13 Ιαν 2018

"τα σημεία των τρελών"



Βροχερή η μέρα, στοιχηματική - Αγγλική. Βέβαια θέλουμε λίγο χρόνο για να βρούμε τα πατήματα μας, αλλά δεν είμαστε κι από αυτούς που μπαίνουν συνέχεια στα βαθιά χωρίς προφυλάξεις…

Ο λαός περιμένει πάντα την άνοιξη, μέσα στο καταχείμωνο. Ο τζόγος πολλές φορές υπόσχεται, μια εύκολη μετάβαση στον ανοιξιάτικο καιρό – αλλά ξέρουμε πια, πως δεν είναι έτσι. Πολλοί έμειναν θαμμένοι το χιόνι, στην προσπάθεια τους για εύκολο χρήμα.

Κάτσε καλά ρε, που θα τα βάλεις με τα θηρία χωρίς πλάνο, χωρίς όπλα. «ξεκούραστα λεφτά» - έβγαλαν την Ελλάδα κάμποσοι, αλλά όχι ο πλανεμένος λαός.

Να γράψουμε καμία παπαριά, γιατί δύσκολα να μπούμε στο ψητό. Και το κουπόνι είναι θολό, πω, πω, πω, πω, πω, πω, πω, πω και γω το βλέπω πιο θολό.

Η Σίτι λέμε για τραίνο. Αυτό ήταν φαβορί – βέβαια σε αποδόσεις τυχοδιωκτικές, αλλά έτσι είναι ο στοιχηματικός μπαξές. Να στραβώσει στο Λίβερπουλ δεν έχει αξία. Η αξία θα είναι να έρθει η στραβή με καμιά ομάδα λειψή, αλλά δεν μπορείς να κάνεις σοβαρό παιχνίδι έτσι…

Μέχρι τώρα να πούμε πως η έδρα πάει καλά για Αγγλία – 45,4 νίκες γηπεδούχου, Αγγλία2; Εκεί που πέρσι και πρόπερσι ήταν ίσα βάρκα, ίσα γιαλό; 44,9 στην Αγγλία1; Τσάμπιονσιπ που τα τελευταία χρόνια σαν να μην μας πάει 42,8.  – δύσκολοι καιροί για αουτσάιντερ…

Μπλάκμπερν(1,78) – Στριούσμπερι(4,83) – ντερμπάρα έχουμε εδώ. Σαν να αδικούν οι αποδόσεις την Στριούσμπερι. Δυο ήττες έκτος και μια ανάσα από την πρωτοπόρο Γουίγκαν. Η Μπλάκμπερν όμως από την άλλη 14 ματς αήττητη.  Μπορεί να την καταπιεί με την φανέλα – μπορεί και όχι. Σαν χριστιανός ορθόδοξος πάσο – σαν τρελαμένος τζιχαντζιστής, αμολάς μια μπόμπα στο διπλό και οποίον πάρει ο χάρος.

Πόρτσμουθ(2,05) – Σκάνθορπ(3,68) – μια από τα ιδία σχεδόν και εδώ. Βέβαια αυτή η Πόρτσμουθ από τα φιλικά και μετά έχει τσακωθεί με τα Χ – τα κοιτάμε και αυτά, όλα τα κοιτάμε. Βέβαια άλλο το διπλό στο 4,20, άλλο στο 3,70 και άλλο στο 3,40. Αν δεν έχεις μάθει αυτά τα βασικά ριχτό στις μετάνοιες, μην ρίχνεις μετά καντήλια τζάμπα…

Ντόνκαστερ(1,70) – Πλύμουθ(4,93) – εδώ ότι του φανεί του Λωλοστεφανή.  Νεοφώτιστη ήταν στην αρχή η Πλύμουθ – τώρα τι εξάρια ρίχνεις στο τραπέζι ρε μπουκ; Ισόβαθμες ομάδες λέμε ρε! Αλλά αυτός είναι ο τρόπος σου, σε στηρίζει και τον στηρίζεις για χρόνια. Ο δικός μας δεν πρέπει να είναι λίγο αντίθετος; Πτώση του διπλού από 6,00 σε 5,50 – όλα παίζουν τον ρόλο τους…

Πορτ Βεϊλ(1,79) – Γέοβιλ(4,47) – εγώ θα πληρώσω την τεσσάρα στην Λούτον που έριξε η Πορτ Βεϊλ; Εγώ βλέπω ομάδες χαροκαμένες και μια Βεϊλ να δίνεται φαβορί κοντά στο 1,80. Με τέτοια δεν θα βγεις ποτέ στον αφρό,  ένα θα πιάνεις – ένα θα χάνεις – σαν να κυνηγάς την ουρά σου ένα πράγμα. Πέρνα στην απέναντι όχθη, εκεί με τα αουτσάιντερ – δεν ξέρω αν σωθείς, πάντως δεν θα καταστραφείς.


Και πολλά γράψαμε, μην μπερδεύουμε τον κόσμο. Συντηρητικό κουμάρι, αν δεν θέλουμε ο διάολος να μας πάρει…

30 σχόλια:

  1. Αυτός είναι ο ΜΠΑΖ που γουστάρουμε!
    Την καλημερα μου φίλε
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα.

    Οι αγγλικές έδρες λοιπόν 4,5 φορές στις 10 επικρατούν. Νά τροφή για σκέψη! Τα διπλά πόσες φορές επαληθεύονται? Και ποιος είναι ο μέσος όρος της απόδοσής τους? Αρα πρέπει να πετυχαίνεις τα διπλά που πρέπει και να τα αγοράζεις και σε συμφέρουσα απόδοση. Και παράλληλα θέλεις και η κάβα σου να αβγατίζει, αν όχι γρήγορα, τουλάχιστον ικανοποιητικά. Τόσο ικανοποιητικά ώστε να αξίζει να ασχολείσαι.

    Στην Πρέμιερ το κουπόνι είναι έτσι κι έτσι.

    Βγάζει μάτι το 11 της Λέστερ, ο Νίκος το αγόρασε έγκαιρα, στην ανώτερη τιμή του. Η Τσέλσι έχει επτά σερί νίκες εντός έδρας και δεν είναι σε τοπ φόρμα. Η Λέστερ είναι ύπουλη ομάδα, με τσαμπουκά και ποιότητα. Κόντε και Αζάρ έκαναν κάτι περίεργες δηλώσεις, η απόδοση είναι ακραία, άνετα γίνεται το μπάμ.

    Αναρωτιέμαι και για το 4,75 της Σουόνσι, αλλά δεν έχω διάθεση να την σώσω με το ζόρι. Τρεις ομάδες θα υποβιβαστούν έτσι κι αλλιώς. Αυτό που παρατηρώ είναι πως η Νιούκαστλ βγάζει χαρακτήρα με τις ομάδες της ουράς, αντιλαμβάνεται δηλαδή πως αυτά τα ματς πρέπει να τα πάρει πάση θυσία. Η Σουόνσι αντιθέτως δεν κατάφερε ούτε στη Γουλβς να βάλει γκολ για να ανεβάσει το ηθικό της, πώς να την εμπιστευθείς? Δεν ξέρω.

    Για την Τότεναμ δεν ξαναμιλάω.

    Μπόρνμουθ-Αρσεναλ, περίεργο παιχνίδι, Κυριακή μεσημέρι, απομονωμένο και υποψήφιο για κάψιμο χρημάτων. Η Μπόρνμουθ προσπαθεί να σώσει την παρτίδα, η Αρσεναλ είναι τραγική εκτός έδρας, θα έχει ανακατευτεί πάλι και με τα μεταγραφικά. Δεν ξέρω.

    Τέλος στο Λίβερπουλ-Σίτι οι αποδόσεις μέχρι στιγμής δεν επιτρέπουν εμπλοκή. Θα ήθελα να βελτιωθούν στην πορεία, αλλά μάλλον θα παραμείνουν ίδιες.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλημερα Δημητρη
      Αν δε σε παει η Τοτεναμ μην ξαναμιλας γι αυτην , πες για τα καλα της ΕΒΕΡΤΟΝ , ειναι το ιδιο :))))
      Εξαλλου στο τελευταιο με τα σφυρια εφερε 1-1 με το ζορι...

      Διαγραφή
  3. Ευχαριστο ξαφνιασμα απ τον Μπαζ !!!
    Καλος οιωνος...
    Πολλες βροχερες καλημερες στους φιλους.

    Οντως δυσκολοι καιροι για αουτσαιντερ του 4,00 και του 5,00...
    Τις προαλλες μια Πλιμουθ απο 0-2 εγινε 2-2 ισα ισα για να μην πληρωθουμε .
    Γκαμωτεν @#$%^^&&*&^%#$$^@
    Λιγο μετα Σιτι - Μπερνλι 2 @ 26,00 , στο ημιχρ 0-1 με γκολαρα λεμε και τρωμε ισοφαριση απο φαουλ που παιχτηκε πριν σφυριξει ο κορακας.
    Επαναλυψη ειναι ρε κορακα , τι γκολ μου δειχνεις ???
    Αμα το καναμε εμεις θα τρωγαμε κιτρινη , τωρα δειχνεις γκολ.
    Τεσπα μη γινουμε και γραφικοι , ξερουμε οτι σ αυτες τις αποδοσεις και το κορακι ειναι ο 12ος ποδοσφαιριστης του φαβορι..
    Κακως λεει ο Νικος 11 αυτοι - 11 εμεις . Καλα θα ηταν ετσι, εδω παιζουμε 11 με 12.
    Αληθεια γιατι πληρωνει 12,00 η ΛΕΣΤΕΡ σημερα ???
    Τσελσι - ΛΕΣΤΕΡ 2 @ 12,00
    Περσινη vs Προπερσινη πρωταθλητρια παιζει .
    Αναλυση δεν θα κανω, οποιος θελει στο sans voir του Νικου :)))
    Τσελσι (1,20) vs Λεστερ (12,00)
    Αν εισαι χριστιανος ορθοδοξος (στοιχηματικα )και πας με το σταυρο στο χερι παιξε το 1,20 και παρακαλα το Θεο να μην σπασει :)))
    Εγω παντα απο μικρος ημουν ζωηρος και εκανα τον τζιχαντιστη !!!
    Οι Τζιχαντιστες δικαιωνονται σ αυτη τη ζωη , οι Χριστιανοι στην αλλη.
    Βαζω και μπολικη τρελα και αμολαω τη μπομπα και οποιον παρει ο χαρος :)))
    Λογικα αυτοκτονω αλλα ρε κορακα μη μ αδικησεις σημερα γιατι εσενα θα παρω μαζι μου :))
    Ασε με να χασω αξιοπρεπως....

    Λιγο μετα απ αυτο εχουμε Εβερτον 2 @ 13,00.
    Νταξ τωρα , δε βγαζει ματια η Εβερτον αλλα 13,00 ???
    Ελεος.

    Ξαναλεω , αναλυση στο sans voir !

    Nα θυμαστε οτι υπαρχει ενα ανεκδοτο που λεει '' η ΤΣΕΛΣΙ ΕΣΠΑΣΕ '' :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχασε ούτε η Λέστερ ούτε η Σουόνσι. Η Τσέλσι ήταν τραγική. Για την Τότεναμ, Μιχάλη, δεν ξαναμιλάω. Οταν την κοντράρω, νικάει. Και στο αμέσως επόμενο ματς γκελάρει. Μου το έχει κάνει πολλές φορές φέτος για να κάνω πως δεν καταλαβαίνω. Ολα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι η Τσελσι εσπασε αλλα δεν εχασε.
    VOID !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θέλω VOID στο παιχνίδι μου. Τα έχουμε πει και ξαναπεί, το ζήτημα παραμένει ανοικτό για μένα. Προσωπικά, θα στενοχωριόμουν αφάνταστα σήμερα αν ήμουν στη θέση του Νίκου. Να έχεις βρει την κόντρα που κανείς δεν τολμάει και να μην την πληρώνεσαι γιατί κάθεται στο Χ. Οχι Μιχάλη, δεν το αντέχω αυτό το πράγμα. Διπλές ευκαιρίες και ξερό ψωμί. Ερημίτη, ποιά είναι η γνώμη σου? Είμαι πραγματικά περίεργος. Για μπες και εσύ στην κουβέντα.

      Διαγραφή
    2. Oυτε εγω θελω VOID .
      Οταν ομως ειναι 12,00 το ξερό διπλο και 11,00 το dnb παιζουμε το dnb οποτε η πιθανοτητα του void
      υπαρχει υποχρεωτικα και σημερα αποδειχτηκε σωτήριο.
      Αν ηταν 12,00 το ξερό σημειο και 8,00 το dnb θα ηταν η ξερό διπλο η τιποτα.
      Το γεγονος ειναι οτι φετος τα αουτσαιντερ δεν τα πανε καλα και δεν το λεω εγω , ειναι γενικη διαπιστωση.
      Σημερα στη Β Αγγλιας βγηκαν δυο διπλά μόνο , 2,70 και 2,90 οι αποδοσεις τους .
      Αδειασαν οι λιμνες απο ψαρια ..........
      :)))

      Διαγραφή
    3. Δημήτρη το 11,00 του DNB με το Χ στο 6,00 πες είναι ανώτερο από το από το 12 του διπλού.

      Η fair τιμή του DNB ήταν περίπου στο 9,00 που μέχρι το 11,00 έχει μεγάλη απόσταση.

      Η επιλογή του Νίκου ισοδυναμούσε με 13.50 περίπου το διπλό που συνεπάγεται value μόνο και μόνο από την ανώτερη τιμή κλεισίματος (13,00) η με άλλα λόγια ήταν VOID και στην θεωρία αλλά και στην πράξη όπως αποδείχτηκε.

      Άλλωστε το ίδιο λέει και ο Μιχάλης.

      Διαγραφή
    4. To (Void στην θεωρία) για να μην παρεξηγούμε εννοώ ότι δεν είχε πρακτικά γκανιότα , το bet με βάση την εικόνα του παιχνιδιού προφανώς ήταν σωστό.

      Διαγραφή
    5. Καλημέρα. Καλώς παίχτηκε το dnb και η τιμή του ήταν εξαιρετική, αυτό εννοείται. Πήρατε τα λεφτά σας πίσω. Και το διπλό έπρεπε να βγει. Η Τσέλσι δεν άξιζε την ισοπαλία. Το ότι δεν θέλω VOID, σημαίνει ένα μόνο πράγμα. Ζητάω νίκη ή ήττα. Ή βρίσκω τη σωστή κόντρα και πληρώνομαι ή δεν τη βρίσκω. Πολύ θα ήθελα να σας πείσω να παίζετε διπλές ευκαιρίες ή να με πείσετε να παίζω καθαρά σημεία. Πάντως, είμαστε και γαμώ τα καφενεία. Δεν το περίμενα ειλικιρινά να συζητάμε τις πιο απίθανες κόντρες. Αν δεν έγραφε ο Νίκος πρώτος για τη Λέστερ, δεν είμαι σίγουρος αν θα εμπλεκόμουν.

      Διαγραφή
    6. Η αποψη σου Δημήτρη ειναι κρυστάλλινη. Ή κερδίζω ή χάνω. Τι πιο απλο.
      Απο κει και πέρα, δεν παει να λεω ό,τι θελω εγω, αν εσυ κρίνεις ότι η Διπλή Ευκαιρία σε συμφερει, όλα καλά! Και εγω εξατομικευω εξ αλλου. Απλα να πληρώνει καλα. Αλλο 11.00 και αλλο 4.00.

      Διαγραφή
  6. Αλεπούδες βλέπω κυνηγάτε και πετεινούς. Αυτά θέλουν καραούλι και μπόλικη υπομονή...

    Για τις κόντρες τώρα είμαι παραδοσιακός - όλα ή τίποτα, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπερα.

    Τη μελετη "To draw or not to draw" για ποιόν την έκανα; Μονο για μενα;

    Τί ειχα πει. Οι Διπλές Ευακαιρίες υπολείπονται Δημητρη σε βαθος χρόνου. Γιατί; Προφανως γιατι ο Μπουκαδόρος τις υποτιμολογεί. Ξεκαθαρα.

    Αυτο που ειναι ανωτερο, σε βαθος χρόνου είναι το καθαρό σημείο. Απλά θελει καραούλι και μεγαλη υπομονη, όπως λέει ο Βαγγελης. Και το DNB όταν είναι Οταν ειναι ΚΟΝΤΑ στο ξερό σημείο (όπως της Λέστερ) είναι ισαξιο. Τωρα, σε ποιό επίπεδο και πανω σε σχεση με την τιμή του καθαρου σημείου, έχει αξια η ΔΕ, δεν το ξερω. Ολα εξατομικευονται εκεί. 4.00 πλήρωνε το Χ2 της Λεστερ όταν το DNB εδινε 11.00. Καλο ειναι που πληρώθηκες εσυ Δημητρη. Εμείς τίποτα...


    Κατι αλλο. Αφού λοιπόν "σημάδεψα" την Τσελσι, ηθελα να δω ποσο δίνει η Νοριτς στο ματς του Κυπελλου. Επαθα ...πολυ-πολιτισμικο σοκ βλεποντας ότι δίνει 13.00!
    Για να καταλαβω, 12.00 η Λέστερ (Πρεμιερ) και 13.00 η Νοριτς (Τσαμπιονσιπ).
    Από την πόρτα σου περνώμ και τηγανιζεις ψάρια!

    Ξεφτίλα με μια λέξη. Ο Μπουκ μας περναει για χαζους, γιατι ξερει οτι θα υπαρξουν πρόθυμοι να παίξουν αυτό το χάλι για μπετ.

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοιτάζω τους χθεσινούς τζίρους.
    Πρώτη σε τζίρο η Τσέλσι, δεύτερη η Τότεναμ, τρίτη η Νιούκαστλ.
    Το διπλό της Λέστερ άνοιξε στο 9,00.
    Ανέβηκε στο 12,00.
    Επεσε στο 9,00.
    Εκλεισε στο 12,00 λίγο πριν τη σέντρα.
    Η Σουόνσι άνοιξε στο 4,00.
    Εκλεισε στο 5,50.
    Πάνε τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα! Τα κλαις Δημήτρη;
      Τους φαβοριτζηδες και παρολιτζηδες;
      Και ομως, και αυτοί που παίζουν αουτσάιντερ και ανοίχτηκαν πολυ, επισης κλαίνε.
      Μόνο οι Μπουκαδοροι τελικα γελανε! Σταθερή αξια!

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα, τα κλαίω ρε Νίκο. Να μην τα κλαίω?

      Αφιερωμένο με απέραντη αγάπη σε όλους τις στοιχηματζήδες.
      https://www.youtube.com/watch?v=X7OwPPMRkiA
      ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΝΑΝΕ ΦΤΕΡΑ

      Διαγραφή
  9. Θαμώνες του πιο λοξού καφενείου να μου πείτε στα πόσα σχόλια να αλλάζουμε σελίδα.

    Αράζω τώρα να δω την ματσάρα στο Λίβερπουλ - τούτα είναι τα καλά για τα μπούκια. Ουρές στους γκισέδες θέλουν αυτοί και τ άλλα τα βρίσκουν. Εμείς από μακριά - μόνο να τα κοιτάμε αυτά...




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα! Αποδεκτό το τραλαρισμα Βαγγέλη! Καφετζή του Καφνειου!
      Παμε:
      1. Θέλουμε να σε διαβάζουμε συχνότερα!

      2. Θέλουμε πολλα σχόλια για να γουστάρει ο άλλος να ερχεται στον Καφενέ και για να διαβαζει και για να λεει τη γνωμη του.

      3. Να μην μας ποναει ο αντιχειρας απο την τενοντιτιδα του τενοντος του εκτεινοντος μυος, κατεβαζοντας τη σελιδα.

      Με βαση τα 1. 2. 3. εσυ κρινεις!!!

      :)))))))

      Διαγραφή

  10. "Άμα δεν κοιτάς πίσω δεν μπορείς να πας μπροστά - δεν λέμε να ζεις με το παρελθόν - αλλά στο στοίχημα σημαντικός είναι ο απολογισμός. να κοιτάς την αγωνιστική που πέρασε και να αναλύεις τα παιχνίδια για να έχεις μια γενική άποψη για τις ομάδες αλλά και να είσαι έτοιμος για την αγωνιστική που έρχεται. Βέβαια ο πολύς ο κόσμος τρέχει να προλάβει να παίξει και σήμερα - δύσκολα πράγματα αυτά - το μυαλό κουράζεται, όταν του βάζεις πολλά δεδομένα. και είπαμε πως το στοίχημα για το μέσο μυαλό είναι δύσκολο να το κατανοήσει!"

    Αυτο ειναι απο την πρώτη-πρώτη ανάρτηση του Καφενέ. 10 Ιανουαρίου 2016. Δυο χρόνια Μπαζ! Γενέθλια είχες. Χρονια σου πολλά φιλε. Εσυ πες μας ποσα άλλαξαν απο τοτε.
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καφετζής να είμαι το δέχομαι - καφετζού δεν θα γίνω. Όσοι ψάχνουν για χαρτορίχτρες μακριά από δω...

    Ισοφάρισε η Σίτι, θα γίνει χαμός - πως σας ξέφυγε ο Παναιτωλικός;

    Μια και το θυμήθηκες θα βγάλουμε μεσοβδόμαδα ένα εορταστικό για τα δυο χρόνια αουτσάιντερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επικό το πήδημα.
    THIS IS ANFIELD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. This is tsonta!!!
      Ακατσλληλον δισ ανηλίκους

      Χαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Τελικά μας τα έγδαρε τα μούτρα η Σίτι.
      Πωπω, τί χουνέρι πήγαμε να πάθουμε.
      Πάλι φίσκα η πτέρυγα της Λίβερπουλ στο Ωνάσειο.
      Δεν προλαβαίνουν τα ασθενοφόρα οι γιατροί.

      Διαγραφή
    3. Ικανοί ήταν να το χάσουν οι ηλιθιόσαυροι!
      Τυπική Λίβερπουλ Δημήτρη

      Διαγραφή
    4. Οχι τίποτα άλλο, θα χάσουμε και τον Κλοπ από κανά έμφραγμα και δεν υπάρχει άλλος.

      Διαγραφή
  13. Ζωντανεψε ο καφενες :)))
    Ετσι γουσταρουμε .....
    Μπαζ μασε τα φλιτζανια και κανε τσιπουροκατασταση να το γιορτασουμε :))
    Ο καφενες εβαλε τα γιορτινα του !!

    4 - 3 το Λιβερπουλ - Σιτι .
    Α ρε ρουφιανα Σιτι , στοιχηματικα ανεραστη εισαι...
    Με τους μπουκ εισαι κι εσυ..
    Οταν η ηττα σου πληρωνει 3,10 τι να την κανω ?
    Σβηστηκες ηδη απ τα κοιταπια μου..
    Στα τσακιδια να πας , αχρηστη μου εισαι.

    Και μεσοβδομαδο εορταστικο ???
    Θα γινει χαμοοοοςςς !!!
    :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπως το είπες ρε Μιχάλη.
      Μας στέρησε την ευχαρίστηση η ρουφιάνα.
      Ηθελα να πάει το 1Χ στο 1,80 και δεν πήγε.
      Θα το μπουμπούνιζα δυνατά.

      Διαγραφή
  14. Υπέροχοι και οι δύο τους. Οχι σαν κάτι άλλους...

    Manchester City boss Pep Guardiola to Sky Sports:
    "Congratulations to Liverpool for the victory. The game was in our hands at 1-1 but our finishing was not good and then it went suddenly to 4-1. You have to be stable when you concede a goal and we were not solid enough. You have to live this kind of situation in the season.

    "The reality is we lose the game, we have a week to recover and prepare for the Newcastle game. All credit to the opponent, we know how difficult it is against a Jurgen Klopp team, so aggressive, at Anfield too. We did a good performance apart from a few minutes.

    "After the second goal they scored two in a few minutes and it is hard to recover from that. In every press conference for the last few months you have said that the Premier League is done and I always said no. It is still to be done.

    "We will defend our position game by game."

    Liverpool manager Jurgen Klopp to BBC Sport:
    "You can watch it as a manager or as a football fan and I prefer to do that - wow! What a game! Two teams, full throttle.

    "This was a historical game you will talk about in 20 years because it looks like City will not lose another one this year.

    "People watched this game all over the world and this is why - take your heart, throw it on the pitch and play like this, both teams.

    "We played, I don't know which level, caused them problems like hell. I was not scared at the end, not that I didn't think we could concede a fourth, I have known my boys long enough now, it was so intense.

    "If you combine quality with attitude you see a game like this. I really loved it.

    "You will find someone who wants to talk about defending, no clean sheet, but he can blow up my boots."

    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή