4 Ιουν 2017

"Τα σούρτα φέρτα στους γκισέδες"


Μύρισε καλοκαίρι και λέω να αρχίσουμε τα θέματα, τα αναθέματα για το κουμάρι. Χωρίς φανφάρες και κραυγές, αλλά με ήρεμες φωνές να δείξουμε στον κόσμο πως είναι τόσο δύσκολο το άτιμο, που οι πιο πολλοί δεν θα έπρεπε να περνούν απ έξω από τους γκισέδες.

«πεις, δεν πεις, θα περνούν - θα μου πεις.» - θα περνούν, αλλά άκρη δεν θα βρουν. Όχι ότι είναι και εύκολο να βρεις άκρη με δαύτο, αλλά να μην σε βλέπουν τα αλάνια πίσω από τους γκισέδες και να λεν: «καλώς τον πελάτη τον εκλεκτό…»

Ψαχτείτε για να βρείτε και μην παίζετε ότι κινείτε αν θέλετε να σωθείτε. Εδώ ξεκινά και το θέμα μας. «τα σούρτα φέρτα στους γκισέδες» - δηλαδή ο παίκτης «ο αιώνιος», παίκτης τι χαΐρι θα βρει να ξημεροβραδιάζεται στους γκισέδες;

Η ενασχόληση σε καθημερινή βάση με το κουμάρι – το να ανοίγεσαι δηλαδή σε πολλά μέτωπα, να είσαι ένας τυχοδιώκτης, ένας πολεμιστής πάντως καιρού, να βλέπεις όλους τους γκισέδες το ίδιο, να πιστεύεις πως κάθε στιγμή οι ευκαιρίες είναι εκεί και σε περιμένουν…

Η καθημερινή ενασχόληση δηλαδή μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα στην τσέπη μας  ή είναι η τροφή που ταΐζουμε τον τζογαδόρο που κρύβουμε μέσα μας, αλλά δεν ευνοεί τον παίκτη. Και είναι ο τζογαδόρος τελικά, που μας οδηγεί να βλέπουμε συνέχεια ευκαιρίες; ή ένα ακονισμένο μυαλό που με τα χρονιά απόκτησε ένα πιο καθαρό βλέμμα;  

Δεν είναι εύκολες απαντήσεις αυτές, γι αυτό για χρόνια πρωταγωνιστούν τα σημεία. «σημεία και τέρατα» – θα που πεις – Συ είπας…

Γιατί θα έρθει ο άλλος ο παράξενος και θα σου πει « το πλοίο είναι ασφαλές στο λιμάνι, αλλά δεν φτιάχτηκε για να παραμένει εκεί» μετά από δέκα χρόνια ενασχόληση με το κουμάρι, κρατώντας σημειώσεις, με τετράδια , με μολύβια, με ήττες που λειτούργησαν διδακτικά και νίκες που δεν του πήραν τα μυαλά – δεν μπορεί αυτός να περνάει πιο συχνά από τους γκισέδες, χωρίς να λερώνεται;

Τι θα του πούμε τώρα του παράξενου – αφού τα λογία του δείχνουν να έχουν βάση. Τι στιγμή που με τα χρόνια έχεις ξεριζώσει τον τζογαδόρο από μέσα σου, γιατί να μην ψάχνεις και για καθημερινές ευκαιρίες; Δεν θα παίζεις για να παίζεις – αφού το έχεις ξεπεράσει αυτό – ή μήπως όχι;

Είμαι λίγο « ήξεις, αφήξεις» γιατί δεν πιστεύω στα δόγματα – δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές για όλους. Αυτό, που για κάποιον μπορεί να είναι αυτό το κάτι, που θα τον βοηθήσει να επιπλεύσει, για κάποιον άλλον μπορεί να γίνει η πέτρα, που θα τον πάει στο βυθό.

Το σίγουρο είναι πως ο «αιώνιος» παίκτης δεν έχει καμία τύχη αν πιστέψει πως στους γκισέδες μοιράζουν λεφτά και όσο πιο πολύ σκάει μύτη εκεί, τόσο πιο πολλά θα μαγκώνει. Θα τον μαγκώσουν οι μάγκες από την μύτη και θα του δίνουν τόσο αέρα όσο χρειάζεται για να μην σκάσει.

Μακριά από τους γκισέδες λοιπόν και αγαπημένοι για να μην είναι η τσέπη σας καμένη. Είπαμε δεν γίνεται να τα βάλεις με την πολεμική μηχανή των μπουκ, σε ανοιχτή μάχη και σε καθημερινή βάση. Δεν μπορεί να πιστεύεις πως θα επιβιώσεις σε πυρηνικό πόλεμο χρησιμοποιώντας τόξα και ακόντια – κάτσε καλά ρε, θα σου πάρουν τα σώβρακα και εσύ θα νομίζεις πως το έχεις ρίξει στον γυμνισμό…

Τώρα για τις εξαιρέσεις που απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα τι να πεις; Ένας στους χίλιους μπορεί και δεν λερώνεται που κάθεται με τις ώρες στους γκισέδες – τι ενδιαφέρει αυτό τους εννιακόσιους ενενήντα εννέα;

Υ.Γ. ο Nklaps υποψιάζομαι έχει πέσει με τα μούτρα να γράψει το εναρκτήριο κείμενο για την χρονιά που έρχεται – δεν έχει και πολύ χρόνο. Θα βάλουμε και ερώτημα έτσι για το καλό. «θα τα καταφέρει ο Nklaps να έχει έτοιμο το κείμενο σε δυο μήνες;»









34 σχόλια:

  1. Καλημέρα. Έτσι, να βρίσκουμε θέματα για το καλοκαίρι. Εδώ μας προέκυψε από το forum.

    Γιατί παίζεις λίγα στοιχηματα; Φοβάσαι; Μήπως είναι "ζαβολιά" το να μην εκτίθεσαι πολυ; Και δεν ξέρεις και ότι ετσι χάνεις και σε στατιστική ισχυ;

    Ορθώς προσεγγίζεις το θέμα χωρίς δογματισμους Μπαζ: παίζεις καλό μου παιδί 15 στοιχήματα την ημέρα και είσαι κερδισμένος; Μπράβο. Με τις ευλογίες μας. Συνέχισε έτσι. Well done. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αυτός είναι ο κανόνας. Μαλλον η εξαίρεση είναι.

    Δεν θα πω ότι οταν κάτι επαναλαμβάνεται συνεχώς, η πιθανότητα λάθους είναι μεγαλύτερη αφού αυτή η ίδια η ανθρώπινη φύση έχει την ροπή προς το σφάλμα. Πάμε πιο "μσθηματικα":

    Εγώ προσωπικά δεν βάζω όριο αριθμού στοιχημάτων. (Πόσα να παίζω την ημέρα). Εγώ ψάχνω πλεονέκτημα 20%. Αν βρω 20 στοιχήματα σήμερα που να μου δίνουν πλεονέκτημα 20%, θα πρέπει να παίξω 20 στοιχήματα. Στην πράξη όμως, τι συμβαίνει; Στην πραξη θα βρω από μηδέν έως ένα τέτοια στοιχήματα του 20%. Άρα στην πράξη δεν παίζω συχνά, αλλά (δείτε γιατι) όχι από... γινατι αλλά επειδή απλα εφαρμόζω το Πρωτόκολλο μου.

    Όταν το όριο μου θα γίνει πχ 40%, τα στοιχήματα μου θα γίνουν πολύ λιγότερα, αλλά θα είναι (νομιζω) καλύτερα.

    Αυτό εμένα μου αφαιρεί κατι; Με κάνει χειρότερο παίκτη;

    Δεν ξερω, άλλα αυτό ταιριάζει σε μένα και πρωτίστως παίζεις με τρόπο που πανω απο όλα σου ταιριάζει. Και αυτό με έχει προφυλάξει από τα σημεία και τέρατα και από τα public bets.

    Δεν έχει πολλή μεγάλη σημασία αν μου ξεφύγει ενα καλο bet και δεν το παίξω. Αλλά αν "λερωθω" με ένα κακό bet, το κακό θα είναι μεγαλύτερο.

    ΥΓ για το εναρκτήριο κείμενο, μου δίνετε ιδέες με όλη αυτή τη συζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκλεκτος νεος , θα ελεγε ο Μπαζ.
      Αυτα που εγραψες παραπανω κρατα τα γερα !!!

      Μπραβο nklaps !!!

      Διαγραφή
    2. Ετσι ακριβως εσυ τη δουλεια σου οσο το λιγοτερα μπετ τοσο το καλυτερο πραγματικα,= καλυτερο ξεσκαρταρισμα. Κουβεντα δεν θελατε?? Εδω ειμαστε .. Θα φερω ενα απλο πραδειγμα για να δικαιολογησω κατα καποιο τροπο την αμφισβητηση την καλοπροαιρετη ομως οχι την κακοπροαιρετη.
      Ολοι ξερουμε οτι το ταβλι εκτος απο τυχερο ειναι ενα τεχνικο παιχνιδι.Το ζαρι θα κανει τα δικα του αλλα σε βαθος χρονου ο καλυτερος παικτης θα νικησει.Ας υποθεσουμε οτι εσυ εισαι ο παικτης Α και ο αντιπαλος ο παικτης Β .Εαν αντικειμενικα και δικαια εισαι καλυτερος παικτης απο τον Β και παιξετε καποιες ωρες συνολικα 10 παρτιδες θα χασεις ας πουμε 6-4 .Σε αυτο το μικρο δειγμα φυσιολογικα μπορει να συμβει αυτο το αποτελεσμα. Σε ακομη ποιο μικρο δειγμα σε 2 παιχνιδια μπορει να χασεις και 2 συνεχομενα 7-0.
      Ομως οσο αυξανονται τα παιχνιδια μειωνεται το τυχαιο.Ετσι στις 100 παρτιδες το πιθανοτερο να νικησεις με 60-40 η 55-45 η ακομη και 52-48 παλι 4 νικες καθαρες ειναι.
      Εμεις ομως γνωριζαμε οτι θα συμβει αυτο επειδη εισαι καλυτερος παικτης.
      Παμε τωρα στη δικη σου περιπτωση .Στα 70 φετινα στοιχηματα εχεις τρελο yield.Προφανως κατι κανεις σωστα. Εισαι ο παικτης Α.Σαν στο παραδειγμα του ταβλι εχεις αυτη τη φορα πετυχει μια καθαρη νικη 10-2.Ελα ομως που αυτη η νικη δεν ειναι η αποδειξη.Ποσως μας ενδιαφερει θα ελεγα.Ομως επειδη δεν αποδεικνυεται ο παικτης Β λεει τα δικα του.Στο τελος θα σε νικησω ειχες τυχη και τα λοιπα.Εχουμε στη μια περιπτωση 10 παρτιδες παιζει το τυχαιο και 100 παρτιδες σταματα το τυχαιο.Στη δικη μας περιπτωση στο στοιχημα το τυχαιο παιζει στα 70 μπετ και σταματα στα 700.Δεν χρειαζονται ομως τα 700 κατα πασα πιθανοτητα για να μπεις με μια καλη μιζα στα μπετ της νεας σαιζον και η δικη μου γνωμη..Τη νικη πιθανοτατα την εχεις στο τσεπακι σου και ας κανει και διορθωση ... Ποια ειναι η διορθωση? μπορει να μην συνεχιστει το 8-2 δηλαδη να γινει 80-20 αλλα και το 60-40 μια χαρα νικη ειναι.....

      Διαγραφή
    3. Aντε να κανουμε λιγη κουβεντα , αλλα οχι για την κουβεντα αλλα εποικοδομιτικη.
      Το '' καλοπροαιρετα '' εδω μεσα το εχουμε εξηγησει και το εχουμε αποδεχτει ολοι μας οτι θα ισχυει για ολους. Οποτε να μην το λεμε συνεχεια γιατι ειναι σα να μην εμπιστευομαστε ο ενας τον αλλο .Τελος αυτο. ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ θα μιλαμε μεταξυ μας !!!

      Στο παραδειγμα σου με το ταβλι συμφωνω εν μερη , αλλα και διαφωνω εν μερη. Σωστη η προσομοιωση αφου για τον παιχτη Α αφου ειναι παιχτουρα (ο Νικος ) αλλα ΔΕΝ λαμβανεις υποψην το εξης : Το αθροισμα των ζαριων ειναι απο 1+1=2 εως 6+6=12 δηλαδη η μεση τιμη του αθροισματος ειναι 7. Ο Νικος παιζει ταβλι εχοντας βαλει σαν ορο οτι θα παιζει ΜΟΝΟ της ζαριες που θα ειναι πανω απο το μεσο ορο (7) , δλδ οτι ειναι πανω απο τη δικαιη αποδοση . Οτι ειναι κατω απο 7 εχει προσυμφωνησει οτι δεν μετραει και ξαναριχνει ζαριά. Και μαλιστα ζηταει και περα απο το 7 επιπλεον πλεονεκτημα 30-40% . Αρα παιζει ΜΟΝΟ τις ζαριές που εχουν αθροισμα πανω απο 9 και οχι πανω απο 7.Σε διαφορετικη περιπτωση ξαναριχνει ζαρια.Γι αυτους που θα διαβασουν αυτο που γραφω ειναι λιγακι δυσκολο να το καταλαβουν . Για το Νικο ειμαι σιγουρος οτι καταλαβε τι λεω , αλοιμονο !!!
      Για τους υπολοιπους ειναι δυσκολο να καταλαβουν την ''ιδιαιτεροτητα'' του sans voir . '' Εγω τη δυσκολια αυτη την καταλαβαινω γιατι περασα κι εγω απ αυτο το σταδιο.Για να καταλαβεις τι κανει πρεπει να βαλεις τον εαυτο σου στη θεση του , μόνο τοτε. Αλλιως κατι θα εχεις καταλαβει και κατι οχι .
      Βασικα εγω θα ελεγα οτι δεν παιζει ταβλι αλλα σκακι , αλλα με τον ορο οτι τα δικα του αλογα δεν κανουν τη γνωστη κινηση 1+2 η 2+1 κουτακια σε σχημα Γ αλλα εχει προσυμφωνησει οτι θα κανουν και αυτη την κινηση αλλα και 2+2 κουτακια σε σχημα Γ κατ επιλογην δικη του.Το πιασατε ? Και βεβαια δεν υποχρεωνει κανεναν αντιπαλο να κατσει απεναντι του, οποιος θελει. Οποιος κατσει απεναντι του και αποφασισει να αναμετρηθει μαζι του θα παιξει με τους δικους του ορους . Το αλογακι μου κυριε θα πηγαινει οπως ξερεις αλλα θα πηγαινει και 2+2 κουτακια.
      Μα ρε φιλε ετσι με κλεβεις. Γιατι ρε εσυ τι με κανεις ? Αμα θες , αμα δε θες ΔΕΝ παιζω !!!
      Ετσι ειναι τα πραγματα φιλοι μου......
      Εδω τωρα σηκωνει κουβεντα για το αν το πλεονεκτημα (2+2) ειναι ικανο να του δωσει τη νικη εναντι του αντιπαλου.
      Η απαντηση Δημητρη (λοχαγε) ειναι συμφωνα με το σκεπτικο το δικο σου να παιξουμε 100 παρτιδες σκακι μ αυτον τον τροπο και να καταγραψουμε το αποτελεσμα.Δεν εχεις αδικο..
      Εκτιμισεις θα υπαρχουν τοσες οσοι ειναι και οι εκτιμητες. Κανεις δεν ξερει τι θα γινει.
      Προσωπικη μου εκτιμηση η οποια μπορει και να ειναι λαθος ( και να γραφω μπουρδες τοση ωρα ) ειναι οτι μετα απο καποιες παρτιδες ο συμπαικτης του θα του φερει το σκακι στο κεφαλι με μπολικα γαλλικα !!!
      Δεν με συμφερει και μενα αλλα αν αυτα τα στοιχηματα παιχτουν με καποια υπολογισημη μιζα το limit ειναι κοντα.
      Δεχομαι ολες τις αποψεις και ολες τις εκτιμησεις , αλλα σας παρακαλω σκεφτειτε το ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ που ζηταει εναντι του αντιπαλου.
      Αυτο.....

      υγ : Λοχαγε ξερεις οτι στο ταβλι παιζοντας πλακωτο μπορει να μου πιασεις εσυ τη μάνα και να το χασεις εσυ μονό το παιχνιδι αφου θα εχουμε προσυμφωνησει οτι δεν θα παιζουμε με τα ζαρια κανονικα , αλλα τις ζαριές θα τις λεω εγω με το στομα ?
      Μιλαμε θεωρητικα παντα.
      Κι εγω οταν μου το ειπανε ειπα '' αντε ρε '' , αλλα μου το δειξανε και εχασα ενα τραπεζι τσίπουρα.....
      Ποτέ μη λες ποτέ για κατι που ειναι εξω απο τα συνηθισμενα..
      Ερευνατε τας γραφας..

      Διαγραφή
    4. Ναι αυτο με τη μανα στο ταβλι το εχω δει στν ωροπο που ημουν πριν κανα 18 χρονια που το εδειξε ενα τυπος με διπλες εχει να κανει στο μαζεμα κατι τετοιο γινεται αλλα δεν το θυμαμαι σε οτι αφορα τα υπολοιπα ειμαι συμφωνος σε ολα ....δεν εχει στοιχημα εχει χαθει το νοημα της ζωης παντως ε??? ενταξει υπερβαλω αστειευομενος υπομονη και ανασυνταξη 1/5 μηνας ειναι θα περασει...

      Διαγραφή
    5. Καλησπέρα. Καθίστε λίγο, εγώ μέχρι τώρα οταν μου έπιαναν τη "μανα", εγκατέλειπα και το ίδιο έκανε ο αντίπαλος αν εγώ έπιανα τη "μανα" του. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ θεωρητικά είναι να πιάσει ο ένας τη "μανα" του άλλου και να πάει ισοπαλία το ματς, αλλά να ...κατορθώσω να χάσω έχοντας πιάσει μάνα, αυτό πρέπει να μου το εξηγήσετε.

      Διαγραφή
    6. Ναι ισχυει και κατα εναν μυθο εχασε καποιος πλουσιος αρχοντας ολη του την περιουσια σε στοιχημα και αυτοκτονησε οπως μου ειπε αυτος ο κυριος αρκετα μεγαλυτερος μου εκανα παρεα με τον γιο του ,στο μαζεμα οταν αρχιζει να μαζευει αναγκαζεται να παρει με ασσο το πλακωμενο και κατοπιν φευγει με εξαρες ο αντιπαλος ..οντως ισχυει αλλα δεν το θυμαμαι κατα προσεγγιση το αναφερω... ο μιχαλης μαλλον το ξερει καλυτερα αφου το ανεφερε...

      Διαγραφή
    7. Θεωρητικα δεν μπορει να γινει. Αν ειναι αυτο, ο,τι ασος σου ερχεται τον παιζεις "απο μεσα", αποφευγοντας να μαζεψεις και ο,τι μπορεις το φορτωνεις πανω στη μανα.
      Μονο αν κανεις λαθος θα χασεις, οπως μονο αν κανεις λαθος ειναι δυνατον να χασεις στο σκακι μεσα σε μολις 2 κινησεις. Αν παιξεις σωστα, δεν χανεις ο,τι κσι να φερει το ζαρι.

      Διαγραφή
    8. Aυτο εδω ειναι :,στο μαζεμα οταν αρχιζει να μαζευει αναγκαζεται να παρει με ασσο το πλακωμενο και κατοπιν φευγει με εξαρες ο αντιπαλος ..οντως ισχυει αλλα δεν το θυμαμαι κατα προσεγγιση το αναφερω... ο μιχαλης μαλλον το ξερει καλυτερα αφου το ανεφερε..

      Οπως το ειπε ο Δημητρης αλλα παιρνει το πούλι που εχει πλακωμενη τη μανα υποχρεωτικα αφου δεν εχει να παιξει αλλον ασσο.(δεν μπορει να ''σπασει'' απο αλλου τον ασσο αφου ακομη υπαρχουν στην περιοχη του πούλια του αντιπαλου που εμποδιζουν).
      Αν το ψαξετε λιγακι θα το βρειτε. Κατοπιν ο ενας υποτιθεται οτι ριχνει συνεχεια ασσοδυο και ο αλλος 6αρες και του το παιρνει μονό.
      Θεωριτικα ειπαμε παντα , μην τρελαθουμε κιολας.
      Μαλλον πιο ευκολο πρεπει να ειναι το τζοκερ παρα να συμβει πραγματικα αυτο.
      Παντως μην αμφιβαλει κανεις . Ναι γινεται , ειναι fix !!!

      Kαι ενα παραπονο ρε boys...
      Για το αλογακι που παει 2+2 κουτακια κανεις τιποτα εεε ????
      Σας κερδισε το ενδιαφερον το πλακωτό εεε ???
      Αντε οποιος το βρει να μας το γραψει η αλλιως να κανουμε κι αλλη ψηφοφορια ...
      Παντως εγω στην ψηφοφορια του Μπαζ ψηφισα το 1) ...............

      Διαγραφή
  2. Με προλαβε ο Νικος ευτυχως. Ειπα και γω παλι πρωτος θα γραψω ?Ε ενταξει ποιος θα γραψει ? Ο fair που μιλαει πολυ. Ναι ρε θα μιλαω πολυ για το στοιχημα και θα παιζω λιγο και σ οποιον αρεσει. Και οσο πιο πολυ μιλαω τοσο πιο λιγο θα παιζω....
    Μπαζ ειπα και χτες οτι καταλαβα γιατι ''κρυφτηκες '' εδω σ αυτη τη γωνια. Τελικα δεν μπορεις να πεισεις κανενα να αλλαξει γνωμη , δεν πα να πεις οτι θες τα μιλιουνια θα πανε στους γκισεδες.Πονεσαν τα ματια σου να διαβαζεις αηδιες και ειπες '' αι σιχτιρ ρε '' δεν συνταυτιζομαι μαζι σας και την εκανες με ελαφρα.Καλα εκανες. Δε θελει και πολυ να σκασεις.
    Και στο κατω κατω αφου το ξερουμε οτι αυτο που θα του πουμε θα του φανει σαν κινεζικα (αφου δεχομαστε τη διαφορετικοτητα μας και ομιλουμε την κινεζικην) τι θελουμε και τον πριζουμε τον ανθρωπο?
    Το φταιξιμο ειναι καθαρα δικο μας.
    Παντως Μπαζ καλος εισαι και του λογου σου :))))
    Μολις ειδες τα χτεσινα μας κοτσαρισες σημερα ενα ''τα σουρτα φερτα στους γκισεδες'' ετσι για να ειμαστε σε εγρηγορση...
    Θα το πω για τελευταια φορα οτι 98% χανουν και 2% κερδιζουν. Να παρει ο διαολος στην Ελλαδα ειναι αναποδα , το 98% κερδιζει ρε Μπαζ , τι κουλα ειναι αυτα που μας λες οτι δεν μοιραζουν λεφτα στους γκισεδες ??
    Ο φοβος θα σε φαει η γερασες πολυ και δεν βλεπεις γυρω σου . Ητανε λεει το Χ στο 3,50 και πηγε στο 2,50 και απο κει εφτασε στο 1,40 . Αν ξαναπαει στο 2,10 να το παιξουμε γιατι θα ξαναπαει στο 1,40 και τοτε θα εχουμε βαλιου.Νταξει ρε μαζι σου ειμαι .Αντε και το κανες κας αουτ ποσα θα σου δωσει ρε φιλε?
    Γιατι αμα το αφησεις να παιχτει το ματς ΔΕΝ σου εγγυατε και κανενας οτι θα ερθει το πολυποθητο Χ.
    Τι να πω . Δυο την εβδομαδα λεμε εμεις 30 την ημερα λεει ο αλλος. Για το stake δε λεω τιποτα. Παντα καλοπροαιρετα ρε γαμω το κερατο μου που στο διαολο τα βρισκει τοσα καθε μερα ? Ποτε τα μελεταει , ποτε τα παιζει αποριας αξιον. Και αντε να δεχτω οτι ενας στους χιλιους δεν λερωνεται . Ναι ενταξει γιατι οντως μπορει να συμβαινει κι αυτο .Δεκτον. Οι αλλοι 999 που εχουν χασει και τα σωβρακα γιατι υποστηριζουν αυτον τον ενα ΔΕΝ θα το καταλαβω ποτε μου....
    Ρε ριχτε το στη νηστεια και στην προσευχη μπας και βρειτε τι εφταιξε και χασατε. Τιποτα αυτοι. Μα εμεις κερδιζουμε απαντουν...

    Το κακο ειναι οτι το πιστευουν κιολας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας βάρεσε η ζέστη από τώρα; Πάντως να μην προλάβει ο Nklaps να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα δεν φαινεται περίεργο στο κοινό...

    Αν ανοίξω όμως τώρα έναν γκισέ και βγω και φωνάξω - 50% να το έχει έτοιμο εκπρόθεσμα, 30% να προλάβει οριακά και 16% να το έχει στο συρτάρι - άμα ορμήσει ο κόσμος στο φαβορί θα κάνει καλά;

    Θα μου πεις άμα παίξει τέτοια ο κόσμος θα είναι για δέσιμο - ρε και χειρότερα παίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το πιστευω : )))))))

      50+30+16=96 . Ρε συ αθεοφοβε Μπαζ εβαλες 4% γκανιοτα ??? : ))))
      Μα 4% ???
      Για ενα γκισε ?
      : ))))))))

      Παντως ξανασκεψου το γιατι το 98% κερδιζει .....δεν φοβασαι ?

      Διαγραφή
    2. Ποιά γκανιοτα; Γκανιοτα θα ήταν αν σου έβγαινε 104%.
      Στο 96% χαρίζει λεφτά!!!
      Επιστήμονας...
      :)))

      Διαγραφή
    3. Aι καλα.
      Αμα γερναει ο ανθρωπος...
      Αμολαω κατι μαργαριταρια τωρα τελευταια.......δειγμα οτι η ξεκουραση επιβαλεται : )))

      Thanks klaps : )))
      Μα κι αυτος ο χριστιανος ετσι να χαριζει λεφτα ??
      Θα φαλιρισει πριν στησει τον γκισε : )))

      Διαγραφή
    4. Παίζουν e-sports.
      Παιζουν virtual sports (το διαφημίζουν).
      Παίζουν survivor.
      Ο,τι βρουν. Μπροστά σ αυτά οι... κυνοδρομιες μοιάζουν Ολυμπιακό άθλημα.

      ΥΓ για ποιον Αύγουστο ειπαμε; 2017;
      :)))

      Διαγραφή
  4. Ο απιστευτος το εβαλε σε ψηφοφορια.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήμουν σίγουρος πως αυτός που ψήφισε συρτάρι ήταν ο nklaps :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι καλα!
      Εγώ ψήφισα "Για ποιον Αύγουστο ειπαμε; 2017; χαχαχα!"
      :))))

      Διαγραφή
  6. Ε όχι κι ζαβολιά τα λίγα στοιχήματα !
    "Ζαβολιά" απέναντι στον μπουκμέικερ προφανώς !!!
    Είτε γιατί εφαρμόζεται ένα αυστηρό πρωτόκολλο τύπου Nklaps, είτε γιατί ακολουθείται μια στρατηγική εξειδίκευσης.

    Φανταστείτε έναν παίκτη, έναν ιδανικό παίκτη υπό μια οπτική γωνία. Παρακολουθεί ένα και μόνο πρωτάθλημα. 20 ομάδες. Προσπαθεί να βλέπει και τους 10 αγώνες κάθε αγωνιστική. Εχει προσωπική άποψη για όλους τους αγώνες. Δεν παρασύρεται, ούτε εξαρτάται από τη γνώμη τρίτων. Εχει εξαιρετική συνολική εικόνα της πορείας του πρωταθλήματος. Φορμάρισμα-ντεφορμάρισμα, κομβικοί παίκτες, τραυματισμοί, κόπωση, μεγάλα σερί που πλησιάζουν στο τέλος τους, ψυχολογία αποδυτηρίων, υπερεκτίμηση των φαβορί, υποεκτίμηση των αουτσάιντερ. Πόσα στοιχήματα να παίξει σε μιά σεζόν ? Πόσα λάθη να εντοπίσει ? Πόσες στοιχηματικές ευκαιρίες να υποψιαστεί ? Αυτός ο παίκτης, αν γνωρίζει τα βασικά του στοιχήματος, κατά τη γνώμη μου, έχει περισσότερες πιθανότητες να διαπρέψει παρά να καταποντιστεί. Χωρίς να υπερβάλλω κατά το ελάχιστο, η προβλεπτική του ικανότητα μπορεί να αγγίξει εξωφρενικά νούμερα. Παραπλήσια ή και καλύτερα του sans voir. Το μοναδικό του πρόβλημα είναι πως πρέπει να ποντάρει μεγάλα χρηματικά ποσά και να βρει τον κατάλληλο μπουκ. Να πάρει δηλαδή την υπόθεση στα σοβαρά.

    Οσο λιγότερα στοιχήματα, τόσο το καλύτερο. Η κραυγαλέα ευκαιρία θα παρουσιαστεί συντομότερα από όσο νομίζουμε. Αυτό είναι το πιστεύω μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προσυπογραφω Δημητρη. Οσο λιγότερα και στοχευμένα τόσο το καλύτερο/

    Θα σας δωσω ένα παραδειγμα (αλλα μην τρομάξετε!)

    Ας που΄με ότι η Αντιτρομοκρατικη Υπηρεσία δεχεται δυο εισηγησεις για την καλυτερη μεθοδο με την οποία θα συλλαμβανονται οι τρομοκρατες που μπαίνουν στα αεροδρομια της χωρας απο τις Αραβικές χώρες μέσα από το σύνολο των ανθρώπων που ταξιδευουν.

    1) η μία μέθοδος λέει ότι θα συλλαμβανεται στο αεροδρομιο ως τρομοκρατης οποιοσδηποτε εχει σκούρο δέρμα. "Καταπληκτική ιδέα" αναφωνει ο υπέυθυνος της Αντιτρομοκρατικής. "Ετσι αποκλείεται να γλιτωσει ο οποιοσδήποτε τρομοκράτης".
    Η δευτερη σκέψη όμως είναι εφιαλτική καθώς όλοι βλεπουν οτι ετσι θα συλληφθούν χιλιάδες αθώοι άνθρωποι και μεσα σ' αυτούς και κατι λιγοι τρομοκρατες. Απορρίπτεται η πρόταση αυτή παμψηφεί. Είναι χάλια.

    2) η δευτερη μέθοδος λέει ότι θα συλλαμβανεται στο αεροδόμιο ως τρομοκράτης μόνο όποιος έχει μαζί του μία βόμβα! "Καταπληκτική ιδεα", αναφωνεί πάλι ο υπεύθυνος της Αντιτρομοκρατκής. "Αφού θα έχει βόμμβα αυτός που συλλαμβανεται, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ειναι τρομοκράτης. Και άσε που ετσι θα γλιτώσουν οι αθωοι ανθρωποι τη συλληψη" Η δευτερη σκέψη όμως ερχεται πάλι να τον προσγειώσει καθώς συνειδητοποιεί ότι δεν είναι ηλίθιος ο καθε τρομοκράτης να ερθει με μία βόμβα στα χερια με το καλημερα. Ελάχιστοι θα είναι τόσο απρόσεκτοι, ενω οι περισσότεροι θα διαλάθουν τις συλληψης, αφού προφανως δεν θα εχουν βομβα μαζι τους.

    Αυτα ειναι δυο ακραία παραδειγματα: η μέθοδος 1 εχει απόλυτη "ευαισθησία". Η μέθοδος 2 έχει απόλυτη "ειδικότητα". Στον πραγματικό κόσμο υπάρχουν μέθοδοι "καπου αναμεσα" στο 1 και στο 2, άλλες πιο κοντα στο 1, αλλες πιο κοντα στο 2, αλλά πάντως καπου ανάμεσα. Ετσι γινεται στην πραξη.

    Πάμε τωρα στο στοιχημα.
    Εμεις λοιπόν, που κραταμε στα χέρια μας το κουπόνι καθε Σ/Κ θελουμε (σαν την αντιτρομοκρατκή) να εντοπίσουμε τα καλά στοιχηματα, αυτα που έχουν αξία, μεσα σε ενα σωρό από κατα βαση άχρηστα στοιχήματα. Η φιλοσοφία μας ποια πρέπει να είναι:

    1. να βρούμε ΟΛΑ τα καλά στοιχήματα, να μην μας ξεφυγει κανενα και ας βρουμε βρε αδερφε και άχρηστα στοιχηματα μεσα σε αυτα;

    ή

    2. Να βρούμε ΜΟΝΟ καλά στοιχήματα, έστω και αν βρουμε μόνο ένα, εχοντας όμως αφησει όλα τα αχρηστα στοιχήματα απ' εξω;

    Εσεις ποια μέθοδο της Αντιτρομοκρατικής θα θέλατε να εφαρμοσετε στο στοίχημα; Την πρώτη ή αυτή με τη... βόμβα;

    Δηλαδή τώρα, τυχαία νομίζετε ότι τα καλά στοιχηματα με αουτσαιντερ τα λέμε... "μπόμπες";;;

    ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eιναι τρελοι αυτοι οι Ρωμιοί !!!

    Μιλανε για μπαρμπουνια , ταβλι , σκακι , αντιτρομοκρατικη και με ολα αυτα θελουν να πουν οτι μιλανε για στοιχημα..........

    Κινέζικα κανονικά οχι αστεια.......... : ))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kαλημερα .Τελικα κατα ενα μαγικο τροπο ολα συνδεονται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωραία, λαμπρά - χύμα στο κύμα το πάμε εδώ, αλλά καλοκαίρι έρχεται και δεν θα το καταλάβει κανείς.

    Με παίρνει ένας στο τηλέφωνο πρωί και μου λέει "μπορείς να δεις πόσο είναι το 1400;" - "π.χ.; τι 1400 ρε, μου λες;" μέχρι να καταλάβω πως λέει για παιχνίδι του ΟΠΑΠ μου πήρε ώρα. ποιος παίζει ρε του λέω - Αυστραλία - Σαουδική Αραβία - κλείσε ρε το τηλέφωνο του λέω, που είναι και φιλικό.

    Αυτός παιδιά άμα μπει δω μέσα και διαβάσει θα πάει η μούντζα γόνα...

    Άλλα και σεις στο τάβλι το ρίξατε; Ο άλλος έφερε την αντιτρομοκρατική; - είναι και συντονιστής...Λίγα και καλά ρε στο στοίχημα - είναι δυνατόν να πιάνεις κωλοφιλίες με τον μπουκ και να μην περιμένεις να σου πιάσει τον κώλο;

    Ο fairplay να ετοιμάζει ένα άρθρο για τα μαθηματικά και την στατιστική στο στοίχημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ρε φιλικό. Κανονικό ήταν Μπαζ, προκριματικά Μουντιάλ.
      3-2, Αλλά την παράσταση έκλεψε η άρνηση των Σαουδαραβων να τηρήσουν 1 λεπτού σιγή για τα θύματα του Λονδίνου.
      Εντάξει, μην πάμε την κουβέντα αλλου, απλά το λέω ενημερωτικά.

      Εσύ να γράψεις για τα ...virtual sports στον ΟΠΑΠ. Θα σου αρέσει το θεμα Μπαζ. Άλλη μια μεγάλη κατάκτηση για τον Αιώνιο Παίκτη!

      Διαγραφή
  11. Άμα θέλετε κανένα κείμενο για ταξίδια και άφραγκους πείτε μου, έτοιμο το χω χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oχι ρε δεν ξαναμπλεκω εγω σε ξενα λημερια αναζητωντας Χ . Τι θελετε να αρχισω παλι τα '' που με μπλεξατε εμενα ρε παιδια ? ''

      :))))
      Τωρα εδω μου ζητανε να γραψω για τα μαθηματικα και την στατιστικη στο στοιχημα........
      Που πατε να με μπλεξετε παλι ρε παιδια ????
      Ρε τι τραβαω ο φουκαρας...
      Σε βλεπω Μπαζ να βαζεις και αλλη ψηφοφορια....

      Διαγραφή
    2. Θα ξαναμπλεξεις κατα τα Χριστούγεννα!
      Εορταστικό trixie. Η συνήθεια που έγινε λατρεία!!!

      Διαγραφή
    3. Αν ειναι για πατεντ με αποδοσεις του 4,50-5,00 θα το σκεφτω.
      Το πασχα παιξαμε λαθος. Πιασαμε (επιασες ) ενα στα τρια και πηραμε τα τρια μας.
      Αδιανοητο , να πιανουμε ενα στα τρια και να μην παρουμε ουτε τα λεφτα μας πισω ?
      Κατσε καλα ρε !
      Παλι σε μπελαδες μπηκα....
      Παλι σε μπελαδες μπηκα...........

      Διαγραφή
  12. Παει δεν εμεινε τιποτα σ αυτη την κοινωνια...

    Ο Νικος εχει μπλεξει με κατι παλιοπαρεες και λεει κατι περιεργα....κατι Οσταπενκο λεει , κατι για την κοιμωμενη του χαλεπά και ηταν λεει και αλλοι 11. Δεν καταλαβα καλα αλλα μαλλον τον χανουμε......σε κατι κακο εχει μπλεξει : ))))
    Χαλασε ο κοσμος : )))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το "μαγαζι" των over που συχναζω δεν λες τίποτα. Εγώ νόμιζα ότι θα έλεγες για αυτό. Σιγα μην παίξω στοίχημα τένις. Αφού δεν σκαμπαζω.
      :)

      Διαγραφή
    2. Σε πηρε το ματι μου και εκει...
      Δεν σε '' κάρφωσα '' ομως μηπως μου στειλεις κανα under του 11,00 .........οπως τις προαλλες . :twis :twis:

      Διαγραφή
  13. Καλημέρα, γυρίσαμε σελίδα κύριοι. Για να σας δω πως τα πάτε από ψυχολογία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Kαλημερα , καληκερα

    Εδω παιζω μπαλα εγω..................δυο λεξεις μονάχα....................ΚΡΥΟ ΑΙΜΑ !!!!

    Δεν αρέσει στο θηρίο.........δοκιμασμενο σου λεω, προτιμαει φρέσκο καυτό αίμα. Αυτό τον συμφέρει...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή