26 Αυγ 2017

"Νηστεία και αποχή"


Πήρε φωτιά η Ευρώπη ποδοσφαιρικά και τα κουπόνια ρίχνονται σαν τάματα από πιστούς που περιμένουν το θαύμα. Εμείς που δεν πιστεύουμε στα θαύματα, απέχουμε και περιμένουμε να περάσει η εποχή των θαυμάτων και των τυχαίων αγορών.

Είναι και στερημένος ο κοσμάκης από την καλοκαιρινή ραστώνη και οι γκισέδες θα πάρουν φωτιά, σε μια εποχή που δεν συμφέρει να πολύ περνάς από δαύτους. Το αουτσάιντερ πιστό στον αρχικό του σχεδιασμό – να μην χάνει ο κόσμος τα λεφτά του σε ανούσια κουμάρια, μοιάζει σαν να βρίσκεται σε λήθαργο, αφού πιστεύει πως στοιχηματικά δεν προσφέρει τίποτα αυτή η περίοδος.

Βέβαια η παρέα μας, με τα σχόλια δίνει μια ωραία ζωή δω πάνω στις ερημιές και σωστές στοιχηματικές απόψεις, αλλά ο αρχικός σχεδιασμός δεν αλλάζει. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως ο «αιώνιος» παίκτης, μόνο με νηστεία και αποχή μπορεί να σωθεί. Τώρα εάν αυτός πιστεύει πως μπορεί να νικήσει το θηρίο με πορδές και προσευχές – εμείς τι να κάνουμε;

Είναι κάτι κουπόνια Αγγλικά, που δεν βγαίνει παιχνίδι. Όσο και να το ξεψειρίζεις άκρη δεν θα βρεις. Βάλε που είναι και τέταρτη αγωνιστική, δεν έχει νόημα να περάσεις από τους γκισέδες. «θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό…» θα μου πεις – κάνεις και τίποτε άλλο.

Έχουμε πει πως το πάσο, είναι ένα μικρό όπλο, για να μην αφήνουμε τα ικανά χέρια των μπουκ, να κάνουν αφαιμάξεις από τις τσέπες μας. Δεν έχει γοητεία – είναι βαρετό θα μου πεις και πάλι. Δεν πα να παίξεις τόλμη και γοητεία – εμένα δεν θα μου λείψουν…

Βγαίνει και ο μήνας, θα μπει το φθινόπωρο – υπομονή. Δεν έχεις; Δείξε χαρακτήρα, μην ξημεροβραδιάζεσαι στου γκισέδες – πόσες φόρες θα το πούμε αυτό. Και αν υπάρχει καμιά εξαίρεση που αράζει με τις ώρες μπροστά στους γκισέδες και δεν ματώνει – εσύ «αιώνιε» παίκτη είσαι καταδικασμένος να ματώνεις, όσο πιο πολύ ζυγώνεις.

Δεν σ αρέσει η Ίπσουιτς; θα μου πεις. Πολύ καλό για να βγει αληθινό - 4 νίκες και στην δίνουν αουτσάιντερ και μάλιστα στην έδρα της. Η άλλη χωρίς νίκη, πάει εκεί σαν φαβορί. Κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Δεν διαφωνώ να το παίξει κάποιος, εγώ δεν τα παίζω αυτά τα «εύκολα».

Μια Καρλάιλ που μπήκε  ζωηρά στο πρωτάθλημα, πάει σε μια νεοφώτιστη που δεν έχει νίκη ακόμα. Το 3,50 της Καρλάιλ το βλέπεις με άλλο μάτι, αλλά μέχρι εκεί. Είναι νωρίς ακόμα για να ξέρεις την πραγματική αξία των αποδόσεων.

Φαβορί της πλάκας η Κέμπριτζ, αλλά και της Μόρκαμ το διπλό. πιο πολύ τζογαδόρικο δείχνει. Να τζογάρουμε από την τέταρτη αγωνιστική; Κάτσε καλά ρε…

Φαβορί η Ροτσντέιλ που συμφέρει. Πως παίζει κάποιος φαβορί μια ομάδα που δεν έχει νίκη – άλλο ένα μέγα στοιχηματικό μυστήριο. Θα μου πεις για κοίτα τι έκανε η Ροτσντέιλ πέρσι – κόβουμε κάθε κουβέντα τώρα.

Στον κάτω κόσμο – εκεί στους κολασμένους η Τρανμίρ πάλι έχει θέματα. Αν πέσεις εκεί και δεν βγεις την πρώτη χρονιά, μετά βολοδέρνεις για χρόνια στο Άδη. Η άλλη με τρεις νίκες σερί, όντως δείχνει ευκαιρία, αλλά δεν θα πάρω και λόγω εποχής και κάτι με φοβίζει εδώ.

Καθόμαστε στα αυγά μας λοιπόν, και ετοιμαζόμαστε. Θέλουμε να παιχτούν τουλάχιστον οκτώ αγωνιστικές για να έχουμε μια εικόνα για το που πάει η δουλεία, να έχουμε τα δεδομένα για να μην πηγαίνουμε στους γκισέδες και μας κοροϊδεύουν μέχρι και οι γκισετζήδες.

Είπαμε όλο αυτόν τον καιρό κοιτάμε και αν βρούμε κάτι αξιόλογο το βαράμε. Αλλά αυτή η αγωνιστική δεν προσφέρει τίποτα για μας τους λοξούς. Αν μετά από χρόνια δεν μπορείς να ξεχωρίσεις, ποτέ ένα κουπόνι έχει ευκαιρίες, κάτι έκανες λάθος όλα αυτά τα χρόνια.

Υ.Γ. η χρονιά ανοίγει επίσημα όταν γίνει το εναρκτήριο λάκτισμα από τον Nklaps – μέχρι τότε περιμένουμε…








42 σχόλια:

  1. Είσαι τέρας εγκράτειας και αυτοπειθαρχίας. Και εγώ που συμφωνώ με όσα λες, δεν μπόρεσα να μη λερωσω τα χέρια μου με κάποια παιχνίδια. Έστω σε καλοκαιρινού τύπου πονταρίσματα. Δύσκολη η πλήρης αποχή να λέμε αλήθειες εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκετη απολαυση το κειμενο του Μπαζ .
    Σε 5-6 σημεια γελασα παλι :)
    Δυο τελευταια καλοκαιρινα bet .
    Ιπσουιτς 1dnb @ 2,50
    Εξετερ 2 @ 2,60
    Γουλβς την αφηνω για τις 5 παρα ενα . Θα δω...


    Μετα περιμενουμε τον συντονιστη να σφυριξει εναρξη .

    υγ : ΟΟΟΟΟΛΗ τη σεζον επαιξα 110 bet . Μετα βλεπω 26 καλοκαιρινα . Με φαγανε οι '' κακές παρέες '' με τον nklaps . :))))))) :)))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε σεις, πως το λενε όταν
    -την ΙΔΙΑ μερα
    -παιξεις ΔΥΟ στοιχηματα
    -προηγηθεις και στα ΔΥΟ 2-0
    -ισοφαριστείς σε 2-2 στα τελευταια λεπτα και στα ΔΥΟ?

    Δηλαδη πόση γκαντεμιά μπορει να διαχειρισθεί ενας ανθρωπος μόνος του;
    Γκαμώτεν...

    Ευτυχως που δεν εγινε στην κανονικη σεζόν...
    Παλι καλα να λεμε...
    :)

    Ευτυχως που με την Εξετερ, ειχαμε τα αντιστροφα, ε Fairplay?
    :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γκαμωτεν.
      Στο 2-0 το 2πλο της Εξετεραρας μου πληρωνε 17,00.
      Κωλωσα ομως .........η φωνη της λογικης η εχω αρχισει και γερναω ...
      Πηρα και μια ψιλη στο Χ2 της Λεστερ......

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα.

    Γράφει ο ερημίτης,
    Δεν σ αρέσει η Ίπσουιτς; θα μου πεις. Πολύ καλό για να βγει αληθινό - 4 νίκες και στην δίνουν αουτσάιντερ και μάλιστα στην έδρα της. Η άλλη χωρίς νίκη, πάει εκεί σαν φαβορί. Κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Δεν διαφωνώ να το παίξει κάποιος, εγώ δεν τα παίζω αυτά τα «εύκολα». 0-2 παρακαλώ.

    Στον κάτω κόσμο – εκεί στους κολασμένους η Τρανμίρ πάλι έχει θέματα. Αν πέσεις εκεί και δεν βγεις την πρώτη χρονιά, μετά βολοδέρνεις για χρόνια στο Άδη. Η άλλη με τρεις νίκες σερί, όντως δείχνει ευκαιρία, αλλά δεν θα πάρω και λόγω εποχής και κάτι με φοβίζει εδώ. Μάλιστα κύριε, 2-2.

    Πάμε στην Πρέμιερ. Δεν έγραψα τίποτα γιατί δεν είχα πολύ χρόνο και δεν μου άρεσε και τίποτα, καθώς μελετούσα βιαστικά προχθές την εφημερίδα. Κατακόκκινη η Μπόρνμουθ, η Γουότφορντ φαβορί, Πάλας και Σουόνσι ματωμένες κι αυτές, οι Γουέστ Χαμ και Χάντερσφιλντ ασύμφορες, και με τη Μάντσεστερ κάτι με φόβιζε. Σκεφτόμουν, έρχεται διακοπή, θα τους πει ο Μουρίνιο, φέρτε μου τη νίκη μη σας κόψω τα λαρύγγια, και μετά κωλοβαρέστε μια βδομάδα. Ηταν και η ψυχολογική παγίδα στη μέση που σήμανε έγκαιρα συναγερμό. Είχαμε αφήσει ανεκμετάλλευτη τη δεύτερη αγωνιστική και τρωγώμασταν να βρούμε ενδιαφέρουσα ετούτη. Αμ δε.

    Σήμερα τί να παίξεις ? Να κοντράρεις Τσέλσι και Τότεναμ ? Η Τότεναμ θα είναι αγριεμένη από την ήττα και δεύτερο σερί να γκελάρει ίσως πάει πολύ. Οι συνθήκες θα μπορούσαν να είναι καλύτερες. Για το Τσέλσι-Εβερτον έβγαλα πιθανότητες.

    52-29-19 εντός-εκτός συνολικά πενταετίας.
    48-34-18 μεταξύ τους στην Πρέμιερ.
    56-40-4 μεταξύ τους στην έδρα της Τσέλσι.
    52-34-14 μέσος όρος στεγνός.
    1,92-2,94-7,14 δηλαδή. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη.

    Η Τσέλσι ξανά χωρίς Αζάρ, αλλά αμυντικά θα κρατήσει εύκολα αν κρίνουμε από το ματς με την Τότεναμ. Η Εβερτον έχει πολλούς απόντες και προβληματίζομαι. Πέρυσι έφαγε 5 γκολ στην πιο ταπεινωτική της εμφάνιση. Θα πάει με την εκδίκηση στο πίσω μέρος του μυαλού της ? Οι αποδόσεις είναι οριακές. Μάλλον καθόμαστε στα αυγά μας. Εχουμε και δυό νεκρές βδομάδες μπροστά μας, ας μην βάψουμε τα χέρια μας με αίμα.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν με τρώει η ΔΕ στο 2,60 της Εβερτον...

      Διαγραφή
    2. Να μη σε τρωει Δημητρη . Το Χ2 της Εβερτον ανοιξε στο 2,80 , εφτασε μεχρι 3,00 και ειναι στο 2,60 ( αν το κανεις χειροκινητα παει στο 2,68 ) .
      Οπως ειπες οτι αφορα τις Αγγλιες καθομαστε στ αυγα μας δυο βδομαδες για να μην βαψουμε τα χερια μας .
      Εγω αυτα που παιζω ειναι στατιστικα και ΔΕΝ εχουν καμμια σχεση με τα εδω γενομενα .
      Για να παιξεις αγωνιστικα θελει να περασουν 8 αγωνιστικες οπως ειπε ο Μπαζ.
      Αν πιστευει καποιος σε θαυματα ας ρισκαρει με το γνωστο κινδυνο. Δεν ειναι κακο , αρκει να γνωριζει τι κανει.
      Νομιζω ομως οτι αυτη η στοιχηματικη γωνια εχει σαν βασικη αρχη της το οτι δεν πιστευει και δεν περιμενει θαυματα .
      Το καλοκαιρι με αναλαφρη διαθεση , ακρως καλοκαιρινη ασχοληθηκαμε και περασαμε ομορφα και χωρις να ματωσουμε.
      Τωρα σταματαμε για να κανουμε εναρξη μολις σφυριξει ο nklaps .
      Και βεβαια ολα αυτα τα γραφω πρωτα για μενα ..... :)))
      Μελετη , κουβεντουλα για οτι μας απασχολει και μεχρι εκει.

      Διαγραφή
    3. Το αφήνω, καλώς ή κακώς. Δεν βγάζω άκρη. Πολύ μπερδεμένο στο μυαλό μου.

      Διαγραφή
    4. 2-0 από το πρώτο ημίχρονο. Δεν υπάρχει Εβερτον στο γήπεδο.

      Διαγραφή
  5. Πάντως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά ούτε με τη Λέστερ. Αν δεν έμπαινε το φτηνό γκολ από κόρνερ, θα έμενε ενδεχομένως στην ισοπαλία. Ωστόσο, το να καθαρίζει τα ματς με μέτριες εμφανίσεις είναι κομβικό για την κούρσα του τίτλου. Αντιθέτως, η Σίτι ήταν τραγική. Την έχει κάνει σαν τα μούτρα του ο Γκουαρδιόλα. Πέντε μεσοεπιθετικοί που κουτούλαγαν μεταξύ τους, κι ένας κυνηγός στον οποίον έφθανε η μπάλα με το ζόρι. Ολα γίνονταν με έναν υπερβολικά περίπλοκο τρόπο, βασανιστήριο πραγματικό. Το πώς νίκησε το μάθατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι δυο ομαδες του Μαντσεστερ ειναι για κοντρα , εχεις δικιο αλλα κανε λιγη υπομονη και τα καλα επονται.
      Λαβε θεση κατσε αναπαυτικα και περιμενε.......

      Διαγραφή
  6. Ό Ερημίτης έχει δίκιο. Αν δεν πάνε οι αγωνιστικές 8, με τί δεδομένα παίζεις;
    Στις δε σκέψεις για Ιπσουιτς και Μπορχσμ ανέφερε και το "κάτι δεν μου αρέσει εδω" και τέλος.
    Ή έχεις Πρωτόκολλο ή δεν έχεις. 8 Αγωνιστικές θα πει 8 Αγωνιστικές.

    Και εμείς το τηρούμε ομως. Στην ουσία κσνουμε μικρά πονταρίσματα. Δεν χασαμε και είμαστε καλά στο τέλος του Καλοκαιριού.

    Ωστόσο το "γαμωτο" ("γκαμώτεν" Γερμανιστι) ηταν ότι αυτές οι σκέψεις είχαν μια βάση. Και στην μεν Ιπσουιτς ο Μπουκ φάνηκε να βλέπει μακρύτερα με βάση το 0-2, αλλά στη δε Μπορχσμ μπορώ να λέω ότι ήταν λίγο άδικο (αν υπάρχει κάτι τέτοιο στο άθλημα μας).

    Και επειδή ξέρω το στιλ του Ερημίτη, και στην 8η και τη 10η και 12η κλπ αγωνιστική είναι ικανός σε καθε σκεψη να λέει "Ναι μεν, αλλά κάτι δεν μου αρέσει εδω" και τέτοια. Εμένα δεν μου αρέσουν αυτές οι "προλήψεις". Κατα βάσιν μου αρέσει να παίζω. Όχι να απέχω.

    Η ουσία είναι ομως ότι η εμπειρια είναι απίστευτα σημαντική στο στοίχημα. Και είναι αυτή που προστάτευσε τον Ερημιτη από το να εμπλακεί αυτήν την αγωνιστική. Και φάνηκε ότι δικαιώθηκε. Έτσι απλά. (Και εκνευριστικά φιλε).

    Και θα μας χρειαστεί η εμπειρία του Βαγγέλη. Εμενα σιγουρα, που έχω ακόμα πολλά σύνδρομα του Αιώνιου Παίκτη.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το στοίχημα είναι παιχνίδι εμπειριών, Νίκο. Σοφή κουβέντα.

      Διαγραφή
    2. Αληθεια είναι.
      Ο nklaps του Δεκεμβρίου του 2013 όταν ξεκινούσε να παίζει στοίχημα δεν φαίνεται να έχει σχέση με τον nklaps του 2017.

      Διαγραφή
  7. Λίβερπουλ-Αρσεναλ. Στεγνές πιθανότητες.
    43-24-33 εντός-εκτός συνολικά πενταετίας.
    36-34-30 συνολικά μεταξύ τους στην Πρέμιερ.
    44-32-24 μεταξύ τους στο Ανφιλντ.
    41-30-29 μέσος όρος.
    2,43-3,33-3,45. Καμία διαφωνία με την αγορά.

    Αν θέλαμε να μπολιάσουμε, θα το κάναμε προς ποιά κατεύθυνση ?
    Ενστικτωδώς φοβάμαι το διπλό. Ο Κοσιελνί επιστρέφει. Η Αρσεναλ είναι ξεκούραστη και πλήρης. Εχει 5 χρόνια να νικήσει στην έδρα μας. Φοβάμαι το διπλό. Τολμώ να πω πως οι δικές μου πιθανότητες είναι μοιρασμένες απολύτως. 33-33-33. Θα φτύσει αίμα η Λίβερπουλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά είναι η Λίβερπουλ μέχρι στιγμής. Παίζει το ωραιότερο ποδόσφαιρο στην Αγγλία. Συνδυασμοί, ατομικές ενέργειες, αντεπιθέσεις, σέντρες, με όλους τους τρόπους από όλα τα σημεία του γηπέδου, άλλοτε με ταχύτητα, άλλοτε με υπομονή. Την έχει λιώσει την Αρσεναλ. Χωρίς Κουτίνιο και Λαλάνα. Δύο βράχους αμυντικούς να είχαμε, και θα γινόταν η απονομή Boxing day ανήμερα. ΜΕΓΑΛΕ, ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΚΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΠ. 2222222222222222222222222222222-0

      Διαγραφή
    2. http://www.skysports.com/football/news/11096/11003161/does-attack-or-defence-win-premier-league-titles

      Διαγραφή
    3. Γενικώς όλα τα τελευταία χρόνια είχαμε άμυνα για τα πανηγύρια (δεν είχαμε καν "αμυντική συνειδηση") και χάναμε με απίστευτη αφέλεια βαθμούς με τις μικρές και μεσαίες ομάδες. Αυτή είναι όλη η ιστορια κατά την ταπεινή γνωμη μου Δημήτρη.

      Διαγραφή
    4. 33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333-0

      Διαγραφή
    5. Ναι Νίκο, αυτή είναι η ιστορία της ζωής μας.

      Διαγραφή
    6. Συν όλα τα "παλτα" που μαζεύαμε κατά καιρούς δίνοντας ένα σκασμό λεφτα. Οι λίγοι παικταράδες που είχαμε έκαναν την επιλογή τους και πήγαν σε ομάδες που πρωταγωνιστούν.

      Το φοβοσουν το ματς ή για γούρι τα έλεγες;
      :))))

      Διαγραφή
    7. Αλήθεια το φοβήθηκα. Παρότι ξέρω ότι στα ντέρμπι δεν μασάμε. Αλλά δεν μου άρεσε καθόλου η ομάδα με τη Γουότφορντ και την Πάλας. Βέβαια, αποδεικνύεται εντελώς τραγική και η Αρσεναλ. Τρομάρα μου, ήθελα να μπολιάσω και τις αποδόσεις.

      Διαγραφή
    8. Τα πουλακια μου !!!!!!!!!!!
      Λιβερ-πουλακια ειστε βρε και οι δυο σας ???

      Εγω ειμαι Τσελσι και κανω βαρυσημαντη δηλωση οτι στο τελος της χρονιας θα βλεπετε τον πισινο μας :)))))))

      Ο Κλοπ πολυ καλος , αλλα παντα ηταν σταθερα δευτερος .
      :)) :)) :))

      Η Αουστρια παιζει σε λιγο και medium στατιστικο λεει οτι κερδιζει .
      Στο 2,15 ομως το δινω μόνο για να το δουμε..............οχι για παιχνιδι.

      Διαγραφή
    9. Αναρωτιέμαι, αυτός ο Βενγκέρ δεν έχει καρδιά ? Πώς αντέχει και παραμένει ? Τόσες ταπεινώσεις, τόσες αδιανόητες συντριβές και δεν του καίγεται καρφί. Φοβερός ο εγωισμός του. Πρέπει να τρέμει και τον θάνατο. Δεν έχει συμβιβαστεί ακόμα με το τέλος.

      Διαγραφή
    10. 444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444-0

      Διαγραφή
    11. Ρε Μιχαλάρα αυτό με τον πισινό σας που λες δεν ξέρω. Είναι παρεξηγησιμη δήλωση. Αστο καλυτερα. Μην τον εκθετετε πολύ και δεν σας βολεύει να τον βλέπουμε ειδικά όταν παίζουμε μεταξύ μας! Είμαστε κακα παιδιά εμείς. Μην μας δίνετε λαβές και δικαιώματα. Να τι έπαθε η κυρία Άρσεναλ!
      :)))))

      Διαγραφή
    12. :)))
      Θα ειστε πολυ μακρια για να κανετε το ονειρο σας πραγματικοτητα :))
      Εσεις τα ονειρα εμεις την κουπα :))
      Οπως περισι βρε ! Ξερετε εσεις :)))
      twis :)

      Διαγραφή
    13. Μιχάλη ένα θα σου πω... WE ARE COMING!!! (ερχόμαστε)

      Διαγραφή
  8. Αμάν, 1-1 η Μπέρνλι στις καθυστερήσεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι αμαν ρε Δημητρη ?
      Στην πρεμιερ η σκυλα που δεν θα χανει φετος στα εκτος με τις '' μεγαλες '' μαλλον θα εχει το ονομα Μπερνλι !!!

      Χ @ 6,50
      καταγραφηκε μονο δεν παιχτηκε.

      Διαγραφή
    2. Ρε διάολε, μας ξέφυγε τρεις φορές η Τότεναμ. Τρεις φορές !!! Δεν μπορώ να το χωνέψω. Κι ενώ την είχαμε υπό αμφισβήτηση. Ανάποδες στροφές χρειάζονταν, και δεν τις πήραμε όταν έπρεπε. Καλό βράδυ στην παρέα. Ραντεβού σε δυό βδομάδες. Εκτός κι αν ανεβάσει ενδιάμεσα το καλοκαιρινό πρωτόκολλο ο Νίκος. Γεια χαρά outsiders.

      Διαγραφή
  9. Απαντήσεις
    1. Να το παιζα κιολας καλα θα ηταν .
      Κανονικο τρενο παντως.
      Ποσα να σημειωσει ενας ανθρωπος ? Εχω τοσα κιταπια που ουτε ο υποργος οικονομικων δεν εχει τοσα.
      Αληθεια εχουμε υπουργο οικονομικων ?

      Στα πολυ σοβαρα υποψιν η Στουρμ .
      Γραψτε ρε σεις να μην μας ξεφευγουν........

      Διαγραφή
    2. Ξερο ασο το επαιξα. Και στο Πρωτοκολλο.
      Εχουν ξεφυγει νομιζω τα καθαρα σημεια. Οι δε Δ.Ε. μεχρι στιγμης απογοητευουν

      Διαγραφή
    3. Στο ειχα πει οτι τα ξερα σημεια υπερτερουν .Κερδιζεις πιο αραια αλλα με δυο νικες αλλαζουν ολα τα νουμερα αυτα τα yield - roi και κατι τετοια χαζα που λετε εσεις.. Εγω μόνο profit μετραω , και το αγγλικο το βαζω ετσι για εντυπωσιασμο : ) Μονάδες κερδισμενες - χαμενες πιο απλα πεθαινεις.
      Μπραβο για τη Στουρμ !!!

      Διαγραφή
  10. 0 - 2 η Αούστρια
    Ποιος είπε ότι η θέση του μύλου δε μετράει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διπλό φαβορι;
      Ωχ! Ποιος τον ακούει τον άλλον...
      :)))))

      Διαγραφή
    2. Παρανοησα.
      Όχι ρε ποιον Μπαζ .Νόμιζα ότι είπες για το Λοχαγο .Φαβορί του 2+ ίσον Λοχαγός.
      Ο Μπαζ ίσα ίσα που θα δει ότι δεν ενδωσαμε .Αυτά σου δίνουν την ψευδαίσθηση ότι κάτι κανείς αλλά πιάνεις 5/10 και άμα δεις τα λεφτά σου τότε βλέπεις ότι έπιασες τα απαυτα σου.Στριφογυρνας γύρω από την ουρά σου τζίρος για τον μπουκ παίρνει αυτός τη γκανιοτα του κι εσύ τίποτα.

      Διαγραφή
  11. Καλημερα

    https://www.youtube.com/watch?v=SXLAAGFTk28

    Τι έπαθε η Τορκί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή