25 Ιουν 2017

"Καύσωνας προ των πυλών"


Χαλάρωμα θέλει τώρα. Έρχεται λέει κύμα καύσωνα, μην κάψουμε καμιά φλάντζα. Με σαραντάρια, τι κουβέντες να κάνεις; Θέλει και η κουβέντα τον καλό της τον καιρό και όχι τον κακό της τον καιρό…

Είπαμε ο καύσωνας είναι αντιστοιχηματικός όσο και οι αποδόσεις του ΟΠΑΠ. Μην πάρουμε και κανέναν στο λαιμό μας – να μπει ο άλλος να διαβάσει και να δει παπαριές, που απορρέουν από ζέστη και μπύρα. Κάτσε καλά ρε…

Θέματα υπάρχουν ακόμα να βγουν, αλλά είδα τον καιρό και έφαγα μια τρομάρα. Από Τρίτη, Τετάρτη λένε οι ειδήμονες η Ελλάδα θα είναι στα κάρβουνα. Τι σκατά να γράψεις έτσι;

Παλιά να πω την αμαρτία μου κρυφοκοίταζα καμιά Σκανδιναβέζα. Όχι από το πάνω ράφι και από κει γουστάριζα τις παρακμιακές. Κάτι γίνονταν, αλλά με τον καιρό ξέκοψα. Και πρωινά με Γιαπωνέζες έχω περάσει, αλλά και αυτές δεν με συγκίνησαν ιδιαίτερα.

Αραχτές οι Αγγλιδούλες τώρα – αραχτοί και εμείς. Να γεμίσουν οι μπαταρίες λένε και εδώ οι ειδήμονες. Έχω ενστάσεις πάνω σε αυτό, αλλά αυτές είναι για το Χάος…

Να μπει θέμα – ποιοι παίζουν το καλοκαίρι στοίχημα; «Ανάθεμα, το θέμα θα μου πείτε.»  Πάντως να φανταστώ άνθρωπο να συμπληρώνει κουπόνι και έξω ο τζίτζικας να το λαλάει, δεν μου πάει. Και δεν λέω στοίχημα στο πόδι και μετά άντε να πάμε, να φάμε κάνα χταπόδι. Μιλάω για στοίχημα δομημένο και προκαθορισμένο…

Μην είστε αφελείς – με αυτή την κουβέντα, ας τραβήξετε για τα καλοκαιρινά σας μπάνια. Όσο εύκολο είναι να αδειάσεις την θάλασσα με ένα κουτάλι, άλλο τόσο είναι να αδειάσεις τα ταμεία των μπουκ στα ίσια.  

Βάλτε στόχους, μην βαδίζετε στα τυφλά. Μην βλέπετε το κουμάρι, σαν διέξοδο από τα προβλήματα σας. Έχετε σκοπό να επενδύσετε σε χρόνο και σε αγώνα διαρκή με τον εαυτό σας – τις ευχές μου. Είστε από αυτούς που τα βλέπουν όλα επιφανειακά και εύκολα – αλλάξτε πλευρό και προπαντός, αλλάξτε χόμπι και ενδιαφέροντα.

Παρατηρήστε τα σχόλια που κάνουν τα παιδιά εδώ μέσα  – δείχνουν ανθρώπους με επίπεδο και με γνώση του αντικείμενου, αλλά και αυτοί δεν είναι σίγουροι, αν ποτέ βρουν την Ιθάκη.

Αστάθμητοι παράγοντες; - Θα τους δούμε κάποια άλλη φορά. Ας πούμε μόνο πως μπορεί ,να του καυλώσει του Ποσειδώνα και τότε την έχεις βάψει…

Άμα δεν έχεις κάνει την στοιχηματική σου Οδύσσεια – άμα δεν περιπλανηθείς, άμα δεν παλέψεις με τα κύματα, με μάγισσες, με Κύκλωπες και με Λαιστρυγόνες – για ποια Ιθάκη μου μιλάς;  

Τώρα άμα εσύ πλατσουρίζεις στα ρηχά – εμείς περάσαμε και κύματα μεγάλα. Ένα σχολείο είναι και το στοίχημα, που σου μαθαίνει τα θέλω σου και τις αντοχές σου. Αλλά το πιο σημαντικό μάθημα είναι πως: «δεν αρκεί να θέλεις, πρέπει και να μπορείς…»


Υ.Γ. έχω και τραγουδάκι σήμερα…



105 σχόλια:

  1. Aς ειναι. Παλι εγω θα γραψω πρωτος. Μην περιμενετε ομως πολλα αφου η διαθεση ειναι αναλαφρη και χαλαρωνουμε. Αμα βγαλεις δυο under απο Ταζμανια 11,00 και 5,00 απο 13,00 οι αποδοσεις παρακαλω , προσφορα φιλου :))) δεν θυμαμαι απο ποτε εχω να παιξω πρεπει να το κοιταξω για να σας πω.
    Τεσταρουμε και τον εαυτο μας , μπορουμε χωρις να παιξουμε ? Ολα οκ ! Δεν μπορουμε να μεινουμε 5 μερες καθαροι ? Εχουμε θεμα !
    Και αμα παιζεις συνεχως πως θα ανασυνταχτεις , θα ψαχτεις , θα κανεις τον απολογισμο σου ? Πότε θα δεις ΓΙΑΤΙ εχασες ? Ποτε θα μαθεις απο την ηττα σου ?Ακομη και αν κερδισες συνεβη γιατι εχεις ενα καλοστρωμενο σχεδιο η ειχες μαζι σου τη θεα τυχη σε ατελειωτα κεφια ?Αν ισχυει το πρωτο μπραβο σου αν ισχυει το δευτερο την πατησες. Δεχομαι πειραματα,δοκιμες ,καταγραφες υπο ορους.Δεχομαι και καποιους '' σκανδιναβους'' να ειναι φουλ σεζον αυτη τη στιγμη. Οι υπολοιποι που πατε ρε ? Κόψτε τις μαλακιες και πιαστε τις παραλιες......

    Επειδη ο μακρινος στοχος δεν ειναι ορατος και υπαρχει φοβος να εκτροχιαστει το τρενο σας βαλτε μικρους κοντινους ορατους στοχους που θα σας δειχνουν το δρομο , μόνο προσοχη να οδηγουν στην ιδια κατευθυνση.

    Ωραιο το τραγουδακι σου Μπαζ .
    Τhanks και ανταποδιδω.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα. Συμφωνω με τους προλαλησαντες.

    Προφανως δεν λεει κανεις να παιζουμε στοιχημα το καλοκαιρι οπως παιζουμε κανονικα στην σεζον. Αν ειναι να παιζουμε τωρα, τον Σεπτεμβριο που θα αρχισει η σεζον δεν γινεται να λεμε:" τωρα αρχιζουμε". Τι αρχιζουμε ρε αρχηγε; Αφου δεν σταματησες και καθολου!

    Αλλα το να απεχω εντελως και ουτε καν να παρατηρω εστω λιγο, εγω δεν το κανω. Παραδειγμα, και επειδη αναφερθηκαμε στις Σκανδιναβικες Χωρες, εχω την αισθηση οτι σημερα θα φορεθει πολυ η... Μπρομαποικαρνα. Δεν εχω ιδεα αν την προφερω σωστα, αλλα νομιζω οτι σε 13 ματς εχει 11 νικες 1 ισοπαλια και 1 ηττα. Το τρενο! Παει να παιξει με την Τρελεμποργκ και το διπλο πληρωνει τωρα καπου 2.10-2.20. Ενταξει τωρα, αυτα δεν ειναι αποδοσεις. Δικαιες και μεχρι εκει. Δικαιες αποδοσεις, δεν παιζουμε.

    Κανα δυο φορες ειχα δοκιμασει την τυχη μου με αυτο που λεμε public bets, και τις φορες που κερδισα, κερδισα "με το ζορι". Το παρατησα τελειως το concept. Διπλο φαβορι; Public bets; Αν, οπως λεει ο Μπαζ, η ενασχοληση μας με το στοιχημα ειναι μια Οδυσσεια, αυτα ειναι κανονικοι Λαιστρυγονες. Η ζημια που επαθε ο Οδυσσεας σ αυτους, ηταν πολλαπλασια απο ολα τα αλλα εμποδια μαζι.

    Καλυτερα εχω να επαιζα την κοντρα της Νταλκουρντ που παει μεν τρενο, αλλα που πληρωνει 10.00 (με ενα αδυναμο φαβορι ομως) παρα να παιξω το public bet.

    Η Φνιλανδια, σε αντιθεση με ο,τι μαθαιναμε στο σχολειο, δεν ανηκει συνφωνα με καποιους στις Σκανδιναβικες Χωρες! Βεβαια υπαρχουν δεσμοι. Το γνωριζατε οτι η 2η επισημη γλωσσα της Φινλανδιας ειναι τα Σουηδικα; Γνωριζατε οτι Χελσιγκφορς (η 2η ομαδα της Πρωτευουσας) σημαινει Ελσινκι στα Σουηδικα; Εγω οχι.

    Και μια και ειπα Φινλανδια, ας δουμε ενα "φαβορι της πλακας". Η Σειναγιοεν πληρωνει 1.55. Εχει βεβαια και την ταμπελα της προπερσινης Πρωταθλητριας. Προπερσινα ξινα σταφυλια. Εχει μολις μια νικη στα τελευταια... 7. Α, και 4 ηττες. Και παιζει με την Κεμι, που δεν την ξερει η... μανα της. Η οποια Κεμι εχει στα τελευταια 7 μονο μια ηττα. Α, και 4 νικες. Και πλ(ε)ρωνει 6.00. 1.55 με 6.00.

    Ρε παιδι μου, μπορει να μην παιξω και τιποτα. Αυτο το 6.00 το δινει εξ αλλου η Πρασινη (!). Αλλα πιο πιθανο θεωρω να ασχοληθω με την Κεμι, παρα με την Μπρομαποικαρνα. Προτιμω να χασω με την Κεμι και ας κερδιζα με την Μπρ...κλπ κλπ.

    Διοτι, στην Κεμι εχω βαλει μια σκεψη. Μπορει να ειναι λαθος, μπορει να ειναι παραλογη, αλλα κατι σκεφτηκα πριν κανω την κινηση μου. Η αλλη, ειναι απλα "ελα μωρε τωρα, θα κερδισει".

    Για την ιστορια, Σειναγιοεν - Κεμι 45-30-25. Το αλλο περιπου τοσο, αλλα αναποδα. Το 6.00 του διπλου παιζεται, το 2.20 του αλλου διπλου, ας ειναι πολυ πιθανοτερο, απαγορευεται να παιχθει.

    Τελος στοιχηματος.
    Παμε παραλια τωρα!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να προλαβω κατι λεω οτι μεχρι να κανω τους υπολογισμους μου ειναι στο 10' και ειναι 1-0

      Διαγραφή
  3. Δεν κονω αντιπαραθεση απλα μαλλον συμφωνω μαζι σου Νικο συμπληρωνοντας οτι στο Σειναγιοεν- Κεμι μου βγαινει 40-30-30 αρα ειμαστε κοντα.
    Οντως οι αποδοσεις του μπουκ ειναι βασισμενες στο οτι η μια ειναι προπερσινη πρωταθλητρια και την αλλη δεν την ξερει η μανα της.
    Φαβορι τελειως της πλακας. Και στο live στο 20' το ξερο Χ στο 8,00.Αν δεν εφευγα για μπανιο θα επερνα μια ψιλη στο Χ του 8,00.
    Τωρα θα το αφησω στην τυχη του και θα προτιμησω την παραλια.....(.εφυγα κιολας)

    : ))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και μια ερωτηση χωρις τασεις ειρωνιας αλλα απολυτου σεβασμου προς τους φαβοραδικες :
    '''Ξερεις οτι ο ασσος ηταν για 2+ και τον επαιξες προ γκειμ στο 1,45.Τωρα που ειναι 1-0 στο 40' και πληρωνει 1,14 αισθανεσαι οτι επαιξες σωστα ? '''

    Εγω λεω οτι τρως τα νυχια σου ........ ( τωρα σταματησες που διαβασες αυτο, σε ειδα ! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tελικο 1-0 , κερδισε ο φαβορακιας αλλα εμεινε χωρις νυχι .........

    : ))))))))



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λεμε τωρα ετσι κουβεντα να γινεται ειχα την απορια γιατι ο Μπαζ ονομασε το blog '' αουτσάιντερ '' .

    Κανω copy-paste τα λογια καποιου που προσπαθει να εξηγησει το συστημα που ακολουθει στο στοιχημα :


    ((Εγώ πηγαίνω σε μία σελίδα που συγκρίνει αποδόσεις και παίρνω τους μέσους όρους αφαιρώ την γκανιότα από τους μέσους όρους και βγάζω μία τιμή που είναι θεωρητικά ¨πραγματική πιθανότητα¨. Βλέπω ποια απόδοση από την ¨πραγματική πιθανότητα¨ έχει μεγαλύτερη απόκλιση από τις τιμές 0% γκανιότα του στοιχιμαν (είναι % απόκλιση άρα δεν έχει σημασία η απόδοση αλλά 60% των περιπτώσεων μου προτείνει να παίξω 2 το αουτσιτερ) ))

    Απ αυτα τα λογια του κραταω οτι στο 60% των περιπτωσεων '' το σύστημα του '' του προτεινει να παιξει αβλεπι (sans voir ) διπλό το αουτσάιντερ.

    Τι ανοιξες το στόμα σου σαν χάνος ρε ? Ακομα δεν κατάλαβες ??? Καλα κρασια......Καληνυχτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημερα
    Στο Παλμειρας-Γκρεμιο το 2πλο πως βγαινει 4,50 ρε παιδια ?
    Προσπαθω να κανω τα στραβα ματια αλλα εχω γινει αλληθωρος και παλι δεν μπορω να το παραβλεψω !
    Το Χ2 στο 1,90 και το dnb στο 3,00 . Ολα μια χαρα ειναι αναλογα με το πόσο θελει να ρισκαρει κανεις.
    Δε θα πω οτι παιζει η 4η με τη 2η και κατι τετοια αλλα εγω δινω 33-33-33 και αμα το ζορισω υπερ του φαβορι θα πω 40-30-30 .Ε αυτο το 30% το βρισκω στο 4,50 ! Πόσο πλεονεκτημα εχω ρε παιδια ?
    Παντως επειδη μ αρεσουν οι Βραζιλιανες σας λεω οτι η Γκρεμιο παιζει μπαλαρα και το 0-1 με την Κορινθιανς ηταν μαγικη εικονα (4 τετ α τετ και χαμενο πεναλτι)
    Θελω να αγιασω αλλα τα διαολια δε μ αφηνουν .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιχάλη, διάβασε τί γράφει στο ΜΜ ο Ακης Αχλατλής, πολύ καλός γνώστης του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος.

      ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ: Επιβεβαίωση ανοδικής πορείας με το διπλό 2-1 (0-1/39’, 1-1/41’, 1-2/45’) κόντρα στην Πόντε Πρέτα. Ηταν αποτελεσματική στο να εκμεταλλευτεί χώρους στις αντεπιθέσεις. Στην επανάληψη κινδύνεψε μόλις μία φορά σοβαρά.

      Την Τετάρτη σε ένα εντυπωσιακό ματς παραχώρησε 3-3 στην Κρουζέιρο για τα προημιτελικά κυπέλλου, βρέθηκε να χάνει 0-3 στο ημίχρονο, ισοφάρισε μέχρι το 65’.

      Ο τεχνικός Κούκα αποκάλυψε ότι θα κάνει τελικά ροτέισιον καθώς ακολουθεί το ματς με την Μπαρσελόνα για το Λιμπερταδόρες.

      Τιμωρημένοι ο μέσος Γκέρα (8/4, 1 ασ.) και ο αμυντικός χαφ Τσε Τσε (10/0, 2 ασ.).

      ΓΚΡΕΜΙΟ: Δεν τα κατάφερε και έχασε 0-1 (49’) από την Κορίνθιανς. Ναι μεν είχε κατοχή και έλεγχο αλλά δέχτηκε γκολ στη μία από τις δύο φάσεις στην εστία της, πίεσε στο τέλος, χαράμισε πέναλτι στο 84’.

      Θυελλώδης την Τετάρτη, κέρδισε 4-0 την Ατλ. Παραναένσε στον πρώτο προημιτελικό κυπέλλου και ουσιαστικά σφράγισε πρόκριση στα ημιτελικά.

      Ο Ρενάτο Γκαούσο ανακοίνωσε ότι θα ξεκουράσει όλους τους βασικούς ενόψει Γοδόι Κρουζ και Λιμπερταδόρες. Η εντεκάδα θα είναι ένα μείγμα αναπληρωματικών, πρόσφατα αποθεραπευμένων και ορισμένων νεαρών παικτών.

      ΣΤΟΙΧΗΜΑ (1): Και οι δύο με ροτέισιον στο ματς. Για μένα; Η Παλμέιρας διαθέτει πιο ποιοτικό βάθος στον πάγκο. Όταν στην βασική εντεκάδα θα ξεκινήσει απόψε ο φορ Μπόρχα που είναι η ακριβότερη μεταγραφή της Παλμέιρας ή ο περιφερειακός Κένο και ο μεσοεπιθετικός Μισέλ Μπάστος, δεν τη λες και άσχημη την εναλλακτική εντεκάδα. Στον αντίποδα η Γκρέμιο δεν έχει τέτοιας εμβέλειας ρεζέρζες και για αυτό θα προτιμήσω τον άσο του 2,05.

      Διαγραφή
    2. Το ματς δεν θα γίνει στην έδρα της Παλμέιρας! Ζόρικα τα πράγματα λοιπόν. Ουδέτερο γήπεδο και εναλλακτικές ενδεκάδες σε πρωτάθλημα όπου επιβεβαιώνονται οι έδρες. Σε τέτοιες καταστάσεις ποιός έχει το πάνω χέρι ? Ο μπουκ ή ο παίκτης ?

      Στεγνές πιθανότητες
      35-10-55 βάσει της τωρινής βαθμολογίας
      42-8-50 βάσει των 6 τελευταίων αγώνων
      36-36-28 βάσει των 11 τελευταίων πρωταθλημάτων
      55-27-18 βάσει της εντεκαετούς εντός έδρας παράδοσης.

      Πώς θα συγκεραστούν αυτά τα αντικρουόμενα στατιστικά ?
      Ποιοί συντελεστές βαρύτητας θα χρησιμοποιηθούν και πώς ?
      Δύσκολα μαθηματικά, για μένα ακατόρθωτα. Είχε γράψει πριν χρόνια ένα άρθρο ο Σταύρος Χατζηγιάννης για το πώς προκύπτουν οι αποδόσεις λαμβάνοντας υπόψιν σύνθετους στατιστικούς παράγοντες. Δυστυχώς ήταν από τα άρθρα που δεν κράτησα. Του είχα στείλει ένα σχετικό ιμέιλ προσφάτως, αλλά δεν μου απάντησε.

      Ενα έμπειρο ποδοσφαιρικό μάτι θα μπορούσε ίσως να κρίνει ευκολότερα αν αξίζει το διπλό. Ελα όμως που οι ομάδες θα παίξουν με εναλλακτικές ενδεκάδες και σε ουδέτερο γήπεδο...

      Διαγραφή
    3. Εντάξει τώρα. Τι λεμε: Θα παίξουν και οι δύο με τα δευτερα και με το μυαλό στο Λιμπερταδορες. Θα παίξουν και σε γηπεδο που δεν είναι η έδρα της Παλμειρας. Και θέλουμε να βγάλουμε και σετ πιθανοτητων; Μόνο ένας Βραζιλιάνος που παρακολουθεί 20 χρόνια το Πρωτάθλημα τους και αν. Και να δουμε.

      No bet και έρχεται και η Εταιρία με 4.10 στο διπλο να μας απαλλάξει από τον κοπο.

      Αν ο Μιχάλης πήρε το 4.50, με το δεδομένο ότι τώρα είναι 4.10, καλώς. Αλλα μεχρι εκει.

      Για μένα, όταν δεν έχω εικόνα των δικαιων αποδόσεων, είναι by the book no bet. By definition. Ο ορισμός. Από χέρι. Πως το λενε; Class of Recommendation I, level of evidence A.
      Stay away!

      Και με καύσωνα...



      Διαγραφή
  8. Πηρα το Χ2 στο 1,90 και το 2πλο στο 4,50 .Μου τη βιδωσε γιατι ειχε στην αντιπαθεστατη πρασινη τον ασο στο 1,95 και στο sman το Χ2Δ στο 1,90 .
    Για κατσε ρε μας δινουν τον ασο = Χ2Δ ? Εγω οταν το βλεπω αυτο το 1 = Χ2 παω απλα με τα δυο σημεια .
    Δημητρη διαφωνω με τον φιλο απο τη ΜΜ γι αυτο το 1=Χ2 . Και 2-0 να ερθει λεω οτι εγω θα εχω δικιο , και επισης στο :

    ΓΚΡΕΜΙΟ: Δεν τα κατάφερε και έχασε 0-1 (49’) από την Κορίνθιανς. Ναι μεν είχε κατοχή και έλεγχο αλλά δέχτηκε γκολ στη μία από τις δύο φάσεις στην εστία της, πίεσε στο τέλος, χαράμισε πέναλτι στο 84’.

    αδικει την Γκρεμιο απλα για να δικαιολησει την επιλογη του ασου , και το λεω γιατι τον αγωνα με την Κορινθιανς τον ειδα . Δεν ηταν η εικονα αυτη που λεει , οποτε αυτος τη γνωμη του κι εγω τη δικη μου.Ομως εξηγω οτι δεν το παω προβλεπτικα (πολυ δυσκολο το ματς για προβλεψη) .Σε ματς μπερδεγουει με ροτεισον και οι δυο και με 30-15-55 και 42-8-50 οπως σωστα λες μη μου βαζεις αυτο το 1 = Χ2 στη μουρη μου γιατι εγω παω sans voir με τα δυο σημεια . Και το ουδετερο γηπεδο ειναι ας πουμε υπερ μου αλλα δεν με νοιαζει αυτο .

    Ο φιλος μου ο Νικος θα πει με το δικιο του οτι ρε Μιχαλη μας εχει πριξει με τα ξερα 2πλα και τωρα μας λες Χ2 ?
    Απαντησα ρε φιλε , και το 1 = Χ2 ? Αυτο πως το εχεις ?
    Και βεβαια ολοσωστα αυτη τη στιγμη ειναι ο ορισμος του no bet και πας για βουτια στη θαλασσα .Επισης με σιγουρια οντως δεν βγαζεις ευκολα δικαιη αποδοση αλλα στο 4,50 το λαθος ηταν φανερο . Ειχα 20% πλεονεκτημα ? Ειχα 30% ? Δεν ξερω ακριβως . Ειδα ομως και το 1=Χ2 και το αποφασισα.
    Απο 4,50 στο 4,05 το 2πλο αυτη τη στιγμη ..

    Παντως ανετα μπορει να ερθει και 2-0 αλλα νομιζω οτι επαιξα σωστα και παω για βουτια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το 2πλο στη bf ειναι στο 4,10 με πτωτικη ταση.
    Μαλλον εχω δικιο αλλα ειδομεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στο live τωρα medium στατιστικο λεει Τουν - Ζυριχη 2πλο στο 2,10 αλλα φιλικο και φαβορι μακρια απο μας : )))
    Αν ηταν hard θα το μπουμπουνιζα αλλα δεν ξερω '' ακριβως '' τη θεση του μυλου .......
    Το παραθετω ετσι για την ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι Μιχάλη, τα μάτια σου μετράνε. Εγώ με τα μάτια παίζω στοίχημα. Πρωτίστως.

    Εκανες πολύ καλά που πήρες τη διπλή ευκαιρία. Βρωμάει ισοπαλία το ματς. Μακάρι βέβαια να έρθει διπλό, να πληρωθείς εις διπλούν.

    Το αν η τάση στην μπέτφαιρ σε δικαιώνει, δεν το γνωρίζω. Εχω πλήρη άγνοια περί ανταλλακτηρίων. Εξ ορισμού, διαφωνώ με το αλάνθαστο των αγορών. Προβλεπτικός παίκτης είμαι, αλλά πιστεύω στο απρόβλεπτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πω μόνο για το αλανθαστο των αγορων.
      Στην ερωτηση ποιος εχει δικιο , οι μπουκ η οι παιχτες η απαντηση μου ειναι οι παιχτες .
      Οι καλοι παιχτες πλεον ειναι πολλοι και επικεντρωνονται στα λαθη των μπουκ .
      Και βεβαια δεν βαζω τον εαυτο μου μεσα σ αυτους . Ειμαι ο χειροτερος ολων απλα προσπαθω να μην χανω .
      Οριστε και τη Ζυριχη τη ματιασα και χανει 1-0 . Τωρα πρεπει να ληξει για να δω τη '' θεση '' του μυλου.
      Προσεχως θα γινει hard to statiστικο και μαλλον θα μας δωσει κατι. Ειδομεν.

      Διαγραφή
    2. H Zυριχη 1-1 τελικο (Χου ) και το statistiko εγινε hard με 1+1 πιστολιες ας πουμε .

      Διαγραφή
  12. Εντυπώσεις από το πρώτο ημίχρονο του Παλμέιρας-Γκρέμιο.

    Παλμέιρας. Καλή συνολική λειτουργία της ομάδας, άμυνα που δεν ανησύχησε καθόλου, άνετη ρέουσα ανάπτυξη, δουλεμένοι επιθετικοί συνδυασμοί, εκμετάλλευση κενών χώρων, δύο-τρεις καλές ευκαιρίες για γκολ, η μια κλασσική. Ενα μικρής έντασης μονότερμα.

    Γκρέμιο. Απογοήτευση σε όλα τα επίπεδα. Αμυνα που αμυνόταν σε δεύτερο χρόνο με κακές τοποθετήσεις και αργές αντιδράσεις, μπλοκαρισμένη μεσαία γραμμή με πολλά αβίαστα λάθη, ανύπαρκτη επιθετική γραμμή. Θα είναι ικανοποιημένη αν φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας.

    Δύσκολα τα πράγματα Μιχάλη. Τα δεδομένα είναι εναντίον μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μάλιστα, στο 50' γλιτώνει πάνω στη γραμμή η Παλμέιρας το αυτογκόλ και στο 80' το δέχεται η Γκρέμιο. Το σίγουρο είναι πως η Γκρέμιο ήταν τόσο απελπιστικά τραγική, που έκανε την Παλμέιρας να δείχνει εξαιρετική. Η Γκρέμιο είναι για κόντρα στα επόμενα ματς. Δείχνει πως θα ξεφουσκώσει. Τί μου έκανες ρε Μιχάλη! Δεν θέλω να μπλέξω καλοκαιριάτικα, κόντρα σε όλες τις αρχές μου... Πάω να βρέξω το κεφάλι μου κάτω από τον νιπτήρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα. Γράφω για να διορθώσω τη χθεσινή βλακεία μου. Είπα, η Γκρέμιο είναι για κόντρα. Ποιά κόντρα μωρέ και ποιά Γκρέμιο ??? Με χτύπησε η ζέστη κατακούτελα. Τα τσικό της Γκρέμιο δύσκολα θα ξαναπαίξουν με την εμφάνιση που είχαν. Το επόμενο ματς είναι εντός με την προτελευταία Αβάι και λογικά θα παίξουν οι βασικοί. Αλλη ομάδα δηλαδή. Μην ξανακάνουμε το ίδιο λάθος.

    Δείτε κι εδώ τις ενδεκάδες και μια γραφιστική απεικόνιση των δύο τελευταίων αγώνων της Γκρέμιο. Αυτός ο τύπος είναι θησαυρός. Ο μόνος που δικαιώνει την ύπαρξη του τουίτερ.
    https://twitter.com/11tegen11

    26 Ιουνίου.
    Το Γκρέμιο-Κορίνθιανς "έπρεπε" να λήξει 2-0. Οπως είπε ο Μιχάλης. Αλλά έληξε 0-1.

    12 ώρες πριν.
    Το Παλμέιρας-Γκρέμιο "έπρεπε" να λήξει 1-0. Κι έτσι έληξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημητρη τα σχολια σου ειναι μια οαση μεσα στον καυσωνα που επικρατει : )))

      Μην τρελαθουμε κιολας ενα καλοκαιρινο bet ηταν μονο παει και τελειωσε . Lost και τελος , συνεχιζουμε τις βουτιες.
      Η αληθεια ειναι οτι η Παλμειρας ξεκουρασε ΚΑΠΟΙΟΥΣ βασικους ενω η Γκρεμιο ξεκουρασε ΟΛΟΥΣ τους βασικους .Για να μην το κουρασω λεω οτι και οι δυο απαξιωσαν του αποτελεσματος εχοντας το μυαλο τους στο κοπα λιμπερταδορες με τη Γκρεμιο να απαξιει λιγο παραπανω αφου εχει τη Γοδοι Κρουζ προσεχως.
      Αγωνιστικα η Γκρεμιο μπορει να γκρεμι-σει οποιαδηποτε αντιπαλη αμυνα αφου παιζει μπαλαρα και σκοραρει ακαταπαυστα .
      Χτες η Παλμειρας ηταν το φαβορι δεν το αρνηθηκε κανεις αλλα ηταν για 2,50 οχι για 1,95.
      Με την Κορινθιανς οντως ηταν για 2-0 οπως το λες και με την Παλμειρας ηταν για 1-0.
      ΔΕΝ το επαιξα ομως προβλεπτικα . Επαιξα απλα την αποδοση . Οπως λεει και ο Νικος σε συζητησεις μεταξυ μας : ειναι πχ 1,75-3,20-4,00 και σε ρωταει ο αλλος , ποιος λες οτι θα κερδισει ; - Μα φυσικα το φαβορι του 1,75 , απανταμε ! Και τι θα παιξεις ; μας ρωτανε. - Μα φυσικα το αουτσαιντερ του 4,00 γιατι εγω του δινω πιθανοτητες περισσοτερες απο 25%.Αν οι πιθανοτητες που του δινω εγω ειναι 25% η λιγοτερες λεω no bet . Πιο απλα δεν λεγεται.

      Η χτεσινη Γκρεμιο απλα δεν ηταν η Γκρεμιο ...

      Καλα κανεις και δε θες να γραψεις κειμενο γιατι............θα φτωχινουν τα σχολια απο κατω : )))))))

      Διαγραφή
  15. Εκπληκτικός και ο Ερίκ Καστέλ. Πραγματικά εκπληκτικός.

    257 ισοπαλίες, 88 κερδισμένες, προβλεπτική ικανότητα 1,13.
    Μεγάλος τζίρος σε ένα ασυνήθιστο σημείο.
    Τριπλασιασμός κάβας.

    Επιτρέψτε μου να ονειροπωλήσω λίγο.
    Εχω 1.000 ευρώ κάβα.
    Και παίζω τα σημεία του Αντώνη. 66 ευρώ την κάθε ισοπαλία.
    257 επί 66 ίσον 16.962 ευρώ τζίρος.
    88 νίκες επί 3,30 επί 66 ίσον 19.166 ευρώ επιστροφή.
    19.166 μείον 16.962 ίσον 2.200 καθαρό κέρδος.

    Ναι, ξέρω ... πρέπει να επαναληφθούν τα νούμερα και του χρόνου και του παραχρόνου... και σε βάθος χρόνου, αν τα κέρδη επανεπενδυθούν και τα νούμερα επαναληφθούν ... αλλά μπορεί να μην και να μην ... γιατί η ζωή είναι δύσκολη και απρόβλεπτη ... μέχρι τότε ωστόσο ... πάω να βρέξω το κεφάλι μου κάτω από τον νιπτήρα ...






    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Δημητρη . '' Εσκισε '' ο Αντωνης !!!
      Κουβεντα κανουμε , αλλα γιατι τοσοι λογαριασμοι ;
      Με 1 μοναδα πονταρισμα εχουμε κυριοι Profit = +34 μοναδες. Η καβα παιζει ρολο μόνο αν δεις αυτοπροσωπως την σκληρη πραγματικοτητα του drawdown που στην περιπτωση του Αντωνη μαλλον δεν την εννοιωσες. Νομιζω οτι τον Αντωνη μπορεις να τον ακολουθησεις με μια πει-σειβ των 100 e συν 100% μπονους . Μια καβα με βαθος 20 bet μαλλον ειναι αρκετη .Ολα αυτα βεβαια ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ .
      Αφου το πονταρισμα σου θα ηταν 66 ευρω επι 34 που ειναι το profit μας κανει 2244 ευρω κερδος. Γιατι κανεις δυσκολους λογαριασμους και κοντευεις να με μπερδεψεις ? : )))

      Για την ιστορια σε μια σεζον θα ειχες : 100 ευρω αρχικη καταθεση + 100 ευρω μπονους + 340 ευρω κερδος = 540 ευρω.
      Τα 100 δικα σου θα γινοταν 540 !!!

      Σωστα λες οτι τα νουμερα πρεπει να επαναληφθουν και του χρονου και του παραχρονου και οτι τα προηγουμενα κερδη δεν εξασφαλιζουν τα μελλοντικα αλλα η ζωη ετσι ειναι . Η ρισκαρεις με τον κινδυνο να χασεις η μενεις απραγος και σε τρωει το οτι δεν τολμησες. Εγω το δευτερο δεν το αντεχω , λεω οτι ειναι χειροτερο απ το πρωτο.
      Ηδη παρουσιασα και ενα οικονομικο πλανο , απο τα 100 στα 540 .
      Οσοι παιζουν 100αρικα και 500ρικα να με συγχωρεσουν . Εγω μιλησα γι αυτον που μπορει να διαθεσει 100 ευρω το χρονο .

      Και παλι μπραβο στο φιλο μας τον Εric Castel : )))

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα, σε μπέρδεψα λοιπόν. Αφού, το είπαμε, είμαι σκράπας στα μαθηματικά. Πρέπει να κάνω όλη τη διαδρομή για να χωνέψω το συμπέρασμα. Το 100% μπόνους τώρα τί είναι ? Το δώρο του μπουκ ? Οταν έπαιξα για κάποιο διάστημα στην βετ365, δεν έπαιρνα τα μπόνους που κατά καιρούς διαφήμιζαν. Δεν μου αρέσει να μου κάνουν δώρα οι εχθροί μου. Μου φαίνεται ύποπτο. Τώρα περί κάβας, δεν έχω φράγκο στην άκρη. Εκανα το λάθος να πληρώσω με την προπέρσινη κάβα μου κάποιους λογαριασμούς που δεν σήκωναν κουβέντα και ξεκίνησα νηστεία από το περσινό φθινόπωρο. Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα με τη νέα σεζόν να ξαναπαίξω, βρήκα και την ωραία παρέα σας, αλλά να ξεκινήσω με ψίχουλα δεν το έχω όρεξη. Να τραβιέμαι για 100-200 ευρώ κέρδος ή χασούρα δεν μου φαίνεται σωστό. 1.000 ευρώ να βρέξει ο ουρανός, μάλλον απίθανο. Είμαι σε δίλημμα. Είπαμε, η ζωή είναι μικρή. Ή θα σχεδιάσουμε το μεγάλο ριφιφί ή θα καλλιεργήσουμε τον κήπο μας.

      Διαγραφή
    3. Aν εχεις λογαριασμο στη βετ 365 και εχει μεινει για δυο μηνες με ποσό κατω απο 1 ευρω αν μπεις τωρα θα δεις οτι σου εχει προσφορα 100% μπονους για καταθεση μεχρι 100 ευρω. Ετσι τα 100 στα κανει 200 με τον ορο να τα τζιραρεις 3 φορες.
      Για την καβα που δεν εχεις μην απελπιζεσαι , παντα υπαρχει τροπος αρκει να το πιστευεις..........

      Διαγραφή
    4. Μιχάλη, δεν επιστρέφω σε κανέναν διαδικτυακό μπουκ ποτέ ξανά. Πες το ανοησία, ιδιοτροπία, παραλογισμό. Δεν θα παρεξηγηθώ. Εχω μετανιώσει και που τους έδωσα τόσα στοιχεία μου για να με ταυτοποιήσουν. Με πιάνουν τα νεύρα μου, κάθε φορά που το σκέφτομαι. Θέλω να ντύνομαι και να πηγαίνω στο γκισέ του πρακτορείου, να δίνω χέρι χέρι το εικοσάρι-πενηντάρι-εκατοστάρι, να πονάω το χαρτονόμισμα, να έχω σκεφτεί καλά ακόμα και το χειρότερο στοίχημα. Με αντιλαμβάνεσαι, πιστεύω.

      Αν ξεκινήσω, αν, θα είναι και πάλι με τις διπλές ευκαιρίες μου. Το να φτιάξω και μια μικρή κάβα για να παίζω τα παιχνίδια του Νίκου και του Αντώνη, ωραίο ακούγεται και προσοδοφόρο, αλλά προσκρούει σε αρκετά αντικειμενικά προβλήματα. Προβλήματα συγχρονισμού, αποδόσεων, ψυχολογικής επιβάρυνσης των παιδιών. Δεν υπάρχει λόγος. Ας κερδίζουν και αυτό μου αρκεί. Δείχνουν τρόπους κέρδους, αυτό μόνο έχει σημασία.

      Διαγραφή
    5. Συνονοματε μπαινω στον πειρασμο να πω 2 λογια καλοπροαιρετα παντα. Οφειλω να ομολογησω οτι στα κειμενα σου στο φορουμ με τη φωτογραφια το αγαλματακι ησουν απολαυστικος.Θα ειμαι ειλικρινης μαζι σου. Αυτα που γραφεις δεν μου αρεσουν και πολυ εως καθολου. Επειδη ομως σε συμπαθησα θελω μια χαρη.
      Δεν θα ξανα ακουσω για οπαπ και τριχες κατσαρες .
      Θα φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι. Δεν εχουμε πει ακομη την τελευταια μας λεξη.
      Κανεις εγγραφη πινακλ και μαραθον απο 2% γκανιοτα. Απο κοντα μπετ365 και στοιχιμαν για τα ματς χωρις γκανιοτα.
      Ξεκινας με 500 γιουρο και το χωριζεις σε 30 κομματια.
      Οταν ανεβαινει το κεφαλαιο και γινει για παραδειγμα 550 η 600 επιτοπου το ξαναχωριζεις σε 30 .ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΧΩΡΙΖΕΙΣ .Οταν η καβα μειωθει απο το νεο χωρισμα κρατας το πονταρισμα σταθερο μεχρι το νεο συν. κ.ο.κ
      Ενα ρισκο το παιρνεις οκ το καλυτερο ειναι 50 κομματια αλλα και τι να κανουμε και η ιδια η ζωη ρισκο ειναι.
      Τωρα παμε στο πρακτικο μερος πως θα τοποθετηθουν τα κομματια αυτα.
      Ειναι κατι τυποι που ποσταρουν σε φορουμ.Aναφερω μερικα νειμ .nklaps, eric Castel hliakis και σουπερ gest fairplay.
      Τους παιρνεις απο κοντα οτι δινουν και μονο αυτα .Αν δεν τραβηξει ο ενας θα τραβηξει ο αλλος .Στη χειροτερη να βγει καποιος απο αυτους λιγο πανω απο το 0 να χασει πολυ δυσκολο.
      Επισης πολυ δυσκολη περιπτωση να πεσουν και οι 4 σε αρνητικο σερι ταυτοχρονα. Σε αυτη τη περιπτωση κλεινεις πι σι και πας για υπνο.
      Τελος της σαιζον τα 500 εχουν γινει 3000 και παμε και οτι στοιχημα θελεις.
      Στη νεα σαιζον με λιγα ψιλαδακια παραπανω στη τσεπη και με ποιο καθαρο μυαλο φυσικα πρωτα ο θεος ετοιμαζουμε ....το μεγαλο ριφιφι οπως πολυ σωστα ανεφερες...

      Διαγραφή
    6. Εντάξει, Δημήτρη, δεν ξαναμιλάω για τον ΟΠΑΠ. Οσο για τα υπόλοιπα, θέλω να σκεφτώ καλά πριν απαντήσω. Είναι περίπλοκα τα πράγματα. Πολλοί οι τρόποι να κερδίσεις, πολλοί οι τρόποι και να χάσεις. Συμφωνούμε.

      Διαγραφή
  16. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια και θα συμφωνήσω 100% με τον Δημήτρη. Στο διαδικτυακό χάνουμε τη μπάλα πολλές φορές με τα λεφτά. π.χ. εγώ εκτός απ' τις 257 ισοπαλίες που έδωσα στο φόρουμ, έχω παίξει άλλες 146, σύνολο 403 ισοπαλίες χωρίς να βάζω μέσα τα παιχνίδια του ακολούθησα τον nklaps, τον Ηλιάκη, κάποιους άλλους και γενικά ότι παίζω στις μικρές αγγλίες + κάποια λίγα στο live. Υπερβολικά πολλά παιχνίδια τα οποία αν πήγαινα στο πρακτορείο και έβγαζα το χαρτονόμισμα απ' την τσέπη μου είναι ζήτημα αν θα έπαιζα τα μισά. Επίσης θα συμφωνήσω και πάλι με τον Δημήτρη που δεν θέλει να ακολουθήσει κάποιον για τους λόγους που αναφέρει, αλλά να κάνει το δικό του παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Kαλησπερα
    Ο οπαπ εχει το καλο οτι θα σου πληρωσει οτι λεει το χαρτακι σου και μεχρι 1 μυριο ευρω.
    Τα κακα που εχει ειναι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΙΚΗΤΗ γκανιοτα και οι μικρες αποδοσεις επομενως , και το οτι ΔΕΝ δινει ολα τα παιχνιδια του μονά αποδεκτα.
    Βλεπω ενα ματς παω να το παιξω εστω (λεμε τωρα ) και σε πιο χαμηλη αποδοση και μου λεει ο προποτζης '' κυριος βαλε ακομα ενα να γινει δυαδα ''.
    -Τι δυαδα ρε ? Πας καλα ? Εγω ενα παιζω και το χανω.

    Ενας αλλος επαιζε δυαδες και trixie και αποφασισε πλεον να παιζει μόνο μονά και μεις θα το ριξουμε στα παρολι ?
    Ο καθενας παιζει οπως θελει και χανει-κερδιζει οπως θελει , αλλα νομιζω οτι το στοιχημα στον οπαπ απευθυνεται σε παιχτες αλλου ειδους , τα μιλιουνια που λεγαμε τις προαλες .
    Ακομα και μονά να παιξεις με γκανιοτα 15% ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ .
    Σεβομαι ολες τις αποψεις αλλα εν ολιγης συντασομαι με το λοχαγο .Εχω μια ενσταση με πινακλ και μαραθον , μεγαλες αποδοσεις δε λεω αλλα εχω ενα φιλο που και στις δυο εχει οριο πονταρισματος 1 ευρω , τι να λεμε τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημερα
    Ειχα πει παραπανω οτι αγωνιστικα η Γκρεμιο μπορει να γκρεμι-σει οποιαδηποτε αντιπαλη αμυνα αφου παιζει μπαλαρα.
    Για την ιστορια χτες Γοδοι Κρουζ - Γκρεμιο 0-1 . Μια χαρα ειναι αγωνιστικα , αλλα στο βωμο του κοπα λιμπερταδορες μας χαλασε το προχτεσινο bet με την Παλμειρας . Συνεχιζουμε τις βουτιες...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλημερα.

    1. ΟΠΑΠ. Εσεις λετε να μην τον σκεφτηκα και εγω οπως εσεις; Ειδικα μετα το bet που μου αρνηθηκε η Πρασινη; Μαυρη απελπισια ειναι ομως οι αποδοσεις. Μπορει το 7.00 που βρισκεις στο internet να το βρεις και... 5.00 στον ΟΠΑΠ. Αυτο ειναι η διαφορα νικης απο πανωλεθρια.

    Να κανουμε ενα πειραμα και επειδη εχω προχειρο το excel του εξαιρετικου μας φιλου Eric Caatel, ας υποθεσουμε οτι ο Αντωνης επαιξε τις ισοπαλιες του κατα 0.20 ελαττωμενες. Οχι το 7.00 στο 5.00, αλλα το 3.20 στο 3.00. Το profit του λοιπον θα ηταν το... μισο παιδια μου! 50% κατω και ολα αυτα για ενα ταπεινο... 0.20. Παραιτουμαι απο την προσπαθεια να σας δειξω τι γινεται αν πεσουμε ακομα πιο κατω. Η νικη με την ηττα. Οταν ο αλλος μου επαιξε την Ειμπαρ στο 5.00 που κατρακυλησε απο το 7.00 και εγω του ελεγα no bet, μην το ζοριζεις αφου δεν προλαβες, Ειμπαρ παιζεις, να πληρωθεις Ειμπαρ και μου απαντα εχει απουσιες η Ρεαλ και (υπονοωντας επιπλεον) τι να κανουμε, το Σαββατο εγω προτεινω, τι θες 7 σελιδες απολογισμο; Ενα τα μονα και ενα αυτο, το ποσο δηλαδη αυστηροι ειμαστε με τις αποδοσεις. Ε δεν βγαινει με τον ΟΠΑΠ. Εδω συζηταμε το 0.20 διαφορα. Μαυρη απελπισια ειναι ο ΟΠΑΠ. Δεν κερδιζεις ετσι, χωρια που ΔΕΝ δινει ολα τα ματς μονα. Αλλη ιστορια αυτη.

    Και παω στην Sportingbet για να μην παιζω στην Πρασινη και δοκιμαζω και αλλη κρυαδα. Μα ειναι αποδοσεις αυτες; Και μην μου λετε για Pinnacle. Η ΕΕΕΠ εχει μπλοκαρει την σελιδα της, που πριν εμπαινα. Δεν υπαρχει προσβαση. Μην μου πει κανεις να μπω με "πατεντα". Ή εχεις προσβαση ή δεν εχεις. Αφηστε τις ταρζανιες που θα βαλουμε λεφτα εκει και δεν θα ξερουμε πως να τα βγαλουμε. Οταν/αν ερθει με το καλο, τοτε με το καλο. Για το οριο στην pinnacle μου φαινεται παραξενο. Ειναι μια απο τις καλυτερες.

    Δυστυχως εχουμε μονο Πρασνη και Sman (μην τον αδικω). Ολες οι αλλες, ειτε δεν εχουν αποδοσεις για το παιχνιδι μας, ειτε καποιες φορες σε συγκεκριμενη αγορα μπορει να εχουν πραγματι την καλυτερη αποδοση, αλλα αυτο συμβαινει σπανια (Sportingbet), ειτε σου βαζει οριο με τη μια γιατι κατα τα αλλα δεν ειναι Εταιρια με λεφτα απο πισω, αλλα ειναι... "σταβλος" (Glbet), ειτε μιλαμε για τον ΟΠΑΠ που ειναι μια κατηγορια μονος του και πως νομιζετε οτι συντηρει τοσα πρακτορεια; Με αυτα πορευομαστε.

    2. Καθε φορα που ξεκιναει η σεζον, μια μερα πριν, καθε 31 Αυγουστου, απλα "λεω" στον εαυτο μου οτι στοχος ειναι κατ αρχας να μην χασεις. Να μην επιτρεψεις στον Μπουκ να σε νικησει και ας βγαλεις μονο 1 Ευρω κερδος. Αυτα λεω συν καποιες "σαλτσες" του τυπου να εισαι ο εαυτος σου να ευχαριστηθεις το παιχνιδι και να μπορεσεις να βρεις "ωραια" στοιχηματα. Θελω να πω οτι δυστυχως προηγουμενες νικες δεν προεξοφλουν το τι θα γινει στο μελλον. Οταν γυρω σου το 98% των παικτων χανει (στην Ελλαδα, οπως λεει ο Μιχαλης, το 98% δηλωνει οτι τον κατατροπωσε τον Μπουκ, αλλα οκ, Ελλαδα...), οταν βλεπεις επαγγελματιες που "διαλυονται" απο το θηριο, δεν μπορει παρα να εχεις την μπαλα χαμηλα. Παμε με την μπαλα χαμηλα και στο τελος βλεπουμε. Μακαρι να υπηρχε τροπος το 500 να το κανουμε 3000. Οποιος τον εχει, εγω τον ακολουθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημέρα κι από μένα. Συμφώνησα με τον Δημήτρη στο ότι παίζεις πιο προσεκτικά και πιο συνετά όταν βγάζεις να πληρώσεις απ' την τσέπη σου αλλά εννοείται πως όχι στις αποδόσεις του ΟΠΑΠ. Δεν το συζητάμε. Στο πρακτορείο θα πάω 1 φορά τη βδομάδα να παίξω ένα συστηματάκι των 2 ευρώ και άλλα τόσα στο ΛΟΤΤΟ έτσι για να βοηθήσω με τον τρόπο μου να υπάρχει το πρακτορείο και να χει ο άνθρωπος δουλειά. Όσο γι αυτό που έλεγα ότι έχει δίκιο που δεν θέλει να ακολουθήσει κάποιον αλλά να θέλει να κάνει το δικό του παιχνίδι, με επιβεβαιώνει και επιβεβαιώνει και τον Δημήτρη αυτός που αποφάσισε να το γυρίσει σε μονά. Γιατί αυτός φέτος βγήκε χαμένος αλλά κάποιος που τον ακολουθεί (στα περισσότερα που προτείνει) με μονά τα 2 τελευταία χρόνια θα έχει βγει κερδισμένος. Άρα ο καθένας πρέπει να παίζει με τον τρόπο που τον βολεύει και που βλέπει ότι αποδίδει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Mια χαρα τα ειπατε Αντωνη και Νικο . Νομιζω οτι το συμπερασμα ειναι οτι παιζουμε ιντερνετικα και ΜΟΝΑ με τον τροπο που εχει ο καθενας μας .
    Και βεβαια χαμηλα τη μπαλα , πολυ χαμηλα για να εχεις εσυ τον ελεγχο . Ξεφυγες - εχασες - γεια σας .
    Παω λιγο παραπερα απο το 500 στο 3000 που ειπε αρχικα ο λοχαγος και επειτα ο Νικος . Βασικα ολοι καταλαβαινουμε οτι ο λοχαγος εκανε ενα σχημα λογου . Απο κει και περα ομως αν πουμε απο το 500 στο 2000 εμενα δεν μου φαινεται ακατορθωτο . Δυσκολο ναι . Πολυ δυσκολο μαλιστα αλλα οχι ακατορθωτο .Σε κατ ιδιαν συζητησεις με το Νικο και ισως και με τον Αντωνη (δε θυμαμαι καλα)τους ειπα οτι εγω προσωπικα αν παω απο το 1000 στο 1200 δεν ειμαι ικανοποιημενος . Θελω-προσπαθω την καβα μου να την κανω επι 2 επι 3 επι 4.Δεν ξεφευγω μ αυτο που λεω φιλοι μου , σας λεω οτι κραταω τη μπαλα πιο χαμηλα απ ολους σας , αφου οντως ειμαι ο χειροτερος ολων.Ο φιλος μας ο Αντωνης ειχε αρχικη καβα 15 και πηγε στο 49 , την αυξησε δλδ κατα 3,26 φορες , θα πηγαινε δλδ απο το 500 στο 1630 . Γιατι λοιπον μας φανηκε καπως αυτο που ειπε αρχικα ?
    Δεν μπερδευομαι καπου ,ξερουμε ολοι μας οτι τα προηγουμενα κερδη δεν εξασφαλιζουν τα επομενα και το μυαλο μου ειναι καθαρο αυτη τη στιγμη αλλα με το εκ των υστερων παραδειγμα του Αντωνη δικαιωνεται ο λοχαγος .
    Στην περιπτωση του sans voir θα πω απλα οτι και εκει μια αρχικη καβα 14-15 μοναδων ηταν αρκετη για να ακολουθησεις το Νικο που καταφερε profit 28. Δηλαδη η αρχικη καβα των 15 μοναδων συν 28 εγινε 43 μοναδες.Αρα αυξηθηκε κατα 2,86 φορες , αρα παλι δικιο ο λοχαγος .
    Και στον Ηλιακη (λοξυγγας θα τον πιασει τον ανθρωπο ) μια απ τα ιδια . Αν δεν παιξεις τα 1,60-1,70 που δινει μερικες φορες η καβα σου θα αυξηθει 3 με 4 φορες . Αυτο το βεβαιωνω εγω προσωπικα.
    Η μεγαλη καβα χρειαζεται μόνο οταν ερθεις αντιμετωπος με τη σκληρη πραγματικοτητα του drawndown αλλιως μπορεις να βγεις ευκολα στον αφρο .
    Τα λιγα bet ειναι το φαρμακο για να μη δεις το drawndown , ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ αυτο.
    Ηδη βρηκαμε 3 κερδοφορους τροπους , βρειτε ακομη εναν και κανουμε το εξης : Μια καβα των 2000 την χωριζουμε στα 4 και με το καθε ενα 500ρικο ακολουθουμε εναν τροπο . Για να μηδενισει ολη η καβα μας πρεπει να χασουν και οι 4 παταγωδως την ιδια χρονια. Ο ενας μόνο να κερδισει καλα μπορει να μας ισοφαρισει τη χασουρα των αλλων τριων.Αν κερδισουν 2/4 εχουμε σχεδον ΔΙΠΛΑ ΛΕΦΤΑ.
    Η συνεχεια δικη σας...........γιατι αν κερδισουν 3 θα γινω εγω υπερβολικος !!!
    Ναι βρε δεν ξεφυγα. Ειπαμε θυμαμαι οτι τα προηγουμενα κερδη δεν εξασφαλιζουν τα επομενα αλλα ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 4 ΜΑΖΙ ???????
    Απολυτα σιγουρο ΔΕΝ ειναι τιποτα αλλα οποιος το κανει αυτο τι λετε θα χασει ?
    Αμα το 3000 ο λοχαγος το κανει 2000 εγω λεω οτι εχει δικιο γιατι και 1500 να γινει ποιος θα μας κατηγορησει οτι δεν πετυχαμε το στοχο μας ???

    Ειπαμε οτι τα προηγουμενα κερδη δεν εξασφαλιζουν τα επομενα . Ναι ενταξει . Για σκεφτειται και σεις τα αλλα και θα το θυμαμαι και γω αυτο , σας το υποσχομαι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μιχάλη σχετικά με τον οπαπ διαφωνώ, πιστεύω σε περίπτωση μεγάλης πληρωμής θα κάνει ότι κάνουν και οι άλλοι soft bookmakers .

    Θα ψάξει να βρει αιτίες είτε με προφανή λάθη, είτε θα σου πει Β Ιταλίας εγω δεν πληρώνω ένα μυριο είτε οτιδήποτε άλλο.

    Δεν λέω ότι δεν θα πληρώσει καθόλου αλλά πρώτα θα ψάξει να βρει λόγο να πληρώσει λιγότερα.

    Καπού είχα διαβάσει για ενα γεγονός που ειχαν max bet 70 euro.
    Φυσικα τα όσα λέτε περι απαγορευτικής γκανιοτας με βρισκουν σύμφωνο .

    Από εκεί και πέρα μου κάνει εντύπωση για τα όρια που λες σε πινακλ και μαραθον.
    Έχω την άποψη ότι bookmakers κανονικά θα πρέπει να λέγονται μόνο οι sharp οι άλλοι είναι απλοί <> οι οποίοι πουλάνε συνήθως σε μια τιμή α που κάπου αλλού κάνει ~1.03 x α και έτσι βγάζουν το ψωμί τους.

    Κάποιες φορές βέβαια θέλοντας να κάνουν μεγαλύτερο τζίρο προσφέρουν τιμές που είναι ψηλότερα από την πιάτσα η και στη ζώνη του value αλλά δεν τους νοιάζει αν δεν παει καλα γιατί έχουν μάθει να βάζουν όρια- αρνηση πληρωμων οπότε παίρνουν μικρό ρίσκο.

    Τώρα να φας λιμιτ ένα ευρώ σε πινάκλ πρώτη φορά το ακούω.

    Ασχέτως από αυτά που γράφουν < winners are welcome > κλπ αν κάποιος αναλύσει με βάση τη λογική το πώς δουλεύουν θα διαπιστώσει ότι δεν έχουν ανάγκη να λιμιτάρουν κανέναν και ας εχουν την γκανιοτα 2,5%.

    Ακόμα και αυτοί που ασχολούνται μόνο με arbitrage ξέρουν ότι σε βάθος χρόνου λάθος τιμές δίνει πάντα ο soft και όχι η πινακλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φωτη για τον οπαπ ξερω οτι περισι 5 χιλιομετρα παραδιπλα απο μενα ανθρωπος γνωστος δικος μου με ονομα και επιθετο επαιξε 4 ανατροπες με 1 ευρω και πηρε καθαρα 335.000 ευρω.Μπαμ-μπαμ χωρις δευτερη κουβεντα. Αυτο στανταρ στο λεω εγω. Τωρα για το 1 μυριο δεν ξερω , απλα θεωρητικα δεινει μεχρι αυτο το ποσο.Αυτο γνωριζω.

      Για Μαραθον ευκολα τρως max bet 5 και 10 ευρω και αν τους ζορισεις λιγο στο κανουν 1 και σε τελειωνουν.
      Νομιζω ομως οτι η διαφωνια σου ειναι στην Πινακλ .Θα σου πω αυτο που ειπε ο Νικος πριν οτι :
      Δεν υπαρχει προσβαση. Μην μου πει κανεις να μπω με "πατεντα". Ή εχεις προσβαση ή δεν εχεις. Αφηστε τις ταρζανιες που θα βαλουμε λεφτα εκει και δεν θα ξερουμε πως να τα βγαλουμε.

      Περαν αυτου για το οριο του 1 ευρω στη συγκεκριμενη εταιρια μετεφερα αυτο που μου ειπε φιλος ( ισως να κανω και λαθος εγω ) .
      Θα το διασταυρωσω ομως και θα σου απαντησω με σιγουρια προσεχως αν σε ενδιαφερει .
      Παντως το προβλημα ειναι οτι δεν εχουμε προσβαση και οχι το οριο. Να βαλω λεφτα καπου που να μην ξερω αν καταφερω να τα βγαλω ?
      Ποτε.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ οτι είναι προβλημα η μη προσβαση .
      Στην παρενθεση είχα γραψει (εμπορος) αλλα για καποιο λογο το εφαγε.
      Οπως κάθε εμπορος αν δεν εχει κέρδος παυει να ασχολειται ετσι και αυτοι οταν δεν εχουν κέρδος εξαντλειται η υπομονη τους, οποτε αργα η γρηγορα θα έρθει το μοιραίο.

      Το ποσο γρηγορα εξαρταται απο τον τροπο παιχνιδιου του καθενός και ποσους πελάτες έχουν .

      Τωρα για τον οπαπ οκ αυτα που λες,
      η προσωπικη μου αποψη είναι να μην ρισκαρω να δω ποσο φερεγγυοι ειναι .

      Διαγραφή
    3. Ουτε λογος : )))

      Για την Πινακλ δεσμευομαι να σου απαντησω προσεχως ( μολις βρω τον αλλον ).
      : )))

      Διαγραφή
  23. Να συμπληρωσω οτι αν λαβω υποψιν τις αλλαγες που θα κανουν ο Αντωνης και ο Νικος αυτο που ειπα παραπανω το πιστευω περισσοτερο. Ο Ηλιακης και 4ος θα μας κουρασουν λιγο στο να τους κυνηγαμε αλλα κι αυτο μπορει να γινει. Ειπαμε ειναι δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τωρα μιχαλη με προκαλεις ...οι αλλοι δεν θα μας κουρασουν?ο Νικος 60 μπετ ολη τη χρονια και αν κανει και αυστηροτερη επιλογη μπορει να φτασει και 30.
    Μονο οι ισοπαλιες ειναι ποιο μπολικες.
    Τα λιγα μπετ προυποθετουν ΥΠΟΜΟΝΗ και αυστηρη πειθαρχια στο πλανο.
    Οι ευκαιριες εξαλλου βρισκονται στα λιγα μπετ κακα τα ψεματα.
    Να το διευκρινισω λιγο διοτι οποιος παρακολουθησει τα γραφομενα μου μπορει να μπερδευτει.
    Στα πολλα μπετ το ποιο πιθανο ειναι το μικρο πλεονεκτημα εως καθολου.Το μικρο πλεονεκτημα με τον μεγαλο τζιρο φερνει πολυ καλα αποτελεσματα με την προυποθεση οντως να ισχυει .Το κακο της μεθοδου τα μεγαλα αρνητικα σερι που μπορει να ξεπερασουν το -30 και εν στη συνεχεια πρεπει να τοποθετηθουν τα νεα μπετ.
    Στη αντιπερα οχθη το μεγαλο πλεονεκτημα βρισκεται στα λιγα μπετ. Θεμα με αρνητικα σερι δεν υπαρχει διοτι το μεγαλο πλεονεκτημα ανω του 10% εννοω το μεγαλο του αρνητικο σερι drawdown μπορει να φτασει το -15 το οποιο αντιμετωπιζεται ευκολα διοτι δεν υπαρχει και θεμα τοποθετησης πολλων μπετ στη συνεχεια.
    Το αρνητικο των λιγων μπετ απο την αλλη ειναι ο μικρος τζιρος στοιχηματων που μεταφραζεται σε μικροτερα κερδη.
    Υπαρχει και για αυτο αυτο η λυση μεγαλο μπετ = μεγαλος τζιρος απο 100 γιουρο και πανω εννοω.
    Θα μου πειτε λογικα ρε μεγαλε με 100 γιουρο τοποθετηση στο καθε μπετ να πουμε 3 4 την ημερα θα βρισκομαι με υπογλωσια δεν γινονται αυτα ....οποτε παω πασο.
    Δηλαδη μπρος γκρεμος πισω το ρεμα μαλλον σας μπερδεψα μαλλον μπερδευτικα και εγω , επομενως καντε οτι σας φωτισει ο θεος χαχα
    Καλο απογευμα σε ολους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηθελα να πω οτι ο Νικος με τον Αντωνη ΔΕΝ θα μας κουρασουν γιατι υπο προυποθεσεις εμεις μπορουμε να μαθουμε τα bet τους πριν τον book : )))
      Μεγαααααλο πλεονεκτημα αυτο !!!

      Διαγραφή
  25. Ισως παραξηγησα την 'κουραση' καταλαβα σημαινει λιγα μπετ επομενως υπομονη χωρις στοιχημα ισως και για μερες εως οτου εμφανιστει το νεο μπετ τωρα βλεπω μαλλον εννοουσες οτι χανεται η αξια απο το μπετ εφοσον δημιοσιευτει διοτι το κατεβαζουν αμεσως οι εταιρειες οντως ισχυει οκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλημερα

    Ειμαι εξω φρενων . Μου εστειλε ο Αντωνης το XL του για μελετη και τι να δω ?
    Στα 403 bet ξεκινησε με καβα 15 και την εκανε 95 !!!!!!!!!!
    Την εκανε επι 6,33 φορες !!!!!!!
    Ο λοχαγος ειπε να παμε απο τα 500 στα 3000.
    Για να δουμε λιγο 500 επι 6,33 ποσο κανει ρε παιδια ????

    3166 κανει ειχε δικιο ο λοχαγος................(σεκος)

    Χαμηλα τη μπαλα ναι ρε boys μαζι σας ειμαι αλλα τα νουμερα ειναι νουμερα.......

    Εχουμε φαει τα συκωτια μας ολο το χρονο , οτι παιζεις να το ποσταρεις Αντωνη του λεω γιατι ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ , '' ναι Μιχαλη μου λεει ''και παει και τα κρυβει .

    Επιπολαιη η νεολαια Μπαζ ...........σαν να καταλαβαινω γιατι εγινες ερημιτης !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Kαλησπερα
    Να απαντησω στο Φωτη για Πινακλ και Μαραθον.
    Στη Μαραθον εχει ο φιλος οντως οριο 1 ευρω , οπως το ειπα δηλαδη.
    Για την Πινακλ δεν ισχυει , δεν ειχε οριο , απλα μου ειπε οτι πλεον δεν υπαρχει προσβαση και το μπερδεψα εγω. Το λαθος δικο μου λοιπον.
    Για τους εκτος Ελλαδας ολα καλα με την Κυρία Πινάκλ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μιχάλη , για την μάραθον έχω και γω την άποψη ότι μπορεί να έχει θεματακια ενίοτε.

      Διαγραφή
  28. Όλα under στην Τασμανια! Όλα!
    Οι τιμές τους αλλού για αλλού.

    Δεν σταματάμε να τους "αγαπαμε"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αδικο δεν το θελει ουτε ο θεος ουτε ο διαολος ( της Ταζμανιας φυσικα ).
      Το δικιο ηρθε στη θεση του ...

      '' αγαπαμε '' χαχαχαχα σωραιοςςς ρε Μπραβο !!!

      Διαγραφή
  29. Το βαρεθηκα αυτο το '' καυσωνας προ των πυλων '' .
    Το βλεπω και ασυναισθητα αναβω το air condition.
    Aν δεν αλλαχτει λειαν συντομως ο υπευθυνος να αναλαβει να μου πληρωσει το λογαριασμο της ΔΕΗ : )))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστον να κάνει διακοπές.
      20 μερες του έμειναν.
      Εκμεταλλευτειτε την ευκαιρία και μην σκεφτεστε στοιχηματικά.
      Θα βαρεθείτε το στοίχημα οταν αρχίσει η σεζόν.

      ΥΓ Σάββατο 3 Τασμανιες, Κυριακή μια. Να δούμε το αποδόσεις θα βάλουν οι ειδήμονες...
      Σήμερα ένα g/g στην Μολδαβία. Αυτό θα πει αγραναπαυση!
      :)

      Διαγραφή
    2. Το ξερω απλα ψαχνω χορηγο για το λογαριασμο της ΔΕΗ . : )
      Ωραια αγραναπαυση κανεις :)

      Διαγραφή
  30. Συνθήκες surebet

    Αύριο φιλικό Ρίγα-Πάφος
    3.20 ο άσος sman
    1.72 το Χ2 Πράσινη

    Μου βγάζει... 11.8% αποδοση surebet και δεν το πιστεύω! Μήπως κάνω λαθος;

    Φυσικά και ΔΕΝ θα ασχοληθώ. Θα το δουν. Δεν είναι αυτο το δικο μου "αθλημα". Απλα το λέω για να δηλώσουμε ότι ακόμα και τώρα στον καυσωνα εμείς έχουμε τα μάτια μας ανοικτά.

    Επειδή οι ομάδες έχουν (λέει) καλές σχεσεις, κάποιος θα μπορούσε να βάλει και τα 1/2 & 2/1.
    Από 20.00plus έκαστο. Λες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραια αγραναπαυση κανεις : )

      Και αυριο εχεις και τα under απο Ταζμανια και η αγραναπαυση συνεχιζεται........ : )

      Διαγραφή
  31. Τασμανια, η συνήθεια που έγινε λατρεία!
    under 2.5 @ 11.00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Oυπς !!!
    Μολις εγινε ενα hard στατιστικο . Μολις ξαναεμφανιστει θα το αναφαιρω ξανα . Θα παμε με το φαβορι δυστυχως και οχι με το αουτσαιντερ .
    Δεν ξερω αν το φαβορι θα ειναι 1,30 η 1,80 η 2,20 παντως θα παμε μαζι του.Αν ειναι του 1,30 απλα θα το αναφαιρω χωρις να παιχτει .
    Αν ειναι του 1,80 η του 2,20 βεβαιως βεβαιως θα παιχτει : )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλημερα
    Ουτε λογαριασμο εχω ουτε σκοπο εχω να ανοιξω αλλα ειναι δυνατον ?

    http://www.worldbet360.com/pinnacle.html

    Καλα ειναι δυνατον ? Η pinnacle εχει max winnings 250 ευρω ?

    Δεν το πιστευω , δεν μπορει να αληθευει.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Και μια ερωτηση......
    Η δυναμη της στοιχηματικης ειναι το '' μοτίβο '' της με τους ορθολογικα φτιαγμενους πινακες της και τις αλανθαστες αποδοσεις η η μεγαλη κεφαλαιοποιηση (διαθεσιμα κεφαλαια ) που εχουν κι ετσι μπορουν ανα πασα στιγμη να απορροφησουν οτι ρευστο πεταει στην αγορα και να εκμηδενισουν την οποια αξια ( value ) μπορει να εμπεριεχουν οι αποδοσεις ????

    Εδω σε θελω............μμμμμμμμ το σιγουρο ειναι οτι και τα δυο παιζουν το ρολο τους αλλα αν τα διαχωρισουμε και τα εξετασουμε χωριστα ....

    Βοηθαει οποιος μπορει οπως μπορει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Παμε να τα δουμε ξεχωριστα.Η μεγαλη κεφαλαιοποιηση απλα τους επιτρεπει να εχουν τοσο μικρη γκανιοτα χωρις να ρισκαρουν την επιβιωση της εταιρειας .
    Στο δευτερο η αποψη μου ειναι οτι το συνολο των παικτων στα εμπορικα παιχνιδια διαμορφωνει στο τελος την δικαιη τιμη επομενως οι ιδιοι οι παικτες τοποθετουν κατα καποιο τροπο την πιθανοτητα στην ακριβη της θεση .
    Γι αυτο και δυσκολο να υπαρξει αξια.Ειναι σαν να λεμε μπαγερν -αρσεναλ που επαιξαν το μεσημερι αν ρωτησουμε 10 ατομα ποιος θα νικησει οι μισοι μπορει να πουν αρσεναλ διοτι μπορει να πεσουμε σε αρσεναλικους επομενως θα εχουμε 50% και 2.00 ποσοστο αλλα αν παμε στα 100ατομα η ακομη στα 1000 ατομα θα εξομαλυνθει η κατασταση με 650 τουλαχιστον παικτες η 700 να επιλεγουν την μπαγερν και αυτοι οι πακτες πονταρουν τα λεφτα τους και με αυτον τον τροπο διαμορφωνουν την σωστη αποδοση.
    Τωρα να μαι ειλικρινης μου φενεται συμφωνουμε αλλα δεν καταλαβαινω καλα την διατυπωση το ''ρευστο που πετα η αγορα'' δεν ξερω το ιδιο λεμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Eνα - ενα βρε απο την αρχη.
    Το πρωτο θεμα μας ειναι αν οντως η μεγαλη pinnacle εχει max winnings 250 ευρω.
    Αν αληθευει (για μενα παντα ) δεν ειναι μεγαλη , ειναι ψιλικαντζου. Να τη βρασω και αυτη και τις τιμες κλεισιματος της ...........
    '' Ναι σου δινω καλυτερες αποδοσεις απο τους αλλους αλλα μη με κερδισεις πολυ , να με κερδισεις λιγο '' τι ειναι αυτα ρε !
    Εδω θελουμε τη βοηθεια καποιου που να γνωριζει απο pinnacle αλλιως δεν εχει νοημα . Καπου υπαρχει λαθος αλλα δεν ξερω που .
    Δεν μπορει ο κολοσος να εχει οριο κερδους 250 ευρω .
    Πρωτα θελουμε καποιον '' ειδικό '' να μας δωσει τα φωτα του , καποιον που να γνωριζει οχι απο στοιχημα αλλα απο pinnacle ...........

    Κολοσος λεει , οριο κερδους 250 ευρω λεει , τροχιοδεικτης της αγορας λεει , οι τιμες κλεισιματος της αντικατοπτριζουν τις δικαιες λεει , ακρη δε βγαζω λεω ...............δειξτε μου που κανω λαθος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα.
      Ο φίλος AlexMrk (Fidodido) παίζει στην Pinnacle και μας διαβάζει και ισως μας πει δύο λόγια.
      Η pinnacle πριν 2 μήνες μπήκε και επίσημα στην black list και έτσι δεν υπάρχει πλέον πρόσβαση. Εγώ είχα προλάβει και εγγράφηκα αλλά ευτυχώς λεφτά δεν τους έβαλα. Δεν πρόλαβα. Ήρθε η ΕΕΕΠ. Τώρα αν κάποιοι μπορούν να έχουν πρόσβαση με "κολπακια", δεν ξέρω.
      Αλλά το όριο 250 € μου φαίνεται ότι δεν μπορεί να ισχύει. Δεν μιλάμε για την goalbet, ετσι;

      Διαγραφή
  37. Μιλαμε γι αυτο εδω : http://www.worldbet360.com/pinnacle.html

    Αν το ανοιξεις λεει καπου εκει στη μεση max winnings 250 ευρω. Εγω βλεπω λεει pinnacle , τωρα να ειναι goalbet η καποια αλλη δεν γνωριζω .Δειτε το κι εσεις τι να πω . Παντως πανω πανω λεει Name : Pinnacle Sports και παρακατω λεει max winnings 250 ευρω . Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο αλλα θελουμε καποιον που να γνωριζει τα ενδοτερα της κυριας Pinnacle .
    Aν ειναι ετσι πως στην ευχη λογιζεται σαν '' μεγαλη κυρια '' , και εχω διαβασει τον τελευταιο καιρο διάφορα και ειχα φτασει στο συμπερασμα οτι τις αλλες τις εχει μια μπουκιά . Πως τις εχει μια μπουκιά με οριο 250 ευρω ????????

    Οποιος φιλος μπορει να βοηθησει ας το κανει . Χασαμε και το Φωτη το δικο μας , εξαφανιζολ κι αυτος .
    Θα βαλω τη Νικολουλη παλι ........ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να βοηθήσω εγώ:

      Ρε Μιχάλη, ρε αρχηγέ, ρε Fairplay,
      250 χιλιάδες Ευρώ λέει!!! Ποια 250€;
      Χιλιάδες αγόρι μου!

      Είναι αυτό: 250,000 = διακόσια πενήντα Ευρώ;
      Οι Αγγλοσαξoνες (να ξερεις) το "κόμμα" το έχουν όπως εμείς τις "τελείες". 250,000 είναι σαν να λέμε 250.000!
      Και αυτό το minimum bet 1,00 Ευρώ θα έπρεπε να το γραφει 1.00 Ευρώ (με τελεια) και ίσως αυτό σε μπέρδεψε.

      Με 250 χιλιάρικα νομίζω ότι είμαστε καλά ετσι;

      :)

      Δες το και αλλιως:

      http://www.worldbet360.com/gr/sportingbet.html

      η sportingbet πχ είναι δυνατόν να δίνει μέγιστα κέρδη 100 Ευρώ; Ψιλικατζήδες είναι; Θα κάνουν μηνυση στην worldbet360 για συκοφαντική δυσφημηση δια του Τύπου.

      Γιατί δεν μου το λεγες νωρίτερα να το δω και βασανιζόμαστε άδικα των αδικων;

      Διαγραφή
    2. Aυτο ειναι , αντε ρε ειπα κι εγω .........χαχαχα
      Αυτο ειναι το κομμα και η τελεια ......ρε τι μπορει να παθει ο ανθρωπος :)
      Thanks παιδες , συνεχιζουμε την αγραναπαυση.
      Αρα το συμπερασμα οτι η pinnacle αν θελει τις εχει τις αλλες μια μπουκιά ολες μαζι ισχυει .

      Διαγραφή
    3. Ναι, αλλα μένει το πρόβλημα:

      πώς παίζουμε εμείς στην Pinnacle

      Να, αίφνης σήμερα μπόρεσα και μπήκα στον (χωρις χρηματα, το είπαμε) λογαριασμό μου. Αλλες φορες (τις περισσότερες) μου "πεταει" την σελίδα της ΕΕΕΠ. Ετσι όμως δουλειά δεν γίνεται. Δεν μπορει κανείς να βάλει χρήματα και μετα να "κλειδωθεί" απ έξω, ούτε μπορει να μπαίνει μεσω "πατέντας". Αν δεν ερθει με κανονικη αδεια λειτουργίας στην Ελλαδα η Εταιρία, φοβάμαι οτι συζητάμε τσάμπα...

      Διαγραφή
  38. Καλημέρα παιδιά.

    Μιχάλη, εκεί που διαβάζεις 250 ευρώ, στην πραγματικότητα γράφει 250.000 ευρώ. Αυτή είναι μια παρουσίαση-διαφήμιση της Πίνακλ, όπου λέγονται ενδιαφέροντα πράγματα. Αν και θα πρέπει να κρατάμε και μια μικρή επιφύλαξη, καθώς κανένας λογικός μπουκ δεν έχει συμφέρον να αποκαλύπτει τα ουσιώδη.

    http://globalextramoney.com/special-reports/pinnacle-bet-review

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο Δημήτρης παραπάνω είπε πως η αγορά στα πιο εμπορικά παιχνίδια διαμορφώνει τη σωστή απόδοση. Είναι όντως έτσι ?

    Αυτό το ερώτημα είναι το δεύτερο πιο κρίσιμο ερώτημα στην υπόθεση του αθλητικού στοιχήματος. (Το πρώτο είναι γιατί πραγματικά παίζουμε). Η επικρατούσα άποψη είναι ότι όντως η αγορά με τις τοποθετήσεις της οδηγεί τις αποδόσεις στο δίκαιο σημείο, και κατά συνέπεια λίγο πριν την έναρξη ενός γεγονότος η όποια αξία έχει εκμηδενιστεί. Από την πείρα μας βλέπουμε πολλές φορές πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Και τότε αναρωτιόμαστε, βλέπουμε μια αντιπροσωπευτική ψηφίδα από τη μεγάλη εικόνα ή ένα παραπλανητικό στιγμιότυπο που τη συγκεκριμένη στιγμή δικαιώνει την αμφιβολία μας. Προσωπικά αμφιβάλλω για το αν η αγορά έχει την δύναμη ή την ευθυκρισία να οδηγήσει τις αποδόσεις στην δίκαιη τιμή τους. Αλλωστε τί είναι η αγορά και ποιοί την συναποτελούν ? Και τί σημαίνει δίκαιη/σωστή τιμή σε έναν διαρκώς μεταβαλλόμενο/απρόβλεπτο κόσμο. Για το συγκεκριμένο ζήτημα είχαμε σκοτωθεί στο παλιό φόρουμ. Διαβάστε τί λέει ένας πρώην της Πίνακλ, ο Ryan Henderson.

    Winning customers are often the first to bet into a market when the prices are what we might call ‘soft’. They will have their own ideas, from their own proprietary handicapping, about what the odds should be, so if our odds diverge from that, they will dive in. This causes the market to quickly move. A good example of this was after the Champions League semi-final draw, when Bayern Munich began as slight underdogs at home to Barcelona for the 1st leg. Almost instantaneous interest on Munich reversed the situation, and now those early bettors will be congratulating themselves on getting Munich at above the “shaped” market value, and congratulating Jupp Heynckes on a job well done (Munich won 4-0). Sharp players will also be very active close to start of events, when what we call ‘public money’ inflates the favourite’s odds, which sharper players might fade.

    Τί συμπέρασμα βγάζετε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημητρη επιγραμματικα γιατι με τους προβληματισμους που θετεις γραφεις βιβλιο ευκολα. Παμε. Πρωτον παιζουμε απο χομπι και προσπαθουμε να παρουμε και τα ψιλα μας.Δευτερον αλλο οι μπουκμεικερς και αλλο η αγορα. Οι αγορα ειμαστε εμεις οι παικτες και ναι εμεις με τα πονταρισματα μας διαμορφωνουμε τις τιμες κλεισιματος των αποδοσεων .Η δικαιη αποδοση ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα αλλα ναι μπορει να εκφραστει μ εναν αριθμο μας αρεσει η οχι .Προπονηση προσεχως εδω στις αγγλιδουλες . Ολα ειναι αριθμοι στο στοιχημα.
      Για τον κυριο Ryan σωστα λεει οτι οι κερδισμενοι (οι παιχτουρες ) οταν ανοιξουν οι αποδοσεις οι μπουκμεικερς εντοπιζουν νωρις και πονταρουν οπου βλεπουν λαθος οσο οι αποδοσεις ειναι ακομη '' ελαστικες '' και κρυβουν αξιες . Οταν πεσουν χρηματα πανω στα λαθη οι μπουκ τα βλεπουν και κανουν διορθωσεις . Ετσι το αρχικο 5,00 θα γινει πχ 3,50 ασχετα με το αν βγει η οχι το σημειο.Οι sharp παιχτες περιμενουν λιγο πριν τη σεντρα που φορτωνεται το φαβορι για να πονταρουν αν πονταρουν την κοντρα . Παντως ο κυριος Ryan δεν ειναι και δικος μας ανθρωπος...... αυτα εν συντομια .

      Διαγραφή
  40. Και για να μην "σκουριάζουμε":

    στην First Division της Ιρλανδίας παίζει ο πρώτος με τον δεύτερο και το διπλό δίνει 7.50 στην Pinnacle (δυστυχως μόνο 6.50 στην Πρασινη).

    Χωρις να παρακολουθώ την Κατηγορία, η Γουοτερφορντ φαίνεται πραγματικά δυνατή ομάδα και ορθώς είναι το φαβορί, η δε άλλη, η Κοουβ Ραμπλερς δυσκολεύεται εσχατως εκτός εδρας, αλλα τα αποτελέσματα (ήττες 2-1, η μια στο 90', το άλλο στραβωσε απο την αρχη) μπορει να μην λένε και την αληθεια.

    Εν πάση περιπτωσει, πρώτος με δευτερο παίζει και από 7.00 και πάνω θα μπορούσε κανεις να πάρει το bet. Ειναι μια σκέψη για αγραναπαυση. Αν το αουτσαιντερ ήταν 1 με 2 κλικ καλυτερο, το bet θα ηταν αρκετα καλό νομιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πηγε στο 8,00 στην αγαπημενη σου πρασινη .
      Προβλεπω διακοπη αγραναπαυσης : )

      Διαγραφή
    2. Επαιχθη.

      Ειρησθω εν παροδω 5.50 (μόνο) το 2(0.0) και (εντελως χαλια) στο 2.67 το 2(+0.5).

      Στο Πρωτοκολλο και αυτο. Εχουμε με αυτο μαζεψει 37 ματς

      Διαγραφή
    3. 10.00 τωρα, χωρις ουσιωδη μεταβολη στο X2.

      Διαγραφή
    4. !!!!!!!!!! 10αρι !!!!!!!!!!
      Τι γινεται ρε παιδια ???
      Υπαρχει κατι που δεν ξερουμε ???
      Εγω απουσιες δε κοιταω , ο ορισμος του sans voir .
      To 2 (0.0) στο 6,60
      Παντως στο Χ2Δ μας κλεβουν ασχημα 4,20+10,00=14,20 δια 4 μας κανει 3,55 οχι 2,75 .
      Εχω την εντυπωση οτι φοβαται το Χ2 και οχι το ξερο 2πλο.

      Διαγραφή
    5. Κατι συμβαινει εδω . Το 2πλο στη bf ειναι στο 5,50 οσο δηλαδη και στην paddypower και στην pinnacle στο 9,77. Χαος.....

      Στην sportingbet στο 6,50
      και στην mybet στο 6,80 ( τα χαλια μας )

      Θα δειξει ποιος εχει δικιο.

      Διαγραφή
    6. Λοιπον 60-25-15 ειναι το ματς μέσες άκρες.

      Το ξερό διπλό (10.00) σου δίνει 50%
      Το 2(0.0) στο 6.60 σου δίνει λιγο κατω από 25%.
      Και το Χ2 @ 2.75 σου δίνει 10%

      Αρα, εδώ είναι ή ξερό διπλό ή δεν παίζεις τίποτα.

      Δεν θα μαθουμε ποτέ αν είχαμε ή όχι δίκιο. Στα 100 ή 200 ή 300 ματς θα μάθουμε αν ο τρόπος σκέψης μας έχει ή δεν έχει δίκιο. Σε μεμονωμένο ματς όχι. Ειτε λήξει 5-0 είτε λήξει 0-5. Αυτό πιστευω.

      Για να δούμε, για να εχει ενδιαφερον η μερα αύριο...

      Διαγραφή
    7. Με κάνατε να το ψάξω. Προφανώς οφείλεται στους πολλούς τραυματισμούς των φιλοξενούμενων. Διαβάστε εδώ. Δέκα τραυματίες κι ένας με κόκκινη κάρτα. Κανονική ενδεκάδα.
      http://cobhramblers.ie/?p=2269

      Διαγραφή
    8. Δεν ειναι η μερα μου......

      Νομιζα οτι παιζει σημερα : ) :)

      Παω για βουτια και το βραδυ θα δωσω κι εγω μια δικαιη αποδοση.
      Αντε κι εσυ Δημητρη να εχουμε διασταυρωση αποψεων που δεν ξερεις τι ειναι και πως βγαινει ,εχει προπονηση σημερα :)

      Διαγραφή
    9. Αυριανό.

      Μπραβο Δημητρη για το research.
      Ρε συ, αυτοί είναι κανονικότατο Νοσοκομείο. Δεν υπάρχουν αυτα! Πέσαμε στην περίπτωση.

      Διαγραφή
    10. Για το εν λογω ματσακιον ΔΕΝ ειμαι ειδικος , δηλωνω ασχετος με τη συγκεκριμενη λιγκα αλλα αν ειχα ομαδες Α και Β και κοιτουσα μόνο στεγνα νουμερα θα εδινα 50-30-20 και αν το ζοριζα λιγο θα ελεγα 55-27-18 δηλαδη σαν σετακι αποδοσης βλεπω 1,80-3,60-5,50 .

      Συντασομαι δλδ περισσοτερο με paddy και b f παρα με τις αλλες.

      Το 1,80 το εκανε 1,40 γιατι φοβαται μην πληρωσει τους φαβοραδηκες λογω νοσοκομειου.
      Το 10αρι λεει 10% πιθανοτητα επαληθευσης , ο Νικος βλεπει περιπου 15% κι εγω 18% .Το πλεονεκτημα η 50% ειναι η 80% ειναι τεραστιο . Ο ορισμος του sans voir ειναι αυτος. Το νοσοκομειο λεει οχι , τα νουμερα λενε ναι . Ναι απο μενα αβλεπι !!!

      Διαγραφή
    11. Μιχάλη, μου ζητάς να εκτιμήσω πιθανότητες σε ματς τελείως αγνώστων ομάδων, όπου ξανά η μια ενδεκάδα θα είναι "απόψε αυτοσχεδιάζουμε". Αδυνατώ φίλε να υπολογίσω. Το φαβορί πηγαίνει για την πρωτιά και την άνοδο, και έχει μπροστά του τεράστια ευκαιρία να καθαρίσει το πρωτάθλημα. "Βλέπω" δυνατό άσσο με αυτά τα δεδομένα. Χοντρικά και τελείως αισχρά κομπογιαννίτικα, θα σου έλεγα 65-25-10. Το σετ το βλέπω λογικό. Τα δεδομένα δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αισιοδοξίας. Τώρα, αν οι φιλοξενούμενοι πάρουν το μαγικό ζωμό του Πανοραμίξ και αναρρώσουν όλοι ταυτόχρονα ή αν οι γηπεδούχοι αύριο σπάσουν τα δοκάρια, αν ο αμυντικός τους στο 15' φάει κόκκινη, αν αρχίσει να βρέχει καταρρακτωδώς, ναι έχουμε ελπίδες σε κάποια κλωτσοπατινάδα ή σε κάποιο τραγελαφικό στημένο να μπει η μπάλα στα δίχτυα του αντιπάλου. Αλλά αυτό δεν μπορεί να ονομάζεται στοίχημα. Τα γράφω έτσι γλαφυρά για να γελάσετε και όχι για να θυμώσετε. Καλό βράδυ φίλοι μου.

      Διαγραφή
  41. Mου ανοιξατε την περιεργεια και εκατσα και ψαχτηκα και εγω λιγο. Σας εχω ενα καλο νεο και ενα κακο. Ξεκινω απο το κακο. Απο στατιστικης αποψης το σετ στις αποδοσεις κρυβεται πισω απο το 74-19-7 δηλαδη 1.35-5.25-14.00 χωρις προμηθεια μπουκμεικερ.
    Συνεπως απο στατιστικης πλευρας πιστεψτε με απο την πλευρα του αουτσαιντερ δεν υπαρχει ευκαιρια.
    Παμε τωρα στα καλα νεα. Η στατιστικη οπως ολοι γνωριζουμε δεν παιζει στοιχημα διοτι αν επαιζε θα κερδιζαμε ολοι και τοτε οι μπουκ θα σκεφτοταν κατι πανω σε αυτο το κομματι ,μαλιστα στη προκειμενη περιπτωση παμε προς τον ασσο σε οτι αφορα τυχον αξια απο στατιστικης αποψης.Ομως το καθε παιχνιδι ειναι διαφορετικο γι αυτο και ελπιζω αυριο να επαληθευτει το 26% ανεξαρτητα εαν η διπλη ευκαιρια δεν παρουσιαζει βαλιου διοτι ειναι κοντα στο 3.00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κανω αντιπαραθεση σε υποκειμενικη αποψη .Ειναι ολα δεκτα εφοσον μιλαμε υποκειμενικα , καταθετουμε προσωπικη αποψη.
      Ομως απ οτι καταλαβαινω το 14,00 το δινεις χωρις να λαβεις υποψιν το '' νοσοκομειο '' . Καταλαβα σωστα η λαθος ?

      Απλα σου θυμιζω οτι παιζει ο πρωτος με το δευτερο και η βαθμολογια λεει 42 με 36 .
      Αν επαιζε ο 1ος με τον τελευταιο σε μια λιγκα 8 ομαδων ποσο θα πληρωνε το 2πλο ? Απο κατι τετοια αλλα πιο μελετημενα ο Iliakis γραφει profit +160 μοναδες .

      Kαι μη με ρωτησεις '' εσυ Μιχαλη ποιος λες οτι θα κερδισει '' γιατι θα σου πω το φαβορι με σκορ 3-0.
      Να σε προβληματισω θελω οχι να σου αλλαξω αποψη .


      Οι κουβεντες αυτες σταματανε με την εναρξη του αγωνα . Μετα επιτρεπεται μονο WON - LOST και παμε για αλλα.

      Κραταω τη φραση του Νικου : '' Εγώ αυτό που ήταν να πάρω από το ματς το πηρα: "Όταν βλέπεις παράξενες αποδόσεις, πάντα να ρωτάς γιατί". Έπρεπε να το ψάξω. ''

      Διαφωνω με την αποψη οτι δεν βγαζεις πιθανοτητες με αγνωστες ομαδες . Προπονηση πως θα κανουμε ρε σεις ??? Αν προσπαθησουμε λιγο παραπανω στα αγνωστα τοτε στα γνωστα θα μας ειναι ευκολακι νομιζω......

      το κερδος της ημερας ειναι αυτο :

      Για να δούμε ξανά τις δικές μας εκτιμήσεις.
      55-25-20, Μιχάλης
      60-25-15, Νίκος
      65-25-10, Δημήτρης
      74-19-7, Δημήτρης

      Δικός μας μέσος όρος.
      64-23-13.

      4 ατομα 4 αποψεις αυτο ειναι το ΚΕΡΔΟΣ .


      Διαγραφή
    2. Μιχάλη, το να βγάλεις ένα σετ πιθανοτήτων είναι εύκολο. Παίρνεις τα δεδομένα και υπολογίζεις επί τοις εκατό. Ορίστε, έβγαλα τέσσερα σετ και θα μπορούσα κι άλλα. Το ερώτημα είναι πόση αξία έχει το καθένα τους. Ο μέσος όρος που έβγαλα δεν μπορεί να λέει την αλήθεια. Υπάρχουν με απόλυτη βεβαιότητα συντελεστές βαρύτητας που δεν τους γνωρίζω.

      Οταν λέω πως δεν μπορώ να εκτιμήσω τις πιθανότητες με εντελώς άγνωστες ομάδες, δεν εννοώ να βγάλω τα στεγνά σετ που έβγαλα. Εννοώ να μπορέσω να μπολιάσω τις στεγνές πιθανότητες με την δική μου (σωστή ή λανθασμένη) προσωπική εκτίμηση των δύο ομάδων και των δυνατοτήτων τους την συγκεκριμένη στιγμή. Το 65-25-10 που πρότεινα ήταν κομπογιαννίτικο όσο δεν παίρνει. Πήρε ως δεδομένο πως από τους έντεκα απόντες οι περισσότεροι είναι βασικοί, κάτι που δεν γνωρίζω αν αληθεύει. Και πήρε ως δεδομένο πως η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων θα αποδειχτεί χαώδης, αν ο αδύναμος δεν παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα του. Ωστόσο, βλέπω πως πολλά ματς στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι κλειστά και κρίνονται στο γκολ. Σωστά λοιπόν λες, αν το διπλό το δίνουν 10,00 με τον δεύτερο, πόσο θα το δώσουν με τον τελευταίο. Σωστά λέει και ο Δημήτρης πως η στατιστική δεν παίζει στοίχημα. Σωστά λέει και ο Νίκος πως τις φορές που έκανε πίσω λόγω απουσιών η ομάδα του κέρδισε. Η μπάλα είναι στρογγυλή.

      Επιμένω όμως πως για μένα είναι κρίσιμο να γνωρίζω κάπως τις ομάδες. Για σας δεν είναι απαραίτητο, αφού παίζετε σε μεγάλο βαθμό αβλεπί.

      Τώρα, το κατά πόσο θα είναι ...ευκολάκι να βγάζουμε σωστές αποδόσεις με τις γνωστές ομάδες, θα το δούμε.

      Αναμφισβήτητα, το κέρδος της συζήτησης είναι οι τέσσερις εκτιμήσεις μας. Αυτές έχουμε και με αυτές πορευόμαστε. Γιατί την αληθινά δίκαιη απόδοση, αν θεωρήσουμε πως υπάρχει, δεν θα τη μάθουμε ποτέ.

      Διαγραφή
    3. Βρε συ το θεμα ειναι πιο απλο απ οτι νομιζεις. Βγαλε σε 1000 αγωνες τη δικαιη αποδοση και καθε φορα κοιτα ποσο κοντα εισαι στο μεσο ορο ολων των μπουκ . Στην αρχη θα εχεις μεγαλη αποκλιση ( αρα θα κανεις μεγαλο λαθος ) αλλα σιγα σιγα μετα τα 300 -500-700 ματς θα εισαι ολο και πιο κοντα ( αρα το ζητουμενο θα το εχεις κανει κτημα σου ) : )
      Δεν υπαρχει αλλος τροπος , εκτος απο την προπονηση. Πολυ προπονηση , και να μην τα καταφερουμε θα βελτιωθουμε , αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

      ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ

      Μια χαρα το πας , οπως το λες ειναι , πρεπει να μαθουμε να μπολιαζουμε τις στεγνες πιθανοτητες με τη δικη μας προσωπικη εκτιμηση . Προσπαθεια ξανα και ξανα χωρις σταματημο. Πλακα εχει να μου πεις οτι την πρωτη φορα που επιασες μπαλα του μπασκετ και εριξες 10 βολες εβαλες τις 9 . Ριξε οσες περισσοτερες βολες μπορεις ωστε να βελτιωθεις.
      Μη σε νοιαζει ομως θα το ξανακανουμε πολλες φορες ολοι μαζι και να δεις που στο τελος θα ειμαστε κοντα ο ενας με τον αλλο .Παντως ολη η ουσια ειναι το '' μπόλιασμα '' κρατα τη αυτη τη λεξη μ αρεσει. Τις φορμες τις βλεπουμε ολοι μας η διαφορα στο τελικο νουμερο που δινει ο καθενας μας ειναι αυτο το μπολιασμα που λες.

      Απο κει και περα εγω απ ολο αυτο θα καταληξω καπου χωρις να ειμαι απολυτος , θα πω αυτο που βλεπω γνωριζοντας οτι μπορει να κανω και λαθος :
      Νικος 6,60 το 2πλο
      Μιχαλης 5,50
      Δημητρης 10,00
      Δημητρης 14,00

      Η τιμη κλεισιματος της pinnacle ειναι 9
      η τιμη κλεισιματος της b f ειναι 5,50
      ο μεσος ορος αυτων των δυο ειναι 7,25
      η μεση τιμη ολων των μπουκ ειναι 7,73
      Καπου στο 7,50 ειναι η δικαιη αποδοση !!!

      Σεβομαι την pinnacle αλλα σεβομαι και τη b f , αν συμφωνουσαν θα ελεγα οκ , τωρα θα μοιρασω τη διαφορα και θα πω 7,50.
      Με το δεδομενο αυτο θα πω οτι ο Νικος ειναι πιο κοντα ( 6,60 με 7,50 ειναι 15% αποκλιση ) . Ο Νικος το '' μπολιασε '' καλυτερα απο μας , την αλλη φορα ισως να ειναι καποιος αλλος δεν εχει σημασια ....ισως να ηξερε κατι παραπανω απο μας (εγω δεν ξερω τιποτα ) για τη συγκεκριμενη λιγκα , ποιος ξερει ?

      Απο το 7,50 στο 10,00 που το παιξα ειχα περιπου 35% πλεονεκτημα αρα καλως επαιξα και φυσικα ειναι LOST .
      Τελος αυτο παμε για την επομενη προπονηση......

      Διαγραφή
  42. Και για τους ξενύχτηδες της Ιρλανδίας, ένα ραδιοφωνικό πρόγραμμα αφιερωμένο. Συντονιστείτε. Εκπέμπουμε από τη συχνότητα του Χάους.

    https://www.youtube.com/watch?v=vRzjNmiOv58
    https://www.youtube.com/watch?v=8eOIU9ekSMk
    https://www.youtube.com/watch?v=yaS3vaNUYgs
    https://www.youtube.com/watch?v=OkpiwHo0Po0
    https://www.youtube.com/watch?v=PdatP78n6BU
    https://www.youtube.com/watch?v=7vhhTvcLoRw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Και να σκεφτείτε ότι έχουμε διακοπές!
    Με τη λογική αυτή, στην κανονική σεζόν θα κάνετε... "παπάδες"!!!

    Ο Δημήτρης έχει δίκιο. Δεν βγάζεις πιθανοτητες με άγνωστες ομάδες.
    Εγώ αυτό που ήταν να πάρω από το ματς το πηρα: "Όταν βλέπεις παράξενες αποδόσεις, πάντα να ρωτάς γιατί". Έπρεπε να το ψάξω.
    Βεβαια τα 10.00αρια στην Ιρλανδία είναι συνηθισμένα. Όχι Παράξενα.

    Από την άλλη, όποτε με απέτρεψαν οι απουσίες να πάρω το bet, το bet κέρδισε. Παίζουν και οι ρεζερβες.
    Για να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Καλημέρα.

    Στεγνές πιθανότητες,
    45-22-33, βάσει των συνολικών φετινών τους.
    72-6-22, βάσει της εντός-εκτός έδρας φετινής συμπεριφοράς τους.
    40-30-30, βάσει της συνολικής πενταετούς προιστορίας τους.
    50-30-20, βάσει της προιστορίας τους στην έδρα της Γουότερφορντ.

    Ακαλιμπράριστος μέσος όρος στεγνών πιθανοτήτων
    52-22-26

    Για να δούμε ξανά τις δικές μας εκτιμήσεις.
    55-25-20, Μιχάλης
    60-25-15, Νίκος
    65-25-10, Δημήτρης
    74-19-7, Δημήτρης

    Δικός μας μέσος όρος.
    64-23-13.

    Βάσει του μέσου όρου των στεγνών πιθανοτήτων και με τις ομάδες πλήρεις, το διπλό θα παιζόταν στο 3,84. Με πλεονέκτημα 20%, στο 4,60.

    Βάσει των δικών μας πιθανοτήτων, παίζεται στο 7,70. Με πλεονέκτημα 20%, στο 9,20.

    Για να δούμε τί θα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ξαναλέω, αν είμαστε έτσι στις διακοπές, στην... high season θα κάνουμε παπαδες!
    Και δεν εννοώ να κερδίζουν ή όχι τα στοιχηματα μας. Μιλάω για τις συζητησεις. Ορεξη να έχουμε να μιλάμε για στοιχημα.

    Στη "high season" δεν θα υπήρχε περίπτωση να αφήσουμε στην ακρη την Πλίμουθ την Εξετερ την Σκάνθορπ και την Νορθαμπτον (τυχαία ονοματα) και να ασχολουμαστε με αυτό. Πρέπει να ξέρουμε το Πρωταθλημα για να παίξουμε σοβαρό στοιχημα, ετσι είναι η ζωή. Θα ηταν no bet για άπειρους λόγους η Κοουβ Ραμπλερς και πρωτίστως επειδή δεν ξέρουμε το Πρωταθλημα.

    Για να μην καθόμαστε το καλοκαιρι χωρις να κάνουμε τίποτα, ετσι για προπονηση, διατύπωσα τη σκέψη γιατί ο δεύτερος κόντρα στον πρώτο να δίνει τόσο ψηλά. Σαν σκέψη νομίζω ότι ήταν καλή, άσχετα αν προέκυψαν και άλλοι παράμετροι που μας τα χαλανε.

    Συμφωνω με το Δημητρη ότι το σετ πιθανοτητων είναι κάπως "άκυρο" γιατί βασίζεται μόνο σε ψυχρά αποτελέσματα και δεν εχω βάλει στην εξίσωση την προσωπική μου "αίσθηση" που θα υπήρχε ΑΝ γνωριζα τις ομάδες.

    Αν θελει κανεις να ασχοληθει, ετσι στο χαλαρό, μονο το 10.00 υπάρχει στο διπλό. Τίποτε άλλο. Ουτε DNB ούτε Χ2 στις τιμές που δινουν. Στο 8.00 που το πήρα εγω, (βιαστικά) ίσως δεν εχει αξια αν οι απουσίες είναι σημαντικές. Στο 10.00 όμως... Πολύ δεν ειναι το 10.00; Καλλα το λέει ο Μιχάλης: δηλαδή οταν παίξει με τον τελευταιο, πόσο να πληρώνει το διπλό;

    Και (επιπλέον) μόλις πριν μια εβδομαδα, 15 Ιουλίου που η Κοουβ Ραμπλερς κέρδισε την Γιου Σι Ντι (όχι καμια τυχαία) ήταν πλήρης και ξαφνικά έσπασαν όλοι τα πόδια τους και δεν μπορεί η ομάδα να παίξει; Ξέρω γω;

    Για να δούμε λοιπόν...

    ΥΓ Στην Τασμανία έγιναν... αντιεμπορικοί και πήγαν τα under από ...2.80 έως 4.30! Μαθαίνουν σιγα-σιγά οι "Μπουκαδόροι"!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Σα να βρηκα λαγο μου φαινεται .Για δειτε το λιγο : και οι 4 μαζι βγαλαμε μεσο ορο οπως σωστα παρατηρησε ο Δημητρης το 64-23-13 .
    Αυτο το 13 ισοδυναμει με τιμη στο 2πλο ιση με 7,69 οταν η μεση τιμη ολων των μπουκ ειναι 7,73 και η δικαιη αποδοση περιπου στο 7,50 .

    Δεν ειναι φοβερο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τιποτα δεν ειναι τυχαιο οσο περισσοτερες αποψεις τοσο ποιο κοντα η δικαιη τιμη.
    Η αληθεια εξαλλου βρισκεται παντα στη μεση...αγαπημενη μου φραση και ερχεται και εδω η επιβεβαιωση.Ο μιχαλης εδωσε το διπλο 20%. Εγω το εδωσα 7% και εχω την αισθηση οτι και οι 2 υπερβαλαμε καπως. Ερχεται το 13% Μ.0 για να αποκαταστησει τα πραγματα και να βαλει στην ακρη τυχον υπερβολες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Δημητρη, σε ένα μεμονωμένο ματς, δεν θα μάθουμε ποτέ ποσο μέσα πέσαμε στην πιθανοτητα.
    Αν είχαμε πολλά, θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ακριβείς.

    Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Μέχρις στιγμής έχω μαζέψει 37 ματς για το Πρωτόκολλο του Καλοκαιριού.

    Εκτός από τα DNB τα ξερά σημεία και τα Χ2, που τα συγκρίνω, (άλλο καπέλο αυτο), κάνω για καθε ματς εκτίμηση της πιθανότητας. Εντάξει. Τα 37 ματς εννοείται είναι λίγα, αλλά θα δειτε που το πάω:

    Αν πάρουμε τον μ.ο. των εκτιμώμενων πιθανοτητων βγαίνει ένα 29%. Αν δούμε όμως πόσα bets επαληθεύτηκαν  (9/37) μας βγαίνει ένα 24%. Ξαναλέω ότι τα ματς είναι πολύ λίγα, αλλά δεν είναι το θέμα μας αυτό.

    Με μια πρώτη ματιά υπερεκτιμώ την πιθανότητα των αουτσάιντερ μου. Το 24% το "βλεπω" 29%. Ένα λάθος που στοιχίζει ακριβά στο στοίχημα. Τι συμβαίνει όμως εδώ που είναι ενδιαφερον;

    Εδω: Σε τι αποδοση πηρα τα στοιχήματα; Αν βάλω τις αποδόσεις κάτω, και τις εκτιμώμενες πιθανότητες μου βγαίνει ένα μέσο value στο... 60%. (ΑΝ η μέση πιθανότητα ήταν 29%). Ακόμα όμως και τώρα που η μέση πιθανότητα είναι 24% και όχι 29%, το value μου φτάνει και μου περισσεύει.

    Να γιατί επιμένω να παίρνω bets με μεγάλο safety margin. 20% θέλω εγω, 40% λέει ο Fairplay, 60% έχω πάρει εδώ.

    Και να γιατί αν πάρεις τέτοιο πλεονέκτημα, στην πραγματικοτητα δεν σε νοιάζει πια πόση ακριβώς είναι η πιθανότητα των αγώνων που παιζεις. Σε νοιαζει;

    Ξαναλέω ότι τα ματς είναι πολύ λίγα. Ας περιμένω μέχρι 1 Σεπτεμβρίου (αρχή σεζον) που θα έχω μαζέψει και άλλα να δω αν βγαίνει κάτι. Αν βγαίνει κάτι, θα τα βγάλω και θα μπορέσουμε να συζητήσουμε πάνω σε μια βάση.

    ΥΓ. Για σήμερα (ματς 38) κόντρα την Ριεκα στην Κροατία. 6.00 το Χ2,15.00 το DNB και 18.00 το ξερό διπλο. Η Ριεκα έχει Τσου-Λου να σκεφτεί. Πιθανότητες δεν μπορούμε να βγάλουμε την 2η αγωνιστική. 10% στο διπλο όμως δεν είναι παράλογο ως εκτίμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Aυτο ειναι το στοιχημα : Και να γιατί αν πάρεις τέτοιο πλεονέκτημα, στην πραγματικοτητα δεν σε νοιάζει πια πόση ακριβώς είναι η πιθανότητα των αγώνων που παιζεις. Σε νοιαζει;

    Αν εξασφαλισεις οτι εχεις παρει ενα πολυ καλο πλεονεκτημα δεν σε νοιαζει αν τελικα ειναι 35 η 40% η σε αλλη περιπτωση 50 η 60% .
    Οσο μεγαλυτερο τοσο καλυτερα γιατι αφανιζεις κυριολεκτικα το δυνατο οπλο του μπουκ , τη γκανιοτα .
    Οταν η γκανιοτα ειναι 6% και παιρνεις βαλιου 60% τον πηδας !
    Σταματαω γιατι μπορω να γραψω βιβλιο τωρα αυτη τη στιγμη........

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καλησπέρα στην παρέα.

    Επιγραμματικά να πω για το χθεσινό ιρλανδέζικο πως κατά τη γνώμη μου το σετ του Λοχαγού και όχι ο μέσος όρος της αγοράς αποτύπωσε με μεγαλύτερη ακρίβεια την εικόνα του αγώνα. Ο ίδιος ο Δημήτρης είπε πως υπερέβαλλε κάπως στις πιθανότητες που έδωσε και όντως η αρχική εντύπωση έφερνε στο νου κάτι σε Μπαρτσελόνα. Εντούτοις, η διαφορά δυναμικότητας αποδείχτηκε τεράστια. Στοπ εδώ. Πάμε παρακάτω.

    Χωρίς υπερβολή, αυτό το πλεονέκτημα ασφαλείας είναι μια μοναδική καινοτομία. Η σύλληψή του και η εφαρμογή του είναι εντυπωσιακή. Βγάζω το καπέλο στον Νίκο που το εισήγαγε ως μέθοδο. Από περιέργεια ρε Νίκο, πώς προέκυψε αυτή η σκέψη ? Υπήρξε κάποιο ερέθισμα, κάτι που διάβασες κάπου και που σε προβλημάτισε, σε έκανε να σκεφτείς αυτή την έννοια ? Οσοι είναι της ίδιας στοιχηματικής φιλοσοφίας, συνήθως λένε, ας υπάρχει και 1% αξία στην απόδοση, εγώ ποντάρω και σε βάθος χρόνου... Αλλά σε βάθος χρόνου είμαστε όλοι μας νεκροί.

    Σχετικά με το Πρωτόκολλο του Καλοκαιριού ! Νίκο, να υποθέσω ότι ο μ.ο. των 37 εκτιμημένων από σένα πιθανοτήτων ήταν 3,45 αλλά εσύ τις αγόρασες στο 5,50 ? Δηλαδή έχεις παίξει 37 μίζες και σου έχουν επιστραφεί 49,5 ? Μιλάμε για τρομερά νούμερα. Και δεν είναι λίγα τα 37 σημεία. Εγώ θα υποκλινόμουν ακόμα και σε εκείνον που μπορεί να περιμένει όλη τη σεζόν δύο ή τρεις κραυγαλέες ευκαιρίες, στις οποίες θα τολμήσει να ποντάρει όλη την κάβα του. Ελπίζω να καταλαβαίνετε πώς το εννοώ.

    Ενα ευχαριστώ και στον οικοδεσπότη μας, που μας έχει παραχωρήσει ετούτο το υπέροχο ερημικό καφενείο, στην άκρη του θαλασσοδαρμένου βράχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα.
      Δημήτρη συνοπτικά θα πω ότι το "Πλεονέκτημα Ασφσλειας" είναι ΌΛΟ το παιχνίδι μου και προεκυψε από το γεγονός (μη γελασεις) ότι στο θέμα "γνωρίζω τις ομαδες" και "συστήματα προπονητικής" είμαι... αμπαλος!
      Όσο πιο καλά ξέρεις τις ομάδες και όσο πιο καλά βλέπεις μπάλα, τόσο πιο ακριβής μπορείς να είσαι στις δίκαιες αποδόσεις. Μόνο που οταν έχεις αυτές τις γνώσεις, τείνεις να παιζεις προβλεπτικα και να υποτιμάς τις αποδόσεις (Και να την πατας). Η επίγνωση ότι είσαι... αμπαλος, η γνώση τι εστί ευαισθησία και ειδικότητα σε κάνει και να βάζεις ψηλά την αποδοση και να επιδιώκεις πλεονέκτημα ασφαλείας.

      Το εχω ξαναπει, στο Νιουκαστλ-Μπλακμπερν ο στοιχηματογραφιας έβλεπε την τεράστια διαφορά των ομάδων. Εγώ (ο αμπαλος) είδα μονο το 12.00 στο διπλο. Αυτό θέλω να πω.

      Το Πρωτόκολλο έχει λίγο χειρότερα νούμερα από αυτά που γράφεις. Θα το δούμε στο τέλος.

      Διαγραφή
  51. Στα σβελτα . Λες : '' το σετ του Λοχαγού και όχι ο μέσος όρος της αγοράς αποτύπωσε με μεγαλύτερη ακρίβεια την εικόνα του αγώνα ''.

    Αν σε ρωτουσαν στο ημιχρονο με το σκορ 0-0 θα ελεγες τα ιδια ? Νομιζω το πιασες..........μετα τον αγωνα ειπαμε οτι επιτρεπεται μόνο WON - LOST τιποτα αλλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα. Συμφωνώ Μιχάλη. Η εξέλιξη του ματς δεν μας λέει αν η εκτιμηση των πιθανοτήτων που κάναμε ήταν σωστή ή λαθος.
      Αν βλέπεις ότι η ομάδα σου έχει 50% να πάρει αποτέλεσμα, και αυτή ηττηθεί 4-0, Αυτό δεν λεει ότι το 50% ήταν λάθος. Μέσα στο άλλο 50% ήταν και να διασυρθουμε. Μόνο won και lost υπάρχει μετα απο ενα και μονο bet.

      Διαγραφή
  52. Καλημέρα παιδιά.

    Καταλαβαίνω τί εννοείτε όταν λέτε πως μέτα τον αγώνα επιτρέπεται μόνο WON-LOST. Αν θεωρήσατε πως υπήρχαν δεύτερες σκέψεις πίσω από το σχόλιό μου, με παρεξηγήσατε και μπορεί να φταίω εγώ. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να δυσαρεστήσω ή να αποδοκιμάσω κάποιον. Η αφορμή δόθηκε από την παρατήρηση πως η μέση εκτίμησή μας για το διπλό ταυτίστηκε με την εκτίμηση της αγοράς. Και αντιλαμβάνεστε, μόλις ένιωσα πως καθαγιάζεται πάλι η αγορά, ε λίγο «διαολίστηκα». Συγχωρέστε με. Κουσούρια είναι αυτά. Πάντως, το σετ που έδωσαν οι μέσοι όροι κλεσίματος όλων των μπουκ ήταν 1,35-4,44-7,73. Αυτό το σετ έχει γκανιότα 9,52%. Κάποιο σημείο έχει φαγωθεί.

    Κοιτάχτε. Να το ξεκαθαρίσουμε από τώρα γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Είμαστε διαφορετικοί παίκτες. Για μένα , όσο σημαντικό είναι να γνωρίζω την ομάδα που ποντάρω, άλλο τόσο σημαντικό είναι να μπορώ να κρινώ εκ των υστέρων αν απέδωσε σύμφωνα με τις προσδοκίες μου και την σχετική απόδοση. Οπως βρήκα το preview του αγώνα, βρήκα και το match report. Σκέφτηκα πάνω στα σετ και σχολίασα πάνω στα σχόλια του Μιχάλη και του Λοχαγού. Ζητώ συγγνώμη. Θα είμαι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι ρε Δημητρη; Τι συγνωμη και τι δευτερες σκεψεις; Μια χαρα τα λες και η διαφωνια ειναι καλο πραγμα. Και οσο για το συγκεκριμενο, είναι αυτονόητο και ολων μας το μυαλο παει μετα από ενα 4-0 "μήπως διαβασα λαθος το ματς". Δεν υπαρχει πιο φυσιολογικό πραγμα απο το να πεις αυτό.

      Απλα εγω λεω ότι πιστευω ότι η εξελιξη του ματς δεν μαρτυρα κατ αναγκην κατι για τις πιθανότητες. Εσυ πιστευεις ότι μπορει και να μαρτυρα. Δεν ειμαι δογματικος. Κανεις μας δεν ειναι. Με επιχειρηματα μπορει και να με πεισεις να αλλαξω αποψη.

      Ουτε "συγνωμη" ουτε "προσεκτικός" να εισαι. Κανονικά να λες αυτα που πιστευεις. Αυτο έλειπε δα! Την αποψη σου, την διαφωνια σου, ό,τι θελεις, να τα καταθετεις κανονικοτατα.

      Διαγραφή
    2. Οχι Νίκο, δεν πιστεύω πως η εξέλιξη του ματς μαρτυρά τις δίκαιες πιθανότητες. Δεν πιστεύω σε δίκαιες πιθανότητες. Κανείς άνθρωπος δεν μπορεί να τις γνωρίζει εκ των προτέρων ή να τις μάθει εκ των υστέρων. Ούτε ο καλύτερος μπουκ, ούτε ο καλύτερος παίκτης. Θα χρειάζονταν 100 παράλληλα σύμπαντα για να παιχτούν 100 πανομοιότυπα ματς και πάλι θα είχαμε τις αμφιβολίες μας. Τώρα θα μου πεις, χωρίς δίκαιες πιθανότητες πώς θα εκτιμήσουμε αν μια απόδοση έχει αξία ? Δεν έχω απάντηση. Η μάλλον, έχω. Παίζουμε στοίχημα, βάζοντας στοίχημα. Κάνοντας δηλαδή εκτιμήσεις. Οποιος στο τέλος της σεζόν είναι κερδισμένος, έκανε καλύτερες εκτιμήσεις από εκείνον που βγήκε χαμένος. Τόσο απλά. Οταν έγραψα, έχοντας διαβάσει το match report, πως το σετ του λοχαγού αποτύπωσε με μεγαλύτερη ακρίβεια την εξέλιξη του ματς, δεν εννοούσα πως ο Λοχαγός είχε βρει τις δίκαιες πιθανότητες. Εννοούσα πως κατά την εκτίμησή μου και πάντα εκ των υστέρων για το συγκεκριμένο ματς στη συγκεκριμένη συγκυρία είχε βρει τις πιο ακριβείς αποδόσεις. Συμφωνώ πως δεν έχει και πολύ νόημα εκ των υστέρων, αλλά να που ο Μιχάλης και ο Δημήτρης είπαν από την πλευρά τους πως η δίκαιη απόδοση του διπλού ήταν ο μέσος όρος του 7,50. Κι έρχομαι και κάνω ένσταση, γιατί να είναι το 7,50 και όχι το 14,00 ? Δεν ξέρω αν έχει νόημα να συνεχίσουμε τη συζήτηση. Ισως γίνει κουραστικό να στριφογυρίζουμε γύρω από την ουρά μας. Ο Μπαζ επέστρεψε, γυρίζουμε σελίδα.


      Διαγραφή
    3. Δημητρη τι συγγνωμη ζητας βρε συ και για πιο λογο θα εισαι πιο προσεκτικος την επομενη φορα ?
      Πρεπει να διαφωνουμε τι ειναι αυτα ρε παιδια ?
      Αντε ξανα copy-paste , τα εχουμε ξεκαθαρισει αυτα μια και καλη και δια παντως :

      fairplay4 Απριλίου 2017 - 10:33 μ.μ.
      Nα τονισουμε οτι ειμαστε ολοι φιλοι και βεβαια διαφωνουμε ψαχνοντας την αληθεια . Δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα και εγω ζω για τετοιου ειδους συζητησεις, και καθε φορα που διαφωνω με καποιον και συζητω μαζι του τον συμπαθω ακομη περισσοτερο . Τελος αυτο.
      Δε θα το ξαναπω και δε θα το ξαναγραψω αυτο εδω μεσα. Θα ισχυει για ολους σας και παντα.


      Αντιγραφη απο χτες το εκανα.Το μόνο που ψαχνουμε ειναι η αληθεια και ο κοινος δρομος προς το ταμειο.Μας ενωνουν πραγματα , δεν μας χωριζει τιποτα.

      Να μην γυρναμε πισω boys.
      Ειπαμε οτι ανεβαζουμε την πηχη ψηλα .Μην κοιτατε κατω απο τον πηχη γιατι θα περασουμε απο κατω. Να κοιτατε απο πανω ΜΗΠΩΣ και καταφερουμε να περασουμε απο πανω .....αχ Δημητρη αχ !

      Διαγραφή
  53. Eνα τελευτεο σχολιο και παμε παρακατω...Εχω γραψει σχετικως αρκετες φορες και στο σαιτ του ινφομπετο με κινδυνο να φανω γραφικος θα ρισκαρω και θα επαναλαβω μια ακομη φορα την γνωμη μου.
    Επιγραμματικα αναφερω...
    Ο ενας τροπος ειναι τα σιγουρα στοιχηματα.
    Ο δευτερος τροπος ειναι η πτωση της αρχικης τιμης σε σχεση με την τιμη της εναρξης και ειτε το αφηνουμε ως βαλιου ειτε κανουμε τρειντ.
    Πολυ δυσκολα αυτα τα πραγματα γενικως. .
    Παμε τωρα στα δικα μας.Ο ενας τροπος να βγουμε σε κερδος μακροπροθεσμα ειναι να παρουμε λαθος τιμη απο τον μπουκ. Ειλικρινα δεν γνωριζω επακριβως σε ποια πρωταθληματα και υπο ποιες προυποθεσεις μπορουμε να εκμεταλευτουμε κατι τετοιο.Δεν ειναι αναγκη να ειναι γ φινλανδιας μπορει να συμβει και σε ποιο γνωστα πρωταθληματα.Στα πολυ γνωστα πρωταθληματα ας πουμε 10 τον αριθμο ,μου φαινεται αδιανοητο να βγει ο μπουκ με λαθος τιμη η μαλλον ποιο ακριβεστερα να καταληξει σε λαθος τιμη. Οταν λεω μπουκ φυσικα εννοω το συνολο ολη την αγορα, ανταλλακτηρια πινακλ ασιατες και τα λοιπα και οχι εναν μπουκ περιπτερο που απλα ακολουθει.Σε αυτη την περιπτωση θεωρω οτι η πιθανοτητα ειναι αποτυπωμενη. Ειναι εκει και περιμενει 74-19-7 αν πουμε οτι στη θεση των ιρλανδων βρισκοταν δυο ομαδες απο την ισπανια.Εμεις αυτο που προσπαθουμε να κανουμε ειναι ειτε πριν απο το παιχνιδι η ακομη καλυτερα μεσα στο παιχνιδι να ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ την πιθανοτητα απο την πιθανοτητα.Αυτο γιατι ολα τα παιχιδια απο τα 100 σε 100 παραλληλα συμπαντα που αρεσκομαι να λεω ναι μεν ξεκινουν με τιςιδιες ακριβως προυποθεσεις ομως το καθε παιχνιδι ειναι διαφορετικο,τσουλαει δηλαδη διαφορετικα παρακολουθουμε πολλες φορες ενα παιχνιδι με 2.00 αποδοση του φαβορι και βλεπουμε κατηφορα επι 90 λεπτα σαν να λεμε 1.30 και το αντιστροφο να ειναι για 2.60 και τα λοιπα. Εχω παρατηρησει για να ενισχυσω περαιτερω το επιχειρημα μου πολλες φορες παιχιδια να ξεκινουν απο 2.00 και μετα απο 20 λεπτα αντι να παει στο 2.20 να πεφτει στο 1.75 και το αντιστροφο φυσικα να ανεβει ψηλα.Ολα αυτες οι περιπτωσεις συμβαινουν μεσα στην 100δα των παιχνιδιων με τον τελικο Μ.0 να καταληγει στο 74-19-7 .
    Στην προκειμενη περιπτωση η δικη μου εκτιμηση αν οντως αποτυπωσε την πραγματικη πιθανοτητα σωστα μην ξεχναμε μιλαμε για β ιρλανδια για αυτο λεμε αν, τοτε βασει της εικονας του παιχνιδιου στεγνα επαληθευτηκε το σετ με πολυ μικρες πιθανοτητες για τη νικη του αουτσαιντερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή