10 Ιουν 2018

"προσεχώς Μουντιάλ" (προσοχή)



Έφτασε το Μουντιάλ, λίγες μέρες έμειναν μέχρι να ξεκινήσουν οι αγώνες. Ποδοσφαιρόφιλοι και λοιποί συγγενείς έχουν λάβει θέση για να το παρακολουθήσουν.

Υπάρχουν και οι απανταχού κουμαρτζήδες που εκεί θα παίξουν τα ρέστα τους. Έχει να δει κόσμο και ντουνιά ο γκισές να περνάει από τα μέρη του. Θα φορέσει τα καλά του και θα τους υποδεχτεί με ένα πλατύ χαμόγελο – «καλώς τα παιδιά…»

Εμείς εδώ στο αουτσάιντερ πιστοί στις απόψεις και στις ιδέες μας θα πούμε «μάγκες προσοχή, ο γκισές δαγκώνει και στο Μουντιάλ δαγκώνει πιο πολύ.»

Γνωστά τα φαβορί, της πλάκας - κάτι κουρασμένα παλληκάρια θα θυμίζουν οι παίκτες που θα παν στην Ρωσία, αφού θα έχουν φουλ σαιζόν από αγώνες.  

Από την πρώτη μέρα την ψυλλιάζεσαι την δουλειά. Εναρκτήριο λάκτισμα με την γηπεδούχο Ρωσία να υποδέχεται την Σαουδική Αραβία και βγαίνει ο γκισές με 1.40 στην διοργανώτρια και δεν τον παίρνουν με τις ντομάτες.

Θα μου πεις δεν υπάρχει ομάδα Σαουδική Αραβία και την άλλη την θέλουν να προχωρήσει. Να προχωρήσει να πάει που; Αυτό το 1.40 δεν υπάρχει ούτε στα παραμύθια, θα τους πληρώνει ο γκισές, αν περάσει και θα γελάει από μέσα του -   « τέτοια θέλω, με αυτά ζω και βασιλεύω…»

Και την άλλη μέρα βγαίνει Μαρόκο – Ιράν – θα έπρεπε να κατεβάσει τα ρολά εδώ ο γκισές αν υπήρχαν μόνο σκεπτόμενοι παίκτες. Με τι μούτρα ρε αδερφέ μου θα πας στον γκισέ να ποντάρεις σε αυτό; Ούτε κι αν μελετήσεις την Αγία γραφή δεν σώνεσαι εδώ. - «έχεις έμπνευση;»

«θα σου έλεγα τι έχεις, αλλά έχει χάρη…» - με ανέτοιμο τον Σαλάχ πως να κοιτάξεις στα σοβαρά το αουτσάιντερ την Αίγυπτο, αλλά και φαβορί η Ουρουγουάη κοντά στο 1.60 – κάτσε καλά ρε…

Η Ισπανία μοιάζει να έκανε τον κύκλο της, μας την δίνουν 1.85 στο ιβηρικό ντέρμπι, αδιάφορη περνά, αλλά και η Πορτογαλία με τον Ρονάλντο συνέχεια του τελικού που δεν μπορούσε να κλάσει πως να μας συγκινήσει.

Σαββατοκύριακο το χρήμα θα πάει σε Γαλλία, Αργεντινή, Γερμανία και Βραζιλία και θα προσεύχεται ο κοσμάκης να περάσουν τα αυτονόητα. Λέμε ότι άμα σπάσει ένα από αυτά μπορεί και να το κλείσει το μαγαζάκι ο γκισές και να την κάνει σε κανένα εξωτικό νησί. «κι αν περάσουν; Θα μου πεις» μα ο γκισές έχει στήσει το παιχνίδι του με το σκεπτικό πως θα περάσουν, γι αυτό και πετσοκόβει τις αποδόσεις…

Περού – Δανία – αυτό δεν βλέπεται φαντάσου να το ποντάρεις. Όλα τα ‘χει ο γκισές…
Κροατία στο 1.65; έχει πεθάνει και ο Γιεκινί για την Νιγηρία; «Καλές μονάδες έχει η Κροατία, δεν μου την δίνεις στον διπλασιασμό ρε γκισέ να σου κάνω σεφτέ; Δεν απαντάς ρε γκισέ, γι αυτό σε πάω…»

Βέλγιο 1.14 και εδώ σταματάω, τα παρατάω. Δεν υπάρχουν αυτές οι αποδόσεις όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο κι ας βάλουν δέκα γκολ.

1.36 ο μόνιμος τουρίστας των μουντιάλ η Αγγλία. Άμα στα παίξουν αυτά ρε γκισέ, είσαι μεγάλη γάτα. Λέμε τους κοροϊδεύεις μπροστά στα μούτρα τους και αυτοί εκεί, ουρές.

Καθημερινό παιχνίδι γίνεται στο μουντιάλ και το καθημερινό παιχνίδι ποτέ δεν ευνόησε τον παίκτη. Τώρα άμα τελειώνει το ένα παιχνίδι και πάμε στο άλλο είμαστε παίκτες της πλάκας, «αιώνιοι παίκτες» και από αυτούς δεν κινδύνεψέ ποτέ ο γκισές.

«Πόσα λεφτά είπαμε φίλε μου πως έχεις αποφασίσει να ποντάρεις στο μουντιάλ; - δεν ξέρεις ακόμα, θα δείξει. Ρε βουρ και καλό βόλι, με άσφαιρα πας να νικήσεις το τέρας…

Υ.Γ, κάθε Κυριακή ένα αρθράκι και πολύ του είναι του μουντιάλ, όπως πάντα στα σχόλια με τα παιδιά θα γίνει καλύτερο παιχνίδι. Μην ξεχνάτε πως όλα τα σημάδια ευνοούν το τέρας, δεν είναι καιρός για ηρωισμούς και μην σας περάσει από το μυαλό η ιδέα πως στο μουντιάλ θα κονομήσετε, πιο πιθανόν να καταστραφείτε!












197 σχόλια:

  1. Πλησιαζει η μεγαλη γιορτη του ποδοσφαιρου (ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018)και ολοι εμεις οι ποδοσφαιροφιλοι στις επαλξεις,ευελπιστουμε πρωτιστως να δουμε ωραιο ποδοσφαιρο και στη συνεχεια θα προσπαθησουμε για το καλυτερο και στο στοιχηματικο κομματι.
    Εχω την αισθηση οτι το συγκεκριμενο μουντιαλ θα ειναι απο πλευρας θεαματος το καλυτερο της τελευταιας 20τιας και θα προσπαθησω συντομα κι περιεκτικα να εξηγησω γιατι το λεω αυτο.

    ΒΡΑΖΙΛΙΑ.Ο Νευμαρ στα 26 του ωριμος πλεον θα προσπαθησει να παρει απο το χερι και να οδηγησει ψηλα την πολυ καλη φουρνια των ποδοσφαιριστων.Διψα για διακριση υπαρχει το προσφατο στραπατσο του μουντιαλ στην εδρα τους ενα εξτρα κινητρο για αυτους.

    ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ.Παικτες μια κλαση πανω απο τους περισσοτερους με τον Μεσι στα 31 του ποιο ωριμο απο ποτε και χωρις να εχουν το βαρος του φαβορι.Πιθανολογω θα δουμε ωραια πραγματα απο δαυτους.

    ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Με κεκτημενη ταχυτητα την υπερομαδα του προηγουμενου μουντιαλ αρκετα δυσκολο να επαναλαβουν την επιτυχια αλλα για να τους νικησει καποιος θα πρεπει να ιδρωσει παρα πολυ.

    ΙΣΠΑΝΙΑ. Τι να πουμε τωρα για αυτους. Ρεαλ και Μπαρτσελονα στο χορτο με τρελους αυτοματισμους και κανταρια μπαλα ικανοι στη μερα τους να τσακισουν οποιονδηποτε.

    ΓΑΛΛΙΑ. θυμιζω τι ομαδα κατεβασαν μολις πριν 2 χρονια σαρωνοντας οποιον βρεθηκε μπροστα τους μεχρι τον τελικο για να τους κλεψει το κυπελλο ο παμπονηρος Σαντος με την αμυνα του.Παικτες μεγαλης κλασης περιμενω και απο αυτους πολυ ωραια πραγματα.

    ΒΕΛΓΙΟ. Παικτες που παιζουν σε μεγαλα ευρωπαικα κλαμπ με μειονεκτημα τη φανελα η οποια δεν ζυγιζει και στα μουντιαλ αυτη η παραμετρος παιζει μεγαλο ρολο. Παρα ταυτα αν τους ευνοησει λιγο η τυχη και τα διασταυρωματα μπορουν να προχωρησουν πολυ.

    ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ.Το λεγα πριν δυο χρονια το λεω και τωρα.Συγκεκριμενα ειχα παιξει νικητη γιουρο πορτογαλια με το σκεπτικο οτι Σαντος και ρεχαγκελ περιπου της ιδιας φιλοσοφιας πηραν απο το χερι την εθνικη μας και καναμε παπαδες ποσο μαλλον οι τεχνητες ποδοσφαιριστες της πορτογαλιας με ενα καλο στησιμο της αμυνας μπορουν καλυτερα και φυσικα το απεδειξαν. Με τον ροναλντο να τρεχει στις αντεπιθεσεις η ομαδα αυτη εξισου θα αποτελεσει τεραστιο προβλημα για ολους τους μεγαλους.

    ΚΟΛΟΜΒΙΑ.Δυνατη ομαδα με μπαλαδορους στη συνθεση της νομιζω θα προσφερουν θεαμα.

    ΚΡΟΑΤΙΑ. Πιστευω θα ειναι η αποκαλυψη του μουντιαλ διοτι εχουν καλους παικτες.

    ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ.Παραδοσιακη δυναμη θα παλεψουν για κατι καλο.


    Εν κατακλειδι η πρωτη εξαδα των ομαδων σε σουπερ κατασταση και 2 3 αουτσαιντερ απο κοντα επισης με πολυ καλες ομαδες νομιζω υπαρχουν οι προυποθεσεις να δουμε ωραιο ποδοσφαιρο.

    Στα αρνητικα η απουσια της Ολλανδιας που με το ταλεντο τους χτυπουσε ολες τις ομαδες και η παραδοσιακη Ιταλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραιος ο λοχαγος....
      Στο τσακα τσακα δυο λογια με ουσια για την καθε μια :))

      Να προσθεσω κι εδω οτι στο δικο μου το μυαλο δεν χωρανε 4 θηρια στα ημιτελικα , βλεπω μια ευχαριστη εκπληξη μαλλον απ τη μαυρη ηπειρο .

      Ο καφετζης λεει ....εδω δε σωνεσαι ακομη κι αν εχεις διαβασει την αγια γραφη :))
      Κροατια στο 1,65 ? Δωσε 2,00 ρε γκισε να κανω σεφτε ? Δεν απαντας ρε γκισε γι αυτο σε παω....

      χαχαχα :)) :))

      Διαγραφή
  2. Η Σενεγαλη εχει φτασει στην τελικη φαση του μουντιαλ του Πουτιν αηττητη παρακαλω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Λοχαγός έγραψε στην πίσω σελίδα "Νομιζω μετα την τριπλη επιτυχια των ευρωπαικων ομαδων ιταλια 2006 ισπανια 2010 και γερμανια 2014 το κυπελο θα παει λατινικη αμερικη τουτεστιν αργεντινη η βραζιλια". Πάνω σε αυτό το ενδεχόμενο θα ποντάρω. Φιναλίστ Βραζιλία-Αργεντινή στο 23,00. Μου κάνει εντύπωση πως οι αποδόσεις των δυο να φτάσουν στον τελικό είναι 3,25 και 5,00 αντιστοίχως, που αν πολλαπλασιαστούν μας δίνουν 16,25. Η Βραζιλία είναι το μεγάλο φαβορί και η Αργεντινή το μεγάλο αουτσάιντερ. Αν είναι να δούμε θεαματικό Μουντιάλ (όπως λέει πάλι ο Λοχαγός) φαντάζομαι ένας τελικός της άγιας ντρίμπλας θα είναι η κορύφωσή του. 50 ευρώ εις υγείαν. Μπας και κάνουμε διακοπές. Δεν θα αγγίξω τίποτα άλλο σε αυτό το Μουντιάλ. Ενα και μοναδικό στοίχημα. Αντε Λοχαγέ, κάνε το θαύμα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, να ξεκαθαρίσω πως δεν έχει αξία ούτε αυτό το στοίχημα. Η Βραζιλία για να φτάσει στον τελικό πρέπει να βγει πρώτη στον όμιλο, να περάσει τη φάση των δεκαέξι, των οκτώ και των τεσσάρων. Δηλαδή 1,10 Χ 1,25 Χ 1,40 Χ 1,90 ΙΣΟΝ 3,65. Η Αργεντινή 1,50 Χ 1,40 Χ 2,00 Χ 2,00 ΙΣΟΝ 8,40. 3,65 επί 8,40 ίσον 30. Αυτή θα ήταν η δίκαιη τιμή. Γουρούνι στο σακί δηλαδή.

      Διαγραφή
    2. Mακαρι να βγει το συγκεκριμενο ...εγω παντως το σβαγγανισα ειδη ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ!!!

      Διαγραφή
  4. Χρόνια ολοκληρα περιμένουμε Τελικο Μουντιάλ Αργεντινή-Βραζιλία.
    Μακάρι τωρα. Πρεπει ομως να συνωμοτησει το Συμπαν. Τελευταια φορα συναντήθηκαν το 1990 νομιζω σε Προημιτελικό. Φανταστείτε τι δυσκολο ειναι. Ημουνα νιος και γέρασα! Πανελλήνιες εδινα! Η Βραζιλία τις ευκαιρίες και η Αργεντινή το γκολ με τον Κλαούντιο Κανιγια απο υπεροχη κυνική ασιστ του Μαραντόνα. Πανε... 28 χρονια!
    Δημητρη, μια ομαδα να χασει την πρωτια στον Ομιλο, παει περίπατο το ονειρο. Να τη χάσουν και οι δυο, δύσκολο. Τερματίζουν πρωτες και τα κάνουν ολα τελεια, ε τοτε θα το δούμε! Να πας διακοπές φιλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το συγκεκριμένο στοίχημα βασίζεται μόνο στο ένστικτο, που μου το τσίγκλισε η φράση του Λοχαγού. Από κει και πέρα, έχει πολλά αρνητικά. Είναι περίπλοκο, δεν έχει αξία, είναι και δημοφιλές. Ο,τι χειρότερο δηλαδή.

      Διαγραφή
    2. Σωστα σωστα. Χρειαζεται λοιπον μπολικη θετικη ενέργεια:
      Ξεκινα να ψαχνεις ταξιδιωτικούς προορισμούς και εισιτηρια!!!
      :)

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Ναι.

      Είναι πλέον επίσημο:

      Βόρεια Μακεδονία

      όπως λέμε (πολύ επίκαιρο και αυτό) ...Βόρεια Κορέα.

      (Μην τους ξαναπεί κανείς Σκοπιανούς. Μακεδόνες θα λέγονται).

      Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη

      Διαγραφή
  6. Τι πραμα ειναι αυτο στο ιντερνετ....
    Γραφει ο καθε kitsos οτι θελει...
    Χανει ο αλλος δημοσια επι σειρα ετων και με τη λογικη οτι εχει ξεχαστει σου πεταει στη μουρη οτι κερδισε και εχει και το θρασος και λεει και νουμερο....
    Ελεος....
    Καποιος να τον συμαζεψει ....
    Αντε ρε λαμογιο ασανσερ που θες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπαρχει ελπιδα.
      Πες οτι αυριο ανοιγω ενα σάιτ.
      Και αρχιζω και δινω στοιχηματικές προτασεις.
      Αλλα πες οτι το πραμα παει κατα ...διαβόλου και κατά κουβά.

      Μπαινει μεσα τωρα ο fairplay ο Μπαζ οι Δημητρηδες και λένε στα σχολια: "Νικο χανεις, κατι κανεις λαθος, δες το". Μπορει καποια σχόλια να ειναι και αιχμηρά. Ετσι παν αυτα.

      Ομως το ίντερνετ ειναι προνομιακός χώρος για τον Ιδρυτη του εκαστοτε σάιτ και ξεδιπλωνω κιμπαρικα και μορτικα την επιχειρηματολογια μου:
      Παμε σουαρε:

      1."Οχι" απαντάω, "κερδιζω" Και συνεχιζω "Ειστε μυρωδιαδες. Ασχετοι". "Δεν βλεπετε ρε μπουμπουνες οτι μπορει μεν να χανω τη σεζον, αλλα στα Βορεια Πρωταθληματα εχω έρθει ισοπαλία με το μπουκ και οριακα κερδαω?" "Δεν βλεπετε ρε ασχετοι οτι του χρονου αμα μειωσω τις μοναδες στα Νοτια Πρωταθληματα, θα παρω και τα σωβρακα του Μπουκαδορου?. Το βρηκα το κολπο".

      2. "Δεν σας ειπα το αλλο. Οτι στα μεσα της σεζον έπαιξα και 4 με 5 κούρσες Κυνοδρομιες και τα πιτ μπουλ μου τους δαγκωσαν το λαιμο? Ειχα κανει μια νυξη. Δεν θυμαστε? Δεν το παιξατε? Κριμα ρε. Έχουμε και σκυλακια ρε! Εγω πάντως πηρα πισω ολη τη χασουρα!"

      3. "Πως τολματε ρε και με κρινετε εμενα? Εγω ρε ειμαι επιπέδου Τσου Λου. Ξες ποιος ειμαι εγω? Οταν εγω επαιζα στοιχημα, εσεις βλεπατε κουπόνι και νομίζατε οτι ειναι για να τυλιγετε πιτογυρα".

      4. "Αλλα λεω εγω αλλα λετε εσεις. Ξεστραβωθειτε να διαβασετε αυτα που γραφω. Κερδιζω! Δεν χανω. Αντε μπραβο"

      5. "Λοιπόν οι κατωθι χρηστες: Μπαζ, Fairplay, Dimitris και Dimitris εχουν διαγραφει. Διεγραφησαν ωσαύτως και ολες οι π@π@ριες που έχουν κατα καιρους πει. Διεγραφησαν και τα μελη των οικογενειων των. Στην πλατη μου πανω δεν θα το παιζετε μαγγιωροι. Το πιάσατε?"

      ΚΕΡΔΙΖΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ. Το καταλαβατεεεε?
      ΚΕΡΔΙΖΩΩΩΩΩΩΩ.

      Διαγραφή
    2. Παντοκρατορας

      χαχαχα

      :) :) :))

      χαχαχα

      θα με πεθανσ ρεεε.... :)
      χαχαχα....

      Διαγραφή
    3. Εχουμε και σκυλάκια ρε!
      Παρε κόσμε.

      Γκαμωτεν, διεγραψα τον Μπαζ. Πως τον επαναφέρουμε??? Δικο του ειν το μπλογκ. Μπλεξιμο...

      :))))

      Διαγραφή
  7. Πολυ καλο!!! Επανεφερε τον μπαζ τουλαχιστον χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αστον λοχαγε...
    Ετσι κανει αυτος...
    Τους διαγραφει οοολους και μετα θα απορει γιατι εμεινε μονος.
    Νομιζει οτι εινσι στο survivor , κοιταει να μεινει μονος του , τους βλεπει ολους εχθρους , νομιζει οτι κερδιζει οποιος μεινει τελευταιος....
    Δεν ειναι ετσι ρε nklaps το στοιχημα.Βεβαια αν δεν τους διεγραφες ολους θα διαβαζες οτι επαιζες οοολη τη χρονια με αρνητικο πκεονεκτημα -7,3 %...
    Αυτο σου φταει που χανεις τις χρονιες σου αλλα εσυ κοιτας να μπαναρεις ολα τα παιδια που πανε να σου το πουνε καλε μου ...
    Εισαι καλε μου ανικανος να διαλλεξεις βαλιου bet ....αντε στα σκυλακια σου και στα ντεντενια σου και ασε μας στην ησυχια μας.....
    Ξαναμπαναρισε με τωρα και συνεχισε να απιρεις γιατι χανεις......

    :)) :))

    υγ: ο nklaps που αναφερεται παραπανω δεν εχει καμμια σχεση με τον εμπνευστη του savs voir ...εκεινος ειναι παιχταρας χωρις ομοιο :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε. Επαιζα το περιπου 5.00 κατι πιο πάνω απο το 4.50. Αλλα επειδη ο μ.ο. των κερδισμένων μπετ ηταν (φυσιολογικά) πιο κάτω (3.95 ετσι?) το... yildirim μου ηταν πολυ χειρότερο απο -7.3% που λες. Σχεδον το διπλασιο (αρνητικο). Και ειπαμε επαιξα στο 4.50 γιατι εβλεπα δίκαιη αποδοση ακομα πιο κατω (πχ 4.20) ενώ τελικα ηταν 5.00.

      Για στραβός ειν ο γιαλός για στραβά αρμενίζουμε! Αλλα αμα βλεπεις το 5.00 σαν 4.20 δεν ξερω ποιος ειν ο στραβός. Ετσι?

      Αλλα δεν ειναι αυτο ρε. Ειναι το "business as usual" που σας τρελαίνει και ειναι που δεν καταλαβαινω τίποτα. Με τις Κυνοδρομιες ρε και το Μουντιαλ να 'ουμε θα τον μαδησω τον Μπουκαδορο ζηλιάρηδες ε ζηλιάρηδες! Θα μεινετε μπαναρισμενοι ρε ολοι σας! Και ο Μπαζ μαζι! Να μαθετε!

      Εφτα νομα μπαναρισμέ
      Πως να μιλή μπλοκαρισμέ
      Δικαιως αγανακτισμέ
      Με τη χασού αηδιασμέ
      Με τον Μητσαρα τρελαμέ
      Και τον κουβά μπετον αρμέ!!!

      Διαγραφή
    2. Αμα το 5,00 το βλεπεις 4,20 να πας στον οφθαλμιατρο μανα μου , δε σου φταιει ο κοσμος ...και αντε εγω σου γραφω και καυστικα σχολια ...τον καημενο το Μπαζ βρε πασα μου τον Μπαναρισες πριν καν μιλησει , με την υποψια οτι μπορει να μιλησει τον εξαφανισες.....επισης κανεις παραπονα για τα μακροχρονια ....τι σου φταινε αυτα ρε συ.....μην τα παιζεις στο κατω κατω ....σ εβαλε ρε μανα μου κανενας με το ζορι ? Οχι πες μου σε παρακαλω , σε πιεσε κανενας να πας στο γκισε ?....βρε συ , εχει πεθανει ο γκισες με τα καμωματα σου ....σε βλεπει και γελαει απο μακρια.....

      Κοιτα να σου πω ...ετσι οπως κανεις θα σου μεινει μονο ο barbantonis ο μουγκος....:))

      :))

      Διαγραφή
  9. Επισης Νικο μου πας και μου δινεις τη Ρωσια του Πουτιν σκορ 1-0 με τη Σ.Αραβια.....ενταξει το οτι δε χωνευεις τον Πουτιν το εχουμε κατσλαβει , αλλα μαλλον το καταλαβε κι αυτος και σ εβγαλε ψευτη.....under και σκορ 1-0 ειπες εσυ ......over 4,5 ηρθε καλε μου.....5 γκολ εβαλε.....βεβαια το ακριβες σκορ 1-0 εδινε 4,00 και στα ματια σου φαινοταν βαλιου , γιατι εσυ το εδινες 3,80 .....ενταξει Νικο μου ....οτι πεις εσυ λεβεντη μου, αλλα εγω θα σε τσιγκλαω λιγακι με καυστικα σχολια μεχρι να συνετιστεις :)) :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα υπηρχεν σοφια πισω απο την επιλογη μου!
      Διοτι αγσπητε η Ρωσια επροηγηθη!
      Αρα ποσο ητο το σκορ αμα τη προηγήσει? 1-0.
      Τι εκαμα λοιπον εγω ο πονηρός?
      Δυο πραγματα:
      1) εκαμα κας αουτ! Αρα ΔΕΝ εχασα! Κέρδισα! Ποιος σου ειπε οτι δεν ειμαστε εις το λαιβ να υποστηριξωμεν τα στοιχηματα μας? Εγω σου φταίω τωρα?
      (Γελια)
      2) στο ημίχρονο μαζι με κατι πιτογυρα που χτυπησα, χτυπαω και μια Κυνοδρομια! Τους τα πηρα κσι παντελονιασα τα λεφτα!
      (Γέλια)

      Αρα ειστε μπουμπουνες που δεν με ακουτε!
      Γκέγκε?

      (Γελια)

      (Κλάματα)

      :))))))

      Διαγραφή
  10. Ρωσια-αραβες κακοποιηση του ποδοσφαιρου. Αμπαλοι οι ρωσοι, επιπεδου τοπικου ερασιτεχνικου οι σαουδαραβες και φυσικα μακραν οι χειροτερες ομαδες του μουντιαλ εως τωρα.Για να δουμε... στο Αιγυπτο-Ουρουγουαη καλυτερα τα πραγματα το παιζουν το τοπι αν και δεν βλεπω δυναμεις, τελικα εχουν δικιο που λενε ολοι οτι το μουντιαλ ειναι κατι κουρασμενα παλικαρια ευελπιστουμε για κατι καλυτερο στη συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πορτογαλία-Ισπανία 3-3, ένα απίστευτο ματς, ένα ιστορικό ματς. Τί να πει κανείς για αυτόν τον άνθρωπο? Η δύναμη της θέλησης. Η πονηριά, η εύνοια, το ταλέντο. Πλέον στέκομαι αμήχανος μπροστά σε έναν παίκτη που δεν συμπάθησα ποτέ μου, ούτε ως προσωπικότητα ούτε ως ποδοσφαιριστή. Μια τρομερή Ισπανία, που ανέτρεψε δυό φορές το σκορ δείχνοντας προσωπικότητα παγκόσμιας πρωταθλήτριας, εντέλει λύγισε. Ο Κριστιάνο έριξε το γάντι στον Λιονέλ απόψε. Του είπε κατάμουτρα, σειρά σου τώρα, δείξε μου τί έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στο Ρωσία-Σαουδική Αραβία έκλεισα την τηλεόραση στο 30ο λεπτό, για να μην κόψω τις φλέβες μου. Την Ουρουγουάη δεν την είδα, αλλά διάβασα πως είχε σοβαρό πρόβλημα ανάπτυξης. Το Μαρόκο-Ιράν έμοιαζε συμπαθητικό ματς στο πρώτο ημίχρονο, μετά σάπισε κι αυτό. Το Πορτογαλία-Ισπανία ήταν όνειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Mαροκο ιραν και αιγυπτος πανω κατω βραζουν στο ιδιο καζανι. Πολυ τρεξιμο αρκετα οργανωμενοι και προσηλωμενοι στα ανασταλτικα τους καθηκοντα και μαχητες.Ολα καλα μεχρι εδω με ενα πολυ σημαντικο μειονεκτημα ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΑΛΟΙ.Καθαρα η ουρουγουαη μια κλαση πανω και απο αιγυπτο και τους αλλους 2 οντως θα μπορουσε καλυτερα στο κατεβασμα της μπαλας αλλα επιμενω οτι η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη.
    Οι ισπανοι με τους πορτογαλους διαφημισαν το ποδοσφαιρο απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ετσι ειναι. Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.
    Μονο που θα πρεπει να ξαναγράψει ο Μπαζ την ανάρτηση με τιτλο
    "Ο τερματοφύλακας".
    Αυτη τη φορα γισ τον Ντε Χεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα. Δυστυχώς, χθες δεν είδα κανέναν αγώνα ουσιαστικά. Μόνο το β ημίχρονο του Αργεντινή-Ισλανδία και αυτό έχοντας ακούσει πως το σκορ είναι 1-1. Η εικόνα της Αργεντινής ήταν απελπιστική, επιθετικά και αμυντικά. Μου θύμησε με απόλυτη ακρίβεια τις εμφανίσεις της Αργεντινής στο προηγούμενο Μουντιάλ. Ανέμπνευστη, μονοδιάστατη, μετριότατη. Λυπάμαι, αλλά δεν έχει καμία τύχη αυτή η ομάδα, αν επικρατήσει η ποδοσφαιρική λογική. Η απόδοση για κατάκτηση ανέβηκε στο 13,00 άρα το αρχικό 10,00 ήταν όντως μικρό, ενώ η Βραζιλία και η Ισπανία έπεσαν στο 4,50 και στο 6,50 αντιστοίχως. Κάτι επίσης αξιοσημείωτο, το φιναλίστ Βραζιλία-Αργεντινή από 23,00 βρίσκεται στο 21,00 ενώ σήμερα μοιάζει πιθανότερη η δεύτερη θέση της Αργεντινής και η διασταύρωσή της με τη Βραζιλία στο άλλο ταμπλό πριν τον τελικό. Ακατανόητα πράγματα. Εχοντας παίξει 47 ευρώ στο 23,00 και 3 ευρώ για κάλυψη στο 19,00 του Βραζιλία-Ισπανία έχω σχεδόν αποφασίσει να το πουλήσω το στοίχημα χωρίς μέχρι στιγμής αφαίρεση προμήθειας. Η ειρωνία είναι ότι μπορεί να γίνουν τα αδιανόητα και το στοίχημα να κερδιθεί, αλλά νιώθω πως δεν μπορώ να βασίζομαι στο παράλογο. Αν είδατε τον αγώνα της Αργεντινής, θέλω τη γνώμη σας. Να σημειώσω πως αυτή η Αργεντινή μου κατέστρεψε το προηγούμενο Μουντιάλ, αποκλείοντας με τα ψέματα τους Ολλανδούς τους οποίους είχα ποντάρει για κατάκτηση. Τους οποίους Ολλανδούς είχα ποντάρει για κατάκτηση και στο Μουντιάλ του 2010... Πάω να διαβάσω τώρα ξένες αναλύσεις για τα χθεσινά ματς μπας και σχηματίσω άποψη. Περιμένω τα σχόλιά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και μιας και οι Ρώσοι κάλεσαν στην τελική έναρξης έναν Αμερικάνο τραγουδιστή που μας έκανε και κωλοδάχτυλο, ας βάλουμε τα σωστά τραγούδια στο πικάπ.

    https://www.youtube.com/watch?v=OBLWDk8q6Tc
    https://www.youtube.com/watch?v=Y4D3BpyoHkw
    https://www.youtube.com/watch?v=t-2ZeBPA9-A
    https://www.youtube.com/watch?v=8DyGyUW1h4w
    https://www.youtube.com/watch?v=DmhonNE5HzY
    https://www.youtube.com/watch?v=9msmCgJdr24

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οπως πάντα διαφωτιστικός αυτός ο τουίτερ
    https://twitter.com/11tegen11?lang=el

    Dynamic #passmap of Argentina's 4-2-3-1 formation. Playing a very compact Icelandic 4-4-2, they would need more from their wide men. The lack of links to Messi & Aguero is apparent from the start and doesn't get fixed, although the entrance of Banega improved the supply. Player ratings show Messi [6 shots - 42 deep zone touches - 13/18 dribbles] had a very good game, though the missed penalty will dominate memory. Lack of a support cast is clear, as has been the story of Argentina for a long while. They were better with Banega, it seems.


    Here's the dynamic #passmap for France's interchanging front three formation. The lack of pressing isn't exactly evident here, but note the complete absence of interplay among Dembele, Griezmann & Mbappe. Not a good sign. Player ratings for France are a bit mweh, much like the whole game. The midfield scores decent ratings based mostly on tidy passing and good ball progression. The front three, however, lacked end product with few open play shots, and very little else. Australia poor overall.


    At first glance a decent dynamic #passmap by Croatia, with strong links overall. But they seem kind of narrow in the first half, and got more stretched when Perisic moved left. Also lacked possession in the final third.


    Dynamic #passmap shows how extreme left tilted Spain started, followed by more balance. Then see how Thiago builds up so many ball touches. Isco a master to get this many touches and links in high areas. However, the whole team dropped deeper near the end, and paid the price. This is the dynamic #passmap of a flexible, well-drilled team in service of their star man. And with such efficiency of Cristiano's every touch, it made for a brilliant offensive counter-attacking game by Portugal. And I can't help but rate William Carvalho, who links it all.


    Dynamic #passmap shows how Hamed was a central figure for Egypt early on. Then their game got more direct, and based on fullback distribution, until Mohsen was subbed off. Things got more disorganized towards the end. Dynamic #passmap shows Uruguay's rather static 4-2-3-1 / 4-4-2 formation. Hardly any output from the wide men, though things improved a bit when Sanchez & Rodriguez entered around the hour mark. Player ratings were decent for Uruguay's holding midfielders (14 interceptions by Vecino - excellent ball progression by Bentancur), but the (talented) wide men were disappointing. Egypt were toothless without their star player.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ειναι πολυ δυσκολο να πεις στον αλλο ' παιξε ' η 'κανε κασαουτ'.....
    Με το Νικο το εχουμε συζητησει πολλακις.....
    Παρ ολα αυτα επειδη το στοιχημα ειναι παιχνιδι αυστηρης επιλογης θα κανω αυτο που συνηθιζω....
    Δημητρη το παιρνω πανω μου εγω .Καντο κασαουτ και αν βγει θα εχεις καθε δικαιωμα να με μπινελικωσεις :))
    Ενταξει ενα παιχνιδι ειδαμε αλλα δε νομιζω οτι μπορει να μεταμορφθει αυτη η ομαδα σε σουπερ ομαδα...εχει πολυ καλους παιχτες η Αργεντινη αλλα απο συνολο τιποτα....λεω οτι εγω θα το κασαριζα , ποιος ξερει ισως στην πορεια να βρεθει κατι πραγματικα αξιολογο να πονταρεις για να πας τις διακοπες σου.

    :)) :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλησπερα παιδες. Δημητρη πραγματι τραγικη η Αργεντινη τι να πουμε τωρα...
    Στοιχηματικα δεν ανακατευομαι η ευθυνη ειναι αποκλειστικη για το καθε παικτη.
    Θα διαφωνισω με τον Μιχαλη και θα συστησω ψυχραιμια.Οι παικτες της αργεντινης δεν μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους. Δεν εχει να κανει ουτε με συστημα με θεσεις με αξια παικτων και τα λοιπα.Στο 80 η αντι να επιτεθουν γυριζαν την μπαλα πισω. Δεν ειχαν κουραγιο ουτε μεχρι το κεντρο να φτασουν.Χωμα ολοι τους.
    Λοιπον.Θα αλλαξουν τα πραγματα. Θα παρουν τα φαρμακα τους και ολα θα πανε καλα....!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σας ακούω προσεκτικά. Η ευθύνη θα είναι μόνο δική μου.

    http://www.contra.gr/Columns/Comment/tsary/o-sampaoli-paizei-amyna-ton-mesi.5232279.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Oι Αργεντινοι μας πουλησαν και χαλασαν το παρολι αλλα οι παικτουρες Κροατες-Σερβοι πληρωσανε δυαδουλα. Μπραβο στα παιδια και συνεχιζουμε παλι με δυαδουλα
    Γερμανια....1.49

    Βραζιλια....1.44

    Υ.Γ 1 Το αλογο το φαβορι 9 στις 10 κουρσες τις κερδιζει λεγανε οι αλογομουρηδες. Στα μουντιαλ οι αγωνες των φαβορι δεν ειναι 70 για να δυσκολεψουν οι επιλογες αλλα 6 7 το πολυ, επομενως βουρρρρ...

    Υ.Γ 2 Οσο βαστα η τσεπη ....με το μαλακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συμπαθατε με που βγηκα εκτος θεματος και μιλαω για φαβορι αποτελουν εξαιρεση τα μεγαλα τουρνουα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πολύ μεγάλο ματς από τους Μεξικάνους στο πρώτο ημίχρονο. Παιχνίδι κατοχής ανάμεσα στις γραμμές, παιχνίδι αντεπιθέσεων, εξαιρετική άμυνα, καλός τερματοφύλακας. Οι Γερμανοί, με σοβαρά αμυντικά προβλήματα, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν ούτε τις γρήγορες αντεπιθέσεις, ενώ φθείρονται και από το ωραίο passing game των Μεξικάνων. Σε άθλια κατάσταση ένα σωρό Γερμανοί, τα αμυντικά χαφ της πλάκας, ενώ οι μεσοεπιθετικοί πίσω από τον Βέρνερ κουτουλάνε. Πάνε καρφί πάνω στους Βραζιλιάνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ετσι όπως άρχισαν οι όμιλοι, το αριστερό ταμπλό γίνεται κόλαση. Ουρουγουάη-Πορτογαλία?, Γαλλία-Αργεντινή?, Βραζιλία-Γερμανία? και Βελγοάγγλοι στους 16. Στο δεξί ταμπλό μόνο η Ισπανία. Ισπανία-Ρωσία?, Κροατία-Δανία?, Μεξικό-Σερβία? και Βελγοάγγλοι. Σόδομα και Γόμορρα. Ολα τα πλάνα στο καλάθι των αχρήστων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Βραζιλία 4,50
    Ισπανία 6,00
    Γαλλία 8,00
    Γερμανία 8,50
    Βέλγιο 10,00
    Αργεντινή 13,00
    Αγγλία 15,00
    Πορτογαλία 21,00
    Ουρουγουάη 29,00
    Κροατία 29,00

    Οι αποδόσεις των φιναλίστ δεν διατίθενται. Ψάχνονται και οι μπουκ. Η υπόθεση Αμστερνταμ έγινε Πίκι Πίκι Ραμ. Μπουρδέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλησπέρα

    "Στα μουντιαλ οι αγωνες των φαβορι δεν ειναι 70 για να δυσκολεψουν οι επιλογες αλλα 6-7"

    Αλήθεια ειν αυτο Λοχαγε.
    Αλλα αυτο δεν αλλαζει τις πιθανοτητες του φαβορι. Και δεν θα πει αυτό ότι θα κερδισει ΟΛΑ τα ματς επειδη ειναι μονο 6. 60-70% ειναι ο ασος του και πληρώνεσαι 1.40 με 1.50 δηλαδη τιποτα.
    Μια στραβη και τελειωσε το παραμύθι.
    Σωστα?

    Πολυ σκληρο αμυντικά το Μεξικό και με επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Συμφωνώ με τον Δημήτρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευθύνομαι κι εγώ για αυτό. Οταν κοίταζα τις αποδόσεις της πρώτης αγωνιστικής σκεφτόμουν πως αν μου έβαζαν το μαχαίρι στο λαιμό, θα διάλεγα την κόντρα της Γερμανίας με το σκεπτικό πως είναι η πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια και όλοι θα την τρέμουν. Στον άλλο καφενέ των αλαζόνων, το έγραψα κι όλας, μην πέσει η Γερμανία πάνω στους Βραζιλιάνους. Αλλά δεν ήθελα να εμπλακώ με παιχνίδια ομίλων και δεν μίλησα εγκαίρως.

      Διαγραφή
    2. Ενιγουαίη, προχωράμε. Είχα ρίξει κι εγώ στον ΟΠΑΠ ένα παρολί πριν αρχίσει το Μουντιάλ με νικητές ομίλων. Ουρού, Γαλλί, Αργέ, Βρα, Γερμά και Αγγλία. Ελλάδα-Κούβα απευθείας πτήση.

      Διαγραφή
    3. Κάτσε τώρα γιατί θα τρελαθώ. Πήγα στο νήμα του τερματοφύλακα και διαβάζω αυτά που είχα γράψει. Μα πόσο μαλάκας είμαι ?

      Γερμανία. Φανταστείτε να μην βγει πρώτη στον όμιλο και να παίξει με τους Βραζιλιάνους στους δεκάξι.
      Αργεντινή. Φανταστείτε να μην βγει πρώτη στον όμιλο και να πέσει πάνω στη Γαλλία και τη Βραζιλία.

      Πού είσαι ρε Γιαννίκο που μου έλεγες, put your money where your mouth is... Ma poso malakas eimai ???

      Διαγραφή
  27. Ανοιξε πάλι η αγορά των φιναλίστ.
    Βραζιλία-Ισπανία 15,00 πρώτο φαβορί πλέον.
    Βραζιλία-Γερμανία 17,00.
    Γαλλία-Ισπανία 17,00.
    Βραζιλία-Αργεντινή 21,00. Προφανώς περιμένουν νίκη των Αργεντίνων με τους Κροάτες. Στην ισοβαθμία τί ισχύει? Το μεταξύ τους ματς ή η διαφορά των γκολ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. "Στον αλλο καφενε των αλαζονων..."
    Χαχαχαχα!
    Δημητρη θα μας κάνει μηνυση ο Μητσαρας!
    :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτό το Βραζιλία-Ελβετία 1-1 ειλικρινά δεν το περίμενα. Κακώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. To γκολ του Κουτινιο made in Brazil.............ονειρικο !!!
    Αλλα δεν ηταν αρκετο :) :)

    Σας εφιστω την προσοχη και σας παρακαλω να δειτε προσεκτικα το γκολ του Μεξικου εναντιον της Γερμανιας... για δειτε το καλα .....δειτε ποσο γρηγορα και με μπαλιες ακριβειας ξεδιπλωνει την αντεπιθεση της το Μεξικο ....δειτε το Lozano ...μπορει να σουταρει απευθειας με το αριστερο αλλα δεν το κανει ....αλλαζει ποδι .....τη γυριζει στο δεξι και εκτελει το Νοιερ στην γωνια του....χαμηλο , ξερο σουτ....αμα μπορεις Εμανουελ πιαστο.........μπραβο στο Μεξικο ....παναξια νικη ...... παιδες να θυμαστε την τελευταια φραση απ το υστερογραφο του καφετζη...... δεν είναι καιρός για ηρωισμούς και μην σας περάσει από το μυαλό η ιδέα πως στο μουντιάλ θα κονομήσετε, πιο πιθανόν να καταστραφείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τι επαθες ρε κουβα - Νικο ( λεμε τωρα ) και σβηνεις τα σχολια αμπαλε ?

    Κουιζ... αν εγραφε καποιος αυτο το σχολιο εδω μεσα σε ποση ωρα λετε οτι θα τον διεγραφε κι αυτον και το σχολιο του ο Νικος?
    1) λιγοτερο απο μια ωρα
    2) περισσοτερο απο μια ωρα
    3) περισσοτερο απο δυο ωρες

    Ψηφιστε ....δωστε απαντησεις.... :))

    Νικο , επανεφερε τον Μπαζ αν θες .. ειναι ωρα σιγα σιγα να ανεβασει νεο αρθρο... :)) :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτα τα κακεντρεχή σχόλια είθισται να "σκουπιζονται" σε μιση με μια ωρα με τον Διαχειριστή να κανει το ...παγωνι σαν να μην έγινε τιποτα. Ουτε γατα ουτε ζημια.
      Και μετα business as usual. Με αλαζονεία.
      The arrogant Patzer.

      Διαγραφή
    2. Patzer ειναι Γερμανική λεξη απο τη σκακιστική ορολογία. Σημαίνει:

      1) τον ατζαμη, ατσουμπαλο και ανεπιδεκτο μαθήσεως παίκτη που κάνει συνέχεια τα ιδια χοντρα λαθη ("πατατες") απο τα οποια φυσικα δεν διδάσκεται. Παρα την εν γενει επιδοση του συνηθιζει να εχει μεγαλη ιδεα για τον εαυτο του (οφειλομενη στην αγνοια του για το αθλημα). Συχνα εχει "μεγαλο στομα" και κομπορρημονει γεματος αλαζονεία.

      2) Συχνά Patzer λέγεται και το ιδιο το χοντρο λαθος, η αβλεψία, που διαπράττει ο (ατζαμης) παίκτης αλλα περιστασιακα και παίκτης που δεν θα το περίμενε κανείς απο αυτον.

      Διαγραφή
  32. Λοιπον φτου εχουμεν χαχα.Η γερμανια δεν καθαρισε απο την αρχη και στην πορεια εμπλεξε με τα τρεχαντηρια των μεξικανων που εβγαζαν ωραιες αντεπιθεσεις.
    Αν ξερανε και λιγακι μπαλιτσα κυριως αναφερομαι στην τελικη προσπαθεια μαζι με το τρεξιμο το σκορ στο 70 θα ηταν ειδη 0-3 και οχι τιποτα αλλο απλα δεν θα αγωνιουσαν στα τελευταια λεπτα τυχον ισοφαριση. Η Γερμανοι δεν με απογοητευσαν ιδιαιτερα ας εχασα το μπετ δυνατοι ειναι, δεν ειχαν ευνοια νομιζω στη συνεχεια θα ξεκινησουν να ριχνουν αρκετα γκολ.
    Αντιθετα οι αργεντινοι ειναι χωμα και αν δεν παρουν εγκαιρα τις βιταμινες τους σκουρα τα πραγματα.Σαν ομαδα δεν μου αρεσε πολυ αλλα ειπαμε απο τη στιγμη που δεν μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους ....ας περιμενουμε λιγο.
    Οι βραζιλιανοι γαμησε τα το δευτερο ημιχρονο που ειδα, αλλου για αλλου οι παικτες λες και δεν προπονουνται μαζι καμια συνοχη μακρια οι γραμμες ...δεν ξερω αλλα θα πρεπει να σοβαρευτουν γρηγορα.
    Οι γαλλοι χωμα και αυτοι καμια σχεση με την υπερομαδα που ειδαμε πριν 2 χρονια στο γιουρο κατα τυχη κερδισαν νομιζω.
    Απο τις δευτερες ομαδες που πατανε μπαλα δεν ειναι δηλαδη ιραν και γουατεμαλα μου αρεσε πολυ η κροατια και η σερβια δεν ειδα περου και δανια επισης οι ισλανδοι πολυ δυνατα παιδια . Απο τους μεγαλους διαψευδομαι πανυγηρικα εως τωρα μονο μπαλα δεν βλεπουμε για να δουμε μηπως και αλλαξουν προς το καλυτερο τα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ξεχασα την Ισπανια οαση εως τωρα στη διοργανωση οι παικτες της εβγαλαν φρεσκαδα και διαθεση να παιξουν το ποδοσφαιρο που ξερουν.Στην αμυνα λιγο τους ειδα καπως χλωμους το διδυμο ραμος πικε δεν ειναι 100% εγγυηση.
    Οι πορτογαλοι μου εκανε εντυπωση που ο Σαντος δεν παρκαρε το λεωφορειο και αυτο 99% δεν θα του βγει σε καλο. Αν τον ειχα διπλα μου θα του λεγα να αφησει τις μαγκιες και να κανει αυτο που ξερει καλα διοτι αν δεν ειχε τον Ροναλντο να σωσει την παρτιδα ισως να μην ετρωγε μονο 3 αλλα 13...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Xτες ο κουβας ηταν μεγαλοπρεπης με 2 στα 2 φαβορι αλλα σημερα που δεν εγραψα πηρα το αιμα μου πισω.Σουηδοι απεναντι στους κιτρινιαριδες εστω και δυσκολα οπως τους ειδα 3-0 το δικαιο σκορ αλλα και το 1-0 νικη ειναι,τα αφηνω οπως ειναι πανω στους βελγους και 2 στα 2.Σκεφτηκα εξαρχης για τους αγγλους αλλα μαλλον θα παω πασο ποτε μου δεν τους ειχα σε υποληψη...

    Στο λαιβ κατι μπορει να σβαγγανισουμε για τη χαρα του παιχνιδιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αυτος ο mitsaras ειναι ατελειωτος...
    Ορεξη να χεις να καταγραφεις μαλακιες...
    Θα τον καταγγειλει ο Μπαμπινιωτηε για κακοποιηση της Νεοελληνικης γλωσσας...ξυπνητζης λεει....αντεψκανε μεταφραση....σοβατζης ναι , το εχω υποψην μου , ταξιτζης οκey...ξυπνητζης στα 50 μου πρωτη φιρα το ακουω ...
    Για να κανω μια δοκιμη...
    Νικο ασε τα κουλα ρε... :)) :)) ...επανεφερε το Μπαζ να ανεβασει νεο κειμενο ....μη μας το παιζεις και πολυ ξυπνητζης.....

    χαχαχα :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασφαλώς δεν το έχει ο Μπαμπινιώτης. Εξ άλλου αυτος έμπλεξε τωρα με το Σκοπιανό.
      Ωστόσο υπάρχει μια βαση δεδομένων που λεγεται slang.gr που εχει ολα τα λημματα της "λαχαναγοράς". Λοιπον το εχει και αυτο παραδοξως. Ακου Μιχαλη τι ειναι:

      "Αυτός που ακούει μια ατάκα από κάπου και, όποτε την αναπαράγει, νιώθει έξυπνος".

      Ουτε εγω το ηξερα φυσικα. Εγω εξ αλλου ειμαι ενας απλός... μπετατζής.

      :))))

      ΥΓ Μπαααζ. Σε επανεφερα προσωρινα απο το μπαν. Μπορείς να γραψεις τωρα.
      Οχι εναντίον μου ομως!

      Διαγραφή
  36. Μαγειααα οι Γαλλοι. Θα πηρανε τις βιταμινες τους...
    Τα νεα ειναι ευχαριστα. ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΜΠΑΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλησπέρα. Το στοίχημα των φιναλίστ Βραζιλία-Αργεντινή δεν πουλήθηκε, και ο λόγος είναι πως το μυαλό μου όλες αυτές τις μέρες ήταν και παραμένει εντελώς μπλοκαρισμένο. Νόμιζα πως είχα χρόνο να αποφασίσω μέχρι απόψε το βράδυ, πριν ξεκινήσει το Αργεντινή-Κροατία. Ομως οι αποδόσεις των φιναλίστ άλλαξαν χθες ξαφνικά, και ο μπουκ δεν μου επιστρέφει τώρα όλο το ποσό. Οπότε το μόνο στο οποίο ελπίζω είναι αυτά τα λαμόγια οι συμπαίκτες του Μέσι να παίξουν τουλάχιστον για την αξιοπρέπειά τους και να βοηθήσουν τον αρχηγό τους έστω για μια νίκη μισό-μηδέν. Κι έτσι βρίσκομαι στο σημείο να κρατώ ένα στοίχημα που δεν πιστεύω. Η αλήθεια είναι πως αν νικήσει απόψε η Αργεντινή, τα δεδομένα και πάλι θα αλλάξουν. Αφήστε που υπάρχει και το τρελό ενδεχόμενο Βραζιλία και Αργεντινή να ανταλλάξουν ταμπλό ως δεύτερες των ομίλων τους και να στείλουν αδιάβαστο όλο το ντουνιά. Τέλος πάντων, έμπλεξα. Ας πρόσεχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εληξε το Μουντιάλ για μένα. Ο απόλυτος πάτος του αργεντίνικου ποδοσφαίρου. Πάτος απερίγραπτος. Φαντάσματα.

      Διαγραφή
  38. Η Αργεντινη ηταν απλα τραγικη !!!

    Το ευρωπαικο ποδοσφαιρο ειναι τρια σκαλοπατια πιο πανω απ το Νοτιοαμερικανικο..........
    Πριν μιλωντας μ ενα φιλο μου ειπε : Το γιουρο εχει πιο υψηλο επιπεδο απ το μουντιαλ !
    Θα ταυτιστω με το φιλο μου....νομιζω οτι εχει δικιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Δεν ειναι ομαδα . απουσιαζουν οι αυτοματισμοι τα τριγωνα οι παικτες ειναι μακρια....ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι δεν βαζουν προπονητη σε αυτην την ομαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Απαπαπαπα! Τι ηταν αυτο? Τι εκαναν τα παικτουρια της Κροατίας στην Αργεντινή?
    Καλως τα τα παιδια: 3-0.

    Τωρα οι Αργεντινοι θα παρακαλούν να ληξει το σημερινο Ισλανδια - Νιγηρια ισοπαλο ή να κερδίσουν οι Νιγηριανοι. Οι ιδιοι θα έχουν την υποχρεωση να κερδισουν την Νιγηρια στο τελευταίο ματς αλλα παντα θα σκεφτονται μη τυχόν γινουν "όργια" στο ματς της αδιαφορης Κροατίας με την Ισλανδια.
    Απο την αλλη, αν σημερα κερδισει η Ισλανδία, αρκει ενα Χ στο Κροατία-Ισλανδια για να περάσουν οι δυο τους με αγκαλίτσες και φιλάκια. Η Κροατία εχει ηδη περασει.

    Εδώ κατάντησε η Αργεντινή. Για να δούμε το δραμα μεχρι το τελος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Η Βραζιλια νολις πεσει πανω σε σοβαρη ομαδα εχασε κιολας.....

    Αν την προπονηση με την Κ Ρικσ την καταντας θριλερ μετα το 90' δεν πας μακρια με σοβαρη ευρωπαικη ομαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ολα αυτα σωστα είναι.
    Απο τη μικρη μου εμπειρία ομως βγαινει οτι μπορεις να δεις τα πάντα.
    Η Πορτογαλία στο Euro προκρίθηκε απο τη φαση των Ομίλων με 3 ισοπαλιες. Ξερετε τι εκανε μετα.
    Το 1982 η Ιταλία παλι με 3 ισοπαλιες προκρίθηκε στην ισοβαθμία. Ε μετα το πηρε.
    Δεν βγάζεις ακρη.
    Νομιζω οτι με τη νικη σήμερα της Νιγηρίας η Αργεντινή πηρε βαθειά ανασα. Αλλα παλι, μια κουβέντα ειναι, ετσι που είδαμε την Αργεντινη, να νικήσεις τη Νιγηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω με την εικονα που εχω θα εκπλαγω αν δω Αργεντινη και Βραζιλισ στους 4....
      Και το λεω χωρις καν να δω τα σταυρωματα .
      Λςω οτι μια σοβαρη ομαδα τις πεταει απ εξω σε χρονο dt....
      Για το απροβλεπτο του ποδοσφαιρου ουτε λογος.

      Διαγραφή
  43. καλησπέρα σε ολους, ελπίζω να εχετε ενα ομορφο καλοκαιρι με υγεια....τα υπόλοιπα τα βρισκουμε...
    Σας παρακολουθώ , όπως και τα ματς του μουντιαλ αλλα δεν εχω πονταρει ακομα.
    Σημερα παρατηρησα σ ενα ματς απο το καζακσταν τον αγωνα Σαχτιόρ Καραγκαντί-Ατυράου. οι αποδοση του ασσου κατρακυλαει (περιπου στο 1,20-1,30 ενω το διπλο στο 12,50) χωρις όμως να προκυπτει απο την προσφατη εικονα των ομαδων. Το μεγαλο φαβορι, η γηπεδουχος έχει 0-0-6 στα τελευταια της ματς με τελευταια νικη την 5-5-2018. Η φιλοξενουμενη ειναι με στην τελευταια θεση αλλά οι εκτος εδρας επιδοσεις της ειναι αξιοπρεπεις (5η καλυτερη εκτος εδρας ομαδα) και δεν έχει χασει στις 4 τελευταιες εξοδους της.
    Δεν γνωριζω αν υπαρχει κατι αλλο στο εν λογω ματς δεδομενου οτι και το πρωταθλημα εκει δεν ειναι και πολυ γνωστο ουτε γνωριζω ποσο αξιοπιστο ειναι.
    όμως το 12,50 στο διπλο η το 10 στο dnb νομιζω αξιζουν....
    καλες βουτιες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ελα εδω καλε μου φιλε Νικο... :)
    Ας πουμε οτι διαφωνουμε σ ενα ματς ρε λεβεντη μου...εσυ λες ομαδα Α κι εγω Β .Ενταξει δεν ειναι κακο , εσυ για δικους σου λογους λες θα κερδισει η Α κι εγω για δικους μου λεω Β .Οκ , μεχρι εδω ? Πως θα μαθουμε ρε συ ποιος εχει δικιο αν δεν παιχτει ο αγωνας? Ειναι δυνατον ? Με απειλεις μονιμα οτι θα με μπαναρεις για να με φιμωσεις ρε φιλε....το καταλαβαινεις αυτο ? Πως θα μαθουμε ρε αγορι μου ποιος εχει δικιο αν ΔΕΝ παιχτει ο αγωνας? Σου λεω το εξης απλο...παιζει ο καθενας την ομαδα που πιστευει και μετα τη ληξη , ομορφα τιμια και αντικειμενικα να σχολιασουμε αν παιξαμε σωστα η λαθος ....αν η ομαδα μου κερδισε αλλα η εικονα της ηταν να φαει 5 γκολ να το συζητησουμε ρε φιλε...αν εχασε λογο κορακιου η ειχε 3 δοκαρια και η δικη σου κερδισε με πεναλτι μαιμου θα δεχτω οτι ειχες δικιο...αν ομως η ομαδα μου κερδισε καθαρα και τιμια τη δικη σου 3-0 που επρεπε να φαει αλλα τοσα γιατι με μπαναρεις ρε συ .....ελεος....συνελθε καλε μου φιλε....σβησε , σβησε , μια κουτα μπλανκο τη βδομαδα θες...
    χαχαχα
    :)
    :)
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μπαν-ι-αριστείς οσονούπω κύριε!!!
      Δεν αντεχω την ανοησία! Σας παρακαλώ διωξτε την ανοησια απο μενα! Αυτο μονο θελω!
      Δεν περιγράφω αλλοοοο!
      Κερδιζω λεμεεεε!
      Κερδιζωωωωωωω

      Διαγραφή
    2. Οχι ανοησια ρε...
      Λαθος λογια ειπες...:)
      Εδω το σεναριο λεει : '' δεν αντεχω τη βλακεια...''.
      Ο χρηστης fairplay123 διαγραφηκε λογο βλακειας.....
      Ετσι λεει το σεναριο , μην αυτοσχεδιαζεις... :)
      χαχαχα.... :)

      Διαγραφή
  45. Σε στιλ Ακη Πανου:

    Εφτα νομα μπαναρισμέ
    Πως να μιλή μπλοκαρισμέ
    Δικαιως αγανακτισμέ
    Με τη χασού αηδιασμέ
    Με τον Μητσαρα τρελαμέ
    Και τον κουβά μπετον αρμέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μολόγα τα μολόγα τα
      Τα φραγκα μοιρολόγα τα
      Τι γινανε μολογα τα
      Χορταρι για τ αλογατα

      Υμνος για το Στοιχημα και τον Αιωνιο Παίκτη (Πακετος, Μητσάρας κλπ)
      Παλι Άκης Πανου

      Διαγραφή
  46. Είναι αδικο να χανεις στο 90+5,
    αλλα αποδόθηκε δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Φημες λενε οτι ο Μπαμπης ο πακετος εβαλε ενα τουβλο στο under 2,5 στο 1,60 της Πολωνιας με την Κολομβια .
    Εμεις απ τη νηστεια και την προσευχη εχουμε ξεπερασει και Αγιορειτη ασκητη... :)) :))
    Ας ειναι.... :) επιλογη ειναι κι αυτη και μαλιστα αχαστη...no bet διαρκειας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Νίκες σαν αυτη της Αργεντινης χαλυβδωνουν τις ομάδες και δινουν μεγαλη ψυχολογία.
    Η Αργεντινή παρα την κακη εικονα στην αρχη και παρα τα προβληματα, τωρα πιστευω ότι θα φτασει ψηλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις γύρισα σπίτι και μαθαίνω πως η Γερμανία αποκλείστηκε. Καθαρίζει το τοπίο σιγά σιγά. Χθες η Αργεντινή τα βρήκε μπαστούνια για άλλη μια φορά, μετά την ισοφάριση σκοτείνιασε το μυαλό της και είναι τυχερή που δραπέτευσε με νίκη. Ολα πρέπει να γίνουν με τρόπο ηρωικό πλέον. Εχει μπροστά της Γαλλία, Ουρουγουάη και Βραζιλία για να φτάσει στον τελικό, όπου θα συναντήσει Ισπανία/Κροατία/Αγγλοβέλγιο. Δηλαδή αν τα καταφέρει, θα το έχει κάνει με τον πιο δύσκολο τρόπο. Αν πούμε πως όλα τα νοκ άουτ είναι μοιρασμένα, τότε θέλουμε απόδοση 16,00 για να είναι δίκαιη και έχουμε 13,00. Ολη η Λατινική Αμερική μαζεύεται στο αριστερό ταμπλό και η Ευρώπη στο δεξί.

      Διαγραφή
  49. Ειδα μολις τη Βραζιλια.
    Κερδισε 2-0 ανετα θα ελεγα , αλλα οχι αξιολογο αντιπαλο....
    Δε με επεισε αυτη η ομαδα οτι μπορει να φτασει στους 4 .Θα εκπλαγω αν το καταφερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είδα το ματς Μιχάλη. Μέτρια η Βραζιλία σε γενικές γραμμές γιατί την πήγε το παιχνίδι και δεν χρειάστηκε να πατήσει γκάζι. Ευτυχώς έχει τον Κουτίνιο στο κέντρο να προσφέρει ουσία, όταν ο Νειμάρ στα αριστερά μαλακίζεται και ο Γουίλιαν στα δεξία βολοδέρνει ολομόναχος. Πάντως έχει τρομερό πάγκο και πολλές επιλογές αν κάτι στραβώσει. Ντάγκλας Κόστα για να απλωθεί και δεξιά, Φιρμίνο να φτιάξει χώρους όταν όλα βραχυκυκλώνουν και αμυντικούς μέσους σκυλιά του πολέμου. Η άμυνά της πάντως έκανε κάτι νερά στις αρχές του β ημιχρόνου. 4,33 πήγε η κατάκτηση για τη Βραζιλία!

      Ουρουγουάη-Πορτογαλία
      Ισπανία-Ρωσία
      Γαλλία-Αργεντινή
      Κροατία-Δανία
      Βραζιλία-Μεξικό
      Σουηδία-Ελβετία
      Αγγλία-Κολομβία
      Ιαπωνία-Βέλγιο

      Ουρουγουάη-Αργεντινή
      Ισπανία-Κροατία
      Βραζιλία-Αγγλία
      Ελβετία-Βέλγιο

      Συνεχίζεται (ο σεναριογράφος τσακώθηκε με το σκηνοθέτη)

      Διαγραφή
    2. Η γνωμη μου Δημητρη ειναι οτι μολις η Βραζιλια βρεθει απεναντι σε μια σοβαρη - οργανωμενη ομαδα θα σηκωσει τα χερια ψηλα .Μενει να δουμε τι εκπληξεις μας περιμενουν :)

      Διαγραφή
  50. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Μουντιάλ 2018, φάση ομίλων, 48 ματς με ισόποσο ποντάρισμα.
    Ποντάρισμα σε όλα τα φαβορί, επιστροφή 48,50 μονάδες.
    Ποντάρισμα σε όλα τα αουτσάιντερ, επιστροφή 62 μονάδες.

    Σκέφτομαι, το ξέσκισε η Γερμανία με τις 2 ήττες της που πλήρωσαν 7,00 και 19,00. Για να υπολογίσω τί έγινε και στο προηγούμενο Μουντιάλ που δεν είχαμε τόσο βροντερές κατραπακιές.

    Μουντιάλ 2014, φάση ομίλων, 48 ματς με ισόποσο ποντάρισμα.
    Ποντάρισμα σε όλα τα φαβορί, επιστροφή 44,50 μονάδες.
    Ποντάρισμα σε όλα τα αουτσάιντερ, επιστροφή 56 μονάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μουντιάλ 2010, φάση ομίλων, 48 ματς με ισόποσο ποντάρισμα.
      Ποντάρισμα σε όλα τα φαβορί, επιστροφή 42,50 μονάδες.
      Ποντάρισμα σε όλα τα αουτσάιντερ, επιστροφή 53 μονάδες.

      Διαγραφή
  52. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και παίκτες που πόνταραν σε φαβορί και έκαναν μικρές περιουσίες. Δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι σε όλα. Σίγουρα, υπάρχουν και κάποιοι (λίγοι-πολλοί? μάλλον λίγοι) που επέλεξαν φαβορί που επικράτησαν, που ήταν μετρημένοι στις κινήσεις τους, που δεν έδειξαν απληστία, που ήταν υποψιασμένοι και είχαν καλό ποδοσφαιρικό μάτι, και κέρδισαν χοντρά. Αλλά η εντύπωση πως τα Μουντιάλ είναι η χαρά των φαβορί δεν επιβεβαιώνεται από τα νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Στην εφημερίδα, υπάρχει η στήλη του Φορτωμένου με σήμα κατατεθέν έναν τύπο που σπρώχνει στα μεγάλα φαβορί ένα καρότσι χαρτονομίσματα. Εχω όλα τα φύλλα της φετινής διοργάνωσης και θα καταγράψω τα πονταρίσματα που πρότεινε. Αφορμή ήταν το παρακάτω σχόλιό του τις προάλλες, Διαβάζω πως είναι το Μουντιάλ των μπουκ και σταυροκοπιέμαι. Πραγματικά απορώ και αναρωτιέμαι, ο Φορτωμένος παίζει σε άλλη διοργάνωση? Για να δούμε λοιπόν τί ψάρια έχει πιάσει μέχρι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Φύλλο 14 Ιουνίου
    Τριάδα με Γαλλία-Αυστραλία 1, Βραζιλία-Ελβετία 1, Βέλγιο-Παναμάς 1. Χαμένη.

    Φύλλο 19 Ιουνίου
    Δυάδα με πρωτιές ομίλου για Ισπανία και Βραζιλία. Κερδισμένη.
    Τριάδα με Πορτογαλία-Μαρόκο 1, Ουρουγουάη-Σ.Αραβία 1, Ιραν-Ισπανία 2. Κερδισμένη.

    Φύλλο 22 Ιουνίου
    Τριάδα με Βραζιλία-Κόστα Ρικα 1, Βέλγιο-Τυνησία 1, Ν.Κορέα-Μεξικό 2. Κερδισμένη.
    Τριάδα με Αγγλία-Παναμάς 1, Ιαπωνία-Σενεγάλη Χ2, Ουρουγουάη-Ρωσία Χ2. Χαμένη.

    Φύλλο 26 Ιουνίου
    Δυάδα με Μεξικό-Σουηδία 1Χ, Σερβία-Βραζιλία 2. Χαμένη.

    Τα πράγματα δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά δεν τα γράφω για να εκθέσω την εφημερίδα, που για μένα είναι μακράν η καλύτερη στη χώρα. Τα γράφω για να διαπιστώσω αν δικαιολογούνται οι μεγάλες κουβέντες.

      Διαγραφή
  55. Κάποιος να υπολογίσει τί συμβαίνει στη φάση των νοκ-άουτ. Πονοκεφάλιασα.
    http://www.oddsportal.com/soccer/world/world-cup-2018/results/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Καλησπερα Δημητρη ,κοντρα στην κοινη γνωμη θα παρω θεση και θα πω οτι εως τωρα το μουντιαλ ειναι των φαβορι.Παμε με την σειρα ξεχωριστα τον καθε ομιλο ολες τις αγωνιστικες και παμε να δουμε τα ματς τι θα επαιζε καποιος που παιζει το φαβορι δηλαδη την καλυτερη ομαδα. Τα πονταρισματα μπορουν να συζητηθουν και να αμφισβητηθουν να γινει και κουβεντα .
    Πρωτη αγωνιστικη πρωτος ομιλος ΡΩΣΙΑ- ΣΑΟΥΔ ΑΡΑΒΙΑ ΑΣΣΟΣ ΝΙΚΗ
    Δευτερη αγωνιστικη ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΣΑΟΥΔ ΑΡΑΒΙΑ ΑΣΣΟΣ ΝΙΚΗ
    Τριτη αγωνιστικη ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ -ΡΩΣΙΑ ΑΣΣΟΣ ΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΑ ασσος διοτι κατα την γνωμη μου η διαφορα δυναμικοτητας ειναι χαωδης (μπαλαδοροι vc αμπαλοι )
    Πρωτη αγωνιστικη δευτερος ομιλος.ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΠΛΟ ΗΤΤΑ
    δευτερη αγωνιστικη δευτερος ομιλος ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ- ΜΑΡΟΚΟ ΑΣΣΟΣ ΝΙΚΗ
    ΙΡΑΝ- ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΠΛΟ ΝΙΚΗ
    Τριτη αγωνιστικη φυσικα δεν παιζουμε διοτι οι 2 πρωτοι εχουν περασει στην επομενη φαση.
    Τριτος ομιλος πρωτη αγωνιστικη ΓΑΛΛΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΣΣΟΣ ΝΙΚΗ
    δευτερη αγωνιστικη ΓΑΛΛΙΑ ΠΕΡΟΥ ΑΣΣΟΣ ΝΙΚΗ
    τριτη αγωνιστικη δεν παιζουμε εχουν κριθει τα παντα.
    Τεταρτος ομιλος πρωτη αγωνιστικη ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΑΣΣΟΣ ΗΤΤΑ
    ΚΡΟΑΤΙΑ ΝΙΓΗΡΙΑ ΑΣΣΟΣ ΝΙΚΗ
    Δευτερη αγωνιστικη ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΡΟΑΤΙΑ ΑΣΣΟΣ ΗΤΤΑ
    Τριτη αγωνιστικη ΝΙΓΗΡΙΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΠΛΟ ΝΙΚΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΠΙΣΗΣ
    Πεμπτος ομιλος Πρωτη αγωνιστικη ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ ΣΕΡΒΙΑ ΔΙΠΛΟ ΝΙΚΗ
    ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΣΣΟΣ ΗΤΤΑ
    Δευτερη αγωνιστικη ΒΡΑΖΙΛΙΑ- ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ ΑΣΣΟΣ ΝΙΚΗ
    Τριτη αγωνιστικη ΣΕΡΒΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΠΛΟ ΝΙΚΗ
    Εκτος ομιλος Πρωτη αγωνιστικη ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΞΙΚΟ ΑΣΣΟΣ ΗΤΤΑ
    ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΟΡΕΑ ΑΣΣΟΣ ΝΙΚΗ
    Δευτερη αγωνιστικη ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΜΕΞΙΚΟ ΔΙΠΛΟ ΝΙΚΗ
    ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΣΣΟΣ ΝΙΚΗ( οκ στο 94 και δεν το αξιζε)
    Τριτη αγωνιστικη ΚΟΡΕΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΠΛΟ ΗΤΤΑ
    Εβδομος ομιλος Πρωτη αγωνιστικη ΒΕΛΓΙΟ ΠΑΝΑΜΑΣ ΑΣΣΟΣ ΝΙΚΗ
    ΤΗΝΥΣΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΠΛΟ ΝΙΚΗ ( Και επισης δεν την αξιζε την νικη.
    Δευτερη αγωνιστικη ΒΕΛΓΙΟ ΤΥΝΗΣΙΑ ΑΣΣΟΣ ΝΙΚΗ
    ΑΓΓΛΙΑ ΠΑΝΑΜΑΣ ΑΣΣΟΣ ΝΙΚΗ
    Τριτη αγωνιστικη αδιαφοροι
    Ογδοος ομιλος Πρωτη αγωνιστικη ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΙΑΠΩΝΙΑ ΑΣΣΟΣ ΗΤΤΑ
    Δευτερη αγωνιστικη ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΔΙΠΛΟ ΝΙΚΗ
    Τριτη αγωνιστικη ΣΕΝΕΓΑΛΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΔΙΠΛΟ ΝΙΚΗ( Σε αυτον τον ομιλο κατα την γνωμη μου μονο η κολομβια ξεχωριζε ως ομαδα εξ αρχης)
    Εχουμε 21 Νικες και 7 ηττες αν κανω λαθος διορθωστε με και λιγη βοηθεια με τα ποσοστα ευπροσδεκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη, έτσι όπως τα λες, έχουμε κερδισμένες αποδόσεις
      1.46
      1.22
      2.78
      1.70
      1.21
      1.27
      1.61
      1.33
      1.22
      2.21
      1.76
      1.68
      1.50
      1.84
      1.21
      1.47
      2.27
      1.70
      1.47
      1.22
      1.49
      ΑΘΡΟΙΣΜΑ
      33.50 για 28 ματς με ισόποσο ποντάρισμα.

      Δηλαδή αν κάποιος είχε παίξει 100 ευρώ το κάθε ματς, κέρδισε 550 ευρώ. Με παιχνίδι 2 εβδομάδων. Καθόλου άσχημα. Βαριέμαι να υπολογίσω τί θα γινόταν αυτός ο παίκτης με αποδόσεις ΟΠΑΠ, όπου παίζονταν χιλιάρικα αυτές τις μέρες στα πρακτορεία.



      Διαγραφή
  57. Δημήτρη, ανοίγεις ωραία κουβέντα. Θα σου πω με πάσα ειλιρίνεια ποιά από αυτά τα παιχνίδια θα έπαιζα με ποδοσφαιρικά μόνο κριτήρια. Και μετά πρέπει να κολλήσουμε δίπλα και τις αποδόσεις. Μιλάμε για μονά πονταρίσματα, γιατί σκοπεύουμε να τα φορτώσουμε. Βέβαια, είδα ελάχιστα ματς από τη φάση των ομίλων, δεν είναι πάνω από δέκα, και ίσως δεν κρίνω σωστά. Λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. 1ος όμιλος.
    Δεν θα έπαιζα με τίποτα στην πρεμιέρα τη Ρωσία.
    Σίγουρα το Ουρουγουάη-Σ.Αραβία. ΝΙΚΗ
    Σίγουρα το Ουρουγουάη-Ρωσία. ΝΙΚΗ

    2ος όμιλος
    Με τίποτα Πορτογαλία-Ισπανία, είχε μόλις απολυθεί ο Ισπανός.
    Ιράν-Ισπανία. ΝΙΚΗ
    Ισπανία-Μαρόκο. ΗΤΤΑ

    3ος όμιλος
    Γαλλία-Αυστραλία. ΝΙΚΗ

    4ος όμιλος
    Αργεντινή-Ισλανδία. ΗΤΤΑ
    Κροατία-Νιγηρία. ΝΙΚΗ

    5ος όμιλος
    Βραζιλία-Ελβετία. ΗΤΤΑ
    Βραζιλία-Κοστα Ρίκα. ΝΙΚΗ

    6ος όμιλος
    Ν.Κορέα-Μεξικο. ΝΙΚΗ
    Ν.Κορέα-Γερμανία. ΗΤΤΑ

    7ος όμιλος
    Βέλγιο-Παναμάς ΝΙΚΗ
    Βέλγιο-Τυνησία ΝΙΚΗ
    Αγγλία-Παναμάς ΝΙΚΗ

    8ος όμιλος
    Κολομβία-Ιαπωνία ΗΤΤΑ
    Πολωνία-Κολομβία ΝΙΚΗ

    Πρέπει να τα βάλουμε και σε χρονική σειρά, για να δούμε την εξέλιξη της κάβας και της ψυχολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποδοσεις δες. Η αισθηση μου ειναι οτι ΕΝΑ να χάσεις = μεγαλο πισογυρισμα

      Διαγραφή
  59. Σπουδαια μελετη κυριοι.
    Σπουδαια μελετη.
    Λιγες παρατηρήσεις:
    1) κατ αρχας λες Δημητρη οτι μεχρι τωρα στη φαση των Ομίλων, ειτε φαβορι επαιζε καποιος ειτε αουτσάιντερ ηταν κερδισμένος. Στο φαβορι οριακα αλλα παντως δεν εχανε. Περιεργο δεν ειναι? Καπου πρεπει να χασει. Οξυμωρο.
    2) τα δεδομενα σου σε 3 Μουντιάλ δειχνουν οτι παιζοντας κανεις τυφλα τα αουτσάιντερ κερδιζει πεντακάθαρα. Ενδιαφερον.
    3) εγω δεν παιζω σε διοργανώσεις τετοιες γιατι οπου παιζω θελω να εχω εικόνα των πιθανοτήτων. Και σε διοργανώσεις πλην πρωταθλημάτων δεν εχω.
    4) αν παντως καποιος παιξει εχει 2 δρόμους ή αουτσάιντερ στα τυφλα με μικρα πονταρίσματα ή στοχευμενα φαβορι με πονταρισμα φορτώ. Ενα να χασει ομως, "τον ηπκιεν" οπως λεμε.
    5) εγω για να πω την αμαρτια μου επαιξα Αργεντινή στο 65' με Νιγηρια won και ενα οβερ lost. Αυτα τα δυο για το καλό δηλαδη πρακτικα τιποτα. Αν δεν μπει Σεπτέμβρης δεν παιζω κανονικα.
    6) Τωρα στα νοκ αουτ δεν βλεπω κραγμενο λαθος. Αργεντινή περιμενα πιο ισορροπημενο
    Τα νοκ αουτ τα κερδιζει η φανελα με ολο το σεβασμο στους Γαλλους.
    Αυτα τα ολιγα.
    Τα σχόλια σας παιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Είναι 11 νίκες και 5 ήττες. Για να δούμε χρονική σειρά και αποδόσεις.
    Γαλλία-Αυστραλία. ΝΙΚΗ 1,27
    Αργεντινή-Ισλανδία. ΗΤΤΑ (όχι ρε Μέσι! τί χάλια είναι αυτά...)
    Κροατία-Νιγηρία. ΝΙΚΗ 1,68
    Βραζιλία-Ελβετία. ΗΤΤΑ (τί γίνεται ρε πούστη μου...)
    Βέλγιο-Παναμάς ΝΙΚΗ 1,22
    Κολομβία-Ιαπωνία ΗΤΤΑ (ε όχι ρε καριόληδες!!!)
    Ουρουγουάη-Σ.Αραβία. ΝΙΚΗ 1,22
    Ιράν-Ισπανία. ΝΙΚΗ 1,21
    Βραζιλία-Κοστα Ρίκα. ΝΙΚΗ 1,21 (άντε να στρώνει το πράμα!)
    Βέλγιο-Τυνησία ΝΙΚΗ 1,33 (θα σας τα πάρω χοντρά, δεν τη γλιτώνετε)
    Ν.Κορέα-Μεξικο. ΝΙΚΗ 1,70 (να φορτώσω τη Γερμανία τώρα ή όχι???)

    (Εγώ ως Δημήτρης δεν θα έπαιζα τη Γερμανία γιατί δεν μου άρεσε με το Μεξικό. Οι περισσότεροι θα φόρτωναν και θα τσέπωναν. 6 σερί νίκες. Τα παίρνεις και φεύγεις ή συνεχίζεις??? Ιδού η απορία.)

    Αγγλία-Παναμάς ΝΙΚΗ 1,22
    Πολωνία-Κολομβία ΝΙΚΗ 2,21
    Ουρουγουάη-Ρωσία. ΝΙΚΗ 2,78
    Ισπανία-Μαρόκο. ΗΤΤΑ (ωωωχ, πόσα κέρδη να έχω ποντάρει άραγες?)
    Ν.Κορέα-Γερμανία. ΗΤΤΑ (ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΩΛΟΝΑΖΗΔΕΣ)

    Τί συμπέρασμα βγαίνει ?










    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευκολο Δημητρη αλλα ειμαι στο δρομο
      Σου ειπα, μια ηττα = πισωγύρισμα αλλα εσυ εδω εχεις χάσει τα αυγά και τα πασχαλια. Hopeless.

      Αν πουμε οτι βάζεις 1 Μοναδα σε καθε ματς (= 1 τουβλο) τοτε στα ματς που "κερδας" θα βάζεις την απόδοση που είναι και η επιστροφη σου. Στα ματς που χανεις θα βαζεις το μηδεν.
      Κάνεις το άθροισμα και εχεις τη συνολικη επιστροφή. Αφαιρείς τον αριθμο των ματς και εχεις το καθαρο σου κέρδος. Για αρνητικο το κοβω...
      Κανε το.

      ΥΓ Μπααααζ. Αλλαξε θεμα. Βαλε για εικονα το διαγραμμα των "16" του Μουντιάλ.
      Αντε μπραβο παλικαρι μου!

      Διαγραφή
  61. Προσέξτε, δεν λέω πως δεν υπάρχουν παίκτες που κερδίζουν μέχρι τώρα παίζοντας φαβορί. Και ο Δημήτρης μπορεί να κερδίζει. Δεν απαγορεύεται. Αυτό που λέω είναι πως εγώ αν έπαιζα φαβορί, θα έπαιζα έτσι. Θα έκλεινε ο κύκλος των πονταρισμάτων μου με δύο τρομερές και απρόβλεπτες ήττες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Καλησπερα κι απο μενα...
    Ωραια συζητηση .
    Ολα δεκτα και κατανοητα , και απολυτως σεβαστα.
    Το να πω τη γνωμη μου για κατι ΧΩΡΙΣ να μπορω να το αποδειξω δεν εχει καμμια ιδιαιτερη αξια.Φαβορι η αουτσαιντερ ? Τελικα το ερωτημα ειναι αυτο .Η απαντηση αποδεδειγμενα ειναι αουτσαιντερ με μεγαλο πλεονεκτημα .Δεν το λεω εγω , το αποδεικνυει το sans voir του Νικου....
    Εγω σας παρακαλω να διαβασετε τρεις φορες τον απολογισμο του sans voir του Νικου.....εχουμε χειροπιαστο yield διετιας 50% και ψαχνουμε για 10%??????
    Περισι καποιοι επιστημονες μου εγραφαν οτι θα διορθωσει το yield προς τα κατω....Εγω ειπα οτι θα παει προς τα πανω....δειτε μονοι σας.....:)))
    Την ωρα που οι καλυτεροι τιπστερ εχουν yield κατω απο 20% , το sans voir στη διετια γραφει 50%......εχουμε διπλα μας θησαυρο και ψαχνουμε τον ανθρακα ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται πως συμφωνούμε για τον Νίκο, Μιχάλη. Εδώ όμως συζητάμε αν το Μουντιάλ είναι διοργάνωση που ευνοεί το ποντάρισμα σε φαβορί. Υποθέσεις εργασίας κάνω, γιατί εγώ πέρα από το Βραζιλία-Αργεντινή δεν έπαιξα κυριολεκτικά τίποτα άλλο. Κι όπως όλοι ξέρετε, οι διακοπές που σχεδίαζα ακυρώθηκαν πανηγυρικά.

      Διαγραφή
    2. Καλημερα :)
      Απαντω πανω στο σκεπτικο σου Δημητρη .Δεν υπαρχει ποδοσφαιρικη διοργανωση , ουτε γιουρο , ουτε μουντιαλ , ουτε γιουροπα , ουτε τσουλουδια που να ευννοει το ΤΥΦΛΟ πονταρισμα πανω σε φαβορι γιατι απλα στα φαβορι σπανια θα βρεις βαλιου της ταξης του 10 εως 20% και ΠΟΤΕ της ταξης του 40% + που αναζητουμαι εμεις....
      ΔΕΝ υπαρχει αποδεδειγμενα παιχτης που να πονταρει αποκλειστικα και μονο σε φαβορι και να ειναι μακροπροθεσμα κερδισμενος.Και ξερεις γιατι ? Οχι γιατι δεν ειναι παιχταρας.....αλλα απλα γιατι εν γνωση του η μη στο συνολο των πονταρισματων του ακολουθει την αναζητηση αρνητικου πλεονεκτηματος.......
      Αυυα.

      Διαγραφή
  63. Ας πούμε και κάτι για τα νοκ-άουτ. Παίζουμε μόνο προκρίσεις, εννοείται.
    Ουρουγουάη έγινε αουτσάιντερ στο 1,95. Αξίζει.
    Αργεντινή στο 2,10. Ανοιξε στο 2,25. Οποιος "πιστεύει", αγοράζει.
    Ισπανία, Κροατία και Βέλγιο λογικά περνούν. Για χοντρά πακέτα...
    Βραζιλία στο 1,25. Να περάσει, αλλά να έχουμε και νύχια το επόμενο πρωί.
    Κολομβία στο 2,50. Αξίζει. Αλλά είναι πολύ πολύ δύσκολο.
    Ελβετία-Σουηδία το απόλυτο νο μπετ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Κι επειδή είμαστε φουλ παγανιστές και πιστεύουμε στα στοιχεία της φύσης, επικαλούμαστε το πνεύμα του μεγάλου αργεντίνικου ποταμού Παρανά, να πνίξει όλα τα βατράχια.

    https://www.youtube.com/watch?v=scKRl61wxNw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Επιτέλους, τέλειωσε αυτό το μαρτύριο που λεγόταν Εθνική Αργεντινής. Ούτε για τα βασικά δεν ήταν ικανοί. Κι αυτός ο Μέσι πια τί παριστάνει στο γήπεδο? Τί σνομπισμός ήταν αυτός? Δεν γουστάρεις να παίξεις? Τα θεωρείς όλα μάταια? Το δέχομαι, αλλά πες το πριν τη σέντρα. Απαράδεκτη η συμπεριφορά του. Δεν μιλούσε, δεν ξεμαρκαριζόταν, δεν έτρεχε, δεν ήταν συγκεντρωμένος. Με ένα βλέμμα απλανές σαν να αναρωτιόταν, τί δουλειά έχω εγώ εδώ μέσα. Δεν ξέρω. Μπορεί να τον αδικώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταθλιπτικό ηταν το βλεμμα του.
      Σαν να φοβοταν την αποτυχία.
      Σαν να μην άντεχε το βαρος.
      Σαν να περιμενε τη μοιρα του.
      Δεν το πιστεψε ποτε.

      Διαγραφή
    2. Θα πω μεγαλη κουβεντα αλλα ζητω την κατανοηση σας ....
      Δε πα να ξερεις κανταρια μπαλα ? Δε πα να σε λενε Μεσι ? Αν δεν καταθεσεις την ψυχη σου στο χορταρι , αν δεν πεθανεις μεσα στο γηπεδο για μενα προσωπικα δεν εισαι παιχταρας , τραβα σπιτι σου καλυτερα !Τι μου κοιταζεις το Θεο ρε Λιο ? Τι να σου κανει ο Θεος αν δεν πιστεψεις πρωτος εσυ αυτο που θες ? Τραβα σπιτι σου αγορι μου , για μενα εισαι loser....Μ αρεσει που καποιοι τολμουν και σε συγκρινουν με τον Μαραντονα......πηρες και δεν ακουμπησες , καμμια σχεση .....εκεινος μ εκανε και ανατριχιασα με το παθος του , εσυ απλα με ξενερωσες .Σπιτι σου Λιο , εγω πιστεψα σε σενα περισσοτερο απ οτι εσυ στον ιδιο σου τον εαυτο....
      Σκληρα τα λογια μου αλλα μου εισαι χορτατος και το ποδοσφαιρο ειναι για τπυς νηστικους....αυτους που διψουν για δοξα , για διακριση .
      Εσυ εισαι χορτατος και κας σνομπαρεις , εχεις φαει Χου απο μενα...

      Διαγραφή
    3. Σωστά μιλάς Μιχάλη. Εχει πολλά ελαφρυντικά ο Μέσι, αλλά το να περπατάει σε τέτοια ματς είναι εξοργιστικό. Φοράει το περιβραχιόνιο, να πάρει ο διάολος. Και γαμώ την Μπαρτσελόνα του, να θέσει βέτο όταν γίνονται εξωφρενικά πράγματα. Δεν μπαίνω στο γήπεδο, αν δεν έχω στράικερ μπροστά μου. Φταίει και αυτός για αυτά που συνέβησαν.

      Διαγραφή
    4. Η σύγκριση με τον Μαραντόνα είναι ανέφικτη. Για αντικειμενικούς λόγους. Αλλες εποχές, άλλο ποδόσφαιρο, άλλο κοινωνικό μπακράουντ για τον καθέναν τους. Δεν φταίει ο Μέσι που δεν μεγάλωσε στους δρόμους του Μπουένος Αιρες. Φταίει ενδεχομένως που έμεινε για πάντα στην Μπαρτσελόνα και δεν δοκίμασε τον χαρακτήρα και το ταλέντο του και υπό άλλες συνθήκες. Δεν φταίει που το Αργεντίνικο ποδόσφαιρο βγάζει σήμερα φλώρους και είναι της πλάκας το πρωτάθλημα. Φταίει που δεν απαίτησε έναν βασικό κορμό, που δεν κατέληξαν ποιό σύστημα τους βολεύει. Δεν φταίει που όλα πρέπει να τα κάνει μόνος του. Ούτε φταίει που του έχουν πρήξει τα παπάρια με τον Ντιέγκο και τον Κριστιάνο. Φταίει που δεν ζητούσε σήμερα τη μπάλα, που δεν ξεμαρκαριζόταν, που δεν έβαλε τις φωνές όταν έγιναν μαλακίες. Φταίει που πήρε το περιβραχιόνιο, αν του φαίνεται βάρος ασήκωτο. Ασε να το φοράει ο Ματσεράνο. Φταίει και δεν φταίει. Αν ήταν λίγο πιο τυχερός το 2014, τώρα δεν θα λέγαμε τίποτα. Αποσύρθηκε, επέστρεψε, ξανά σωτήρας στα προκριματικά, ξανά χαμένο πέναλτι, ξανά χοντρά λάθη με την Κροατία, ξανά μπουρδέλο τα αποδυτήρια. Φοβερά πράγματα.

      Διαγραφή
  66. Στα τσακίδια η Πορτογαλία και ο αντιπαθητικός Σάντος. Ζήτω η Ουρουγουάη. Ο Καβάνι ωριμάζει και ηγείται. Πάντα τον γούσταρα αυτόν τον Ινδιάνο, αλλά στο παρελθόν ήταν μεγάλος χασογκόλης. Σήμερα ήταν φοβερός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Θα συμφωνησω καταρχην οτι οντως τελειωσε το μαρτυριο της Αργεντινης δεν μπορουσε να παει πουθενα αυτη η ομαδα καμια συνοχη, αρχη, μεση και τελος.
    Θα μου επιτρεψετε να υπερασπιστω τον Μεσι παρολο που δεν ειναι ο Μεσι της μπαρτσελονα.
    Μολις επαιρνε την μπαλα κοντα του ηταν ο Καντε που ξερει πολυ μπαλα. Απο διπλα του και απο πισω του καλυπταν αλλοι 2.ΑΔΙΕΞΟΔΟ. Δυο πραγματα κατα την γνωμη μου γινονται και βλεπεις τον παικτη αυτον να ζωγραφιζει μεσα στο γηπεδο. Το πρωτο κυριοι ειναι να κανει καποιος αλλος παικτης κατεβασια οπως γινεται 15 χρονια τωρα στην μπαρτσελονα με ινιεστα και τσαβι και στη συνεχεια βρισκουν τον ΜΕΣΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΙΠΛΑΡΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΕΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΣΑΡΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΣΟΥΑΡΕΣ ...ΣΟΡΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΜΠΑΣΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ.
    Δευτερον. Ειναι λογικο να μπορει να τριπλαρει ενα παικτη πολυ ανετα αλλα σε κοντινη αποσταση ακολουθει ο δευτερος παικτης. Σε αυτη τη γαμ....νη περιπτωση τα παιρνω τωρα μετα την πρωτη τριπλα που θα κανει ο Μεσι θα πρεπει ο συμπαικτης του να βρισκεται στα 2 μετρα διπλα του ειτε να του δωσει και να ξαναπαρει αδειαζοντας οποιον βρει μπροστα του αυτη τη φορα ειτε να παρει το ριμπαουντ σε περιπτωση κοπει ο Μεσι και να κατεβει ειτε να παρει την πασα και απο το ριγμα που θα δημιουργηθει να κατεβει με καλες προυποθεσεις προς το τερμα. Εν αντιθεσει ο ποιο κοντινος συμπαικτης του Μεσι βρισκοταν καμια 15ρια μετρα μακρια.Καμια βοηθεια και καμια συνεννοηση
    Να μην σας κουραζω με αυτους τους συμπαικτες και με το χωριο μου να παιξει ειναι φυσικο να μην κανει τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Εχω δηλωσει οτι δεν βλεπω Αργεντινη και Βραζιλια στους 4 .Την Αργεντινη την ξαποστειλα , μενει να ξεκανω προσεχως και τη Βραζιλια ..... :)
    Για να δουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Εως τωρα καλο ποδοσφαιρο οπως εχουμε καλομαθει απο τσαμπιονς λιγκ και γιουροπα λιγκ (χωρις βεβαια να πλησιασουν στο θεαμα τις διοργανωσεις αυτες) επαιξε η Γαλλια το Βελγιο και η Ισπανια απο τους μεγαλους. Απο τους δευτερους Κροατια Ουρουγουαη και Κολομβια.
    Οι υπολοιποι οι περισσοτερι ειτε συνεχιζουν ειτε αποκλειστηκαν για τα πανηγυρια αλλου για αλλου και στη χονολουλου. Ελατε παιδια εδω στην αλανα για να παιξουμε ...
    Οι μεξικανοι τους ξεσκισαν στο τρεξιμο τρομερη φυσικη κατασταση γι αυτο και πηρανε και τα αποτελεσματα δεν χρειαζονται αλλο στην διοργανωση, Ρωσοι αμπαλοι, Ελβετοι μου θυμιζαν παντα αυτοι την εθνικη μας 2004 τσουκου τσουκου μπολ οργανωμενοι και τακτοποιημενοι θα μας χαιρετησουν συντομα και αυτοι καλα ητανε μεχρι εδω ,Δανοι Σουηδοι ωραιοι τυποι μαχητες β εθνικης.
    Σε οτι αφορα το κυπελλο θα μου αρεσε να το σηκωσει μια εκ των Βελγιο Κροατια Ουρουγουαη. Αν σπασει η παραδοση που λεει οτι το κυπελλο παει μονο σε βαριες φανελες στο κλειστο κλαμπ που ξερουμε τοτε μια απο αυτες θα το σηκωσει. Αν δεν σπασει τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου.

    Υ.Γ Τα αγγλακια αν και κατι χαζοπαιξανε κλωτσησανε λιγο μπαλα παρα ταυτα δεν πιανεται για ομαδα μεγαλη ,στη β εθνικη ειναι και εκει θα παραμεινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Καλημέρα και καλό μήνα.

    Για να δούμε ξανά τα ζευγαρώματα, ας υπολογίσουμε χοντρικά πιθανότητες και ας συγκρίνουμε με τις αποδόσεις που μας δίνουν. Προσωπικές εκτιμήσεις με τις ομάδες πλήρεις, χωρίς τραυματίες.

    Βραζιλία-Μεξικό 75/25--------1,33/4,00
    Βέλγιο-Ιαπωνία 80/20---------1,25/5,00
    Ισπανία-Ρωσία 80/20----------1,25/5,00
    Κροατία-Δανία 70/30----------1,42/3,33
    Σουηδία-Ελβετία 50/50--------2,00/2,00
    Κολομβία-Αγγλία 50/50--------2,00/2,00

    Προημιτελικά
    Ουρουγουάη-Γαλλία 50/50------2,00/2,00 (ο μπουκ λέει 2,62/1,44)
    Βραζιλία-Βέλγιο 55/45--------1,82/2,22
    Ισπανία-Κροατία 55/45--------1,82/2,22
    Κολ/Αγγ-Σου/Ελβ 55/45--------1,82/2,22

    Ημιτελικά και Τελικός
    Διαλέγετε και πολλαπλασιάζετε για να βρούμε αν και πού υπάρχει αξία.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ουρουγουάη.
    2,00 με Γαλλία επί 2,50 με Βραζιλία/Βέλγιο επί 2,00 στον τελικό. Κατάκτηση 10,00 και μας δίνουν 15,00.

    Κροατία.
    1,42 με Δανία επί 2,22 με Ισπανία επί 1,82 στον ημιτελικό επί 2,50 εως 3,00 στον τελικό. Κατάκτηση 14,34 εως 17,21 και μας δίνουν 12,00.

    Βέλγιο.
    1,25 με Ιαπωνία επί 2,22 με Βραζιλία επί 2,00 στον ημιτελικό επί 2,00 στον τελικό. Κατάκτηση 11,10 και μας δίνουν 7,50.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Το θέμα με την Ουρουγουάη είναι να είναι υγιής μέχρι το τέλος ο Καβάνι. Από κεί και πέρα ποιός την πιστεύει? Φανέλα έχει, έχει ξαναφτάσει το 2010, πρόσφατα δηλαδή, στα πρόθυρα του τελικού, όπου όλα γίνονται, καθαρούς επιθετικούς έχει, άμυνα έχει, προπονητή τοτέμ έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Βραζιλία.
    1,33 με Μεξικό επί 1,82 με Βέλγιο επί 1,66 στον ημιτελικό επί 2,00 στον τελικό. Κατάκτηση 8,01 και μας δίνουν 5,00.

    Ισπανία.
    1,25 με Ρωσία επί 1,82 με Κροατία επί 1,66 στον ημιτελικό επί 2,00 στον τελικό. Κατάκτηση 7,55 και μας δίνουν 5,50.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Αντε και τα βατράχια.
    2,00 με Ουρουγουάη επί 2,00 εως 2,22 στον ημιτελικό επί 2,00 στον τελικό. Κατάκτηση 8,00 εως 8,88 και μας δίνουν 5,00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Προφανώς είμαι λίγο προκατειλημμένος υπέρ Βραζιλίας (λόγω Κουτίνιο) υπέρ Ισπανίας (λόγω Ισκο) υπέρ Ουρουγουάης (λόγω Καβάνι). Και οι αποδόσεις που βγάζω είναι λίγο περίεργες.

    Ισπανία 7,50
    Βραζιλία 8,01
    Γαλλία 8,42
    Ουρουγουάη 10,00
    Βέλγιο 11,10
    Κροατία 11,47 (έκανα λάθος στον τελικό της Κροατίας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Η Κροατία έχει πιο εύκολο δρόμο από το Βέλγιο. Εχει καλύτερες πιθανότητες από το Βέλγιο. Διορθώνω και στρογγυλοποιώ.

    Ισπανία 7,50
    Βραζιλία 8,00
    Γαλλία 8,00
    Ουρουγουάη 10,00
    Κροατία 10,50
    Βέλγιο 11,00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Και λίγη σπουδαία μουσική για τον πρωινό καφέ.

    https://www.youtube.com/watch?v=a4UQJwd3awQ
    https://www.youtube.com/watch?v=w5eP95OsxqM
    https://www.youtube.com/watch?v=Ztk2lvTN7ZA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Καλημερα. Λαικ στις αποδοσεις του μπουκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα. Το έκλεισα το μπουκάδικο που είχα, Λοχαγέ. Ολοι σε μένα έπαιζαν...

      Διαγραφή
  79. Σκέφτομαι όσο πιο αντικειμενικά μπορώ. Η Ισπανία δεν μας τα είπε καθόλου καλά στους ομίλους. Η Βραζιλία επίσης δεν θάμπωσε, αλλά ήταν σφικτή πίσω και επιθετικά έχει πολλές λύσεις. Η Κροατία έπαιξε όμορφα και ουσιαστικά, αλλά δεν δοκιμάστηκε ιδιαίτερα. Η Γαλλία επίσης δεν έδειξε τίποτα στους ομίλους, βρήκε όμως τη δύναμη να ανατρέψει εμφατικά το σκορ με την Αργεντινή. Ας της πιστώσουμε και κάτι, αν και δεν είναι κανά σπουδαίο παράσημο αυτός ο αποκλεισμός. Η Ουρουγουάη έδειξε μέταλλο, αλλά και πάλι σιγά την Πορτογαλία. Το Βέλγιο δεν ζορίστηκε ούτε αυτό στους ομίλους.

    Μικρούς τελικούς έπαιξαν μέχρι τώρα η Ισπανία (χάλια με το Μαρόκο), η Βραζιλία (ικανοποιητική με τη Σερβία), η Κροατία και η Γαλλία με την Αργεντινή, η Ουρουγουάη με την Πορτογαλία και η Κολομβία στον περίεργο όμιλό της. Την Κολομβία δεν την έχω δει καθόλου. Αλλάζω τη σειρά, πρώτη η Βραζιλία δεύτερη η Ισπανία.


    Βραζιλία 7,50
    Ισπανία 8,00
    Γαλλία 8,00
    Ουρουγουάη 10,00
    Κροατία 10,50
    Βέλγιο 11,00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Μονο στη Γαλλια διαφωνω μπουκη διοτι εδειξαν στοιχεια ποιοτικης ομαδας με συνοχη και αυτοματισμους και μπαλαδοροι φουλ.Την Ουρουγουαη την πληρωθηκα στο 2.82 μερες πριν κανονικοτατα και αναμενομενα. Ο Σαντος δεν παρκαρε το λεωφορειο αλλα προσπαθησε να παιξει μπαλα με αποτελεσμα να κυλησουν ολα ομαλα.
    Λοιπον υπομονη να φυγει η β εθνικη απο τη μεση Ρωσια,Μεξικο,Ιαπωνια, Δανια Ελβετια Σουηδια και τα αγγλακια φυσικα για να δουμε συγκρουσεις δυνατες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Τωρα που ξαναδιαβαζω οτι εγραψα χαχα το υφος ειναι καπως υπεροπτικο εσεις οι καλοι απο εδω οι αλλοι απο κει χαχαχα να κανουμε και λιγο χαβαλε ρε παιδια το εχουμε αναγκη διοτι το ποοδοσφαιρο ειναι και διασκεδαση μεταξυ αλλων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Τα πεναλτι ειναι Ρώσικη ρουλέτα.
    Ελπιζω να καταλάβατε γιατι την λενε Ρώσικη
    :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ωραίο το Μουντιάλ τελικά. Δράματα, ματσάρες, εκπλήξεις, αρκετά γκολ, ωραία γήπεδα, ωραία τηλεοπτική κάλυψη, πολύ καλή χρήση του VAR. Δεν έχω παράπονο. Πάει και η Ισπανία. Δεν το είδα το ματς, μόνο τα πέναλτι είδα. Η Κροατία, αυτό το είδα, με την ψυχή στο στόμα ευτυχώς πέρασε. Μην τα ισοπεδώσουμε όλα. Το δεξί ταμπλό είναι η χαρά των αουτσάιντερ. Το Μουντιάλ είναι γεμάτο κηδείες. Ποδοσφαιρικές και στοιχηματικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Μου κάνει φοβερή εντύπωση το 2,62-1,44 στο Ουρουγουάη-Γαλλία.
    Θέλω να πιστεύω πως ο Καβάνι θα είναι εντάξει μέχρι την Παρασκευή.
    Τους συγκεκριμένους Γάλλους τους σιχαίνομαι απίστευτα. Κλόουν για το τσίρκο. Ο ένας χορεύει σαν μαριονέτα και παίρνει τηλέφωνα, ο άλλος σταυρώνει τα χέρια στο στήθος σαν Φαραώ. Συμπεριφορές για φτύσιμο. Μου φέρνουν εμετό. Πρέπει να αποκλειστούν πάση θυσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατσε ρε Δημητρη.
      Τον Εμπαπε τον ειδες τι τους εκανε?
      Οι πανηγυρισμοί ειναι για τα πανηγυρια βεβαια (!) αλλα την ουσια κοιτα.
      Έχεις δει τους πανηγυρισμούς της δεκαετίας του '60 και του '70; Σαν τα κατσίκια χοροπηδαγανε.
      Παντα θα υπαρχουν αυτα.

      Διαγραφή
    2. Νίκο, να τον δούμε και με την Ουρουγουάη. Το ότι προσπέρναγε τις γεροχελώνες δεν μου λέει τίποτα. Αντιπαθητικότατος είναι στα μάτια μου. 19 χρονών και έχει αρχίσει τις πόζες. Δεν πα να γίνει και ο νέος Πελέ, αδιαφορώ. Πογκμπά και Εμπαπέ... Γίνε καλά ρε Καβάνι, εσένα θέλω στον ημιτελικό. Ουρουγουάη-Βραζιλία και Κροατία-Κολομβία.

      Διαγραφή
  85. Με όσα έχουμε δει, απλώς δεν στέκουν αυτές οι αποδόσεις.
    4,33 πρόκριση Μεξικού.
    2,50 πρόκριση Κολομβίας. (εντάξει, αμφίβολος ο Χάμες)
    2,62 πρόκριση Ουρουγουάης. (αμφίβολος ο Καβάνι)
    Τώρα, το ποιός θα τις παίξει είναι άλλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Τί σου είναι το ποδόσφαιρο... Απίστευτη η ανατροπή των Βέλγων. Και πολύ άτυχο το Μεξικό που έπεσε πάνω στους Βραζιλιάνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλήρωσε το μπλακάουτ με τους Σουηδούς. Και αντί να δούμε κανά Μεξικό-Κολομβία να γουστάρουμε, κινδυνεύουμε να δούμε δύο σούπες στη σειρά, Σουηδοελβετούς και μετά τίποτα Αγγλους. Κατάθλιψη.

      Διαγραφή
  87. Η πρόκριση της Ουρουγουάης ανέβηκε στο 2,75. Σαν να σου λέει ο μπουκ πως στις 100 φορές θα περάσει 36, ενώ η Γαλλία 69. Εδώ προφανώς ο μπουκ παίζει με τις διαθέσεις της αγοράς, ή έχει εσωτερική πληροφόρηση, καθόλου απίθανο, πως ο Καβάνι δεν θα τα καταφέρει. Μπορεί βέβαια να μπλοφάρουν και οι Ορουγουανοί και τσουπ, να τον δούμε την Παρασκευή στην ενδεκάδα.

    Κολομβία-Αγγλία. Εντελώς λάθος κατά την ταπεινή μου γνώμη το 2,50-1,50. Ωστόσο, αν έπαιζα κάτι θα ήταν η ισοπαλία στο 90λεπτο. Εχω έντονη την αίσθηση πως θα πάμε σε παράταση, ίσως και σε πέναλτι. Αν έπαιζε ο Χάμες θα αγόραζα την πρόκριση. Δεν υφίσταται τέτοια διαφορά δυναμικότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Το χθεσινοβραδινό παιγνίδι ανάμεσα στο Βέλγιο και στην Ιαπωνία ήταν για μένα το τέλειο παιγνίδι ενός μουντιάλ. Είχε μια καταπληκτική διακύμανση του σκορ, τρία τουλάχιστον υπέροχα γκολ, καταπληκτικές εμφανίσεις από παίκτες που ξέρω και άλλους που χθες γνώρισα κι ένα φινάλε δραματικό και για αυτό αξέχαστο. Κυρίως, όμως, είχε την πρέπουσα κατάληξη: κέρδισαν οι Βέλγοι και ευτυχώς δεν έγινε άλλη μια έκπληξη.

    Το παγκόσμιο κύπελλο είναι μια ιστορία μεγάλων δραμάτων και έτσι πρέπει να το βλέπουμε. Στο τέλος υπάρχει μόνο ένας τελικός νικητής και όποιος άλλος έκανε όνειρα για να το κατακτήσει, κλαίει. Κλαίει συνήθως κι όποιος αποκλείεται νωρίς, ενώ πίστευε πως φέτος θα είχε τη μεγάλη ευκαιρία να γράψει ιστορία. Δεν είναι όλες οι ομάδες που παίρνουν μέρος στο μουντιάλ ίδιες, γιατί συμβαίνει να συμμετέχουν στην ίδια διοργάνωση. Υπάρχουν αυτές που αγωνίζεται για το θαύμα της μιας βραδιάς, ομάδες όπως π.χ η Ισλανδία και η Νιγηρία που ήθελαν ν αποκλείσουν την Αργεντινή κι αυτές που πιστεύουμε πως μπορούνε να κερδίσουν το τρόπαιο, ακόμα κι αν έχουν ξεκινήσει άσχημα όπως φέτος η Γερμανία π.χ. Κάποτε οι εκπλήξεις ήταν σπάνιες: με τον καιρό δεν είναι πια. Οποιος ξέρει να αμύνεται κι έχει κυνηγούς ικανούς να τρέχουν στις αντεπιθέσεις μπορεί να αποκλείσει και την δυνατότερη ομάδα της διοργάνωσης, αν τη βρει λίγο κουρασμένη ή απλώς άμυαλη. Αλλά η έκπληξη δεν μπορεί να γίνει κανόνας: αν αυτό συμβεί το ποδόσφαιρο χάνει κάμποση από τη γοητεία του.

    Στα τελευταία μουντιάλ έχουμε δει του κόσμου τις εκπλήξεις κι ακούμε διαρκώς τους σχολιαστές να λένε ότι δεν υπάρχουν πια μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις ομάδες και ότι η ψαλίδα έχει κλείσει. Δεν ξέρω ποιος το είπε πρώτος, αλλά από τότε σε κάθε μουντιάλ το επαναλαμβάνουν μολονότι σπανίως το τεκμηριώνουν. Το «κλείσιμο της ψαλίδας» είναι το κλισέ που αρκεί για να εξηγήσει τις εκπλήξεις και να τις κάνει αγαπητές και ευχάριστες. Προσωπικά στα παγκόσμια κύπελλα τις σιχαίνομαι: νοιώθω ότι απλά μας έχουν στερήσει τη δυνατότητα να δούμε μεγάλα ματς. Σε όλες τις άλλες διοργανώσεις (πρωταθλήματα, Ευρωπαϊκά κύπελλα, Euro, Kόπα Αμέρικα κτλ) τις θεωρώ χρήσιμες και απαραίτητες γιατί μεγαλώνουν το σασπένς: στα μουντιάλ, όμως, όχι. Στο παγκόσμιο κύπελλο κάθε τέσσερα χρόνια χτίζουμε μνήμες, ανανεώνουμε τους όρκους αγάπης με το ποδόσφαιρο, παθιαζόμαστε με βάση και τα ιστορικά προηγούμενα: θέλουμε πρωταγωνιστές που να κλαίνε ή να πανηγυρίζουν, σταρ, όμως, που έχουν εξασφαλίσει μια θέση στην ιστορία πριν καν η διοργάνωση αρχίσει. Η αποθέωση του τίμιου εργάτη και η δικαίωση του επαγγελματία κομπάρσου δεν μου προκαλεί ανατριχίλες. Εγώ θέλω μεγάλα ματς – όπως το Βέλγιο – Βραζιλία που ευτυχώς χθες σώθηκε. Ξέρετε γιατί; Γιατί αυτό που μετρά είναι η προσμονή – αυτή την προσμονή οι Ιαπωνίες όλου του κόσμου, όταν εμφανίζονται στα προημιτελικά ή στα ημιτελικά στην ακυρώνουν. Εχουν κάνει την έκπληξή τους κι απλά περιμένεις να τις δεις να φεύγουν: συγνώμη αλλά προτιμώ όσους δεν μου επιτρέπουν τέτοιες βεβαιότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Εχουμε δει του κόσμου τις εκπλήξεις στα τελευταία μουντιάλ. Το 2002 είδαμε τη Νότιο Κορέα να αποκλείει την Ισπανία και την Ιταλία, τη Γαλλία να αποκλείεται από την Σενεγάλη και την Αργεντινή να αποκλείεται από την Σουηδία. Το 2010 οι Ιταλοί και οι Γάλλοι δεν κάνανε νίκη. Το 2014 η Κόστα Ρίκα απέκλεισε την Αγγλία, η Χιλή τους παγκόσμιους πρωταθλητές Ισπανούς και οι ΗΠΑ τους Πορτογάλους του Κριστιάνο Ρονάλτο. Όλα αυτά τα χρόνια χορτάσαμε εκπλήξεις, αλλά αμφιβάλω αν υπάρχει ποδοσφαιρόφιλος που τις θυμάται. Ξέρετε γιατί; Γιατί η έκπληξη στο μουντιάλ σπανίως ολοκληρώνεται – κατά κάποιο τρόπο τελειώνει ακριβώς τη στιγμή που γίνεται. Ακόμα χειρότερα, συνήθως αυτός που την κάνει, νοιώθει τόσο χαρούμενος και ευτυχισμένος που συχνά παραδίνεται στο επόμενο ματς. Λίγοι τιμήσανε τις εκπλήξεις τους και μπορώ να τους βλέπω με συμπάθεια. Στο προηγούμενο μουντιάλ οι Κοσταρικανοί π.χ αφού αφήσανε έξω την Αγγλία και την Ιταλία, απέκλεισαν την Ελλάδα στους 16 και στα προημιτελικά έφτασαν το ματς με την Ολλανδία στα πέναλτι: ήμουν μαζί τους. Οι Νιγηριανοί όμως, που είχαν κι αυτοί περάσει στους 16, είχαν αποκλειστεί από τη Γαλλία με κάτω τα χέρια. Το 2002 στον τελικό έπαιξαν Βραζιλια – Γερμανία. Το 2006 Ιταλία – Γαλλία, το 2010 Ισπανία – Ολλανδία, το 2014 Αργεντινή – Γερμανία: ουδεμία έκπληξη και πάλι καλά.

    Εχουμε δει του κόσμου τις εκπλήξεις στα τελευταία μουντιάλ. Το 2002 είδαμε τη Νότιο Κορέα να αποκλείει την Ισπανία και την Ιταλία, τη Γαλλία να αποκλείεται από την Σενεγάλη και την Αργεντινή να αποκλείεται από την Σουηδία. Το 2010 οι Ιταλοί και οι Γάλλοι δεν κάνανε νίκη. Το 2014 η Κόστα Ρίκα απέκλεισε την Αγγλία, η Χιλή τους παγκόσμιους πρωταθλητές Ισπανούς και οι ΗΠΑ τους Πορτογάλους του Κριστιάνο Ρονάλτο. Όλα αυτά τα χρόνια χορτάσαμε εκπλήξεις, αλλά αμφιβάλω αν υπάρχει ποδοσφαιρόφιλος που τις θυμάται. Ξέρετε γιατί; Γιατί η έκπληξη στο μουντιάλ σπανίως ολοκληρώνεται – κατά κάποιο τρόπο τελειώνει ακριβώς τη στιγμή που γίνεται. Ακόμα χειρότερα, συνήθως αυτός που την κάνει, νοιώθει τόσο χαρούμενος και ευτυχισμένος που συχνά παραδίνεται στο επόμενο ματς. Λίγοι τιμήσανε τις εκπλήξεις τους και μπορώ να τους βλέπω με συμπάθεια. Στο προηγούμενο μουντιάλ οι Κοσταρικανοί π.χ αφού αφήσανε έξω την Αγγλία και την Ιταλία, απέκλεισαν την Ελλάδα στους 16 και στα προημιτελικά έφτασαν το ματς με την Ολλανδία στα πέναλτι: ήμουν μαζί τους. Οι Νιγηριανοί όμως, που είχαν κι αυτοί περάσει στους 16, είχαν αποκλειστεί από τη Γαλλία με κάτω τα χέρια. Το 2002 στον τελικό έπαιξαν Βραζιλια – Γερμανία. Το 2006 Ιταλία – Γαλλία, το 2010 Ισπανία – Ολλανδία, το 2014 Αργεντινή – Γερμανία: ουδεμία έκπληξη και πάλι καλά.

    Οι πολλές εκπλήξεις μειώνουν τον αριθμό των μεγάλων ματς. Μεγάλο ματς είναι ένα παιγνίδι που περιμένεις, κι όχι ένα με ωραίο θέαμα. Σε αυτό το μουντιάλ, που κάποιοι μετράνε τις εκπλήξεις, εγώ μετράω τα μεγάλα ματς που δεν θα δω. Ηθελα να δω Βραζιλία – Γερμανία και μου το χάλασαν οι Νοτιοκορεάτες. Ηθελα να δω Ισπανία – Αγγλία, αλλά οι Ρώσοι χτύπησαν καλά τα πέναλτι. Δεν θα δω τον Μέσι εναντίον του Ρονάλντο κι ευτυχώς ο νικητής του Γαλλία – Ουρουγουάη παίζει με το νικητή του Βραζιλία – Βέλγιο. Εννοείται πως απόψε τρέμω μην πέσουν θύμα έκπληξης και οι Αγγλοι και περάσει η Κολομβία. Σε αυτή την περίπτωση κάποια στιγμή θα δούμε ένα τελικό, αλλά για να δούμε ένα μεγάλο τελικό θα πρέπει να περιμένουμε το μουντιάλ του Κατάρ. Ο εφετινός, αν οι Αγγλοι την πατήσουν, θα μας κάνει απλά να σκεφτόμαστε την ανυπομονησία που νοιώθαμε περιμένοντας τους προηγούμενους…

    Με αυτή την άποψη συμφωνείτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Φυσικα και συμφωνουμε στο μεγαλυτερο μερος και ετσι εχουν τα πραγματα κανουν την εκπληξη και ξεφουσκωνουν και μας την σπανε διοτι δεν βλεπουμε μεγαλη μαχη αναμεσα σε 2 μεγαλους. Εκει ομως που απολαμβανα το κειμενο σαν να το γραφα εγω στις τελευταιες 4 σειρες μπαμ και κατω.
    Αυτη τη διορθωση να κανω δεν ειναι τιποτα σοβαρο ισως εν τη ρυμη του λογου.... φυσικα και οι μπλαδοφατσες κολομβιανοι θα αποκλεισουν τους αμπαλους Αγγλους θελω να πιστευω με μια σχετικη ανεση εαν και εφοσον κυλησουν ολα ομαλα και η ευνοια θα παει στο 50/50 και για τις 2 ομαδες.
    Στη συνεχεια θα ηταν καλο να δουμε ωραια μπαλιτσα απο την συγκρουση κροατιας με κολομβια αν και μου τη σπασανε οι κροατες στο δευτερο ημιχρονο με την Δανια οι οποιοι μεινανε απο δυναμεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κείμενο είναι του Καρπετόπουλου.

      https://www.youtube.com/watch?v=VeMZ4nyTl8Q

      ΚΕΛ ΓΚΟΛΑΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

      Διαγραφή
  91. Μας τα χαλασε ο Αντωνης με τα αγγλακια αν και τον παω με χιλια και απολαμβανω την αρθρογραφια του αλλα λογικο ομως να μην τα ξερει κανεις ολα...

    Υ.Γ Γραψε απο κατω αν θελεις την πηγη σορι κιολας αλλα εδω σε αυτο το σαιτ τις παπαριες τις δικες μας γραφουμε...και οχι τις παπαριες του Καρπετοπουλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Βλεπω Μικτη ζωνη κοιταω το ξανθο λεω να μπω φεις μπουκ να πατησω φιλια και βλεπω ρε παιδια αν ειναι δυνατον, συμπληρωσε το οριο λεει 5000 φιλοι βρεε αλλοι παπαρες απο κει του φες μπουκ βαλτε οριο 5 εκατομμυρια χαχα και παλι δε θα φτανουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλ παικτουρες βραζιλιανοιιιιι σοριιι κολομβιανοιι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχχαχαχαχαχαα, απολαυστικό τέλος σε ένα πανάθλιο ματς.

      Διαγραφή
  94. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Εντάξει, τα ανέκδοτα συνεχίζονται.
    Σουηδία-Αγγλία 2,75-1,40.
    Εκτός αν εννοούν πως θα τους παει στον τελικό η διαιτησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα κατάλαβα, όλο το νησί θα παίξει Αγγλία. Μέχρι και η βασίλισσα θα ποντάρει το Μπάκιγχαμ και όλα τα λιβάδια του στέμματος. Λογικό το 1,44. Τιτανικός σύντομα στους κινηματογράφους.

      Διαγραφή
  96. Eτσιιιιι ωραιο το κορνερρρρ.....τωρα λιγο να το σοβαρεψουμε ποιο δυνατα παιδια οι Αγγλοι οκ το αξιζανε πραγματτικα να ειμαστε δικαιοι. Μονοκοματοι ρε παιδι μου δυνατοι ψηλοι με φορα τρενα... ηταν διπλασιοι και ειχαν το πλεονεκτημα. Οι Κολομβιανοι εχουν τη μπαλιτσα την τριπλα την κινηση αλλα μολις βρισκουν απεναντι τους μεγαλοσωμους εκμηδενιζονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρέ ας έπαιζε ο Χάμες και θα το είχαν χάσει το ματς. Η Κολομβία ήταν ανύπαρκτη χωρίς το δεκάρι της. Φρικιαστική εμφάνιση μέχρι το 80΄. Δεν πίστευα στα μάτια μου, δεν την είχα δει στους ομίλους και δεν πίστευα πως μπορεί να είναι τόσο κακή. Οι Αγγλοι δεν έκαναν τίποτα. Περίμεναν στημένες φάσεις για να πάρουν κεφαλιές. Και διαρκώς το μυαλό τους στις βουτιές. Εκμηδένισαν και τον Νειμάρ. Καθόλου καλή στα μάτια μου η Αγγλία. Με τους Σουηδούς τους περιμένει το ξύλο της αρκούδας.

      Διαγραφή
  97. Ουρουγουάη +0,50 έφτασε το 1,90. Αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Σουηδία +0,50 έφτασε στο 2,00. Αξίζει.
    Παράδοση 2-5-1 σε επίσημα ματς υπέρ της Σουηδίας, που απέκλεισε στα προκριματικά Ιταλούς και Ολλανδούς, που έφτασε τη Γερμανία στο αμήν, που έριξε 3 στο Μεξικό, που απέκλεισε την Ελβετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Καλημέρα.
    8.75 under 2.5 στην Τασμανια.

    Ντροπή να εχει Μουντιάλ και ο αλλος να παιζει Τασμανία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τασμανία ??? Τί είναι αυτό ? Καμιά καινούργια επιδημία ? Αουτσάιντερ παίζουμε και οι δύο, αλλά είμαστε η μέρα με τη νύχτα. Μια ποικιλία για ούζο. Ερημίτη, βάλε το τηγάνι.

      Γιατί ρε Καβάνι μου το κάνεις αυτό ? Προχθές ο Χάμες, σήμερα εσύ. Γιούρο θα καταντήσει το Μουντιάλ.

      Διαγραφή
  100. Ούτε στον πάγκο ο Καβάνι για να βοηθήσει αν χρειαστεί στο τέλος. Αποσύρομαι με πολύ βαριά καρδιά γιατί αν έπαιζε, η Γαλλία δεν περνούσε. Τώρα το 1,90 μου φαίνεται μικρό. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Θλιβερή η εικόνα της Ουρουγουάης. Χάνει από μισό μέτρο το πλασέ ο Γκοδίν, ρουφάει κι ο Μουσλέρα ένα σουτ της πλάκας. Μηδέν από μηδέν μηδέν. Απελπισία. Βλέπω πρώτο φαβορί τη Γαλλία και τρίτο την Αγγλία και αναρωτιέμαι τί πάει στραβά σε αυτό το Μουντιάλ. Μου φαίνεται πως ξέρω. Δεν μπορώ να ταυτιστώ με τις μετριότητες που συνεχίζουν. Τους Βραζιλιάνους γουστάρω μόνο κι εύχομαι πραγματικά να το σηκώσουν. Αν περάσουν τους ταλαντούχους Βέλγους. Το θέαμα τέλειωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ερημιτη ειναι κριμα να χανόμαστε. Γίνονται τοσο ωραιες συζητησεις.
    Φτιαξε νεα ανάρτηση.
    2-0 μπροστα το Βέλγιο.
    Για να δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Επικό ματς. Συγκλονιστική η εμφάνιση του Βελγίου. Εκπληκτικό το κοουτσάρισμα του Μαρτίνεζ. επιθετικό 3-4-3 που γίνεται 2-3-5 πίσω. Οι 3 διάβολοι μπροστά έχουν ξεχαρβαλώσει τη βραζιλιάνικη άμυνα. Η Βραζιλία μπλοκαρισμένη επιθετικά αδυνατεί να μπει στην περιοχή του Κουρτουά. Ούτε οι σέντρες βγαίνουν, ούτε τα σουτ αποδίδουν, ούτε κάθετο παιχνίδι γίνεται στην πλάτη της άμυνας. Πρέπει να μπει επειγόντως ο ανακατωσούρης Φιρμίνο στη θέση του φλώρου Ζεζούς, για να φτιάξει κι αυτός παιχνίδι μπαινοβγαίνοντας. Ο Μιχάλης δικαιώνεται. Αλλά μιλάμε για ΙΣΤΟΡΙΚΟ παιχνίδι από όλο το Βέλγιο, που δείχνει καβλωμένο από την ανατροπή με την Ιαπωνία. Θα τους πάρει όλους παραμάζωμα, μου φαίνεται. Επικό ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Ποιός Εμπαπέ, ποιός Νειμάρ, Μέσι, Ρονάλντο και το κακό συναπάντημα. Αζάρ και Ντε Μπρούινε κύριοι. Η Πρέμιερ Λιγκ δηλαδή, εεε σόρρυ το Βέλγιο εννοούσα. Φοβερό α ημίχρονο για τους Βέλγους, στο β΄ ανέβηκε η Βραζιλία, προσπάθησε, είχε ευκαιρίες, αλλά ήταν δαιμονισμένος ο Κουρτουά απόψε. Τραγικοί Νειμαρ και Φιρμίνο, λίγο ο Κουτίνιο και λίγο ο Κόστα προσπάθησαν. Πολύ μεγάλο κοουτσάρισμα από Μαρτίνεθ. Εσφιξε το κέντρο του με Φελαινί-Βίτσελ και απελευθέρωσε μπροστά τον ΝτεΜπρούινε. Εβαλε στα άκρα Μενιέ και Τσάντλι και η Βραζιλία δεν έβρισκε εύκολα διαδρόμους. Αλλά χέστε την τακτική, εδώ οι Βέλγοι παίκτες το πήραν πάνω τους. Πωπω, καταστράφηκε κόσμος απόψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δείτε όμως και τη στατιστική των expected goals. Εχει ενδιαφέρον. Με βάση την ποιότητα των ευκαιριών Βραζιλία-Βέλγιο 2,5-0,5.

      Ο 11tegen11 λέει πως δεν προκύπτει εξαιρετικό τακτικό πλάνο αν ο αντίπαλος κάνει περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες.

      It's not a tactical masterplan if the opposition has significantly more and better chances. That's freakish conversion, and that goes a long way explaining the outcome of short competitions.

      https://twitter.com/11tegen11?lang=el

      Διαγραφή
    2. https://www.independent.co.uk/sport/football/world-cup/world-cup-2018-belgium-vs-brazil-tactics-roberto-martin-everton-romelu-lukaku-eden-hazard-a8436056.html

      Διαγραφή
  106. Καταστροφη αποψε.Αξιζε την ισοφαριση η Βραζιλια αλλα αυτο ειναι το ποδοσφαιρο,αν δεν θελει να παει μεσα απλα δεν θα παει.Παντως ειλικρινα σιχαθηκα. Εκτος απο Μαρσελο και ντα κοστα φερμινιο κουτινιο νευμαρ παουλινιο και το κακο συναπαντημα ,δεν ειναι παικτες αυτοι σαπακια ειναι.Μικροι παικτες χωρις προσωπικοτητα.Καποτε μια φορα και ενα καιρο οι Βραζιλιανοι ειχανε Ροναλντο Ροναλντινιο Ριβαλντο Καρλος , αν επαιζαν αυτοι σημερα οπως ταμπουρωθηκε μεσα στη περιοχη το βελγιο καποιος απο αυτους θα εμπαινε με τη μπαλα μεσα στα διχτυα ο νευμαρ τελικα παιδια πανω απο 30 εκατομμυρια δεν κανει ...παικτακος της σειρας ειναι, ευχομαι να παει στη κινα να παιξει και να σταματησει ο κοσμος να ασχολειται μαζι του διοτι δεν αξιζει...

    Φερμινιο κουτινιο παλτα κανονικα. Τριπλες μοναχα και ουσια μηδεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι πως το να βγαίνεις πρώτος στα προκριματικά της Λατινικής Αμερικής δεν σημαίνει και πολλά. Η Ευρώπη έχει πάρει το πάνω χέρι για τα καλά. 1998, 2006, 2010, 2014, 2018. Είναι λίγο δυσάρεστο. Καλά, αν πάμε και σε τελικό Βέλγιο-Αγγλία, θα είναι σαν αγώνας στην Πρέμιερ. Δεν ξέρω. Ετσι έχουν τα πράγματα και σε όποιον αρέσει.

      Διαγραφή
    2. Καλα το λες.
      Συγκρινεται η Πρεμιερ με το Καμπεονατο Μπραζιλειρο?
      Μια ζωη υπερτιμημενη ηταν η Βραζιλία.
      Να παει σπιτακι της.

      Διαγραφή
  107. Πολλες Καλημερες :)
    Μεταφερω εδω τα σχολια που εκανα τελευταια βαζοντας τα στη σειρα χρονικα.
    Παμε να δουμε τι ειχα σχολιασει :
    fairplay22 Ιουνίου 2018 - 5:35 μ.μ.
    Η Βραζιλια νολις πεσει πανω σε σοβαρη ομαδα εχασε κιολας.....

    Αν την προπονηση με την Κ Ρικσ την καταντας θριλερ μετα το 90' δεν πας μακρια με σοβαρη ευρωπαικη ομαδα...

    fairplay22 Ιουνίου 2018 - 10:42 μ.μ.
    Εγω με την εικονα που εχω θα εκπλαγω αν δω Αργεντινη και Βραζιλισ στους 4....
    Και το λεω χωρις καν να δω τα σταυρωματα .
    Λςω οτι μια σοβαρη ομαδα τις πεταει απ εξω σε χρονο dt....
    Για το απροβλεπτο του ποδοσφαιρου ουτε λογος.


    fairplay27 Ιουνίου 2018 - 10:58 μ.μ.
    Ειδα μολις τη Βραζιλια.
    Κερδισε 2-0 ανετα θα ελεγα , αλλα οχι αξιολογο αντιπαλο....
    Δε με επεισε αυτη η ομαδα οτι μπορει να φτασει στους 4 .Θα εκπλαγω αν το καταφερει.

    fairplay27 Ιουνίου 2018 - 11:54 μ.μ.
    Η γνωμη μου Δημητρη ειναι οτι μολις η Βραζιλια βρεθει απεναντι σε μια σοβαρη - οργανωμενη ομαδα θα σηκωσει τα χερια ψηλα .Μενει να δουμε τι εκπληξεις μας περιμενουν :)

    fairplay1 Ιουλίου 2018 - 1:17 π.μ.
    Εχω δηλωσει οτι δεν βλεπω Αργεντινη και Βραζιλια στους 4 .Την Αργεντινη την ξαποστειλα , μενει να ξεκανω προσεχως και τη Βραζιλια ..... :)
    Για να δουμε...

    Αυτα ειχα πει.... μετα την Αργεντινη ξαποστειλα και τη Βραζιλια :)
    Τα καταφερα Νικο ! Επιασαν τα βουντου της γριας ινδιανας μαγισας .....ποιος Νειμ-αρ ....ξεχασε το Νειμ του και πηρε τ αρ-χιδι@ των Βελγων...
    Στα σπιτια τους οι loser και οι χορτατοι ..... για να πετυχεις το σκοπο σου ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ θελει να πιστεψεις σ αυτον , να πονεσεις , να τον λαχταρισεις και να παιξεις σαν να ειναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ματς της καριερας σου , να πεθανεις μεσα στο χορταρι....τσιριτσαντζουλες , τακουνακια και τσιριμωνιες δε χωρανε οταν παιζεις με σοβαρες ευρωπαικες ομαδες . Να σας γινει μαθημα Αργεντινοβραζιλιανοι και το 2022 να ρθειτε πιο διαβασμενοι και με περισσοτερο ποθο , αυτο σας λειπει , ο ποθος , η λαχταρα και η πιστη . Απο σας αγαπησαμε το ποδοσφαιρο , ειδαμε τη λαχταρα στα δικα σας ματια και ερωτευτηκαμε τη στρογγυλη θεα.....΄στην πορεια ομως τη χασατε , μας ξενερωσατε , την ειδατε καπως και γεματοι υπεροψια ηρθατε να κανετε αγγαρεια στα μεσα του καλοκαιριου....στα σπιτια σας λοιπον με σκυμενα τα κεφαλια . Μιαν εταιραν φοραν , ισως το 2022 , αν σας δουμε οπως πρεπει θα ειμαστε παλι μαζι σας . Τωρα σας γυρναμε την πλατη γιατι μετετρεψατε τη λαχταρα μας να σας καμαρωσουμε στο χορταρι , σε εφιαλτη και αγγαρεια . Αγγαρεια εσεις , δυο φορες αγγαρεια εμεις ....

    Παμε και λιγο στοιχηματικα...
    Ο mitsaras ο παπατζης , αυτος ο γνωστος ντε.... που ειχε μπλεξιματα με τη νεραιδα του τις προαλες.... :) παει ο ασχετος και μου παιζει μακροχρονιο '' κατακτηση Βραζιλια στο 5,00 '' γιατι το ειδε βαλιου....
    Καταρχην mitsaras , οταν βλεπεις μια λιστα με αποδοσεις :
    Βραζιλία 4,50
    Ισπανία 6,00
    Γαλλία 8,00
    Γερμανία 8,50
    Βέλγιο 10,00
    Αργεντινή 13,00
    Αγγλία 15,00
    Πορτογαλία 21,00
    Ουρουγουάη 29,00
    Κροατία 29,00
    μαθε οτι σβηνεις τη μικροτερη και τη μεγαλυτερη αποδοση και μετα κοιτας τις υπολοιπες.....εσυ επειδη εισαι παιχταρας , τιτσερ και γκουρου ορμηξες στο μικροτερο που ομοιαζει με την ποσοτητα της φαιας ουσιας που εχεις μεσα στο κεφαλι σου , μικρομυαλος εισαι ντεντενια .....το no1 φαβορι για κατακτηση επαιξες παλι και υποστηριζεις οτι παιζεις αουτσαιντερ .....αχταρμα τα εχεις κανει ..... παρε τωρα τ αρχιδια του Λουκακου και βολεψου μ αυτα που μου ηθελες κατακτηση Βραζιλιας στο 5,00....
    Αμ πως !!!!!!!!

    υγ : η οποιαδηποτε ομοιοτης με προσωπα οι καταστασεις ειναι εντελως συμπτωματικη και ως τετοια αντιμετωπιζεται....



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα, αυτός ο Μητσάρας σας έχει τρελάνει. Βρε πάψτε να ασχολείστε μαζί του. Αυτός ζει από το στοίχημα, κατά δήλωσίν του. Εδώ ρε με μένα ασχοληθείτε, που πήγα κι έπαιξα τελικό Βραζιλία-Αργεντινή.

      Για πες μου ρε Μιχάλη. Γαλλία-Βελγιο 1,72-2,10. Βλέπεις λάθος στις δύο αποδόσεις ή είναι οριακά δίκαιες ?

      Διαγραφή
    2. Εσυ Δημητρη επαιξες ζευγαρι τελικου στο 21,00....
      Σε στυλ fun bet , αμα βγει παιδες παω διακοπες , αν οχι καθομαι ενα σουκου σπιτι μου να βγαλω το 50ρικο.Δεν ειναι το ιδιο....αυτος ο mitsaras το 5αρι της Βραζιλιας το εβλεπε βαλιου γιατι ο ιδιος το εδινε μεχρι 4,50 ....τωρα με πιο σκεπτικο μην τον ρωτησεις , ουτε ο ιδιος δεν ξερει να στο δικαιολησει....κοκορομυαλος , φανφαρας , παπατζης και σκατοντεντενιας του κερατα ειναι.Και οντως ζει απο το στοιχημα...την τελευταια 4ετια τον εχω καταγραψει να χανει περι τις 25.000 μαρουλοφυλλα ....προφανως το λαθος ειναι δικο μου , ψαχνω να το βρω :) , που θα παει θα το βρω ...δε μπορει κοτζαμ mitsaras να λεει ψεμματα γιατι ειναι και επιπεδου τσαμιονς λιγκ στοιχηματικα.... :) :) :)
      Οι αποδοσεις φιλε στο Γαλλια-Βελγιο ειναι μια χαρα ....ελαφρο φαβορι η Γαλλια δικαιως , οπως το ειπες...οριακα δικαιες.

      Διαγραφή
    3. Μαρουλόφυλλα ! Τώρα είναι εποχή για βλήτα. Δίπλα στο κύμα. Αχ και βαχ, πάνε οι διακοπές μου...

      Διαγραφή
  108. Ανα εποχη αλλαζει αυτο :)
    Το χεινωνα που χανει τα πολλα ειναι εποχη για τα μαρουλια :) :)
    Τωρα ειναι σβηστος .....το χειμωνα που περνει μπρος φυλαχτειται :) , παραγγελια κουβα σε μεγεθος βαρελιου θελει :)

    Το διπλα στο κυμα βασανο ειναι .....σαν τον Μ Μπαπε εχω γινει ....μεχρι το Σεπτεμβρη θα τον εχω περασει.... :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Στο ματς που ξεκιναει στις 17:00 θεμε ενα γκολ απ το Χαρρυ Κειν....και με τα 6 γκολ βγαινει πρωτος σκορερ , αλλα με τα 7 ειναι αλλιως το πραμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γκριζμαν ποσα εχ?
      Ο Κειν θα το βαλ με πεν.
      :)

      Ρε Μπαζ αλλαξε topic γκαμώτεν. Γέμισε!

      Διαγραφή
  110. Εγω τη Ρωσια βλεπω να περνα στην επόμενη φαση. Η Κροατία πολυ πιο ποιοτικη, αλλα θελει φανελα εδω για να περάσεις. Παιζει και σπιτι της.
    Για να δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω βλεπω τελικο Γαλλια - Ρωσια , στο εχω πει....μετα οτι θελει ερχεται....αν η οικοδεσποινα Ρωσια τα παει καλα σημερα γιατι οχι ?

      Διαγραφή
    2. γκολαρα η Ρωσια.....

      για να δουμε παρακατω , παντως μεζες στα δοντια της Κροατιας δεν ειναι.....

      Διαγραφή
    3. Νάτος ο ένοχος !!! Βρέθηκε ποιός ευθύνεται για όλα τα εμφράγματα αυτού του Μουντιάλ. Ρε Μιχάλη, λυπήσου μας και λίγο, άκου εκεί τελικός Γαλλία-Ρωσία. Είπαμε αουτσάιντερ αλλά όχι κι έτσι, θέλεις να κόψουμε το ποδόσφαιρο ? Ερημίτη, μπάναρέ τον αμέσως !!!

      Διαγραφή
  111. Η Αγγλια καθαρισε με δυο καθαρα αγγλικα γκολ....σεντρα , κεφαλια , γκολ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Νικο μηπως εχεις μπαναρισμενο ακομη το Μπαζ ???
    Πως το ειχαμε πει ? Τενοντιτιδα του εκτεινοντος μυος ????
    Βρες ορθοπαιδικο να παμε ολοι μαζι , ομαδικα , θα μας κανει και σκοντο :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκο, ξεμπάναρε τον Μπαζ, να μπει για να μπανάρει το Μιχάλη. Μπλέξαμε τα μπούτια μας εδώ μέσα. Ακου εκεί, Γαλλία-Ρωσία.

      Διαγραφή
  113. Με εκνευρίζει η Ρωσία.
    Δεν παράγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Αποδείχτηκε πολύ σκληρό καρύδι ο Μιχάλης, εεε σόρρυ η Ρωσία.

    Πάλι καλά, ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Δεν τον καταλαβαίνω πια τον κόσμο.
    Φαβορί η Αγγλία κόντρα στους Κροάτες?
    Τί γίνεται ρε παιδιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Οξω Ρωσια ναι.
    Ευτυχώς.
    2.30 Αγγλία ειναι χαζο στον ημιτελικό.
    Καλύτερη ποιοτικά η Κροατια αλλα (για να λεμε του στραβού το δίκιο) κόντεψε να αποκλειστεί απο Δανια και Ρωσια. ΑΡΑ κατι δεν παει καλα.
    Εγω θα το εδινα τριπλη.
    Συμφωνώ με το Μιχάλη στο αλλο ελαφρυ φαβορι Γαλλια.
    No bet. Κανενα σοβαρο πλεονέκτημα πουθενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Μια χαρα τα δινει και τα δυο παιδες.
    Ελαφρα βαβορι η Αγγλια και η Γαλλια ....τωρα αν το πχ το 2,40 επρεπε να το δινει 2,50 εγω αδυνατω να το υπολογισω σε επιπεδο εθνικων ομαδων .Παντως ο μπουκ κατι παραπανω ξερει απο μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Καλημέρα σε όλους.

    Θέλω τελικό Βέλγιο-Κροατία. Νομίζω πως τον δικαιούνται. Με ποιά έννοια? Το Βέλγιο έκανε μια τρομερή ανατροπή με την Ιαπωνία (η οποία έπαιζε γενικότερα πολύ σωστό ποδόσφαιρο) και ξέκανε και τους Βραζιλιάνους. Δύο πολύ μεγάλες νίκες. Η Κροατία από το εύκολο ταμπλό πέταξε εκτός τους ψυχωμένους γηπεδούχους και είναι η μόνη ομάδα με ποδοσφαιρικό ταλέντο και δύο πολύ μεγάλους παίκτες (τηρουμένων των αναλογιών) τον Μόντριτς και τον Μάτζουκιτς. Η Γαλλία για μένα δεν αξίζει τελικό, της ήρθαν όλα πολύ βολικά, πανεύκολος όμιλος, μια Αργεντινή της ξεφτίλας και μια Ουρουγουάη χωρίς Καβάνι. Για την Αγγλία ας μη μιλήσω καλύτερα. Ανακατεύομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο που λες Δημητρη σηκωνει πολυ κουβεντα αλλα ελα μπροστα να ξεκουραστει το δαχτυλο μας μπας και γλυτωσουμε την τενοντιτιδα... :)

      Διαγραφή
  119. Αποδείχτηκε στοιχηματικό νεκροταφείο και η φάση των νοκ-άουτ. Είτε έπαιζες φαβορί είτε αουτσάιντερ, δεν έβγαινες ζωντανός σε καμία περίπτωση. Οσοι είχαν βγάλει χρήματα στο προηγούμενο πιο φυσιολογικό Μουντιάλ, τα επέστρεψαν πίσω φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή