2 Αυγ 2017

"Καλή αρχή"


Περνάει ο καιρός μάγκες, περνούν και τα χρόνια, περνούν και οι ζωές. Πότε τελείωσε η Αγγλία – πότε αρχίζει πάλι; Έχουμε και την πρώτη αγωνιστική το Σάββατο. Για πρώτα συμπεράσματα είναι καλή, αυτή η αγωνιστική - δεν είναι όμως για τζόγους και πονταρίσματα στα τυφλά.

Τα έχει και τα φαβορί του, ο μπουκ – τα πιστεύει δεν τα πιστεύει, έτσι κάνει παιχνίδι αυτός. Εγώ γιατί να κάνω – με υποχρεώνει κανείς; Κάτσε καλά ρε…

Θα τα δούμε, θα τα μελετήσουμε και μέχρι εκεί. Κάπως έτσι θα βγει ο Αύγουστος. Και μαζί με τα πρωτοβρόχια θα αρχίσουμε και εμείς τις αστραπές και τις βροντές. Δεν είμαστε από αυτούς, που πιστεύουν πως υπάρχουν ευκαιρίες τις πρώτες αγωνιστικές.

Εξάλλου είπαμε πως τον σωστό παίκτη τον διακρίνει η εγκράτεια, το να βλέπεις ένα κουπόνι ζωντανό μετά από τόσο καιρό και να μην ορμάς σαν λιγούρης, είναι καλό σημάδι. Ολόκληρη η σοφία του κόσμου είναι άχρηστη σε ένα σώμα, που δεν έμαθε το μέτρο…

Τώρα κάτι φαβορί Μάνσφιλντ για άνοδο, θα τα δούμε αυτά. Το διπλό της λεγάμενης στο 2,15 είναι μια αυγουστιάτικη παπαριά. Έχει και ο μπουκ τα κολλήματα του, το έχουμε πει αυτό. Λέμε, είναι το πιο χαμηλό διπλό από τις τρεις κατηγορίες που παρακολουθούμε. Πιο κάτω στου τελειωμένους η ταλαίπωρη η Τρανμίρ στο 1,75 και πρώτο φαβορί ότι θα ανεβεί επιτέλους.

Τώρα να είσαι φαβοράκιας και να μου παίξεις πρώτη αγωνιστική κάτι Πόρτσμουθ στο 1,75, Ντόνκαστερ στο 1,72, Μπρίστολ Σίτι στο 1,85 και Λούτον στο 1,65 δεν μου μοιάζεις για σοφός. Και να περάσουν έχεις αγοράσει μουχλιασμένα ζαρζαβατικά και τα πλήρωσες σαν μπριζόλες μοσχαρίσιες…

Εμείς δεν τα κοντράρουμε γιατί έχουμε δώσει όρκο αποχής τον Αύγουστο και τον σπάμε μόνο για σπάνιες περιπτώσεις και όταν έχουν περάσει κάνα δυο, τρεις αγωνιστικές. Να μην μας φασκελώνουν και οι Θεοί του στοιχήματος για ασήμαντον αφορμή.

Φωνάζει ο μπουκ στον γκισέ: έχω ΚΠΡ στο 2,62 και απέναντι δίνω Ρέντινγκ στο 2,55 – δηλαδή άμα πας εδώ και εμπλακείς με δαύτο, χαΐρι ποτέ δεν πρόκειται να δεις. Πάρε θέση κύριε μπουκ και να σταθώ εγώ απέναντι. Άμα σε βλέπω και σένα αναποφάσιστο – τι λες θα κάνω εγώ;

Αλλά και στα καπάκια σου βάζει κυπελλάκι με τις μικρές στις 8 Αυγούστου. Εκεί δηλαδή κι αν παίζει συνειδητή αποχή. Κάτσε ρε μεγάλε τι να βρω και τι να ρημάξω εκεί; Λέμε πρέπει να περνούν πολλοί εξαρτημένοι, από τους γκισέδες…

Το αουτσάιντερ θα περιμένει την επίσημη έναρξη της σεζόν από τον Nklaps, που μας την άργησε φέτος, αλλά συντονιστής είναι ότι θέλει κάνει. Τέλος Αυγούστου λέει θα βαρέσει τα νταούλια, για την είσοδο στις αγορές. Θα τον περιμένουμε – δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς…

Η φιλοσοφία μας δεν θα αλλάξει σε γενικές γραμμές – σαν τους τρελούς θα την στήνουμε στους γκισέδες και θα φωνάζουμε « ρε είναι δύσκολο το άτιμο το κουμάρι, μην το παίρνεις αψήφιστα, γιατί ο διάολος θα σε πάρει…»

Και όταν έχουμε πολλά κέφια θα ρίχνουμε και φέιγ βολάν στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ που θα γράφουν « με γκανιότα απαγορευμένη – τι ζητάτε ωρέ καημένοι;»

Υ.Γ. και ένα τραγούδι, όχι για τον χειμώνα, με μια μικρή αλλαγή στον στοίχο. « …άκουσες να λεν για την Βομβάη, σκέφτηκες να πας και προς τα εκεί, εκεί που οι τζογαδόροι λεν πεθαίνουν, πριν να ξημερώσει το πρωί…»















121 σχόλια:

  1. Σχολειο Στοιχηματος εισαι ρε Μπαζ. Οποιος θελει να ασχολειται με το στοιχημα και το αγαπαει το αθλημα, δεν μπορει να μην διαβαζει Αουτσαιντερ.

    Δεν παιζουμε πρωτες αγωνιστικες. Στοιχημα θα πει οτι πονταρουμε σε αποδοση πανω απο αυτη που θεωρουμε δικαιη. Ε, πως θα βγαλεις δικαιες αποδοσεις στις πρωτες αγωνιστικες ρε αρχηγέ; Ειναι σαν να παιζεις στην τυχη. Ουτε ο Μπουκ τις ξερει τις ομαδες τοσο νωρις. Απο υποχρεωση βγαζει τις αποδοσεις. Κατι πρεπει να βγαλει αυτος. Εμεις ομως δεν εχουμε καμια υποχρεωση. Κι ομως θα βρεθουν παρα πολλοι να παιξουν αυτες τις μερες. Δεν μπορεις να παιζεις στοιχημα και να αγνοεις βασικες αρχες.

    Βεβαια δογματικοι δεν ειμαστε. Οι κανονες στο στοιχημα εχουν εξαιρεσεις, αλλα η εξαιρεση δεν μπορει να γινεται κανονας. Προσφατα πχ ειδα ενα αουτσαιντερ ασο πρωτη αγωνιστικη στο "Πρωταθλημα της Παρασκευης". Ο tipster της Λιγκας ειπε οτι οι γηπεδουχοι ηταν πιο ετοιμοι ενω οι αλλοι ειχαν αργησει στις μεταγραφες. Και πιασαμε τον Μπουκ αφυλαχτο, οχι γιατι δεν το ηξερε, αλλα γιατι οι φιλοξενουμενοι ηταν περυσι στη Μεγαλη Κατηγορια και οι γηπεδουχοι παραλιγο να πεσουν στην 3η. Αρα, ηταν υποχρεωμενος ο Μπουκ να δωσει φαβορι το διπλο ο,τι και αν ηξερε για τις ομαδες. Διαφορετικα, οι "πολλοι" θα επαιζαν την ονοματαρα διπλο και θα τον εβαζαν σε κινδυνο. Εκει παιζεις. Ε, 3-1 η μικρη.
    Ή αιφνης, θυμαμαι μια 1η αγωνιστικη στην 2η Ρωσιας, που μας εδινε ο Μπουκ την Ζενιτ Β (με την Τομσκ) διπλο στο... 11.00. Based on what evidence, αναρωτηθηκα. 2-3 η Ζενιτ Β να ειναι 0-3 μπροστα ηδη στις αρχες του 2ου ημιχρονου. Αυτες οι φορες ομως που εμπλεξα πρωτες αγωνιστικες ειναι τοσο λιγες, που τις θυμαμαι με το μικρο τους ονομα! Θελω να πω, οτι ο γενικος κανονας ισχυει.

    Μια σκεψη θα ηταν, να παμε στο αουτσαιντερ αφου τα φαβορι εχουν αστειες αποδοσεις. Αυτα που ειπε ο Βαγγελης, η Πορτσμουθ στο 1.75, η Ντονκαστερ η Λουτον, αλλα και τα πιο αστεια φαβορι, τα διπλα, Μανσφιλντ και Τρανμιρ. Αφου αυτα τα θεωρουμε αστεια, γιατι δεν παμε στην κοντρα τους; Γιατι (νομιζω συμφωνουμε) δεν σημαινει οτι επειδη το φαβορι δεν εχει αξια, αυτοματως και μονο με αυτο αποκτα αξια το αουτσαιντερ. Τα πιο πολλα ματς εξ αλλου ετσι ειναι: δεν εχουν αξια απο καμια πλευρα. Που ειναι το παραξενο δηλαδη; Δεν εχει αξια η Μανσφιλντ στο 2.15 το διπλο. Αυτο τι θα πει; Οτι η Κρου στο 3.20 ειναι κελεπουρι; Εμεις την Κρου την θελουμε για αλλου ειδους αποστολες! Να τρωει τις τεσσαρες δεξια και αριστερα και μετα να πηγαινει διψηφιο διπλο σε καμια ονοματαρα και να την κερδιζει εκει μεσα και να μενουν ολοι ξεροι, εκτος απο μας που θα το εχουμε παιξει! Αντε να πω (για την διπλουρα της Τρανμιρ στο... 1.75) οτι αν το "ξεχειλωσει" λιγο ακομα ο Μπουκ, και μου παει την Τορκι στο 5.00, θα μπει το ματς στο Πρωτοκολλο. Ασος στο 5.00 πρωτη αγωνιστικη κοντρα σε μια ομαδα που τα τελευταια χρονια στο τελος τα κανει (να μην πω κατι αλλο) μανταρα, γιατι οχι;

    Για το αλλο το ΚΠΡ - Ρεντιγκ, που ο Μπουκ δεν ξερει τι να βαλει, για πλακα μονο να δουμε τον τζιρο που θα παρει. Εκει καπου θα ειναι και ο δικος μας ο Αιωνιος Παικτης.

    Αυτα εν ολιγοις. Αρα, παρακολουθουμε, σημειωνουμε, γενικα απεχουμε και προσεχουμε τις ομαδες μας και τις Λιγκες μας, για να αρχισουμε σιγα σιγα τον Σεπτεμβριο.


    ΥΓ Καημενε Μπαζ, "Καλη Νεραιδα του Στοιχηματος" σαν του περυσινου Αυγουστου, που ανοιξε την σεζον, δεν μπορω να ξαναγραψω. Ηταν μια και μοναδικη φιλε. Αμα εχεις εμπνευση γραφεις, αμα δεν εχεις, τι να γραψεις; Θα βολευτουμε με τα πρωτα αποτελεσματα του Πρωτοκολλου, λεω για την τελευταια Δευτερα του Αυγουστου και μετα ανοιγουμε Καβα κατα το εθιμο και κανουμε ...Αγιασμο για την νεα σεζον.

    Θα μου πεις βεβαια, οτι αντι για Νεραϊδα περυσι, θα εχουμε φετος ενα κειμενο του... Πρωτοκόλλου (μην πω κατι βαρυτερο).
    Σωστο και αυτο...
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραιοι εισαστε και οι δυο.
    Σχολειο ο αλλος απο πανω , σχολειο κι εσυ απο κατω .
    Δεν λεω τιποτα κι εγω

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το γραφω επιτηδες για να μην ξεχαστει.
    Στις 6/8 εχουμε το Ελσινκι - Λαχτι @ 6,50 και το Χ2 (τιμια) στο 2,80.
    Εχουμε καιρο ακομη αλλα αν δειτε ολα τα αποτελεσματα τους ειναι κουκλες και οι δυο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχουμε καιρο ακόμα, αλλα η σκεψη σου ειναι νομιζω και εγω σωστη.
      Και λέω έχουμε καιρό, επειδή βλέπω το διπλό στο 8,30 στην Pinnacle, η οποία συνήθως οδηγεί τα πραγματα. Ακομα και η "περιφερειακή" NetBet το εχει 7.25. Εμείς πάμε για την καλύτερη τιμή. Οχι 6.50 στην Πρασινη.

      Επίσης, μπορει η Λαχτι να είναι κουκλα (σωστό) και μπορει επίσης παραδοσιακά η Ελσίνκι να "ζορίζεται" με την Λάχτι, (ας δούμε την παραδοση) αλλα φέτος η Ελσίνκι ειδικά εντός είναι... unpectable ("άπαιχτη" όπως λεμε στο χωριό μου) και θέλουμε μια καλή τιμή για να την κοντραρουμε.

      Παρόμοιες φόρμες έχουν οι ομάδες αλλα εντός η Ελσίνκι σχεδόν δεν επιτρέπει ούτε ισοπαλία (8-1-0). Σε 9 ματς εντός έχει δεχτεί μόνο 2 γκολ.
      Η δε Λαχτι βεβαιως εκτός δύσκολα χάνει, αλλα και δύσκολα κερδίζει.

      55-30-15 λέω εγώ και είμαι αρκετά καλός με την Λάχτι. Εδω θα πάμε με το Χ2 Στο 2,80 παίζεται, αλλα μπορούμε ίσως και καλύτερα. Η Ελσίνκι είναι ονοματάρα και θα πάρει πονταρισμα. Ενα 3.00 και κάτι στο Χ2 "το έχουμε" Μιχάλη. Εγω πάντως θα περιμένω.

      Ωραία σκέψη fairplay. Καλώς μας το υπενθυμισες. Το είχα ξεχάσει...
      :)

      Διαγραφή
    2. :)

      Το παρακολουθουμε και βλεπουμε.
      Αν παιχτει κατι θα ειναι λιγο πριν τη σεντρα και εφοσον μας συμφερει .
      Παντως το 55-30-15 λεει το Χ2 30+15=45% . Το 45% σημαινει αποδοση 2,20 και το 2,80 που μας το δινει λεει βαλιου ηδη . Απο το 2,20 που το εκτιμαμαι και οι δυο αν παει στο 3,00 οπως θα εχουμε βαλιου 35% . Εκει μια ψιλη θα την ριξω .Εχουμε δρομο ομως μεχρι τοτε. Βλεποντας και κανοντας...

      :)

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα
      7.50 η Λαχτι στην Πράσινη.
      Και 3.00 το Χ2 (Το DNB μονο στο 4.50).
      Όπως είπαμε...
      ;)

      Διαγραφή
    4. Mια χαρα .
      Παρακολουθουμε και βλεπουμε....
      Για να δουμε λιγο ομως κατι .Ο μπουκ λεει Α - 4,50 - 7,50. Το Α δεν το αναφερω γιατι δεν το βλεπω καν .
      Η Ελσινκι τρενο και χωρις να εχει δωσει δικαιωματα . Good . Και το πρωταθλημα εγω προσωπικα της το δινω αν και δεν χρειαζεται γιατι θα το παρει απο μονη της .

      Κοιταξα λιγο την προιστορια στο Ελσινκι - Λαχτι μόνο στα ματς του πρωταθληματος απο το 1999 εως σημερα και βλεπω 1 - Χ - 2 σε 22 ματς 10 - 7 - 5 . Ναι βρε μη φωναζεται ξερω... δεν ειναι ιδιες οι ομαδες απο το 1999 μεχρι σημερα και οι ειδικες συνθηκες του καθε ματς μπλα μπλα ..... ναι ωραια.
      Απλα λεω οτι αυτο το 10 - 7 - 5 λεει οτι το Χ2 ειναι 12 δυα 22 αρα 54 %.
      Το Χ2 που πληρωνει 3,00 αυτη τη στιγμη στην πρασινη λεει 33%.

      Αυτο λεω και περιμενω : )
      .

      Διαγραφή
  4. Ναι αυτό είναι Κυριακή και εχουμε καιρο. Χ2 @ 3.00 και είμαστε καλά.

    Τώρα αυριο θα αρχίσουμε να κρατάμε σημειώσεις για τα Αγγλικά.

    Εγώ πχ είμαι περίεργος πως θα πάνε δύο αουτσαιντερ:
    Μπλάκπουλ @ 6.50 και Τορκί που πλησιάζει το 5.00 (εντος).

    Εντάξει τώρα 6.50, αλλά είναι και 1η αγωνιστική και θα ρωτήσει κάποιος "Γιατί, ξέρεις πόσο έπρεπε να δινει;"

    Αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν ξέρω. Κανείς δεν ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα και καλή στοιχηματική σεζόν σε όλους.

    Γράφω για το Μονακό-Τουλούζ. Το σκέφτομαι μέρες, είναι το μόνο που με απασχολεί. Τις Παρασκευές γίνονται παραδοσιακά κηδείες στο Σαμπιονά, θα το έχετε παρατηρήσει. Το ζήτημα είναι αν θα γίνει και απόψε. Το ένστικτο με τσιγκλάει προς την ισοπαλία, το μυαλό με συγκρατεί. Ποιό από τα δύο έχει δίκιο ? Εβγαλα πιθανότητες, ας είναι και της πλάκας, για να πάρω μια ιδέα. Κάπου 62-26-12 τις υπολόγισα στεγνά και τις έκανα 65-25-10. Δηλαδή 1,50-4,00-10,00. Ο άσσος είναι φαγωμένος, το διπλό είναι νορμάλ και η ισοπαλία του 4,00 βρίσκεται στο 5,75. Ρε να πάρει ο διάολος... 5,75 ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νωρίς νωρίς 0-1 η Τουλουζ!
      Πως το 'πες αυτό για τις... κηδείες;

      :))))

      Διαγραφή
    2. Δυό φορές πέρασε το ματς από την ισοπαλία, αλλά δεν έκατσε. Δίκαια νίκησε 3-2 η Μονακό, η Τουλούζ ήταν εξωφρενικά εύστοχη στις λίγες τελικές της, ωστόσο το τρίτο γκολ που έφαγε ήταν κάπως φτηνό. Κηδεία τελικά δεν έγινε.

      Διαγραφή
  6. Καλημερα - καλημερα ...

    Ελειπα , μολις γυρισα . Καλο διαβασμα Δημητρη , μπραβο σου. Οταν στο 10,00 η ομαδουλα σου βαλει δυο γκολ εχεις διαβασει σωστα αν μη τι αλλο. Βεβαια στο στοιχημα θελουμε και να ερθει το αποτελεσμα γιατι υπαρχει στη μεση και το πονταρισμα , τα λεφτα , και θελουμε να μπουνε στην τσεπη μας γιατι τελικα αυτο ειναι που μετραει.
    Ε αν ειμαστε στη σωστη κατευθυνση ειμαστε πολυ κοντα να επαληθευτει και αυτο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπερα
    Λιγα τα 2πλα στις αγγλιδουλες και θα ελεγα κακη μερα για τα αουτσαιντερ. Τωρα ποια αουτσαιντερ αστα καλυτερα μην μπλεξουμε.

    Μετα φορα απο αλλου κανω γιατι ειναι ενδιαφερον. Η πιο κερδοφορα εδρα στην Πρεμιερ Αγγλιας συμφωνα με τα περσινα αποτελεσματα ειναι λεει της Μπερνλι . Σε 19 εντος εδρας αν πονταραμε 1 μοναδα σταθερα θα ειχαμε κερδος 15,65 μοναδες .Αρα ειναι η πιο υποτιμημενη εδρα στο νησι.Η Μ. Γιουν ηταν λεει η βασιλισσα του Χ στα εντος ( Εric σημειωνε ). Στα 19 εντος εδρας αν πονταραμε σταθερα το Χ θα ειχαμε επιστροφες 28,30 μοναδες η κερδος 9,30 μοναδες. Επισης οποιος κοντραριζε σταθερα την Κρισταλ Παλας στα εντος θα ειχε κερδος 10,72 μοναδες.
    Ολα στα υποψιν και ευχαριστουμε το φιλο για την εξαιρετικη δουλεια :)
    Μμμμ.....βλεπω στις 13/8 Μ Γιουν - Γ Χαμ 1,30 - 5,00 - 11,00 λετε να δουμε κανα ξεγυρισμενο Χου ?
    Μακρια ειναι ακομη , ειδομεν.

    Η Λαχτι @ 8,50 το Χου στο 4,75 και το Χ2 στο 3,20 . Ολα υπερβολικα ειναι αλλα δε θελουμε μόνο σωστα πονταρισματα θελουμε να ειναι και ευστοχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλό σημαδι:
    Μια ακομη Τασμανια!
    1-1 και under @ 6.60.
    Πάμε ρε Λαχτιιιιι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Από περιέργεια και όχι μόνο, ας παρακολουθήσουμε τις αποδόσεις στο Τσέλσι-Μπέρνλι. Ο Πέδρο έφαγε κόκκινη πριν από λίγο, ο Αζάρ και ο Μπακαγιόκο είναι τραυματίες, Κόστα δεν υπάρχει να βγάλει το φίδι από την τρύπα, ο Μοράτα θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί. Η Τσέλσι δεν έπαιξε καλά σήμερα με την Αρσεναλ. Αυτή τη στιγμή το σετ είναι 1,22-6,00-12,00. Για μένα μπαίνει στα υπόψιν του επόμενου Σαββατοκύριακου. Είναι πολύ ζόρικο, αλλά όχι απίθανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις διάβασα ότι δεν μετράει η κόκκινη του Πέδρο για το πρωτάθλημα και χάλασε λίγο το σενάριο. Θα το ξαναδούμε, έχουμε καιρό, ποτέ δεν ήμουν early bettor. Γειά χαρά.

      Διαγραφή
    2. Εσύ να κοιτάς αυτά και να ενημερώνει :)

      Διαγραφή
  10. WON !!!

    Thanks boys .
    Το καλο ηταν οτι σκαναριστηκε απο νωρις και το παρακολουθησαμε μεχρι τη σεντρα .
    Το καναμε και ηρθε και ακουμπησε στο δικο μας στυλ παιχνιδιου..............Sans voir !!!
    Kαι σημειωστε οτι σ αυτα τα ματς πρεπει να εχουμε την υπομονη να περιμενουμε μεχρι λιγο πριν την εναρξη . Νομος.
    Σας ειπα οτι αυτη την Λαχτι την εχω -αχτι απο τις 24/5/2010 . Εφτα χρονια ερωτα εχω μ αυτο το ματς :)
    Στο πρωτοκολλο κι αυτο .
    Συνεχιζουμε ....

    :)


    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να περιμένουμε λίγο πριν την έναρξη ??? Μα τότε δεν υπάρχει αξία ! Μην λες τέτοια πράγματα Μιχάλη, θα σε φάνε ζωντανό.

      Διαγραφή
    2. Ποιος και γιατί βρε Δημητρη;
      Τα μεγάλα αουτσάιντερ τότε θέλουν λίγο πριν τη σέντρα.Φορτωνουν οι άλλοι τη φαβορα τσουπ ανεβαίνει ή δική μας Αυτό είναι το παιχνίδι μας.Για δες πως κινήθηκαν οι αποδόσεις από το άνοιγμα μέχρι την έναρξη και θα δεις.Και δε θα με φάνε ζωντανό γιατί είμαι ανοστος και σκληροπετσος.;)

      Διαγραφή
    3. Ναι Δημήτρη. Αυτό είναι το υποτιθέμενο "market efficiency". Η Αγορά, το "Εξυπνο Χρημα", υποτίθεται λίγο πριν την εναρξη, μας δίνει τις πραγματικές πιθανότητες και τις δίκαιες αποδόσεις. Αυτά είχα διαβάσει πριν καιρο και εγω στον Jim Makos. Σχολείο και αυτός. Σωστά τα ελεγε, αλλα τωρα θα πω εν μερει σωστά.

      Στον ιδανικό κόσμο!

      Δεν παίζει μόνο το Έξυπνο Χρήμα στοίχημα. Στην πραξη παίζει βασικά το... "Χαζό Χρημα" και όσο για το τι επιλέγει, τρέχα γύρευε:

      Ελσίνκι μονό.
      Ελσίνκι σε παρολί.
      Ελσίνκι -1 ΑΗ
      Ελσίνκι win to nil
      Ελσίνκι ΗT/FT
      Ελσίνκι & over
      Ελσίνκι & under
      Ελσίνκι & opoion parei o xaros.
      Ελσίνκι & ta myala sta kagkela.

      Έτσι γιατί το σκέτο Ελσίνκι δεν εχει καλή απόδοση ενώ το Ελσίνκι με σάλτσες και "κερατα" έχει πολύ καλή!

      Εμείς τώρα ξέρουμε από πριν τί αναλογία τζίρου Εξυπνου/Χαζού χρήματος έχει καθε ματς; Όχι.
      Άρα ποια... market efficiency και να xαμε να λέγαμε;
      Άμα πάνε και ποντάρουν όλες οι... διάνοιες όλοι οι... φωστήρες και όλοι οι Αιώνιοι Παίκτες, τι να σου πει η Αγορα; Ό,τι πουν αυτοί θα σου πει!

      Και πάω και σου λεω: "για να δούμε ρε συ και την Pinnacle όπου υποτίθεται παίζουν παίκτες... επιπέδο" Επιστήμονες! Που η Εταιρία τους κάνει και ωραία ...tutorial άρθρα και τους... επιμορφωνει (τρομάρα τους).
      Ναι αλλα: 8.30 εδινε από προχτές το διπλό. Και το Ελσίνκι ποσο; 1.20; Και αμφιβάλλω αν άλλαξε. Τιμές κλεισίματος λέει της Pinnacle!

      Και ξερω ένα φίλο από το "απέναντι μαγαζί" που έχει σε εκτίμηση τις τιμές κλεισίματος της "Pinny" Αν ήταν και οι άλλοι παίκτες της Pinnacle καλοί και διαβασμενοι σαν εσένα φιλε, να κάναμε συζήτηση. Αλλά ειναι;

      Μια χαρα επαιξε ο Μιχάλης. Έπρεπε να περιμένουμε κι άλλο ρε, να πάρουμε το... 3.20 και όχι το 3.00. Τιμές κλεισίματος! Κοντρα σε αυτα που ξέραμε μεχρι τωρα!

      Άρα, Δημήτρη, δεν ισχύει πάντα αυτό που λες. Υπαρχουν ματς βεβαια που "δουλεύει" αυτό και πολύ καλά. Ίσως σε ματς με μεγάλο τζίρο. Αλλά δεν έχει πάντα δίκιο η Αγορά. Άνθρωποι την αποτελούν. Λαθη κάνουν.

      Ετσι υπάρχουν και πολλα παιχνίδια φιλε που ο Αιώνιος Παικτης κάνει παιχνιδι μόνος του και αυτός εκφράζει την Αγορα!

      Και ευτυχώς για μας!

      :))))

      Διαγραφή
    4. Eτσι ακριβως οπως τα ειπες Νικο.
      Ωραιο αυτο για χαζο/ εξυπνο χρημα .
      Τις ιδιες αποριες εχω κι εγω με σενα για Pinnacle και Pinny αλλα δεν ειμαι καθολου ειδικος για να δωσω οποιαδηποτε απαντηση , εδω θελαμε ανθρωπο που να γνωριζει επι του θεματος .
      Το Χ2 ανοιξε στη bet 365 στο 2,63 και το παιξα στο 3,20.

      Επειδη παλια ειχα ασχοληθει με τη χωρα του καφε αρκετα μπορω να πω οτι την κυρια Pinnacle την πιανω συχνα '' αδιαβαστη '' μακραν , και επειδη δεν πιστευω οτι εγω δεν ειμαι πιο μαγκας απ αυτους λεω οτι αυτο που ειπε ο Νικος για χαζο / εξυπνο χρημα ισχυει 100%.

      υγ : Νικο το Ελσίνκι & opoion parei o xaros. πόσο πληρωνε ? Θα το παιξω την επομενη φορα αυτο :)

      Διαγραφή
    5. Βρε παιδιά, ποτέ δεν υποστήριξα ότι λίγο πριν την έναρξη είναι αδύνατον να βρεις αξία. Το αντίθετο ισχυρίζομαι και διαπιστώνω στο προσωπικό μου παιχνίδι εδώ και χρόνια. Χιούμορ έκανα παραπάνω, πως θα φάνε το Μιχάλη ζωντανό. Αυτή η market efficiency είναι μια ιδεοληψία με πολιτικο-οικονομικές κυρίως προεκτάσεις. Λίγο παρατηρητικός και ενημερωμένος να είσαι, αντιλαμβάνεσαι πόση αποτελεσματικότητα διέκρινε ανέκαθεν τις πάσης φύσεως αγορές στον πραγματικό χαοτικό κόσμο. Βέβαια, μην πάμε και στο άλλο άκρο, δεν είναι πάντα συμφέρον να παίζεις λίγο πριν το σφύριγμα. Υπάρχουν και χιλιάδες περιπτώσεις που η αγορά όντως διορθώνει τις αποδόσεις στην πορεία, και η αξία που υπήρχε στο άνοιγμα των τιμών έχει εξανεμιστεί για όποιον πάει να εμπλακεί καθυστερημένα. Η ουσία είναι μια και την επισημαίνω από την πρώτη στιγμή. Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας στη συμπεριφορά των στοιχηματικών αγορών. Οποιος νομίζει πως βρίσκει αξία παίζοντας μόνο στο άνοιγμα των αγορών ή παίζοντας μόνο στο κλείσιμο, είναι γελασμένος. Ούτε οι μπουκ ξέρουν τις δίκαιες αποδόσεις, ούτε οι παίκτες. Κατά συνέπεια και η εύρεση αξίας ή η πρόβλεψη αποτελέσματος παραμένουν υποκειμενικές έννοιες. Ασφαλώς η βαθιά στατιστική ανάλυση δίνει κάποιες έγκυρες κατευθυντήριες γραμμές, αλλά δεν προδιαγράφει τα αποτελέσματα. Η θεωρία πως οι τελικές τιμές της Πίνακλ αποκαλύπτουν τις δίκαιες αποδόσεις δεν πείθει. Ακόμα κι αν στην Πίνακλ παίζουν οι ευφυέστεροι παίκτες, ας μην ξεχνάμε πως ούτε αυτοί κερδίζουν πάντα. Βγάζοντας δηλαδή από την εξίσωση τους αιώνιους παίκτες, ακόμα και το έξυπνο χρήμα ποντάρει λανθασμένα σε ένα 40-50% των αγώνων στους οποίους εμπλέκεται και δεν μαθαίνουμε ποτέ ποιοί αγώνες ήταν ! Για ποιά αποτελεσματικότητα λοιπόν μιλάμε ?

      Διαγραφή
    6. Τώρα βέβαια, μπορεί να έρθει κάποιος και να με ρωτήσει, ρε φίλε ποιός είσαι εσύ που θα μας μιλήσεις για την market efficiency ή inefficiency ? Είσαι κερδισμένος από το στοίχημα και νομίζεις πως η γνώμη σου έχει αξία ? Εχεις κάνει στατιστικές μελέτες γύρω από το ζήτημα αυτό και κέρδισες την αναγνώριση της σχετικής επιστημονικής κοινότητας ? Κι εγώ θα του απαντήσω, όχι φίλε μου, ούτε είμαι κερδισμένος από το στοίχημα, ούτε μελέτες έχω κάνει. Οσα υποστηρίζω βασίζονται στη μικρή προσωπική μου εμπειρία, που είναι και ο ασφαλέστερος μπούσουλας για μένα. Και στη λογική του μέσου όρου. Ούτε ευφυέστατος είμαι, ούτε όμως και βλάκας. Αμάσητο δεν τρώω τίποτα. Η τουλάχιστον αυτό προσπαθώ.

      Διαγραφή
    7. Συμφωνουμε. Δύσκολο να ξέρουμε από πριν πότε η Αγορά θα έχει δίκιο και πότε θα έχει άδικο σε σχέση με την κίνηση των αποδόσεων.

      Εμείς θα κοιτάζουμε πάνω απο όλα το δικό μας παιχνίδι όπως ξέρουμε να το κάνουμε λαμβάνοντας υπ όψιν όλες τις παραμέτρους.

      Ουτε θα αγνοούμε τις κινησεις της Αγοράς ούτε θα τις θεοποιούμε. Αλλες φορές θα πηγαίνουμε με τα νερά της και άλλες φορές θα πηγαίνουμε κόντρα, ανάλογα με το τι πιστεύουμε εμείς.

      Διαγραφή
  11. Χαχα.
    Το ωραίο ξέρεις πιο ειναι;
    Όταν αυτός ο μάγκας παίζει Ελσίνκι & "κάτι" combo, νομίζει ότι παίζει Ελσίνκι σκετο σε αυτήν την τιμη, διότι (έλα μωρε) αυτο το "κατι" θα έρθει σίγουρα. Νομίζει ότι έτσι ανεβάζει την τιμή του Ελσίνκι και όχι ότι παίζει τώρα ένα πράγμα σαν δυάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτά τα κόμπο άσος συν οβερ ή άσος και g/g ξέρεις πόση γκανιοτα έχουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το να παίζεις αουτσαιντερ είναι σαν να κάνεις στο ποδοσφαιρο... μακρινά σουτ έξω από την περιοχή: τα πιο πολλά πάνε "στα περιστέρια". Οχι όλα όμως... Είναι ορισμενοι παίκτες, της μεσαίας γραμμής συνήθως, που έχουν αυτό το χάρισμα. Εχουν "καλό πόδι", μπορούν να βρεθούν στην καταλληλη θέση, το "ψάχνουν", διαβάζουν την φαση, βρίσκονται με χαλαρό μαρκάρισμα, βλεπουν και τον τερματοφύλακα λίγο αφηρημένο, λίγο "του χαβαλέ" ή εκτός θέσης και (όπως λέμε) δοκιμάζουν το πόδι τους. Τον τεστάρουν. Ακόμα και νωρίς στο παιχνίδι. Δεν σουτάρουν συνήθως στην τύχη. Τους πάει η φάση ή διαβάζουν μια αδυναμία (έτσι πιστεύουν) στην αντίπαλη διάταξη. Είπαμε, τα πιο πολλά πάνε στα περιστέρια, αλλα επειδή τέτοια σουτ τα έχουν δουλέψει πολύ στην προπόνηση, ξέρουν ότι οι πιθανότητες να σκοράρουν είναι καλύτερες από όσες πιστεύει η αντίπαλος άμυνα... Δεν το κάνουν δηλαδή στην τύχη ούτε λένε "και αν σου κάτσει...".

    2η Αγωνιστική στην Λίγκα των Κατατρεγμένων (ή κάπως έτσι - πως την λες ρε Μπαζ;). Η Ονομάταρα προέρχεται από ένα... "ζουμερό" 0-0 (ακλόνητη φαβόρα ήταν και στην πρεμιέρα). 0-0 με μία ομάδα που σωθηκε πέρυσι στο παρα ένα. Και έφαγε και 2 αποβολές το φαβορί μας. Θα έχει και "απουσιούλες".

    Τώρα: η αυριανή αντίπαλος του φαβορί κέρδισε στην πρεμιέρα 2-1 (μια ομάδα που "έχει φάει με το κουτάλι" την Κατηγορία) και μπορούσε και να πάει το σκορ 4-1 αν ήταν πιο προσεκτική στις τελικές.

    Και αναρωτιέται κανείς, γιατί βρε παιδιά βγάζετε τέτοιες αποδόσεις; Τί σας έφταιξα; 1.36 ο άσος και 8.50 το διπλό; Με τί κριτήρια; Δηλαδή αν τα αποτελέσματα των ομάδων ήταν ανάποδα, πόσο θα δίνατε τον άσο;

    Για μένα είναι "ανακρίβεια" για να μην πω κάτι βαρύτερο, να μας δίνουν δεύτερη αγωνιστική 8.50 το διπλό συν όλα τα προηγούμενα που είπα για τις ομάδες.

    Και λέω τώρα, αρχή του παιχνιδιού, να δοκιμάσω το δεξί μου πόδι; Τους βλέπω λίγο "χαλαρούς". Ξερό διπλό στο 8.50 και ας πάει "στα περιστέρια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα το χεις παει μακρια εσυ !
      Λιγκα των τελειωμενων τη λεω εγω , δεν ξερω πως την λεει ο Μπαζ...
      Κανω μεταφραση γιατι τα ειπες ολα εκτος απο τις ομαδες. Τρανμιρ - Γουοκινγκ ειναι το ματσακι και το σετ Α - 4,75 - 8,50.
      Ο λογος για το 2πλο @ 8,50.
      Βρε αμα μπει κανας καινουριος φιλος να διαβασει τι θα καταλαβει ετσι οπως τα λες ?
      Και ελπιζω να μην εχω παρανοησει εγω :)

      Διαγραφή
    2. Αυτο είναι.

      Και 13.00 η Ορνταμπασι τωρα 10' πριν την εναρξη από 6,50 το πρωί
      1ος με 3ο.

      Διαγραφή
  14. To σβαγγανισα διπλο για να μην λετε οτι παιζω μονο φαβορακια. Μακαρι να κατσει αν δεν βαλει το φαβορι μεχρι το 65 κατοπιν μια αντεπιθεση ειναι, για να δουμεν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα

      το σβαγγανισα .....

      χαχαχα

      Σωραιοςςςςς !!! Λοχαγε.

      Διαγραφή
    2. Μιχαλη επειτα απο τοσα ετη ενασχολησης με το αντικειμενο φρασεις και συναισθηματα του τυπου (ναι το βλεπα αλλα το φοβηθηκα καπως ηταν και μεγαλη η αποδοση) εχουν παψει προ πολλου.
      Τα 'αν' θα μπορουσε να ειναι παρα πολλα κατοπιν εορτης ειτε ερθει το σημειο ειτε δεν ερθει και εντελει αν δεν πονταριστει 'ποναει' περισσοτερο.]
      Επομενως το νου μας. Το εβγαλε η μελετη? ΤΟ ΣΒΑΓΓΑΝΑΜΕ χωρις δευτερες σκεψεις.

      Διαγραφή
    3. Αυτο ειναι λατινικα και θυμαμαι καλα οτι δεν εκανα ποτε μου. :)

      Κανε μεταφραση βρε με τη Γουοκινγκ σου !

      Διαγραφή
    4. Ναι, ούτε εγώ έκανα Λατινικά. Ασχετος είμαι. Είναι από το έμβλημα της Γουόκιγκ και θα πει κάτι σαν "με πίστη και επιμονή".

      Μια χαρά ταιριάζει και στο κυνήγι του αουτσάιντερ, που κάνουμε εδώ, σωστά;

      Θα πω του Μπαζ να φτιάξει ένα ...έμβλημα για το Αουτσάιντερ και να βάλει από κάτω ένα τέτοιο "motto".

      :)))

      Διαγραφή
    5. '' Πιστη και επιμελεια ''

      Ετσι λεει η μεταφραση στο google :)

      Διαγραφή
  15. Niko αυτο που ειπες πριν για μακρυνα σουτ εξω απο την περιοχη και για κατι '' περιστερια '' εχεις δικιο αλλα κοιτα τι μπορει να κανει η μπαλα αν δεν παει στα περιστερια :

    https://www.youtube.com/watch?v=l2SJvfQkBtc

    : )

    Απολαυστε το ολοι και γω κοιταω τη λιγκα των απαυτων .Των τελειωμενων η καπως ετσι :)
    Αυτος ο Μπαζ που ειναι ρε παιδια ?
    Νικολουλη θελει κι αυτος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γκολαρες απολαυση πραγματικη thanks Μιχαλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε δεις, βγείτε έξω να δείτε ένα combo:

    Πανσέληνος & Έκλειψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το κυπελο Αγγλιας θα το προσπερασω χωρις κουβεντα αλλα θα σταθω στην Πρεμιερ .Για σοβαρο παιχνιδι απο Σεπτεμβρη αλλα γραφω ετσι για να μην ξεχνιομαστε αφου τα ματς ειναι 12 και 13/8 .

    Τσελσι - Μπερνλι Α - 6,00 - 12,00
    Μπραιτον - Σιτι 9,00 - 5,00 - Α το 9αρι ηταν 11,00 και το σημαζεψε λιγο
    Μ Γιουν - Γ Χαμ Α - 5,00 - 12,00

    Για Μπερνλι και Μ Γιουν τα ειπαμε πιο πανω και τη Μπραιτον δεν την ηξερες και απο χτες κυριε μπουκ .
    Τα σκαναραμε και σε περιμενουμε .....και βασικα η Γιουν περισι στις 27/11/16 ηρθε 1:1 με τη Χαμ και προπερσι στις 5/12/15 ηρθε 0:0 . :)
    Ε αυτο ειδες και συ και λες αφου ΔΕΝ την κερδισε δυο χρονιες σερι θα την κερδισει τωρα. Επισης βλεπεις και την περσινη βαθμολογια 6η με 11η και λες εδω ειμαστε. Δε θα το σβαγγανισω απο τωρα το ξερο Χου που λεει και ο Λοχαγος αλλα σε περιμενω...
    Καλα κανεις αλλα κοιτα να δεις οτι δινεις 12,00 και στο Τσελσι - Μπερνλι ( 1η με 16η ) και στο Μ Γιουν - Γ Χαμ ( 6η με 11η ).
    Ενταξει αλλα μη λες μετα οτι φταιμε εμεις αλλα με κατι τετοια μας δινεις δικαιωμα αμφισβητησης για τον τροπο με τον οποιο βγαζεις τις αποδοσεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. To X στο Μ Γιουν - Γ Χαμ μεχρι 3,60 θα το εδινα και μου το βαζεις 5,00 . Βλεπω ενα +40% απ αυτο που εκτιμω εγω ( εστω και εσφαλμενα ) .
    Δεν θα το καταταξω στο sans voir αλλα οσο λαθος και να κανω εχω πλεονεκτημα απο 20% εως και 40% . Καλως . Ελα πιο κοντα και βλεπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρεντινγκ - Τζιλιγχαμ απο @ 9,00 το 2πλο επεσε στο 7,00 και η πρωτη εχει 11 απουσιες.
    Οποιος θελει το ψαχνει .Εγω στο 7,00 λεω οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σοκαριστική εμφάνιση για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο α’ ημίχρονο του Σούπερ Καπ. Τέτοια χάλια δεν τα περίμενα, το ομολογώ. Αμυνα με προβλήματα στις κάθετες και στις ψηλές μπαλιές, κέντρο χωρίς καμιά δημιουργικότητα και μια επίθεση που έψαχνε μόνο τον αιφνιδιασμό ή το κεφάλι του Λουκάκου. Πραγματικά τραγικό, παλιομοδίτικο ποδόσφαιρο. Ρε Μουρίνιο, όντως ξόφλησες ή κάτι μας διαφεύγει ? Εδειχνες πάντως περίλυπος στον πάγκο, μάλλον κάτι αντιλαμβάνεσαι κι εσύ. Η Ρεάλ από την άλλη, παίζοντας στο ρελαντί, έδειξε πόσο ισορροπημένη ομάδα είναι. Ξεκάθαροι ρόλοι, απλό ουσιώδες ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρα χαλια η Μ Γιουν , λογικα θα τα ειδαν και οι παικτες της Γ Χαμ :)

      Μονο ο μπουκ δεν τα ειδε , αλλα αυτο μας συμφερει :)

      Διαγραφή
  22. Καλημερα
    Παμε λιγο βορεια στη Φινλανδια να δροσιστουμε ?

    Κεμι - Ιλβες 3,75 - 3,10 - 2,10 λεει ο μπουκ και εγω λεω οτι αδικει την Κεμι.Τις στεγνες πιθανοτητες δειτε τες μονοι σας . Εγω ξερω οτι στο τελευταιο ματς με τη 2η Βαασα ηρθε 3-3 και ηταν κατι παραπανω απο super . Στο 12' την ειχε 0-2 και το τελικο 3-3 εγινε στο 90+ .Στα τελευταια 5 μεταξυ τους η Κεμι εχασε μονο μια φορα.Εμφανως για μενα βγαινει απο κακο φεγγαρι και παει προς το καλο φεγγαρι . Λενε οτι το Αυγουστιατικο φεγγαρι που εχουμε τωρα ειναι το καλυτερο . Ειναι ομως ?

    Το ψαχνουμε μεχρι τις 18 : 30 το απογευμα και τα ξαναλεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο 3.30 το παρατησα εγώ, πήγε 3.75 τωρα ε?

      Κοιτα, εσυ είσαι σε καλό φεγγάρι (Φινλανδικό!), οπότε σε παρακολουθώ.

      Δεν σε ενοχλεί που η Ιλβες έχει μόνο 1 ήττα στα 10 τελευταία; Ούτε που η Κέμι έχει μία νίκη στα 8 τελευταία;

      Ξέρω γω; Να πάει ρε συ 3.00 το DNB να κάνουμε πάλι συζήτηση;

      Διαγραφή
    2. Πιο πολυ με ενοχλει το οτι η Ιλβες ειναι αηττητη στα 6 τελευταια .
      Δεν καιγομαι να παιξω κατι γιατι δεν εχω το 40% που θελω αλλα το σετ επρεπε να ηταν κατι σε 3,00 - 3,10 - 2,60.

      Τωρα μολις το αλλαξε παλι το σετακι και εγινε 3,40 - 3,20 - 2,20 .

      Δεν βαζω στοιχημα αλλα ο μπουκ διαβαζει αουτσαιντερ μαλλον : )

      Απο 3,75 στο 3,40 χαθηκε το πλεονεκτημα , κριμα .

      Στις 18 :29 το ξανακοιταμε.

      Διαγραφή
  23. Καλησπέρα. Νομίζω πως στο ρουμανικο Fcsb - iasi, το 14 στο διπλό βγάζει μάτι. Επίσης το χ2 νομίζω πως έχει αξία. Γράφω από κινητό γι αυτό, εξ ου και το τηλεγραφικό σχόλιο. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οπως και να χει υπερβολικο το 14,00 . Δεν γνωριζω απο Ρουμανια αλλα βλεπω τα δυο τελευταια μεταξυ τους ηρθαν 1-1 και στα 10 τελευταια βλεπω 5 φορες σκορ 1-0 . Ναι μεν ζοριζεται η γηπεδουχος αλλα τελικα κερδιζει . Αν επαιζα κατι με το ζορι θα ηταν το σκορ 1-0 αλλα ο μπουκ δεν μας το δινει τουλαχιστον για την ωρα .

    Το Χ2 επρεπε να μας το δινει 4,80 και μας το δινει μόνο 4,00 . Μας κλεβει ψυχρα αρα no bet απο μενα.

    Και σε σενα καλο υπολοιπο καλοκαιριου , μασε δυναμεις για μετα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Βλέπω την Κεμι με την Ιλβες.
    Ρε μπουκ έχει σφυρίξει ημίχρονο και ακόμη δεν έχεις πάρει θέση , 3,75-2,50-2,50 μου το δίνεις.Θα κερδίσει το φαβορί σου ή όχι ;
    Δεν περνεις θέση εσύ και περιμένεις να πάρω εγώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Sotos 1-1 το Ρουμανικο .
    Καλη η σκεψη αλλα μας εκλεβε πολυ με το 4αρι στο Χ2 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σειναγιόεν - Ελσινκι 4,33 - 3,40 - 1,85 .
    Ρε μπουκ η δικη σου η Ελσινκι δεν μπορεσε να σταθει σαν φαβορα στο 1,36 με τη Λαχτι και τωρα μου τη δινεις στο 1,85 εκτος με την προπερσινη πρωταθλητρια . Εχω την εντυπωση οτι εισαι και χεστης και κλεφτης . Αφου θα κερδισει η δικια σου ανεβασε τη δικη μου να βγω στην κοντρα .
    Τα νουμερα που μου δινεις να τα χαιρεσαι ..................παιξτα μόνος σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλησπέρα στην παρέα.
    Καλωσόρισες SOTOS! (Σωτήρης να υποθέσω?) Και μπράβο για το Ρουμάνικο.

    Μιχάλη, πώς υπολόγισες ότι το Χ2 του Ιασίου ήταν για 4,80 ? Κάθησα από περιέργεια χθες αργά να υπολογίσω πιθανότητες και μου βγήκαν άλλα νούμερα. Δες.
    60-40-0 τα συνολικά μεταξύ τους.
    40-60-0 τα μεταξύ τους στην έδρα της FSCB.
    51-31-18 οι εντός-εκτός έδρας συνολικές επιδόσεις τους την προηγούμενη πενταετία.
    Ο στεγνός άσσος ήταν για 1,66 εως 2,00. Αρα το στεγνό Χ2 ήταν για 2,00 εως 2,50. Βρισκόταν στο 4,00. Ολα είναι σχετικά, το έχουμε ξαναπεί, αλλά η διαφορά των υπολογισμών μας είναι μεγάλη και ανησυχώ. Εκανα κάπου λάθος ? Πού διαφωνούμε ?

    Ενα δεύτερο θέμα. Ωραία η σύγκριση που κάνεις στα ματς Τσέλσι-Μπέρνλι και Μαντσεστερ-Γουέστ Χαμ. Η σύγκριση είναι ένας έμμεσος τρόπος αναζήτησης αξίας. 1η με 16η και 6η με 11η και έχουν παραπλήσιες αποδόσεις. Κάθησα πάλι κι υπολόγισα. Προσέξτε, η Μπέρνλι συναντήθηκε με την Τσέλσι τρεις φορές μόνο στα 25 χρόνια της Πρέμιερ. Από το 1970 και πίσω η Μπέρνλι ήταν το μεγαλύτερο μέγεθος και συνήθως νικούσε. Η δε Γουέστ Χαμ στην έδρα της Μάντσεστερ έχει μόνο δύο ισοπαλίες σε 19 ματς στα 25 χρόνια της Πρέμιερ. Βαδίζουμε σε πολύ λεπτό πάγο δηλαδή και οι επίφοβες αποδόσεις που μου προέκυψαν είναι οι εξής.
    Τσέλσι-Μπέρνλι 1,25-7,69-14,28.
    Μάντσεστερ-Γ.Χαμ 1,31-5,55-16,66.
    Συμφωνούν με την αγορά. Αυτό δεν είναι καλό, γιατί μου δίνει την εντύπωση πως όλοι όσοι υπολογίζουν αποδόσεις, υπολογίζουμε με τον ίδιο τρόπο. Αν είμαστε όμως σχετικά ακριβείς, φαίνεται να μην υπάρχει αξία σε κάνενα από τα δύο ματς. Ελα όμως που είδα τα φαβορί να παίζουν και δεν εντυπωσιάστηκα. Επαιζαν βέβαια με καλούς εως εξαιρετικούς αντιπάλους και ίσως ξεσπάσουν στα "μικρά" μεγέθη του Σαββατοκύριακου. Υπάρχει η αίσθηση της γκέλας αλλά και τα αποτρεπτικά νούμερα των πιθανοτήτων. Η Γουέστ Χαμ έχει ενισχυθεί επιθετικά, η Μπέρνλι όχι. Η Γουέστ Χαμ μπορεί και το διπλό, η Μπέρνλι πάει το πολύ για την ισοπαλία. Αν έπρεπε να επιλεγεί ένα αουτσάιντερ, θα έπρεπε να είναι η Γουέστ Χαμ ως θεωρητικά πιο ικανή για κηδεία. Είναι βέβαια και η Μπράιτον πολύ ψηλά. Και ξέρετε το γνωστό δίλημμα. Παρατηρείς αμέτοχος τα πρώτα ματς για να βγάλεις συμπεράσματα ή εμπιστεύεσαι το ένστικτο και βουτάς στα βαθιά σκοτεινά νερά ? Δεν έχω απάντηση, κι ως παίκτης που παίζει λίγα ματς προβληματίζομαι. Ελπίζω να έχω κατασταλάξει το πρωί του Σαββάτου.

    Τελευταία παρατήρηση. Σάντος, Λάχτι, Ιάσιο, τρία κερδισμένα στοιχήματα με διπλές ευκαιρίες. Καθόλου άσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα-καλησπερα. Δεν έχω internet (κάηκε το router) και κάνω πατέντες με Wi-Fi-hotspot, αλλά και Bluetooth-tethering από το κινητό μου. Μια χαρά δουλεύουν.

      Κοίτα Δημητρη, όταν είδα το post του Σώτου, εντελώς πρόχειρα (λίγες αγωνιστικές έχουν παίξει) και εντελώς αδόκιμα έδινα ένα 60-65% στην Στεάουα. (ρε σεις, ειρήσθω εν παρόδω, τί FCSB; Στεάουα την ξερω εγώ. Στεαουα Βουκουρεστίου. Γιατί της άλλαξαν όνομα, εννοώ γιατί την λένε τωρα με τα αρχικά της; Για να μοιάζει με το FCB της Μπαρτσελόνα, εκτός ότι εχουν τα ίδια χρωματα; Ψωνια ειναι; Ή μήπως άλλαξε ονομασία λόγω ...χρεων;)

      Τεσπα 60-65% αλλα εντελώς αδόκιμα, εδωσα τα νούμερα τις πιθανοτητες ενός "δυνατού φαβορί". Ακόμα και με αυτα τα νούμερα το 4.00 φαινόταν μεγάλο.

      Ηθελα ωστόσο να γραψω του Σωτου "πες μας ρε συ καμια παραπάνω κουβέντα γι αυτό", καθ ό,τι είμαι ασχετος με Ρουμανία. Ηθελα δηλαδή παραπάνω πληρωφορίες για τη δυναμικότητα των ομάδων κλπ. Ηθελα μια γρηγορη αναλυση. Infos. Θυμάμαι πχ ότι η Στεάουα ήταν παραδοσιακά η μεγάλη ομάδα της Ρουμανίας. Μετά τί απέγινε; Μεσολαβησαν κάτι Κλουζ και κάτι Αστρα. Την εκτόπισαν; Εχει παρελθει η δυναμική της Στεάουα; Εχω χασει επεισοδια.

      Θέλω να πω ότι ήθελα 1-2 παραπάνω infos για να πάρω το bet και όχι ξερά "το 4.00 είναι μεγάλο". Ο Σωτος ηταν βιαστικός και δεν ήθελα να τον ρωτήσω και να τον απασχολησω και το άφησα. Αν είχα 1-2 δεδομένα θα το συζητούσα. Στα τυφλά δεν ηθελα.

      Οπως επίσης και το άλλο: αν είχαν περάσει κανα δυο προχθεσινά που είχα παίξει (πχ Γουόκιγκ) με "καλή ψυχολογία" θα το έπαιρνα και αυτό, έστω και χωρίς καθολου infos. Με καλή ψυχολογία.

      Είδες; Η καλή ψυχολογία κανει και καλό, αλλά κάνει και (κατά κάποιον τρόπο) κακό. Από την άλλη, η όχι καλή ψυχολογία σε κάνει επιφυλακτικό. Ηθελα παραπανω δεδομένα λοιπόν.

      Ο Μιχαλης (φανταζομαι ότι) εννοεί ότι ηθελε παραπάνω από το 4.00 το Χ2 με το δεδομένο του 13.00 που ήταν το διπλό. Δεν ξέρω αν προκυπτει από καποια μαθηματικη πράξη η σχεση ξερού σημείου και ΔΕ. Δεν την γνωρίζω.

      Διπλή ευκαιρία; Την αγαπάμε την διπλή ευκαιρία Δημητρη, αλλά ως αουτσάιντερ!
      Νομίζω μία τετοια έχει δοθεί και σήμερα στο "Διπλανό Μαγαζί" και μάλιστα 1η αγωνιστική.

      Οπως λέμε: "δεν ξέρω πόσο έπρεπε να δίνει, αλλα όχι τόσο ρε σεις..."

      Διαγραφή
    2. Ή διπλή ευκαιρία στη διπλανή παρέα περνάει για την ώρα .

      Διαγραφή
    3. Το Αουτσαιντερ είναι γενικά αδύναμο με ολες τις παθογένειες του αδυναμου, οποτε παίζουν τα εξής σεναρια:

      -Τρώει μια ξεγυρισμένη τριάρα, τεσσαρα κλπ νωρις-νωρίς και αυτομουτζωνεσαι.
      -Το παλευει, αλλά χάνει στα χασομερια και βλαστημας
      -Το παλευει καλά, προηγείται, αλλά χάνει το προβάδισμα και το παιχνίδι (με ανατροπή, win-lose) και τα βάζεις με την τύχη σου
      -Χάνει απο επαγγελματική νίκη του φαβορί 1-0, ή 2-0 και λες "τι ήθελα και εμπλεξα".

      Ωρες-ώρες μου δίνεται η εντυπωση ότι πρέπει να είμαστε... μαζοχιστές όσοι ασχολούμαστε με το Αουτσαιντερ. Αλήθεια τώρα.

      Θα μου πεις ναι, αλλά οταν κερδιζει σε αποζημιώνει. Σωστό, αλλά σωστά είναι και όλα τα παραπάνω! Δεν αναιρεί αυτό ολο το ζόρι που τραβάμε.

      Πίστη και Επιμέλεια είπες Fairplay?Δίκιο έχεις.

      Διαγραφή
    4. Καποια στιγμη εγραψα στη διπλανη παρεα αυτο :

      ((( Σοφές κουβέντες ???
      Πριν απο λιγο ελαβα απο ενα πολυ καλο φιλο το εξης email:
      <> ελεγε ο Αλ Πατσινο στο ''Any Given Sunday , το θεμα ειναι ο τροπος''.
      Το να χασεις με τον τροπο σου ειναι μεσα στο παιχνιδι.
      Το να χασεις ομως γυρνωντας την πλατη σ αυτο που πιστευες και εχτιζες τοσους μηνες ειναι απογοητευτικο.
      Και απο κατω εχει το εξης υστερογραφο: Καλα κανεις φιλε και δεν αλλαζεις τροπο στο παιχνιδι σου.Το πολυ-πολυ να χασεις υποστηριζοντας τις ιδεες σου.

      Αυτα μου εγραψε και δεν τολμαω να τον ρωτησω τι εγινε !!! Υποψιαζομαι αλλα ΔΕΝ τολμαω να τον ρωτησω....
      Σοφα τα λογια του αλλα ''στερνη μου γνωση να σ ειχα πρωτα''.))))

      Δεν αλλαζουμε τροπο παιχνιδιου και το πολυ πολυ να χασουμε υποστηριζοντας τις ιδεες μας .
      Αυτο κανουμε τιποτα παραπανω............

      Διαγραφή
    5. Μεσα στο <> γραφει καθε σ/κ κερδιζεις η χανεις.

      Δεν ξερω γιατι αλλα μου το φαγε στο copy-paste.

      Διαγραφή
  29. Nα απαντησω στο Δημητρη .
    Η τιμια αποδοση ενος Χ2 ειναι η αποδοση του Χ + την αποδοση του 2 δια 4 .
    Να δωσω ανα παραδειγμα , τυχαια περνω το σετ 2,00 - 3,00 - 3,00 . Το 1Χ = 2,00 + 3,00 : 4 αρα 1,25 . Ομοια το ασοδυο κι αυτο 1,25. Το Χ2 τιμια ειναι 3,00+3,00 : 4 αρα 1,50.
    Τωρα αν παρουμε real παραδειγμα το Γ Μπρομ - Μπορνμουθ στη bet (τωρα αυτη τη στιγμη ) το σετακι ειναι 2,40 - 3,30 - 3,30 .Βλεπω το 1Χ=1,34 το 12= 1,34 και το Χ2= 1,57.

    Παμε να δουμε τιμια το 1Χ=2,40+3,30 : 4 μας κανει 1,42 και μας το δινει 1,34 αρα μας κλεβει.
    Το 12 ακριβως τα ιδια μας βγαζει κι αυτο 1,42 και μας το δινει 1,34 αρα μας κλεβει.
    Το Χ2=3,30+3,30=6,60 : 4 μας βγαζει 1,65 και μας το δινει 1,57 αρα μας κλεβει παλι .
    Ας πουμε οτι καποιος παιζει 20 ευρω στο Χ2 και κερδιζει .Θα παρει 20 χ1,57 =31,40 ευρω.
    Αν παιξει 10 ευρω στο Χ του 3,30 και 10 ευρω στο 2 του 3,30 και κερδισει θα παρει οπως και να χει 33,00 ευρω.
    20 χ 1,65 μας κανει 33,00 ευρω . Αυτο ειναι το τιμιο.
    Παντως ο μπουκ παλι καταφερε να μας κλεψει 33,00 - 31,40 = 1,60 ευρω γιατι ειναι γ@@@@@@@@ς κλεφτης.
    Το πιασαμε νομιζω.
    Στο Ρουμανικο του Σωτου τη στιγμη που το ειδα ειχε το Χ =5,20 και το 2= 14,00
    Αρα το Χ2 τιμια επρεπε να το δινει 5,20 + 14,00 : 4 μας κανει 4,80. Το 4αρι που το δινει να το βαλει εκει που ξερει .
    Αυτος που θα ηθελε να παιξει 20 ευρω στο Χ2 θα επρεπε να σπασει το 20ρικο στα δυο αλλα οχι ισοποσα.

    Επισης η αποδοση του over ανεξαρτητως ομαδων προκυπτει απο την αποδοση του φαβορι .
    Οταν ο ασος ειναι 1,20 πχ το over παιζει απο 1,15 εως 1,30 .Αν δειτε ασο 1,20 και το over 1,80 πεστε μου να το παιξω .Εδω ομως θελει λιγη προσοχη. Οταν λεμε ασος του 1,20 να ειναι 1,20 .Μην ειναι 1,50 και μας το δινει 1,20 . Το πιασαμε νομιζω : )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Για το φιλο μου το Δημητρη εχουμε Τσελσι - Μπερνλι 1,25 - 6,50 - 15,00 και το Χ2 λεει ο μπουκ στο 4,00.
    Εμεις ξερουμε οτι τιμια το Χ2 θα επρεπε να ηταν συμφωνα με τα παραπανω 5,37 . Ας υποθεσουμε οτι πονταραμε 20 ευρω στο Χ2 και κερδισαμε αρα πηραμε συνολικα 20Χ4=80 ευρω.
    Εμεις θα σπασουμε το 20ρικο οχι ισοποσα ετσι ωστε η βγει Χ η διπλο να εχουμε το ιδιο κερδος . Για να δουμε τι μπορουμε να κανουμε . Εστω α το ποσο που θα πονταρουμε στο Χ και β το ποσο που θα πονταρουμε στο 2 .
    Εχουμε 6,50 Χ α = 15 Χ β και επισης εχουμε α + β = 20 . Αρα το α = 20 - β .Αυτο αν το βαλουμε στην πρωτη εξισωση εχουμε 6,50 Χ (20 - β ) = 15 Χ β . Αν λυσουμε τωρα την τελευταια εξισωση βγαινει β = 6,04 .Αρα το α = 13,96 .
    Αρα πρεπει στο Χ να βαλουμε 13,96 ευρω και αν κερδισουμε θα παρουμε 13,96 Χ 6,50 = 90,7 ευρω.
    Αντιστοιχα στο 2 να βαλουμε 6,04 ευρω και αν κερδισουμε θα παρουμε 6,04 Χ 15 = 90,7 ευρω.

    Με το 20ρικο στο Χ2 του 4,00 θα περναμε 80 ευρω. Ειναι το ιδιο ?

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τωρα το προσεξα κι εγω.
    Στο Ρουμανικο ηταν το Χ = 5,20 και το 2 = 14,00 και μας ελεγε το Χ2 = 4,00
    Η Τσελσι ειναι το Χ = 6,50 και το 2 = 15,00 και λεει παλι το Χ2 = 4,00
    Ρε αυνανα μπουκ για ποσο μαλακες μας εχεις ?


    Δειτε την κλεψια μονοι σας. Το φοβαται το Χ2 στην Τσελσι και απο 5,37 το δινει 4,00 : )

    Εμεις σε καθε περιπτωση βρηκαμε τροπο να πονταρουμε 20 ευρω και να πληρωθουμε 90,7.
    Αρα αυτο το 4,00 καταφεραμε και το καναμε 4,50 .
    Αυτο μπορεσαμε αυτο καναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αλλη περιπτωση.
    Τωρα αυτη τη στιγμη λεει η bet Τσελτεναμ - Κροουλι 1,95 - 3,60 - 3,60 και το Χ2 = 1,85.
    Το τιμιο Χ2 ειναι 3,60 + 3,60 = 7,20 δυα 4 κανει 1,80. Αρα εδω πρεπει να προτιμησουμε το Χ2 που μας το δινει 1,85 γιατι ειναι παραπανω απ το δικαιο :)

    Οταν θελουμε να παιξουμε διπλη ευκαιρια πρεπει να κανουμε αυτον τον ελεγχο για να δουμε τι και πως μας συμφερει.
    Επισης το ασιατικο +0,5 ειναι ακριβως το Χ2 και πρεπει να το κοιταμε κι αυτο και να το συγκρινουμε.
    Τελος το dnb ειναι το ασιατικο +0,0 το οποιο κατα αδικαιολογητο τροπο το δινει συνηθως παραπανω απο το dnb.Ελεγχος και προσοχη και σ αυτο .
    Κοιμαμαι ηδη και δεν ξερω αν εχω κανει καπου λαθος.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δειτε και αυτο.

    Στη βετ ειναι Τσελσι - Μπερνλι 1,25 - 6,50 - 15,00 και το Χ2= 4,00
    Στο sman ειναι 1,22 - 6,00 - 13,50 και το Χ2= 4,20.

    Βασικα οτι να ναι δινουν . Ποιος θα τα προσεξει απ τα μιλιουνια ?
    Δωσε κουπονι γεματο να χει ο κοσμος .........

    Σημερα στη δουλεια : Μιχαλη αυριο παιζει Ρεν - Λυων . Τι λες κερδιζει η Λυων ?
    Πόσο τη δινει ? Ρωταω. Τι πόσο τι δινει ρε , εγω σε ρωτησα αν κερδιζει !
    Ε κι εγω σου απαντησα.........
    Ακομα με βριζει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να λοιπόν που είμαι και ο πρώτος μαλάκας. Μιχάλη, μην πας μακριά, εδώ μέσα υπάρχει κάποιος που δεν θα το πρόσεχε αν δεν το έλεγες. Θα ροχάλιζα ακόμα. Μου φαίνεται απίστευτο. Δηλαδή πρέπει να είμαστε με το κομπιουτεράκι δίπλα ! Μόλις θυμήθηκα ότι στο παρελθόν κάποιος μου το είχε επισημάνει ξανά αυτό το φαινόμενο. Να που το είχα ξεχάσει. Η αλήθεια είναι πως όταν έπαιζα στην βετ365, διάλεγα σχεδόν πάντα το ασιατικό +0,50 γκολ που έδινε συνήθως κάτι παραπάνω. Κι όταν είχα ρωτήσει, γιατί αυτή η διαφορά αφού είναι το ίδιο σημείο, μου είχαν πει πως η γκανιότα ήταν μικρότερη στα ασιατικά. Πού να ήξερα πως απλώς με έκλεβαν λιγότερο! Τώρα σκέφτομαι πόσες φορές με πιάσανε κορόιδο... Μπράβο Δημήτρη, και εις ανώτερα...

      Πάντως να ξέρετε, έριξα μια δυάδα με τις διπλές ευκαιρίες της Μπέρνλι και της Γουέστ Χαμ. Το ερώτημα που μένει είναι αν θα παίξω κάποια από τις δύο και μονό με αυξημένη μίζα. Οσο διαβάζω πως η Μπέρνλι δεν πείθει ως αουτσάιντερ, τόσο νιώθω πως πρέπει να στροφάρω ανάποδα και να την επιλέξω. Καλά ξεμπερδέματα.

      Διαγραφή
    2. Ειναι σωστο Δημητρη οτι πρεπει να τσεκαρουμε τα +0.5 σε σχεση με την ΔΕ, τα -0.5 σε σχεση με τα καθαρα σημεια και τα 0.0 σε σχεση με τα DNB, οπως και τα DNB και τις ΔΕ του Sman, που μπορει να συμβαινει να ειναι καλυτερα μολονοτι υπολειπεται στα καθαρα σημεια. Οπως επισης ελεγχουμε για το "manual DNB".

      Συνηθως ομως το +0.5 δεν ειναι καλυτερο απο την ΔΕ, εκτος αν συμβει να ειναι το "βασικο ασιατικο line". Ναι τα Ασιατικα εχουν ευνοικοτερη γκανιοτα, αλλα μονο στο βασικο line της Πρασινης, αυτο που ειναι περιξ του 2.00. Αυτο που μας το πουλαει ως 50-50, οποτε εμπλεκομαστε μονο αν θεωρουμε οτι το εχει διαβασει λαθος και εχουμε καλυτερες απο 50% πιθανοτητες. Tα αλλα lines δεν εχουν τοσο καλη γκανιοτα και καλο ειναι να τα αποφευγουμε. Εχω δει πονταρισμα τετοιο ασιατικου απο επαγγελματια tipster. Κατι +0.75.
      Τα Ασιατικα δεν τα παιζουμε για "καλυψη". Τα παιζουμε για να εχουμε το μακροπροθεσμο οφελος της μικροτερης γκανιοτας.

      Σλαβεν Μπέλουπο. Μια Κροατικη με 3 σερι νικες, μονο απο την Ριεκα εχασε (ενταξει ειναι η Ριεκα) που παιζει στο Σπλιτ με την Χαιντουκ το ονομα που εχει να παει και στο Γκουντισον Παρκ για το Γιουροπα Λιγκ. 8.00 εδινε το διπλο στην Πρασινη και 9.00 στην Pinnacle. Ειναι απο τις περιπτωσεις που οι Εταιριες δειχνουν σεβασμο στο πονταρισμα στο αουτσαιντερ: 6.70 η Pinnacle τωρα απο 9.00. Ειναι μια σημαντικη πτωση. 6.25 η Πρασινη απο το 8.00. Μαζευτηκαν. Για να δουμε...

      Διαγραφή
  34. Μιχάλη, το σωστό είναι το γινόμενο των αποδόσεων διά του αθροίσματος τους.
    Στην ουσία είναι το αντίστροφο του αθροίσματος των αντιστρόφων, ένα μαθηματικό pattern που βρίσκει παντού εφαρμογή.
    Τώρα γιατί αυτό το νούμερο είναι κοντά στο άθροισμα δια τέσσερα, δεν ξέρω.
    Πάντως δες αυτό που λέω. Προσθέτεις τις πιθανότητες και το αντίστροφο τους είναι η αποδοση της ΔΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστος.

      Οταν το Χ ειναι ισο με το 2 ( πχ 3,00 και 3,00 ) τοτε συμβαινει αυτο το νουμερο να ειναι ακριβως το αθροισμα : 4 εχω την εντυπωση.
      Θα το κοιταξω μετα , τωρα εχω δουλεια.

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστά. Και όταν το 2 είναι διπλάσιο του Χ (πχ 10.00 και 5.00) ειναι το άθροισμα : 4,5.

      Διαγραφή
  35. Καλησπέρα στην παρέα. Ζητώ την κατανόησή σας. Είμαι σε διακοπές, συνεπώς τόσο ο χρόνος (όποιος έχει μικρά παιδιά καταλαβαίνει) όσο και τα μέσα είναι λιγοστά. Κατ αρχάς ναι Δημήτρη ονομάζομαι Σωτήρης προφανώς. Νίκο η Στεαουα παραμένει παραδοσιακή δύναμη στη Ρουμανία. Τη σαιζόν 14-15,πήρε νταμπλ. Το όνομα άλλαξε λόγω ηττας σε δικαστική διαμάχη με το υπουργείο άμυνας της χώρας (ήταν η ομάδα του στρατού). Τώρα όσον αφορά τις αποδόσεις η δικιά μου εκτίμηση ήταν 1,61-4-8,33 (στεαουα 3-1-0 ιασι 1-1-2 χωρίς έδρα 1-1-0 και 1-0-1 με έδρα). Την προϊστορία, εφόσον δεν υπάρχει αντιπαλότητα δεν τη λαμβάνω υπόψη. Άρα για μένα το Χ2 είναι στο 2,70 (συμφωνώ με το Δημήτρη) και το βρίσκω στο 4. Μιχάλη σωστά λες ότι ο μπουκ μας κλέβει στο 4 υπό μια προϋπόθεση: Να θεωρώ τις αποδόσεις του μπουκ ορθές. Εν προκειμένω οι πιθανότητες του ματς όπως τις δίνει ο μπουκ είναι λάθος. Νίκο σωστά τα λες για το ξερό δίχως ανάλυση σημείο αλλά οι συνθήκες δεν ευνοούν την ανάλυση. Παρολ αυτά νομίζω πως σωστά αναφέρεις την κακή ψυχολογία ως λόγο που δεν πόνταρες το σημείο. Η αναγνώριση αυτή από μόνη της δείχνει σε πόσο καλό σημείο βρίσκεσαι ως παίχτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλές διακοπές.
      Και μόνο που μπήκες στον κόπο στις διακοπές σου να μας απαντήσεις είναι λόγος για να σε ευχαριστήσουμε.
      Καλά να περάσετε!

      Ούτε η καλή ούτε η κακή ψυχολογία πρέπει να είναι σύμβουλος μας. Μόνο τα "στεγνα" δεδομένα και οι αριθμοί. Δεν είμαστε όμως ρομπότ καλώς ή κακώς...
      :)

      Διαγραφή
  36. Τί ζούμε ρε ??? Τί ματς είναι ετούτο ???
    Πώς μπορεί να επιβεβαιωθεί ένας άσσος φαβορί ???
    Πόσα εγκεφαλικά για να πληρωθείς το 1,50 ???
    Κι εγώ άσσο έβλεπα. Αλλά όχι έτσι ρε παιδιά, όχι έτσι. Αν είναι δυνατόν. Αν είναι δυνατόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλημέρα.
    Θυμάστε αυτό το λινκ?
    https://twitter.com/11tegen11?lang=el
    Από τότε που το ανακάλυψα, κοιτάζω να δω αν η αίσθηση που είχα για τον αγώνα που παρακολούθησα ταυτίζεται με τη στατιστική ανάλυση των ευκαιριών. Τα αναμενόμενα γκολ δηλαδή βάσει των ευακιριών που δημιουργήθηκαν. Εχει ενδιαφέρον. Κάντε το τεστ του BBC. Εγώ βρήκα μόνο 2 στα 5. Νόμιζα ότι ήμουν καλύτερος.
    http://www.bbc.com/sport/football/40699431
    Τα xGoals του Αρσεναλ-Λέστερ ήταν 2,47-1,16. Αντε πέστο αυτό σε κάποιον που είχε παίξει ΔΕ την Λέστερ και του πήραν χθες τη μπουκιά από το στόμα. Οπως είπε και ο Νίκος, τραβάμε μεγάλα ζόρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Σαουθάμπτον-Σουόνσι. Χαμηλός ο άσσος. Περίεργο ματς. Οι μπουκ πριμοδοτούν την έδρα. Αγνωστο πώς θα εμφανιστούν οι ομάδες.
    49-24-27 εντός-εκτός έδρας συνολικές επιδόσεις πενταετίας.
    50-19-31 συνολικά μεταξύ τους.
    63-25-11 μεταξύ τους στην έδρα της Σαουθάμπτον.

    54-23-23 αφιλτράριστος/ανακριβής μέσος όρος.
    1,85-4,34-4,34 οι πιθανότητες και έχουμε 1,61-4,00-6,50.
    2,17 η ΔΕ και έχουμε 2,60 φτιαγμένη στο χέρι.
    Δεν ξέρω. Πολύ κουραστικά όλα αυτά και ακόμα δεν αρχίσαμε. Χρειάζεται να διαθέσεις απίστευτο χρόνο και να αντιμετωπίσεις την όλη υπόθεση τελείως επαγγελματικά. Τα πέντε ματς της Πρέμιερ που μπορεί κανείς να δει (και θέλω να τα δω ως προβλεπτικός παίκτης) αυτή την αγωνιστική ζωντανά σε στριμ απαιτούν 10 γ***μένες ώρες. Αρχισαν πάλι να με τρώνε οι αμφιβολίες. Δεν ξέρω.

    Καλά πονταρίσματα παιδιά, σε ό,τι διαλέξετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε συ Δημητρη τι '' φτιαγμένη στο χέρι '' ειναι αυτο ?
      Κι αμα μπερδευτει κανεις και παει το μυαλο του αλλου ?

      χαχαχα ακου φτιαγμενη στο χερι... :)

      Διαγραφή
  39. Σημερα ειχαμε κι ενα under απο Τασμανια 0-2 τελικο σκορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Της έδωσα ρεπό της Τασμανιας σήμερα!
      4.50 έδινε αυτό που βγήκε.
      Το άλλο που εληξε 2-1 έδινε 5.50. Έχουμε δει και καλύτερες αποδόσεις Μιχάλη οπως ξέρεις...
      Από όπου και να το δεις, τα διαβάζουν λαθος ή φοβούνται πολυ τα over. Ήθελα να μπουν 5+ γκολ να αρχισουν πάλι τις ζειμπεκιες οι Εταιρίες με τα 10αρια...
      :)

      Διαγραφή
  40. Στα σβελτα

    Μιντιλαντ - Νορτζελαντ @ 4,50 και το Χ2 = 2,10.

    Ας λεει οτι θελει ο μπουκ , λαθαρες και τα δυο . Μετρια η μια κουκλα η αλλη και βαζει και 3 γκολ σε καθε ματς .
    Τις τελειωσαν λετε τα γκολ ?
    Μπα δεν το νομιζω .
    Το φεγγαρι ειναι μαζι μας . Βουρ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε κάτι τέτοια χρονικσ σημεια, μετά απο 4 σερί νίκες, εκεί που λες "Το χουμε το ματς" τρωει η ομαδα μας την... 3αρα και κάθεσαι και λες γιατι;
      Αυτό το έργο το έχω δει πάρα πολλές φορές. Οταν αποφασιζουμε να πονταρουμε την "κουκλα" αυτή γίνεται αγνώριστη.

      Ας είναι ομως. Για το καλό. 3.30 το 0.0 ΑΗ.

      Διαγραφή
  41. Kανω μια προβλεψη για τη Νορτζι , λεω το 4,50 θα γινει 3,50 -3,70.
    Να δουμε θα πεσω μεσα η εξω ?
    Στα πλαισια της προπονησης παντα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αυτό κι αν είναι σοκ. Ημουν τελικά πολύ αυστηρός με την Μαντσεστερ.
    Η Λίβερπουλ του Κλοπ θα μας στείλει στο ψυχιατρείο. Μια ομάδα νάνων σωματικά και ψυχολογικά, που έχασε όλες τις κόντρες και όλες τις κεφαλιές. Η μεσοαμυντική λειτουργία της στο α΄ ημίχρονο ήταν αχαρακτήριστη. Και μεσοεπιθετικά χωρίς Λαλάνα και Κουτίνιο, νευρόσπαστες κινήσεις χωρίς ουσία. Δεν υπάρχουν λόγια. Ακόμα κι αν ανατρέψουν το σκορ, θα φάνε ένα βρωμόξυλο από τα θηρία της Γουότφορντ που θα είναι όλο δικό τους. Και ήθελα να την ποντάρω για τίτλο... Και δεν μας φτάνουν όλα αυτά, ο Κουτίνιο δεν γουστάρει να μείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 0-1 Η Μπέρνλι και τώρα παρακαλάμε να μην χάσει η Τσέλσι γιατί απλά δεν παίξαμε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 0-3.
    Δε με βλέπω να τη βγάζω σήμερα....
    Πάει χαμένο το πρώτο 15αρι της χρονιάς ,φτου ρε π..... μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Oταν δεν παιχτει οντως ποναει πολυ... Να ειναι και το τελευταιο της σαιζον Μιχαλη. Το βλεπουμε ? το σβαγγαναμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι. Το 'βλέπεις. Εγώ αυτήν την Μπερνλι δεν την είχα για τα Εκτός, αλλά εσύ την έβλεπες.
      Στην κανονικη σεζόν αν το πιστεύεις το σβαγγανάς.

      Διαγραφή
  46. Μακάρι να το παίζα και να το έχανα με 6-0.
    Αυτό το σημερινό πονάει πολύ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καλησπέρα. Ουγγαρία Φερεντσβαρος - Πακσι, πρώτα Χ στο 4, μετά Χ2 2.4. Η ΔΕ για μένα στο 2,3. Φερεντσβαρος περσινή πρωταθλήτρια αλλά Πακσι τη δυσκόλεψε πέρσι αρκετά. Σχέσεις καλές. Προσοχή επειδή δεν παίχθηκαν τα αγγλικά που πέρασαν μην πέσετε σε αυτό που προτείνω. Μόνο για παρατήρηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2/2 επιτυχίες βλέπω εγώ! Μπράβο Σωτο! Πάντα τετοια!
      Ήμουν στην θαλασσα, αλλιώς μπορεί και να το... ασβουρντούναγα! Πως το λέει ο Λοχαγος;

      Διαγραφή
    2. Είναι δυο ρήματα.
      Είναι το σβιτζουραω -σβιτζουρω και το σβαγγαναω - σβαγγαναω.
      Ο λοχαγός χρησιμοποιεί το σβαγγαναω.

      Διαγραφή
    3. Ελα ρε! Συνηρημενα ειναι; Σε λίγο θα μας πεις ότι έχουν και αρχαία ρίζα.
      Τι θα μάθουμε ακόμα εδώ...

      Διαγραφή
    4. χαχαχαχαχα βρεεεεε εσκασα στα γελιααα οχι ασβουρντοναγα σβαγγανισμα χαχαχα το βλεπεις? σβαγγανατο και ας φαμε 5 τελος .Με κανατε και γελασα μαγκες ωραια πραγματα...

      Διαγραφή
    5. Συνηρημενα ειναι σιγουρα . Αν εχουν αρχαια ριζα δεν εχω ιδεα , θα το ψαξω ομως και θα ενημερωσω :)
      Μπραβο Σωτο . Δικος μας και συ .

      Διαγραφή
  48. Καλημερα παιδες. Περα απο την πλακα,που φυσικα και θα κανουμε, δεν υπαρχει χειροτερο συναισθημα το να ερχεται ενα σημειο και να μην εχει παιχτει. Προσωπικα μου συμβαινει σπανια δεν το επιτρεπω πλεον να συμβαινει και προσπαθω να το εξαφανισω εντελως. Αν η μελετη το βγαζει οριακα το θελουμε 20% ας πουμε και βγαινει 17% η 18% τοτε ειναι προτιμοτερο να παιχτει και να χαθει, διοτι χανεται μια μιζα παρα να ερθει το σημειο και να χαθει ενα ωραιοτατο 4.00 η 5.00 που σημαινει κερδος 4 μιζες.Αυτο βεβαια θα γινεται με συνεπεια οχι τη μια ετσι και την αλλη γιουβετσι.Δεν συζηταμε καν για την χτεσινη περιπτωση του Μιχαλη 15.00 αποδοση κατι τετοιο μεσουσης της χρονιας με φουλ τη μιζα πεφτεις κατω κανονικα.
    Επομενως καλο ειναι οταν μπαινουν οι αμφιβολιες, να γνωριζουμε ολοι τι πρεπει να κανουμε, να μην το ξαναγραψω.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Το κερδος θα ηταν 14 μιζες .
    Χοντρικα θα επαιζα επιλεκτικα τα odds > 10 μεχρι τα Χριστουγεννα τζαμπέ , αφου ουτως η αλλως δεν τα παιζω ολα !
    '' Παιξε τζαμπα κυριος και οτι κερδισεις χαλαλι σου '' φωναζε ο γκρουπιερης...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ελα ρε . Μεγαλο πραγμα το google . Αποκλειστικα για τον nklaps. Ετσι για να μη λες οτι δεν υπαρχει .
    Κανω copy-paste :

    Ντερλικωνω = τρωω αχορταγα
    Νταλακιασα = ηπια πολυ νερο (πχ "αρα σταματα να πινεις τοσο, νταλακιασες)
    κουσμακς = κοσμακης
    μαχαλας = συνοικια (πχ μενου στου περα μαχαλα)
    ξεπουδαριαστκα = ξεποδαριαστηκα = κουραστηκα να περπαταω
    ορνιο = κοτα = πχ αααα ρε ορνιο που πας α?
    σκιούτος (ο τραγος χωρις ανεπτυγμενα κερατα, ο παρηκμασμενος), = πχ τι ειν αυτος ο σιουτος α? δε μπουρι να παρ τα ποδια τ
    χουι = κουσουρι = κακη συνηθεια
    κλοστης = πλαστης (πχ πιασ τον κλοστη, θα φτιαξου πιτα)
    χλιαρας = ο χαζος (α ρα χλιαρα)
    σακιαρ = ζαχαρη
    σβαγκαναω = πινω γρηγορα (σβαγκανισα δυο μπυρις)
    ψιχες = ψιχουλα
    ντραβαλα = μπερδεμετα, πχ θα χουμε ασχημα ντραβαλα
    μιρλα = γκρινια
    μοσκαρογελαδο = το μεσοδιαστημα πριν το μοσχαρακι γινεται αγελαδα. Κλασσικα το λενε για εφηβους. πχ ηρθε ιδω του μουσκαρογελαδου να μας πιρασ για χαζους?
    μουσκαρι = μοσχαρι
    μπιζερσα = βαρεθηκα
    λεσιος/λεσι = βρωμιαρης, βρωμαει
    μυαλο κουρκουτι = μυαλο ζαλισμενο, χαζεμενο
    λαμπικο = τελειο καθαρισμα , πχ τα κανα λαμπικο
    κωλοφωτια = πυγολαμπιδα
    σαφρακιασμενος = αρρωστος

    Μπαμπινιωτης κυριοι.

    Παραδεχομαι οτι καναμε λαθος στην ορθογραφια γιατι ειναι με γκ και οχι γγ , αλλα η λεξη σβαγκαναω υπαρχει κυριοι :)

    Σβαγκανατο Λοχαγε !



































    ΑπάντησηΔιαγραφή

  51. Και επειδη η λεξη βρισκεται στην επικαιροτητα θα την τιμησουμε δεοντως. Χτες ειχαμε πρεμιερα αγγλια και τι γινεται στις πρεμιερες? Εχουμε τρεις νεοφωτιστες. Η μπραιτον δεν τα καταφερε αλλα η χαντερσφιλντ εριξε 3 τεμαχια.Σημερα παιζει η τριτη η νιουκαστλ απεναντι στο μεγαλο φαβορι τοτεναμ που μπορει και χτυπα τους μεγαλους.Λιγο η πρεμιερα λιγο η αγνοια κινδυνου για την γηπεδουγο λιγο ο κοσμος λιγο η τοτεναμ πιθανον να μην εχει στρωσει ακομα και πως να στρωσει αφου δεν επαιξε καν και το διπλο δειχνει πολυ ευκολο .Η διπλη ευκαιρια δεν μ αρεσει ειναι μικρη η αποδοση εμ με εσας που εμπλεξα, το σβαγγαναμε χι και ας ερθει 0-4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Καλησπέρα στην παρέα! Λουξεμβούργο Ζενες Ες - Ντιφερντανζ 7,5-5-1,3. Γηπεδούχος μεγάλο όνομα στη χώρα, φιλοξ/νη ανερχόμενη δύναμη, που τερμάτισε πέρσι και προπερσι 2η όμως θυμίζει λίγο περίπτωση Ηρακλή (συγχώνευση, άνοδος κατηγορίας κλπ). Σβαγκαναω λοιπόν τον 1 και το Χ σπαστή μίζα. Χ2 στο 3.25 αλλά με το μάτι νομίζω είναι μικρό σαν απόδοση. Επίσης ενδιφερον έχει από Ρωσία 2 το Κριλια - Δυναμό Αγ Πετρούπολης. Στην πράσινη 1,44 - 4,2-7,5. Παίζει ο πρώτος με δεύτερο. Μόνο για παρατήρηση. Καλό δεκαπενταύγουστο παιδιά και να περάσετε καλά με τους αγαπημένους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Δημήτρη, έβγαλα στεγνές πιθανότητες για το Νιούκαστλ-Τότεναμ.

    34-24-42 εντός-εκτός συνολικές επιδόσεις πενταετίας.
    47-13-40 συνολικά μεταξύ τους στην Πρέμιερ 1992-2016
    54-23-23 μεταξύ τους στην έδρα της Νιούκαστλ επι Πρέμιερ.
    45-20-35 μέσος όρος αφιλτράριστος.

    Δηλαδή 2,22-5,00-2,85 και μας δίνουν 5,25-3,90-1,72.
    Η διπλή ευκαιρία βγαίνει στο 1,54 και μας την δίνουν στο 2,20.

    Μιλάμε για τεράστια διαφορά. Τί επηρεάζει τα σετ ? Προφανώς η εξαιρετική Τότεναμ των δύο τελευταίων ετών και ο περσινός υποβιβασμός της Νιούκαστλ. Το κλίμα και στις δύο ομάδες είναι περίεργο. Ο Μπενίτεθ ζητά μεταγραφές, ο Ποκετίνο βλέπει όλους τους άλλους να ξοδεύουν. Ποιός τώρα έχει δίκιο ? Οι μπουκ που καθρεφτίζουν τις αγορές ή τα στεγνά νούμερα που προκύπτουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Eπι της ουσιας ο μπουκ τι μας λεει? Ξεχαστε τα παλια προιστορια, τις φανελες διοτι η νιουκαστλ ειναι βαρια φανελα περα απο τους υποβιβασμους κλπ και ισχυει μονο η δυναμικη του σημερα.Με απλα λογια ποια ειναι η καλυτερη ομαδα και τιποτα αλλο.Εχω πει την αποψη μου για αυτα τα παιχνιδια τα εμπορικα και να επαναλαβω οτι αξια με την ακριβη εννοια του ορου που σημαινει λαθος τιμη δεν βλεπω και εγω, θα το παραδεχτω. Το σετ δεν το αμφισβητω.Για τους λογους που προανεφερα της πρωτης αγωνιστικης γηπεδο ενθουσιασμος νομιζω η νιουκαστλ μπορει το χι.. Η θα αρπαξουμε 4 η θα πεσω μεσα στην επιλογη. Ειδωμεν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα έχω πάρει στο κρανίο. Ενα μηνιάτικο πρόστιμο στο βλήμα τον Σελβι για την κόκκινη που πήρε. Το καθίκι χάλασε ένα ματς που ήταν 50-50. Το ματς πήγαινε καρφί για ισοπαλία. Οι αποδόσεις ήταν εξωφρενικά λανθασμένες. Και η ιστορία θα καταγράψει ένα διπλό που ήταν στην ουσία του "ανέκδοτο". ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ !!!

      Διαγραφή
  55. Μ' αυτα και μ'αυτα αντι 4 αρπαξαμε μονο 2...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη, ξέρω, η μίζα δεν επιστρέφεται, αλλά το στοίχημα ήταν άριστο. Μέχρι την κόκκινη δεν είχαν κάνει ευκαιρία. Τέλος. Δεν δέχομαι κουβέντα. Στο μυαλό ενός παίκτη μαλάκα δεν μπορεί κανείς να μπει. Ας συνεχίσουν να μας δίνουν τόσο λανθασμένα σετ και η επόμενη κόκκινη θα είναι υπέρ μας.

      Διαγραφή
  56. Ετσι ειναι ολα αυτα κανουν τον κυκλο τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αντιθέτως η Γουέστ Χαμ δεν παίζει καλά και δικαίως χάνει. Η μεσαία γραμμή της έχει γονατίσει. Είχε μια μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις που θα ανησυχήσει τον Μουρίνιο και θα τον κάνει να κλειδώσει με κάποιο τρόπο το ματς στο β ημίχρονο. Θα χρειαστούμε μεγάλη μεταμόρφωση, αν θέλουμε να ισοφαρίσουμε. Με αυτά και με αυτά φάγαμε όλο το Σαββατοκύριακο... Τα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχει σημασία αν παίζει καλά.Το Χ σαν αποτέλεσμα μπορεί να έρθει για πλάκα και στο 1-0 το είδα στο 11,00 αλλά είπα μετά το χτεσινό δεν παίζω τιποτα

      Διαγραφή
    2. Μιχάλη, έχει σημασία να παίζεις και καλά. Καλά έκανες και δεν πόνταρες στο λάιβ. Το λάιβ στοίχημα είναι απίστευτα πιο δύσκολο από το κλασσικό. Γκανιότες, πιθανότητες, αποφάσεις εν βρασμώ, όλα είναι εναντίον σου. Στοιχήματα μόνο πριν το σφύριγμα. Με επιχειρήματα και καθαρό μυαλό. Ξέρω τί σου λέω. Ασε τους άλλους να καμαρώνουν, όλοι κερδισμένοι είναι και μάγκες... Είχα καλούς δασκάλους, μην νομίζεις πως όσα λέω είναι δικές μου σοφίες.

      Για όποιον ενδιαφέρεται και θέλει να εστιάσει το παιχνίδι του στην Πρέμιερ, οι επόμενες μέρες πρέπει να αφιερωθούν στα match report των δέκα αγώνων. Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό.
      http://www.bbc.com/sport/football/premier-league/scores-fixtures. Πατήστε στα σκορ και διαβάστε την σύνοψη. Σε κάθε ματς έχει κι ένα λινκ, relive the action. Ο επαγγελματίας παίκτης θα ξαναζήσει το ματς γραπτώς. Απαιτεί χρόνο η υπόθεση, όπως κάθε επάγγελμα. Αν έχει δει και τους αγώνες ακόμα καλύτερα. Η μισή αλήθεια κρύβεται εδώ. Η άλλη μισή στην εξερεύνηση των αποδόσεων και στην πιθανή παραμόρφωσή τους για τους γνωστούς σε εμάς λόγους. Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα.

      Διαγραφή
    3. Debriefing.
      Έτσι!
      Πολλές λεπτομέρειες κρύβονται εδώ

      Διαγραφή
    4. Την ευχή μου να έχεις ρε Σωτο!!!
      Ζενες Ες με ανατροπέλα!
      Ασταμάτητος είσαι!
      Κεντάει η ομάδα λέμε!

      Διαγραφή
    5. Να είσαι καλά Νίκο! Ελπίζω να κράτησει λίγο ακόμη το σερί και να μην ξεκινήσει η αναμενόμενη και φυσιολογική κατηφόρα. Επέστρεψα για λίγες ώρες στη βάση μου και μιας και έχω χρόνο και υπολογιστή είπα να γράψω λίγα λόγια για το Κρίλια - Δυναμό. Τα δεδομένα: 1,44-4,2-7,5 οι αποδόσεις, πρώτη με δεύτερη, σε 7 αγώνες χωρις έδρα 5-1-1 με 5-1-1, ενώ με έδρα 4 αγώνες 3-0-1 με 2 αγώνες 2-0-0 γημεδούχος και φιλοξενούμενη αντίστοιχα. Δεν ξέρω αν το ματς καλύπτεται από κάποιο στοιχηματικό ειδησεογραφικό site, οπότε δεν ξέρω τα νέα των ομάδων. Στο site της κρίλια πάντως δεν υπήρχε pregame αναφορά του παιγνιδιού, οπότε συμπεραίνω πως δεν υπάρχει αντιπαλότητα. Το δείγμα είναι σχετικά μικρό αλλά οι 7 αγωνιστικές δεν είναι και λίγες για εξαγωγή συμπερασμάτων. Στην pinnacle οι αποδόσεις άνοιξαν στο 1,58-3,94-6,78 και έκλεισαν 1,44-4,41-8,66. Η προϊστορία λέει 2 νίκες κρίλια και 1 ισοπαλία. (1 νίκη & 1 ισοπαλία στην έδρα της κρίλια). Γιατί λοιπόν αυτή η διαφορά στις αποδόσεις μεταξύ πρώτου και δεύτερου; Αν δούμε λίγο την ιστορία των 2 ομάδων, έχουμε μια κρίλια που από το 1994 - 2014 βρίσκεται ανελλειπώς στην 2 κατηγορία, το 14 έπεσε για πρώτη φορά και ξανανέβηκε την αμέσως επόμενη και τερμάτιζε περίπου στο μέσο και προς τα κάτω. Η Δυναμό από την άλλη είναι ασανσέρ, που κυρίως παίζει στην πιο κάτω κατηγορία, έχει διαλυθεί λόγω οικονομικών προβλημάτων 2-3 φορές (πρώτη το 2003!), το 12-13 ανέβηκε στην 2η κατηγορία λόγω συγχώνευσης, έπεσε πάλι λογω οικονομικών προβλημάτων και φέτος ανέβηκε ξανά. Εμείς λοιπόν αν ήμασταν μπουκ, πόσο θα δίναμε το 2 με αυτά τα δεδομένα;
      Δημήτρη, εμμέσως "απαντάω" και για τη Νιουκάστλ (βέβαια άλλα δεδομένα εδώ), της οποίας το μπετ ήταν ολόσωστο, όμως οι κάρτες, τα γκολ στο 90 κλπ είναι απρόβλεπτοι παράγοντες για όλους (μπουκ και παίκτες). Όπως είπες, την επόμενη η μπίλια θα κάτσει στο δικό μας νούμερο.
      Καλό δεκαπενταύγουστο σε όλους, με υγεία πρωτίστως και πάνω απ΄όλα.

      Διαγραφή
    6. Καλημερα Σωτο και μπραβο για το χτεσινο.
      Μια χαρα τα ειπες παραπανω και καλα κανεις και το ψαχνεις οσο παραπανω γινεται . Εγω πλεον οταν παιζει ο 1ος με το 2ο και ειναι @ 7,50 δεν θελω να δω κατι παραπανω . Σε οποια γωνια της γης και αν παιζεται το ματς δεχομαι αποδοση μεχρι 5,00 χοντρικα .
      Απο κει και πανω ( στο 7,50 δεν το συζητω καν ) το σβαγκαναω ......

      Διαγραφή
  58. Καλημερα
    Στα σβελτα .
    Ριντ - Βακερ Ιν 2 @ 4,33
    και αυριο Καπφενμπεργκ - Νεουσαντ 1 @ 4,00
    δεν ειναι δικα μου αλλα συμφωνω και τα δινω για παρατηρηση που λεει και ο Σωτος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Θερμή παράκληση προς Μπαζ:

    Άνοιξε καινούργιο θέμα. Αυτό έχει "βουλιαξει" από μηνύματα! Ρεκορ απαντησεων καναμε. Χάνει η μάνα το παιδί!
    Κανε κάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Μερα που ξημερωνει κι εγω δεν καθομαι καλα , αλλα θελω ν αγιασω και δεν μπορω.
    Αυριο τσου- λου ( δεν παιζω να ξηγιομαστε ) Σπορ Λισ - Στεαουα Βουκ. 1,25 - 5,25 - 13,00.
    Ο Νειμαρ αν δεν κανω λαθος πηγε στην Παρι και οχι στη Σπορτινγκ . Δλδ παιζει η περσινη τριταθλητρια της Πορτογαλιας με την περσινη δευτεραθλητρια της Ρουμανιας και αυτο κανει 13,00 .
    Και ρωταω τωρα εγω : κι αν επαιζε με την πρωταθλητρια Μπενφικα πόσο θα μας την εδινες ρε κυριος ?
    Με οποιο ματι και αν το δω πανω απο 7-8 δεν μπορω να δωσω στο διπλο αλλα δεν θα ενδωσω λογο της ημερας που ξημερωνει .Για παρατηρηση κι αυτο , το γραφω μονο και μονο για να το θυμηθουμε .
    Και επισης Μπερτον @ 9,00 .
    Αυτο μη μου το κανεις 10,00 γιατι θα αμαρτησω !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή