10 Μαρ 2018

"σημείο ούτε με το κιάλι"


Δέκα αγωνιστικές έμειναν στην Αγγλία και τα σημεία δεν βρίσκονται ούτε με το κιάλι. Τι να κάνουμε; Περιμένουμε και προσμένουμε αφού δεν είμαστε και φίλοι των συχνών επισκέψεων στους γκισέδες.

Υπάρχουν κάτι παιχνιδάκια για σκέψη, αλλά ο γκισές δεν αφήνει και πολλές δεύτερες σκέψεις. Είναι και θέμα γκισέ – πώς να το κάνουμε. Αν δεν ταίριαζε και η απόδοση με την ομάδα, πάντα ο γκισές θα είναι σε πλεονεκτική θέση.

Μπλάκμπερν (1,68) – Μπλάκπουλ (4,98) – να χαρώ εγώ ομορφιές! Φιλάει εδώ τον κώλο του ο γκισές – βλέπει τα δυο δίπλα της Μπλάκπουλ σε Γουίγκαν και Πόρτσμουθ και σου λέει κάτσε να βγω προσεκτικά. Τρίτο μεγάλο διπλό η Μπλάκπουλ; Δυο ήττες μόνο  εντός η Μπλάκμπερν και πρωτοπόρος – και σου δίνει το πεντάρι σαν να θέλει να αποτρέψει τους λοξούς.

Λούτον (1,72)– Άκρινγκτον (4,74) – που το πας μωρή Άκρινγκτον; Δύσκολα κερδάς, αλλά κερδάς και έφτασες δεύτερη θέση. 6 θέλει ο Nklaps – καλά μην γλείφεσαι. Έτσι θα παίζεις μια φορά στα δυο χρόνια. Πέρσι τον Γενάρη είχαμε Σέφιλντ Γιουν. - Φλίτγουντ το θυμάσαι; 0-2 και πλήρωνε καλά.

Στο ζωντανό Νικ οφείλω να σου πως δεν θα βρεις εύκολα αξία σε διπλό.

Γουίκομ(1,85) – Κέμπριτζ (3,91)– ζαλισμένη μοιάζει η Γουίκομ τα κοιτάμε κάτι τέτοια. Φαβορί μετά από δυο ήττες; Ναι, αλλά οι ήττες ήταν μέσα και να πάει για τρίτη ήττα σερί εντός, μπερδεύεται το πράγμα. – ρε γκισέ, ρε γκισέ – ταχυδακτυλουργός άμα θες γίνεσαι.

Πως ρε λαμόγιο έκανες το πεντάρι, τεσσάρι; 3 νίκες σε 18 παιχνίδια μακριά από την έδρα της έχει κάνει η Κέμπριτζ – πως δεν την έδωσες και φαβορί; «σπάνια αφήνω ανοικτά παραθυράκια, φίλε μου, απαντάει ο γκισές, αυτή είναι η δουλειά μου.»

Μπρίστολ Ρόβερς (1,84)– Νορθάμπτον (4,20) – γενικά μια μέτρια εκτός Νορθάμπτον που έχει όμως στα τέσσερα τελευταία εκτός καλά αποτελέσματα. Πέμπτη από το τέλος όμως ρε γκισέ – δεν δίνεις και κάτι που αξίζει;

«με ζάλισες πάλι σήμερα, μου απαντάει ο γκισές – ποιος παίζει στοίχημα με αξία; Τους βλέπεις όλους αυτούς; Ανάθεμα αν ξέρουν τι ζητάν; Τι κοιτάν; Και που παν; Αποδόσεις ακούν, αλλά αποδόσεις δεν βλέπουν. – δεν πα να λες, δεν πα να κλαις,  θα παίζουν από συνήθεια…»

Τσεχία -  νίκες γηπεδούχου 52,6%, ισοπαλίες 25% και νίκες φιλοξενούμενου 22,4%,καλή προϊστορία η Όλουμουτς Nklaps. Για να δούμε…

Πω, πω ουρές! Τι γίνεται εδώ ρε γκισέ; Μάντσεστερ – Λίβερπουλ κατάλαβα. Μονά, ζυγά δικά σου εδώ ρε γκισέ. Από την γκανιότα σε καταλαβαίνει κανείς…

Και έρχεται και μουντιάλ – ποιος σε πιάνει ρε γκισέ;




11 σχόλια:

  1. Καλημερα Μπαζ! Σημεία με το κιαλι. Ετσι. Εμεις ομως εχουμε απαιτήσεις απο τους γκισεδες. Αλλιως, no bet.

    Η Ολομουτς ειναι σημειο fairplay!
    Εγω ειμαι πιο πολυ με την Αντμιρα.
    Δεν πειράζει που μας μπερδεύεις.
    Ιδιο στιλ ειμαστε με το Μιχαλη.
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλημερα . Αυτος ειναι ο Μπαζ που αγαπησαμε :)
    Μη γλυφεσαι Νικ , 6αρι γιοκ......χαχαχα :))
    Ραντεβου με την Ακρινγκτον στο ζωντανο αν και εφοσον.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε δεν σας μπερδεύω, απλώς "τα λέω στην νύφη, να τ ακούει η πεθερά."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχα ναι! Ετσι.

    Εγω παντως Βαγγελη που τωρα αρχιζω και κοιταζω λιγο τα λαιβ ως αρχάριος, εχω καταλάβει ενα πράγμα: στο λαιβ πας λιγο "προβλεπτικα" και οχι μονο βασει αξιας. Απλα η αποδοση να μην ειναι και "ξεφτιλσ" τι θελω να πω:

    Ως παράδειγμα βάζω το ματς Ολυμπιακος - Παναθηναϊκός. Τρωει την κοκκινη ο Παναθηναϊκός, 1-0 με πέναλτι και μεχρι το 75' λες, ενταξει θα εχει γινει 2-0.
    Οχι, παραμένει 1-0 και εκει στο 80' λεω "κοιτα να δεις που θα το φανε αφου με 11 εναντίον 10 δεν μπορούν να το τελειώσουν".
    Αυτο ειναι προβλεπτικο. Καθαρά. Που βασίζεται στη γνωση οτι ο Ολυμπιακός γενικά νοσει και οτι στο συγκεκριμένο με αριθμητική υπεροχή δεν καθαριζει το ματς.

    Τωρα παμε στην αξια. Το οτι στο 80' το "next goal pamathinaikos" δινει 10.00 ενω θα επρεπε να δινει πχ 15.00 (αληθεια, ποιος ξέρει ποσο επρεπε;) ειναι νομιζω ανουσιο. Το 10.00 δεν το λες και "ξεφτιλα" αποδοση.

    Αυτα εις οτι αφορα την αξία στο λαιβ. Απλα να είναι αξιοπρεπείς οι αποδόσεις. Ετσι περίπου θα παμε και με την Ακκριγκτον. Με βάση ενα 0-0 βεβαια πρωτίστως, οχι τοσο ενα 1-0, αλλα στο ιδιο περιπου σκεπτικό.

    Για την ιστορία δεν ειχα τα κότσια να παιξω ομαδα με κοκκινη στο 80'. Να τα λεμε ολα. 1-1 και μενει καγκελο ο nklaps!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. WON η Ακρινγκτον.
    Δεν επαιξα ομως ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στο 93΄!!!. Πάντως ειχατε δικιο στα μηνυματα σας. Επρεπε να το παρω σε μεγαλυτερη αποδοση αλλιως νο μπετ. Απο καθε μηνυμα σας νομιζω οτι μαθαινω και κατι. Σας ευχαριστω, να ειστε καλα, συνεχιζουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2 Μπραβο στο Γιωργο..
    Ας κερδιζει εστω και ενας απ την παρεα.
    Το ιδιο ειναι... :)
    Συνεχιζουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η είδηση που περίμενα!
    16 Μαρτίου αρχιζει η αγαπημένη Τασμανία!
    :))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η διασημη λιγκα :) :)

      ταμεια να δινει κι ας ειναι οτι θελ.....

      :)

      Διαγραφή