23 Ιουλ 2017

"Μονά ή παρολί"


Τέρμα το διάλειμμα τα κεφάλια μέσα - να μαζευόμαστε σιγά – σιγά γιατί πλησιάζει ο καιρός που θα ριχτούν στην μάχη οι Αγγλιδούλες. Έρχεται ο Αύγουστος, που είναι παχιές οι μύγες και οι παίκτες οι «αιώνιοι» παίκτες, θα μαζευτούν σαν τις μύγες στους γκισέδες. Χωρίς προετοιμασία θα πάνε οι πιότεροι, άλλα δεν έχει σημασία…

Προαιώνιο ερώτημα για σήμερα: παρολί εναντίον μονών παιχνιδιών. Η απάντηση είναι απλή θα μου πείτε – «τι τύχη να έχεις με τα παρολί;» αυτά τα άτιμα τα παρολί έκαναν το στοίχημα τζογαδόρικο άθλημα. 

Πιάνεις το κομπιουτεράκι, κάνεις καμιά δεκαριά πράξεις - και να λεφτά με ουρά. Ποιος τα γαμεί μετά τα μονά; Όλοι όταν μπήκαμε στο κουμάρι, αυτό μας έκλεισε το μάτι «βάλε λίγα να πάρεις πολλά» - αυτό δεν γίνεται με τα μονά. Τα παρολί ξυπνούν τον τζογαδόρο, που κρύβει ο καθένας μέσα του. 

Και θα μου πεις «για κάτσε ρε μεγάλε είναι δυνατόν μετά από 15 χρόνια και βάλε να περιμένουν να σωθούν από παρολί της πλάκας; Έξι και επτά παιχνίδια στην αρχή, να το δεχτούμε – αλλά τώρα; Πως τα ρίχνουν ακόμα αυτά τα στοιχήματα;» - δεν τους νοιάζει η σωτηρία, γιατί έγιναν τζογαδόροι χωρίς να το καταλάβουν. 

Τώρα να πούμε πως με τα παρολί ο Μπουκ σου παίρνει τα λεφτά από την τσέπη (ελέω γκανιότας) πριν πας στον γκισέ – «φωνή βοώντος εν τη ερήμω» - «τι είναι γκανιότα;» Ρωτάει ο «αιώνιος» παίκτης και τραβάει για τον γκισέ…

Και δεν μπορούν να τους αγγίξουν και τα μονά, γιατί δεν έμαθαν την υπομονή και το μακροπρόθεσμο πλάνο. Θέλουν κέρδη μεγάλα και άμεσα – γι αυτό ρίχνουν τα λεφτά στα παρολί - σαν σε ένα πηγάδι δίχως πάτο. 

Αλλά και με τα μονά αν παίζεις για να παίζεις σωτηρία δεν θα βρεις. Μονό σημαίνει κυρίως NO BET, αρνούμαι και καιροφυλακτώ. Εσύ Μπουκ φώναξε στους γκισέδες για την πραμάτεια σου και εγώ θα δω πότε θα πάρω και τι θα πάρω. – αν περιμένεις από μένα καθημερινό ποντάρισμα το έκλεισες το μαγαζί σου.

Τώρα όποιος μου πει παρολί με δυο - τρία παιχνίδια κάνα δυο φορές το μήνα, εγώ είμαι μέσα. Το συνιστώ και στις Αγγλιδούλες με τα αουτσάιντερ. Να πιάσεις ρε παιδί μου μια τριάδα τον χρόνο, να βγάλεις την χασούρα και να κερδίσεις από τις δυάδες που θα έχεις βγάλει. 

Αλλά και εδώ χρειάζεται γερό στομάχι, γιατί οι περίοδοι με τους κουβάδες θα είναι μεγάλοι και δύσκολοι. Σταθερό ποντάρισμα και να παίζεις όταν υπάρχουν πραγματικές ευκαιρίες – να το δεις σαν μια μακροχρόνια επένδυση. Αν περιμένεις με τρίξια να κερδίζεις συχνά – άστο και τράβα παρακάτω…

Και μην ζορίζεις τα παιχνίδια- έχεις βρει δυο – παίξε δυο. Μην βάζεις με το ζόρι και ένα τρίτο για να βρεις τριάδα. Με το ζόρι παντρειά στο κουμάρι, πάντα εσύ θα τραβάς ζόρι. 

Βέβαια εκεί πρέπει να επιλέξεις και τις αποδόσεις στα Χαϊ τους για να έχεις τύχη. Μια τριάδα με 4άρια δίνει 64 και μια τριάδα με 3,80 δίνει 54. Αν δεν βλέπεις διαφορά, είναι γιατί τα μάτια σου δεν έμαθαν να διαβάζουν σωστά τις στοιχηματικές αρχές. 

Τώρα για το ζωντανό δεν το συζητάμε, φυσικά μονό – αν ψάχνεις να βρεις κάτι συνδυαστικό στο ζωντανό – δεν σε βλέπω καλά. Γενικά δεν συνίσταται για όλους το ζωντανό – εκεί χάνεσαι εύκολα και χάνεις πολλά. 

Υ.Γ.1 τον έφαγες στην μάπα Fairply τον καύσωνα κοντά ένα μήνα. Τον λογαριασμό από το κλιματιστικό, στον συντονιστή του αουτσάιντερ Nklaps. Ο οποίος την άλλη Κυριακή ανοίγει την σαιζόν και βλέπω το έχει ρίξει στα «παλαβά». 

Υ.Γ.2 σας ευχαριστώ που κρατήσατε το αουτσάιντερ ενεργό, όσο είχα πέσει στην καλοκαιρινή ραστώνη. Δεν το έχω το καλοκαιρινό…




73 σχόλια:

  1. Manchester City 2.89
    Manchester United 4.33
    Chelsea 4.50
    Tottenham 10.00
    Arsenal 12.00
    Liverpool 12.50
    Everton 103.50

    Η Σίτι αγόρασε μισή ομάδα, σπαταλώντας τρελά λεφτά, με τρόπο προκλητικό για κάθε λογικό άνθρωπο που καθημερινά μοχθεί για το μεροκάματο. Και μετά θα έρθει ο Γκουαρδιόλα να μας πει, νικάω με το στυλ μου...

    Η Μάντσεστερ βαδίζει πάνω στη συνταγή Μουρίνιο. Ασφάλεια πίσω και το γκολ θα το βρούμε. Πήρε τον Λουκάκου, κυνηγάει κι έναν αμυντικό μέσο, αν πάρει και τον Πέρισιτς της Ιντερ , θα δυναμώσει πολύ.

    Η Τσέλσυ πήρε το Μοράτα και τον Μπακαγιόκο, θα παραμείνει σκληρό καρύδι υπό τις οδηγίες του Κόντε, αρκεί να προσαρμοστούν οι δύο καινούργιοι γρήγορα. Ωστόσο, να ξαναπάρει τίτλο μάλλον απίθανο.

    Η Τότεναμ παραμένει ως έχει, ο Ποκετίνο δείχνει να εμπιστεύεται το όραμά του, ωστόσο χρειάζεται κάτι η ομάδα του που θα της εμφυσήσει την περσινή και προπέρσινη όρεξη. Αν όλα παραμένουν ίδια για καιρό, μπορεί να βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Μπορεί και όχι.

    Η Αρσεναλ κλασική Αρσεναλ, κακή ατμόσφαιρα, παρεξηγήσεις ξανά, φεύγουμε-δεν φεύγουμε, ο Λακαζέτ ενδιαφέρουσα προσθήκη, αλλά κι εδώ
    ο ίδιος κίνδυνος, τα λιμνάζοντα νερά. Δεν θα έχει Ευρώπη βέβαια και θα είναι η πιο ξεκούραστη ομάδα.

    Η Λίβερπουλ κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Να σε εμπιστευτούμε ρε Κλοπ, αλλά τί θα γίνει με την άμυνα ? Δεν έχεις αμυντικούς, το καταλαβαίνεις ? Η νομίζεις πως πάντα θα σε ξελασπώνει η επίθεση ? Πώς θα βάζεις πάντα ένα γκολ παραπάνω ? Εχουμε και Τσάμπιονς Λίγκ φέτος, έχουμε και μια βαριά φανέλα να υπερασπιστούμε. Αν σκάσουν τραυματισμοί, πάλι εκ των ενόντων ? Ελπίζω να με διαψεύσεις. Θέλω να με διαψεύσεις.

    Η Εβερτον είναι ένα μυστήριο.

    Αν έπαιζα ένα ρισκαδόρικο μακροχρόνιο, θα πόνταρα στη Λίβερπουλ με κάλυψη την Μάντσεστερ.

    80 ευρώ στη Λίβερπουλ
    20 ευρώ στη Μάντσεστερ

    Ακούω γνώμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια απο τις δυο Manchester λες κυριε ανακριβη ?
      :)

      Παρακαλώ να διαβαστει απο ολους το τελευταιο σχόλιο μου στο προηγουμενο θεμα .
      Να μην γυρναμε πισω παιδια , προσοχη σ αυτο .
      Αχ Δημητρη αχ........

      Για τα φρεσκα το βραδυ παλι γιατι η θαλασσα ειναι 30 μετρα απο τον υπολογιστη μου ..........παω για την καθιερωμενη βουτια !

      Διαγραφή
    2. 30 μέτρα από τη θάλασσα ??? Είσαι πολύ τυχερός.

      Ελα Μιχάλη, διάβασα το σχόλιό σου. Εντάξει από μένα έτσι κι αλλιώς. Είναι εγωιστικό το στοίχημα, είναι και ο λόγος ο γραπτός που δημιουργεί υποψίες, δεν θέλει πολύ να νιώσει κάποιος από μας άβολα. Κι εγώ επιθυμώ τη διαφωνία, πώς θα διορθώσω τα λάθη μου ? Πώς θα ανασκευάσω τις λανθασμένες απόψεις μου ? Εχω κι εγώ κάτι κολλήματα αυτοκαταστροφικά... Π.χ. τα μακροχρόνια. Κι ένα σωρό άλλα που αποκαλυφθούν στην πορεία. Σχετικά καλά να είμαστε και θα το παλέψουμε.

      Εννοώ τη Γιουνάιτεντ. Την άλλη την λέω μόνο Σίτι.

      Διαγραφή
    3. Nαι βρε ολα ενταξει . Δε θελω ομως να ξαναδιαβασω απο κανεναν μας : ''Ζητώ συγγνώμη. Θα είμαι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά '' .

      Οχι απο ιδιοτροπια , αλλα πιστευω οτι ετσι γυριζουμε πισω . Οπως το λεω , βαλαμε τον πηχη ψηλα πρεπει να κοιταζουμε πανω ΜΗΠΩΣ και καταφερουμε να περασουμε απο πανω .Στοχευε ψηλα μπας και πετυχεις στα χαμηλα. Συμφωνα λοιπον μ αυτα που γραφω να θυμασαι οτι σημερα σε συμπαθω περισσοτερο απο χτες.
      Διαφωνοντας ψαχνουμε την αληθεια , αυτο κανουμε......ΤΕΛΟΣ .

      Με τα μακροχρονια στις ημερες που ζουμε μπορει να πονταρεις σε ευρω και να πληρωθεις σε δραχμες : ) : )
      Λεω οτι ο σενιορ Κόντε εχει τον πρωτο λογο για κουπα......
      Ναι αυτο με τη θαλασσα ειναι μεγαλη τυχη τελικα και να φανταστεις οτι δεν ηθελα . Το εκανα για χαρη της γυναικας μου που τη λατρευει.

      Διαγραφή
  2. Μονά ή Δυάδες;

    Καλωσορίζουμε τον Μπαζ στο blog του! Χαχαχα! 105 σχολια ειχε το προηγούμενο Βαγγελη.

    Στο θεμα μας: Μονα vs Δυαδες. (πιο πανω από δυάδες για μένα δεν υπάρχει - αν παιξω 3 ματς, θα παίξω trixie, άρα παλι δυάδες).

    Κατ αρχας, παίζοντας μονά όλοι μας διαπιστωνουμε πόσο δύσκολο είναι να πιασεις ΕΝΑ ματς. Αρα φανταστείτε πόσο πιο δυσκολο είναι να πιασσεις ΔΥΟ.
    Εχουμε δυο δυνατούς άσους του 50%. Αν τους παίξουμε δυάδα, έχουμε καταλάβει ότι έχουμε μονο 25% να κερδίσουμε και 75% να πάμε... "κουβά"; Μα 25% είναι είναι ενα αουτσαιντερ εδω στις Αγγλιδουλες! Αρα, παίζοντας μια δυάδα, παίζουμε αουτσαιντερ! Σωστα;

    Να κανουμε τωρα ενα πείραμα: εχουμε 2 άσους του 50% και μας τους δίνουν (πράμα ασυνηθιστο) στο 2.20 τον καθενα. Θα ηθελα πολύ να τους πονταρω, αλλα δεν μπορώ γιατι το "Πρωτόκολλο" μου λεει ότι ψαχνω πλεονέκτημα 20% και το καθε ενα απο αυτα δινει μονο 10%. No bet λοιπον. Αν όμως πάρω την δυάδα; Τοτε πονταρω το 25% με απόδοση 4.84 πλέον και αυτό μου δίνει πλεονέκτημα... 21%! Και να που παίρνοντας μία δυάδα προστιθενται στο συνολικό στοίχημα τα μεμονωμένα value του κάθε μονου bet (συν κάτι ακόμα)! Τωρα με το 21% μπορώ να πονταρω!

    Ενας που παίρνει να στοιχήματα μονά, μετα από 100 bets θα εχει καθαρό κερδος 10 πονταρίσματα.
    Εγω που θα τα πάρω δυάδες, μετα από 50 στοιχηματα, (100 μονά = 50 δυαδες) πάλι θα έχω καθαρό κέρδος τόσο (10,5 πονταρίσματα για την ακρίβεια). Είναι το ίδιο;

    Εχει διαφορά. Εγώ θα έχω διπλάσιο yield, γιατί με τα μισά πονταρίσματα θα έχω το ιδιο profit. Θα έχω δηλαδή μικρότερη έκθεση, αφού θα πονταρω λιγότερα.
    Από την άλλη όμως κινδυνεύω να εχω μεγαλυτερο drawdown: Αλλο 50% και αλλο 75% "κουβάς". Και εγω που (για να αντιμετωπισω το drawdown) χρησιμοποιώ dual staking plan (ενα μικρό και ένα μεγάλο πονταρισμα με σχεση 4 προς 7 περίπου μεταξυ τους) θα αντιμετωπίσω ετσι το drawdown αλλα τελικά θα εχω και αναλογως μικρότερο profit εφαρμοζοντας αυτό το πλάνο πονταρισματος. Τι από τα δυο διαλέγετε; Δεν νομιζω ότι υπάρχει σωστό και λάθος εδώ. Αν το κάθε σου στοίχημα έχει αξία, σίγουρα και η δυάδα τους έχει αξία. Διαλεγετε και παίρνετε.

    Εγω παίζω 90-95% μονά. Δεν ειμαι αρνητικός με τις δυαδες, αλλα οταν παίζεις ρε παιδί μου αουτσαιντερ του 5.00, τι δυάδες να παίξεις;
    Από αυτούς που παίζουν δυάδες όμως βλέπω πολλές φορες πράγματα που δεν βγαζουν νόημα και που με βρίσκουν φυσικά αντίθετο.
    Για παραδειγμα: δεν μπορείς "ρε μάστορα" να παίζεις δυάδα ένα σημείο του 2.50 με ένα σημείο του 1.50. Φαουλ κανονικό.
    Για παραδειγμα, δεν γίνεται "ρε αρχηγέ" να παίζεις δυάδα δυο σημεία του 3.00plus. Εν πάση περιπτώσει, παίξε τα ΚΑΙ μονά.
    Για παραδειγμα, δεν γίνεται "ρε ηγέτη" να βλεπεις ένα καλο σημείο με μεγάλη αξία και να πας να το χαντακωνεις σε μια δυάδα ότεν πρεπει υποχρωετικά και αυτονοητα να το παίξεις μονο.
    Και τέλος, ξαναλεω, όχι ρε παιδιά πάνω από δυάδες. Δεν ειναι στοιχημα αυτό.

    Αυτα πιστευω εγω και εφαρμοζω εγω. Δογματικος δεν ειμαι, το ξαναείπα. Μπορει να εχω καπου αδικο. Οποιος πιστευει ότι παίζοντας ...εξάδες π.χ. θα τους τα πάρει, be my guest. Με την ευχη μου. Εγω παντως προτιμώ τις εξάδες... μπίρες!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικο εχεις ανεβει επιπεδο και στο θεωρητικο κομματι. Στο πρακτικο εχεις δωσει διαπιστευτηρια ευχομαι η νεα σαιζον να δειξει ωραια πραγματα.

      Διαγραφή
    2. Εδω Νικο εχεις δωσει ρεσιταλ . Κραταω μια φραση που θελω εγω : (( Αρα, παίζοντας μια δυάδα, παίζουμε αουτσαιντερ!))

      Αν εχω καυγαδισει γι αυτο το πραγμα .... αουτσαιντερ παιζεις κυριος αλλα ο φοβος σου ειναι τοσος που λες πιο ευκολο το 2Χ2=4 παρά το 4 μονοκομματο , τμηματικα λεει ειναι πιο ευκολο γιατι ετσι εχεις περισσοτερες πιθανοτητες.........ειπε κανεις τιποτα ?
      Σεκος !

      Διαγραφή
    3. Νίκο, γιατί είναι φάουλ να παίξεις ένα σημείο του 2,50 με ένα σημείο του 1,50 σε δυάδα ? Αν βλέπεις αξία μόνο στο 2,50 κι όχι στο 1,50 ναι, είναι φάουλ. Αν όμως βλέπεις αξία και στις δύο αποδόσεις, πού είναι το πρόβλημα ? Τα εγκλήματα είναι άλλα, που τα βλέπεις και δεν τα πίστευεις. Να έχεις πιάσει πραγματικά μεγάλες αποδόσεις πάνω από 3,50-4,00 και να τους έχεις κολλήσει κι ένα μικρό φαβορί ως άχαστο ή γιατί τα 66 ευρώ υποθετικό κέρδος δεν σου φτάνουν και θες να αγγίξεις τα 100. Απειρες τέτοιες ιστορίες, όλες απίστευτες κι όμως αληθινές. Εγώ στα παρολί ένα νόμο αναγνωρίζω. Εχεις βρει τρία, τέσσερα, ρε κερατά πέντε παιχνίδια, και θες να τα παίξεις καρφί, σε εκλιπαρώ αφαίρεσε τη μικρότερη απόδοση. Σε εκλιπαρώ ! Πάντως αν το σοβαρό σου παιχνίδι είναι τα μονά, δεν το βρίσκω εγκληματικό να ρίχνεις μαζί και κάποιο τρελό παρολί με την ελάχιστη μίζα, που δεν θα εκτροχιάζει ουσιαστικά το οικονομικό σου πλάνο. Πολλές φορές βρέθηκα στο σημείο να μην έχω τις αποδόσεις που θα ήθελα, αλλά να "βλέπω" πολλά ματς. Τότε, όταν δεν θες να ρισκάρεις τη μεγάλη σου μίζα σε κάποιο μονό, για να μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου ρίχνεις όλες τις προβλέψεις σου σε ένα παρολί και ησυχάζεις. Αλλά, συμφωνούμε, σωστό παιχνίδι σημαίνει μονά, πλάνο, υπομονή. Πόσοι όμως έχουν την υπομονή να βλέπουν την κάβα τους να μεγενθύνεται βασανιστικά αργά ? Ετσι, ακόμα και πολλοί καλοί παίκτες κυνηγούν συνδυαστικά στοιχήματα, με σκοπό να αυξήσουν με αυτόν τον τρόπο την προβλεπτική τους ικανότητα. Το αν κερδίζουν με αυτόν τον τρόπο μακροπρόσθεσμα, μόνο οι ίδιοι το γνωρίζουν. Το μότο τους είναι, για να κερδίσεις χοντρά, πρέπει και να ρισκάρεις χοντρά. Προσωπικά, σέβομαι τους πάντες και δεν σαρκάζω κανέναν. Ούτε τον αιώνιο παίκτη, γιατί κι αυτός έχει τα προβλήματά του, δεν είναι για όλους εφικτό να στοχάζονται πάνω στη φύση του παιχνιδιού. Και άλλωστε, ποιός είπε πως οι άνθρωποι είναι λογικά όντα ? Εκτός τούτου, ο αιώνιος παίκτης είναι εκείνος που θα φουσκώσει την τιμή του αουτσάιντερ και θα δημιουργήσει το χώρο για το δικό μου στοίχημα.

      Διαγραφή
    4. Συμφωνώ για τις δυάδες. Μέχρι εκεί. Από τρία ματς και πάνω αρχίζουν τα προβλήματα. Και από το προσωπικό μου παιχνίδι, έχω πολλές δυάδες πιασμένες, μόνο μια τριάδα. Τίποτα παραπάνω. Αν θυμάμαι καλά.

      Διαγραφή
    5. Ναι Δημητρη, τι θα γινομασταν χωρις τον Αιωνιο Παικτη; Συμφωνω απολυτα!

      Για το αλλο με τα 2.50 και 1.50 ισως ειχα στο μυαλο μου αυτο οτι καποιοι κολλανε ενα αχαστο στο παρολι, που λες.

      Ας το κανουμε πειραμα. Ας πουμε οτι τα στοιχηματα εχουν το ιδιο value (ας πουμε 10% το καθε ενα) αν και σπανια συμβαινει με ενα 1.50, αλλα οκ.
      Αρα βαζω ενα στοιχημα με πιθανοτητα 73% διπλα σε ενα στοιχημα με 44%.
      Η δυαδα εχει πιθανοτητα 32% και παιζεται σε αποδοση 3.75, αρα value 20% και ολα καλα.

      Ειναι ομως τα παιχνιδια του μυαλου. Ειναι σαν να χαντακωνεται το στοιχημα του 73% ή (απο την αναποδη) φαντασου να πιασεις το δυσκολο και να χασεις το "σιγουρο". Για να το κανω πιο ακραιο, δεν θα εβαζες ποτε διπλα διπλα στοιχημα του 5.00 με στοιχημα του 2.00 ακομα και αν σου ελεγα οτι και τα δυο εχουν ιδια αξια. Εχω αδικο;
      Αλλα οκ. Οι αριθμοι λενε value 20% η δυαδα, αρα ισως ειναι απλα ενα δικο μου κολλημα. Που απλα θελω να βαζω διπλα διπλα στοιχηματα με περιπου ιδια πιθανοτητα και περιπου ιδια (μετρια) αξια.

      Διαγραφή
    6. Νίκο, το 2,50 μπορεί να είναι ένας γηπεδούχος ισοδύναμος με τον φιλοξενούμενο και το 1,50 ένα σχετικά καλό φαβορί. Για έναν φαβοράκια, έχει λογική να τα συνδυάσει σε δυάδα. Δεν νομίζω ότι χαντακώνεται το 1,50 γιατί όλοι μέσα τους ξέρουν πολύ καλά ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο. Αλλωστε, όσοι παίζουν φαβορί είναι περισσότερο προβλεπτικοί παίκτες και λιγότερο κυνηγοί αξίας. Και έχουν φάει ήττες και ήττες απο βαριές φανέλες που έπρεπε να νικήσουν...

      Το να συνδυαστεί ένα 5,00 με ένα 2,00 ναι, εκεί διαφωνώ κι εγώ. Αυτό είναι λάθος μεγάλο. Εκεί, είσαι αδικαιολόγητος. Γιατί αν πιάσεις το 5,00 και χάσεις το 2,00 θα μουτζώνεσαι για ώρες. Ασχέτως αν έχουν αξία και τα δύο στοιχήματα, οφείλεις να τσεπώσεις το 5,00 αν το πιάσεις, και όχι να εξαρτάσαι και από άλλο ματς.

      Τώρα ο υπολογισμός της αξίας που κάνεις στη δυάδα είναι κάτι που ελάχιστοι θα καθίσουν να υπολογίσουν. Πρώτον γιατί ενδεχομένως δεν ξέρουν να υπολογίσουν, δεύτερον γιατί η αξία είναι υποκειμενική, τρίτον γιατί η αδρεναλίνη της υπόσχεσης είναι αρκούντως εθιστική.

      Διαγραφή
    7. Θα το λεω κι εγω απο και περα γιατι μου αρεσε : η αδρεναλινη της υποσχεσης ειναι αρκουντως εθιστικη !!!!

      Διαγραφή
  3. Μπα, δεν το ηξερα:

    "Το HTML σας δεν μπορεί να γίνει δεκτό: Πρέπει να είναι 4.096 χαρακτήρες το μέγιστο"

    λεει το blog. Οποτε βαζω το Υστερόγραφο σε ξεχωριστο σχόλιο:

    ΥΓ. Βαγγελη, η σεζόν ανοίγει τον Σεπτέμβριο. Σοβαρό στοίχημα δεν νοείται Αυγουστο. Αρχιζουν βεβαια οι Αγγλιδουλες μας τις οποιες παρακολουθώ (χωρις να μιλάω) τον Αυγουστο για να αρχισω (να μιλαω) τον Σεπτεμβριο. Νομιζω το ιδιο κανεις και συ. Λέω λοιπόν να γραψω κάτι την τελευταια Κυριακή του Αυγούστου, οπότε μετα αρχίζει το σοβαρό στοιχημα. Αυτό που λεω να γραψω είναι αυτό το Πρωτοκολλο που βαζω συγκριτικά τα ξερα σημεία, τα DNB και τις Διπλές Ευκαιριες. Μεχρι τελος Αυγουστου θα εχω μαζέψει (ξέρω γω) καμια 50αρια ματς και θα βγαλω τα πρωτα αποτελέσματα με την ελπίδα βεβαια να βγαινει καποιο νόημα. Λέμε τωρα. Μη με βαλεις λοιπον να γραψω σε μια βδομάδα γιατι δεν εχω κατι προχειρο.
    "To Draw Or Not To Draw" θα το ονομάσω το Πρωτοκολλο. Εσυ απο ό,τι ξερω παίζεις ξερα σημεία τα αουτσαιντερ. Κάποιος άλλος καλύπτει για την ισοπαλια, καποιος άλλος παιζει και την ισοπαλία και κάποιος τρίτος κανει ...customize αναλογα το ματς. Ποιος θα τα πάει καλύτερα; Το ξερουμε; Οχι. Θα το μάθουμε; Πάλι όχι! Ισως όμως προκυψει κατι ενδιαφερον. Θα κανουμε Επιστήμη, αλλα το πιο ωραίο ειναι ότι θα κανουμε και ...Χαβαλέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπερα.

    Ασχετο, οι Φιν Χαρπς στο 5.00 πώς σας φαίνονται; (3.50 το 1 DNB και 2.15 το 1Χ).

    Δειτε την εικονα των ομάδων και ίσως συμφωνήσετε μαζί μου ότι ο άσος είναι για 3.50 κάπου. Η Ντερι Σίτι επιπλέον έπαιζε λεει την Παρασκευή 21 Ιουλίου, οπότε ίσως μπαίνει και η κούραση στην εξίσωση. Και θα της λείψει και ένας κεντρικός αμυντικός. Και πριν 3 μηνες "τους κερδίσαμε" εκτός έδρας 0-2.

    Βεβαια, προχθες ήταν που έφαγα 4 στην Ιρλανδία και μυαλό δεν βάζω... Για να πω την αμαρτία μου όμως, το έβαλα στο Πρωτόκολλο.

    ΥΓ αυτα είναι τα "παλαβά" που λέει ο Βαγγέλης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι δε λεει παλαβα ο Βαγγελης , μια χαρα τα λεει κι εσυ εισαι λαθος και κανεις και το κοροιδο .

      Θελεις να στο αποδειξω ?

      Δεν ειπες ακομη τιποτα για το Υ.Γ.1 του Βαγγελη . Δεν το διαβασες ?
      Διαλλεγεις τροπο . Επιταγη , μετρητα , πει σειβ οτι θελεις εσυ και οταν μπορεις . Δε σε πιεζω καθολου .Τι φιλοι ειμαστε ρε συ ?
      Και οταν δεις και το ποσό τοτε να δεις γελια ........ :)

      Με τη bet τιποτα ακομα , απο κινητο κανονικα απο υπολογιστη γιοκ .

      Διαγραφή
  5. Στο 76 ειναι 0-0 και δινει 8,00 τον ασο και 4,00 το 2πλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βασικα οταν διαβασα τον τιτλο : '' Μονά η παρολί '' νομιζα οτι μας τρολαρει ολους μαζι ο Μπαζ για να μας κανει πλακα .
    Οπως και να χει θα πω κι εγω την αποψη μου που δεν εχει καμμια σημασια αλλα αντε να την παρει το ποταμι.
    Τα στοιχηματα μου ειναι κατα 95% περιπου μονά και παιζω συνηθως στη bet 365 οποτε η γκανιοτα που πληρωνω ειναι στο 6% περιπου .
    Θελω καποια στιγμη να παιξω μια δυαδα αλλα σκεφτομαι οτι εκει η γκανιοτα που πληρωνω ειναι 6+6=12%.Αθροιστικα παει παιδες ....
    Ε το βλεπω αυτο και μου κοβεται η ορεξη . Μια στις τοσες βλεπω ( κατα την υποκειμενικη μου κριση παντα ) ενα 6αρι και ενα 7αρι που κανονικα θα επρεπε να ηταν 4 και 5 . Η κανονικη αποδοση ( για μενα παντα ) θα επρεπε να ηταν 4Χ5=20 και αυτο το 20 το βρισκω 6Χ7=42 . Ε αλλο 20και αλλο 42. Στο 42 νομιζω οτι καλυπτω την μεγαλη γκανιοτα (ασε που μπορει να εχω κανει και λαθος) και αν ειναι και το φεγγαρι λοξο μπορει αυτη η λοξα να επαληθευτει....
    Σας θυμιζω τη δυαδα του Νικου με τα under απο Ταζμανια 11 Χ 13 ηταν αν θυμαμαι καλα , ε σ αυτα λεω ναι αλλα οχι συνεχεια .
    Μιλαμε για 5-10 δυαδες το χρονο , αυτο ειναι το νουμερο .Τωρα για 3αδες και πανω ρωτηστε αλλον....
    Εγω boys ενα παιζω και το χανω . Η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να παιξω λιγοτερα απο ενα οχι περισσοτερα :)

    nklaps για το Υ.Γ.1 του Βαγγελη δεν σε βλεπω να λες τιποτα :)


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είσαι 50 μέτρα (λεει) από τη θαλασσα και καθε βραδυ μου... τσαλαβουτάς και έχεις το θράσος να ζητας να σου πληρώσω εγω το κλιματιστικο; Αυτό πάει πολύ! Και για σενα και για τον άλλον που κατά τα άλλα "δεν το έχει - λέει - το καλοκαιρινό".

    Σωστά το λες για την γκανιοτα στις δυάδες. Αλλά πολύ σωστά λες και ότι (παράδειγμα δικό μου) αν το σημείο δινει 2.50 και είναι για 2.20 τότε την νικησες τη Γκανιοτα. Η δυάδα δινει 6.25 και όχι 4.84. Και νομίζω πως δεν δικαιούμαστε να λέμε ότι αν δεν υπηρχε γκανιοτα θα έδινε το καθένα 2.60 άρα 6.76 η δυάδα. Μην τα θελουμε ολα. Αφού έχεις βρει αξία, ο ρόλος της γκανιοτας είναι ο ελάχιστος. Σχεδόν την έσβησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε συ 30 ειπαμε .
      Τι 50 μου λες ?
      Απο τον υπολογιστη μου παντα. Απο την εξωπορτα ειναι 22 μετρα..........
      Ακου 50 ! Για το αλλο για τη ΔΕΗ για να δεις τι φιλος ειμαι δε σου ζηταω λεφτα ! Θα μου τα δωσεις εμμεσα ........τον τροπο τον ξερουμε και οι δυο :)

      Διαγραφή
    2. Κοίτα, οι κοπέλες μου διεμηνυσαν ότι γενικά δεν κανουν τετοια πραγματα, και έτσι θα είναι δύσκολο να τις ξαναπεισω!!!!
      Θα κάνω ομως ο,τι μπορώ!

      :))))))))))
      Χαχαχαχαχα!

      Διαγραφή
  8. Καλημέρα, ώρες ώρες μου δίνετε την εντύπωση ότι δεν χρειάζεται να γράψει κάτι ο Μπαζ, απλά να αναρτήσει ένα νέο κείμενο κι ας είναι και κενό, να μη γράφει τίποτα. Μετά αρχίζετε και πυροβολάτε :) :) Βρε δεν ηρεμείτε με τίποτα εσείς; Απ' τη μια λέω γιατί δεν κάνουν αποτοξίνωση αυτά τα παιδιά απ' το στοίχημα κι απ' την άλλη λέω καλά κάνουν και τα λένε τώρα για να τα χουμε καβάτζα στο μυαλό μας για το χειμώνα. Εγώ βρίσκομαι ακόμα σε στοιχηματική νάρκη με τις γνωστές εξαιρέσεις όταν μ' αρέσει η απόδοση. Προσωπικά το χω πει ότι βρήκα την υγειά μου στα μονά αλλά με ελάχιστη απόδοση κοντά στο 3.00 τουλάχιστον. Γιατί έπαιζα και μονά του 2.00 αλλά γύρναγα γύρω απ' την ουρά μου. Ένα έπιανα, ένα έχανα περίπου και δουλειά δεν γινότανε. Και γω με παρολί ξεκίνησα, συνέχισα με συστήματα, το ριξα και στις δυάδες αλλά με πείραζε πολύ να χω πιάσει ένα καλό σημείο και να το χω χάσει λόγω δυάδας. Κατά 99,99% παίζω πλέον μονά. Πέρυσι άντε να έπαιξα 2 φορές δυάδα.
    Άσχετο αλλά ο μικρός μου έψαχνε στο πατρικό μου τα τεύχη του Αστερίξ και βρήκε κι αυτά του Ερίκ Καστέλ. Μου ζήτησε να του τα διαβάσω και τα κανα πάνω μου απ' τη χαρά μου, ξεκινήσαμε χθες το πρώτο τεύχος.

    Ο Μιχάλης σε κάθε mail που μου στέλνει μου γράφει στο τέλος πάω για βουτιά γιατί έχω τη θάλασσα στα 30 μέτρα. Προτείνω βρε μπαγάσα να το βάλεις σαν υπογραφή στο mail σου να μην κουράζεσαι να το γράφεις κάθε φορά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως γινεται αυτο ?
      Αν μου πεις πως , ειμαι μεσα :)

      Διαγραφή
    2. Δεν ξέρω, αλλά υποθέτω ότι μπορείς να το δεις εδώ. Στείλε ένα για μια δοκιμη!
      :)

      https://support.google.com/mail/answer/8395?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en

      Διαγραφή
    3. Η δοκιμη εγινε . Δωσε απαντηση αν το εκανα σωστα .
      Για το αλλο σου κραταω μουτρα για μια ωρα . Τι να κανω να περασει μια ωρα ? Το βρηκα . Ο υπολογιστης μου ειναι 30 μετρα απο τη θαλασσα . Παω για τη βραδυνη βουτια και μολις γυρισω θα σου μιλαω

      :) :) :)

      Διαγραφή
  9. Καλησπέρα στους συνοδοιπόρους. Χαίρομαι που ο ερημίτης βρήκε επιτέλους παρέα και μάλιστα εκλεκτή! Διάβασα σχεδόν όλα τα άρθρα και τα σχόλια αυτών (από το μεγάλωμα της παρέας και μετά) και πιστεύω πως οι αναλύσεις, αλλά κυρίως η οπτική μέσω των οποίων γίνονται, είναι εξαιρετικές. Αυτό που κατάλαβα από τη μικρή μου εμπειρία στο χώρο του στοιχήματος και διαβάζοντας τα σχόλιά σας είναι ότι όλα κινούνται γύρω από το τρίπτυχο διαχείριση κάβας-απόδοση-ψυχολογία παίκτη (και όχι κατ' ανάγκη με αυτή τη σειρά). Η προβλεπτική ικανότητα του παίκτη, για μένα, έρχεται σε δεύτερη μοιρα καθώς είναι άμεσα συνυφασμένη με την απόδοση. Αυτό που θέλω να σταθώ κυρίως είναι η διαχείριση της κάβας, που προσωπικά θεωρώ εξαιρετικά σημαντική, ειδικά για ερασιτέχνες παίκτες όπως εγώ. Με λίγα λόγια η φιλοσοφία μου - πλέον - συνοψίζεται σε αυτό που έγραψε κάποτε ο Βαγγέλης "¨οταν γυρνάς στην αγορά πολύ ώρα, όλο και κάποιο σαπάκι θα κουβαλήσεις στο σπίτι". Άρα λοιπόν λίγα παιχνίδια τη φορά (όπου φορά = ημέρα, σαββατοκύριακο, μήνας, σεζόν), ώστε να μειωθεί η έκθεση στον κίνδυνο. Ειδικά, η μείωση της έκθεσης στον κίνδυνο, δηλαδή τα ανοικτά στοιχήματα, νομίζω πως είναι το παν στη διαχείριση της κάβας του παίκτη, καθώς μέσω αυτής θα αντιμετωπιστεί και το αναπόφευκτο κακό στοιχηματικό διάστημα (drawdown). Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως τα κουπόνια πλέον βγαίνουν σαν σεντόνια από τα πολλά παιχνίδια που περιέχουν. Θα διάβαζα με εξαιρετικό ενδιαφέρον ένα άρθρο στο blog σχετικά με το θέμα της διαχείρισης της κάβας, τώρα είδικά που είναι νεκρή στοιχηματικά η περίοδος και εφόσον βέβαια το επιθυμούν οι διαχειριστές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Sotos στο σχολιο σου βλεπω ωραια πραγματα και κοινα σημεια .Αρα μας ενωνουν πραγματα και θα επικεντρωθουμε σ αυτα προσεχως.
    Yπομονη και καλη διαθεση να υπαρχει και θα τα δουμε ολα .
    Εγω θα σου πω οτι δεν σε θελω απλο αναγνωστη αλλα ενεργο μελος . Δε θελουμε φιλαθλους απο την κερκιδα , θελουμε συμπαικτες μεσα στο γηπεδο να βαλουμε γκολ !

    Καλως ορισες κι απο μενα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Mαλιστα .
    Μολις πριν απο λιγο Κριλια - Τομσκ 0 - 1 τελικο και το σετακι 1,22 - 6,00 - 13,00 στη bet τη συμπαθεια του Νικου.
    Σε φουλ σεζον δε θα ελεγα τιποτα σημερα ομως αφου ειμαστε ολοι αραχτοι θα πω διαφορα μηπως υπαρχει διαθεση για κουβεντα. Δεν θα σχολιασω το αποτελεσμα (δεν θα το κανω ποτε αυτο ) αλλα τα δεδομενα πριν τον αγωνα και θα μεινω μονο σ αυτα . Στα πριν . Απλα το αποτελεσμα ηταν αυτο που με εκανε να το ψαξω και να ξυπνησω για λιγο γιατι μαλλον κοιμαμαι ορθιος.Παμε να δουμε καποια δεδομενα. Το πρωταθλημα της division 1 βρισκοταν στην 3η αγωνιστικη αρα πολυ νωρις για συμπερασματα . Η Κριλια ειχε μια χαρα φορμα ( 2 νικες κι ενα Χ) και η Τομσκ μια χαρα χαλια ( 3 ηττες ) αρα κακο ξεκινημα .Πως το εβγαλε αυτο το 13,00 η bet με 3 αγωνες ρε γαμωτο ?
    Για να δουμε λιγο τα περσινα γιατι με 3 ματς μονο φετος δεν μπορω να βγαλω δικαιη αποδοση . Μμμμμ μαλιστα . Περισι επαιζαν και οι δυο στην premier και υποβιβαστηκαν . Η Κριλια η super φαβορα σημερα τερματισε περισι προτελευταια και η Τομσκ τελευταια . Ε και ? Σιγα τα ωα και οι δυο μπουμ ! Δεν το εψαξα αλλα ας πουμε οτι η μια εχει κανει σουπερ μεταγραφες και η αλλη οχι . Παλι το 13,00 για κανενα λογο εκτος και αν εχει δηλωσει η Τομσκ οτι ο φετινος της στοχος ειναι να πεσει μια κατηγορια ακομη. Δεν ειναι καν ο τυφλος με το μονοφθαλμο . Ειναι σαπακι1 vs σαπακι 2. Η προιστορια εδω δε μετραει για μενα.Για να κανουμε μια αντιστοιχιση '' αλλα Ελληνικα '' για να μας βοηθησει. Στη δικη μας superleague o Λεβαδειακος τερματισε προτελευταιος και η Βεροια τελευταια . Ε και ? επεσαν και οι δυο . Δηλαδη σε δυο μηνες που θα παιζει Λεβαδειακος - Βεροια το διπλο θα πληρωνει 13,00 ? Αντε 5-6 επειδη ειμαι χαλαρος και 8,00 με 9,00 για να καλυψω τις οποιες αντιδρασεις . Παραπανω ΔΕΝ βαζω με τιποτα . Τωρα αυτο το τραβηγμενο απ τα μαλλια 9αρι σημερα μας το εδιναν 13,00. Υπηρχε σαφες πλεονεκτημα κυριοι.

    Αρχιζω και εχω ισχυρες ενστασεις οσον αφορα αυτο που λενε για τις τιμες κλεισιματος της pinnacle οτι αντικατοπτριζουν τις δικαιες κλπ . Ποιες δικαιες ρε να μην πω τιποτα που το 2πλο το ειχε 17,86 ? Η πιθανοτητα αυτου του 2πλου ηταν μόνο 5,6% ? Δεν ειμαστε με τα καλα μας....
    Ανεβαινει στην εκτιμηση μου η bet fair ( fair αυτη fair εγω : ) ) , η οποια τωρα που δεν παιζω και παρακολουθω βλεπω οτι ειναι πιο κοντα στην αληθεια απ ολες τις αλλες.
    Νικο το 2πλο 13,00 στη bet , το Χ2 4,00 και το DNB 8,50 . Νομιζω οτι πρεπει να μπει στο πρωτοκολλο .

    '' Aλλα Ισπανικα '' θα ειχαμε Οσασουνα - Γραναδα @ 13,00
    η ακομη και Σπορτ. Χιχον - Γραναδα @ 13,00
    Ε οχι , οσα παραδειγματα και να δωσω και οτι και να αγνοω κατω απο 11-12% δεν μπορω να δωσω στο 2πλο.....

    Δεκτα ολα τα σχολια προς αναζητηση της αληθειας :)

    Ειπαμε ολα τα πριν . Το αποτελεσμα δεν με νοιαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις άδικο Μιχάλη. Δεν ξέρω με ποιο σκεπτικό από 3η αγωνιστική δίνουν 13.00 σε διπλο.
      Το φτωχό ροστερ ή προβλήματα τύπου απλήρωτοι παίκτες μετράνε ισως για τις Εταιρίες.
      Πριν 2 χρόνια στην ίδια Κατηγορία 1η αγωνιστική πήρα ένα διπλο της Ζενιτ Β που πλήρωνε 11.00 με το ίδιο σκεπτικό με σένα, δηλαδή "Πότε προλαβατε ρε παιδιά να βγάλετε συμπερασμσ;".
      Δεν το είδα καθολου αυτό το σημερινο. Δεν μπορεί εκ των υστέρων να μπει στο Πρωτόκολλο. Η επιλογή γίνεται πριν το ματς για ματς που παίζω. Αν το έβλεπες νωρίτερα και το "σφυριζες" από εδώ...

      Διαγραφή
    2. Α τωρα καταλαβα. Βαζεις μονο αυτα που παιζεις . Οποτε δεν μπαινει , οκ !
      Δεν το ειδα κι εγω , το αποτελεσμα με εβαλε σε υποψιες να το ψαξω .
      Το συμπερασμα ειναι : '' ευκαιριες υπαρχουν σχεδον καθημερινα αρκει να εχεις τα ματια να τις δεις '' .

      Δεν πειραζει , η αγραναπαυση συνεχιζεται ...

      Διαγραφή
  12. Δε θα ξυπναω το πρωι.
    Παμε Ουκρανια και κοιταμε Σταλ - Σαχταρ το σετ 17,00 - 9,00- 1,083 .
    Το 1,083 σημαινει 92,33% καλως .

    Ερωτηση : Αν ηταν Σαχταρ - Σταλ πιο θα ηταν το σετ ρε παιδια ? Αφου εκτος εδρας η Σαχταρ εχει κατα τον μπουκ 92,33% πιθανοτητες εντος εδρας να μην δωσω ενα 5% παραπανω ? Αρα 97,33% , αρα 1,027.Τι λεμε τωρα ......και με 1-0 πριν τη σεντρα δεν γινεται....

    Για κοιταξτε φετινη βαβμολογια , και θελω να κοιταξετε και την περσινη.
    Το ψαχνεται εσεις γιατι εγω παω για υπνο . Αν βρουμε αξια το συζηταμε μεχρι αυριο στις 5 .
    Και το 1Χ στο 7,00.
    Δεν ειπα τιποτα απλα το δινω για μελετη σε σας εγω κοιμαμαι ηδη........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα στην παρέα. Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Στο θέμα που έθεσε ο Fairplay σχετικά με τις αποδόσεις των μπουκ και πως στο καλό τις βγάζουν, νομίζω πως πρέπει να μας αφήνουν αδιάφορους. Καταλαβαίνω τη λογική του "μήπως ξέρουν κάτι περισσότερο από εμένα" πριν το πoντάρισμα, αλλά ρωτώ: εκ του αποτελέσματος ήταν λάθος η απόδοση του 13 της Τομσκ; Ναί είναι η απάντηση. Πριν το ματς και βλέποντας το δεδομένα; Οχι βέβαια. Ομως γιατί τόσο ψηλά το διπλό; Εδώ ερχόμαστε εμείς οι (σκεπτόμενοι) παίχτες να δούμε την αξία και να ποντάρουμε (sans voir). Πέρασε το διπλό γιατί μπορεί να κοιμήθηκε ο Θεός (δεν το ξέρουμε εκ των προτέρων, αλλά και λόγω της κατηγορίας που παίζουν οι ομάδες δε θα το μάθουμε ποτέ), αλλά παρόλα αυτά το σημαντικό είναι τι κάνεις την απόδοση αφού τη δεις (συμφωνώ με τον nklaps). Κατά τη γνώμη μου, εφόσον σε ένα ματς με αυτά τα δεδομένα όπως της Τομσκ και αυτές τις αποδόσεις, σου γεννιέται η απορία γιατί τόσο ψηλά το διπλό, ποντάρεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο αλγόριθμος και τα δεδομένα του μπουκ είναι χωράφια που δεν πρέπει να μπλέκουμε πιστεύω, αφού μιλάμε για κλεφτοπόλεμο.

      Διαγραφή
  14. Φαινεται κατι παιζει με την Ουκρανεζα τη Σταλ που ειπαμε προχτες. Το σετακι απο 17,00 - 9,00 - 1,083 αυτη τη στιγμη ειναι στο 13,00-7,50-1,13 και το 1Χ απο το 7,00 στη συμπαθεια του Νικ ειναι στο 5,50 .

    Αρα η σκεψη οχι τοσο αστοχη θα ελεγα . Να δουμε μεχρι την εναρξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ναι. Τι να παιζει; Μέχρι τις 5μμ που είναι το ματς, η μαρίδα θα πεσει πανω στην ..."ευκαιρία" του διπλού στο 1.13 Και το 1Χ θα ξαναπάει στο 7.50!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όχι ρε στο 90+6!
    Έλεος!
    Μιχαλάρα, ωραιο bet. Ας όψεται ο Ουκρανός κόραξ. Παράγκα Ουκρανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. LOST

    Στο 94':42''


    Ειδα ολο τον αγωνα απο την αρχη μεχρι το τελος , οχι για το 5ευρο που εβαλα αλλα για να δω τι επαιζε με το 17,00 που εγινε 13,00 σημερα νωρις το πρωι και εμιενε ετσι μεχρι την εναρξη.
    Οταν βγαινει το μεγαλο αουτσαιντερ λενε βγηκε γιατι '' κοιμηθηκαν οι θεοι ''. Ενταξει το καταπινω για τι μπορει να ειναι κι ετσι.
    Σημερα που χαθηκε αυτο το bet στο 94:42 οι θεοι ηταν ξυπνιοι ??????????
    Κι αν ηταν ξυπνιοι τι καλο ειδαν απ τη μεγαλη φοβορα τη Σαχταρ ?
    Αξιζε αυτη η ομαδα να κερδισει ?
    Ε οχι δα ...........
    Και ο ασσος σε καμμια περιπτωση πανω απο 6,00 με 7,00 . Οποιος εχει διαφορετικη γνωμη και να ειδε και τον αγωνα θα χαιρομουν να την ακουσω :)

    Σε καθε περιπτωση εγω τον μπουκ με τετοιες αποδοσεις τον περιμενω στη γωνια και να δουμε ποιος θα βγαλει τα δοντια του αλλου .
    Μπορει να με κερδισει αυτος ( το φυσιολογικο )
    Μπορει ομως και οχι ( το μη φυσιολογικο ) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άρχισαν πάλι τα διψήφια under στην Τασμανια!
    Under 2.5 @ 10.00
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ωπα ενσταση.

    Μονακο - Παρι τωρα σε λιγο σουπερ καπ 4,50 - 4,00 - 1,70

    ασος 4,50

    1Χ 2,20

    1DNB στο 3,40

    Εγω παω με το 1Χ του 2,20 γιατι θυμαμαι ποια πηρε το πρωταθλημα..........

    Οχι ρε 1,70 η Παρι σε μονο αγωνα με τη Μονακο , ελεος . Ρε μηπως δεν ειναι μονός ? Για να δω μην κανω λαθος....

    Για τα υπολοιπα θα τα πουμε μετα τον αγωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στο Μαροκο ο αγωνας για εμπορικους λογους .

    Πρωτο σημειο το Χ , αλλα βαζω 4/10 στο 1Χ .

    Θυμαμαι στο τσου -λου μια Μονακο γλυκα.
    Αν της εμεινε λιγη γλυκα ακομη λιγο απ τι σιροπακι θελω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xωρίς να έχω μελετήσει το ματς, εδώ είμαι μαζί σου.
      Κλασσική διπλή ευκαιρία που δείχνει να έχει αξία.
      Κι ας έχει χάσει τρεις κομβικούς παίκτες η Μονακό.
      Για να δούμε.

      Διαγραφή
  21. Μονακό-Ντάνι Αλβες 1-2 με ανατροπή. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ κάτω των δυνατοτήτων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπαζ κανε κατι με την επεξεργασια κειμενου :)

    Αντε παλι .
    Μυαλο δε θα βαλω αλλα αφου βλεπω παπαριες θα τις γραφω εδω ετσι για κουβεντα η για προπονηση που λεγαμε.
    Παμε στη χωρα του καφε να δουμε λιγο το Γκρεμιο - Σαντος το σετ ειναι 1,60 - 3,60 - 6,00 .
    Τα 6 τελευταια ανεξαρτητως εδρας μας δινουν 25-25-50 και τα 4 τελευταια εντος της μιας και εκτος της αλλης μας δινουν παλι 25-25-50.
    Η βαθμολογια λεει οτι παιζει η 2η με την 3η και οι βαθμοι ειναι 32 με 30 . Μαλιστα ! Επιπλεον η Σαντος ειναι αηττητη στα 5 τελευταια εκτος εδρας , σημαντικο αυτο. Επισης στα τελευταια 8 σε ολες τις διοργανωσεις ειναι αηττητη κρατωντας το σκορ χαμηλα και ας λειπει η μιση ομαδα.
    Η προιστορια λεει 12-4-3 αλλα ρε μαστορα ειναι οι ιδιες ομαδες 20 χρονια ?

    Για να μην το κουραζω μια ψιλη στο Χ2 στο 2,30 και ας κερδισει οποια θελει αφου δε βλεπω φαβορι καπου στο 33-33-33 η στο 35-30-35 θα το εδινα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Kι εγω τελευταια στιγμη το ειδα και το εγραψα εδω.
    Καλα διαβασα .

    WON 1-1 :)

    Καλα παει η προπονηση αλλα μας αδικει λιγο. Η Σαντχαουζεν με εκνευρισε χτες νωρις-νωρις . Παλι το χασα στο 95' .Ευτυχως εκατσε αυτο να γαληνεψουν τα νερα. :)
    Σημασια εχει οτι βρισκουμε ευκαιριες, αρα το ρανταρ δουλευει ακομη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Kαλησπερα
    Η θαλασσα ηταν υπεροχη και θα ξαναπαω το βραδυ :)
    Ωστοσο να εξηγησω κατι προσωπικο γιατι μαλλον εχω μπερδεψει καποιους φιλους και δεχομαι μηνυματα '' διαμαρτυριας '' θα ελεγα .
    Λεει ο αλλος '' ρε φιλε μας τα εχεις πριξει με τα βαλιου και με τις μεγαλες αποδοσεις και μας παιζεις το Χ2 στο 2,30 ? και κατι αλλα παρομοια.
    Καταρχην το odds>10 αφορα μονο την Αγγλια χωρις να σημαινει οτι αμα δω στη β Γαλλιας πχ κανενα odds>10 θα το χαρισω.Εκει φυλαγεται ομως ξερει οτι δεν τον παιρνει..... :)
    Σε ολα τα υπολοιπα για να παιξω κατι θελω εγω να δω με τα δικα μου ματια (εστω και εσφαλμενα ) πλεονεκτημα , θελω βαλιου .
    Που το ειδα λοιπον το βαλιου στο 2,30 του Χ2 ?
    Ειπα απο χτες οτι στον ασσο εδινα 33 με 35% (εστω και εσφαλμενα). Να με εσφαζες θα ελεγα στον ασο ταβάνι 40% και τελος. Στο 41% θα ελεγα '' σφαξε με '' να τελειωνουμε αφου μιλαμε διαφορετικες γλωσσες. Το 40% στον ασο αυτοματως σημαινει οτι στο Χ2 εδινα 60% η αλλιως αποδοση 1,66. Σ αυτο το 1,66 αν προσθεσεις ακομη 40% μας κανει 2,30 . Αυτο το 40% ειδα ( εστω και εσφαλμενα ) και το παιξα . Ειδα βαλιου 40% ( εστω και εσφαλμενα ).
    Και βεβαια τον ασο του 1,50 αν μου τον δωσει 2,10 δηλαδη με πλεονεκτημα 40% θα τον μπουμπουνισω αβλεπι .Δεν τιθεται θεμα επ αυτου.Απλα δεν βρισκω τετοια γιατι μαλλον ειναι πιο προσεκτικος ο μπουκ υποθετω .
    Τελος παιζω και καποια λιγα στατιστικα αβλεπι και τελος . Αυτα.

    Ειμαι της αποψης οτι στοιχημα βαζεις με καποιον οταν διαφωνεις για κατι . Οταν υπαρχει ταυτιση αποψεων δεν υπαρχει λογος !

    Παμε να βρουμε κανα φρεσκο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αντε παλι.
    Παμε Ισλανδια μερια να δροσιστουμε λιγο ...
    ΚP Ρεικιαβικ vs Βικινγκουρ Ολαφσβικ (ξηγημενα τα ονοματα δεν τα ξαναγραφω :) )
    Το σετ 1,28 - 5,50 - 9,50 . Μαλιστα . Για να δουμε τι εχουμε εδω. Παιζει η 5η με τη 10η της βαθμολογιας και η βαθμολογια λεει 17 με 13 δλδ 4 βαθμοι για 5 θεσεις στη βαθμολογια. Μμμμμ ..
    Τα 6 τελευταια σερι μας δινουν 42-16-42
    Τα 4 τελευτ. εντος-εκτος δινουν 37-37-25
    Τα 6 τελευτ εντος-εκτος δινουν 42-25-33
    Ο μπουκ λεει σχεδον 70-20-10
    Απο που και ως που ρε μαστορα ? ( Δημητρη ψαχνε για ειδησεις , απουσιες κλπ ) : )

    Η φιλοξενουμενη στα εκτος αρεσκεται να κερδιζει αυτες που ειναι στη βαθμολογια πιο ψηλα απ αυτην , την 3η και την 4η της βαθμολογιας .

    Ε το βρηκα :) τις εχει παρει με τη σειρα νικησε την 3η και την 4η τωρα παιζει με την 5η λογικα πιο ευκολο θα της ερθει :) :) :)

    Νομιζεται οτι κανω αστεια ?
    Για να δουμε κι ενα αλλο . Επισης λιγο μετα στις 23:00 η ωρα παιζει η 1η με την τελευταια ( ονοματα μην περιμενετε να πω) και το σετ ειναι
    1,30 - 5,00 - 10,00 . Μαλιστα !
    Η 5η με την 10η και 4β διαφορα μας το δινει 1,28 - 5,50 - 9,50
    Η 1η με την 12η και 18β διαφορα μας το δινει 1,30 - 5,00 - 10,00

    Ψαξτε για ειδησεις και τα λεμε ξανα σε δυο ωρες .

    Το σετ μολις εγινε 1,25 - 5,75 - 12,00 : )
    Το ψαχνουμε κυριοι.
    Εχουμε χρονο μεχρι τις 22:15

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο διπλο δινω 6,00 αντε 7,00
      Αυτη τη στιγμη ειναι στο 13,00.
      Τι συμβαινει ?

      Διαγραφή
  27. Ρε παιδια αληθεια αν επαιζε η 1η με την 5η πιο θα ηταν το σετ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι εγινε ρε παιδια ???
    Αφαντο το ματσακιον απο την Ισλανδια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Για την Ουλου υπερβολικο το 4,00 εχεις δικιο . Η αλλη ομως ειναι το ονομα και παει για απευθειας ανοδο. Πανω σ αυτο ειναι βασισμενο το 4αρι. Ασε να το ξαναδουμε μεχρι αυριο.Κατα τα αλλα η Ουλου ειναι μουρλια ...

    Βαλε και στα υποψιν για τις 6/8/17 το HJK - Lahti @ 6,50 . Κοιτα φορμες ολο ομορφια . Κουκλες αληθινες και οι δυο .
    Το 2πλο ομως γιατι 6,50 ?
    Το Χ2 στο 2,80.
    Ενα 0-0 στο Ελσινκι - Λαχτι πριν απο χρονια μου στερησε 224.000. Το ειχα παιξει Χ/1 ημχ/τελ και το ημερολογιο ελεγε 24/5/10 αν θυμαμαι καλα .
    Απο τοτε το παιζω παντα κοντρα . Παραδεχομαι οτι μ αυτο το ματς εχω εμμονη , κακος συμβουλος αλλα την εχω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλησπέρα παιδιά. Τί γίνεται εδώ ρε ? Από Τασμανία σε Ισλανδία, μαθήματα γεωγραφίας. Αυτή η Ούλου ποιάς χώρας ομάδα είναι ??? Μιχάλη, δυστυχώς δεν είδα το μήνυμά σου για απουσίες και ειδήσεις στο Ισλανδικό. Ο υπολογιστής έκλεισε Κυριακή μεσημέρι και άνοιξε μόλις τώρα. Δεν τον ανοίγω κάθε μέρα, αναλόγως της κούρασης και της όρεξης. Μπράβο για το Χ2 της Γκρέμιο. Χαίρομαι διπλά, γιατί ήταν διπλή ευκαιρία που κάθησε στο Χ και δικαίωσε την επιλογή σου. Ποιός σου διαμαρτυρήθηκε ? Ο Νίκος ο καμικάζι να υποθέσω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα.
      Β' Φινλανδίας είναι η Ούλου. 2-2 ήρθε.

      Και εμένα μου αρέσουν οι διπλές ευκαιρίες αναλόγως το ματς.
      Μέχρι στιγμής σε 45 ματς στο Πρωτόκολλο έχω επιλέξει 6 ξερά σημεία 18 DNB και 21 διπλές ευκαιρίες.

      Το αουτσάιντερ μου ειχε (WDL) 7-5-33
      και τα στοιχήματα ηταν (WVL) 11-0-34
      Αν βγει τίποτα, θα τα δώσω τέλος του μήνα.
      Η διπλή ευκαιρία πάντως φαίνεται γενικά να υστερει. Θα δούμε...

      Διαγραφή
    2. Οχι Δημητρη , καμμια σχεση με το Νικο.
      Εχει σχεση με την αλλη γειτονια .
      Παντως να ξερετε οτι εδω μεσα μιλανε 10 αλλα διαβαζουν παρα πολλοι.
      Οταν λεω πολλοι εννοω πολλοι !
      Βοηθαμε ολοι να μεινει ο πηχης ψηλα , με οποιο τροπο μπορει ο καθενας.!!!

      Διαγραφή
    3. Oντως υστερει η διπλη ευκαιρια, ισοπαλια οχι στοιχημα φερνει καλυτερα αποτελεσματα

      Διαγραφή
  31. καλησπέρα,

    πριν 2 μήνες είχα μαζέψει όλα τα παιχνίδια (σχεδόν όλα - εκτός από κάποια ασύμμετρα) που είχε δώσει ο νίκος στον sans voir για μελέτη.

    Και ξερά χ να τα έβαζε πάλι κερδισμένος θα ήταν , δεν έχω τα νούμερα μπροστά μου καθώς είμαι σε άλλο pc για να πω μέσες άκρες πόσο.

    Απο εκεί και πέρα μάλλον θα συμφωνήσουμε όλοι ότι : ξερό σημείο > dnb > dc .

    Το dnb και η διπλή μπορεί να ελαττώνουν το value αλλά επιδρούν θετικά στην ροη του παιχνιδιού (ψυχολογία , αρνητικά σερί κλπ) οπότε αναλόγως πόσο υπομονή έχει κάποιος επιλέγει αντίστοιχα, συνυπολογίζοντας βέβαια και την εκάστοτε ειδική συνθήκη του αγώνα.

    Σε κάποιες ειδικές περιπτώσεις μπορεί να υπάρξει και το ανάποδο από το dnb, να πάρει κάποιος το χ και το άλλο σημείο no bet.

    Τέτοια περίπτωση θα ήταν καλή το περσινό πορτσμουθ - πλιμουθ ( ασχέτως αποτελέσματος).

    Υ.Γ Με το τελευταίο θα μείνει και ευχαριστημένος και ο eric.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χ ANB το λέω εγω.
      (Χ away no bet).
      Γίνεται χειροκίνητα.
      Αν το Χ δίνει 3.00 και το διπλό 4.00 πχ, το Χ ΑNB δίνει 2.25 νομίζω.

      Διαγραφή
  32. Φωτη να μαζευομαστε σιγα σιγα :)

    Παλιοτερα για δυο σεζον ( στα bet που επαιζα μόνο ) εκανα τη συγκριση μεταξυ ξερου σημειου , dnb και dc.
    To συμπερασμα σ αυτα τα bet ηταν οτι το ξερο σημειο υπερτερει , μετα το dc και τελευταιο το dnb .
    Αυτο ειχε δειξει στα δικα μου . Δεν το ξαναεψαξα απο τοτε . Γενικα προτιμω το ξερο σημειο αλλα υπαρχουν περιπτωσεις οπως η Σαντος προχτες που δε λεω οχι και στο dc . Ειναι καποια ματς που βλεπεις πρωτο σημειο το Χ. Σ αυτα τα ματς αν το dc εχει βαλιου 40% ( εστω και εσφαλμενα ) λεω οτι πρεπει να προτιμηθει.
    Οταν μου δινει το ξερο σημειο 12,00 και το dnb 10,00 θα παιξω το dnb . Αλλιως το dnb δεν υπαρχει , δεν το μπορω. Γενικα το dnb το περιφρονω θα ελεγα.Δεν το μπορω το void .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεωρητικά πιστεύω χωρίς να μπορώ να το αποδείξω dnb > dc από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι ειδικές συνθήκες αγώνα όπου προφανώς μπορεί να αλλάξει και να γίνει ανάποδα.

      Αν βέβαια κάποιος μπορεί να υπολογίζει με καλή προσέγγιση τις πιθανότητες του X τότε είναι εύκολο κάθε φορά τι να πάρει με βάση τις προφερόμενες αποδόσεις (ειδικά αν μειώσει την γκανιότα ψωνίζοντας απο 2 εταιρίες αν έχουν αισθητή διαφορά).

      Διαγραφή
  33. Μην πεις τιποτα αλλο και το χαλασεις :)
    Οπως το ειπες '' οι ειδικες συνθηκες του καθε αγωνα ειναι διαφορετικες ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εχω την αισθηση επειδη ασχολουμαι με αυτο το ειδος οτι το dnb ειναι καλυτερο απο την dc παρα ταυτα η διαφορα στην τσεπη θα ειναι μικρη.
    Οτι ταιριαζει στη ιδιοσυγκρασια του καθενος.Η διπλη ευκαιρια πληρωνει ποιο συχνα αλλα με μικροτερο ποσο η αλλη επιλογη δεν πληρωνει την ισοπαλια τουλαχιστον δεν χανονται χρηματα αλλα οταν πληρωνει πληρωνει καλυτερα.
    Στην προβλεψη που κανω κοβω την επιλογη στα 2. 50% πιθανοτητα περιπου πανω απο 2.00 να ειναι το ξερο σημειο και αν βλεπω το αουτσαιντερ παιζω το dnb που παιζει περιπου στο ιδιο ποσοστο.Η διπλη ευκαιρια ειναι μικρη 1.50 κλπ δεν ασχολουμαστε με τετοια ποσοστα εννοειται και εχει καλο ποσοστο μονο οταν προηγειται η μια ομαδα . Το εχω σταματησει τον συγκεκριμενο τροπο να προσπαθω δηλαδη να μαζεψω τη κατασταση αφου στραβωσει προσωρινα το μπετ,παρατηρησα με τον καιρο και με τα πολλα παιχνιδια τη θεση της λογικης και της ψυχραιμιας παιρνει ο τζογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η σύγκριση στο τι είναι καλύτερο περιλαμβάνει εκτός από το καθαρό σημείο, το dnb την dc, επιπλεον και την εξατομικευμένη επιλογή.
    Με κάποια κριτήρια καθε φορα επέλεξα ένα από τα τρία παραπάνω. Συγκρίνω λοιπον και αυτό με το αν επέλεγα σε όλα καθαρό σημείο ή σε όλα dnb ή σε όλα dc.

    Συμφωνώ με τον Φώτη ότι οι πιο ασφαλείς επιλογές έχουν την αξία τους σε περιόδους με αρνητικά σερί. Πολύ σημαντικό. Κάνει καλό στο ...στομάχι, αν δεν είναι πολύ γερό...

    Και εμένα η αίσθηση μου ήταν πάντα αυτό το ξερό σημείο > dnb > dc. Σε όλα σχεδόν τα "σετ πιθανοτητων" αν τα δοκιμασω, έτσι βγαίνει. Θεωρώ ότι οι Εταιρίες σκοπίμως υποτιμολογουν τις διπλές ευκαιρίες ή άλλες φορές υπερτιμολογουν το ξερό σημείο.

    Το dnb είναι μια περίεργη κατάσταση. Με ξερό σημείο 11.00 έχω δει dnb και 10.00 αλλά και 7.00. Και πάντως βλέπω συνέχεια dnb σημαντικα κατωτερο από το "χειροκινητο" κάτι που για μένα συνιστά κλοπή κανονική.

    Και θυμίζω το "αξιωμα" (για μενα) ότι αν το ξερό σημείο και το dnb έχουν διαφορά μόνο μια μονάδα, τότε αν θεωρήσουμε ότι η πιθανοτητα ισοπαλίας είναι μεγαλύτερη από την πιθανότητα νίκης του αουτσάιντερ, (λογικοτατο), το dnb είναι ανώτερο από το ξερό σημείο ως προς την αξία.

    Ελπίζω να βγαίνει καποια ακρη στα ματς που έχω βάλει και που θα βάλω ακόμα μέχρι τον Σεπτέμβριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή