14 Ιουν 2017

"Ποιος λέει ότι η θέση του μύλου δεν μετράει;"


Όποιος δεν έχει βάλει γκολ στις καθυστερήσεις και δεν έχει πιάσει στοίχημα μετά το 90' δεν γνωρίζει ακριβώς την έννοια της λέξης: " ηδονή".

Έχουν σχέση τα μαθηματικά και η στατιστική με το στοίχημα; Άλλοι λένε ναι και άλλοι όχι. Αυτοί που είπαν ναι είναι ελεύθεροι να πάνε στις δουλειές τους , οι υπόλοιποι νακάτσουν κάτω γιατί κάνουν λάθος. Για να δούμε λίγο , πως βγάζουν οι εταιρίες το σετ απόδοσης ενός αγώνα; Χρησιμοποιούν ένα στατιστικό μοντέλο και αξιολογούν τις πιθανότητες επαλήθευσης του κάθε σημείου , λαμβάνοντας υπόψιν φόρμα, προϊστορία ,απουσίες κλπ και αφού βάλουν και τη γκανιότα μας το σερβίρουν.-Ε τώρα τι να πω. Αυτό που είναι προϊόν μαθηματικό-στατιστικής επεξεργασίας εσύ θα το αντιμετωπίσεις ΧΩΡΙΣ να λάβεις υπόψιν σου τα δύο συστατικά που το γέννησαν;

Ναι;;; Πας καλά μωρέ;  Κάτσε να πάρω ένα χάπι γιατί δε με βλέπω καλά.. .Βρε συ δε βλέπεις ότι όλα γύρω σου είναι αποτέλεσμα μαθηματικών και στατιστικής; Άντε να σου κάνω τη χάρη να προσθέσω και τη φυσική, κοντά στα μαθηματικά είναι κι αυτή. Επιμένεις ακόμα;-Έλα εδώ ρε....κάτσε κάτω. Ντάξει και αγράμματος να είσαι δεν πειράζει. Ας πούμε ότι έχουμε δυο 5σφαιρα περίστροφα ένα πράσινο κι ένα κόκκινο. Το πράσινο έχει μέσα μια σφαίρα και 4 θέσεις άδειες. Το κόκκινο έχει 4 σφαίρες και μια θέση άδεια. Σε υποχρεώνω να πάρεις ένα από τα δύο όπλα να το φέρεις στον κρόταφό σου και να πυροβολήσεις μία και μοναδική φορά.-Άιντε διάλεξε...Α μπαα αβλεπί πήρες το πράσινο εεε;

Καλά έκανες, αφού μ αυτό έχεις 20% πιθανότητες να τα τινάξεις και να γλιτώσουμε απο σένα και 80% να επιβιώσεις και να συνεχίσεις να μας τα πρήζεις... πάντως αγράμματος ξεαγράμματος το ένστικτο της αυτοσυντήρησης σ έκανε αβλεπί να θες τις πιθανότητες μαζί σου για να σώσεις το τομάρι σου. Για την ακρίβεια η ζωή σου εξαρτήθηκε από την επιλογή του χρώματος του όπλου και από τη ''θέση'' του μύλου.

Στο στοίχημα που σ έχει ξεπουπουλιάσει ο άλλος γιατί δε θες τις πιθανότητες μαζί σου μπας και σώσεις το τομάρι σου;

Είναι φανερό ότι μπορεί να σκοτωθείς από το πράσινο όπλο και να σωθείς από το κόκκινο. Είπαμε ότι εξαρτάται από τη ''θέση'' του μύλου. Από το σημείο στο οποίο βρίσκεται το στατιστικό στοιχείο κατά την εξέλιξή του. Έτσι και στο στοίχημα μπορεί να έχουμε τις πιθανότητες μαζί μας και να χάσουμε. Ας φροντίσουμε όμως να τις έχουμε ΠΑΝΤΑ μαζί μας μήπως και επιβιώσουμε στοιχηματικά.

Τα μαθηματικά είναι αυτά που σου δείχνουν τι πρέπει να παίζεις ,τί σε συμφέρει , αφού μέσω αυτών κάνεις την αξιολόγηση του σημείου που επιλέγεις Είναι νούμερα στεγνά που μας στέλνουν ξεκάθαρα μηνύματα για το στοιχηματικό μας γίγνεσθαι. Μια και μόνο απλή εξίσωση διαχωρίζει τον κερδισμένο παίχτη από το χαμένο, οπότε είναι κρίμα να τα αμφισβητούμε. Δεν την αναφέρω γιατί δεν θέλω εδώ τώρα τύπους και εξισώσεις, όποιος θέλει τα γκουγκλάρει.

Να μην ξεχνάμε ότι τα όρια , οι πιθανότητες ακόμη και η στατιστική είναι κεφάλαια-κλάδοι των μαθηματικών.

Στη στατιστική ο κόσμος τα κάνει μαντάρα. Κάτσε να πάρω δεύτερο χάπι.....Εντάξει είμαι τώρα. Εχει μια ομάδα 6/6 over και την παίζει ο άλλος ξανά over. Έχει η άλλη 5/5 νίκες εντός και την παίζει άσο. Τα χάνει και τα δύο και βρίζει.

Μη βρίζεις ρε , έχασες γιατί ΔΕΝ γνώριζες σε πια ''θέση'' ήταν ο μύλος. Όλοι το ίδιο λάθος κάνουν. Πάει ο άλλος φτασμένος τίπστερ στις 21/1/17 και παίζει Λατίνα-Βερόνα Χ , γιατί λέει η Λατίνα φέρνει όλο Χ. Ναι σωστά ρε μίστερ που σ είχα και σε εκτίμηση αλλά εκείνη τη δεδομένη στιγμή για κοίτα πόσα σερί Χ είχε η Λατίνα; Τα μέτρησες; Ε και επιμένεις ακόμη στο Χ; Ο μύλος γνωρίζεις σε πια θέση είναι; Τη σχέση έχει αυτό; Καλά που πήρα δεύτερο χάπι αλλιώς δεν την πάλευα με σένα. Και δεν επιμένω στο ασόδυο αλλά ρε συ τώρα που στο είπα και ξέρεις ,πες no bet, μην το παίζεις το Χ, κάνε μου τη χάρη να μερέψει λίγο η λόξα που χω, ρε γραμμένα είναι όλα , εδώ τα χω παναθεμά σε...Τίποτα αυτός , στην κοσμάρα του.

Υπάρχει η άποψη ότι τη στατιστική την ερμηνεύει ο καθένας όπως θέλει. Ναι και αφού σπάσει τα μούτρα του μετά ψάχνει να βρει τι έγινε. Τα στατιστικά εγώ τα διαχωρίζω σε soft-medium-hard. Το soft σημαίνει ότι έχω απλά ένδειξη για κάποιο γεγονός το οποίο μπορώ και να το παραβλέψω, το medium οτι το βάζω στα υπόψιν για να το χρησιμοποιήσω προσεχώς, και το hard ότι η ''θέση'' του μύλου είναι πλέον οριακή. Παράβλεψες hard ? ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΣ. Μην παρανοήσουμε όμως και φτάσουμε στο λάθος συμπέρασμα ότι μόνο του ένα μαθηματικό-στατιστικό σύστημα μπορεί να κερδίζει έτσι κι αλλιώς. Βγάλτε το απ το μυαλό σας πριν φωλιάσει και έχουμε άλλα. Η στατιστική βοηθάει στη δημιουργία ενός συστήματος που η βιωσιμότητά του εξαρτάται απο τη μελέτη των αποτελεσμάτων. Μην την αμφισβητείται είναι τραγικό αφού η επιτυχία ενός συστήματος εξαρτάται από το drawdown το οποίο προκύπτει από τη στατιστική ανάλυση του ιδίου του συστήματος. Απλά αναφέρω ότι τη σεζόν που μόλις τελείωσε το δικό μου ραντάρ εντόπισε 27 τέτοια γεγονότα. Δεν έχω δικαίωμα να μπω σε λεπτομέρειες αφού δεν εκτέθηκαν στην ώρα τους, επιτρέψτε μου όμως μια λέξη : '' ισχύουν ''.

Στη ζωή μας την καθημερινή τι κάνουμε για να επιβιώσουμε; Με τα λίγα χρήματα που έχουμε προσπαθούμε να ψωνίσουμε ''έξυπνα'' έτσι ώστε να τα αξιοποιήσουμε στο έπακρο. Έστω ότι βρήκαμε στο μάρκετ το προϊόν που θέλουμε σε δύο διαφορετικές συσκευασίες, τη γνωστή που ξέραμε πάντα και δίπλα το ίδιο με +40% περισσότερο προϊόν. Θα ρωτήσω πιο θα πάρεις αλλά το νου σου γιατί στην τσέπη έχω ένα μαύρο περίστροφο 5σφαιρο που έχει μέσα 5 σφαίρες. Εντάξει , σωστά πήρες αυτό με το +40%....και μάλλον δεν χρειαζόταν η απειλή. Στο στοίχημα όμως ρε συ γιατί μου είσαι αντιρρησίας; Έχουμε πχ Γουίκομ-Γέοβιλ και έστω ότι η δίκαιη απόδοση στο 2πλό είναι 5,00 και έστω ότι αυτό το 5,00 μας το προσφέρουν με +40% απόδοση δλδ ολοστρόγγυλο 7,00.Γιατί ρε συ δεν το παίζεις αυτό το ρημάδι; Στο μάρκετ σου κόψε και αγόρασες έξυπνα , γιατί δεν κάνεις και δω το ίδιο;

Τρία πράγματα να θυμάστε  : Αγοράζουμε όσο πιο πάνω μπορούμε απ τη δίκαιη απόδοση , το νου μας στα μαθηματικά και σεβασμό στα στατιστικά. Ο καλός συνδυασμός αυτών των τριών αποτελεί το βασικό συντελεστή της επιτυχίας η της αποτυχίας του παίχτη. Ο καλός συνδυασμός σε φέρνει στα πράσινα. Ο καλύτερος σε κάνει '' εξωγήινο '' .

Επίσης να περνάτε αραιά απ τους γκισέδες (όπως λέει κι ένας φίλος), να στον πιάσουν θέλουν , αυτό να θυμάσαι και άσε τα κουλά στην άκρη.

Τέλος να διαχωρίσουμε λίγο τις έννοιες ''τυφλά και αβλεπί '' γιατί έχω παρατηρήσει ότι συγχέονται κακώς. Τυφλά σημαίνει τυχαία, ότι δεν έχω αποφασίσει εγώ γι αυτό όπως πχ η ρίψη του νομίσματος κορώνα -γράμματα.

Αβλεπί σημαίνει ότι παίζουμε ένα στοίχημα χωρίς δεύτερη σκέψη , αφού προσπίπτει σε γνωστό καθορισμένο πλάνο τού οποίου η αξιοπιστία έχει διαπιστωθεί !!!
Από δω και στο εξής λέμε : Αβλεπί !!!..............η αλλιώς sans voir !!!!!!!

Το μαύρο πιστόλι απ ότι είδατε δεν το χρησιμοποίησα......είπαμε οτι το 98% χάνει και το 2% κερδίζει. Στην Ελλάδα τα νούμερα είναι ανάποδα το 98% κερδίζει. Το κρατάω γι αυτό το 98% που κερδίζει.........

Τα σέβη μου.


Γράφει ο Fairplay.



93 σχόλια:

  1. Πήγα να κλείσω τον υπολογιστή, μουρμουρίζοντας, φάρσα μας έκαναν Μπαζ και Fairplay. Σαν τους ντανταιστές στο Παρίσι του Μεσοπολέμου. Αναρτούσαν αφίσες σε όλη την πόλη, Μεγάλη θεατρικη παράσταση απόψε εκεί, μαζευόταν όλη η καλή κοινωνία έξω από το θέατρο, αλλά οι πόρτες και τα φώτα δεν άνοιγαν ποτέ.

    Συγχαρητήρια Μιχάλη. Ουσία με χιούμορ. Νίκο, θα έχεις σκληρό ανταγωνισμό από δω και στο εξής. Βάλε τα δυνατά σου για τον Αύγουστο. Αυτόν τον Αύγουστο, έτσι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τι λες φίλε μου; Ξεκινα να γραφεις εσυ και μερικοί άλλοι (ξέρουν αυτοί) και εγώ θα είμαι πανέτοιμος όπως πρέπει για τον Αύγουστο...

      ...του 2018

      :)))))

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστω και τους δυο σας '' Δημητράδες '' . Για ποιον ανταγωνισμο λες ?
    Πριν ιδρωσα για να περιγραψω πως ριχνουμε πεναλτι και ο αθεοφοβος μου λεει : ''οπως ο Brehme ''.
    Κατι θυμομουνα , το ψαχνω λιγο και τι να δω !
    Αυτο που ιδρωσα εγω για να το περιγραψω ηταν οντως το πεναλτι του andreas Brehme το 1990.
    Δειτε το εδω :www.youtube.com/watch?v=lme2uvU9h6o απο το 36'' εως το 40'' . :emb :
    Για ποιον ανταγωνισμο μιλας ?
    Αργοτερα θα σας πω για ενα πανωλε-θριαμβο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ αρχάς το Μουντιαλ του 1990 το ξέρω περιπου απ έξω. Εδινα Πανελλήνιες τότε και πεσαμε σε... απεργίες που πήγαν μακριά χρονικά και επομένως ολοκληρώθηκε η διοργάνωση και αρκετά μετα ξεκινησαμε τις Εξετασεις. Καλό και κακό.

      Anyway, η Αργεντινη (που έπαιζε χαλια κατα τη γνωμη μου) εχασε τον βασικό της τερματοφύλακα με τραυματισμό και ο δευτερος αποδειχθηκε μεγαλος "πνίχτης" των πέναλτι. Δεν ξερω τι απεγινε μετά το παιδι, δεν εκανε ομως καμια λαμπρη καριερα νομιζω.

      Η Αργεντινη λοιπόν πέταξε από τα ημιτελικά τη διοργανώτρια Ιταλία στα πέναλτι ενω στο προηγούμενο ματς είχε περασει πάλι στα πέναλτι νομιζω τη Γιουγκοσλαβια (τότε ετσι λεγόταν). Αυτος ο πνιχτης (ονοματι Γκοικοτσεα) τα επιανε ολα. Εκει, στα πέναλτι ελαμψε το αστρο του. Φοβος και τρόμος των παικτων που εκτελουσαν. Και να μην το επιανε, επεφτε σωστα.

      Και πάει τελικό η Αργεντινη με την Γερμανία η οποια πέρασε στον ημιτελικό επίσης στα πέναλτι την Αγγλια με τον Μπρέμε να βαραει ακριβως το ίδιο πέναλτι που βάρεσε μετα στον τελικό.

      Οσοι θυμούνται τον τελικο, θα θυμούνται ότι το πέναλτι που δόθηκε στην Γερμανια στο 85΄ ηταν "μούφα". Ο αρχηγος της Γερμανιας ο Ματέους κιότεψε και κάπου "κρυφτηκε" και βουταει την μπαλα ο Μπρεμε και πάει και τη στηνει. Αριστεροπόδαρος (αριστερό μπακ), αλλα τα πέναλτι με το δεξί τα χτυπαγε.

      Δεν ξερω αν ο τερματοφυλακας ειχε δει το πεναλτι που ειχε χτυπήσει με την Αγγλια δυο μερες πριν ο Μπρεμε. Τον περίμενε παντως και έπεσε τελεια στην δεξια του γωνία. Τοσο καλα έπεσε που ξεροντας τις προηγουμενες επιδοσεις λεμε "παει, θα το πιασει".

      Αυτο που εκανε ο Μπρεμε για μενα ηταν το τελειο πέναλτι ever. Από την αρχη ηξερε που θελει να στειλει την μπαλα. Οχι κολπακια και τετοια και αηδιες και σταματηματα. Αν δειτε το ριπλέι, λιγο ετσι ή αλλιώς να πήγαινε η μπαλα, ή δοκάρι θα ήταν ή θα την έπιανε ο "πνιχτης".

      Τι κρυο αίμα, τί αυτοπεποίθηση, τί ικανότητα, αλλα αυτό που εμενα με εντυπσιαζει ακομα και τωρα: ενα πέναλτι που αγνοεί επιδεικτικά την ύπαρξη του τερματοφύλακα. Εγω κυριε θα πάω την μπάλα εκεί και όσο και να χτυπιέσαι δεν την πιανεις. Αν το δειτε, ο άνθρωπος έχει πέσει τελεια, δεν γίνεται να τεντωθεί άλλο, αλλα δεν μπορεί να το πιασει. Εκει που πάει η μπάλα δεν πιανεται.

      Τι μου θυμίσατε. Το τελειο πεναλτι.

      ΥΓ Χαχαχα πανωλεθριαμβος. Ναι. 1-4.

      Διαγραφή
    2. Δες λιγο σε παρακαλω την περιγραφη του πεναλτι που σου εκανα διπλα και πες αν μπορεις οτι ΔΕΝ ειναι ιδια : )))

      Διαγραφή
  3. Είσαι εξαιρετικος Fairplay, πολλά μπράβο φίλε! Σε ευχαριστούμε. Αξιος! Με χιουμορ, με ζωντανια και παραστατικότητα.

    Η Στατιστική και τα Μαθηματικά και για μένα πανε μαζί με το Στοίχημα, όπως το λες.

    Για την ακρίβεια, αν δεν ηταν η Στατιστική και τα Μαθηματικά, εγώ προσωπικά δεν θα έπαιζα ποτέ στοίχημα. Δεν παίζω εξ αλλου τυχερα παιχνίδια. Θα ήταν το στοιχημα σαν την ρουλέτα (όχι την "καλή", την κανονική λεμε). Βαρετό. Εγώ ποδοσφαιρικά είμαι και "άμπαλος", με την εννοια ότι σκαμπάζω ό,τι ο γενικός ανδρικός πληθυσμός από ποδοσφαιρο αλλα τιποτε παραπανω. Δεν ξερω συστηματα, προπονητική και τετοια. Ε, ως άμπαλος τι μου μενει; Η Στατιστική και τα Μαθηματικά. Προσπαθώ να τα βλεπω όλα νούμερα και όχι ομάδες. Καπου ειναι καλο, καπου όχι.

    Πιστευω μάλιστα ότι αυτοί που ξέρουν καλά να βλέπουν μπαλα και ασχολουνται με το στοιχημα έχουν το μειονέκτημα ότι υπερεκτιμούν την αξια των αγωνιστικών παραμετρων και βαζουν σε δευτερη μοίρα τις αποδοσεις, άρα τα Μαθηματικά και την Στατιστική. Ο ευκολοτερος δρόμος για να κανεις λαθη στο στοιχημα είναι να μην βαζεις πανω από όλα την Αποδοση.

    Αλλα και η Στατιστική καμια φορά (όσο αμπαλος και αν εισαι) είναι σαν την μπαλα. Μπορεί να γλιτώσεις από το κόκκινο πιστολι και να σκοτωθείς από το πράσινο πιστόλι, όπως το λες Μιχαλη.
    Μπορεί να περασει ένα bet του 20% και να χάσουμε ένα bet του 60%.
    Ακόμα χειρότερο: συχνά θα χασουμε ένα bet μεγαλης αξιας (value) αλλά θα περασει ένα bet που κανονικά δεν άξιζε να παίξουμε.
    Αλλα σε βαθος χρόνου οι αριθμοί τελικά εχουν δίκιο και καλά θα κανουμε να συνταχθούμε μαζι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Thanks Nικο.
    Ευχαριστω ολους σας , αν και δεν ειμαι συνηθισμενος στη δημοσια εκθεση και αυτο με κανει να νοιωθω λιγακι αβολα (ντρεπομαι λιγο) , ευχαριστω το Μπαζ για την τιμη που μου εκανε , ευχαριστω εσενα για την υποστηριξη σαν συντονιστης που εισαι , και βεβαια ολη την παρεα . Αυτη η οικειοτητα που υπαρχει εδω μεσα ειναι που μ εκανε να αποφασισω να γραψω .

    Παω τωρα καπου αλλου. Ο Ζαγκλης ειναι ταλεντακι καλλιτεχικο νομιζω , εχει καποιες ιδιαιτερες γνωσεις που εγω τουλαχιστον δεν γνωριζω......
    Σημερα εμαθα τι εκαναν οι ντανταιστες στο Παρισι του μεσοπολεμου...
    Στα υποψιν.
    Ο fotis ειναι η αποκαλυψη του καλοκαιριου
    Ο λοχαγος ειναι αυτος που σταθερα-σεμνα ψαχνει τη λυση του γριφου και οταν δεν του αρεσει κατι λεει : ανθρακας ο θησαυρος !Και συνεχιζει να ψαχνει κατι αλλο...
    Ξεφυγα ομως επιστρεφω στο θεμα μας.Λεει ο Νικος : '' συχνα θα χασουμε ενα bet μαγαλης αξιας (value).
    Mου στελνει σημερα νωρις p m ο Νικος για uzbekistan μερια λεει παιζει η Ομποντ Τασκενδης-Μεταλουργκ Μεκαμπαντ και ο ασος= 7,00 και το 1Χ=3,40. Παιζει λοιπον το 1Χ του 3,40. Λιγα λεπτα πριν την εναρξη το 1Χ απο 3,40 παει στο 2,25 (value 51%). H πινακλ και η πινι σηκωσαν τα χερια ψηλα.Στο 15' στο live το κοιταω και το 1Χ απο 3,40 πληρωνε 1,70 (value 100%) !!!!!!!!!!! ο τιτανας. Εκει εχει κερδισει κατα κορον την αγορα ολη......respect !
    Μετα πανωλε-θριαμβος.
    Πανωλε- αφου η μικρουλα λυγισε και ηρθε τελικα 1-4 νομιζω, αλλα και -θριαμβος αφου μεχρι το 15' ο trader χεστηκε και εμασε τις αποδοσεις στα μισά. Δεν του βγηκε το bet κι εχει το χαμογελο της τζοκοντας........γλυκοπικρη γευση.....σχολιαστε ψυχολογια που λεγαμε πριν....
    Εγω θα του παραθεσω ενα μερος απο τη ρουλετα τη δικη του :
    [[ Οι «Άλλοι» έφυγαν από το τραπέζι με ένα σφιγμένο νευρικό χαμόγελο. Η ήττα είναι ήττα… Αλλά, κάτι στο χαμόγελο τους ήταν λες και είχαν χάσει μόνο ένα μέρος από το ποντάρισμα τους - το άλλο μέρος ήταν σαν να είχε κερδίσει ήδη με το που πήγαν στο τραπέζι… Ένα περίεργο πράγμα. Δεν μπορούσα να το εξηγήσω. Και πάλι να τους στο μπαρ να κοιτάνε το Κεντρικό Τραπέζι. Με ένα περίεργο βλέμμα, να προσηλώνουν στο παιχνίδι, σαν να κρατάνε σημειώσεις, και να σκέφτονται για το επόμενο βήμα του παιχνιδιού… Σαν να μην θέλουν να αφήσουν τίποτα στην τύχη. Έμεινα λίγο να παρατηρώ αυτούς τους περίεργους τύπους. Κάτι μου θύμιζαν, αλλά δεν ήξερα τι. Όλος ο κόσμος έπαιζε ασταμάτητα και αυτοί κοίταζαν υπομονετικά το Κεντρικό Τραπέζι και περίμεναν συγκεντρωμένοι στις σκέψεις τους. ]]

    και θα του πω να συνεχισει να κραταει τις σημειωσεις του και να σχεδιασει το επομενο βημα του , οπως σωστα λεει κι αυτος , τιποτα παραπανω.
    Αυτη ειναι η μοιρα του αουτσαιντερ....υπομονη μεχρι την επομενη φορα Νικο........

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  5. Καλημερα

    Εχουμε 2 ...Τασμανίες, η μια του Σαββατου και η άλλη της Κυριακής με το under στο 13.00 και στο 14.00 αντιστοιχα.

    Να δωσω 15% πιθανότητες στην καθε μία; Λιγο είναι, αλλα ας πούμε τόσο.
    Αυτό σημαίνει 28% πιθανότητα να περάσει έστω η μία.

    Εγω θα τα βαλω στο Πρωτόκολλο του Καλοκαιριού.
    Για να δούμε πόσα θα μαζέψουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξερω αν κοιταμε τα ιδια αλλα ο sman τα εχει 8,50 και 9,00.
    Στη bet δεν τα βρισκω.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ωραιο το κείμενο μιχάλη,

    κρατάω στα υπόψιν το παράδειγμα
    "Πάει ο άλλος φτασμένος τίπστερ στις 21/1/17 και παίζει Λατίνα-Βερόνα Χ , γιατί λέει η Λατίνα φέρνει όλο Χ. Ναι σωστά ρε μίστερ που σ είχα και σε εκτίμηση αλλά εκείνη τη δεδομένη στιγμή για κοίτα πόσα σερί Χ είχε η Λατίνα"

    δεν είχα τέτοια οπτική ματιά για no bet .

    θα χώραγε ίσως και μια παράγραφος για το κίνητρο το οποίο μπορεί να κάνει αντίλογο κάποιες λίγες φορές στα μαθηματικά.

    αναφέρω ενα παράδειγμα για το κίνητρο διαφορετικό απο αυτα που βάζουν στο τέλος χρονιας τη λογικής καιγεται - αδιάφορος.

    τελικός ουέφα γιουναιτεντ - άγιαξ τα δεδομένα γνωστά σε όλους πως να το κοστολογήσεις μονο με μαθηματικά?.

    να πας με τα μαθηματικά αλλα εδώ μπαινεί στην εξίσωση η εταιρία που λεγεται γιουναιτεντ και αν δεν παρει την κουπα συνεπάγεται οχι τσου λου κλπ κλπ
    το 2 dnb έκλεισε στο 1,36 απο 1,44 με 3,0 στην πράσινη.

    Πιστεύω οτι δίκαιη απόδοση βγαίνει μονο με τα οικονομικά μεγέθη των δύο ομάδων και τι συνεπάγεται ήττα για τον καθένα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν υπάρχει περίπτωση να γράψω, Νίκο. Εγώ μόνο διαβάζω.
    Ανταγωνισμό κειμένων εννοούσα. Ποιός θα μαζεύει τα χειροκροτήματα και ποιός βροχή τα δεκάρικα.
    Τώρα χαζεύω τα παλαβά της Τασμανίας...
    Ζέβρες Κλάρενς, 14 το άντερ, 26 το χινάρι. Οι ζέβρες έχουν και 3 σερί ήττες. Φθαρμένα πέταλα, λέει η Tasmania News. Τέσσερις βδομάδες απεργούν οι πεταλωτές για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασφαλιστικες εισφορες ε; Φαντασου επιπλέον να είχαν την τιμή να εχουνε και Υπουργό τον... Κατρούγκαλο! Οχι απεργία. Θα κόβανε τις φλέβες τους οι άνθρωποι. Θα παίρνανε τα άγρια βουνά και τα δάση να κάνουνε παρέα με τον Ταζ!

      Εσυ καλά κανεις και λες και για τις αποδοσεις των αουτσαιντερ. Το ένα δίνει 21.00 και ας προέρχεται από 2 νίκες και το άλλο αουτσαιντερ εχει σχεδον μονο ηττες, αλλα το φαβορί του 1.01 ειναι αυτο που ειπες για τις Ζεβρες: 3 ηττες στα 4 τελευταια.

      Δεν ξερω πως στο καλό βγαζουν τετοιες αποδοσεις εκεί λες και απαγορευεται δια Νόμου να γκελάρει το φαβορι. Δεν εχω ιδεα με ποιο μηχανισμο βγαινουν αυτα. Eγω κολλησα με το under. Δεν διαννοουμαι under στο 13.00 ή 14.00. Ουτε φυσικά άσο στο 21.00 και διπλό στο 34.00. Παλαβό, όπως το είπες. Εχεις καμια ιδεα γιατι; Εγω πάντως οχι.

      ΥΓ Οχι ρε συ, δεν κανουμε ανταγωνισμό κειμένων. Από πουθενα δεν προκυπτει αυτό. Και αν δεν θελεις να γραψεις, ΟΚ. Τα δικά σου κείμενα χαιρομαστε να τα διαβαζουμε έστω και στα σχολια, οπότε είμαστε μια χαρά και ετσι! Συνεχισε όπως σου αρεσει καλυτερα.
      :)

      Διαγραφή
  9. Δημητρη για σκεψου λιγο αν τα δεκαρικα ηταν οντως παρα πολλα εγω ισως να τα προτιμουσα απ τα χειροκροτηματα : )))
    Και εμαθες μόνο ανάγνωση οταν ησουν μικρουλης ? Γραφή δεν εμαθες ? : )))
    Δεν ειναι τιποτα , το πολυ-πολυ να πεις κι εσυ : '' που με μπλεξατε εμενα ρε παιδια ? ''
    Εδω εδωσα εγω Χ βρε , (ασχετα αν πηγε ακλαφτο) εσυ τι θα παθεις ? : )))

    Φωτη , εσυ οντως εισαι η αποκαλυψη του φετινου καλοκαιριου , εγω το πιστευω δεν το λεω ετσι στον αερα.Πιανεις exactly την ουσια !
    Πρακτικα-παικτικα οταν μια ομαδα εχει 5 σερι Χ στο πρωταθλημα της μόνο (προσοχη σ αυτο )ειναι μεγαλη ανοησια να την παιξεις Χ .
    Οταν εχει 6 σερι Χ και την παιξεις ξανα Χ για το 7ο ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και αν εχει 7 και την παιξεις ξανα Χ για το 8ο παρε το μαυρο πιστολι και αδειασε το στο κεφαλι σου να ησυχασουμε απο σενα.
    Βαριεμαι να κανω τον τυπο για τις πιθανοτητες για 6-7-η 8 σερί Χ που μπορει να φερει μια ομαδα , καντο εσυ αν θελεις και βαλτο εδω να το δουμε. Παντως αυτη η οπτικη για no bet ειναι σωτήρια .Για τον τιπστερ αυτον του το ειπα ομορφα ΠΡΟ γκειμ και με ειρωνευτηκε. Του το ξαναειπα μετα γκειμ και περιμενω ακομη απαντηση.....
    Για το Μ Γιουν - Αγιαξ που λες , λεω οτι και το κινητρο μεταφραζεται μαθηματικα , Μόνο που η '' μεταφραση '' ειναι υποκειμενικη.Οπως καθαρα υποκειμενικη ειναι και η δικαιη αποδοση . Εκει να δεις γελια.Μπαζ-Νικο δεν ξερω ποιος, σημειωστε για προσεχως .Να βρουμε ενα ματσακι λιγακι γνωστο (οχι σουαζιλανδη και τετοια ) και να δωσουμε ολοι την εκτιμηση μας για τη δικαιη αποδοση . Μακελιο θα γινει .
    Και δεν εχει σημασια πόσο εκτιμας τη δικαιη αποδοση σ ενα ματς , σημασια εχει πιο ειναι το οριό σου πάνω απ τη δικαιη απόδοση για να το παίξεις οπως ΣΩΣΤΑ λεει ο Νικος. Λεει ο Χ τιπστερ εκτιμω το διπλο 3,00 μου το δινει 3,20 το παιζω αφου δεν εχει και τιποτα αξιολογο το κουπονι. Το θυμασαι Νικο ? Θα του λεγα τι να παιξει αλλα θα μου βγει το σχόλιο ΧΧΧ..........
    Σημειωστε οι κυριοι υπευθυνοι για προσεχως. Ετοιμος ειμαι να βγω εκτος θεματος :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς πλάκα τώρα, όταν θα αρχίσουν πάλι τα Πρωταθλήματα εν είδει άσκησης, θα δίνουμε δίκαιες αποδόσεις. Προφανώς θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις αφού είναι υποκειμενικό. Όπως ειπαμε, δεν εχει καμια σημασια. Σημασια εχει μετα ππυ παιζεις. Θα έχει όμως πλάκα. Και αυτό (επισης) είναι η καλύτερη άσκηση για κάποιον που παρακολουθεί μια Λίγκα και θέλει να παίζει στοίχημα. Η αρχή είναι ο προσδιορισμός της δίκαιης απόδοσης.

      Εγώ αυτήν την περίοδο μαζεύω αουτσαιντερ που παίζω και συγκρίνω καθαρό σημείο vs DNB vs double chance. Έχω ήδη 19 ματς.
      Πέραν αυτού κάνω μια δική μου εκτίμηση της δίκαιης απόδοσης του αουτσάιντερ (ως πιθανότητα) μονο με στατιστικα κριτηρια, και στο τέλος θα δω και αυτο: Πόσο έξω ή μέσα έπαιξα.

      By the way, όταν κάτι το βλέπω 3.00, θέλω 3.60 για να παίξω, αλλά αυτό ήδη το ξέρετε.

      :)

      Διαγραφή
    2. Η πιο καλη δωρεαν εξασκηση ειναι αυτη .
      Σημειωσε το να γινει.
      Θα γραψεις ΕΣΥ τοτε ενα αρθρο για τον προσδιορισμο της δικαιης αποδοσης , τι ειναι , πως υπολογιζεται κλπ , θα εχουμε σχολια , αποριες, διαφωνιες κλπ , και μετα παραδειγματα η τυχαια η για καποιο ματς που μας απασχολει.....να δουμε και πως θα μετραει το κινητρο , η φανελα και ενα σωρο αλλα πραγματα. Σημειωσε το να γινει , τελος !

      Τωρα για την καταγραφη που κανεις , και τις αλλες που κανω εγω με απασχολει το εξης το οποιο θα πω σε σενα για να το ακουσω και γω : Εστω οτι κατεγραψες 100 ματς και ειδες οτι η συγκριση του ξερού σημειου με το dnb και το double chance σου δειχνει οτι σ αυτα τα ματς πχ συμφερε καλυτερα το doyble chance .Ωραια μια χαρα.
      Ποιος μας λεει οτι στα επομενα που θα παιξουμε θα ισχυει παλι το ιδιο ?
      Δεν ξερω αν το διατυπωσα σωστα , αλλα νομιζω οτι καταλαβαινεις τον προβληματισμο μου.

      Γενικα το λεω , τα προηγουμενα κερδη ΔΕΝ εξασφαλιζουν τα επομενα.....

      Παλιοτερα βεβαια , αλλα πανω σ αυτο το λεπτο σημειο εχω κανει γκαφες που της πληρωσα ΚΑΝΟΝΙΚΑ !!!
      Με αληθινα λεφτα.

      Διαγραφή
    3. Σωστά Μιχάλη. Εχει πολλά αδυνατα σημεία μια τετοια καταγραφη και αυτό που λες είναι ένα από αυτα.
      Επίσης το ότι λαμβανω υπ όψιν επιλεγμενα ματς (μονο αυτα που παίζω) και ότι το κανω εκτός σεζόν των σημαντικών Πρωταθληματων επίσης ειναι μειονεκτηματα.
      Ωστόσο είχα την "περιεργεια" να το κανω αυτο και εν πάση περιπτωσει μπορει κατι ενδιαφερον να βγει. Μπορει και όχι.

      Την δίκαιη απόδοση δεν την κατεχω ούτε διδάσκεται και θα αποφυγω να κανω τετοια συζητηση. Μπορω να πω πως βλεπω ενα ματς σαν ενστικτο και εμπειρικά από την μικρή μου εμπειρια περισσότερο παρα σαν ενσωματωση μιας σειρας από παραμετρων που παίζουν ρόλο. Ενας υπολογιστης θα το εκανε καλυτερα. Ειναι ολη η ουσία του στοιχήματος η δικαιη αποδοση και μην περιμενεις από καποιον με 4 σεζόν μόλις με το σπορ να σου πει πως βγαινει. Εχω πολλα χιλιομετρα ακομα να γραψω.

      Διαγραφή
    4. Eυτυχως που υπαρχεις για να καταλαβαινεις τι λεω , γιατι δεν καταλαβαινουν ολοι κορακιστικα : ))))

      Για τη δικαιη αποδοση ασε που λες οτι δεν την κατεχεις (το πολυ πολυ να πεις και συ '' που σε μπλεξαμε ρε παιδια '' ) , το αρθρο θα το γραψεις ΕΣΥ εντελως δημοκρατικα χωρις καμμια πιεση , αλλα καπου ρε γαμωτο στο oxybet νομιζω (δεν λειτουργει πια) δεν ειμαι ομως , εκανες ενα κλικ σ ενα σημειο και εβγαζε καποιες δικαιες αποδοσεις για βασικους αγωνες του κουπονιου.Σ αυτο ηταν η αλλου ?
      Θα το ψαξω , καντε και αλλοι μια προσπαθεια μηπως υπαρχει καμμια σελιδα που να εχει ετοιμες η να δειχνει πως βγαινει.

      Φωτη δωσε μας τα φωτα σου , ψαχτο

      Δεν ειμαι και καλος στον υπολογιστη ......την τρελα μου.

      Βοηθαει οποιος μπορει οπως μπορει , σχετικα με δικαιη αποδοση.

      Διαγραφή
  10. Ειμαι ετοιμος να βγαλω το μαυρο πιστολι !!!
    Αν και πιστευω οτι αυτος θελει κανονι , κανω copy paste :

    Μην είσαι απόλυτος.Προσωπικά έχω κάθε χρονιά σίγουρο κέρδος και ούτε σχετικός με το άθλημα είμαι για να γνωρίζω "στημένα" , ούτε sure bets γνωρίζω.Απλά τυχαίνει να εχω καταποιαστεί εδώ και κάτι χρόνια με μαθηματικά μοντέλα και στατιστικά , έχω κατασκευάσει τα δικά μου προγράμματα και μέσω φίλτρων εκμεταλλεύομαι "μοτίβα" σε ζευγάρια ομάδων που πληρούν συγκεκριμένα κάθε φορά κριτήρια που στο κλείσιμο της χρονιά εξασφαλίζουν πάντα κέρδος.Και αυτό που γράφω δεν είναι τεσταρισμένο πχ για μια ή δυο χρονιές αλλά από το 2003 περίπου που ολοκλήρωσα τις δοκιμές.
    Για ξεμάτιασμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα έαν έχω σερί νίκες πέρα από το προβλεπόμενο , παίζω ζευγάρια για να πάω επίτηδες κουβά.
    Το οτι δεν έχετε ακούσει ή δει από κάποιον τον τρόπο δεν σημαίνει απαραίτητα οτι δεν υπάρχει και άλλος δρόμος για την επιτυχία.

    Ο αθεοφοβος κερδιζει 14 συνεχομενα χρονια......... !!!!!!!!
    Αι σιχτιρ ρε και δεν εχω παρει χαπι σημερα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπαζ η κουβεντα συνεχιζεται πισω.
    Φερτους εδω να συνεχισουμε.
    Εχουν ξεφυγει ολοι : )))
    Τον George τον βρηκε η Νικολουλη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 0-2 η Τασμανια ΑΛΛΆ η Bet365 αντί να το περάσει με την αποδοση 13.00 που παίχθηκε, το πέρασε με αποδοση... 5.00 γράφοντας "προφανές λαθος".

    Δεν έχω λόγια.
    Το άλλο το αυριανό "προφανές λαθος" το έχει ακόμα στο 14.00 και αν το πάρουμε και αυτο με 2-0 αυριο, θα το πάει πάλι στο 5.00.

    Παιδιά, δεν οδηγεί κάπου αυτό που κάνουμε. Τουλάχιστον εις ο,τι με αφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξερω τελικα αν αξιζει τον κοπο ρε Νικο !
      Το μόνο σιγουρο ειναι οτι εισαι παιχτουρα ρε φιλε .
      Τι να πω.
      Το επαιξα στο 13,00 και μου το πληρωσε στο 5,00 επι 5,00 ευρω ΧΩΡΙΣκαμμια εξηγηση.Τι στο διαολο συμβαινει ?

      Κατω οι κλεεεφτεεεεες.......
      Κατω οι λοπωδηηηηηητεεεεεεες........

      https://www.youtube.com/watch?v=VjLrLt5LOLs

      Διαγραφή
    2. Το θέμα είναι και ηθικό.
      Και ναι, δεν αξίζει έτσι.

      Διαγραφή
  13. Οι ζεβρες με τη Γιουν ειναι το over 1,035 και το under 14,00
    Mια χαρα ειναι , σωστα το εχει. Ετσι ηταν και το αλλο.
    Προφανες λαθος θα ηταν αν ηταν 1,35 / 14,00 .
    Απλα παει να φυλαχτει απ το over που βγαινει 99% και αναγκαστικα ανεβαζει το under στα υψη .Αλλα και τη μια φορα το 1% που θα βγει το under δεν θελει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ να πληρωσει..............

    Κι εγω ολο το χρονο εχανα ρε κυριος απο προφανη λαθη δικα μου . Θα μου επιστρεψεις ολα τα πονταρισματα πισω ? Το λαθος μου ηταν ΠΡΟΦΑΝΕΣ η δεν ηταν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συγχαρητήρια Νίκο και Μιχάλη.

    Από την πλευρά των Νότιων Χόμπαρτ και των Χόμπαρτ Ζίμπρας, το άντερ είχε δίκαιη αποδοση 11,00. Από την πλευρά των Ρέιντζερς και των Κλάρενς το άντερ είχε δίκαιη απόδοση 3,00. Συνδυαστικά ποιά να ήταν η δίκαιη απόδοση, να υποθέσουμε έναν μέσο όρο του 7,00 ? Το ότι αγοράσατε στο 13 και στο 14 είναι τίτλος τιμής.

    Τώρα για την Βετ365 τί να πω ? Το 5,00 πώς υπολογίστηκε ? Κύριοι, είστε στην μπούκα του κανονιού πλέον. Δεν θα μακροημερεύσετε. Είναι λυπηρό ή εξοργιστικό, αναλόγως των προσδοκιών σας. Εγώ αυτά δεν γουστάρω, για αυτό παίζω στον ΟΠΑΠ. Και ναί ! Θα έχει δίκιο ο Μιχάλης να αδειάσει το κόκκινο περίστροφο στον κρόταφό μου, αλλά προτιμώ να μάθω να παίζω μποξ με το αριστερό χέρι δεμένο πίσω από την πλάτη, παρά να κερδίζω παίζοντας και με τα δύο αλλά να μου ακυρώνουν τις νίκες από τη γραμματεία. Δεν ισχυρίζομαι πως πράττω σωστά. Λέω απλώς τί προτιμώ.

    Πολύ κρίμα. Πολύ πολύ κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρα τα ειπες Δημητρη ΟΛΑ !!!
      Τα συγχαρητηρια ομως μόνο στο Νικο.
      Εγω επαιξα '' αβλεπι '' οχι την εμπνευση , αλλα την επιλογη του Νικου .

      Κατω οι κλεεεεφτεεεες !!!

      Κατω οι λοπωδηηηηηη-------τεεεεεες !!!

      Διαγραφή
  15. Και πρέπει να τους εκθέσετε και δημοσίως. Αν και αναμενόμενο, παραμένει σκάνδαλο. Μονά ζυγά δικά τους. Πιο έντιμο να σε λιμιτάρουν, παρά να βάζουν το χέρι στην τσέπη σου εν ψυχρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το μονο σιγουρο ειναι οτι στον οπαπ μεχρι 1 μυριο ευρω αν τα κερδισεις ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ !
    Η αποδοση που θα αναγραφει στο κουπονι σου ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ οτι και να γινει .
    Εδω αντι για 13χ5=65 ευρω με πληρωσαν 5χ5=25 .
    Καταδεχτηκαν να ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ 45 ευρω....
    Τι να παιξω ρε αφου οταν κερδιζω δεν μου τα δινεις κότα ε κότα.
    Και τωρα τι κανουμε ?
    Παμε οπαπ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μου έκαναν...προσφορα 10 ολόκληρα ευρώ bonus και με μόνο μια φορά τζιραρισμα!!!
    Ρε σεις αυτά Ούτε ο μπακάλης της γειτονιάς δεν τα κάνει.
    Γιατί εξευτελιζονται ετσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο δεν το εχω ξανακουσει......ελεος .

      Τους στελνω κι εγω email να τσεκαρω απαντηση.

      Διαγραφή
  18. copy paste :

    Το ολοφανερο ειναι οτι ΔΕ σε θελει κανεις οταν κερδιζεις.
    5 ευρω επαιξα ΗΜΑΡΤΟΝ ρε
    Να παιξω κι εγω 500 ευρω και αν τα χασω θα τους πω ''προφανες λαθος'' ηθελα να παιξω 50 και πατησα ενα μηδενικο παραπανω ,παρακαλω επιστρεψτε μου 450 ευρω , θα με ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ?
    Και που ειναι το προφανες λαθος ρε καθικι αφου το αντιθετο απ αυτο που επαιξα εγω πληρωνε 1,02 ?
    Αν πληρωνε 1,20 ναι το λαθος θα ηταν προφανες , τωρα με κλεβεις φανερα.
    Κι αυτον που επαιξε το 1,02 τι εξηγηση θα του δωσεις ?
    Καμμία βεβαια !
    Εδω δεν δινεις εξηγηση σε μενα , θα δωσεις σ αυτον ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δημήτρη το 5 το τεκμηριωνουν με βάση την πιάτσα.

    Κάποιοι και όχι ένας το ρίξανε στο 5 μέσες άκρες αρά σου λέει αναθεωρούμε κατο πιν εορτής και πάμε με τους άλλους.

    Προφανές λάθος θα ήταν αν μόνο η πράσινη και κάνεις άλλος δεν έκλεισε με αυτήν την τιμή κάτι που δεν συνέβη.

    Το οξύμωρο είναι ότι την τιμή την μάζεψαν μπουκ με μεγάλη γκανιότα ενώ το λογικό θα ήταν το ανάποδο.

    Και πέρα από όλα τα άλλα σιγά μην επιστέψουν τη διαφορά στην απόδοση σε όποιον πήγε με το over.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπαρχει και το αυριανο under Φωτη, που το εχουν ακομα στο 14.00 (αν και "προφανες λάθος".
      Τωρα, αν χασει, όπως αναμενεται, δεν χρειαζονται να κανουν τιποτα.
      ΑΝ κερδίσει όμως => θα ειναι πάλι λαθος του 5.00

      Και εχω και κατι ψιλα στη δυαδα 13.00 x 14.00.

      Καταλαβαινετε οτι αυτό με τελειωνει από το στοιχημα.
      Δεν θελεις και κατι αλλο να παθεις...

      Διαγραφή
    2. Φίλε Νίκο,

      Κάποιος μπορεί να σου πει, να εύχεσαι να μην έρθει και το δεύτερο ματς άντερ για να μην καταλήξεις στο τρελοκομείο εξαιτίας μιας κερδισμένης δυάδας με απόδοση 182,00 που δεν σου την πλήρωσε η "ελεύθερη" αγορά.

      Εγώ όμως θα σου πω το εξής. Να εύχεσαι να έρθει και το δεύτερο ματς άντερ κι ας μην πληρωθείς τα λεφτά σου. Υπάρχει μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση από το να γνωρίζεις πως ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΣ τον μπουκ ?
      Είναι πολύ όμορφο και σωτήριο να αποχωρήσεις από το παιχνίδι μια τέτοια στιγμή. Σε βάθος χρόνου, θα σε λιμιτάρουν όλοι. Σε βάθος χρόνου, όλοι μας πεθαίνουμε. Ο χρόνος μας είναι χρήμα, λένε. Ο χρόνος μας είναι λίγος, λέω εγώ.

      Βέβαια, τί θα γίνει με το ιστολόγιο, αν φύγεις εσύ και τα τρελά σου ? Θα στενοχωρήσεις πολύ κόσμο.

      Διαγραφή
  20. Στο 6,80 το άντερ των Ζίμπρας-Κλάρενς τώρα.

    Χάθηκε η ευκαιρία να παρατήσει το στοίχημα ο Νίκος.
    Προφανές λάθος λοιπόν...
    Συνεχίζουμε σαν να μην συνέβη τίποτα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Kαμμια απαντηση στο email που τους εστειλα.
    Το under στις ζεβρες το εριξαν στο 6,80 .
    Το στοιχημα μου παραμενει ανοιχτο κανονικα στο 14,00. Και βεβαια αν χαθει ολα οκ , αν κερδισει στο 5,00 παλι το ξερουμε πλεον.
    Δηλαδη οντως να εχεις βαλει στη δυαδα καλη ωρα κανα 20ευρο να αξιζει τον κοπο να πας μεχρι τη Μαλτα να τους αρχισεις στις φαπες.
    Για ποια ψυχολογια σε πιο στοιχημα μιλουσαμε τις προηγουμενες μερες ?
    Ειμαι πολυ προβληματισμενος . Μας εχουν τελειως για ζωα , για ορνια . Καποια στιγμη ειπα οτι το fair δεν ειναι τυχαιο. Βρισε με , ειρωνεψου με , ρουφιανεψε με , δε θα σου πω τιποτα , αμιλητος θα μεινω.ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ γιατι την κανω ψωνιο .
    Γινομαι θηριο , θα σε σκισω με τα χερια μου ακομη και να μου βγαλεις τα νυχια !!!
    Και καμαρωστε τωρα τι επαθα .Μου την εφερε πισωπλατα μια απροσωπη πολυεθνικη και μου εχει τσαλακωσει τα νευρα....
    Για μενα το θεμα ειναι προπαντων ηθικο αφου επαιξα μικροποσα.Ειναι ομως κλεψια οπως και να το δω.
    Αντε ας πω οτι ειμαι 80 κιλα μ@@@@@ς και το αφηνω πισω.
    Ο προβληματισμος μου ειναι ο εξης : Και ας πουμε οτι προσεχως κερδιζω 2-3 χιλιαρικα . Ποιος μου λεει οτι θα με πληρωσουν ????
    Κατι τετοιο οντως σε τελειωνει παιδια.
    Δεν ξερω αυτη τη στιγμη σκεφτομαι διαφορα .
    Τα λεφτα σου που τα αξιζεις δεν μπορω να στα δωσω Νικο , αλλα το οτι τους ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΣ ειναι γεγονος , και δεν ειναι η πρωτη φορα . Συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει να ειναι συμπτωση και γινεται συνηθεια , γινεται λατρεια , γινεται αβλεπι.
    Ελπιζω τωρα καποιοι να καταλαβαν εστω και καθυστερημενα τι σημαινει sans voir !!!
    Δεν εχει καμμια αξια αυτη την ωρα αλλα επειδη εγω ξερω και πως σκεφτεσαι και πως παιζεις ωφειλω να πω δημοσια οτι σου βγαζω το καπελο φιλε. Respect Νικο .

    Εχεις ταλεντο φιλε σ αυτο το χομπι. Αν θυμαστε ολοι σας εχουμε πει πολλακις οτι προκειται για χομπι .
    Καταλαβαινω την οικονομικη ζημια που μπορει να υποστεις αλλα για μενα ΔΕΝ εχεις δικαιωμα να σταματησεις γιατι εχεις να προσφερεις σ αυτο το αντικειμενο. Οποτε δεν ξερω υπο ποιες συνθηκες αλλα συνεχιζεις .
    Για να το παω λιγο αναποδα . Δεν ξερω ειπα οτι ειμαι προβληματισμενος και απλα παραθετω σκεψεις.Ας πουμε οτι εχανες .Δεν ειναι ντροπη να χανεις εσυ μου το ειπες αυτο , το θυμασαι ?Αν εχανες λοιπον θα συνεχιζες με πεισμα και σοφρωσυνη βεβαια για να γυρισεις στα πρασινα , ετσι δεν ειναι ? Ναι σωστα τα λεω ! Ετσι ειναι . Ε λοιπον τωρα που αποδεδειγμενα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ θα σταματησεις ???
    Κατατροπωσες το θηριο που εχει κατασπαραξει καν και καν και θα σταματησεις ? Οχι θα συνεχισεις. Και αν με ρωτησεις ναι ρε Μιχαλη να συνεχισω αλλα τι θα κερδισω ρε φιλε ? Δικιο θα εχεις αλλα θα σου απαντησω οτι προκειται για χομπι , μην το ξεχνας , κατι σαν το ποδοσφαιρο που το λατρευουμε ολοι μας γι αυτο ειμαστε εδω. 0-0 το σκορ στο 90 Νικο , σου κανανε ολοφανερο πεναλτι αλλα δεν στο δωσανε , σε κλεψανε , σ αδικησανε . Τι κανεις ? Σταματας το ποδοσφαιρο ? Οχι σηκωνεσαι και συνεχιζεις με περισσοτερο πεισμα. Ο κοσμος ολος ειδε οτι αδικηθηκες και κερδισες την εκτιμηση και το σεβασμο .Συνεχιζεις..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. .........Και μετα απ αυτο στο 96 δινει πεναλτι μαιμου στον αντιπαλο και χανεις .Τι κανεις ? Σταματας το ποδοσφαιρο ? Οχι παλι συνεχιζεις , γιατι καμμια φορα δεν εχει τοση σημασια ο προορισμος αλλα το ταξιδι..........και ισως και οι φιλοι που θα γνωρισεις καθ οδον !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά οι φίλοι 1000%, δεν το συζητάμε ρε Μιχάλη!

      Το να φας γκολ στο 96' είναι σύννομο και δεν περιγράφεται με μικρά γράμματα το σύννομο. Όλοι το ξέρουν.
      Το να κερδισεις με το σφύριγμα της λήξης και μετά να σου αφαιρέσουν το γκολ είναι κάτι αλλο


      Διαγραφή
  23. Λέει ο ποιητής,

    Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,
    να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος,
    γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.
    Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
    τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι,
    τέτοια στον δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρεις,
    αν μέν’ η σκέψις σου υψηλή, αν εκλεκτή
    συγκίνησις το πνεύμα και το σώμα σου αγγίζει.
    Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
    τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
    αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
    αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου.

    Να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος.
    Πολλά τα καλοκαιρινά πρωιά να είναι
    που με τι ευχαρίστησι, με τι χαρά
    θα μπαίνεις σε λιμένας πρωτοειδωμένους·
    να σταματήσεις σ’ εμπορεία Φοινικικά,
    και τες καλές πραγμάτειες ν’ αποκτήσεις,
    σεντέφια και κοράλλια, κεχριμπάρια κ’ έβενους,
    και ηδονικά μυρωδικά κάθε λογής,
    όσο μπορείς πιο άφθονα ηδονικά μυρωδικά·
    σε πόλεις Aιγυπτιακές πολλές να πας,
    να μάθεις και να μάθεις απ’ τους σπουδασμένους.

    Πάντα στον νου σου νάχεις την Ιθάκη.
    Το φθάσιμον εκεί είν’ ο προορισμός σου.
    Aλλά μη βιάζεις το ταξείδι διόλου.
    Καλλίτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει·
    και γέρος πια ν’ αράξεις στο νησί,
    πλούσιος με όσα κέρδισες στον δρόμο,
    μη προσδοκώντας πλούτη να σε δώσει η Ιθάκη.

    Η Ιθάκη σ’ έδωσε τ’ ωραίο ταξείδι.
    Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.
    Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια.

    Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε.
    Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
    ήδη θα το κατάλαβες η Ιθάκες τι σημαίνουν.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μιχάλη, ότι σας κλέψανε είναι αναμφισβήτητο. Θα είστε δικαιολογημένοι, αν τη Δευτέρα πηγαίνατε στα κεντρικά τους στην Αθήνα, λέμε τώρα, και τους τα κάνατε όλα λίμπα. Αφού θα τρώγανε το ξύλο της αρκούδας, μπορεί να ψέλλιζαν ότι ένας από τους όρους της εταιρίας είναι πως προφανή λάθη όπως αυτή τα εννοεί δεν πληρώνονται. Οπως γνωρίζουμε, ο δυνατός μιας συμφωνίας θέλει ασάφεια, ο αδύναμος επιδιώκει σαφήνεια. Τί μπορεί να σημαίνει λοιπόν προφανές λάθος ? Σε "εξωτικά" πρωταθλήματα μηδενίζει την απόδοση στο πιο πιθανό και δημοφιλές σημείο, αλλά αν κάποιος τρελός ποντάρει το απίθανο, του λέει πως η απόδοση που αγόρασε ήταν προφανώς τρελή. Αν αγόραζες το άντερ αυτό στην Β Ολλανδίας θα στο ακύρωνε και πάλι ? Ή θα στο πλήρωνε, γιατί θα είχε πάρει τζίρο σε όλα τα όβερ του ίδιου ματς ? Αγνωστη η απάντηση. Ενα γκολ/γκολ πάντως που είχε αγοράσει ο Νίκος σε ματς εθνικών ομάδων, του το πλήρωσαν κανονικά. Γιατί ? Προφανώς γιατί πολλά παρολί με όβερ είχαν ποντάρει το αντίστοιχο νο γκολ. Γιατί η αγορά είχε τζίρο. Αν είναι έτσι, η εξήγηση της ρηχής αγοράς είναι βάσιμη. Σου λένε, δεν έχω τζίρο στο 1,03. Αν στο επόμενο παρόμοιο άντερ μου βάλεις 50 ευρώ, ή μου κάνεις δυάδα αστρονομική, πώς θα σε αντιμετωπίσω. Ως προειδοποίηση και προς παραδειγματισμό, στο ακυρώνω από την αρχή για να μην το ξαναδιανοηθείς. Προφανώς δεν υπάρχει και κάποιος σοβαρός κομπάιλερ στην Τασμανία που να καθίσει να υπολογίσει ότι το 14,00 είναι εκτός πραγματικότητας. Οπως είδατε, το σημερινό το κατέβασαν στο 6,80. Οσο το υπολόγισα κι εγώ ο άσχετος με τρόπο μπακαλίστικο. Ποιός, σκέφτονται, θα παίξει Τασμανία ? Αυτοί προσέχουν κυρίως το Αυστραλιανό πρωτάθλημα. Δεν έχω κι εφημερίδα, αλλά είμαι σίγουρος πως δεν καλύπτεται ειδησιογραφικά το Τασμανικό σε καμία. Αμαν έκανα να βρω προχθές πληροφορίες στο Ιντερνετ. Ενα μπλογκ μονάχα εντόπισα, http://www.sliceofcheese.net/ps4-npl-tas-round-12-preview/. Από δω και στο εξής, τί μπορείτε να κάνετε ? Να ψάχνετε αξίες σε προβεβλημένα πρωταθλήματα, όπου υπάρχουν τζίροι και θα πληρώνεστε από τα λεφτά των αιώνιων παικτών, όπως σας αρέσει να λέτε. Μέχρι να σας λιμιτάρουν. Η λύση του ΟΠΑΠ δεν είναι ακριβώς λύση. Το στοίχημα στον ΟΠΑΠ είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από το στοίχημα στο διαδίκτυο. Ελπίζω κάποια λόγια μου να μην παρεξηγήθηκαν προηγουμένως. Εχω κι εγώ τις αγωνίες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα λες ΌΛΑ με ένα post. Όλα. Αυτός είναι ο μηχανισμός.
      Και αν βάλουμε και το μεγάλο μας ποιητή που αναφέρεις, τι άλλο να γραψεις;
      Καλά το λέω ότι τα δικά σου σχόλια είναι σαν να είναι το βασικό κείμενο που δεν θέλεις να γράψεις! Και από κάτω εμείς να γράφουμε τα δικά μας σχόλια να γίνεται παιχνίδι!
      :)))))

      Διαγραφή
    2. Οχι ρε Νίκο. Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά στην υπόθεση. Καλημέρα κυριακάτικη καταρχήν, και πάλι βροχερή ! Οι αποδόσεις που βλέπουμε στην ιστοσελίδα της βετ365 λογικά είναι ολόιδιες με αυτές που βλέπει ο Περουβιανός, ο Ισλανδός, ο Νοτιοαφρικάνος, ο Κινέζος, ο Τασμανός. Είναι δυνατόν να βγάζουν τόσο επιπόλαια αποδόσεις σε μικρά πρωταθλήματα ? Και ποιός παίρνει την απόφαση να ακυρώσει το στοίχημα ? Ενας εδώ υπάλληλος ή έρχεται εντολή από τους κεντρικούς κομπάιλερς που εφαρμόζεται παγκοσμίως. Δηλαδή ένας τρελός Τασμανός που πόνταρε κι αυτός στο άντερ αντιμετωπίστηκε χθες όπως κι εσείς οι δύο ? Και πάλι για ένα τόσο μεγάλο μαγάζι, είναι φοβερή δυσφήμηση να αρνηθεί να σας πληρώσει 2 πενηντάευρα. Το ότι δεν σας τα δίνει, σημαίνει ότι θα συνεχίσει να προσφέρει παλαβές αποδόσεις ? Είναι δυνατόν να συνεχίσουν να μην προσέχουν τις "εξωτικές" αγορές ? Τότε, τί συζητάμε για τα αλάνθαστα υπολογιστικά μοντέλα των μπουκ ? Αν έβγαζαν με καθαρά μαθηματικό τρόπο το άντερ, θα έπρεπε να το δώσουν στο 7,00. Πώς εξηγείται το 14,00 ? Τους φορτώνουν τα όβερ παλαβοί Τασμανοί ? Πολλές οι απορίες. Το μόνο σίγουρο είναι πως σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ, αν είχεις σε χάρτινο απόκομμα το δελτίο, θα στο πλήρωναν χωρίς κουβέντα. Αλλά στον ΟΠΑΠ τέτοιες αποδόσεις δεν θα βρεις ποτέ των ποτών.

      Διαγραφή
  25. Ανέβασαν την "προσφορά" τους στα ...25 Ευρω με 3πλο τζιραρισμα. Εγώ είπα ότι θέλω τα 56 μου ή τίποτα.
    Αν είναι να δεχτώ μια προσφορα θα ηταν:
    Να βάλω 56 και να μου βάλουν και αυτοί ισόποσο bonus. Θα μου πείτε "μα θα τους πληρώσεις κιολας"; Απαντηση: θα μου έχουν βάλει τα 56 που θέλω και τα δικά μου 56 θα τα πάρω από τον συνάδελφο τους (!). Και το σημαντικότερο: μπορώ να τους νικησω. Το ξέρω. Άρα δεν πειράζει αν τώρα τους βάλω.

    Το ασχημο: 1-0 Η Τασμανια στο 55. Τα 56 Ευρω δεν θα φτάνουν αν έρθει under... Θα περιμενω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Απίστευτο αυτό που έκαναν. Έχασα πάσα ιδέα για την εταιρία παιδιά.
    Ειλικρινά νόμιζα ότι ήταν πολύ σοβαρό μαγαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Kαλημερα
    Τωρα τι λες , ευτυχως η δυστυχως που ηρθε 3-0 ? Ρε πως μας κανανε τα λαμογια να μην ξερουμε πως να εκφραστουμε...
    Παντως οριακα χασαμε κι εδω . . Μεχρι να γινει το 3-0 τα λαμογια εβλεπαν τη δυαδα του Νικου και τους επιανε πεντοζαλη !!!
    Λεω οτι την επομενη φορα θα ειναι πιο προσεκτικοι στα under τους και το κλεινω εδω .
    Θα συμφωνησω οτι ο Δημητρης τα ειπε ΟΛΑ σ ενα ποστ και οντως ο μηχανισμος τους ειναι οπως λεει ο Νικος να μην ξαναλεω αυτα που ολοσωστα ειπατε παραπανω . ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ και τελος κι αυτο.
    Η επομενη μερα κυριοι.Ηρθε η ωρα να σας πω οτι ο λογος που ασχολουμαι με γνωστα ευρωπαικα πρωταθληματα και α - β κατηγορια ειναι αυτος.Στην αγγλια μόνο κοιταω 7 κατηγοριες.
    Πριν απο χρονια ο αδερφος φιλου ζουσε στην Ιαπωνια (εκανε διατριβη στη ναυπηγικη) και μας δινει πληροφορια για δυο ματς απο β Ιαπωνιας (αγνωστη εδω τοτε σε μας ) οτι ειναι στημενα και καλα 2 ημ/1 τελ . Το παιζουμε χωρις να το πολυπιστευουμαι και μονά και δυαδα και παιζουν ταυτοχρονα και τα δυο ματς . Βγηκαν και τα δυο αλλα επειδη επρεπε να μας πληρωσουν κοντα 12 χιλιαδες στη δυαδα, το ενα μας το διευθετησαν σαν ακυρωση λογω διακοπης, ενω τα ματς εγιναν κανονικα . Και τα δυο 0-1 ημιχρ και τελικο 2-1 και 3-1 , κυριοι οι Ιαπωνες.
    Αντι για 12 χιλιαδες η δυαδα πληρωθηκε γυρω στα 500 και εληξε το θεμα. Αν σας το ελεγα πριν κανα χρονο η θα με λεγατε τρελο η δε θα με πιστευατε. Τωρα ισως και να με πιστεψει καποιος αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας.Το θεμα μας ειναι τι παιζουμε απο δω και περα.
    Εγω σας ειπα τι παιζω , ειμαι χομπιστας (γιατι αν το δεις αλλιως πας στη Μαλτα και το βουλιαζεις ολο το νησι ) ,δεν μου ειναι ζημιογονο , μ αρεσει αυτη η ασχολια και ΔΕΝ περιμενω πολλα πολλα.Κραταω μικρο καλαθι γενικα.
    Ασχολουμαι με το στοιχημα μαλλον για τις τρεις γραμμες του ποιητη :

    Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε.
    Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
    ήδη θα το κατάλαβες η Ιθάκες τι σημαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Νικο κερδισες το αγωνα εσυ , αλλα το κυπελο το δωσαν στον αντιπαλο σωστα το ειπες.
    Γελαει ο ντουνιας ολοκληρος για 45 ευρω δικα μου δεν ξερω για ποσα δικα σου.

    Το καλο ειναι οτι βρηκαμε τον παλιουρα μας : )))

    Με τη δικαιη αποδοση που λεγαμε θα εχουμε καμμια βοηθεια ?
    Φωτη , George βοηθατε να βουμε (αν υπαρχουν) σαιτ , link σχετικα με τη δικαιη αποδοση.
    Το στοιχημα σ αλλα διασταση κυριοι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Mολις τωρα μου ηρθε προσφορα και μενα για 10 ευρω μπονους .
    Φτου σας ξεφτυλες !

    https://www.youtube.com/watch?v=1c8DSqgX4bk

    Προσεξτε τι λεει απο το 50'' εως το 53'' . Σε τρια δευτερολεπτα ολη η αληθεια για τη μεγαλη στοιχηματικη.

    Α ρε φαπες που θελετε .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Θα σου προτείνω το bet virus. Κλίκαρε στο BV Rates.
    Ελπίζω να σου κάνει δουλειά :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Απαντήσεις
    1. Το έχεις τεστάρει;
      Αν Ναι, ζητα 20% πλεονέκτημα και είσαι έτοιμος!

      Διαγραφή
    2. Μαλλον αυτο ειναι George , μιλ μερσι.
      Παω για δουλεια και θα το μελετησω το βραδυ.
      Γι αυτο εισαι παλιουρας : )))

      Διαγραφή
    3. Αυτο το 20% καντο παραπανω μην κανεις σκοντο , βλεπεις τι τραβαμε : )))

      Διαγραφή
    4. Πατάω το bv rates και μου βγάζει τους σημερινούς αγώνες. Τα ποσοστά που δείχνει είναι τα στατιστικώς δίκαια ?

      Διαγραφή
    5. Την ιδια απορια εχω κι εγω αν δεις παρακατω.
      Λεω οτι μαλλον δειχνουν τα πονταρισματα που εχουν παρει πανω τους.
      Σε καθε περιπτωση περιμενουμε εξηγησεις , βοηθαει οποιος μπορει.

      Διαγραφή
  32. Βγηκαν και τα δυο αλλα επειδη επρεπε να μας πληρωσουν κοντα 12 χιλιαδες στη δυαδα, το ενα μας το διευθετησαν σαν ακυρωση λογω διακοπης, ενω τα ματς εγιναν κανονικα . Και τα δυο 0-1 ημιχρ και τελικο 2-1 και 3-1 , κυριοι οι Ιαπωνες. Αντι για 12 χιλιαδες η δυαδα πληρωθηκε γυρω στα 500 και εληξε το θεμα.

    Τί λες τώρα ? Παραμιλούσες για μέρες ή το πήρες ψύχραιμα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να σου πω Δημητρη.
      Ειναι τυχεροι που και τοτε ειχε πεθανει ο Λαμπρος Κωνστανταρας .
      Διαβαζουμε κατα καιρους διαφορα, εγω ειμαι σιγουρος οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

      Να σου πω τι εκανα. Αφου μου περασαν τα νευρα μετα απο κανα μηνα αποφασισα να μην ξαναπαιξω τοσο μεγαλο στοιχημα.
      Τα bet που παιζω ειναι 99% μονά και στο 1% ζηταω μεχρι 2-3 χιλιαδες κερδος.
      Ενας γνωστος μου κερδισε περιπου 7 χιλιαδες πριν κανα δυο χρονια και δεν του τα δινανε.Ηταν ομως απο πολυ γνωστα πρωταθληματα και αναγκαστηκαν μετα απο 9 μηνες περιπου να του τα δωσουν . Στο διαστημα αυτο μολις πατουσε αναληψη του ζητουσαν επικυρωση λογαριασμου , και κοντρα ταυτοποιηση και ταχα τα εγγραφα δεν ηταν σωστα . Του ειπα μην παιξεις ουτε σεντς και το τηρησε. Αυτο που ηθελαν ηταν να τον νευριασουν και να αρχισει να παιζει σπασμωδικα για να τα χασει.Η ψυχολογια που λεγαμε πριν. ΔΕΝ επαιξε τιποτα και μετα απο 9 μηνες περιπου του τα εδωσαν. Τον ρωτησα καποια στιγμη και αφου μου ειπε τα σχετικα τελειωσε τα λογια του λεγοντας :
      '' Μακαρι να μην τα κερδιζα ποτε '' .

      Διαγραφή
  33. Σπάνιο στατιστικό. Η Φινλανδική Λάχτι έχει 4 συνεχόμενα (Χ) με 0-0 σκορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 0-0 οντως σπανιο , αλλα τα 4 Χ λιγα.
      Δεν βλεπω πως μπορεις να το εκμεταλλευτεις ομως , εχε το στο νου σου μημως συνεχιστει.Μετα εχω τον τροπο : )))

      Διαγραφή
  34. Γιώργο ένα νούμερο πες μου μόνο. Του Νίκου. Ο Βασίλης θα γράψει απολογισμό. Εσύ πώς τα πήγες φέτος ? Εγκατέλειψες και το νήμα σου... Κάποιοι σου έσπασαν τα νεύρα, φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδια χαμηλο το επιπεδο εκει και οντως υπαρχει και λιγο στοιχηματικο μπουλινγκ.

      Διαγραφή
    2. Ο Νίκος -3,26 μίζες σε 120 ματς.
      Το bet virus δεν το έχω τσεκάρει προσωπικά. Μου το πρότεινε φίλος που το χρησιμοποιεί ως οδηγό πολύ συχνά. Οι πιθανότητες που βγάζει στα σημεία προκύπτουν από στατιστικά στοιχεία.

      Διαγραφή
    3. George το -3,26 μιζες στα 120 ματς ειναι draw δεν λογιζεται χασουρα .
      Αν παιζει ΑΥΣΤΗΡΑ μόνο αουτσαντερ απο μικρες αγλιδουλες ειναι γιγαντας ο τυπος.

      Διαγραφή
    4. Αυστηρά μόνο αουτσάϊντερ σε Τσάμπιονσιπ λιγκ 1 & λιγκ 2.

      Διαγραφή
  35. Αν αντέχετε να διαβάζετε αγγλικά κι έχετε ελεύθερο χρόνο, ανοίξτε τις παραπομπές της πρώτης σελίδας. Δεν είναι απλά τα πράγματα ή μήπως είναι ?

    https://www.google.gr/search?q=compile+and+calculate+your+own+odds.%22&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=61BGWerEAYvS8AfQlb2wCw#q=compile+and+calculate+your+own+odds



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. George μπηκα στο virus και πχ βλεπω Φιλ γιουν - Ν Υορκη 65%-12%-23% .
    Τι , ποιος ,πως εβγαλε αυτα τα νουμερα ?
    Nομιζω οτι δειχνουν τα πονταρισματα που εχουν παρει πανω τους τα σημεια αλλα δωστε μια βοηθεια παραπανω οποιος μπορει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Βλέπω πολλά σχόλια και είναι καλό να υπάρχει ανταλλαγή απόψεων, μόνο κερδισμένος βγαίνει κάνεις όταν να ακούει και άλλες απόψεις οι οποίες είναι τεκμηριωμένες.

    Προχτές ένα φίλος μου είπε πως μου φαίνεται το 1000 απόδοση στο Αμβούργο να πάρει το πρωτάθλημα.

    Το σκεπτικό βέβαια είναι να το πουλήσουμε κάποια στιγμή.

    Κάναμε μια προσπάθεια αξιολόγησης της απόδοσης.
    Κοιτώντας συνολικά τις προσφερόμενες αποδόσεις όλων των ομάδων η αίσθηση που παίρνει κανείς είναι ότι έχουν βγει όπως υπολογιζόταν οι συντάξεις, με βάση τις αποδοχές των τελευταίων ετών.

    Αρά το Αμβούργο δικαίως βρίσκεται στον πάτο όταν κάθε χρονιά τελευταίες αγωνιστικές χαροπαλεύει.

    Όπως αντίστοιχα και η Μπάγερν σε σχέση με τους άλλους .

    Η Μπάγερν είναι το κλειδί στη αξιολόγηση γιατί αν πάει πάλι τρένο και δικαιώσει το 1.15 που τις δίνουν θα πάει στράφι η επιλογή του Αμβούργου και οποιουδήποτε άλλου ( τι να το κάνω αν το αμβούργο είναι στην 5 θέση και η Μπάγερν στο +10 από τους άλλους).

    Με άλλα λόγια αν η Μπάγερν δεν δικαιολογήσει το 1.15 όλες οι άλλες ομάδες θα πάρουν αξία.

    Λίγα τα πρωταθλήματα με ένα μόνο Γκραν φαβορί για μέτρο σύγκρισης,
    η σελτικ που σάρωσε φέτος την δίνουν στο 1.06 περίπου.

    Βέβαια υπάρχει και το άλλο ότι είμαστε μέσα Ιουνίου μέχρι τον Αύγουστο ποιος ξέρει τι κινήσεις στις μεταγραφές θα κάνει η Μπάγερν και το Αμβούργο ( αυτό μάλλον προς όφελος μας είναι).

    Προς όφελος σημειώνουμε και την οντότητα του Αμβούργου στο γερμανικό ποδόσφαιρο.

    Βεβαία υπάρχουν και τα αρνητικά,
    με τον ίδιο φίλο μου βλέπαμε το Αμβούργο – βολσμπουργκ και αφού τελείωσε και παρέμεινε στην κατηγορία μου λέει το εξής :
    Καλυτέρα να είχε πέσει για το ίδιο το Αμβούργο από το να είναι κάθε χρόνο στο όριο πέφτω δεν πέφτω, ομάδες που έπεσαν στην β κατηγορία και ξανανέβηκαν τα πήγαν πολύ καλυτέρα.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φωτη θα πω την γνωμη μου καθαρα παικτικα και τελειως υποκειμενικα.
      Οχι φιλε δεν παιζεται το 1000αρι του Αμβουργου . Ναι μεν η αποδοση ειναι τεραστια αλλα ζητας να παρει κουπα οχι να βγει 3η-4η.
      Η Λεστερ εδινε 5000. Στο 1000 σου φαινεται μεγαλο αλλα σε κλεβει , ειναι σιγουρο. Και καταλαβα οτι το θες μηπως παει καλα το Αμβουργο και καταφερεις στην πορεια να το κανεις κασ αουτ , οχι ψιχουλα θα παρεις ακομη και αν τα παει καλα.
      Αν με ρωτησεις ''καλα ρε Μιχαλη ουτε 1/1000 δεν δινεις στο Αμβουργο να παρει την κουπα ? " , θα σου πω οχι , χωρις ομως να μπορω να στο υπολογισω και μαθηματικα γιατι ειναι πολυ μικρο το 1/1000.Για παραδειγμα σου λεω οτι εμεις ολοι μαζι δεν μπορουμε να υπολογισουμε αν ενα διπλο ειναι για 50 η 100 αποδοση . Το ενα ειναι 2% και το αλλο 1% .Εδω μιλας για 1/1000.Ασυλληπτα μικρο τουλαχιστον για μενα .Εκτιμω λιγακι στο κουτουρου ομως οτι σε κλεβουν ασχημα και λεω οτι ΔΕΝ πρεπει να παιζουμε μακροχρονια στοιχηματα.
      Σε στυλ κινο η τζοκερ , να βαλω δυο ευρω να παρω 2 χηνες απαντω κανε οτι θες αλλα σε κλεβει.......

      Διαγραφή
  38. Την καλησπέρα μου. Άλλη μια βροχερή μέρα, τον φάγαμε τον Ιούνη - περίπου. Τους καύσωνες δεν μπορώ εγώ, ο Ιούλιος μένει. Τον Αύγουστο θα ξεκινήσουν οι Αγγλιδούλες και θα ξεχνιόμαστε.

    Τα σχόλια είναι χαοτικά - αλλά έχουν πολλά να πουν...

    Η ψυχραιμία είναι που πολλές φορές μπορεί να κάνει την διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. http://sportstradinglife.com/2016/01/how-to-compile-your-own-odds/

    Eιναι απο το link που εδωσε ο Δημητρης.Το παραδειγμα που λεει με το Νιουκαστλ-Τοτεναμ ειναι ο υπολογισμος την δικαιης αποδοσης με γνωμονα τα τελευταια 10 ματς της καθε ομαδας αρα συνολικα σε 20 ματς.Αυτον τον υπολογισμο κανω κι εγω αλλα οταν προχωρισουν τα πρωταθληματα κοιταω ολες τις αγωνιστικες και των δυο ομαδων.Αν ειναι στην 30η αγωνιστικη κοιταω 30+30=60 ματς, ετσι πλησιαζεις περισσοτερο στη δικαιη αποδοση προσμετρωντας μόνο τα αγωνιστικα κριτηρια. Μετα εχεις να κανεις προσθαφαιρεσεις πανω στα νουμερα που θα βγαλεις κοιτωντας απουσιες (εγω δεν τις κοιταω) , προιστορια , κατασταση αποδυτηριων κλπ., αλλα το βασικο ειναι αυτο που λεει εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φόρμα Μιχάλη. Κοιτάς και τη φόρμα. Και εκεί βάζεις τα λίγα τελευταία ματς.
      Οι ομάδες σου πλέον είναι των τελευταίων 4-6 αγωνιστικών αν η φόρμα τους είναι παράξενη. Και όχι των 10.

      Διαγραφή
    2. Ε ναι βεβαια . Στη φορμα κοιταω τα τελευταια 6 , ουτε 4 ουτε 5 .Το 6 δεν σημαινει κατι απλα αυτο κοιταω εγω.Το 4 δεν το θεωρω φορμα ειναι πολυ λιγο.
      Για στασου ομως εχω την εντυπωση οτι εσυ βγαζεις τη δικαιη αποδοση κοιτωντας μονο τα 6 τελευταια ?Αυτο εννοεις ?
      Νικ the crete μαλλον βγαλαμε λαγο παλι !!
      Ας πουμε οτι εχουμε την Α ομαδα και εχει στα 6 τελευταια Ν-Ι-Η ως εξης 2-1-3 , και η Β ομαδα εχει Ν-Ι-Η ως εξης 3-2-1 .
      Πες μου οτι βγαζεις δικαιη αποδοση 25%-25%-50% δλδ 4,00-4,00-2,00 ?
      Αυτο εννοεις ?

      Εγω τη φορμα τη μετραω μεν αλλα οπως εια παραπανω σε συνδιασμο με απουσιες , προιστορια , αποδυτηρια , φανελα , ειδικες συνθηκες (συνθετικο χλοοταπητα , καιρικες συνθηκες κλπ ).

      Δωσμου λιγακι μια βοηθεια να σε καταλαβω......

      Διαγραφή
  40. Καλημέρα, Μιχάλη επίσης εξαιρετικό το κείμενο σου. Για τη φόρμα συμφωνώ ότι τα 6 τελευταία είναι καλά να κοιτάς αλλά πρέπει να κοιτάμε η να έχουμε μια ιδέα-εικόνα για το πως ήρθανε αυτά τα 6 τελευταία αποτελέσματα και βέβαια τη χρονική απόσταση μεταξύ τους καθώς και τη διοργάνωση. Τέλος να πω ότι απ' την πράσινη δεν περίμενα να κάνει κάτι τέτοιο, κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλημερα

    Μιχάλη, κοιταζω τα 4 τελευταια ματς με αντιστοιχες τις έδρες (η εντός ομάδα, τα 4 τελευταια εντός) και τα 6 τελευταια ανεξαρτητως έδρας. Στο παραδειγμα σου, δεν μου εχεις γραψει τα εντός και εκτός 4 τελευταια των ομάδων. Πάντως η ομάδα Α σου μου δείχνει πιο αξιοπρεπής από το να επιτρεπει στην άλλη 50% διπλό.
    :)

    Αντώνη, ούτε εγώ το περίμενα. Έπαθα ...πολυ-πολιτισμικο σοκ! Εχω την εντύπωση ότι ίσως το under παίχτηκε σε μεγαλύτερη κλιμακα παγκοσμίως από όσο περίμενε η Εταιρία και μάλιστα από δυνατούς παίκτες (και όχι σαν την αφεντιά μου) και βεβαια παίκτες της εκεί περιοχής ή/και ότι οι... Τασμανοί ίσως έκαναν κάποια... μαϊμουδιά. Και μπορεί όλα αυτά να τα πήρε αργά χαμπάρι η Εταιρία. (Σιγά μωρέ τωρα, ποιός παίζει Τασμανία...)

    Εμενα επιπλέον βρε παιδάκι μου, μου δημιούργησαν... γραφειοκρατικό πρόβλημα στο excel μου! Πώς να θεωρήσω δηλαδή το bet?
    WON δεν γίνεται, αφού πήρε πολύ μικρότερη επιστροφή.
    LOST παλι δεν γίνεται, αφού δεν χάθηκε.
    VOID δεν είναι.
    Υπάρχουν ακόμα οι εξης επιλογές:
    -STOLEN
    -ROBBED
    -FORGED
    -DEFRAUD

    Ειλικρινά έχω κολλήσει και δεν πάω παραπέρα! Δωστε μια βοήθεια, πώς θα μπορούσα να περασω ...Λογιστικά το bet.

    :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. WON !!!
      Η μεγαλυτερη ηθικη νικη που εκανες ποτε !
      Αν λαβω υποψιν και το οτι κατατροπωσες το θηριο ειναι DUBLE WON και στο λεω εγω που fair - play !
      Mε τους αλλους ορισμους μην ασχολεισαι ,μην αδικεις τον εαυτο σου , ειπαμε κραταμε τον πηχη ψηλα , συνεχιζουμε ...
      Για το αλλο με τα 4 εντος και 6 συνολικα θα δωσω παραδειγμα το βραδυ μετα τις 11-12 .

      Εχω φαει φλασια με τη δικαιη αποδοση , ψαχνω μηπως μπορω να το ''χωρεσω '' σε καποιο τυπο- φορμουλα εστω και μπακαλιστικο δεν ξερω το ψαχνω χωρις να ξερω που θα καταληξει.Ενα θεμα υποκειμενικο καθαρα να χωρεσει σε καποιο τυπο ? Δεν ξερω το ψαχνω .

      Διαγραφή
  42. Καλημερα Αντωνη.
    Το θεμα ειναι ληξαν για μενα. Το αφηνω πισω και κοιταω μόνο μπροστα , συνεχιζουμε το ταξιδι μας....
    Για τη χρονιμη αποσταση και βεβαια παιζει ρολο και το βλεπουμε στη διακοπη των Χριστουγεννων. Ομαδες που πηγαιναν τρενο κανουν κοιλια και το αντιθετο.Σωστος.Τωρα για το πως ηρθαν τα αποτελεσματα αυτα θελει εξειδικευση εκει , θελει να ασχολεισαι με το συγκεκριμενο πρωταθλημα και να το παρακολουθεις στενα ! Σωστο κι αυτο αλλα σε μενα αδυνατον.Ποσα πραγματα να κανει ΕΝΑΣ ανθρωπος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Με αυτούς που μπλέξαμε πραγματικά χρειάζεται ψυχραιμία όπως είπε ο Μπαζ.

    Ψυχραιμία και... τακτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψυχραιμια = ΚΡΥΟ ΑΙΜΑ το εχουμε πει πολλες φορες.Ακομη και σ αυτες τις περιπτωσεις συνεχιζουμε γιατι ο πηχης ειναι πλεον ψηλα !!

      Διαγραφή
  44. Νικο το παραδειγμα με κανονικο ματς , VITORIA-SANTOS . Η Βιτορια εχει στα 4 τελ ΕΝΤΟΣ Ν-Ι-Η ως εξης 1-1-2 και στα 6 τελευταια ανεξαρτητως εδρας 2-1-3 . Η Σαντος εχει στα 3 τετ ΕΚΤΟΣ (3 εχει , δεν υπαρχει 4ο) Ν-Ι-Η ως εξης 1-0-2 και στα 6 τελευταια ανεξαρτητως εδρας 3-1-2.

    Απο δω και περα υποθετω :

    Απο τα 4 ΕΝΤΟΣ της μιας και τα 3 ΕΚΤΟΣ της αλλης προκυπτει 43% - 14% - 43%
    Απο τα 6 τελευταια ανεξαρτητως εδρας προκυπτει 33% - 17% - 50% (αν δεν εχω κανει καπου λαθος)
    Μετα να υποθεσω οτι βγαζεις το μεσο ορο απ αυτα ?

    Αντε δωσε μια καλη βοηθεια τωρα που το παραδειγμα ειναι αληθινο γιατι καπου βλεπω πλεονεκτημα τρανό .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελειως μπακαλιστικα θα το εδινα 35-30-35 δλδ 2,85-3,30-2,85 δεν ξερω τι στην ευχη βγηκε παραπανω ?

      Διαγραφή
  45. Καλημέρα. Δεν ξέρω τις ομάδες και το Πρωτάθλημα. Με αυτά που λες μου φαίνεται και μενα "τριπλη" άρα συμφωνούμε.

    33-33-33. Κανένας λόγος να εμπλακούμε. Και οι αποδόσεις αυτό λένε.

    Μιχάλη, αν είναι 30 ή 33 ή 35 καμία διαφορά. Εσύ πας για το 20% και αυτές οι διαφορές θα δεις, δεν παίζουν ρόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Kαλημερα Νικο.
    Ασε τις ομαδες και το πρωταθλημα , ΔΕΝ θα παιξουμε τιποτα.Σε παω βολτα στην ομορφη Βραζιλια , και σου δινω παραδειγμα με κανονικο ματς :

    VITORIA-SANTOS . Η Βιτορια εχει στα 4 τελ ΕΝΤΟΣ Ν-Ι-Η ως εξης 1-1-2 και στα 6 τελευταια ανεξαρτητως εδρας 2-1-3 . Η Σαντος εχει στα 3 τετ ΕΚΤΟΣ (3 εχει , δεν υπαρχει 4ο) Ν-Ι-Η ως εξης 1-0-2 και στα 6 τελευταια ανεξαρτητως εδρας 3-1-2.

    Δειξε μου σε παρακαλω και εξηγησε μου αναλυτικα (οσο μπορεις) πως θα εβγαζες τη δικαιη αποδοση σ αυτο το ματς.ΔΕΝ θελω να παιξω κατι , θελω να δω τον τροπο υπολογισμου σου , δωσε μου ενα σετ αποδοσης εξηγωντας μου πως το εβγαλες.Εχω απορια ΠΩΣ το υπολογιζεις εσυ.
    Βασικα θα ηθελα και απο αλλα παλικαρια να τοποθετηθουν πανω στο παραδειγμα και να πουν και αυτοι τη γνωμη τους δινοντας το δικαιο σετ αποδοσης αλλα εξηγωντας πως το εβγαλαν.
    Βοηθαει οποιος μπορει.

    Thanks εκ των προτερων ολη την παρεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου απαντω λοιπόν φίλε ότι μου βγαινει 33-33-33 χωρις όμως να μπορώ να σου εξηγησω αναλυτικά γιατί.
      Μου βγαινει έτσι σαν να εχω κάνει "αυτοματα' τις πράξεις στο μυαλό μου, αλλά δεν ξέρω ποιες ειναι αυτές οι πραξεις.
      Ειναι μια διαδικασία που γίνεται περίπου ασυνείδητα.
      Εννοείται ότι μπορει να είναι λάθος. Αλλα σου εξηγησα ότι δεν εχουν τόσο μεγαλη σημασία οι δίκαιες αποδόσεις, όσο το τι τις κάνεις μετα!
      :)

      Διαγραφή