... 71%
    Η Κερκυρα εκτός βάζει κατα μέσο όρο 0.70 γκολ ανα ματς και εχει failure to score rate 62%

    To g/g για μενα ειναι 30% και θα το έπαιζα στο... 4.00 και πανω. Ομως με αλλοπροσαλλη και αδιαφορη Κερκυρα, τι ψαχνω να βρω; Αν ανεβει αρκετα πάνω από 4.50, ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Kαλησπερα.Η γνωμη μου για το 34.00 της κερκυρας.Το 34.00 ισως να να ειναι βαλιου πιθανον τα παιχνιδια της 100δας να ειναι 4 η 5 ακριβως τα ιδια παιχνιδια να επιμεινουμε με τις ιδιες ενδεκαδες σε αλλα 99 παραλληλα συμπαντα.Ομως επι του πρακτεως δεν αποτελει στοιχηματικη ευκαιρια διοτι απλα το συγκεκριμενο παιχνιδι θεωρω υπο τις συγκεκριμενες συνθηκες θα ειναι στα 95.Αν η αεκ δεν κερδισει ειναι καθαρη αυτοκτονια.Ασσος λοιπον και ας μου το δωνανε στο 100.00.
    Σε οτι αφορα το g/g θα πω οτι αποτελει στοιχηματικη ευκαιρια κατω απο την εξης προυποθεση.Αν η αεκ καταφερει να πετυχει πολλα γκολ αν δηλαδη με μια λεξη εχει ρεντα κλωτσανε με απλα λογια και ολα πανε μεσα και βαλει 4 γκολ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ στα τελειωματα κανωντας ο κοουτς τις αλλαγες και οι υπολοιποι κοιτωντας το ρολοι ισως επωφεληθουν καποιοι πεισματαρηδες παικτες της κερκυρας και βγαλουν ενα γκολ.Νομιζω το 4.00 καλο ειναι παιζεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημητρη αν τα παιχνιδια της 100αδας αντι για 3 ειναι 5 τοτε το 34,00 αυτοματως γινεται 20,00.Αυτο ηθελα να πω κι μεγω εξαρχης γι αυτο μου '' ξυνισε '' λιγακι το 34,00.Και δεν λεω σε καμμια περιπτωση οτι θα κερδισει η κερκυρα που οπως μου ειπε κι ενας αλλος φιλος θα παει να παιξει με τα μαγιο οντας αδιαφορη , αλλα ουτο το 34,00 προκαλει.
      Ολα τα λεφτα η φραση σου : ''' με τις ιδιες ενδεκεδες σε αλλα 99 παραλληλα συμπαντα '''

      Αυτα με ''φτιαχνουν '' σε σενα !!!!

      Διαγραφή
  14. Καλησπέρα σε όλους.
    Ενδιαφέρων θέματα, και πολλές συζητήσεις στο μπλόγκ ρε μάγκες.
    Στο τρέχον κουπόνι του Σαβ/κου θα συμφωνήσω ότι μάλλον δεν είναι για πολλά-πολλά.
    Βρίσκομαι σε άσχημο φεγγάρι με μόλις 6 νίκες σε 30 ματς και - 8 μίζες γράφει το κοντέρ.
    Ένα μόλις ματς από μένα στην Τσάμπιονσιπ.

    Νόριτς - Ρέντινγκ (2) @ 4,00

    Ελπίζω η Ρέντινγκ να συνεχίσει το θετικό σερί.
    Αντίθετα για την Νόριτς η χρονιά νομίζω ότι χάθηκε.
    Αυτό το 2πλό έπαιξα, και καλό βόλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να πω 2 λογια σε οτι αφορα τα παραπανω.Η μαγεια του αθληματος που μας αρεσει τοσο το στοιχημα ειναι ενας κανονας. Ο κανονας ειναι οτι δεν υπαρχει κανονας.Τα μονοματια για την κατακτηση της κορυφης δεν ειναι ενα αλλα πολλα περισσοτερα.Σε οτι αφορα τη συζητηση που εχουμε.Το ενα μονοπατι ειναι η ανευρεση της αξιας δηλαδη το λαθος του μπουκ.Σε αυτη την περιπτωση εχω να παρατηρησω οτι παιζουμε ψυχρους αριθμους και μονο.Δεν υπαρχει η δικη μας επιλογη-προβλεψη για το συγκεκριμενο ματς ειτε το βλεπουμε να ερχετε το ματς ειτε οχι επειδη η μελετη μας βγαζει περισσοτερες νικες πισω απο την αποδοση τοτε θα πρεπει να παιχτει το ματς.Το δευτερο μονοπατι ειναι η ΕΠΙΛΟΓΗ.Δηλαδη οπως εχω γραψει και στο αλλο σαιτ ειναι το ΄΄τοξο΄΄ στο οποιο στοχευουμε και το τοξο αυτο ειναι οι νικες παρολο που δεν υπαρχει αξια στο μπετ παρα μονο βλεπουμε νικη.Και σε αυτη την περιπτωση υπαρχει η πιθανοτητα το τελικο προσημο να ειναι θετικο οσο παραξενο και αν ακουγεται.Το τριτο μονοπατι το οποιο ειναι και το αποδοτικοτερο ειναι ο συνδυασμος και των 2. Δηλαδη βλεπουμε και αξια στο μπετ αλλα ταυτοχρονα το βλεπουμε και με την επιλογη μας οτι θα γινει.Προσφατο ζωντανο παραδειγμα με την χοφενχαιμ που διαβαζω πιο πανω. Το 7.50 αποτελουσε βαλιου μπετ και επιλογη μαζι.Οταν επεσε στο 5.00 εφυγε το βαλιου απο τη μεση και ξενερωμα φυσικα ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ η ΕΠΙΛΟΓΗ.Σε αυτην τη περιπτωση εφοσον το βλεπουμε ειναι δηλαδη επιλογη ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ.Στην προκειμενη περιπτωση ηρθε.Ολα αυτα φυσικα προυποθετουν την απαιτουμενη καταγραφη η οποια θα δειξει στο τελος τι γινεται και τι δεν γινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα χτυπησε ο δαιμονας του τυπογραφιου . Ειναι 10,00+13,00+13,00=36 και 36-8=28 units ΚΑΘΑΡΟ ΚΕΡΔΟΣ.

      Α ρε Μπαζ , βαλε μια ''επεξεργασια κειμενου '' να μπορουμε να διορθωσουμε τα λαθη μας :)))))

      Διαγραφή
  17. Καλημέρα. Πάμε για καφέ όπως είμαστε. Δεν είναι για στοίχημα.

    Μια Ρεντιγκ μόνο (του Γιώργου) που τώρα έπεσε στο 3.75. Η άλλη έχει καλη έδρα άσχετα αν είναι ντεφορμέ και ισως για αυτο ήθελα κάτι παραπάνω από το 4.00, αλλά οκ. Το μόνο που αξίζει (αξιζε).

    Η "δικιά μου" η Μειντστοουν υπό ΚΣ έπρεπε να πληρωνει 7.00 αν σκεφτούμε το πώς αντιμετωπίζουν γενικά τα αουτσάιντερ. Ο trader όμως δεν κοιμαται, την βλέπει και τη φοβάται. Με 5.00 τι κουβέντα να κάνεις;

    Αν πάνε έτσι μέχρι τέλους σεζόν, πάει η σεζόν από σήμερα...

    Fairplay, υπάρχει και το 1 & g/g @ 4.75. Combo δεν παίζουμε γενικά, λογω γκανιοτας, αλλά μεγάλη η απόκλιση από το απλό g/g.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαήμερα και χρονια πολλα σε ολους !!!

      Χτες Νικο δεν επαιξα τιποτα (ειπαμε οτι και το no bet ειναι σημειο και μαλιστα το μόνο αχαστο ) χτυπησα και την καφεδια μου και ολα καλα.
      Θα το επαναλαβω και σημερα αλλα με τσιπουρα και μεζεδακια αυτη τη φορα.Το combo οντως ειναι αρκετα μεγαλυτερο απο το απλο gg αλλα δεν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που επαιξα κατι αναλογο.
      Σημερα η μερα ειναι αφιερωμενη στο θεο Διονυσο.
      Να κανουμε κι ενα καλο εμπαργκο στους μπουκ για να καταλαβουν οτι παιζουμε μόνο οταν εχουμε ΜΕΓΑΛΟ πλεονεκτημα υπερ μας αλλιως θα μιλαμε μόνο για στοιχημα χωρις να παιζουμε !!
      Θελεις να παιξω ?? Ωραια τοτε δωσε μου πλεονεκτημα καλο αλλιως με εκπτωσεις ΔΕΝ ασχολουμαστε.

      Διαγραφή
    2. Καλημερα. Σημερα εχει ...τσιπούρα, ναι.
      Το "μαζεψαν" αρκετα το g/g και το combo.

      Εγω σημειωσα και την Μειντστοουν χθες, ενα σημείο που μας "εδωσε" ο Μπουκ με την εννοια ότι μας εδειξε ότι την φοβαται, στερωντας μας όμωα από μεγαλη αξία.
      9 ματς αηττητη η μικρούλα πλεον με 6 νίκες αν δεν κανω λαθος. Και παει στην Μακλσφιλντ
      Πάλι θα κανει διπλό η Μειντστοουν? Οχι. 25% όμως εχει και μου την δινει στο περιπου δίκαιο 4.33.
      Την Τρίτη θα την "ανακαλυψουν" οι tipsterαδες της Κατηγορίας. Αργα... Σε αυτες τις τιμές όχι...

      Διαγραφή
  18. Λειψια 1...1.85
    λιβερπουλ 2...2.20
    Παμε καθαρα με το κινητρο και μονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εξαιρετικός ο λοχαγός. Πέρασαν και τα 2 φαβορί του.
    Αντίθετα με την Ρέντινγκ που έγινε ρεζίλι δεχόμενη 6 γκολ στο 1ο ημίχρονο.
    Έκανα ακόμα 2 πονταρίσματα σε σημεία που κρύβουν αξία, και συγκεντρώνουν καλές
    πιθανότητες επαλήθευσης.
    Σεντ Ετιέν - Ναντ (2) @ 4,00
    Κρ. Πάλλας - Άρσεναλ (1) @ 4,50.
    Απολογισμός αύριο.
    Υπάρχει ένα ισχυρό στατιστικό που μου δίνει 3 ματς για over 2,5
    Θέλτα 1,80
    Παναιτωλικός 2,25
    Σεντ Ετιεν 2,35
    Εκτιμώ ότι 2 στα 3 θα περάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Fair play κάνε τον κόπο στο τέλος της σεζόν να αναφέρεις αν θέλεις πως πήγε το σύνολο των σημείων 10,00+ στην Αγγλία.
    Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδω στο μεταξυ μας θα σας πω τα αποτελεσματα.
      Για την ωρα δειχνει οτι οποιος το ακολουθησει θα ειναι καταπρασινος σαν λιβαδι ολη τη σαιζον αλλα θα το ξαναδουμε.
      Ενα αλλο που ηθελα να σου πω (χωρις να ειναι συμβουλη η παρατηρηση) θελοντας μόνο να σου δωσω ενα ερεθισμα διαφορετικο ειναι το εξης: Τα bet που παιζεις συμπιπτουν πολλες φορες μ αυτα που προτεινουν οι 3-4 γνωστοι τιπστερς που δινουν προγνωστικα απο αγγλια και σου λεω οτι αφου το ψαχνεις και στατιστικα θα πρεπει να λαβεις υποψην σου και τις ομοφωνιες που προκιπτουν μεταξυ αυτων των 4 τιπστερ.Εχω καταγραψει οτι απο αυγουστο μεχρι και σημερα ειχαμε 46 τριπλες και τετραπλες ομοφωνιες απο τις οποιες επαληθευτηκαν μολις οι 13 δλδ το 28% μολις.Η ρεντινγκ που επαιξες χτες ειχε τριπλη ομοφωνια. Την καταγραφη αυτη που σου αναφερω την κανω 3 χρονια συνεχομενα και σου λεω οτι το φετινο 28% ειναι το μεγαλυτερο αφου το περσινο ηταν 23% και προπερσι 20%.
      Χοντρικα λοιπον μπορουμε να πουμε οτι οι ομοφωνιες αυτες επαληθευονται σε ποσοστο περιπου 25%.Αρα η φουκαριαρα η Ρεντινγκ δεν ξερω αγωνιστικα τι πιθανοτητες τις εδινες εσυ αλλα συμφωνα μ αυτη την καταγραφη στατιστικα οι πιθανοτητες της ηταν 25% μόνο.
      Αν οι ομοφωνιες αυτες επαληθευονταν θα ειχαν φαλιρισει οι μπουκ , νομιζω οτι ''επιασες '' το σκεπτικο μου.
      Το ερεθισμα στο εδωσα πλεον, εκμεταλευσου το οπως κρινεις εσυ.
      Το συμπερασμα ειναι ΄'μακρια απ τις ομοφωνιες '' , στις 4 τη μια γελας και τις τρεις κλαις.

      Διαγραφή
  21. O Γιωργαρος νομιζω ακολουθει μονο τον εναν απο τους 4 γνωστους πλεον.
    Συμφωνω οτι τα κοινα σημεια τους πολλες φορες σπανε. Αυτο με τα 10+ πολυ ενδιαφερον. Αν το εχεις προχειρο κανε και μια περσυνη ανασκοπηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω να ακολουθεί τον... συνονόματο μου που κάνει και... "μαθήματα". Τι άλλο να πω; Μην καρφωθούμε κιόλας!

      Διαγραφή
  22. Fairplay πολύ ενδιαφέρον αυτό που γράφεις. Από μόνο του το 28% δεν λέει όμως (οπως ξερεις) όλη την αλήθεια.
    Σε τι αποδόσεις έπαιξαν οι guru; Αν μάλιστα τα βάλεις όλα μαζί τις 3 σεζόν που έχεις, θα έχεις ασφαλέστερο δείγμα.
    Αν οι κύριοι είναι χαμένοι, αυτό λέει πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλημερα.Μιχαλη παιρνω και εγω πασα για να ρωτησω 28% επαληθευση αλλα σε τι ποσοστα?Ο μεσος ορος των 46 μπετ μας ενδιαφερει.
    Παντως εαν συμβαινει 3 χρονιες σερι μαλλον δεν ειναι τυχαιο περιεργο μου φαινεται τοσο μεγαλος κουβας?
    Αν ισχυει οντως αποτελει ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΠΕΤ ΣΤΟ ΚΑΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οπα παιδες βιαστηκα καπως προφανως δεν μιλαμε για κουβα τωρα ξαναδιαβασα τα παραπανω μιλαμε για μεγαλα ποσοστα οκ βρες τον μεσο ορο μιχαλη εχει ενδιαφερον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Kαλημερες.
    Στοιχημα σοβαρο δεν εχει οποτε θα κανουμε κουβεντουλα.Απανταω πρωτα στο Στεφανο λεγοντας οτι αν οντως ακολουθει τον εναν απ τους 4 κιαι αυτο ειναι λαθος και ξαναλεω οτι τα κοινα σημεια τους σπανε κατα 75%.
    Ο φιλος μου ο Νικολας ειπε και το οναμα αλλα δε λεει το επιθετο μην καρφωθουμε κιολας, χαχαχα :)))
    Παντως ο συνονοματος ειναι κουβαδιαρης Νικο.
    Στο δημητρη τον λοχαγο λεω οτι τα 46 μπετ ειναι απο 3 εως 5 αποδοση με μεσο ορο λιγο κατω απο το 4,00 , καπου στο3,50-3,70 το υπολογιζω (δεν εχω βγαλει το μεσο ορο , θα το κανω και θα σας πω) αλλα δεν προσφερεται για μπετ κατα γιατι αφου το 2πλο πληρωνει πχ 4,00 το 1ΧΔ πληρωνει 1,10-1,15το πολυ οποτε δεν εχει αξια.
    Για να μην λεω πολλα σα;ς λεω οτι και οι 4 στην 3ετια εχουν χασει σπιτια και κοτερα αρα οντως μιλαμε για κουβα.
    Νικο και Δημητρη ναι ειναι παταγωδως χαμενοι και ομως ο κοσμος τους ακολουθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρες! Μόλις τέλειωσα από δουλειά οπότε ώρα να πούμε και κάτι στοιχηματικό.
      Ο συνονόματος του φίλου klaps σε στατιστικά πολλών ετών πίσω είναι γύρω στο 10% yield (νομίζω μπορεί να επιβεβαιώσει και ο Γιώργος). Μπροστά μου έχω 2013-14 (131ματς-153,15πίσω) και 2014-15(116ματς-131,7πίσω) νομίζω αξίζει να ακολουθεί κάποιος. Για τον άλλον οκ έχει φέτος και πρόπερσι κακές σεζόν αλλά όπως λέει και μόνος του τις ιδέες δίνει. Ένα καλό μάτι μπορεί να πάρει ιδέες και να τις προσαρμόσει. Τώρα να ακολουθείς πιστά κάποιον είναι λάθος για εμένα.

      ΥΓ.
      Επίσης επειδή εδώ μέσα βλέπω πολύ καλή παρέα που έχουμε όρεξη να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για να κερδίσουμε και το "εγωιστικό" κομμάτι δεν υπάρχει καθόλου θα βάλω 2 link(θεωρώ πως ο Μπαζ δεν έχει θέμα) και όποιος θέλει τα κοιτάει. Προσωπικά παρατηρώ ότι υπάρχει κέρδος. http://www.attheraces.com/tips/atr-tipsters/hugh-taylor Εδώ έχουμε μάλλον τον καλύτερο tipster αλόγων. Τα νούμερα βέβαια είναι πλασματικά γιατί τα 10 δευτερόλεπτα που ανεβάζει τις προτάσεις οι αποδόσεις τσακίζονται αλλά από γνωστούς που ακολουθούν καιρό έχω μάθει πως κερδίζουν. https://www.betraces.gr/prognostika/ εδώ παίζουμε τοπικά. Το καλό της υπόθεσης από ότι παρατηρώ είναι πως επειδή δεν είναι γνωστό site και τα άλογα δεν παίρνουν μεγάλο τζίρο οι τελικές αποδόσεις (SP) είναι πολύ μεγαλύτερες από τις αρχικές.

      Διαγραφή
    2. https://www.youtube.com/watch?v=FMH4Z9Fxmp0&spfreload=5

      Και μια κομματάρα για τον απογευματινό μας καφέ!

      Διαγραφή
  26. 1. Που είναι ρε ο Μπαζ;
    2. Το πρώτο που κοιτάζω σε έναν tipster χωρίς να δω στατιστικά είναι αν έχει πει ποτέ κανένα Σ/Κ στη ζωή του "no bet". Τα άλλα τα βρίσκουμε.
    3. Προτιμώ να μην κάνω κριτική γιατί στο στοίχημα μπορεί να την πατήσουμε όλοι. Δεν ονομαστικοποιω. Μπορείς όμως να δεις Στέφανε ποια πράγματα φταίνε σε μια κακη σεζόν. Εδώ που λες είναι ξεκάθαρα.
    4. Δεν με ενοχλει καθόλου που ο Μπουκ υποτιμά την Πλιμουθ στο ντέρμπι. Θα ανέβει ακόμα περισσότερο το 5.25. Εντελώς πρόχειρα είναι 45-30-25 το ματς. Πηγαίνετε το στο 6.00 παιδιά. Εδώ είμαστε εμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όλους παιδιά.
    Ο άσος της Κρ. Πάλλας ανέβηκε στο 5,00 τώρα που κοίταξα.
    Επιβεβαιώνω τον φίλο Στέφανο ότι ο "άγγλος" της Μ.Μ σε βάθος χρόνου παρουσιάζει
    κέρδος 10-12% σε παιχνίδια με μέσο όρο 4,00 και λίγο παραπάνω.
    Πάντως το σημερινό ματς που έχω παίξει ήταν από τις δικές μου επιλογές.
    Απλώς συνέπεσε να το προτείνουν κι άλλοι.
    Πολύ ενδιαφέρον αυτό που γράφει ο Fair play, ότι όταν κάποιο outsider προτείνεται από πολλούς, επαληθεύεται μόνο 1 στα 4 ματς σε βάθος χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι έχετε κάνει εδώ ρε; Όποιος μπει θα χαθεί εδώ μέσα, αλλά δεν είμαστε και υπέρ της έτοιμης τροφής. Να ψαχτεί - όσο έλειπα το πήγατε μια χαρά και σε σημεία, αλλά και σε κουβέντες που μ αρέσουν και που αυτές έχουν αξία μακροπρόθεσμα.

    Να πω την αλήθεια κάτι έπαθε τούτο και την Παρασκευή δεν μπορούσα όλη μέρα να μπω ούτε σαν διαχειριστής - ούτε σαν επισκέπτης. Μέτα είδα πως το πηγαίνατε καλά και είπα τι παπαριά να γράψεις σήμερα - για Τσαμπιά Ακριβά; Άστο μην τους κόψεις...

    Βέβαια από τα "παλαβά" με το g/g του Nklpas πιάσαμε - είχε δώσει και την άλλη την σκέψη την καλή για την αλανιάρα την Αγγλιδούλα. και πήγαμε σε ομορφιές με στατιστικά και τραγούδια βλέπω ρίξατε - κάνα χορό θα πιάσατε σίγουρα όσο έλειπα.

    Αύριο θα βγάλουμε κάτι - θα δούμε τι; Άλλα κάντε μου τη χάρη και στρωτά την μπάλα όπως λέει ο επίτιμος του αουτσάιντερ - μεταξύ μας οι κουβέντες - μην παίρνει άλλους η μπάλα.

    Ακόμα και ένα αουτσάιντερ που θα δοθεί και θα χαθεί, είναι πιο ωφέλιμο για τον "αιώνιο" παίκτη, από ένα κερδισμένο φαβορί που θα δοθεί...

    Αμέρικαν Μπαρ!!! τι κάνατε εδώ ρε μάγκες;

    Πάντα παρόν ο Μπαζ, Niklaps. Την ρουλέτα εσύ είπαν οι σοφοί και μετά θα αποφασίσουν για το μέλλον σου...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ωπα βρε παιδες.
    Ο συνονοματος του Νικου αν λετε οτι ειναι θετικος +10% ειναι αλλος κι εγω καταλαβα αλλον Νικο ο οποιος ειναι κοκκινος.
    Πειτε οτι θελετε αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποιον Νικο λετε.Ο ''αγγλος'' της Μ.Μ ???
    Μαλλον εχω μεινει πολυ πισω ψαχνοντας τα δικα μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Λειπει ο γατος χορευουν τα ποντικια Μπαζ. :))))
    klaps κι εγω δεν εχω δει τιπστερ να πει ενα σ/κ no bet , αλλα μου ειπε φιλος οτι σ αυτη την περιπτωση υπαρχει προβλημα.
    Και μενα δεν μου αρεσει να κανω κριτικη και οντως ΔΕΝ κανω , αλλα επειδη θα βαλω τα λεφτα μου τους ζυγιζω και τους περναω απο ψιλο κοσκινο.Δεν κακολογισαμε ποτε κανεναν νομιζω και αν δεν αντεχουν το ζυγισμα και το κοσκινισμα τοτε προβλημα τους.
    Στρωτα τη μπαλα , χαμηλες μπαλιες , ναι αλλα οπως τους σεβομαστε να μας σεβονται κι αυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου.
      Είναι όμως θεμα "πολιτικής" δικής μας. Δηλαδή μην αρχίσουν και από αλλού τις ψηλές μπαλιές και δεν φταιει σε τίποτα το blog του Μπαζ. Αυτό είπα μόνο. Κατα τα αλλα δεν διαφωνώ. Το ξέρεις.
      :)

      Διαγραφή
    2. ok. Εληφθη , παμε να βρουμε τιποτα καλο...

      Διαγραφή
  31. Μπραβο ρε Γιωργαρε. 3-0 η Παλας. Δεν το περιμενα. <5.00 δεν ηθελα να ασχοληθω και οταν πήγε 5.00 διαβασα για "απουσιες" κλπ και ειπα πασο.
    Μπραβο!

    Και όπως λεει και ο Μπαζ, τωρα ο Αρσένης οριστικοποίησε την παραμονη του στην Αρσεναλ!!!
    :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μπραβο και απο μενα George.
    Eιπαμε το αουτσαιντερ θελει πιστη και υπομονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Νίκο κι εγώ πιστεύω ότι ο Αλσατός θα παραμείνει στους "κανονιέρηδες".
    Επιτέλους νίκη μετά από πολλές συνεχόμενες φάπες, και το κοντέρ γράφει
    7 νίκες σε 33 ματς, και -6,5 μίζες.
    Αποφάσισα να συμμετέχω σήμερα και αύριο στα ματς του Ch. League.
    Εκτιμώ ότι οι αποδόσεις σε Μονακό και Ρεάλ Μαδ. είναι αρκετά υψηλές και θα τις παίξω για νίκη εκτός έδρας. Επίσης ρισκάρω ότι δεν θα ανέβουν παραπάνω.

    Ντόρτμουντ - Μονακό (2) @ 5,50
    Μπάγερν - Ρεάλ Μαδρίτης (2) @ 4,50

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλημέρα σε όλους.
    Μετά την 7άρα του Σαββάτου στο Νόριτς-Ρέντινγκ ακολούθησαν 3 σερί νίκες.
    Κρ. Πάλλας, Μονακό και Ρεαλ Μαδρίτης.
    Οπότε μετά από αρκετές φάπες, το ταμείο γύρισε σε ελαφρά θετικό πρόσημο.
    9 νίκες σε 35 ματς, και +1,5 μίζα κέρδος.
    Σαφώς έχει δίκιο ο Μπαζ που συμβουλεύει "χαμηλά την μπάλα τώρα" αλλά ότι και να λέτε αυτό το 6άρι το χτύπησα μόλις τώρα. Και το άλλο το αφήνω ανοιχτό μήπως
    τσιμπήσει λίγο προς τα πάνω η απόδοση:

    Μπράντφορντ - Όξφορντ (2)....
    Πόρτσμουθ - Πλίμουθ (2) @ 6,00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπραβο George! Μια χαρά τους περιποιήθηκες!
      :)

      Και μου αρεσει που περιμένεις την απόδοση να ανέβει.
      Εγω κοιταω το "βαρόμετρο" μου, την Pinnacle. 4.75 εκει και 4.50 στην Πρασινη. Δεν βλεπω να ανεβαίνει αλλο δηλαδη, αλλά ΟΚ, κάνε το παιχνίδι σου.
      Για να σου δώσω ένα παραδειγμα, την Πλίμουθ την είχα δει προχθες 5.25 και 5.50. Η Pinnacle εδινε 6.40 και είπα "αστο να πάει 6.00". Βέβαια, αν ΕΧΕΙΣ Pinnacle, το τελειώνεις νωρίς!

      Καλη επιτυχία και στην Πλίμουθ βεβαιως-βεβαίως.

      Διαγραφή