13 Απρ 2017

"Το τρελό αουτσάιντερ"

«Από το Αϊβαλή κινήσαμε, χασίσι φορτωμένοι και ο καπετάνιος φώναζε αγάντα μεθυσμένοι…» - ο κακός χαμός γίνεται και εδώ μέσα, αλλά και στα στοιχηματικά πεδία. Χθες το αουτσάιντερ φώναξε παρόν και στα κοσμικά σαλόνια με Ρεάλ και Μονακό και ο George βγήκε στον αφρό.

Και σου μιλάει ο άλλος εν έτη 2017για πρόβλεψη… τι να προβλέψω μωρέ; Πως θα χάσει πέναλτι η Μπάγερν στο 1-0 και θα φάει κόκκινη – κάτσε καλά ρε, στις καφετζούδες αυτά.

Είχε πάρει και κονόμα καλή από τον αστείο Αρσένη πια και τώρα θέλει εγκράτεια και πιο χαμηλά την μπάλα, γιατί έτσι ξεκινούν τα άσκοπα πήγαινε έλα στον γκισέ. Όποιος στηρίξει παραμονή Αρσένη εδώ μέσα θα τιμωρείτε με δίμηνα αναγκαστικά έργα: να βρίσκει αξία σε κόρνερ και κάρτες…

Για την Μπαρτσελόνα τα είχαμε πει από την αρχή – όλα έχουν αρχή και τέλος, όλοι οι κύκλοι κάποτε κλείνουν. Και όσο ο Μέσι το έχει ρίξει στο περπάτημα θα χειροτερεύει το πράγμα.

Ερώτημα για τους λοξούς συνεπιβάτες της βάρκας – γιατί ενώ η Σέφιλντ Γουεν. νίκησε κοτζάμ Νιούκαστλ και πάει για τα μπαράζ ανόδου, οι μπουκ έριξαν την Κάρντιφ; που πορεύεται με χασμουρητά να βγει η χρονιά.

Ο Απρίλιος αν δεν σου αρέσει το εύκολο κυνήγι του κινήτρου δεν προσφέρεται και για πολλά – πολλά. Θα βγάλουμε κάτι αύριο στην ζούλα, γιατί είναι και Μεγάλη Παρασκευή, αλλά μην περιμένετε τίποτα ευκαιρίες.

Πέντε στροφές έμειναν ακόμα για τις Αγγλιδούλες, θεωρητικό πια το ενδιαφέρον – ποιος θα ανέβει; Ποιος θα τραβηχτεί με τα μπαράζ; Και ποιος θα μας κουνήσει μαντήλι;

Βέβαια ο πνιγμένος λέει από τα μαλλιά πιάνεται, άμα ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, φίλε μου δεν σε σώζει κανείς. Ο χαμένος πάνω στην απελπισία του βλέπει πιότερες ευκαιρίες. Εδώ τον κοροϊδεύουν στον γκισέ και ο δόλιος βλέπει την τύχη του, να του χαμογελάει.

Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να πούμε στον παίκτη, στον «αιώνιο» παίκτη - «μεγάλε πάρε καμιά ανάσα και ξανασκέψου το. Δεν είναι στραβός ο γιαλός, απλά πίστεψες πως θα μπορέσεις να διασχίσεις, τον απέραντο ωκεανό με μια ψαρόβαρκα, γύρνα πίσω καημένε και οργανώσου προτού σε βρει και καμιά φουρτούνα.»

Βέβαια υπάρχουν και οι άλλοι που λένε – «είναι μακριά μπαμπά η Αμερική;» - «σκάσε και κολύμπα» λέει ο άλλος…

Για τα παιδιά που γράφουν εδώ να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ – είναι μεγάλη τιμή για το αουτσάιντερ που σχολιάζουν άτομα τεκμηριωμένα και με σωστή άποψη. Εγώ δεν μπορώ να συντονίζω – συντονιστής είναι ο Nkalps.

Υ.Γ. Δεν γράφουμε ακόμα ευχές θα βγει ειδικό ένθετο το Σάββατο – ευχές για τον «αιώνιο» παίκτη. Θα δούμε πως ακριβώς θα το βγάλουμε…













24 σχόλια:

  1. Καλησπερα, καλη Ανασταση.
    Γιατι βαζεις δυσκολες ερωτησεις ρε Μπαζ; Κανεις δεν μπορει με σιγουρια να απαντησει.

    Νομιζω οτι ο Μπουκ απλα ανοιγει τις αποδοσεις. Απο κει και μετα, δεν "φταει" αυτος. Μετα εχει να κανει η πελατεια που παει στο Γκισε και ο Μπουκ απλα προςαρμοζει.
    Στο oddsportal βλεπουμε την πορεια των αποδοσεων.

    Φανταζομαι οτι στην αρχη πηγε μια παρεα στο Γκισε του Σεφιλντ. "Ρε σεις, η Σεφιλντ παει για ανοδο και κατατροπωσε την Νιουκαστλ"
    Ανεβαινει η Καρντιφ,

    Μετα παει μια παρεα Ουαλων στο αλλο Γκισε και σου λεει "οχι ρε 5.25 η ομαδαρα μας. Σαν χθες ειναι που ημασταν στην Πρεμιερ, ενω οι αλλοι; Ημουνα νιος και γερασα".
    Να η πτωση της Καρντιφ.

    Και παλι νατη η παρεα απο το Σεφιλντ. Εν τω μεταξυ η Εταιρια εριξε λιγο την γκανιοτα και πηραν τα απανω τους και τα δυο σημεια. Ακρη δεν βρισκεις.

    Παντως περιπου οσο ανοιξε ηταν η Καρντιφ οταν ειδα την ερωτηση σου. Δεν μου φαινεται στατιστικα σημαντικη μεταβολη. 4.60 μετα 5.25 μετα 4.33 και παλι 4.60. Δεν εχει μια ξεκαθαρη δυναμικη. Αλλα αδιαφορο ματς. Τι να λεμε;

    Απ τ Αϊβαλι κινησαμε, χασισι φορτωμενοι,
    στο Πορτσμουθ παμε ολοταχως, λαος μας περιμενει!

    Μην τους αφησουμε παραπονεμενους! Παμε να κερασουμε τα παιδια!
    Ποιο Καρντιφ...

    ;))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλη ανασταση
    Ελα λαυρακι εβγαλα παλι.Ο klaps ειπε τον George παλιουρα τις προαλες και ο Μπαζ ειπε τον klaps σημερα συντονιστη , αρα coordinator .
    Με αγωνιστικα θεματα δεν ασχολουμαστε σημερα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που με μπλεξατε εμενα ρε παιδια ;;;

    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα, χαλαρά σήμερα είναι και Μεγάλη Παρασκευή. Ωραία ιστορία έβγαλε ο Eric, εμείς περιμένουμε την ρουλέτα του συντονιστή μας.

    Θα σου βάλουμε και σένα Fairplay καμιά ταμπέλα, κάνα ρόλο δω μέσα και μετά θα λες στα αλήθεια "που με μπλέξατε εμένα ρε παιδιά;

    Έλλειψη αγώνων ίσως φορεθεί πολύ η Πλίμουθ σήμερα. Άλλα όλα παίρναν ή χάνονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα καλη ανασταση
      Σημερα δεν εχει στοιχημα. Παιξαμε απο χτες :)))
      Ειδες ''ιστορια '' ο Eric ο μουγγος ??? Που να μιλουσε κιολας.....
      Αμ ο αλλος ο δικος σου ο coordinator ???
      Ειδες χουνερια που μου κανουνε ?? Ρε παιδια εγω μόνο δεξια κοιταω τα διπλα , αυτοι το χαβα τους . Ναι κοιτα λιγο και το Χ , και κοιτα και λιγο πιο αριστερα τον ασο, και νατο το μπλεξιμο. Τα θελα και τα παθα :)))
      Περιμενω με αγωνια να δω αυτο με τη ρουλετα που ετοιμαζει εκεινο το ζιζανιο ο klaps και για σημερα ειμαστε με την Πλιμουθ !!!!

      Διαγραφή
  5. Χρόνια πολλά, καλή ανάσταση. Περιμένετε κείμενο απ' τον nklaps; Καλά... να σας πω μόνο ότι δική του ήταν η ιδέα για το τρίξι και δεν φτάνει που με έχωσε να ανοίξω το θέμα, ήθελε να γράψω και κάτι. Γράψε καμιά σάλτσα μου λέει για τρεις φίλους που θέλανε λεφτά για αρνί. Εκεί ήταν η στιγμή που είπα κι εγώ που με μπλέκετε εμένα ρε παιδιά. Του άρεσε λέει το κείμενο και με ρώταγε αν ξέρω από ρουλέτα γιατί θέλει να μου ζητήσει μια χάρη :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :))))))))
      Not quite. Ανακρίβειες, για να το πω ευγενικά! Ποια είναι η αληθεια:
      Ο Eric μου ζήτησε μια αχαστη ισοπαλία για να αγοράσει ένα αρνί! Εγώ (τι να εκανα;) του έδωσα μια Lega Pro Ιταλίας και αυτός ενθουσιασμενος μου υποσχέθηκε να γράψει τη Ρουλέτα που εγω έχω αναλαβει! Τόσο απλό!

      Τώρα τα γυριζουμε;;;
      :))))))

      Διαγραφή
  6. Mιχαλη θα μου επιτρεψεις.Και σημερα εχει στοιχημα και αυριο και μεθαυριο.Οι παραδοσεις ειναι παραδοσεις και η δουλεια ειναι δουλεια.Να μην τα συγχεουμε.
    Για σημερα εχουμε κινητρο και... αλκμααρ διπλο...2.10.
    Καλη ανασταση και καλο πασχα σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημητρη εγω σου επιτρεπω οσο θελεις αλλα εγω προσωπικα σημερα πανταρισμα δεν κανω , οτι πονταρισα απο χτες , σημερα οχι.
      Ελπιζω να μην προκιψει τιποτα στο live γιατι αντεχω τα παντα εκτος.........απ τον πειρασμο. Πισω μου σ εχω........

      Διαγραφή
    2. Eνταξει για σημερα και μονο θα σου δωσω ενα ρεπο οκ απο αυριο στις επαλξεις κανονικα

      Διαγραφή
    3. Και εγώ έχω την ίδια γνωμη με τον fairplay: Όχι στοίχημα Μ. Παρασκευή. Εχω τα κολληματα μου. Ο,τι έπαιξα ήταν από χθες.

      Διαγραφή
    4. Παιδια καλα κανετε και εχετε τα συγκεκριμενα κολληματα τα ειχα και εγω για μια ζωη αλλα δοθεισης της ευκαιριας θα ελεγα στον εαυτο μου και σε οποιον διαβαζει τις αγιες αυτες μερες να γινει ενα ξεκινημα απο σημερα και να εχει και συνεχεια να συγχωρησουμε αυτους που μας πληγωσαν οπως εκανε και ο ιησους χριστος στο σταυρο να προσευχηθουμε για αυτους και να παψουμε επιτελους να κατακρινουμε και να επικρινουμε τους ανθρωπους.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

      Διαγραφή
    5. Νατος ο Δημητρης !!
      Φαβορι ξεφαβιρι την τσιμπησε την Αλκμααρ στο 2,10.
      no bad....

      Διαγραφή
    6. Καλημερα.
      Για να κάνω τη συνδεση φαβορί και αουτσάιντερ: υπάρχουν φαβορί που κάποιος που παίζει αουτσάιντερ νπμιζω μπορεί να συζητησει:
      1) Φαβορί που πληρώνουν σαν αουτσάιντερ (Πλιμουθ-Εξετερ φέτος που έδινε ο άσος... 3.00)
      2) Φαβορί που οι αποδόσεις τους τα κάνουν αουτσάιντερ σε σχέση με τις πραγματικές τους πιθανότητες. (Μπορεί πχ η Αλκμααρ να έπρεπε να δίνει 1.70 - δεν ξέρω, παράδειγμα λεω).
      Άρα δεν είμαστε γενικά εναντίον του φαβορί. Και πάντως δεν παίζουμε όπως παίζουν οι Αιώνιοι Παίκτες με την επωδό: "Έλα μωρέ, θα κερδίσει".

      Διαγραφή
    7. Kαλημερα.Τωρα που το σκεφτομαι για ποια συνδεση μιλαμε?? Το σαιτ λεγεται αουτσαιντερ και εγω ποσταρω παιχνιδια που ο Μ.Ο ειναι περιπου 2.20 .Μαλλον ειμαι λιγακι εκτος θεματος τελικα χαχα.

      Διαγραφή
    8. Πραγματι τα σημεια που επιλεγω δεν ειναι αουτσαιντερ αν και εχω περασει και απο αυτη τη μεθοδο και ο λογος ειναι οτι αργουν συγκριτικα με τα μικροτερα ποσοστα να πληρωσουν, ειναι καθαρα θεμα ιδιοσυγκρασιας. Σε οτι αφορα την ουσια στα αουτσαιντερ υπαρχουν περισσοτερες ευκαιριες καμια αντιρρηση επ αυτου .

      Διαγραφή
    9. Eλα καλημερα
      Πριν πιασω αρνια και κοκορετσια να πω οτι αυτο που μετραει ειναι να πηγαινεις ταμειο.Αμα περνας απ αυτο δεν εχει σημασια αν επαιξες φαβορι η αουτσαιντερ , κινο , λοτο , η τζοκερ , παρε τα λεφτα και ας ειναι απ οπου θελει, αρκει να μπορεις να το κανεις.
      Κι εγω παιζω καποια μικρουλια εκει στο 2+ οταν υπαρχει λογος.Δεν ειναι κακο.Δημητρη ''με στραβους αν κοιμηθεις το πρωι θα αλοιθωρησεις '' λενε εκει στα μερη σου.Εγω βαζω στοιχημα οτι θα αρχισεις σιγα σιγα να παιζεις και αουτσαιντερ.Εδω μεσα που ηρθες εμπλεξες φιλε, Εδω επαιξα εγω ασο και εδωσα και Χ , μ αυτους που εμπλεξα , για σενα θα ειναι πιο ευκολο.Το πολυ πολυ να πεις κι εσυ ''που με μπλεκετε εμενα ρε παιδια ???? ''

      :))) :))))))))) :)))))))))

      Καλη ανασταση παιδια ισα που προλαβαινω να κανω το κοκορετσι....

      Διαγραφή
    10. Σωστοοοοοςςς ο fairplay ετσι το ταμειο εχει σημασια

      Διαγραφή
  7. Καλή Ανάσταση σε όλους παιδιά.
    Το (2) της Όξφορντ ανέβηκε στο 5,00 οπότε μπήκε στο παιχνίδι μου.
    Και ο (1) της Πόρτ Βέϊλ στο 6,50:

    Πόρτσμουθ - Πλίμουθ (2) @ 6,00
    Πόρτ Βέϊλ - Σέφιλντ Γιουν (1) @ 6,50
    Μπράντφορντ - Όξφορντ (2) @ 5,00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λουτον-Λειτον Οριεντ 1,20-6,00-15,00 τελικο σκορ 2-2

    Παιδια δεν πα να παιζει οποιος θελει.Στην Αγγλια εκατο φορες να δειτε ODDS> 10 μη μασατε.Διακοσιες φορες λαθος ειναι .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε δε έχετε το θεό σας βλέπω χρονιάρες μέρες; Φάτσες καθαρά στοιχηματικές. Σας βλέπω αύριο και στο τσούγκρισμα των αυγών να βγάζετε αποδόσεις. Και εκεί κάνα αυγό ζαβό θα παίξετε για αουτσάιντερ...

    Τώρα στην συνωμοσία του αρνιού μεταξύ του Eric και του Nklaps, δεν κατάλαβα και πολλά. αυτοί σίγουρα αρνί δεν θα φανέ και εμείς δεν θα δούμε ρουλέτα.

    Ναι τα φαβορί έχουν και αξία και ψυχή, αρκεί να μην σταλιάζεις όλη μέρα στους γκισέδες. Κίνητρο χωρίς ξεφτιλισμένη απόδοση ο Λοχαγός...

    Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς καλό Πάσχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συνεχιζουμε σε ματς φωτια και κινητρο-εδρα.
    ΜΕΤΣ ....2.30

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρονια πολλα παιδες και καλη ανασταση !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή