23 Απρ 2021

"οι Αγγλιδουλες τα δίνουν όλα"


Ρε χαμός θα γίνει, τελευταίες αγωνιστικές στις Αγγλιδούλες μας. Άλλος κάνει όνειρα για άνοδο κι άλλος αρχίζει να βλέπει εφιάλτες. 

Στην  Αγ2 τέσσερις ομάδες "σκοτώνονται" για τρεις θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο. Κέιμπριτζ (77 β. ), Τσέλτεναμ (75β.), Μπόλτον (73β.) και Μόρκαμ (72β.). Τσέλτεναμ με παιχνίδι λιγότερο. 

Και αύριο έχει Μόρκαμ - Μπόλτον - να καούν τα κάρβουνα. Αυτά είναι παιχνίδια, ο θάνατος σου η ζωή μου. Και με μοιρογνωμόνια οι αποδόσεις από τους γκισέδες και όλα καλά. Εδώ δεν παίζουμε ούτε με εικονικό ποντάρισμα. 

Εδώ είναι ρώσικη ρουλέτα με γεμάτο το όπλο και συ να χαζογελάς...

Από κει και κάτω επτά ομάδες δίνουν μάχη για τρεις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ ανόδου. Αυτή την στιγμή θέση στα μπαράζ κλείνουν Τρανμίρ, Φόρεστ Γκριν και Νιούπορτ. 

Αύριο έχει Έξετερ - Νιούπορτ - η Έξετερ ακριβώς από κάτω από Νιούπορτ μόλις τρεις βαθμούς πίσω. Εδώ είναι όλα τα λεφτά λουλούδια. Μαζεύεται λίγο το διπλό, γιατί είναι ματς μια ζαριά και δεν νοείται ο γκισές να παίρνει ξεκάθαρη θέση. 

Εδώ ταιριάζει το "όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, το τρων οι κότες" 

Τσέλτεναμ(1.58) - Κόλτσεστερ (5.73) - Η Τσέλτεναμ με παιχνίδι λιγότερο θα τα δώσει όλα για την απευθείας άνοδο. Στα τελευταία όμως έξι ματς κέρδισε τρία, στα τελευταία δέκα κέρδισε πέντε. Με 50% στις νίκες πως θες να κάνεις πρωταθλητισμό Κυρά μου; 

Η Κόλτσεστερ τώρα είχε φτάσει ένα βήμα από την κόλαση, αφού δεν κέρδιζε ούτε στα οικογενειακά διπλά. Και κερδίζει Γουόλσολ και το ντέρμπι παραμονής με την Σάουθεντ και να τη βγήκε στον αφρό. 

Αύριο θα πάει με ψυχολογία στα ύψη, η άλλη θα καίγεται στο άγχος και μπορεί να σώσει και την χρονιά και μαθηματικά από αύριο. 

ΜΚ Ντονς (1.67)- Σουίντον (4.96)- καημένη Σουίντον, έκανες μεγάλη νίκη χωρίς αντίκρισμα. Γουίμπλετον και Γουίγκαν κέρδισαν -  που να καλύψεις τώρα 7 βαθμούς σε τρεις αγώνες. 

Δεν Θέλω Ντονς να λέτε μαλακίες πως πάτε για μπαράζ. Τσάρλτον και Μπλάκπουλ έχουν 5 και7 βαθμούς αντίστοιχα παραπάνω και δυο ματς λιγότερα. Καλό καλοκαίρι. 

Η Γουίγκαν αν δεν πάρει αύριο κάτι στο γήπεδο της με Μπέρτον ίσως μπλέξει γιατί μετά πάει στην πρωτοπόρο Χαλ και τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Σουίντον. Εκεί θέλουμε να είναι στον πόντο...

Ο γκισές δεν βλέπει φως για Σουίντον, εμείς προβολέα δεν βλέπουμε, αλλά κάτι σαν να φωτίζει. 

Θυμάμαι το 11/12 είχε φτιάξει πολύ καλή ομάδα η Σουίντον και βγήκε τρένο από την Αγ2 με προπονητή τον λοξό Ντι Κάνιο. Και την άλλη χρονιά πήγαινε για άνοδο, αλλά μετά τις γιορτές τους χαιρέτησε ο λοξός. 

Παρακολουθούμε ολόκληρη την χρονιά και τώρα είναι όλο το ζουμί. Μπορεί στοιχηματικά να μην είναι για πολλά, αλλά κάνουμε επένδυση για του χρόνου Βούδα. 

Άρσεναλ - Έβερτον για το βράδυ και έχουμε αποδοκιμασίες έξω από το Emirates κατά της ιδιοκτησίας της Άρσεναλ. Τούτοι οι 12 είναι τυχεροί που δεν έχουν κόσμο τα γήπεδα, θα έπεφτε η γιούχα σύννεφο. 

Στοιχηματικά χωρίς να είμαστε ειδικοί, καλό είναι να μην ασχοληθείτε αν δεν θέλετε να καείτε. 

Υ.γ. με αγωνιστικούς χαιρετισμούς μάθετε να ποντάρετε φίλοι μου και όχι να τζογάρετε.




 



187 σχόλια:

  1. Καλησπερα ...

    εδωσες ρεπο στο Βουδα ?
    Δεν κανω αναλυση εγω στο Αρσεναλ - Εβερτον .Βασικα πιο αδιαφορες αποδοσεις δεν γινόταν να δωσει ...



    κοιταω λιγο μιμρες Ολλανδεζες ..:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα παίρνει μόνος του ο άτιμος. Αύριο όμως που μιλάω με τον ορθογάμη ειδικό θα σου πω που θα πάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τον φερεις εδω να σας νοικοκυρέψει ... να σας δείξει τον τροπο πως κερδιζει στο forex ...

    εικει ειναι το χοντρο χρημα λεμε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Αουγκ.. εχανε 0-3 απ τους τραγους

    τωρα ειναι 2-3 ...
    στοιχημα οτι θα ισοφαρισει ...

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κράτησε η Κολωνία - το έπνιξε ο Λένον 0-1 η Έβερτον.

    Καληνύχτα κύριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα αφεντικό και αγαπητοί σύντροφοι. Εχθές δεν ήρθα για δουλειά γιατί έπαθα λουμπάγκο. Κουτούπωνα στο προσκυνητό για να πιάσω το φένγκ σούι κι έμεινα στον τόπο. Το κλείδωμα ήταν τόσο ισχυρό που μου πήρε τρείς ώρες να ξεκαβλώσω. Εφαγα κι ένα ξεσιγυρισμένο βρισίδι από τη γυναίκα, με τί μαλάκα έμπλεξα και τα σχετικά, και καταλαβαίνετε. Με το ζόρι σήμερα, ακόμα στα τέσσερα πηγαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζω πως δικαιούμαι αναρρωτική, αφεντικό. Πόσες μέρες μπορείς να μου δώσεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα, αχ αθώο μου παιδί, δεν υπάρχουν αναρρωτικές στην γαλέρα.

    Μπορούμε να βάλουμε και Άγκρινγκτον στο κάδρο. Προέρχεται από καλή εμφάνιση στην Χαλ η Σάντερλαντ γι αυτό είναι και δεν είναι ξεκούδουνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν δεν πάρετε την Νιούκασλ σήμερα, καλά κρασιά. Γουέστ Χαμ - Τσέλσι το απογευμα για γερά νεύρα. Το διπλό αηδιαστικό, γιατί τα παίζετε ρε παιδιά αυτά;

    Έχει και την Ρεάλ μεσοβδόμαδα η Τσέλσι θα είμαστε παρών μήπως αξίζει καμιά κόντρα.

    Η Ρεάλ το βράδυ συνεχίζει να έχει απουσίες και έρχεται και το παιχνίδι με την Τσέλσι. Όλο Χ φέρνει κείνη η Μπέτις, άλλα έχει κίνητρο και καλή προϊστορία εκεί μέσα. Το διπλό έπεσε όμως και δεν γίνεται δουλειά έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και για να μην ξεχνάς που δουλεύεις Ανατολίτη άκου αυτό - https://www.youtube.com/watch?v=E6KErMeNFd4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στην Πρέμιερ τα περισσότερα φαβορί είναι για κόντρα, αλλά οι αποδόσεις δεν βοηθούν γιατί είμαστε στα τελειώματα και όλοι γνωρίζουν.
    Η Γουέστ Χαμ έχει καλή απόδοση, αλλά με ενοχλεί που τις 3 τελευταίες χρονιές τα σφυριά εντός πήραν αποτέλεσμα. Σαν να έρχεται δηλαδή διόρθωση με νίκη της Τσέλσι.
    Η Μπέρνλι θέλει αποτέλεσμα και μάλλον θα το πάρει, δεν ειναι η Γουλβς φέτος ικανή για 3 σερί νίκες, αλλά η απόδοση στο 3,80 οριακή.
    Η Λίντς ομαδάρα, αλλά στο 4,00 κάπως με χαλάει. Ο Νορβηγός έχει άστρο.
    Είναι και η Λέστερ στο 1,40 και ξύνεις το κεφάλι σου. Με καλή παράδοση η Πάλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ιίιιιιιι.....

    Μάινζ ...

    ίιιιιιι...

    Σανβουαράρα κανονική !!!!

    6-3-1 στα τελευτ 10 η Μαινζ
    7-2-1 η Μπαγερν...

    ο ασος στο 10,00 ειχε καραβαλιου ...
    καρα καρα καραβαλιου ...

    κάργα ...

    μπράβο ε οποιον το παιξε με κανονική μιζα και οχι με 3ε για πλακα !!!


    Τα πρωτοκολλα σωστα αλλά ...

    αλλά ...

    κριμα τετοιο μπετ να μην .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τί λες, 6-3-1 η Μάιντς ? Τώρα το κοίταξα στην εφημερίδα επειδή το έγραψες. Βέβαια είχε εφιαλτική παράδοση 1-0-9, αλλά η Μάιντς του β γύρου πετάει. Ηταν πλήρης διαβάζω. Η Μπάγερν σχεδόν πρωταθλήτρια το είδε μάλλον χαλαρά το ματς. Ηταν η μέρα της Μάιντς. Εντάξει, δεν μπορούμε όλα να τα μυριζόμαστε. Κρίμα σίγουρα. Και ανθρώπινο. Η Λίβερπουλ το έφαγε στο ενενήντα και κατέστρεψε κόσμο και κοσμάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο φορτωμένος της εφημερίδας λέει πως στις τελευταίες αγωνιστικές οι μεγαλοπαίκτες ποντάρουν σε ανώτερες ομάδες με κίνητρο που παίζουν με κατώτερες αδιάφορες. Προτείνει λοιπόν δυνατό παρολί Παρί-Ρεάλ-Μονακό συνολικής απόδοσης 2,70. Ας δούμε τί θα συμβεί. Ο τρομερός μπατίραξ αντιθέτως προτείνει Γουέστ Χαμ και Φιορεντίνα. Οπως λένε και στο γιοτούμπ, αν σας αρέσει ο δίσκος να τον αγοράσετε, έτσι κι εγώ σας λέω να αγοράζετε την εφημερίδα ηλεκτρονικά που είναι φθηνή οι νέοι, στο περίπτερο οι παππούδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το ίιιιιιιιιιιι του Μιχάλη πολύ μου αρέσει. Θα το λέω κι εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ωι ώι μάνα μου
    Αλί και τρισαλί
    Αμάν αμάν
    Ιιιιιιιιιιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χαχαχαχχαχχαχαχχαα
    1-1 η Μετς την Παρί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το 1Χ της Μετς 2,75 με το σκορ 1-1 στο 50 λεπτό. Ο άσσος στο 11,00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 1,60 το διπλό της Τσέλσι, αλλά με συγκρατεί η πρόσφατη παράδοση. Θα προτιμούσα να είχε κερδίσει πέρσι η Τσέλσι. Μυστήριο επιχείρημα αλλά το εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Sidd ...

    το ιιιιιιιιιι... βγαινει απο τουτο εδω :

    https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3D8xmUYEjyJU0&ved=2ahUKEwim3J32qJfwAhW8hP0HHdJdBE4QwqsBegQIBxAG&usg=AOvVaw2aulSGlDcoMtdhN36f_R46

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το ήξερα. Αυτό είναι το παραπέντε λοιπόν που έβλεπαν όλοι. Δεν είμαι της τηλεόρασης. Ενα περιοδικό Παραπέντε ήξερα μόνο.
      http://parapentebooks.gr/erotika-komics-enilikon-mikra-megala

      Διαγραφή
    2. Κανεις ενα ιιιιιιιι.....και λυποθυμάς :)))

      αυτο παθαινω κι εγω οταν βγαινουν 10αρια που ειναι sans voir κανονικοτατα και δεν εχουν παιχτει .....



      ιιιιιιιι....και τέζα

      Διαγραφή
    3. Ε ναι, αυτά είναι η ειδικότητά σας. Φέτος ησύχασε ο μπουκ από την πάρτη σας. Του κάνετε μεγάλη χάρη που πετάτε χαρταετό.

      Διαγραφή
  21. Λιγο πιο δραστήρια η Τσέλσι αλλά χωρίς την απαραίτητη ένταση. Σβηστό 0-0 αν συνεχιστεί έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Είδα Μπάγερν στο δεύτερο. Η γάτα έβγαλε Κομαν και Σανε και έβαλε εξτρέμ τον Τσουπο Μοτινγκ. Στο πρώτο ημίχρονο είχε και δυο δοκάρια η Μαινς και του έφταιγαν τα εξτρέμ μάλλον.

    Τώρα ήρθα με μπίρες πίνατς και πασατέμπτο γιατί έχουμε και μέτωπα αλλού - ξέρει ο Μιχάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εδώ είμαι και ΄γω. Σαλιχάμιζιτς στον πάγκο και φώναζε - εικόνα τσίρκου. Ανεβαίνουν τα σφυριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Απαντήσεις
    1. Εχει οπαδούς χωρίς μάσκες στην κερκίδα ?

      Διαγραφή
    2. Δεν φαρούν πουθενά εκεί έξω μάσκες μόνο εδώ τα ντουγάνια.

      Διαγραφή
    3. Το λένε οι νέες μελέτες, μάσκες έξω δεν χρειάζονται, αλλά τις κρύβουν. Το ίδιο και για τις επιφάνειες, απειροελάχιστος ο κίνδυνος μετάδοσης. Ψηφίσανε και ακαταδίωκτο προχθές, για ποιό λόγο ανησυχούν δεν μας είπαν.

      Διαγραφή
    4. Η διαδήλωση για την Πρωτομαγιά θα προκαλέσει συμφόρηση στις ΜΕΘ. Καθίστε στα σπίτια σας, εμείς φροντίζουμε για όλα. Για το καλό σας. Για το καλό μου. Για το καλό μου για το καλό μου ώσπου δεν άντεξε στο τέλος το μυαλό μου πήρε ανάποδες στροφές για το καλό μου και είμαι στο θάλαμο εννιά για το καλό μου στην ηρεμία για να βρω τον εαυτό μου

      Διαγραφή
    5. Ρε, εδώ τους κάνουν πλάκα - και τους λεν έκτακτη εμφάνιση με διπλή μάσκα εντός εκτός και επί τα αυτά του ναού. Στα υπόλοιπα συνεχίζουμε ως έχει.

      Τέτοιοι ειδικοί φυσικά και θέλουν ασυλία.

      Διαγραφή
    6. Και ο Εγγλέζοι πότε δεν είχαν σοβαρό λοκ νταουν και σήμερα βγήκαν χιλιάδες για διαδήλωση - εδώ μην του μιλάτε του παιδιού...

      Διαγραφή
    7. Να καταλάβεις τι χαχόλοι είναι οι δικοί μας - παντού έξω κοιτάνε εάν φοράν μάσκες και δεν ξέρουν πως σχεδόν πουθενά δεν φοράν. Εδώ θα τελειώσει αυτό και θα τους πουν βάλτε τώρα μάσκες να μην κολλάμε συνάχι και δως του μάσκες.

      Ραγιάς, η ντροπή του ανθρωπίνου είδους.

      Διαγραφή
    8. Εγώ άκουσα τις προάλλες που ρώταγε ο Μάνος ο Στέφανος γιατί έχουμε περισσότερους νεκρούς από άλλες χώρες. Και ξαφνιάστηκα ειλικρινά γιατί νόμιζα πως οι νεκροί στην Ελλάδα είναι λιγότεροι. Τί σκατά συμβαίνει ? Ούτε μια αλήθεια δεν λέγεται. Ολα τα νούμερα είναι στον αέρα. Αυτό καταλαβαίνω. Τυφλή εμπιστοσύνη.

      Διαγραφή
    9. Ναι ρε πούστη μου, ξέρεις πόσα άτομα μου έχουν πει με κρυφό ενθουσιασμό, φέτος δεν αρρώστησα, φέτος δεν με έπιασε το ένα, φέτος δεν με έπιασε το άλλο, κάνουν δουλειά οι μάσκες. Και τους ρωτάω θυμωμένος, δηλαδή θέλετε από δω και στο εξής να φοράτε μάσκες μέχρι να πεθάνετε για να μην κρυώνετε το χειμώνα ? Και με κοιτάνε καχύποπτα και με ένα αίσθημα ενοχής και δεν ξέρουν τί να απαντήσουν. Βοήθεια χριστιανοί κοντέυω να φλιπάρω...

      Διαγραφή
    10. Ωραία θα τα χώνουμε εδώ για να μην τα βρίσκει ο αστυνόμος χα χα χα

      Διαγραφή
    11. Δεν πάνε στο διάολο που θα μας λένε και τί θα συζητάμε. Υπαρχει ελευθερία λόγου και θα την ασκούμε. Αλλού αυτά.

      Διαγραφή
  25. Μια χαρά στέκεται η Γκρόνιγκερ με βάση το 11.00 που έχει στην πλάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ημίχρονο 0-0 για να δούμε δεύτερο. Το διπλό γιατί το πήγες 10.00 ρε μπαγλαμά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τον Βέρνερ τον πληρώνουν στην Τσέλσι ή παίζει τζάμπα ? Ο άνθρωπος είναι αλλήθωρος, για πολλοστή φορά σε κενή εστία η μπάλα αλλού για αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χα χα χα έλεος ρε πως το κάνετε; ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

      Διαγραφή
    2. Ο Βέρνερ ο φίλος σου πήγε και κουτούλησε.

      Διαγραφή
  28. εχει δρομο ακομη ..

    μη βιαζεσαι ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αουτ πριν τη σέντρα. Ακυρο το γκολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Έχει περάσει η μπάλα την γραμμή του άουτ σε γύρισμα - 0-0. Με την μπυρίτσα στην κερκίδα του ο άλλος χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο άλλος διώχνει την μπάλα της Γουστ Χαμ και τρώει κόκκινη, έλεος το γαμήσατε το ποδόσφαιρο. Τι θα το κάνει το πόδι θα το κρατάει στον αέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φταίνε και οι παίκτες που ουρλιάζουν από πόνο και λες θα ξαναπερπατήσει του χρόνου. Και σε 30 δεύτερα κάνει και σπρίντ.

      Διαγραφή
    2. Ας διόρθωσαν αυτό με το βαρ - δεν σε ακουμπάει και κάνεις τον ψόφιο κόκκινη.

      Διαγραφή
  32. Ηρθε η διόρθωση με νίκη της Τσέλσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τελικό 0-1 βάζει βάσεις για τετράδα η Τσέλσι. Εγώ θα δω Ρεάλ για τις προμήθειες που πήρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 0-0 η Ρεάλ. Αρχισε το δεύτερο, για να δούμε, είμαστε με τη Σεβίλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δεν βλέπεται το ματς. Πελεγκρινο στον πάγκο για Μπέτις, θα πήγαιναν μαζί σχολείο με Χοακίν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πολύ ανοιχτή πίσω η Ρεάλ, τρεις φορές πέταξε αντεπίθεση η Μπέτις στα σκουπίδια. 7,00 το διπλό το φοβάται ο μπουκ. Δυό τρεις ευκαιρίες αν βρει η Μπέτις ακόμα, θα το βάλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Είμαι πολύ περίεργος να δω αν η τύχη εγκατέλειψε τον Ζιντάν. Αν δεν νικήσουν, τζάμπα οι βασικοί, παπιά έχουν γίνει, χώρια η κούραση και ακολουθεί Τσέλσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. πω πω πω Βινισιους σαν τον Βέρνερ ένα πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Βινίσιους ρε κλαίω πάτησε την μπάλα και έπεσε μόνος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τέλος 0-0 και νίκη με 1-0 η Σέφιλντ. Αντε να κλείσουμε τον καφενέ και για σήμερα. Καληνύχτα Βούδα, καληνύχτα αγαπημένα μου παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Σαν φαντομάς εγώ εμφανίζομαι τώρα που έκλεισε ο καφενές αλλά μόλις είδα φώτο Ντι Κάνιο με κασκόλ Σουίντον θυμήθηκα τη χρονιά που γράφεις. Είχε κάνει καλή πορεία και στο κύπελλο τότε. Έδειχνε τα ματσάκια στο ΣΚΑΙ νομίζω και δεν τα έχανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλημέρα στην παρέα. Καλημέρα στον Eric ξέρουμε πως μας παρακολουθεις αθόρυβα, αλλά γράψε και κάτι πιο συχνά.

    Δεν ανοίγει το μάτι σήμερα με τίποτα. Τι να σου κάνουν και οι καφέδες ερημίτη μου αν σε πιάνουν τα διαβόλια σου και ξενυχτάς ασκόπως και σκοπίμως ταυτόχρονα.

    Μεσημέρι έχει κάτι παιχνίδια για να ασχοληθούμε. Φιορεντίνα - Γιουβέντους - ωραία πράγματα εδώ. Πήγαν στην προπόνηση οι οπαδοί της Φιορεντινας και τους είπαν: "αν δεν έχετε σκοπό να ματώσετε στο παιχνίδι μην κατεβείτε καλύτερα."

    Αυτά μ΄ αρέσουν μην σας πω ψέματα. Οι μοντέρνοι καθωσπρεπισμοί με αηδιάζουν.

    Μπορούν; αυτό είναι το ερώτημα που θα πρέπει να μας απασχολήσει εδώ.

    Καίγονται και οι δυο για τους βαθμούς. Και η Γιουβέντους διανύει μια άκρως προβληματική χρονιά. Στον πρώτο γύρο είχε ρίξει τρία μέσα Τορίνο η Φιορεντίνα.

    Πριν παίζει Αγιαξ - Αλκμααρ. Απογοητευμένος σίγουρα θα είναι ο Αγιαξ. Την ποιότητα την έχει, κίνητρο δεν έχει. Η άλλη με την χθεσινή νίκη Άιντχοβεν θέλει το τριποντά να μην χάσει την επαφή με την δεύτερη θέση. Έχει και μόλις μια ήττα εκτός η Αλκμααρ. Τρώει τεσσάρες και πεντάρες στο γήπεδο του Αίαντα, αλλά πέρσι κέρδισε με 0-2.

    Και Λιντς - Μάντσεστερ για την εκδίκηση του πρώτου γύρου.

    Τότεναμ - Σιτι για να δούμε τι αντίδραση μπορεί να βγάλει Τότεναμ.

    Βιγιαρεάλ - Μπαρτσελόνα - να δούμε αν μπορεί η Μπάρτσα να σηκώσει τόσο φαβοριτισμό.

    Και υποστηρίζουμε την Σεβίλη του Βούδα.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ο τελικός του Λιγκ Καπ στην Αγγλία γίνεται με 8.000 οπαδούς στις κερκίδες. Από 2.000 εισιτήρια πήραν οι δυο ομάδες.

    Ο τουρίστας Μπειλ δήλωσε είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να παίζουμε επιθετικά. Για βγητε μπροστά σήμερα να δω πόσα θα φάτε, αλλά φοβάμαι πως θα το παίξετε το ταμπούρι σας.

    Ωραίος ο Μογιες χθες δήλωσε για την κόκκινη - "Τι να περιμένεις από έναν άνθρωπο που δεν έχει παίξει ποτέ ποδόσφαιρο, η απόφαση είναι για τα σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Για να μην πληρώνω καφέ, γι αυτό έρχομαι στο κλείσιμο και κάθομαι στα τραπεζάκια απ' έξω. Καλημέρα, χαζεύω Ουνινέζε, την έπαιξα σε ένα συστηματάκι. Τι ωραίο γηπεδάκι η Μπενεβέντο, ματσάκι μες τον ήλιο ότι πρέπει για χάζεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να έρχεσαι όποτε θες ρε, τα δικά μου παιδιά δεν πληρώνουν καφέ. Απλά τα αφαιρώ από το μηνιάτικο του Βούδα.

      Ο Μιχάλης θα πει πως έρχεσαι να κρυφτείς από κανέναν - χα χα χα

      Διαγραφή
    2. Αφού συνεχίζεις να κερνάς τους πελάτες από το μισθό μου, κατεβαίνω σε λευκή απεργία. Θα κάθομαι κι εγώ στο τραπεζάκι απέξω με τον Ερικ και θα χαζεύω τις τουρίστριες. Αφεντικό, φτιάξε μου μια ποικιλία μερακλίδικη και γρήγορα. Το ούζο θα το πάρω μόνος μου.

      Αυτά που λες Αντώνη, εγώ σε κερνάω, όχι ο ερημίτης. Ο οποίος δεν φτάνουν όλα αυτά, παίζει και τις ανατροπές του Ιρανού με τα λεφτά του ΙΚΑ μου κι εγώ περιμένω να βγάλω σύνταξη. Οποτε του λέω δείξε μου την καρτέλα με τα ένσημα, κάνει το παγώνι, όλο δεν βρίσκει το λογιστή. Εχεις λογιστή αφεντικό ή είμαστε εντελώς παράνομοι ?

      Διαγραφή
    3. Ο Ιρανός έχει φτάσει Αυστραλία η χάρη του. Αυτός κι είναι πολίτης του κόσμου.

      Ποιος μπλέκει με λογιστές σήμερα; Δεν σου βάζω ΙΚΑ για μην ψάχνεσαι πότε θα αρρωστήσεις.

      Διαγραφή
    4. Ακολουθεί τον ήλιο. Τα παρολί του ανοίγουν με Αυστραλία και κλείνουν με Χιλή. 24 ώρες αγωνία.

      Διαγραφή
    5. Για ρώτα τον, πότε κοιμάται ?

      Διαγραφή
    6. Α στον φουκαρά γιατί προχθές έσκασε. Έχασε παρολί γιατί του είπαν να παίξει σε ένα παιχνίδι όβερ 11 κόρνερ. Μην ξαναπάρει ρε του λέω τηλέφωνο εσύ δεν παίζεσαι...

      Μ αρέσει πάντως που όταν κερδίζει κάνα μονό κάνεις κας αουτ και ξαναποντάρει.

      Αυτά...

      Διαγραφή
    7. Εγώ στενοχωριέμαι όταν ακούω τέτοιες καταστάσεις ανίατες. Σώσε τον μωρέ, πες του να μπαίνει εδώ μέσα να του αλλάξουμε μυαλά. Ακόμα κι αν συνεχισει να παίζει όπως παίζει, μπορούμε να του δίνουμε καμιά συμβουλή σωστή. Ξέρουμε κι εμείς από φαβορί.

      Διαγραφή
  45. Άκου είδηση τώρα - 57 λέει κακοποιοί συνελήφθησαν για ληστείες. 57 ακούς; Όλοι επενδύτες, αλλοδαποί και όλοι κακάσχημοι. Δικαιώνεται αυτός που επισήμανε πως η ασχήμια ρέπει προς την εγκληματικότητα. Ομορφάντρες μου, να ακούτε τους ειδικούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Περίπατο κάνει η Μπέρνλι μέσα στο Μολινό 0-2. Γεια σου Νούνες που ακούγεσαι και για Τότεναμ. Τους ξεδόντιασε τους λύκους ο Ποντέσε από όταν πήγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Χατ τρικ ο Γουντ. Κανονικό χατ τρικ. Και τα 3 γκολ στο ίδιο ημίχρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Η Βιγιαρεάλ δεν έχει νικήσει εντός τη Μπάρτσα τα τελευταία δέκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αρχίζει το Αγιαξ-Αλκμααρ. Κόσμος στις κερκίδες. Υπέροχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Θα γίνει ωραίο ματς. Λόγω κερκίδας υπάρχει πάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Να πούμε πως το διπλό έκλεισε 6.50. Για να ξέρουμε τι ζητάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ένταση στο ματς δεν ξέρω αν μας συμφέρει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Πατάει περιοχή ο Αγιαξ εύκολα. Πέφτει ξύλο πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Στοίχημα για κάρτες δεν έχει το λάιβ ? Από περιέργεια η κόκκινη πόσο δίνει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Μεγάλη ευκαιρία για Αλκμααρ. Πάνω κάτω η μπάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ππωπω παραλίγο 0-1 ξανά. Η Αλκμααρ το πανω χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Είναι και μαλάκες ρε αυτοί μόνοι τους ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Άρχισε και η Λιντς και η Φιορεντίνα - δώσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Α καλά και η Φιορεντίνα τώρα. Δεν γίνεται έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Καλύτερη η Αλκμααρ στο πρώτο ημίχρονο.
    Η Φιορεντίνα προσπαθεί, η Γιούβε τίποτα.
    Τον Μπιέλσα τον έκλεισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ημίχρονο 0-0. Βλέπεις αγαπητέ Βούδα πόσο σημαντικό είναι να "διαβάζεις¨το παιχνίδι πριν και να παίρνεις και τα ρίσκα σου.

    Βλέπει ο άλλος και σου λέει μια χαρά στέκεται η Αλκμααρ. Δεν χρειάζεται να το βλέπεις κοιτάς το 4.75 στο διπλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε βέβαια. Αλλά θέλει μελέτη, εμπειρία, καθαρό μυαλό, ξεδιάλεγμα.

      Διαγραφή
  63. Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
    Σουτ της Φιόρε, κόντρα, κάθετο δοκάρι και η μπάλα στην αγκαλιά του παγωμένου Σέζνι. ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Τρομερή ευκαιρία η Γιούβε για το 1-1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Απαντήσεις
    1. Κοιμήθηκε η άμυνα. Αμαρκάριστος στην μικρή περιοχή.

      Διαγραφή
    2. Εδώ διαγράφεται ένα πολύ χαρακτηριστικό μοτίβο. Το μοτίβο της παράδοσης. Οπως και με το Γουέστ Χαμ-Τσέλσι χθες. Οταν το αουτσάιντερ την προηγούμενη χρονιά έχει νικήσει το φαβορί, είναι λιγότερο πιθανό να επαναληφθεί η έκπληξη. Σαν να μπαίνει το φαβορί πιο υποψιασμενο στο γήπεδο, σαν το αουτσάιντερ να νιώθει υποσυνείδητα πως η τύχη του γέλασε πέρσι και φέτος δεν θα ευτυχήσει. Το ίδιο μπορούμε να πούμε πως συμβαίνει και όταν το φαβορί έχει κερδίσει τα προηγούμενα ματς. Αν το αουτσάιντερ είναι σε καλό φεγγάρι, η γνώση πως τις προηγούμενες χρονιές κακοπέρασε το κάνει να παίζει πιο συγκεντρωμένο και οι πιθανότητες έκπληξης αυξάνονται. Η μεταφυσική του στοιχήματος.

      Διαγραφή
  66. Τρομερό γκολ του Μοράτα. Υποψία οφσάιντ. Βαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΝτεΜπρούινε και Κέιν στην ενδεκάδα. Πλήρεις οι ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Έτοιμος, τώρα φτιάχνω και καφέ - μην κουράζεσαι...

    Αλκμααρ το αουτσάιντερ που παίζει καλά στο πρώτο ημίχρονο και δεν προηγείται δύσκολα θα την σκαπουλάρει στο δεύτερο.

    Γιουβέντους και τυχεράκιας Χ.

    Μετά το κύπελλο είσαι ελεύθερος και αύριο ρεπό. Το μου φταις και συ.

    Τον μπακαλιάρο δεν τον έβαλα τυχαία. Είναι έθιμο και οι Άριστοι ξέρω πως βγάζουν καντήλες με τα ήθη και τα έθιμα των λαών. Άλλα τι φταίνε κι αυτοί έτσι τους είπαν όταν τους έχρηζαν Άριστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατάλαβα μωρέ, κι εμείς ψαράκι έτσι για να τους την σπάσουμε. Ολος ο κόσμος μια χαβούζα για να περνάνε αυτοί ζωή και κότα.
      Ο κόσμος είναι σύνθετος, διαρκώς μεταβαλλόμενος, απρόβλεπτος.
      Με μέτρο ο άνθρωπος δέχεται τις αλλαγές, αλλά με μέτρο.
      Οταν περνάει οδοστρωτήρας, οφείλουμε να αγανακτούμε.
      Και να αντιστεκόμαστε.

      Διαγραφή
  69. Λένε πως τραυματίστηκε ο Εμπαπέ. Δεν ξέρω αν αληθεύει.
    Ο άσσος της Παρί πήγε στο 3,00.
    Η πρόκριση στο 2,50.

    Δηλαδή το διπλό της Σίτι στο 2,15.
    Η πρόκριση στο 1,50.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Η πρόκριση της Σίτι δίνει 1,22. Δηλαδή 82 τοις εκατό. Δεν το δέχομαι.
    Πήρα κατάκτηση Τότεναμ στο 4,33.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Μονότερμα είναι βαριά η καλογερική Σπιρούνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ιιιιιιι.....

    τι εχετε κανει εδω ρε ?

    150 σχόλια ?

    καθομαι ....φερτε καφέ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Αμαν αμαν αμαν αμαν μανα μου μανα μου μανα μου αμαναμαναμαναμαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγε 5,00 η πρόκριση. Κάνε κάτι ρε Τότεναμ. Φέρτε πίσω το Ζοζέ.

      Διαγραφή
  74. Πάχυνε ο Γκουαρδιόλας. Τρώει πολύ φις εντ τσιπς εκεί πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Πατήσαμε το 30ο λεπτό αφεντικό. Τώρα έχουμε ελπίδες ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Δεν περνάμε τη σέντρα με τίποτα. Και τα βολέ πίσω γυρίζουν, κόντρα άνεμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Αντε γαμήσου ρε Μάρεζ. Με κοψοχόλιασες γέρος άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Αδούλευτη ομάδα η Τότεναμ. Δεν μπορούν να ανεβάσουν τις γραμμές τους με τίποτα. Αδειο το κέντρο από τεχνίτες κουβαλητές, ούτε ξεμαρκαρίσματα, ούτε τριγωνάκια, ποδόσφαιρο μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Τρομερός ο Κέιν. Ολη η ομάδα μόνος του. Βρίσκεται παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Φοβερό ματς. Φοβερή ένταση. Εχω και βραζιλιάνικο στριμ και με ξεσηκώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΜΑΛΑΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Μπαίνει ο Μπέιλ. Μπείλ χρωστάς στην Τότεναμ κάτι. Δώστο σήμερα. Είναι η μέρα σου. Είναι η μοίρα σου. Δώστο σήμερα. Κάνε κάτι μαγικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Κι αυτή η Σίτι απίστευτη. Χάνει μαλλί. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ππωωπ τρομερός Λιορίς. Δεν αντέχω άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Μια καλή επίθεση ρε καριόληδες. θα με πεθάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΜΠΕΙΛ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Αυτός ο βρζιλιάνος σπίκερ θα μου προκαλέσει έμφραγμα. Μα το θεό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. 1-0 σχετικά δίκαιο, είχε μια μικρή υπεροχή η Σίτι, όχι κάτι σπουδαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ντροπή του ποδοσφαίρου ρε αυτί η Τότεναμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι άλλοι ? Θέλουν χίλιες ευκαιρίες για να βάλουν ένα γκολ. Ελεος.

      Διαγραφή
  90. Περπατάει το κάθαρμα... Σούβλισμα θέλει πασχαλιάτικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Τέλος 1-0. Μπράβο στη Σίτι. Καλό βράδυ. Τα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Οκτώ πιάνεις δουλειά σήμερα Βούδα.θα γράψω κάτι μετά, έτσι για την ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή