17 Σεπ 2018

"το ασχημόπαπο του γκισέ"



Γεια σου ρε γκισέ, ετοιμασίες βλέπω, έβαλες τα καλά σου, ξεκινούν τα αστέρια και θα φας καλά. Τέτοια ματσάκια να χες κάθε μέρα και δεν ήθελες τίποτε άλλο…

Ποιες Αγγλίες, Ιρλανδίες, και Τασμανίες; Στην γκλαμουριά είναι το χρήμα, ομάδες γνωστές ποντάρονται πιο εύκολα, από ομάδες που δεν τις ξέρεις ούτε ο μπακάλης της γειτονιάς τους. Δώσε χλιδή στον «αιώνιο» παίκτη και θα σου καταθέσει και το τελευταίο ευρώ, χωρίς να ζητήσει τίποτα πίσω.

Από τις αυριανές αποδόσεις των Ατλέτικο, Ντόρτμουντ και Νάπολι καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για αποδόσεις της πλάκας - δεν θέλει και ειδίκευση να δεις την κοροϊδία; Να χάσεις κανένα από δαύτα και να θες κάνα δίμηνο να συνέρθεις. Κι άμα στο δίμηνο μέσα πάθεις άλλη μια στραβή πας για του χρόνου…

Η στραβή είναι μέρος του παιχνιδιού μας, αν ο τρόπος που παίζεις ρε αδελφέ κάνει την στραβή να μοιάζει με λυπητερή, κάτι κανείς λάθος. Γι αυτό και το αουτσάιντερ πολλές φόρες δεν το σκιάζει καμία στραβή, γιατί ξέρει πως μια καλή αρκεί, για να ξορκίσει κάμποσες στραβές μαζεμένες.

Υπάρχει δηλαδή η δεύτερη και η τρίτη ευκαιρία όταν κυνηγάς αουτσάιντερ – στα «άχαστα» η δεύτερη συνήθως είναι και η φαρμακερή.

Γελάς μωρή κουφάλα γκισέ και από μέσα σου ξέρω λες –« δεν πα να λες, δεν πα να κλαις, μπροστά σου πάλι, αύριο θα παιχτούν ομορφιές.»

Και πως μωρέ θα προσεγγίσεις το Λίβερπουλ – Παρί; Έχει ρίξει λίγα παραπάνω σπόρια στην έδρα ο γκισές και ρεμβάζει τους συνωστισμούς μπροστά του, να μην χαθεί το κελεπούρι. Να το δεις να το ευχαριστηθείς, γιατί να πρέπει και να το ποντάρεις κιόλας;

Πέσε με τα μούτρα σε μια, δυο λίγκες και άλλαχτους τα φώτα, μέχρι να γίνεις ειδικός. Στο κουμάρι ταιριάζει γάντι το «πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης». Δεν μπορείς να είσαι καλός σε όλα και ειδικά δεν μπορείς να είσαι καλός εκεί που ο μπουκ δεν σ αφήνει να δείξεις τα προσόντα σου.

Έχουμε και στα δικά μας μια εμβόλιμη αγωνιστική σε δόσεις για την Τσάμπιονσιπ – καλό είναι να θυμηθούμε εδώ πως ζύγωνε στους μονοπωλιακούς γκισέδες ο «αιώνιος» παίκτης στα πρώτα του στοιχηματικά βήματα.

Πήγαινε που λέτε ο μάγκας και έβαζε μόνο παιχνίδια της Τρίτης σε ένα παρολί και την άλλη μέρα να σου πάλι στον γκισέ για το νέο παρολάκι της Τέταρτης. Τι κατάφερνε; Να διπλασιάζει την χασούρα του. εσείς τι λέτε να κατάφερνε;

Στρατηγική σε βάθος χρόνου, υπομονή, καρτερικότητα – άγνωστες λέξεις στους θαμώνες των πρώτων γκισέδων,  γι αυτό και οι λίγες πιθανότητες που είχε ένα παρολί να μην πάει στον κουβά είχαν εξανεμιστεί την ώρα που γράφονταν.

Ρε λέμε υπήρχαν παρολί για Σάββατο μεσημέρι, Σάββατο απόγευμα και για αργά το βράδυ – οι μάγκες  με το που έριχναν στον κουβά το ένα, έπιαναν το μολύβι για να συμπληρώσουν το άλλο – συνήθως στο πόδι.

Και με την γκανιότα – χαράτσι του ΟΠΑΠ έκλαψαν μανούλες…

Ο Nklaps έριξε κάτι σκέψεις για αύριο στην βασική ιδέα του μπλοκ. «κυνηγάμε το αδύνατον, γιατί στο στοίχημα μόνο αυτό είναι δυνατόν»

Ίπσουιτς(4,34) – Μπρέντφορντ(1,83) – η δεύτερη ταξιδεύει στην έδρα της τελευταίας, μια χαρά είναι η απόδοση στο διπλό. Μάλιστα… και γιατί θησαυρίζουν οι γκισέδες; Να πάρουμε κάνα δάνειο να επενδύσουμε στα σίγουρα. Είναι όμως τόσο απλά τα πράγματα;

Στην έδρα της η Μπρέντφορντ μετράει 4 στα 4, μα εδώ η άχαστη παίζει εκτός. Μηδέν νίκες, και οι τρεις εξορμήσεις της ήταν σε ομάδες από την ενδέκατη θέση και κάτω, δεν κέρδισε καμία – Χ σε Άστον Βίλα και Στόουκ και ήττα από Μπλάκμπερν. Γκολ έχει βάλει μόλις τρία και άρπαξε τέσσερα, την ιδία ώρα που εντός έχει 7-2.

Αξίζει το δάνειο για την λεγάμενη; Τι λέτε.

Η άλλη η ταλαίπωρη στον πάτο βρίσκεται, αλλά στην έδρα της δεν έχει χάσει κανένα από τα τρία που έδωσε. 4 – 4 στα γκολ, με Μπλάκμπερν, Άστον Βίλα και Νόριτς. Πέρσι την καθάρισε η Ίπσουιτς με 2-0 και σε 8 επισκέψεις στο Portman Road η Μπρέντφορντ έχει μόλις μια νίκη.

Υπάρχει πίεση λέει στην Ίπσουιτς – και που να ξέρω εγώ που θα σκάσει η βαλβίδα. Και όσο πέφτει το διπλό αρχίζει το ασχημόπαπο να μοιάζει με κύκνο…













91 σχόλια:



  1. Καλημερααα...
    Ο συντονιστης ειναι σοβαρα απασχολημενος , ζαχαρωνει μια Κινεζα με ομορφα προσοντα :)
    Λεω να μεταφερω εδω τα ματς που αναφεραμε για σημερα ετσι να τα εχουμε πλησιον μας , για γουρι .

    nklaps17 Σεπτεμβρίου 2018 - 9:29 π.μ.
    Καλημερα στον Καφενέ.

    Εμβόλιμη Αγωνιστικη για την Τσαμπιονσιπ (όχι... Τσαμπιονς Λιγκ!) Τρίτη και Τετάρτη. Μπορούμε να κάνουμε καποιες πρώτες σκεψεις.

    Αστον Βιλα (1.44) - Ροδεραμ (9.00). Εδω μιλαμε για "φαβορί της πλάκας" η Βίλα έχει μία νίκη στα τελευταία 6 και μάλιστα την εκανε στις... 11 Αυγούστου με τον κόσμος στις παραλίες και τα σχολεία κλειστα. Θα μου πεις, και η Ρόδεραμ 0-0-3 εκτός εχει. 3 ήττες. Ναι, αλλα αυτοή τουλάχιστον νίκησε 3 φορές στα τελευταία 6, δεν μπορείς να την ξεφραγεις έτσι με ένα 9.00.
    Μαλλον λαιβ εδώ γιατί δεν μπορεις να εμπιστευτείς εύκολα μία ομάδα με 0-0-3 εκτός εδρας για διπλό pregame. Live και ας φαει γρήγορα 2 γκολ να αλλαξουμε κανάλι. Αλλιως το βλεπουμε εκεινη την ωρα.

    Γουεστ Μπρομ (1.90) - Μπριστολ Σιτι (4.50). Η Μπριστολ είναι κούκλα και αήττητη εκτός (2-1-0), με 4 σερί νίκες στα 4 τελευταια. Βέβαια και η άλλη κούκλα τρόπον τινά είναι και αυτό το 4.50 στο διπλό φανταζει λίγο για τα δικά μας δεδομένα. Ας γίνει 5.00 να αρχίσουμε τη συζήτηση.

    Τέλος (το καλύτερο), η Μπόλτον. Μιντλεσμπρο (1.44) - Μπολτον (8.00). Η Μιντλεσμπρο είναι η καλύτερη φορμα (μαζί με την Μπριστολ) της Κατηγορίας. Αλάνθαστη εντός και σωστό φαβορί. Δείτε το 1.44 της Μθντλεσμπρο και το 1.44 της Βίλα. Ιδια είναι? Οχι. Αλλα η Μπολτον με όλα τα στραβά της, είναι αήττητη εκτός με 2 διπλά σε 3 ματς. Το ένα διπλό δε (1-2 τη Μπρομ) το θυμάμαι πολυ καλά για μια σειρα από λόγους. Νομίζω ότι αυτό το 8.00 (8.50 ηταν χθες) είναι λίγο απρεπές για ομάδα αήττητ εκτός με 2/3 διπλά.


    fairplay17 Σεπτεμβρίου 2018 - 10:52 μ.μ.
    Καλησπερα
    Να βαλω κι εγω αλλα δυο ματς για μελετη
    Στοκος (1,90)- Σουονσι (4,50). Ο Στοκος σε τρια εντος εχει 1-1-1 , και συνολικα σε 7 ματς μια νικη . Η Σουονσι στα τρια εκτος εχει 2-1-0 και συνολικα σε 7 ματς 3-3-1. Με αλλα λογια η μια εχει μια νικη στα 7 και η αλλη εχει μια ηττα στα 7 . Υπερβολικο το 4,50....

    Νοτιγχαμ (1,80) - Σεφ Γουεντ (4,50). Η Νοτιγχαμ κι αυτη μια νικη στα 7 . Η Γουεντ στα 4 τελευταια τα παει μια χαρα βαζοντας 2γκολ ανα ματς και αν δεις και την προιστορια εδω βαζεις τα γελια......4/4 εχει η Γουεντ . Φαβορι της πλακας και τα δυο αλλα για να παιξουμε pre εχουμε απαιτησεις .
    Παμε live και στα δυο και βλεπουμε....

    Απο του συντονιστη το καλυτερο ειναι η Μπολτον .
    Στη Ροδεραμ για να μπλεξω θελω 10,00 .....


    Η Ροδεραμ επεσε στο 7,00 σκασιλα μας βεβαια γιατι ετσι μας βγαζει απ την υποχρεωση ο γκισες.

    Η Μπολτον που παιζει αυριο εφτασε 9,00 . Αντε λιγακι ακομα να παρουμε το 10,00 :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσυπογράφω.

      Ο faiplay φοβάται λέει την Μπολτον στο 9.00, αλλά (την ίδια Μπολτον!) στο 10.00 τη θεωρεί ευκολάκι!
      Καταλαβαινετε για τι διαστροφή μιλάμε εδώ στον Καφενέ!

      ΥΓ. Ως προς το "διαστροφή", μιλάμε για "τούμπανο" η Κινέζα!
      4 χιλιάδες μιλιαμπερώρια στα κυβικά αυτά εγώ προσωπικά δεν έχω ξανα-ματα-δεί!

      Διαγραφή
    2. Με τις ιδιες 11αδες , με τις ιδιες ειδικες συνθηκες , με τα ολα ιδια ......
      Διαστροφη φιλε ειναι να βαζεις πακετα στον ασο της Μιντλε και να σταματας οταν φτασει το διπλο της Μπολτον στο 9,00 . Βαζεις που βαζεις ρε.....βαλε κατιτις ακομα να παει 10,00 να παιξω κι εγω ο χριστιανος......σεφτε δεν εχω κανει ακομα .

      Διαγραφή


  2. Το ασχημοπαπο λεει ο Μπαζ...

    Εγω διαβαζω οτι πριν λιγες μερες πεθανε η μορφη - θρυλος της Ιπσουιτς , ο Κεβιν Μπιτι .Η ατμοσφαιρα θα ειναι φορτισμενη .....αν θελουν να αφιερωσουν στη μνημη του την πρωτη τους νικη για φετος ειναι η καλυτερη ευκαιρια .....

    Αν εχουν ορκιστει κιολας .....μια χαψια την κανουν την αλλη.
    Ορκιστηκαν ομως ?
    Εδω σε θελω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (απο το itfc.co.uk)

    BOSS LOOKING TO SALUTE MEMORY OF "BEAT" IN STYLE
    'I’m sure Kevin will be watching from above, kicking every ball'


    Paul Hurst is looking for his Town side to put in a performance tonight fitting of the memory of Kevin Beattie.
    The Club will pay tribute to the Blues legend, who sadly passed away on Sunday, with a minute’s applause before kick-off against Brentford.
    “I didn’t know Kevin personally but being in the game a long time I was aware of what a top player he was and I’ve found out since I’ve been at the Club how he is held in such high esteem by the supporters and the players he played with,” writes Paul in his column in tonight’s matchday programme.
    “Hopefully we can put in a performance that he would be proud of and I’m sure Kevin will be watching from above, kicking every ball and hoping we can get the win that we need - and obviously we do need to start winning football matches.
    “It’s a test of character for everyone at the moment, for the players; for the staff and for me. I’m fully aware of that.”

    Στο περίπου αυτό που θες Μιχάλη.
    Δεν λέει "δωσαμε όρκο", από πριν, για ευνόητους λόγους, αλλά αν κερδίσουν θα του πουν ΜΕΤΑ!

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mου φτανει αυτο....ας το πουν μετα ....αν θελουν ας του αφιερωνουν και ενα ενα τα γκολ , εγω τα σημαδια μου τα εχω ......παω pre αλλα late μηπως κλεψω το 5αρι , δε ζηταω υπερβολες , 5,00 ειναι το οριο μου για να μπω .
      Αντε μηπως κανω σεφτε αποψε.......:)

      Διαγραφή
    2. Δεν εδωσε 5,00 ο γκισες .
      Κοιτα να δεις που σε γλυτωνει με την τσιγκουνια του....
      Αντε να δουμε ποτε θα κανω σεφτε....

      Διαγραφή
  4. Παιξαμε pre τη Μπολτοναρα του sv.....

    στο 27΄ ειναι 0-0
    παμε να το κλεψουμε ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  5. Lost ο σεφτες . Ηθελα να αρχισω τη χρονια με νικη αλλα δε βγηκε . Χαμηλα τη μπαλα , αναζητουμε το επομενο που κερδιζει .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βλέπω ένα κατεβατό τώρα για το ΟΥΕΦΑ και με πιάνει ζαλάδα. Ποιο να αρπάξεις; και ποιο να ρημάξεις; Τι διαλογή να κάνεις εδώ και με ποια κριτήρια; κάτσε καλά ρε...

    Γκισέ, χθες σου δώσε φιλί ζωής η Σίτι - περάσαν όλα τα φαβορί και στράβωσε τούτο το άχαστο. δυστυχώς αυτός είναι ο δρόμος των φαβορί - όλο και κάποιο θα σπάει...

    Για να δούμε αύριο τι θα έχει για Αγγλιδούλες.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δινω 3 ματς για μελετη
    Φινλανδια....Ελσινκι - Ροβανιεμι 2 @ 8,50
    Ιρλανδια......Γουοτερφορντ - Σλιγκο Ρ. 2 @ 5,25
    Ιρλανδια 1 .. Λινγκφορντ - UCD 2 @ 4,50

    O Aι Βασιλης μ αρεσει πιο πολυ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλησπέρα σε ολους.....χαζευω ουεφα στην τηλεοραση κ μια πρωτη ματια σε καποια αυριανα ματς.
    Ελσινκι-Ροβανιεμι: 55-30-15 (και ειμαι αυστηρος με την Ροβανιεμι). Το 8,5 νομίζω αδικεί την φιλοξενουμενη.
    Ουέξφορντ-Άθλόουν Τάουν (ΕΙΡΕ 2η κατηγορια): (1,50-6). Οι δυο τελευταιες της βαθμολογιας παιζουν , ντερμπι ουραγων......1,50 το φαβορι κ εχει να κερδισει από 6-7-2018, εντός δε από τον Απριλιο του 18 (δεν γνωριζω αν ειναι για το ιδιο πρωταθλημα η το περσινο) οπου κερδισε την αυριανη αντιπαλό της με 7-0!!
    Η φιλοξενούμενη είναι ουραγός, προέρχεται όμως από 2 σερί Χ το ενα με την τρίτη της βαθμολογιας Σελμπουρν εκτός εδρας. Για μενα το ματς ειναι 50-30-20 και θα κινηθω στο live εκτός αν το διπλό φτάσει στο 7 οπότε ισως το πονταρω απο πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα, με τρώει το χέρι για Νοτς Κάουντι, 4αράκι πληρώνει στην πράσινη. Τελευταία και καταϊδρωμένη δεν λέω, αλλά και η άλλη η Νορθάμπτον χάλια είναι με 4 βαθμούς παραπάνω. Η Κάουντι πήγαινε τρένο πέρυσι και φέτος κοκομπλόκο. Δεν ξέρω τι άλλαξε. Μπας και θέλουν να φάνε τον κόουτς; Δεν έχω και που να διαβάσω ρεπορτάζ. 24 γκολ άρπαξε σε 8 ματσάκια. Έπαιξε βέβαια και σχεδόν με όλο το top 5 της βαθμολογίας. Δεν πάω με τη λογική του στυλ ότι κάποια στιγμή θα πάρει τα πάνω της αλλά με τη λογική ότι μπορεί να βάλει περισσότερα γκολ απ' τη Νορθάμπτον.

    Ψες έπιασα τον εαυτό μου σε δεύτερες σκέψεις να λέει θέλω κάτι παραπάνω απ' το 4αράκι. Άτιμε καφενέ τι μου χεις κάνει. Αλλά μάλλον προς τα κάτω θα πάει όπως στους υπόλοιπους γκισέδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπερα.
    Ολοι ραντεβού στην Κονσόλα του λάιβ σημερα στις 6:30μμ στο Ελσίνκι - Ρπβανιέμι του fairplay!
    Εκανα και το σχετικό ...τουή.

    Για αύριο δεν έχω κάτι ιδιαίτερο και φοβάμαι ότι στις Μικρές Αγγλιδούλες δεν έχουμε πολλά ματς που να λένε κάτι. Μακάρι να βγει η Νοττς του Ερικ με το άλλο το φαβορί της πλάκας.

    Πήγα μία βόλτα στην Allsvenskan στο Ελφσμποργκ (1.70) - Ερεμπρο (4.75)

    Η Ελφσμποργκ εχει να κερδισει για τη Λίγκα από... 8 Ιουλίου και έχουμε 21 Σεπτεμβρίου και είναι καρα-φαβόρα του 1.95.
    Η Ερεμπρο είναι αξιοπρεπής με 10 βαθμούς πάνω από τη φαβόρα μας με 5 νίκες σερί και 4-3-3 εκτός.
    Η τιμή δεν είναι αυτό που θέλω. Το... 5.40 θα ήταν το ιδανικό. Δεν ψήνομαι δηλαδή στο 4.75, ενώ να πω ότι η νίκη της Ελφσμποργκ στις 8 Ιουλίου ήταν με (ποιον λέτε?) το... δικό μας αουτσαιντερ. Ναι, την Ερεμπρο.
    Να τα λεμε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1-0 ΗΤ Ελσινκι.
    Σβου.

    Λοιπόν πριν λίγο ήρθε στη δουλειά μία κοπέλα και πιάσαμε τη συζήτηση.
    Μου είπε ότι θα πάει για σπουδες στην Αγγλία και τη ρώτησα "σε ποιά πόλη" και απανταει:
    "Αποκλείεται να την ξέρετε"!

    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    Αποκλείεται λέει

    :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συνεχίζω εγώ σοβαρά:
    "Ε, πείτε μου, ποιά πόλη".
    Λέει αυτή "δεν υπάρχει περίπτωση να την ξέρετε". και μετα αποφασιστικά: "Μπορνμουθ"!
    :)))))))))))

    Μπορνμουθ!
    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Μπόρνμουθ!!! Μα φυσικά και ξέρω τη Μπορνμουθ!

    "Αλήθεια?", λεει αυτη αθώα!

    "Μα και βέβαια! Εχω πάει!", απαντω.

    "Εχετε πάει???" λέει αποσβολωμένη.

    Εγώ: "Εχω πάει...."

    .........

    (χαμηλοφωνα)
    ".....Ταμείο!"

    :))))))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλησπέρα σε όλους. Για σήμερα αγγλια θα εχω κατα νου το διπλο της Νοτς Καουντι, το διπλο της σουονσι και της φλιτγουντ και τελος στην 2η Σκωτιας το διπλο της Μπεργουικ (17!!!!!), παντα στο live και μονο εφοσον υπαρχουν κατάλληλες προυποθεσεις.
    Αυριο έχει ενα ματς στη Β Βελγιου, Μαλίν-Βέστερλο: 1,83-3,60-4,20
    Βαθμολογια: Μαλίν 5η με ρεκορ 1-3-2. Εντός ρεκορ 1-0-1.
    βεστερλο: 1η με ρεκορ 4-1-1. Εκτος ρεκορ 1-1-0.
    Απο που προκύπτει τωρα το 4,20 στο διπλο δεν καταλαβαινω. προσωπικα το βλεπω 40-30-30. Αυτή την στιγμη το 4,20 μου δινει πλεονέκτημα 30% περιπου .Στο 3 το dnb, έχει πε΄ριπου την ιδια αξια. Στο 4,5 το πηρα χτες, τωρα θα το σκεφτω λιγο ακομα.

    Βραζιλια, Γκρεμιο-Σεαρα:1,33-4-12
    5η η Γκρεμιο με ρεκορ 12-8-5, εντος ειναι πολυ δυνατη με ρεκορ 8-4-1. Η φορμα της ειναι μοιρασμενη 2-2-2 και εντός 5-1-0.
    Η Σεαρα ειναι 17η με ρεκορ 6-9-10 , εχει 4 ματς σερι αηττητη (3 νικες και μια ισοπαλία) και εκτος ρεκορ 2-4-6. Η φορμα της ειναι καλη 3-1-2 κ εκτος 2-2-2. 58-30-12 περιπου οι πιθανοτητες για μενα. Το διπλο στο 12 και το dnb στο 10.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 0-0 ολα τα ματς που ανεφερα πιο πανω. Η Μπεργουικ μαλιστα δινει 34!!!! Η σουονσι "φαινεται" να στεκεται καλα (@6,50) ενω στα υπόλοιπα δυο μαυς οι γηπεδουχοι ως τωρα υπερέχουν αγωνιστικα. Για να δουμε....

      Διαγραφή
    2. μπεργουικ 1-0 στο 72 , εξω

      Διαγραφή
  15. στο 74΄ σουονσι 2@10 (0-0 live)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μιντλεσμπρο-Σουονσι 0-0 FT χαμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σαουθεντ-Φλιτγουντ 1-0
    Πιτερχεντ-Μπεργουικ 1-0
    Νορθαμπτον-Νοτς Καουντι 0-0
    Μιντλεσμπρο-Σουονσι 0-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σεαρα
    Ο Ειδικος:
    Fairplay.

    (Εστάλη από το Redmi Note 5 μου που είναι και πολύ toumpano)
    :))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλησπερα στην παρεα.
    Το σημερινο κουπονι ειχε 500 αγωνες . Σημειωθηκαν 8 ματς . ΔΕΝ παιχτηκε κανενα pre γιατι δεν πληρουσαν προυποθεσεις . Πηγαμε live σε ολα και εχασαν οι 7 απ τις 8 ομαδες που σημειωθηκαν , δεν τις αναφερω αφου δεν εχει σημασια , το μονο που λεω ειναι το εξης : Σε μια δυσκολη μερα που δεν εχασες τιποτα και σου εχει μεινει μια κουκλα ομαδα την πονταρεις η οχι ? Με τα ματια κλειστα λεω εγω .....αβλεπι ...Ιρλανδια 1 - ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ vs UCD 2 @ 4,75...... τρελη Ιρλανδεζα ειναι , το διπλο ειναι πιο ευκολο απ οτι δειχνει ......οποιος εχει τρελα ακολουθει :) :)

    υγ : Γιωργο εχουμε χρονο για τη Σεαρα , ειναι σημειωμενη μην ανησυχεις :) Παμε να σπρωξουμε την Ιρλανδη σημερα να μας πληρωσει και βλεπουμε..... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι τελευταια αγωνιστικη βεβαια , η UCD ειναι αδιαφορη τυπικα ενω η Λονγκφορντ καιγεται , θελει την 4η θεση απ την Ντροχεντα .......την ειχε ομως μεχρι την προηγουμενη αγωνιστικη και την εχασε απ αυτη την ιδια .......αρα μπορει να θελει μεν αλλα δε μπορει . Και δεν κραταει την τυχη της στα χερια της , οοοολα εξαρτωνται απ την Ντροχεντα που παιζει την ιδια ωρα ......μολις βαλει γκολ η Ντροχεντα θα της κοπουν τα ποδια ....εκει πανω στην απαγοητευση θα παρει το λογο η δικη μας η UCD.......

      Διαγραφή


    2. Στο 30' τους εχουμε 0-2.
      Νταξει εχουμε δει πολλα αλλα νπμιζω οτι το πηραμε...

      Διαγραφή
  20. Έχουμε δει πολλά Μιχάλη.
    Όντως...
    2-2 LOST

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις


    1. Το εχουμε ξαναδει ..... εγω στοιχημα δεν κλεινω ΠΟΤΕ μου , δεν εχει κασαουτ....χαλαλι του.
      Απο 0-2 εγινε 2-2
      LOST

      Παμε να βρουμε το επομενο που κερδιζει...

      0/2 εχω μεχρι τωρα...

      Διαγραφή
  21. Καλημερα.
    Θα μπορουσε να ειναι και καλυτερα χτες αλλα δεχομαστε το καθε αποτελεσμα , το καταγραφουμε και συνεχιζουμε .
    Χρωσταω απο χτες δυο λογια για την αγαπημενη μου Σεαρά. Τα 12αρια η τα 10αρια του dnb ειναι εκτος τοπου αλλα επειδη θελουμε να κερδιζουμε και οχι απλα να παιζουμε στοιχηματα με αξια , θα επιλεξω τη γνωστη οδο του live . Ουτως η αλλως για να κερδισει η Σεαρα πιστευω οτι θα πρεπει να σκοραρει late.....αν πχ σκοραρει στο 20' η αλλη θα την πυροβολαει 70 λεπτα , οποτε λογικα θα λυγισει . Παμε live και late που εχουμε καλυτερη τυχη .....ουτως η αλλως αυτο ειναι το στυλ της.....ας θυμηθουμε και το Φλαμεγκο - Σεαρα 0-1 στο 91' μεσα στο Μαρακανα : https://www.youtube.com/watch?v=Im0TCvFBVJQ

    Αν ερθει το ματς στα ζητουμενα μας εχει καλως . Αν οχι να μαστε καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Στο Πορτο Αλεγκρε εχουμε ροντεο .
    Στο ημιχρονο το σκορ 2-2 ....δυο φορες προηγηθηκε η Σεαρα , δυο φορες ισοφαρισε η φαβόρα .
    Δεν ειναι στα ζητουμενα τα δικα μας το ματς ....το αφηνουμε στην ησυχια του ....τις ευχες μας στη μικρη τσαμπουκαλου .....μακαρι να κερδισει και χωρις το πονταρισμα το δικο μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σεαρα 3-2
    Βεστερλο 2-0
    καμια εμπλοκη σημερα....
    παμε παρακατω

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  24. Για τους φιλους του καφενε....
    Αυριο εχουμε στη Δανια - Οντενσε vs Horse(n)s 2 @4,75...

    Το φαβορι δεν εχει νικη εΝτος και συνολικα εχει 1 νικη στα 9...

    Η Χορσενς εχει δυο μεγιστες νικες εΚτος με θηρια που η Οντενσε δεν μπορεσε να τα κερδισει εΝτος....
    Διαφωνουμε με τον μπουκ και θα παιξουμε εδω ουτως η αλλως αλλα παμε late μηπως κλεψουμε το 5αρι η και κατι παραπανω....

    Υπομονη μεχρι αυριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1-0 η Οντενσε νωρις νωρις , καμμια εμλοκη εμεις...

      μας γλυτωσε το live...

      Διαγραφή
  25. καλησπερα σας,
    Εν αναμονη του live στην Δανια, ξεχωρισα ενα ματς αυριο για τη νατιοναλ λιγκ της Αγγλίας.
    25/09 20:45 Salford City Hartlepool 1,83-3,50-4,33
    Βαθμολογια
    L. # Team G P Goals GD
    1 Leyton Orient 12 26 22-8 14
    2 Harrogate 12 25 24-13 11
    3 Wrexham 12 24 18-8 10
    4 Salford City 12 24 20-11 9
    5 Hartlepool 12 23 15-10 5
    6 Solihull Moors 12 22 18-14 4
    7 Sutton Utd 12 22 16-13 3
    8 AFC Fylde 12 21 17-7 10

    http://prntscr.com/ky6k0c
    Βλεπουμε τα 6 τελευταια ματς καθε ομαδας καθως και τα 6 τελευταια εντός της γηπεδουχου και αντίστοιχα τα 6 τελευταια εκτός της φιλοξενουμενης. Η Σαλφορντ δεχεται γκολ σχεδον σε καθε εντός εδρας αγωνα ενώ αν εξαιρεσουμε την λειτον στην πρεμιερα δεν εχει αγωνιστει με καποια ομαδα απο την πρωτη εξαδα της βαθμολογιας.
    Η χαρτπουλ σκοραρει σε καθε εκτος εδρας ματς οπου εχει 4 νικες και δυο ισοπαλίες σε εξι ματς. Το ματς ειναι μοιρασμενο και νομιζω οτι ο φαβοριτισμος (55% σχεδον) της γηπεδουχου δεν στεκει. 40-30-30 χοντρικα οι πιθανοτητες για μενα. Υπο παρακολουθηση......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα Γιωργο ,
      Θα πω απλα τη γνωμη μου χωρις να αποτελει προταση .
      Κουκλες και οι δυο , και το ονομα εδω ειναι η δικη σου η Χαρτλπουλ , σημειωτεον αυτο . Εγω εδω δεν παιζω γιατι η Χαρτλπουλ εχει σερι 4 νικες εκτος . Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι θα κανει 5η σερι νικη εκτος ....
      Πολυβολα ειναι και δυο......συνηθως οταν παιζουν μεταξυ τους μπουκωνουν και βγαινει το ματς Χ+UNDER...






















      Διαγραφή
    2. Άρχισε παλι τις μαγγανειες!
      Έκανε 4 νίκες και ατα δεν θα κάνει 5η.
      :)))))
      Ας μου τη δώσει 5.00.

      Διαγραφή
  26. καλησπερα Μιχάλη,
    αυτο μολις εγραφα στον Νικο....φοβαμαι το Χ.
    Μαλλον θα το αφησω για live....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. League One 29 Sep 2018, 17:00 Shrewsbury - Gillingham 1,80-3,40-4,75
    βαθμολογια
    http://prntscr.com/ky8gu2
    4 σερι ήττες η τζιλι γενικα και 3 σερι εκτος με ομαδες ομως απο την κορυφη (πιτερμπορο, μπαρνσλεϊ, γουολσολ) .
    Η σριου εχει ιδιους βαθμους με την τζιλι και εντος 1-2-1 με ομαδες ομως απο την μεση και κατω της βαθμολογιας. Δεν ειναι για 1,80 ο ασσος, 40-30-30 και στο 5 το παιρνω pre.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ριξτε και μια ματια την ίδια μέρα και στο Ραπιντ Βιεννης - Σεντ Πόλτεν.
    1.60 ο άσος και 5.75 το διπλό.
    Το άνοιγμα των αποδόσεων είναι προφανως λόγω ονόματος, διότι μέχρι στγμής άλλα βλέπουμε στα ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Ειπαμε ο Πολτός δεν ειναι πολτός.....μια χαρα τα παει φετος...

      Διαγραφή
  29. καλησπερα σας,
    Πέραν του Πολτου, παρατήρησα ενα ματς απο την β Νορβηγιας
    Σογκνταλ-Νεστ Σοτρα: 1,57-4,10-5,30 (ΜΟ αποδοσεων)
    Εδω η εικονα των ομαδων
    http://prntscr.com/kz3abc
    η γηπεδουχος προερχεται απο 3 σερι εντός εδρας ηττες και δινεται σουπερ φαβορι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνεχιζω σκανδιναβικα
      Μπρονμπι-Χορσενς : 1,36-4,75-8,50
      Ακολουθει η εικονα των ομαδων...
      http://prntscr.com/kz3fro
      καυτο φαβορι η Μπροντμπι με την τελυταια νικη 26/8 και την τελευταια εντος 5/8!!!

      Διαγραφή
    2. Η Χορσενς κερδισε με ανατροπη Γιωργο :)
      Ελπιζω να επαιξες ...

      Διαγραφή


  30. Καλημερα Γιωργο .
    Δηλαδη τι να πω ....δεν ξερω...μ εχεις αφησει αφωνο.....νομιζω οτι εγω ειμαι εσυ , εσυ εισαι εγω.....δεν ξερω τα εχω χαμενα...συμπτωση ειναι να εχεις μελετησει και να εχεις ενα κοινο σημειο με τον αλλον , αλλα μεχρις εκει .Τωρα εδω εσυ εχεις πεσει διανα , κεντρο ακριβως , δεν ξερω πως αλλιως να το πω .Μ εχεις εντυπωσιασει ευχαριστα και εχεις ανεβει στην εκτιμηση μου στοιχηματικα στον ανωτερο βαθμο , το εχεις τερματισει , δεν παει αλλο......:)
    Τα δυο ματς που αναφερεις τα ειχα σημαδεμενα απο προχτες και τα συζητουσαμε με το Νικο , τη Νεστ Σοτρα την ειχαμε και για sans voir....περιμεναμε να ανοιξει στην πρασινη για να τη βαλει στο s v .
    Η Χορσενς μια απο τα ιδια.....για προσεχως βεβαια , αλλα δεν αρεσε στο Νικο η τεσσαρα απ την Οντενσε και εχει δικιο , αλλα τη μαγγια την εχει......ξερει να σκοτωνει θηρια .
    Σημειωσε και το Κρουζειρο - Σεαρα , αυτο μη μας ξεφυγει .....η αγαπημενη μου Σεαρα την τρομαξε τη Γκρεμιο , ας εχασε 3-2 τελικα . Τα δοντια της και το τσαμπουκαλικι το εβγαλε ......τη Φλαμεγκο την καθαρισε 0-1 στο 91' μεσα στο Μαρακανα....την Κρουζειρο την εχει πιο ευκολα οντας αδιαφορη ......μεγαλο διπλο , μεγαλο ταμειο βλεπω εδω :))

    Πριν μου γραφει ο Νικος.....Μιχαλη εισαι ο Giap :)) :))

    Τελικα οποιος μπαινει εδω μεσα μονο τυχαιος δεν ειναι...( εγω δεν λογιζομαι....) .
    Οσο πιο λιγοι τοσο πιο εκλεκτοι.....αυτο ειναι το ου εν τω πολλω το ευ.....:)
    Σημερα μ εκανες πολυ χαρουμενο Γιωργο .......να σαι καλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδω παραπανω εγραψα για τη Χορσενς : ....αλλα τη μαγγιά την εχει ....ξερει να σκοτωνει θηρια .

      Ναι . Την εχει ....το γραφω για να το θυμαμαι !

      Διαγραφή
  31. Καλησπέρα σας,
    Μιχάλη να σαι καλα.... έχω πει ότι αιτία να παίζω στοίχημα με αυτόν τον τρόπο έιναι το sv του Νίκου αρχικά και κατόπιν τούτος ο φιλόξενος καφενές με τα άρθρα του Μπαζ αλλά και των υπολοίπων. Όλοι , ο καθένας με τον τρόπο του μέσα από τα μηνύματα κλπ με βοηθού καθημερινά να προσπαθήσω να κατανοήσω το παικτικό αυτό σκεπτικό. Πάνω απ' όλα όμως εδώ έμαθα το ΝΟ ΒΕΤ.....ίσως το πιο σημαντικό από τα υπόλοιπα.
    Εκτός από τα δύο ματς που ανέφερα παραπάνω έχω ξεχωρήσει την Ανζι και την Σ. Τρουιντεν αλλά αδυνατούσα λόγω κούρασης να ψάξω περισσότερο και να τα ανεβάσω. Το γεγονός όμως ότι τα έχεις ξεχωρίσει εσυ σημαίνει ότι αξίζουν τουλάχιστον προσοχής.
    Την Βραζιλία δεν την κοίταξα αλλά την Σεαρά την έχω και εγώ σε εκτίμηση και την πιστεύω.
    Τα λέμε αργότερα παιδιά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλησπερα.
    Παιζει τωρα στο live για το κυπελλο Νορβηγιας :

    Λιλεστρομ - Μπρινε ειναι 0-0 στο ημιχρονο και το 2 @ 15,00

    Υπαρχουν λογοι εμπλοκης μας..... :)
    Οποιος δε φοβαται δηλωνει '' παρών '' !

    :)

    Παμε να το κλεψουμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ολιμπια-Γκοριτσα , μολις ξεκινησε το δευτερο ημιχρονο , 0-0. Παιζει ο δευτερος με τον τριτο κ το διπλο προσφερεται στο 11. Αν κρατησει κανα 20λεπτο η Γκοριτσα θα την βοηθησω να το κλεψει το ματσακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 0-1 στο 62΄...βιαστηκε η Γκοριτσα

      Διαγραφή
    2. 2-2 FT,
      1-1 στο 80΄, 1-2 στο 89', 2-2 στο 92'

      Διαγραφή

    3. Απαπαπα.......
      Αμα βιαστεί το αουτσαιντερ του 10+ να σκοραρει αφηνιαζει το φαβορι και γινεται οδοστρωτηρας.
      Στο δια ταυτα ......στο 60' ειναι νωρις να μπεις στο live , στο 80' ειναι πολυ αργα......αν το κοψεις στη μεση εισαι στο '' σημειο καμπής'' του αγωνα .Το πρωτοκολλο μας λεει με το σκορ 0-0 μπαινουμε στο 69' .
      Απο δω και περα αν δεις 0069 ειναι αυτο ακριβως .....:)
      Το κωδικοποιησε ο Νικος και ειναι βολικο .
      Αυτα που δεν παιζουμε pre τα θελουμε 0069'....

      :) :)
      Κακως ορισες στην ομαδα μας .Τρεις καλυτερα απο δυο....:)

      Διαγραφή


    4. Καλως ορισες....
      ο δαιμων του τυπογραφειου :)
      Στο πληκτρολογιο Κ και Λ ειναι πλαι πλαι :)
      Σορυ Γιωργο , καλως ορισες.

      υγ: Βαλε ρε Μπαζ μια ''επεξεργασια κειμενου '' , βλεπεις τι μπορει να συμβει ???
      :)

      Διαγραφή


  34. Καλημερα...
    Ο οικοδεσποτης παρακαλειτε να ετοιμαζει σιγα σιγα το αυριανο κειμενο .
    Θα χαλασουμε τις οθονες των κινητων με την κυλιση προς τα κατω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα δεν καταλαβαίνει τίποτα.
      Ειναι toumpano λεμεεεε!

      (Εστάλη από τo Redmi Note 5 σας!)

      :)))))

      Διαγραφή

    2. Μπαζ αν δε θελεις να γυρισεις σελιδα no problem ....
      Παρε μου ενα Note5 σαν του Νικου και ειμαστε οκ !
      :)

      Διαγραφή
  35. καλημέρα και από μένα στην ομάδα....δουλεια τωρα και από το απόγευμα θα στήσουμε πάγίδες και θα περιμένουμε το θήραμα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  36. Η Νεστ Σοτρα ανεβηκε s v ........ :)

    Βαζω ενα ακομη αυριανο για μελετη μονο , δεν υπαρχει περιπτωση να παιξω :
    Πολωνια I Liga
    Ρακοφ - Μπιτόβια 2 @ 5,50

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Και η Σεντ Πολτεν ανεβηκε s v ......2 @ 6,50 !!
    :)

    υγ: Μπαζ θα μου παρεις που θα μου παρεις κινητο και θα ξοδευτεις......παρε μου και μια καλη θηκη σε μαυρο χρωμα αν δε σου κανει κοπο !!!
    :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. καλησπέρα σε ολους. Πηρα Σ Πολτεν (6,50), Σοτρα (5,75) και την τζιλιγχαμ (5,25) λόγω του σκεπτικού που ανέλυσα παραπανω . Περιμενω live , ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ΚΑ ΑΚΟΥΡΕΙΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. να ρωτησω ρε παιδια κατι, γιατι η Σαλκε 1,57? στο 6 η Μαιντζ και το εχω υπο παρακολουθηση .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  40. Ο Μπαζ το ασχημοπαπο του γκισε παιζει οντως με τους κυκνους της Σουονσι .... :)
    Δε γυρνας σελιδα σιγα σιγα ?
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. καλησπέρα σε ολους και καλο ΠΣΚ να εχουμε. Έχω επιλεξει να ασχοληθώ με τα παρακατω ματς
    Μαντσεστερ Γ.-Νιουκαστλ 1,44-4,50-9,00
    Λούτον-Σκάνθορπ 1,57-4,33-6,50
    Ακμάτ Γκρόζνι-Άνζι 1,40-4,00-9,50
    Ρέιντζερς-Χαρτς 1,60-4,00-5,50
    Χέλσινγκμποργκ-Φάλκενμπεργκ 1,64-3,80-5,00

    Η Ανζι θα πονταριστει σιγουρα, Νιουκαστλ και Σκανθορπ προβληματιζομαι αν θα πονταριστουν pre ή θα αναμενω live. Xαρτς και Φαλκε θα αποφασισω την Κυριακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Καλησπερα Γιωργο , καλησπερα στην παρεα...
      Η Ανζι αξιζει να πονταριστει pre...εχει πληρωσει στα δυο τελευταια τερατα και σημεια.
      Οι αλλες live στο β' ημιχρονο και βλεπουμε.
      Εχουμε κανει την ιδια διαλογη σχεδον για δευτερη εβδομαδα ....σα να βλεπει ο ενας τις σημειωσεις του αλλου :) :)

      Διαγραφή
    2. Νομίζω το καλυτερο χρονικο σημειο για να κλείσω το sans voir.
      0-2 η Γκλάντμπαχ που πληρωνε 17.00 και 0-2 η Νιούκαστλ που πληρωνε 10.00. Νωρίς νωρίς.
      Και εγώ τις περιμενα στο λάιβ.
      Καλον ύπνο σαν να λέμε.

      Καλά κρασιά.

      Διαγραφή
    3. Η Νιουκαστλ σου εκανε τη χαρη . Απο 0-2 ηρθε τελικο 3-2 .
      Ασε το sans voir ανοιχτο αλλα 32 χρονια και μετα κλείστο . :) :)
      Παμε αυριο να παρουμε την Ανζί να ξεχασουμε τα σημερινα ......

      Διαγραφή
  42. LOST.
    0-0

    Και με όλα αυτα ακουμε και σχολια του τύπου:
    "Έλα μωρε σιγά την επιλογή, κανονικά έπρεπε να χάσει και δεν εκανε τιποτα στο γήπεδο".

    Οχι να μου πει (που θα χε δίκιο αν συνεβαινε) πχ γιατί το επελεξες αυτό το αυτσαιντερ που δεν κερδίζει ούτε τον κακο εαυτό του. Δεν μιλαμε δηλαδή για κριτική με επιχειρήματα, αλλα μιλάμε για το "δεν έκανε τίποτα στο γήπεδο".

    Χωρια από το γεγονός ξαναλεω, ότι δεν έχω κανενα προβλημα με την κριτική, χώρια από το γεγονός ότι όποιος λεει αυτα με κάνει να απορω αν έχει ποτε του καταλάβει το ποδόσφαιρο και το στοίχημα, όλο αυτο με κάνει να σκεφτώ το απλο που θα σκεφτόταν ο καθενας μας εντελώς ανθρώπινα:

    "Ποσο ανοητος αισθανομαι που δεν κάθομαι μόνος μου στο σπίτι μου να παίζω μονος μου ο,τι παίζω".

    Δηλαδή γιατί να ασχολούμαι;
    Λες ενα "ασιχτιρι" και πας στη δουλειά σου.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιτα φιλε ....
      Διαβασα κι εγω αυτο που σε εξοργισε οπως και μενα αλλα θα σου πω τα εξης :
      Ο καθε ανθρωπος προσφερει στην κοινωνια οπως θελει και οριζει αυτος . Αλλος παλευει 20 ωρες σε μια επεμβαση να σωσει μια ανθρωπινη ζωη και αλλος με το πατημα ενος κουμπιου σε 1 δευτερολοπτο αφαιρει εκατομυρια .Δεν το συνεχιζω ....ας σκεφτει και ας αναλυσει ο καθενας οπως θελει την παραπανω φραση συμφωνα με τη νοημοσυνη που εχει .
      Στο στοιχημα η βαρυτητα του λογου του καθενος ειναι ιση με το profit και το yield του και οχι μιας σεζον αλλα all time .......
      Επισης οπως και στην κοινωνια γενικα ετσι και σ ενα στοιχηματικο φορουμ υπαρχουν αυτοι που χτιζουν και αυτοι που γκρεμιζουν . Υπαρχουν ανθρωποι σοβαροι που καποια δεδομενη στιγμη σου λενε " Πανω απ ολα ευχαριστω το δυναμικο team σας για το δυνατο ταμειο του 6,50 '' , του λες ευχαριστω και δεν ξαναπανταει απο σεμνοτητα . Απ αυτο αντλεις τη δυναμη να συνεχισεις .
      Ηδη τον ασχετο ανεγκεφαλο φαφλατα τον βαλανε στη θεση του 2-3 σοβαροι ανθρωποι ......αυτον τον υποστηριξε καποιος ???

      Ο ανθρωπος υπολογιζε να καλυψει τη χασουρα του με την Ανζι ....κολλησε στο 0-0 η Ρωσιδα , δεν ρεφαρισε και του κακοφανηκε .....:) :) :)
      Παμε να βρουμε το επομενο που κερδιζει να κανουμε τη διαφορα ... :))

      Διαγραφή
  43. No bet για μενα ολο το ΣουΚου, αλλα ρε αρχηγέ, ρε Μπαζ, άλλαξε το topic. Βάλε κατι αλλο.
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Κοιταζοντας το πρόγραμμα αυτό το Σ/Κ δεν βλεπω κάτι το φοβερό.

    Από τις Μικρές Αγγλίες έχω σταμπάρει μόνο ένα ματς:

    Λούτον (1.60) - Γουόλσολ (5.25)

    Χωρις αμφιβολία η Λούτον είναι το φαβορί και αήττητη εντός (4-2-0) και με εξαιρετική φόρμα (3-2-1).
    Ομως και η Γουόλσολ αήττητη είναι εκτός έδρας (επίσης 4-2-0) έχοντας δώσει μαλιστα επιτυχείς "εξετάσεις" και με το θηρίο την Μπάρνσλει (1-1) εκτός έδρας.

    Το διπλό είναι για 4.00 και δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο αουτσάιντερ η Γουόλσολ απέναντι σε μία ομάδα που πέρυσι στο κάτω κάτω έπαιζε στην Λιγκ 2.
    Βέβαια από την άλλη, η Λούτον και εξαιρετική εικόνα έχει και βαριά φανέλα είναι.

    Σίγουρα το ματς αυτό θα το κοιτάζω στο live μηπως προκύψει κάτι, αλλά για να παιξω pregame θέλω κάτι παραπάνω από το 5.25.

    Επίσης μου αρέσει και η Ακκριγκτον, αλλά το 3.10 είναι απλώς για να γελάμε. :)

    Επίσης να επισημάνω την απουσία του Μπαζ από το blog.
    Λυπήσου μας ρε Μπαζ. 80 σχόλια (81 με αυτό), έχουμε χάσει την μπάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ενας μηνας περασε με το ασχημοπαπο του γκισε .
    Φτανει αλλο , καιρος να γυρισουμε σελιδα Μπαζ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Οταν ο Μπουκαδόρος αποφασιζει για μας:
    4.75 Γουολσολ.
    Ευχαριστώ αλλα δεν θα παρω.
    5.75 ή παίξτο εσύ μονος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καλημερα σε ολους.
    Σημερινες σκεψεις για live
    14:30 Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1,70-3,90-5 (στο 5,50 το πονταρα και pre, τωρα θα περιμενω)
    17:00 Λούτον- Γουόλσολ 1,70-4,5,25
    17:00 Σέλτικ-Χιμπέρνιαν 1,28-5,50-9,50 (παιζει ο τριτος με τον δευτερο και δινει 9,5 το διπλο!!)
    17:00 Μπέρι-Νότς Κάουντι 1,80-4-4,50
    18:00 Λίντσερ-Άλταχ 1,45-4,20-7

    Έχει πονταριστει απο μερες η μπερνλι Χ2@10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μπαζ ?........... ???

    Παιζει να τον εχει φαει και η αρκουδα...... :)

    Λεβαντε στο 6,00 μπηκε στο s v ....
    ζζζζζμπρρρρρρωωωχνουμε να βγει να πληρωθουμε :)


    Αμα δεν εμφανιστει λιγο καιρο ακομα θα το κανω κουιζ ......τον εφαγε η αρκουδα και ησυχασαμε απ αυτον η οχι ????

    1,050 τον εφαγε......
    12,00 δεν τον εφαγε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Καλημερα ....
    Δεχομαι πονταρισματα πλεον .

    1,050 τον εφαγε η αρκουδα και ησυχασαμε :)) :))
    12,00 Δεν τον εφαγε και θα εμφανισει .... :)

    η προσφορα ισχυει μεχρι της 11 /11 / 18 .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελος η προσφορα ....... :)
      Εμασα ολο το χρημα και την κανω για Βραζιλια :))

      Τελικα ειναι πιο ευκολο να κανεις το γκισε παρα τον παιχτη.... :)

      Διαγραφή
  50. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ερημωσε ο καφενες .
    Χρονια πολλα καφετζη , καλα Χριστουγεννα να εχεις .
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή