8 Ιουλ 2018

"στους τέσσερις το Μουντιάλ"


Καλημέρα, στην παρέα του αουτσάιντερ που κρατάει Θερμοπύλες, όταν ο οικοδεσπότης αμολάει χαρταετό. Βέβαια με ξέρετε καλά πια – τι να γράψω για Μουντιάλ και στοίχημα – κάτσε καλά ρε…

Εγώ τον θέλω τον γκισέ χαλαρό, νυσταγμένο, τώρα τους βλέπεις καλά διαβασμένους και σε ετοιμότητα, είναι δύσκολο να περάσεις από κει και να μην «λερωθείς», αλλά οι ουρές συνεχίζουν και θα συνεχίζουν στον αιώνα τον άπαντα – τι μπορώ να κάνω γι αυτό;

Κουράστηκα τόσα χρόνια να μιλάω για την κακή στοιχηματική τύχη των φαβορί – εσύ ρε αδελφέ, δεν κουράστηκες να τα παίζεις; Να ψάχνεις την γη της επαγγελίας στα άχαστα, στα γκολ και στα κόρνερ – είναι κουμάρι με τύχη αυτό;

Το καλό είναι πως βλέπει ο κοσμάκης ποδόσφαιρο κι αν είναι ξύπνιος θα κατάλαβε για άλλη μια φορά πως σε αυτό το άθλημα δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Χθες πιστεύω πως ο Θεός του ποδοσφαίρου έβαλε το χεράκι του για να περάσει η Κροατία, για να μην πάει στους τέσσερις η Ρωσία και δεχτεί πλήγμα το κύρος του.

Να πω εδώ πως στοιχηματικά το γουστάρω το αουτσάιντερ – να το ποντάρω, να με πληρώνει που και που και να με πωρώνει – αλλά, ποδοσφαιρικά δεν αντέχω να το βλέπω, ταμπούρια με διπλές ζώνες άμυνας δεν γουστάρω να βλέπω – γούστα είναι αυτά.

Και με ενοχλεί πολύ το καραγκιοζλίκι του πεσίματος – δυστυχώς δεν το κάνει μόνο ο Νειμάρ – ρε τι βουτιές ρίχνουν και στους 100 οι 98 δεν έχουν τίποτα, τους βλέπεις σφαδάζουν, μετά από λίγο σηκώνονται και ξαναμπαίνουν και δεν τρέχει καστανό.

Ποδοσφαιρικά μπορείς να γράφεις κατεβατά, αλλά στοιχηματικά τι να γράψεις και τι να κλάψεις;

Φαβορί η Αγγλία με την Κροατία – άντε να δεχτώ πως είναι κουρασμένοι οι Κροάτες, εδώ λέμε για την χειρότερη Αγγλία που έχω δει. Λέμε έφτασε στους τέσσερις παίζοντας φιλικά. Και την Κροατία τώρα δεν την λες και φόβητρο – θα πάει ομάδα στον τελικό χωρίς να κοντραριστεί με σοβαρό αντίπαλο.

Καλές είναι οι εκπλήξεις, αλλά το αλατοπίπερο του ποδοσφαίρου είναι οι βαριές φανέλες και οι μεγάλοι παίκτες – φαντάσου Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς Ρεάλ, Μπάρτσα, Μπάγερν,  Γιούβε, Παρί και χωρίς ομάδα αγγλική – μάπα το καρπούζι.

Αν εξαιρέσεις το Βέλγιο – Βραζιλία -  ποιο παιχνίδι θα ήθελες να ξαναδείς; Άντε και λίγο το Γαλλία -  Αργεντινή.  Άσε τους πλασιέ να μιλούν για το καλύτερο μουντιάλ – με Σουηδίες και Ρωσίες δεν πας πουθενά.

Είναι και οι προπονητές που πάνε στις εθνικές λίγο ζαβοί και δένει το γλυκό. Αργόσχολοι συνήθως πάνε και χωρίς φιλοδοξία ή συνταξιούχοι. Ποιος σοβαρός προπονητής δέχεται να κάθεται στον πάγκο πέντε φορές τον χρόνο;

Έχει ο άλλος Ντούγκλας Κόστα στον πάγκο και εκεί κόλλημα με τον τάπα τον Γουιλιαμ και στο ημίχρονο ρε βάζει Φιρμίνιο δεξιά – την καταλαβαίνει την μαλακία του και τραβάει δεξιά Ζεσους για τον βγάλει στα καπάκια – έχασες μια αλλαγή παπάρα. Να λέμε και την αλήθεια ήταν και άτυχη η Βραζιλία, αλλά αν δεν βοηθάει ο πάγκος…

Είναι και πόρνη η μπάλα, δεν το ξεχνάμε εμείς οι κουμαρτζήδες αυτό – μισό και παραπάνω Μάντσεστερ σιχτιράει τον Φελαινί και ο άλλος πάει να κάνει καριέρα με δαύτον.

Σαμπαόλι αν δεν είχες καλύτερο από τον Σεραφίνο που είχες αριστερό μπακ απλά δεν πας προπονητής. Λεμπ κούρασες και κουράστηκες, αλλά εκεί δεν φεύγεις που θα βρεις αλλού ομάδα να ξύνεις την μύτη σου – ο Αρσένης των εθνικών.

Βαφτίσαμε προπονητή τον Ιέρο – τραβάτε σπίτια σας…

Και η Γαλλία με ταβερνιάρη πάει, αλλά είναι πολλοί οι καλοί παίχτες εκεί και τον κρύβουν.

Υ.Γ. σε ένα μήνα έχουμε σέντρα στις Αγγλιδούλες, να δω φέτος ποιος θα δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα, οι μπουκ δίνουν φαβορί τον Nklaps
















65 σχόλια:

  1. Aργει λιγο παραπανω ο καφετζης συνηθως αλλα σε ανταμοιβει , ξερεις οτι θα διαβασεις κατι απολαυστικο :)
    Εγω προσωπικα απολαμβανω ολα τα αρθρα που ανεβαζει και καποια στιγμη που τον εχασα μου ελειψε αυτο το συγγραφικο υφος....
    Καθε φορα τα αρθρα τα διαβαζω ισως και δεκα φορες , γελαω παντα....
    Απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις , θα μας τρελανει αυτος ο καφετζης :)
    Εγω το θελω τον γκισε χαλαρο , νυσταγμενο....
    Γουσταρω το αουτσαιντερ να το πονταρω , να με πληρωνει και που και που να με πορωνει...
    Το καραγκιοζιλικι του πεσιματος - δες τι βουτιες κανουν.... :)
    Εχασες μια αλλαγη παπαρα....
    Ειναι πορνη η μπαλα......
    ο Αρσενης των εθνικων......... χαχαχα :)))))))
    Βαφτισαμε προπονητη τον Ιερο - παμε σπιτια μας.....

    Να πουμε και λιγο για στοιχημα , Δημητρη εσυ βλεπεις η μαλλον θες στον τελικο Βελγιο - Κροατια . Εγω βλεπω Γαλλια - Αγγλια.....
    Για να δουμε τι θα δουμε ....
    Για στοιχημα ουτε λογος , αποτρεπτικες οι αποδοσεις , δεν εχει απ αυτα τα δικα μας ρε παιδι μου......απο κεινα τα ζαβα του sans voir....μια Ρεξαμ να σε πληρωνει με 10 παιχτες και το αρχικο 6,00 να το πονταρεις στο 12,00.....μια Σεαρα στο 11,00 ....μια Μπερνλι στο 6,50 ....μια Σαρλε να κανει ρουα στο 8,50 ....μια Μπορνη , σορυ Μπορνμουθ στο 12,00 με την ενεδρα της χρονιας......μου λειψαν ΑΥΤΑ τα bet , νοσταλγησα τα συναισθηματα που ενοιωσα.....και πισω απ τα παρασκηνια , εκει ηταν οοοοολα τα λεφτα :)))) :)))))
    Μετα απ αυτα πως να σου κανει αισθηση να πονταρεις στο μουντιαλ ???? Πφφφφφφφ ......Πφφφφφφφφφ....

    Συνεχιζουμε νηστεια και πσοσευχη ομοια με Αγειοριτη ασκητη και βουταμε στον Παγασητικο μεχρι να μαυρισουμε περισσοτερο απ τον Πογκμπα :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιχάλη, δεν μας είπες όμως το βασικότερο, για ποιό λόγο βλέπεις Γαλλία-Αγγλία. Αυτό περίμενα να ακούσω, γιατί χρειάζομαι και μια διαφορετική οπτική γωνία. Και από τους υπόλοιπους θέλω να ακούσω γνώμες, όλους όσους μας διαβάζουν. Δήλαδη αν δεν ανταλλάξουμε απόψεις τώρα που γυρίζει, πότε θα το κάνουμε? Ο Μπαζ κάτι πάει να πει για τη χειρότερη Αγγλία που έχει δει και για τον ταβερνιάρη τον Ντεσάν.

    Το Βέλγιο είναι ή τώρα ή ποτέ. Αζάρ-Ντε Μπρούινε-Λουκάκου στα 26 τους και στην καλύτερη στιγμή της καριέρας τους. Ολη η βελγική άμυνα στα 30 της, δεν θα έχει δεύτερη ευκαιρία. Εδειξαν τεράστια προσωπικότητα με Ιαπωνία και Βραζιλία. Προπονητής που κάτι σκαμπάζει, αλλά κυρίως παίκτες με αρχίδια.

    Γαλλία. Εδώ είμαι προκατειλημμένος, δεν τους γουστάρω καθόλου, πιτσιρικάδες με ταλέντο, αλλά όλα κύλησαν υπέρ τους. Από τις νίκες στους ομίλους, από τον Σαμπαόλι που τους έπαιξε χωρίς φορ, από τον Καβάνι που έλειπε και το Μουσλέρα που σφύριξε τη λήξη. Μια Γαλλία που δεν είναι σταθερή αμυντικά, και που αναρωτιέμαι πώς θα συγκρατήσει τους επιθετικότατους Βέλγους.

    Κροατία. Αυτοί κι αν είναι ή τώρα ή ποτέ. Ολοι τριαντάρηδες που δυστυχώς έπαιξαν ξανά παράταση και πέναλτι, ένα ματς ακόμη δηλαδή. Λίγο μπαλαδόροι, λίγο αφελείς, λίγο αλαζόνες, λίγο αψυχολόγητοι, πάντως βρήκαν τη δύναμη να ξεκάνουν τους Ρώσους, ενώ το μομέντουμ είχε γυρίσει εναντίον τους. Δεν σκοτώνουν τον αντίπαλο επιθετικά, δεν έχουν ασφάλεια αμυντικά, υπάρχουν προβλήματα. Εχουν μεγάλες προσωπικότητες όμως που ελπίζω να κερδίσουν όσα δικαιούνται.

    Και τέλος οι Αγγλοι. Τους Αγγλους αδυνατώ να τους αναλύσω και η αλήθεια είναι πως τους είδα μόνο με την Κολομβία. Πώς να το πω, αηδίασα. Κανά γκολ με τα πόδια έχουν βάλει? Ετσι, στο πούστικο θέλουν να πάνε στον τελικό ? Νιάτα, τρεχάλα, αλληλοκαλύψεις, κομπίνες στα στημένα και βουτιές στην περιοχή. Μόνο τον Βάρντι γουστάρω από δαύτους που μπήκε στην παράταση με την τσίχλα στο στόμα. Αλλά όχι και το Μουντιάλ για έναν παικταρά της Λέστερ !

    Με λίγα λόγια, παίζουμε πρόκριση Βέλγιο/Κροατία χωρίς ενοχές. Είναι και οι δυό τους αουτσάιντερ και φτιάχνουν μια καλούτσικη δυάδα. Και τους βλέπω και συμφέρουν.

    Πείτε μου πού κάνω λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα Δημητρη...
      Λαθος δεν κανεις πουθενα , μια χαρα τα λες . Καταρχην να πω οτι δεν εχω παιξει τιποτα απολυτως το τελευταιο διμηνο , ποσο μαλλον στο μουντιαλ που παιζουν εθνικες.....δυσκολη η αξιολογηση (τουλαχιστον σε μενα ), δεν μπορω ρε παιδι μου να τις βαλω στο κανταρι ευκολα...
      Ειπα οτι βλεπω στον τελικο Γαλλια - Αγγλια , να δικαιολογησω το γιατι λοιπον...εχουν βγει εκτος Ροναλντο , Μεσι , Νευμαρ , Ισπανια , Γερνανια ..... ειμαι της αποψης οτι μουντιαλ ΧΩΡΙΣ φανελες δεν γινεται....οι μεγαλες φανελες και τα φαντεζι ονοματα εχουν παει σπιτια τους .Απο τους 4 που μας εμειναν οι φανελες ειναι η Γαλλια και η Αγγλια .Νομιζω οτι απο δω και περα θα μιλησουν αυτες....πιο πολυ διαισθηση παρα προβλεψη ...για να βοηθησω λιγο παραπανω δινω για κατακτηση στη Γαλλια 30% , στην Κροατια 20% και στις αλλες δυο απο 25% , χοντρικα ομως γιατι με τις εθνικες δεν το χω και πολυ...
      Επισης ολοσωστα λες κι εσυ και ο Μπαζ οτι η Γαλλια δεν εχει και τον καλυτερο προπονητη αλλα εχει περισσιο τελεντο και περιμενω να μιλησει καποια στιγμη στο χορταρι , και η Αγγλια ισως να ειναι η χειροτερη της δεκαετιας αλλα στο ποδοσφαιρο ΔΕΝ κερδιζει ο καλυτερος .Νομος αυτο !!!
      Οι Βελγοι και οι Κροατες ειναι οπως τα ειπες αλλα για μενα ειναι μισο κλικ παρακατω....Ολοι εχουν τις πιθανοτητες τους αλλα δινω προβαδισμα στις φανελες των Γαλλια - Αγγλια .
      Για να το παω λιγο πιο μακρια θα πω οτι και μεταξυ των Γαλλια , Αγγλια , πρωτα βλεπω τη Γαλλια και μετα την Αγγλια του Χαρρυ Κειν ....
      Τα θαυματα γινονται αλλα κατ οικονομιαν κυριου , το Βελγιο- Κροατια ειναι διπλο θαυμα και ο Θεος υπερωριες δεν κανει....καλες οι ιστοριες των αουτσαιντερ αλλα εχουν συντομο τελος .Περιμενω λοιπον απο δω και περα να μιλησουν οι φανελες...
      Στοιχηματικα λεω οτι η προκριση Βελγιο/Κροατια δεν συμφερει.Δεν αρκει να ειναι αουτσαιντερ....το θεμα ειναι ποσο αουτσαιντερ τη βλεπεις εσυ και ποσο στη δινει ο κερατας ο γκισες .Αν βλεπεις πλεονεκτημα 30% παιζεις....χωρις πλεονεκτημα απλα no bet , χτυπας δυο παγωμενες μπιρες και βλεπεις τα ματς....:))
      Για να παιξεις στοιχημα πρεπει να διαφωνεις πολυ με το γκισε και να εισαι σιγουρος γι αυτο , αλλιως παθαινεις σαν το mitsaras που εβλεπε βαλιου την κατακτηση της Βραζιλιας στο 5,00.... :))

      Διαγραφή
    2. Ωραία και χρήσιμη απάντηση. Επρεπε να την ακούσω. Με έβαλες σε σκέψεις. Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  3. Αν δεν γίνει ο τελικός που θέλω, δεν ξαναγράφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχχ!!
      Αμαν !!!
      Ελα Δημητρη....τωρα το ειδα αυτο...Βελγιο /Κροατια θεμε για τελικο....οξω Αγγλογαλλοι... :)))
      Ζηταμε διπλο θαυμα εδω....να βαλει το χερι του ο μεγαλοδυναμος .... και πρεπει να αρχισω παλι και τα βουντου... :))) :)))

      Διαγραφή
  4. Πολυ ωραια.Εχω πει πολλες φορες και θα το λεω παντα οτι το ποδοσφαιρο ισως ειναι το μοναδικο αθλημα που συμφωνουμε στο να διαφωνουμε. Δεν υπαρχει ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος.Βρισκομαστε στα ημιτελικα με τις 4 καλυτερες ομαδες του τουρνουα σε θεωρητικη βαση.Εαν καθησουμε 4 ποδοσφαιροφιλοι να δουμε αυτες τις 4 ομαδες να αγωνιζονται σε 2 αγωνες υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα και για τις 4 στο τελος θα ακουστουν εντελως διαφορετικα πραγματα με εναν 5ον να παρακολουθει και να αναρωτιεται. Αυτοι οι 4 ειδαν τους ιδιους αγωνες σιγουρα!!!???
    Αυτο ειναι καπως δυσκολο να εξηγηθει για ποιον λογο να συμβαινει. Υποθετω σε μια μικρη προσπαθεια κατανοησης των διαφορετικων προσεγγισεων οτι το ποδοσφαιρο παιζεται σε εναν μεγαλο αγωνιστικο χωρο για αρκετη ωρα με αρκετους παικτες. Υπαρχουν πολλα κομματια στο παζλ για να ενωθουν μεσα στον αγωνιστικο χωρο σε ολη αυτη την ωρα της αναμετρησης.Τα γεγονοτα αλλαζουν διαρκως υπαρχουν 10λεπτα πρωτοβουλιων μεσα στο παιχνιδι καλες επιθεσεις καλες αμυνες και τουμπαλιν πολλα λαθη καλες ενεργεις κακες ενεργειες και πολλα πολλα αλλα και νομιζω σε τελικη αναλυση το ανθρωπινο ματι συγκρατει στο τελος αυτο που θελει να συγκρατησει και οχι αυτο που πραγματικα εχει συμβει στο συνολο του.
    Επομενως φιλε συνωνοματε το πιθανοτερο ειναι να μην κανεις απολυτως κανενα λαθος.Επειδη ομως εγω ειμαι ο ενας απο τους 4 θα σε πληροφορησω μετα λυπης οτι δεν τα λες καθολου καλα σε οτι αφορα τις 4 ομαδες χαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα...
      Ετσι
      Συμφωνουμε με το διαφωνουμε...
      Δεν κανεις λαθος πουθενα αλλα διαφωνουμε επειδη ειμαι ενας απο τους 4 και με τα δικα μου ματια βλεπω οτι θελω.... :)))
      Εγραψες Λοχαγε , σωστα τα λες αλλα διαφωνω.... :)))) :)))

      Διαγραφή
    2. Για πες ρε Λοχαγέ, σε ποιά ομάδα κάνω το μεγαλύτερο σφάλμα. Ειλικρινά με ενδιαφέρει γιατί σίγουρα ισχύει αυτό που λες, ότι το ανθρωπινο ματι συγκρατει στο τελος αυτο που θελει να συγκρατησει και οχι αυτο που πραγματικα εχει συμβει στο συνολο του.

      Διαγραφή
    3. στην Κροατια....
      Με το στανιο εφυασε ως εδω...με το στανιο να την παμε και στον τελικο ?

      Διαγραφή
    4. Η Αγγλια εφτασε στους 4 χωρις να χρειαστει να πιασει το maximum της αποδοσης της ενεκα ευκολων αντιπαλων .Δε φταιει ομως αυτη αν το προγραμμα ηταν τετοιο .Με ενα σκεπτικο ισως και να ειναι η πιο ξεκουραστη απ ολες .... αν τιμησει τη φανελα της και βγαλει τσαμπουκα και αρχηγιλικι ο Χαρρυ Κειν το σηκωνει κιολας ....πρωτος σκορερ ειναι το παλικαρι , 6 γκολ δε βαζεις ευκολα σε μουντιαλ οσο ευκολοι και αν ειναι οι αντιπαλοι ...δεν υπαρχει αδιαφορο ματς σε μουντιαλ και δεν υπαρχει ευκολος αντιπαλος , ολοι ξερουν οτι τους βλεπουν εκατομυρια ματια και θελει ο καθενας να γραψει τη δικη του ιστορια ....ειναι η ευκαιρια ολων και οχι η ευκαιρια μερικων ....το θεμα ειναι ποιοι μπορουν και ποιοι εχουν το κοκκαλακι της νυχτεριδας ....ποιοι εχουν το αστρο ...χωρις αυτο δε γινεται τιποτα...

      Διαγραφή
  5. Τωρα που ξαναδιαβασα το κειμενο σου μαλλον συμφωνουμε στα περισσοτερα επομενως μια χαρα τα λες χαχα.Παμε λοιπον να χορεψουμε και να πουμε την αποψη μας. Ξεκινω απο την ποιο ευκολη με την εννοια θεωρω οτι υπαρχει για τους περισσοτερους σημειο επαφης για συμφωνια και οχι για διαφωνια..

    ΚΡΟΑΤΙΑ. Παικτες με πολη καλη τεχνικη δυνατοι και εκρηκτικοι αποτελουν φοβητρο για ολες τις ομαδες. Μπορουν στη μερα τους να νικησουν οποιαδηποτε ομαδα.

    ΑΓΓΛΙΑ. Εδω ειμαστεεεε Τι εχω πει για αυτους Τα παικτακια του κιλου οι αμπαλοι οι μυρωδιαδες οι μια ζωη λουζερ που πατε ρε με τι ομαδα και τα λοιπα.
    Στο παιχνιδι με την Σουηδια ειδα αυτο που πιθανον δεν ηθελα να δω στο παιχνιδι με την κολομβια διοτι ως γνωστον ημουν με την Κολομβια και επισης ως γνωστον ειμαι ο ενας απο τους 4 που περιεγραψα ποιο πανω.Ειδα λοιπον με την Σουηδια μια πολλη οργανωμενη ομαδα ,μια καλοκουρδισμενη μηχανη με αψογη λειτουργια και στις τρεις γραμμες .Αμυνα κεντρο επιθεση και οι τρεις γραμμες δουλευανε ρολοι. Οι Σουηδοι επεσαν κυριολεκτικα πανω σε τοιχο. Ειλικρινα μου αρεσαν πολυ.Ισως η καλυτερη ΟΜΑΔΑ του τουρνουα οχι με την εννοια της ποιοτητας των παικτων της αλλα ως ομαδα και νομιζω δεν ειναι καθολου τυχαιο που εφτασε μεχρι εδω.

    ΒΕΛΓΙΟ.Απο τη μεση και μπροστα φανταστικοι.Χαιρεσε να βλεπεις μπαλα με δαυτους. Γρηγοροι παικτες ποιοτικοι που ξερουν με κλειστα τα ματια ο ενας τον αλλον και ξερουν πως να τρεξουν χωρις την μπαλα για να συναντησουν την μπαλα με απιστευτη ταχυτητα.Στην αμυνα ομως δεν ειναι η ομαδα που μου εμπνεει εμπιστοσυνη, εκει ειναι μια κανονικη μετρια ομαδα που μπορει να φαει γκολ οχι ευκολα αλλα θα το φαει.

    Γαλλια.Οι φιλοι μας η Γαλλοι παιδια απο την δευτερη αγωνιστικη το εχω πει, ειναι η ομαδα που μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις απο ολες τις ομαδες. Εχουν ομοιογενοια συνοχη και στις τρεις γραμμες εχουν παικταραδες μπορουν να απειλησουν να φτιαξουν φασεις να παιξουν καλο ποδοσφαιρο οπως επισης μπορουν και να αμυνθουν πολυ καλα. Κατι αναλογο με τους αγγλους που ελεγα πριν με τη μονη διαφορα, οι παικτες της Γαλλιας εχουν περισσοτερη ποιοτητα.
    Εαν μου ελεγε καποιος να βαλει κατα σειρα δυναμικοτητας αυτες τις 4 ομαδες θα τις εβαζα ακριβως οπως τωρα τις τοποθετουν οι μπουκ Τρομερο... μαλλον ετυχε αυτη η συμφωνια και δεν προσπαθω να τους ανταγωνιστω.
    Σε οτι αφορα τον τελικο νικητη φυσικα και θα πω αυτο που γνωριζουμε, ολοι ολα τα παραπανω τα αφηνουμε στην ακρη ουδεις γνωριζει να πει με ασφαλεια ποιος θα το σηκωσει διοτι ...μπαλα ειναι και γυριζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλιστα. Συμφωνείτε λοιπόν και οι τρεις, γιατί και ο Νίκος πάνω κάτω της ίδιας άποψης είναι. Πρέπει τώρα να συσκεφθώ μετά του εαυτού μου, χαχαχα. Ωραίο το καφενείο μας !

      Διαγραφή
  6. Ωχ λαθος χαχα με φερπλαι συμφωνω οχι μαζι σου αλλα ειπαμε μικρη η σημασια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημερα. Εδεησεν λοιπον να γραψει ο Μπαζ και εγλιτωσαμεν την τενοντιτιδα.

    Τι ψαχνετε ποιος θα το παρει; Αν υπηρχε τροπος να παιχθει τεσερις φορες η φαση ημιτελικοι - Τελικος, μπορει να ειχαμε και διαφορετικο νικητη τη φορα. Γιατι το ποδοσφαιρο ειναι ετσι. Καθε ματς ειναι απροοπτο, σαν την ιδια τη ζωη. Οτιδηποτε μπορει να συμβει. Και ειδικα με ομαδες που δεν εχουν μεγαλες διαφορες δυναμικοτας. Αν πχ κερδισει το Βελγιο τη Γαλλια θα πεσει κανεις απο τα συννεφα? Οχι. Οποιοσδηποτε και να κερδισει το Τροπαιο, θα πεσουμε απο τα συννεφα? Οχι. 25% εχουν οι ομαδες λιγο πανω και λιγο κατω. Αντε να εχει Η Γαλλια ενα μικρο κλικ πιο πανω. Μεχρι εκει. Ο Μπουκαδορος εβαλε στη ζυγαρια και τις δυο παρατασεις (και πεναλτι) που επαιξαν οι Κροατες και τους δινει 5.00 για κατακτηση.

    Τι παιχνιδι να κανει κανεις τωρα εδω? Ειναι η εκτιμηση των πιθανοτητων που κανω της πλακας. Διοτι μιλαμε για μικρο δειγμα αγωνων σε ειδικες συνθηκες. Δεν μιλαμε για Πρωταθληματα που παιζουμε εμεις. Ειναι και οτι ακομα και αν ισχυουν οι πιθανοητες δεν προκυπτει το στοιχηματικο πλεονεκτημα που κυνηγαμε εμεις. Πλεονεκτημα 25% minus στην κατακτηση της Κροατιας για ματς 180 λεπτα (2 αγωνες) ειναι πολυ μικρο. Τι να παιξουμε? Τα Λαθη που θελουμε εμεις δεν υπαρχουν. Αν δεν παιζεις ΜΟΝΟ ΛΑΘΗ θα χασεις. Και θα χασεις οικτρα. Ποσα χρονια κανει αυτη τη δουλεια ο Μπουκης και περιμενει απο τον καθε nklaps να του το πει? Τον nklaps που αγωνιζεται στην National League South (λογω Κρητης το South!) και οχι στο Champions League.

    Πασο. Παω πασο. Η ευκολη λυση. Η λυση της... ατολμιας. Μπα! Και ποιος ειπε οτι οι μαγκιες κερδιζουν τον Μπουκ? Παιζεις μονο οποτε κρινεις εσυ και οχι ο Μπιυκαδορος οτι πρεπει να παιξεις. Ασφαλως θα υπαρχουν παικτες που θα κερδισουν σε αυτο το Μουντιαλ. Με γεια τους με χαρα τους. Οι πολλοι ομως?

    Εμεις θα κρινομαστε για αυτα που παιξαμε. Οχι για αυτα που πηγαμε πασο. Αυτα δεν υπαρχουν για μας!

    ΥΓ θαυμασα το κρυο αιμα του Ρακιτιτς. Δεν το εχω ξαναδει. Αυτο που κανει δυο φορες ειναι πολυ δυσκολο. Ο Μοντριτς που υποτιθεται βαραει τα πεναλτι εχει λυγισει. Ο Ρακιτιτς απλα δεν υπαρχει. Βαραει πεναλτι οχι τυπου Μπρεμε, που απο πριν ξερει που ακριβως θα στειλει την μπαλα. Βαραει το αλλο, που κοιταζει τον τερμα. Απειρως πιο δυσκολο οταν βαρας το τελευταιο πεναλτι που σε παει στον παραδεισο. Δειτε το προσωπο του. Πιστευεις οτι δεν νιωθει τιποτα, Και με κρυο αιμα περιμενει να παρει γωνια ο γκολκιπερ και να πεταξει την μπαλα στην αλλη. Απιστευτη ψυχραιμια.
    Ελπιζω μην τον ματιασα. Μπορει να εχουμε και αλλα πεναλτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν παιζεις ΜΟΝΟ ΛΑΘΗ θα χασεις . Και θα χασεις οικτρα !!

      Ταδε εφη nklaps ...

      Διαγραφή
  8. Βρηκαμε τη μια φιναλιστ....
    Παναξια η Γαλλια παει στον τελικο , μπραβο της !
    Ενα μπραβο και στους Βελγους για την αξιοπρεπη εμφανιση τους...

    Παμε αυριο να σπρωξουμε και την Αγγλια στον τελικο :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την Αγγλία βλέπω και εγώ να περνάει. Η Κροατία έχει καλύτερες μονάδες είναι όμως κουρασμένοι και θα πέσουν πάνω σε μία σκληροτράχηλη ομάδα.
    Για να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πανάξια η Γαλλία στον τελικό, κανένα μπράβο για το Βέλγιο. Οι Γάλλοι ήταν καλύτεροι σε όλες τις γραμμές. Εκνευριστικά αλάνθαστος ο Καντέ, τρομερός ο Εμπαπέ. Απογοητευτικό το Βέλγιο, άφαντος ο Λουκάκου, μετριότατος ο ΝτεΜπρούινε, εκνευριστικά κακός ο Ντεμπελέ. Αποκλείσανε τους Βραζιλιάνους για να παρουσιαστούν στον ημιτελικό σε αυτά τα χάλια? Τί να πω ρε παιδιά? Αμα θέλετε τους Αγγλους, ας περάσουν και οι άνοστοι Αγγλοι. Το Μουντιάλ τελειώνει με πολύ άσχημη γεύση. Δεν ξέρω τί περίμενα. Το λάθος ήταν δικό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επετρεψε μου Δημητρη να συμπληρωσω κατι :)

      Ο Αζαρ ειναι πολλα κιλα παιχτουρα....ο Λουκακου , ο Ντε Μπρουινε και ο Ντεμπελε νομιζω οτι δεν ηταν κακοι ....εχω την εντυπωση οτι μαρκαριστηκαν σωστα απ τους Γαλλους και αυτο ειχε ως αποτελεσμα την εικονα της μετριοτητας που λες....τους κλεισανε τους χωρους οι Γαλλοι .

      Οσον αφορα το σημερινο εγω προσωπικα θελω να ομορφο ματς και να το απολαυσω και ας περασει ο καλυτερος , δεν εχω συμφερον απο καποια ομαδα.... η μπιρα μου θελω να ειναι παγωμενη :)) :))

      Διαγραφή
    2. Αξια η Κροατια στπν τελικο....

      Διαγραφή
  11. Η Κροατια αξια στον τελικο και εμεις στον κουβα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Exω ποση ωρα μαλωνω μ εναν τυπο , kitsaras το ονομα του και ειναι Κιτσος κανονικος.....
    Ειχε παιξει απ τη φαση των νοκ αουτ '' να παει η Κροατια τελικο '' , σε αποδοση 6,00 .
    Σημερα επειδη φοβηθηκε την Αγγλια εβαλε καποιες μονοδες σ αυτην κι αυτο ισοδυναμει σα να επαιξε την Κροατια στο 3,13.....
    Υποστηριζει παρολο που το αρχικο 6,00 το κατεβασε στο 3,13 , οτι πηρε υπεραξια επειδη σημερα πληρωνε 2,30.....
    Το γεγονος kitsaras ειναι οτι θα πληρωνοσουν το 2,30 στο 6,00 , δλδ θα ειχες βαλιου 160 %....
    Τωρα καταφερες το 2,30 να το πληρωθεις στο 3,13 , δλδ κατεβασες το βαλιου στο 36 % ....

    Δεν ειναι σωνει και καλα κακο το οτι φοβηθηκες αυτο που πονταρες αρχικα , αλλα εχασες 124 % απο το βαλιου που καταφερες στιγμιαια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τεράστια Κροατία, παίκτες ένας κι ένας. Αξίζει να σηκώσουν το τρόπαιο, το αξίζουν περισσότερο από όλους, το έχουν ήδη σηκώσει στα μάτια μου. Το Μουντιάλ του 2018 είναι της Κροατίας. Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φανταστείτε να πήγαιναν στον τελικό, σε τελικό Μουντιάλ! παίκτες σαν τους Στέρλινγκ, Γιανγκ, Ντέλε Αλι, Λίνγκαρντ, Χέντερσον. Θα μιλούσαμε για τρομερή ανωμαλία. Πάλι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αξια στον Τελικο η Κροατια με σπουδαίους παικτες ναι.
    Μεχρι το 70' ομως, στην μεσαια γραμμη η Κροατια ειχε μεγαλα προβληματα. Θα τολμησω να πω οτι δεν μπορουσαν να κάνουν τιποτα. Δεν υπηρχαν. Ηταν ανώτερη η Αγγλια.
    Ηρθε το 1-1 με την "καρατιά" και η Αγγλια φοβήθηκε ή δεν ξερω και εγω τι. Φανηκε η απειρια της ενω η Κροατία εδειξε την ανωτερότητα της. Μπορούσε και το 2-1 πριν το 90'.

    Αυτο με τα ονοματα ειναι σωστο Δημητρη αλλα αν περναγε η Αγγλία οπως λες, εγω παλι θα έλεγα δίκαια με την εικόνα που ειχα εως το 70'

    Και τωρα ομως δικαιο το αποτελεσμα. It 's not coming home.
    Γαλλια - Κροατια την Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μακαρι οι δυο φιναλιστ να μας προσφερουν εναν ονειρικο τελικο ....

    Γαλλια και Κροατια παναξια στον τελικο και οι δυο....

    Συμφωνω με το Νικο για το Κροατια -Αγγλια...

    υγ: Δημητρη βρηκαμε σπο μια φιναλιστ :). Εγω τη Γαλλια εσυ την Κροατια :)).Ας κερδισει ο καλυτερος , εμεις να δουμε θεαμα και προπαντως η μπυρα να ειναι παγωμενη , αυτο δεν το διαπραγματευομαι.... :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλησπέρα. Τρομερός ο δεύτερος ημιτελικός. Οι Κροάτες με συγκίνησαν. Πριν τη σέντρα οι αποδόσεις είχαν φτάσει στο 4,00-3,10-2,25. Ε, δεν ήταν σκάνδαλο?

    Τώρα πάλι, ο τελικός Γαλλία-Κροατία είναι στο 1,90-3,30-5,00. Δεν υπάρχει καμία, μα καμία λογική σε αυτό το σετ. Μανιπιουλάρουν οι μπουκ την παγκόσμια αγορά με τρόπο αριστοτεχνικό. Λένε στον κόσμο, αν είστε μάγκες παίξτε Κροατία, αλλά επειδή είστε προβλέψιμοι και θα παίξετε Γαλλία, θα σας την πουλήσουμε πανάκριβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα. Δημητρη τα ματς νοκ άουτ ειναι περίεργα.
      Να παίξω ρε παιδι μου Κροατία αλλα να τα δώσει για ολα να κερδισει μεχρι το 90'. Δεν γίνεται ομως αυτο. Το ζητουμενο ειναι μονο το Τρόπαιο. Ας ειναι και στα πεναλτι.

      Αρα παίζουμε προκρίσεις και κούπες.
      2.75 λοιπον.
      Οποτε τιποτα.

      Διαγραφή
  18. Καλημερα κι απο μενα.
    Οι πιθανοτητες για το ποιος θα σηκωσει το τροπαιο ειναι 70/30 υπερ της Γαλλιας.
    Αυτο δε σημαινει οτι σωνει κσι καλα θα το παρουν οι Γαλλοι , σημαινει ομως οτι ειναι ξεκαθαρο φαβορι.....Αυτο οποιος το αμφισβητει μαλλον πραττει ο ιδιος καποιο λαθος.

    Κοιταξα καλα τις αποδοσεις των δυο ματς...5,50 να παει στα πεναλτι....η κλεψια του αιωνα ....τουλαχιστον 10,00 θα επρεπε να το δινεις ρε γκισε.... 1,90 να παρει τη σεντρα ο ενας , 1,90 να παρει τη σεντρα ο αλλος.....μονα , ζυγα δικα σου εδω ρε γκισε....οτι να παιξω χανω....εδω να βρεις πελατεια να στα πονταρει να γινεις πλουσιος ρε γκισε (οχι οτι δεν εισαι)....σε εγρηγορση ο γκισες κι εμεις τον θελουμε νυσταγμενο......no bet διαρκειας το φαρμακο....

    Μου ηρθε μηνυμα απ το γκισε .....γιατι δεν παιζω , αν ειμαι ευχαριστημενος απ τις υπηρεσιες τους κλπ , αν εχω λεει παραπονο να τους το γραψω για να βελτιωσουν τις υπηρεσιες τους , εχει και κατι παπαριες του στυλ , 10ε δωρεαν στοιχημα και κατι τετοια....

    Γκισε ασε τα σαπια.....
    Δωσε αποδοσεις και παοζω οτι θες....
    Ααααα...στην Ταζμανια του nklaps τι αλλαξε ρε γκισε ??? Περισι εδινες κατι 10+ στα under....τωρα τι αλλαξε ??? Γι αυτο ΔΕΝ παιζω......καταλαβες ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλησπέρα.

    Νίκο, μόνο προκρίσεις παίζουμε στα νοκ άουτ, εννοείται. Κάποιες λίγες φορές, όταν το άνοιγμα των αποδόσεων είναι τεράστιο, αξίζουν και τα ασιατικά. Εδώ στο Γαλλία-Κροατία ας πούμε, ακόμα και το Χ2 έχει μια μικρή αξία στα μάτια μου. Ομως, όπως πολύ σωστά λέτε, με μικρές αξίες δεν κάνεις εύκολα λεφτά, πρέπει να περιμένεις το μεγάλο λάθος, το μεγάλο πλεονέκτημα αξίας.

    Η Κροατία αποδείχτηκε λίρα εκατό στο Μουντιάλ, 3 νίκες στους ομίλους, 3 προκρίσεις στα νοκ άουτ. Τώρα στον τελικό, πώς να κρίνεις τις αποδόσεις? Ο Μιχάλης λέει πως οι πιθανότητες είναι 70/30 υπέρ της Γαλλίας. Υπάρχει και η θεωρία πως στα μεγάλα ματς, και πιο μεγάλο από τον τελικό Μουντιάλ δεν ύπαρχει, επιβεβαιώνεται η σοφία του πλήθους, η τεράστια γκάμα των πονταρισμάτων οδηγεί τις αποδόσεις στη σωστή τιμή τους. Αν είναι έτσι, τότε το 1,40-3,00 της κατάκτησης συμφωνεί με την εκτίμηση του Μιχάλη ή και το αντίστροφο.

    Δεν ξέρω. Η αλήθεια είναι πως έκανα ανάληψη όλα τα λεφτά για να μην μπω στον πειρασμό να κοπανήσω την Κροατία. Δεν θέλω τη Γαλλία πρωταθλήτρια κόσμου, έχει ηλικιακά τα περιθώρια και για το επόμενο Μουντιάλ. Η Κροατία τελειώνει εδώ. Με ενοχλεί πολύ που η πιο νεανική και πιο ξεκούραστη ομάδα έχει μια μέρα παραπάνω στη διάθεσή της, είναι απαράδεκτο, θα έπρεπε οι ημιτελικοί να γίνονται την ίδια μέρα. Με προβληματίζει και το ότι η Κροατία τα έχει δώσει όλα, έχει τερματίσει το κοντέρ, δεν έχει κρυμμένους άσσους στο μανίκι. Ενώ η Γαλλία μέχρι τώρα παίζει συντηρητικά, εξοικονομεί δυνάμεις, δεν έχει δείξει πως αντιδρά αν τα πάρει στο κρανίο. Παντως το ποδόσφαιρο χρειάζεται ένα μεγάλο παραμύθι, έτσι λέω και θέλω, η έκπληξη της Κροατίας να ολοκληρωθεί. Οι Γάλλοι είναι μεγάλο έθνος, ας περιμένουν ένα άλλο Μουντιάλ όπου θα κοντραριστούν στα ίσα με τις μεγάλες δυνάμεις. Τώρα η τύχη πρέπει να ευνοήσει την μικρή Κροατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αν οι ομάδες ήταν πλήρεις και ισότιμα ξεκούραστες, θα συμφωνούσα με ένα σετ 40-35-25. 2,50-2,85-4,00. Θα έπαιρνα τη γκανιότα από τη Γαλλία και θα έδινα 2,22-2,85-4,00. Ο κόσμος θα αγόρασε Γαλλία (δυνατό φαβορί πάνω από 2,00!) και το σετ θα γονάτιζε στο 2,00-3,00-4,50 μπορεί και παρακάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα βέβαια, οι μπουκ το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να διαχειριστούν σωστά τη ροή των χρημάτων.

      Διαγραφή
  21. Δεν ξερω, αλλα και εμενα μου αρεσει το 40-35-25 του Δημήτρη. Και με αναγωγη και εκτίμηση αποτελέσματος 60-40 η κουπα.

    Ο καθενας τα βλεπει αλλιως.
    Εγω βαζω τα 10 παράλληλα Σύμπαντα.
    Αν επαιζαν 10 φορες σε 10 διαφορετικούς Κόσμους αλλα με τα ιδια δεδομένα, βλεπω 4 νίκες Γαλλιας, 3 με 4 ισοπαλιες και 2 με 3 Κροατια.

    Δεν εχει και πολυ νοημα αφου πλεονεκτημα δεν βλεπω.
    Αν τωρα η Κροατία παει προς το 6.00 (λεμε τωρα) και με draw no bet "της προκοπής" αντε να βαλω κατι συμβολικό.
    Μεχρι εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ !!!

    The first thing Pogba said to his team-mates in the dressing room after the 1-0 victory against Belgium in the semi-final on Tuesday was about 2016 - when they lost the European Championship final in the French capital.

    "We can't do like two years ago," he shouted, with all his team-mates and head coach Didier Deschamps listening around him. "There is one more game to go. We are not finished here. We stay calm, we win it and then we enjoy."

    Pogba and the other eight players who were there in Paris two years ago know exactly what happened against Portugal. France were the super favourites. They had beaten world champions Germany in the semi-final 2-0 and the trophy was theirs for the taking.

    "We got a bit complacent. We were too euphoric after beating Germany. We thought it was done," said striker Olivier Giroud. "This time it is different. We are not getting carried away. We are happy but we know the job is not done yet."

    Pogba offers a very honest mea culpa about the heartbreak of 2016. "The semi-final against Germany felt like we had won the final. We thought Portugal was a foregone conclusion. That was our mistake. Trust me, this time we won't make the same mistake. We will give everything and be strong to win it this time."

    The mental and collective strengths of this team are far superior to two years ago. They are hungry and determined. "Give nothing away, never," Deschamps kept telling his players in the dressing room before the Belgium game.

    They didn't. And they won't in the final either.

    https://www.bbc.com/sport/football/44808197

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο πρασινος γκισες λεει να σηκωσει το τροπαιο η Γαλλια 1,40 και η Κροατια 3,00.....σχεδον 70/30 το βλεπει κι αυτος , συμφωνει μαζι μου .Αν η Κροατια ειναι 40% δλδ 2,50 μεχρι το 3,00 που το δινει εχουμε πλεονεκτημα 20% σε ματς που θα το πονταρει οοοολος ο πλανητης??
    Υποκειμενικο μεν , αλλα νομιζω οτι το ματς ειναι 70/30 για τον απλουστατο λογο οτι σ αυτο το ματς , το συγκεκριμενο , ο γκισες δεν κανει λαθος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο γκισες για να βγαλει αποδοσεις εδω εχει επεξεργαστει πανω απο 100 παραμετρους , εγω το σεβομαι και το ασπαζομαι αυτο ....δε νομιζω οτι κανει λαθος γιατι τη Δευτερα θα στειλει καμποσους στον ΟΑΕΔ.....

      Διαγραφή
  24. Συνειδητοποίησα μολις τωρα οτι καταγραφονται πονταρίσματα στον...
    Μικρο Τελικο! Ναι! Στο ματς των καταδικασμενων αν έχετε το Θεο σας. Στο ματς του τιποτα. Στο ματς που δεν εχω καταλάβει γιατι πρεπει να γίνεται. Ελεος!

    Και ααρωτιεμαι τωρα ρε γ...το, ποσο απελπισμένος, απογοητευμένος, και στοιχηματικά αγ...τος πρεπει να ειναι κανεις για να πονταρει σε αυτον τον παρα φυσει ποδοσφαιρικό αγωνα. Ποσο πιο no bet μπορει να ειναι ενα ματς? Ο ορισμός του no bet.

    Ανάθεμα το δηλαδη. Θες να παιξεις στο Μουντιαλ. Οκ. Κατανοητο. Δεν σου εφτανε ο ...θρίαμβος της κανονικής σεζον. Θες κι αλλο θρίαμβο. Ενταξει. Αλλα πρεπει να παίζει κανεις τα πάντα? Ολα πρεπει να τα παιζει?

    Συνελθε ρε φιλε! Μικρό Τελικο την τυχη μου? Ο αλλος σε διαβαζει και θα καταλάβει ΤΙ απο στοιχημα? Τι δείχνεις ετσι?

    Ημαρτον ρε!
    Που παμε?
    Tinaftore!

    ΥΓ nklaps εχει παρει αναποδες.
    Ε ενταξει τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα αμα δεις και ενα σχολιο που εκανε ο αλλος....για χρυση μπαλλα η χρυσο γαντι εχεις καμμια ιδεα ??? Ρωταει !

      Εδω τωρα εχουμε δυο εκδοχες:
      1) Τον εχουν παρει χαμπαρι και τον τρολαρουν με τετοιου ειδους ερωτησεις
      2)Οντως ρωτουν για να παρουν γνωμη μιας και με οποιον δασκσλο θα κατσεις τετοια γραμματα θα μαθεις...

      Και στο κατω κατω για σκεψου να τπυ απαντησει ο mitsaras....εδω φιλε δεν παιζουμε τετοια , παιζουμε σοβαρο στοιχημα....και να απαντησει ο αλλος....δε μου λες ρε φιλαρα , οι καρτες που επαιξες προχτες σε τριαδα και τετραδα ηταν σοβαρο στοιχημα ?????
      Και οχι τιποτα αλλο δλδ , απλα μας τα εχει πριξει ολη τη χρονια κι αυτος και καποια προβατα που σερνει απο τη μυτη για καποια δηθεν στοιχηματικη φιλοσοφια , και οτι δηθεν δειχνει το δρομο.....και να....εσεις καντε τη δικη σας χημεια.....παιζει οτι σκατα πεταει στη στοιχηματιλη πιατσα , εχει χασει 28.000μπναδες στην τετραετια και υποστηριζει οτι αντιπροσωπευει μια στοιχηματικη φιλοσοφια......ημαρτον δηλαδη!!!

      Διαγραφή
    2. Ασε το οτι ζει απο τα κερδη του στο στοιχημα.... :))
      Αυτο κι αν ειναι.... :))
      Κερδιζω λεμε....
      Κερδιζωωωωωω....

      Διαγραφή
  25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μαζεύεται το σετ του τελικού.
    2,00-3,25-4,50 αυτή τη στιγμή.
    Για να δούμε πού θα σταματήσει.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2.05 - 3.25 - 4.33

      No bet οταν το διπλο ηταν 5.00.
      Οχι τωρα...

      Μπιρες ετοιμες.

      Διαγραφή
    2. Χα!
      Το διπλό 4,33 από 5,00.
      Η κατάκτηση 1,50-2,62 από 1,40-3,00
      Το +0,5 της Κροατίας 1,84 από 2,00.
      Τώρα βέβαια γίνεται πιο ελκυστική και η Γαλλία.
      Εμείς όμως είμαστε με τους Κροάτες.

      Διαγραφή
    3. Με οποιον θες ειμαστε ρε! Τι ζορι τραβάμε;
      Εγω θελω στο τελος να το παρει αυτος που θα το αξιζει.
      Μεγάλη κουβέντα αλλα αυτο θελω.

      Διαγραφή
    4. Νίκο, 4,00 το διπλό. Τους γονατίσαμε.
      Αύριο το πρωί συμπληρώνουμε βιογραφικά για Pinnacle, χαχαχα.

      Διαγραφή
  27. Τώρα τί να πεις για αυτά που συμβαίνουν ?

    Νάτος ο δράστης του αυτογκόλ, λέει. Οχι τον δράστη, την αδελφάρα που βούτηξε για να πάρει το φάουλ να δείξετε, αυτούς τους π.....δες να δείχνετε που έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Και εκεί που ζητήσαμε λίγη τύχη για την Κροατία, να και το χέρι, να και το 2-1.

    Να νικήσει ο καλύτερος λοιπόν. Να νικήσει αυτή η ξεφτιλισμένη η Γαλλία που κάθεται πίσω, που παίζει μόνο με γιόμες προς τον Εμπαπέ. Να κερδίσει η ομάδα με τον Αιθίοπα μαραθωνοδρόμο. Και τη γελοία μαριονέτα που εκτελεί τα πεναλτι. Αυτή είναι η Γαλλία.

    Είμαι έξω φρενών. Ελπίζω σε άλλο ένα κροατικό έπος. Το έχουν το γκολ, το θέμα είναι να το βάλουν.

    Ελα καλή μου Κροατία, δείξε τους τί σημαίνει μπάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμερα είδα για πρώτη φορά σε φωτογραφία τον πανηγυρισμό του Γκριζμάν στο πέναλτι και έμαθα τί σημαίνει. Ε, είναι σιχαμένος ο παίκτης αυτός (όταν έπαιζε στη Σοσιεδάδ έτριβα τα μάτια μου) γιατί πιάνει τα τέτοια του με το αριστερό χέρι και με το δεξί σχηματίζει το αγγλικό L που υπονοεί τη λέξη λούζερ. Είναι λένε χορευτική κίνηση από κάποιο βιντεοπαιχνίδι. Μάλιστα. Και δεν έχει βρεθεί ένας οποιοσδήποτε να του πει πως είναι προσβλητική αυτή η συμπεριφορά. Ο ίδιος παίκτης λίγα λεπτά πριν έχει σωριαστεί μόνος του στο έδαφος χωρίς να τον έχει αγγίξει ο Μπρόζοβιτς, ο διαιτητής τρώει το θέατρο, σφυρίζει το φάουλ και αμέσως ακολουθεί το αυτογκόλ του Μάντζουκιτς. Η Ιστορία γράφει 4-2 για την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία και ελάχιστοι λοξοί θα θυμούνται πως ξεκίνησαν οι αναποδιές εκείνου του τελικού. Δεν πειράζει, είναι μεγάλη σκρόφα η ζωή και το ξέρουμε καλά.

      Τέλος πάντων, να είστε καλά παιδιά, ελπίζω από Σεπτέμβρη να έχουμε την όρεξη και τις επιτυχίες της περσινής σεζόν. Υγεία και καλά μπάνια σε όσους αγαπούν τη θάλασσα.

      https://www.youtube.com/watch?v=v5fNtzXf5_Y
      (ωραίο μελαγχολικό τραγούδι για τη θάλασσα, το είχα ακούσει πριν 15 περίπου χρόνια στο ραδιόφωνο και μόλις πρόσφατα εντόπισα ποιό ήταν, μαγική η στιγμή της ανακάλυψης)

      ΖΗΤΩ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !

      Διαγραφή
  28. Τσοντα στην ΕΡΤ στις 7 και 25 το απογευμα ?????

    Ελεος..... :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σκυλια του πολεμου..ενα πολυ μεγαλο μπραβο στους παικτες της Κροατιας για το καταπληκτικο ποδοσφαιρο και την μεγαλη θεληση να παιξουν μεχρι τελικης πτωσης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ειδαμε 90' ματσαρα...
    Χορτασαμε γκολ...
    Το σηκωσε ο καλυτερος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Από τις πιο θλιβερές και άδικες σελίδες του Μουντιάλ.
    Δίπλα στους Μαγυάρους και τους Ολλανδούς, οι Κροάτες.
    Αλλοι σηκώνουν το Ζιλ Ριμέ, άλλοι είναι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το αντιποδόσφαιρο του Ντεσάμπ, με παίκτες αξίας δισεκατομμυρίου.
    Και το υπέροχο, ομαδικό ποδόσφαιρο της μικρής Κροατίας.
    Η κυνικότητα των Γάλλων και η τέχνη των Κροατών.
    Χωρίς φάσεις, τέσσερα γκολ. Αμα γαμιέται ο Δίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ακριβως ειναι. Οι κροατες επαιξαν καταπληκτικη μπαλα με τρομερη τεχνικη και δυναμη βγαινανε πρωτοι στις μπαλες σεντρες ξυραφιες και μεχρι το 60 καθε επιθεση τους μυριζε γκολ αλλα......ολα αυτα (το εχουμε δει πολλες φορες το εργο) δεν αρκουν για να σηκωσεις το κυπελλο.Η Γαλλια δικαια κατα την γνωμη μου το σηκωσε και στο τελος θα κανω μια μικρη γρηγορη αναλυση του τελικου. Καταρχας να πω οτι την ομαδα της Γαλλιας την ειχα στο μυαλο μου ως ενα απο τα μεγαλα φαβορι για την κατακτηση του τροπαιου απο την αρχη με το απλο σκεπτικο οτι αποκλειεται ολοι αυτοι οι παικτες που φαινοταν να κανουν περιπατο μεχρι τον τελικο στο προ διετιας γιουρο και στον οποιο τους εκλεψε το κυπελο ο Σαντος ολοι αυτοι λοιπον να ξεχασαν την μπαλα.Εαν δεν ειχα τις εμμονες μου ...το κυπελο 3 συνεχομενες φορες ευρωπη σπαζοντας παραδοση 70 χρονων μια μια και αυτη τη φορα θα παει
      κατω, η βραζιλια η Αργεντινη ο Μεσι ο Νευμαρ και τριχες κατσαρες πολυ απλα θα επαιζα κατακτηση Γαλλια απο την αρχη . Ειδικα δε απο την δευτερη αγωνιστικη το διεγνωσα αυτο και το εγραψα πολλες φορες και εδω αλλα ειχα πονταρει ειδη στις 2 ομαδες και τελος.

      Διαγραφή
    2. Λοιποοοοοον. Παμε τωρα στα του τελικου.Κατα την γνωμη μου οποια ομαδα χωρις βαρια φανελα φτανει αξια σε τελικο οπως τωρα η Κροατια θα συμβουλευα τους προπονητες των ομαδων αυτων να βαζουν ολη την ημερα και να βλεπουν τα ντι βι ντι απο τρεις τελικους. Ο ενας ειναι ο προπερσυνος του γιουροπα λιγκ αναμεσα στους μπαλαδορους γρηγορους και εξαιρετικους νεαρους ποδοσφαιριστες του Αγιαξ απεναντι στους επαγγελματιες του μουρινιο μαντσεστερ γιουν 2-0 γεια σας. Ο δευτερος ο φετινος γιουροπα Ατλετικο με Μαρσειγ 3 τα μπαλακια καληνυχτα. Και ο τριτος ο πριν λιγες ωρες.4 τα μπαλακια χωρις να παιξει μπαλα. Και τωρα απαντω ευθεως στον Δημητρη . Ο Ντεσαμπ δεν πηγε την ομαδα στον τελικο για να παρουσιασει θεαμα. Ειχε τους παικτες αν ηθελε να το κανει και θα βλεπεαμε θεαμα που δεν το χουμε
      δει ξανα .Στον τελικο πηγε απλα .... να καθαρισει τη δουλεια!!!

      Διαγραφή
  33. Συγχωρέστε με παιδιά, αλλά είμαι πολύ αναστατωμένος.
    Πάντως, όσα έγραψα τα εννοώ απολύτως.
    Και δεν αλλάζω γνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κοιταξτε ποσο πορνη ειναι η μπαλα...
    Κοιταξτε πως σε στελνει απ τον παραδεισπ στην κολαση....
    1)ημιτελικος Αγγλια - Κροατια , γκολ ο Ματζουκιτς στην παραταση....η Κροατια στον τελικο και ο Ματζουκιτς στπν παραδεισο...
    2) σημερα σεντρα ο Γκριζμαν ...αυτογκολ ο Ματζουκιτς...στην κολαση κατευθειαν...
    3) γκολαρα σημερα ο Περισιτς....στον παραδεισο....μετα κανει το χερι-πεναλτι , στην κολαση κατευθειαν...
    Η μπαλα ειναι πορνη παιδες....εγω προσωπικα γι αυτο τη λατρεψσ....δειτε τι κολπα κανει η πορνη η μπαλα οτσν εχει κεφια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τωρα που βρηκε ρυθμό ο Μητσαρας, τελειωσε το Μουντιάλ!
    Ενα δυο ματσακια ακομα και θα έμπαινε θριαμβευτής καβαλα στο αλογο.
    Ολα θεμα timing...
    :)

    Κυνικη η Γαλλια. 4 γκολ εβαλε ομως αρα δίκαια το πηρε.
    Με συγκινησαν οι Κροάτες. Το 1ο 15λεπτο δεν υπηρχε Γαλλία. Δεν ακουμπησαν μπαλα. Τυχερο το αυτογκολ. 1-1 γκολαρα. Χερι πεναλτι. Και στο 3-1 παπαλα.
    Ήμουν με Κροατία αλλα 4-2 εγραψε και τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαζω στοιχημα οτι θα το πει αυτο!!!
      Ρε γκισε ποσο δινει να το παιξω ???
      Δε μιλας ρε γκισε γι αυτο σε παω....ειχε πει καποτε ο καφετζης.... :))

      Διαγραφή
  36. Ο Μπαπε δε δεχτηκε να παρει τα λεφτα που του αντιστοιχουν ως πριμ κλπ κλπ απο το μουντιαλ.....
    Χαρισε μισο εκατομυριο ευρω σε φιλανθρωπικους σκοπους...
    Να ειναι καλα το παιδι , και εις ανωτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παρακατω σχολιο αφαιρεθηκε μετα απο παρακληση προσωπικου φιλου.
      Στεργιο οκ , για σενα ....

      Διαγραφή
  37. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλησπερα. Παμε ενα για ζεσταμα:

    Παρασκευή Πρεμιερ Ιρλανδίας
    Σεντ Πατρικς (1.33) vs Λιμερικ (10.00)

    Δειτε απλα φόρμα Σεντ Πατρικ: 0-0-7! Θα μπορούσε να ειναι και απο ταινια. Πατε καλα ρε? Και 3 ηττες με τριαρες στα 3 τελ. εντος.

    Θα μου πεις, δεν κοιτας και τα μουτρα της άλλης? Ε ναι δεν ειναι και τα καλύτερα αλλα στα τελ 6 δεν χανει τα 3 και εκτός μετρα 3-3-6. Δεν θα πεσουμε και απο τα συννεφα αν καν διπλο.

    15% δινω στη Λιμερικ. 10.00 με πληρώνουν και 8.00 το draw no bet.
    Μετα απο διακοπή? Ναι αλλα μιλσμε για 10.00 οχι για 2.50.

    Pre ή live?
    Αυτο ειν το ερώτημα.

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή