15 Αυγ 2017

"δεν ζυγώνουμε ακόμα στους γκισέδες"


Γράψε ρε Μπαζ, λέει ο συντονιστής, χαθήκαμε δω μέσα. Μάλιστα - βλέπω τον χαμό και δεν γράφω από βίτσιο. Εδώ να δεις χαμός. Κάποια από τα μηχανήματα του διαβόλου έχουν πάει για σέρβις, άλλα για απόσυρση και περιμένω καινούργια. Έχω ξεκινήσει και ανακαίνιση της σπηλιάς – έτσι για να αλλάζω παραστάσεις, κάνω κάθε χρόνο τέτοια εποχή.

Έχουν έρθει και οι Εγγλέζοι για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και καταλαβαίνετε…

Αλλά αφού έχουμε πει δεν παίζουμε ακόμη. Δυο αγωνιστικές και πάνε για την τρίτη – τι φύλλο να τραβήξω, που να μην καώ; Να περάσουν έξι με οκτώ αγωνιστικές και να κάτσουμε να το συζητήσουμε, ρε αδελφέ. Να έχουμε κάτι χειροπιαστό, μια ένδειξη για το που πάει η δουλεία ή που νομίζουν κάποιοι πως πάει, αλλά εμείς την βλέπουμε να τραβάει για αλλού…

Στο αουτσάιντερ όντως τα σχόλια είναι πάρα πολλά – αλλά είπαμε όποιος ψάχνει, αμείβεται – κανείς δεν πληρώνει τεμπέληδες! Όπως και στην ζωή έτσι και στο στοίχημα στα ψιλά γράμματα κρύβεται η «Λυδία λίθος» τα προσπερνούν οι πολλοί, γιατί τα θεωρούν χάσιμο χρόνου, αλλά μην νομίζεις πως με το να διαβάσεις μονάχα τα κεφάλαια, έχεις κατανοήσει το βιβλίο.

Είναι νωρίς ακόμα, αν δει κανείς τα στατιστικά της ΑΓ1 βλέπει 58% στον άσσο. Θα πιάσει στασίδι στους γκισέδες να βαράει γηπεδούχους να κάνει λεφτά – καλώς τα παιδιά θα του λένε οι γκισετζήδες. Μέχρι και φοντανάκι θα του δώσουν, να μην χάσουν το κελεπούρι. Χηνάρια 12% - Τι νούμερα είναι αυτά μωρέ;

Τα διπλά στην Τσάμπιονσιπ, Αγ1 και Αγ2 είναι κοντά στο 27%. Άστα εκεί και να πάνε και πιο κάτω – μπορούν;  όταν αρχίσουμε να τα παίζουμε εμείς, να έχουμε και τους αριθμούς με το μέρος μας. Στους κολασμένους τα διπλά με το ζόρι είναι στο 20%, γι αυτό πληρώνει η Χάρτπουλ κοντά στο 1,60, το βράδυ και ας μην έχει νίκη ακόμα – η μαύρη η Τσέστερ δεν έχει χάσει -  Δεν μετρούν αυτά – τι στο διάολο μετράει δεν κατάλαβα ποτέ.

Πάλι ζαλισμένη μπήκε η Τρανμίρ – δεν την σηκώνει ο «κάτω κόσμος», αλλά στο 1,60 περίπου. Δεν τα παίζεις αυτά όση απελπισία και αν έχεις γεμίσει. Πήρα ένα μάτσο Αγγλικές λίρες και πάω σε ένα γκισέ και του λέω: τα βάζω Τρανμίρ για διπλασιασμό» -«δεν ήρθε ακόμα η σειρά σας» μου λέει ο γκισές με στραβωμένα τα μούτρα.

Ντόνκαστερ(1,79) – Μπλάκπουλ(4,47)– φαβορί η λεγάμενη, αλλά η Μπλάκπουλ δεν είναι καμία χαμένη. Από την προϊστορία καταλαβαίνεις πως δεν θα πάει εκεί για να χάσει. Από την Γουίγκαν έχασε και ρέφαρε με νίκη επί των Ντονς.  Νίκησε μια ζαλισμένη Μπλάκμπερν η Ντόνκαστερ, αλλά είναι νωρίς ακόμα για 1,80. Βέβαια τα 5αρια δεν κυκλοφορούν πια και έτσι σταματά κάθε κουβέντα γι δαύτο…

Πόρτσμουθ(1,67) – Γουόλσολ(5,06) – ήρθε η τριάρα στην Όξφορντ και προσγείωσε την Πόρτσμουθ, αλλά μην χάσουμε το κελεπούρι, μας την δίνουν στο 1,6ο κάτι. Έχει θέματα με τα εκτός η Γουόλσολ από πέρσι, αλλά και όχι και τόσο του πεταματού. Αποδόσεις εδώ για γέλια και για κλάματα.

Φόρεστ Γκριν(2,01) – Γέοβιλ3,49) – ποια Γέοβιλ θα εμφανιστεί – αυτή που άρπαξε τα 8 από Λούτον ή το θηρίο που έβαλε τρία στην Άκρινγκτον; Δεν υπάρχει απάντηση με τόσο λίγα δεδομένα γι αυτό θα το αφήσουμε και αυτό στην ησυχία του. «και γιατί σουλατσάρεις στους γκισέδες;» ρωτάει ο γκισές με ύφος. «Θα σου πω καμία βαριά κουβέντα ήμερα που είναι και με βλέπω σε λίγα χρόνια να κάνω παρέα με την Τρανμίρ εκεί στα βάθη της κολάσεως.»

Κάπως έτσι θα κυλήσει και αυτή η εβδομάδα. Θα είμαι έτοιμος στην μέση της άλλης, μέχρι τότε έχει συντονιστή το σάιτ – σταματά να κυνηγάς τον Δαίμονα της Τασμανίας και επικεντρώσω στα καθήκοντα σου, σε παρακαλώ. Έχεις και μια εργασία να παραδώσεις τέλος του μήνα.

Υ.Γ.1 υπομονή, δεν έχει έρθει ακόμα ο καιρός μας. Και έχει δυνατή παρέα φέτος το αουτσάιντερ και κανείς δεν θα χάσει…

Υ.Γ. χρόνια πολλά στους εορτάζοντες...
  












86 σχόλια:

  1. Πλεον ειναι γνωστο ποιος θα γραψει πρωτος . Γυρω στο 1,25 πληρωνει , αλλα ας ειναι . Εγω λοιπον. Καθε φορα που ξεκιναω να διαβασω ενα κειμενο του Μπαζ χαμογελαω γιατι ξερω οτι θα διαβασω κατι που θα γουσταρω η θα με φτιαξει.Διαβαστε : - Δεν μετρούν αυτά – τι στο διάολο μετράει δεν κατάλαβα ποτέ.
    Μέχρι και φοντανάκι θα του δώσουν
    χαχαχα ωραιοςςςς Μπαζ να σαι καλα !
    Ανεφερες Τρανμιρ και Χαρτπουλ Χου και οι δυο καμμια δεν κερδισε. :)
    Και η αλλη η δικη μου η Στεαουα Χου κι αυτη με την φαβορα τη Σπορτ Λισ 1,25 - 5,25 - 13,00 το σετακι , 0-0 στη ληξη . Παλι αδικο ειχες μπουκ αλλα τη γλυτωσες λογω της ημερας . :)
    Tεσπα δεν βιαζομαστε για την εναρξη , η προπονηση συνεχιζεται .
    Klaps λιγκα των κολασμενων τη λεει τελικα την Κονφερανς :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά σε όλη την παρέα.

    Μπραβο ρε Μπαζ, που ξεφράκαρες το topic. Ακου 121 μηνύματα. Ενας πανικός γινόταν.

    Σε λίγο θα λέμε "καλό χειμώνα". Αντε να μαζευόμαστε.
    Να κάνει ο Μπαζ και το σέρβις στα μηχανήματα του Διαβόλου (της Τασμανίας!) για να μπορεί να βλέπει το live betting με ...4-5 οθόνες και να μπορεί να ποντάρει σωστά. Και εγώ στην ησυχία της μίας μόνο οθόνης για τα pregame μου.

    Ισχύει ότι δεν περνάμε ακόμα από τους... γκισετζήδες και αυτοί μας κοιτάνε με μισό μάτι. Δεν μετρανε οι "ασκήσεις επί χάρτου" που καναμε όλο το καλοκαίρι: αφ ενός γιατί παίζουμε ελάχιστα ποσά και αφ' ετερου γιατι στο κάτω-κάτω δεν χάνουμε. Το αντίθετο.

    Η Εργασία συντάσσεται για να είναι έτοιμη. Αλλα και όλη τη σεζόν 2017/18 θα "τρέχει" για να συμπεριλάβει μεγάλο αριθμό αγώνων. Ισως τότε, στο τέλος της νέας σεζόν να έχουμε μία καποια απάντηση στο τι συμφέρει μακροπρόθεσμα: καθαρά σημεία, draw no bet, ή διπλές ευκαιρίες. Ή μήπως να εξατομικεύουμε αναλόγως το bet;

    Τωρα στην αρχή των Πρωταθλημάτων, που δεν έχουμε εικόνα των ομάδων, τα μόνα bet που μου προκαλούν το ενδιαφέρον είναι αυτά με ακραίες αποδόσεις, κάτι 8.00άρια που λες "ρε συ πότε πρόλαβε ο Μπουκ να καταδικασει τόσο πόλύ πριν καν παίξει μια ομάδα στην αρχή της σεζόν;" Αληθεια, έχουν αξία αυτα; Ποιός ξέρει; Οταν θα αρχίσουμε να παίζουμε κανονικά θα έχουμε πολυ περισσότερα δεδομένα για να λέμε ότι και ένα 5.00άρι ή ένα 4.00άρι ή ακόμα και ενα 3,00άρι που βλεπουμε είναι λάθος, άρα παίζεται. Τωρα όμως είναι ακόμα νωρίς και για το 8.00άρι. Και το 8.00άρι που βλέπουμε τώρα μπορεί τελικά να μην είναι λάθος. Μπορεί όμως και ειναι. Ποιός το ξέρει αυτό; Κανείς.

    Σοβαρό στοίχημα ούτως ή άλλως δεν είναι αυτό, αλλα άμα είναι να παίζει κανείς ας πούμε "τυφλά"¨, καλύτερα να κοπανάει (ο σωστός όρος βέβαια είναι... "σβαγγανάει") ένα 8.00άρι, παρά ένα 3.00άρι.

    Το 8.00άρι έχει μεν μικρότερη πιθανότητα απο το 3.00άρι να επαληθευθεί, αλλά (και εδώ είναι το ενδιαφερον), το 8.00άρι έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να συνιστά λάθος και να εμπεριέχει αξία από το 3.00άρι. Αυτό είναι όλο το σκεπτικό για τέτοιου είδους "ασύμμετρα" χτυπήματα. Αλλά βγάζουν πουθενά αυτα; Αγνωστο. Το λέω γιατι τα σκεφτηκαμε και τα εφαρμόσαμε και σε μικρά και σε μεγάλα Πρωταθλήματα.

    Με την Γουόκιγκ εγώ πριν μια βδομάδα στο 8.50 κόντρα στην Τρανμιρ έφαγα τα μούτρα μου. Αλλά και η Τρανμίρ ομως, που ανέφερε και ο Μπαζ, κανει τις γκέλες της, άρα δεν ήταν τελείως αβασιμο το σκεπτικό. Χθες προσπάθησα να κοντραρω πάλι με την ίδια απόδοση μια άλλη μικρή Αγγλίδα, στον Βόρειο Ομιλο των Κολασμένων, την... Κλυταιμνήστρα (ο όρος δεν είναι δικός μου βέβαια, αλλά μου άρεσε πολυ και το γραφω!), αλλα πάλι τίποτα. Και μας είπε ο fairplay ότι θα ρίχνει ενα βλέφαρο στα υπογεια αυτά. Και Μπέρνλι, και Γουεστ Χαμ και Νιούκαστλ. Εκατσε η Μπέρνλι και αποζημιωσε όποιον την προτίμησε ό,τι άλλο και αν έπαιξε!

    Αρα τι; Είναι κάτι που συνιστάται αυτό το παιχνίδι για σοβαρό στοίχημα;
    Δεν ξέρουμε. Εναν προβληματισμό βάζουμε στο τραπέζι. Ούτως ή άλλως, λίγες μέρες έμειναν και δεν θα έχει πια νόημα η συζητηση. Υπομονή λέει ο Βαγγέλης.

    Η υπομονή όχι απλά θα καταφέρει περισσότερα από το παιχνίδι μας, (ωραίο μήνυμα στην φωτό btw), αλλά η υπομονή είναι η ιδια μέρος του παιχνιδιού μας.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα.

    Η δεύτερη αγωνιστική της Πρέμιερ δεν έχει κανένα στοιχηματικό ενδιαφέρον. Οι αποδόσεις μοιάζουν σωστές. Λίγο με προβληματίζουν οι Γουότφορντ στο 3,99 και η Γουέστ Χαμ στο 5,19 αλλά μάλλον πρέπει να κάτσουμε στα αυγά μας. Να δούμε αύριο τί θα γράφει και η εφημερίδα.

    Ωραίος ο Μιχάλης. Δυό τεράστια φαβορί είχε το Τσάμπιονς Λιγκ, βρήκε αυτό που έσπασε. Αλλη μια χορταστική διπλή ευκαιρία. Περιμένω με ενδιαφέρον το πόρισμα του Νίκου.

    Τα λέμε. Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ δε βρήκα τίποτα απλά ο άλλος τις υποτιμά.Σημερα υποτιμά τις Ρόζενμποργκ , Σκεντέρμπεη και Σερίφ τιρασπορ . Ή Αλβανίδα ήδη έβγαλε δόντια .Και στην Πρέμιερ κάτι βλέπω κι εκεί.Εκει που μάλλον δεν θα βγει άκρη είναι η Νότια Νάσιοναλ Λιγκ . Αυτή μάλλον είναι η κόλαση αυτοπροσώπως .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια χαρά τα πήγε η Αλβανίδα. Παραλίγο να φύγει με το διπλό που πλήρωνε... 20.00+ ενώ ο ασος μπετόν αρμε έδινε 1.15! Ο απόλυτος παραλογισμός είναι το στοίχημα.

    Δηλαδή αν χωρίς πολλή σκέψη πάει κάνεις και παίξει ό,τι 10αρι και 20αρι κυκλοφορεί, έτσι στην τύχη, πιστεύετε ότι σιγουρα θα είναι χαμένος; Δεν ξέρω, δεν παίζω στην τυχη, κανεις μας δεν νπαιζει, απλα αναρωτιέμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ούτε στην τύχη , ούτε χωρίς πολλή σκεψη.Με ώριμη μακροχρόνια σκέψη και προσπίπτουσας σε καθορισμένο πλάνο.Στο Γιουρόπα όμως και στο Τσου Λου υπάρχουν διαφοροποιήσεις.Πχ η Αλβανίδα σήμερα η ή Σερίφ δεν θα παίξει με την αντίπαλο της 100 φορές ούτε σε 300 χρόνια για να σου δώσει κάποιο καλό στατιστικό και επίσης αν έχουν παίξει 3 φορές τα τελευταία 10 χρόνια αυτό δεν αποτελεί καμμία αξιόπιστη προϊστορία Εγώ εδώ κοιτάζω όσο μπορώ έτοιμες η ανέτοιμες ομάδες.Η Στεάουα πχ ήταν έτοιμη και η Σπόρτινγκ ακόμη οι παίχτες έχουν το αντηλιακό στην πλάτη τους.Επισης όσες ομάδες πάνε Τσου Λου η Γιουρόπα απ όποια χώρα κι αν είναι δεν πάνε για πλάκα , θέλουν αν μπορέσουν να διακριθούν.Την κούπα θα την πάρει μια αλλά την καλή πορεία τη θέλουν όλες. Το κάθε ματς είναι ένας μικρός τελικός.Δε στέκουν εύκολα τα 10+ και δε μιλάμε για όλους τους αγώνες.Για τη Νάπολι είπαμε τίποτα ? Άρα όχι στην τύχη αλλά τα κοιτάμε και μετά ποντάρουμε sans voir.
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδες εδω παραπανω εγραψα Μιλαν αλλα το ''χαζα εξυπνο '' καινουριο μου σμαρτφον εγραψε Ναπολι.Δεν ξερω πως αλλα αυτο εγινε. Το βλεπω να κανει βουτια στη θαλασσα αν συνεχισει ετσι. :)

      Διαγραφή
    2. Παντως και η Ναπολι κερδισε 2-0 τη Νις. Σωστο το σμαρτφον . Καλα δεν το πεταω στη θαλασσα αλλα μια κιτρινη καρτα την εφαγε :)

      Διαγραφή
  7. Μπραβο Ροζι ( Ροζεμποργκ)
    Βαστα τωρα ενα δεκαλεπτο .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 0-1 η Ροζι !!!

    WON !!!

    Σκερντεμπεου και Σεριφ σταματησαν στο Χου , αλλα η Ροζι εβγαλε 10αρι καθαρο και μας δικαιωσε .

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια αγωνιστικη στην Ολλανδια και ξεκινημα με ηττα ο Αζαχ , 19 αγωνιστικες στη Νορβηγια και η Ροζι ανετα μονη της στην κορυφη .
      Ανετοιμη vs Ετοιμη σημειωσατε 2 @ 10,00 :)

      Και φυσικα θα μπορουσε να ερθει 2-0 δεν το αρνηθηκαμε καπου ...

      Διαγραφή
  9. Tasmania under. Εντάξει, δεν μπορεί να βγαίνουν συνέχεια αυτά τα στοιχήματα, αλλά και αυτοί δεν μπορεί να μας δίνουν συνέχεια τέτοιες τιμές.

    Η Ροζεμποργκ του Μιχάλη ήταν πανέμορφο στοίχημα σε σκέψη και συλλογιστική. Βγαζε τα νωρίτερα ρε Fairplay να τα προλαβαίνουμε και εμείς, που ήμασταν αδιαβαστοι από Γιουρόπα χθες-προχθές και λόγω των ημερών...
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι να βγάλω ρε Νίκο ?
    Απ τα χτεσινό αυτό που έβλεπα καλύτερα ήταν η Αλβανίδα στο 21,00. Να πω βαρατε μάγκες το 21,00 ? Όποιος μπει και διαβάσει θα μουτζωνει χειροπόδαρα με τα τεσσερα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα! Γερμανία Ρεγκιοναλιγκα Δύση Βεγκμπεργκ - Ερντινγκεν 11-5,4-1,22. Και οι δύο πήραν άνοδο από Ομπερλιγκα φέτος. Προϊστορία μόνο ένα φιλικό. Γηπεδουχος 2 ήττες από τα θηρία της κατηγορίας (3αρα και 6αρα), φιλοξ/νη 1 νίκη με την προτελευταία και 1 ήττα με μεσαία ομάδα. Σβαγκαναω ξερό 1.
    Επίσης είχα σταμπάρει από PFL Δυση Ρωσίας το Τεκνικσιλκ (η κάτι τέτοιο)-Ντνεπρ Σμολενσκ 11,5 στο 2 και 4,15 Χ2. Έριξα μια μιζα στο Χ2 αλλά η απόδοση του 2 έπεσε στο 8,5 μέχρι να γράψω. Το δίνω για παρατήρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σβαγκανισα τη Γερμανιδα στο 10,00 .

      Ας ειναι !

      :)

      Διαγραφή
    2. Ρε σεις, δεν παλεύεστε!
      Δεν υπάρχουν αυτοί ρε!
      Ρεγκιοναλ-Λίγκα!
      Ελεος!
      :))))

      Διαγραφή
  12. Το κινητο δε θα τη γλυτωσει μαλλον .Καλα τα λεει ο Μπαζ μηχανηματα του διαβολου ( της Ταζμανιας φυσικα ).
    Εγραψα κατι και δεν δημοσιευτηκε για αγνωστη αιτια . Παμε μηπως προλαβουμε κατι .
    Αυστρια ερστε λικα Χαρτμπεργκ - Ριντ 1 @ 3,60 το παιξα πριν λιγο και πηγε 3,50 .
    Εστω και εσφαλμενα δινω στον ασο 2,80 - 2,90 max . Στο 3,60 πηρα το ρισκο .
    Δε γραφω αλλα μηπως προλαβουμε κατι , αν και δεν ειναι και κανενα κελεπουρι . Στην παρατηρηση κι αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σεβόμενοι το αίτημα του διαχειριστή του μπλογκ για έλεος, από δω και πέρα μόνο επιλογές από τη διάσημη λίγκα της Τασμανίας. :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαχαχαχα!
    Να σου πω ένα μυστικό; Το σβαγγάνισα το δικό σου! Οπως είχα σβαγγανισει και την δικιά σου την... Jeunesse Esch (για να το πω με προφορά!)
    Παίξε μπάλα κανονικά και εδώ είμαστε εμείς!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χαίρομαι που η κατανόηση ενός χιουμοριστικού σχολίου έχει αμφίδρομη πορεία! Στο γερμανικό η αγορά δε δείχνει να με/μας δικαιώνει μέχρι στιγμής. Στο 12 πλέον στην πράσινη, αμετακίνητο στην κοκκινη. 2 ινφο ακόμη για το παιγνίδι (στα οποία στηρίχθηκα πριν το σβαγκανισω) είναι ότι η φιλοξ/νη είχε μέχρι προπερσι σοβαρά οικονομικά προβλήματα (είχαν βάλει αγγελία στο ebay "γίνε προπονητής για μια μέρα" για να μαζέψουν χρήματα και φαίνεται να έχουν κάποιες απουσίες σημαντικές (απ το site τους η πληροφόρηση) Το ρωσικό 2 γκολ σε 2 λεπτά η γηπεδούχος. Ίδωμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυριο στις 16:30 εχουμε Χοφενχαιμ - Βερντερ Βρεμης 1,75 - 4,00 - 4,33 .
    Πρεμιερα , αρα δεν εχουμε χειροπιαστα φετινα φρεσκα σταφυλια για να κρινουμε ετσι οπως θελουμε εμεις. Φορμες , εντος -εκτος και κατι δεν υπαρχουν .Δυσκολα τα πραγματα .Απο μεταγραφες τιποτα ιδιαιτερο και οι δυο .Δυσκολευει το πραγμα . Για να δουμε την προιστορια . Ωπα λαγος !
    Τα τελευταια 6 χρονια βλεπω 2 Χου και 4 διπλα , απο που και ως που ρε μαστορα 4,33 το διπλο ? Σε γλενταει 6 συνεχομενα χρονια μεσα στο σπιτι σου και φετος τι θα κανει ? Θα ντραπει λες ? Σαμπως οι συγκιριες ειναι μαζι σου καημενε ? Ο Ναγκελσμαν θελει δε θελει θα κανει ροτεισον γιατι 4 μερτες μετα τον περιμενει στο Ανφιλντ ο '' φιλος '' του ο Κλοπ που συμφωνα με δηλωσεις του θα γουσταρε να του κλεισει το σπιτι.Και να ηταν 0-2 το σκορ του πρωτου αγωνα θα μπορουσα να σκεφτω οτι ειναι τελειωμενη κατασταση.Το 1-2 ομως υποχρεωνει τον Ναγκελσμαν να κυνηγησει το αποτελεσμα . Εχω την εντυπωση οτι η Χοφενχαιμ δεν βλεπει καν το ματς με τη Βερντερ . Νομιζω οτι απο τωρα κοιταζει το ματς με τη Λιβερπουλ. Η Βερντερ θα ειναι αν μη τι αλλο πολυ αφελης να μην τα εκμεταλευτει ολα αυτα . Εγω προσωπικα Γερμανικη ομαδα με τον τιτλο '' αφελης '' δεν γνωριζω και θυμαμαι περσι στο 2ο γυρο μια Βερντερ που εβγαζε φωτιες.
    Στο δια ταυτα ξερο 2 @ στο 4,33 ? Για να δουμε λιγο....
    Στο 1,75 ο ξερος ασος
    Στο 2,10 το Χ2 .
    Αουτσαιντερ τα δυο σημεια μαζι εναντι του ξερου ασου ? Τελος οι σκεψεις . Η φωνη της λογικης λεει sans voir στο Χ2 του 2,10.
    Δεν ειναι 2,10. Ειναι δυο σημεια μαζι . Το σβαγκανισα κιολας !

    υγ : γλυκοκοιτουσα το ξερο 2 @ 4,33 κι ομως κατεληξα στο Χ2. Νομιζω οτι επαιξα σωστα . Θα δειξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε συ Fairplay, δεν πάμε να κοντραρουμε τη δικιά σου, αυτήν που τα έκανε μαντάρα (μην πω κάτι αλλο) με την Αλβανίδα την Σκεντερμπεου;

    Αξιοπρεπής και ζημιαρα η Σλαβεν Μπελουπο. 13.00 το διπλο, 15.00 στην Pinny. Το 5.00 του +0.5 διπλού (Χ2) είναι μια χαρά. Η Ντιναμο έχει 70% αλλά χωρίς Σκεντερμπεου. Και 70% να εχει έχω μεγαλο safety margin. Λέω τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέσα είμαι.Αυτο είναι το παιχνίδι μας :)
      Να δώσω και μια εξήγηση για τη Βέρντερ γιατί δέχτηκα πρωί πρωί κριτική .Έχουμε πει ότι σε πρεμιέρες δεν παίζουμε . Ναι σωστά έτσι είναι.Οι ειδικές συνθήκες του ματς είναι αυτές που δείχνουν αξία στο Χ2 .Και παίζουμε ίσως τα τελευταία μας καλοκαιρινά μπετ.Προδωπικα ψάχνω κάτι καλό για να σφυρίξω εναρξη .

      :)

      Διαγραφή
  18. Διαφωνουμε κυριε μπουκ.
    Αυριο στο Σιτυ - Εβερτον @ 12,00 το διπλο.
    Στις 27/8 Τσελσι - Εβερτον @ 8,00 το διπλο.
    Μανταρα μας τα εχεις κανει για να μην πω το αλλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στο μικροσκοπιο :
    Ιπσουιτς - Φουλαμ 3,25 ο ασος , 2,15 το διπλο . Οριστε ?

    Και θελω ( αν υπαρχει ) να δω και εναν ηρωα που θα παιξει τον ασο της Τρανμιρ στο 1,57 παρακαλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό με την Ιπσουιτς έχει ενδιαφέρον. 4/4 και αουτσάιντερ στην έδρα της; Ή άλλη δεν έχει ούτε νίκη. Πως... γκένεν αυτο;

      Αν δεις τις (μακροχρόνιες) τιμές να κερδίσει τη Λίγκα: 34.00 η Ίπσουιτς και 11.00 η Φουλαμ που έχει σε 4 ματς μόνο 3 βαθμους.
      Τι σου λέει ο Μπουκ; Ότι η Ιπσουιτς δεν έχει την ομάδα να συνεχίσει ετσι και σε λίγο θα κλαταρει και ότι είναι για τα μέσα του Πινακα. Και πάντως δεν είναι για να κάνει το 5/5 γιατί αυτό είναι να παίξουμε τωρα. Την άλλη παρα το κακο ξεκίνημα την σεβεται. Ίσως βλέπει ότι ειχε δυσκολότερο πρόγραμμα στις 4 πρώτες αγωνιστικές. Ξέρω γω;
      Δεν λέω ότι έχει δίκιο, αλλά αυτό σου λέει.

      Και εγώ λέω ένα 2.50 στο άσο θα ήταν αδιάφορο αν το εδινε (δεν λεω "δικαιο"). Το 3.25 δεν μου αρεσει και μενα.
      Αλλά είναι τέτοιο τρελοκομείο η Αγγλία που μπορεί να έρθει 0-4 το ματς και να λέμε ότι μας την έφερε ο Μπουκ.

      Ας διαβάσουμε τα match report και ας δούμε τα τελευταια ματς των ομάδων.
      Συμφωνώ πάντως ότι το 3.25 είναι παράξενο. Καλώς το αναφέρεις.

      Διαγραφή
  20. Μερικές παρατηρήσεις για τη δεύτερη αγωνιστική της Πρέμιερ. Μια αγωνιστική που εκ των υστέρων τη θεωρώ μια χαμένη ευκαιρία. Για πολλούς λόγους.

    Η Μάντσεστερ δεν έπαιξε καλά με τη Σουόνσι. Μέχρι το 80’ ήταν αναιμική και η άμυνά της δεν αντέδρασε σωστά στις ελάχιστες ευκαιρίες μιας κακής αντιπάλου. Περιμένω με ενδιαφέρον αναμετρήσεις με ισχυρότερες ομάδες.

    Η Λίβερπουλ συνεχίζει τις άσχημες εμφανίσεις. Νίκησε πολύ δύσκολα την Πάλας μετά από ατυχές αμυντικό λάθος. Εχει μεγάλο πρόβλημα στο δημιουργικό τομέα και η άμυνά της δεν βελτιώνεται. Επόμενο ματς με την Αρσεναλ, αλλά είναι ντέρμπι και τα δεδομένα ίσως αλλάξουν.

    Η Γουότφορντ έπαιξε με τσαμπουκά τη Λίβερπουλ και διεκδίκησε ό,τι άξιζε. Η Μπόρνμουθ με την Γουέστ Μπρομ είχε κατοχή, αλλά δεν απείλησε καθόλου. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και το Σάββατο. Το διπλό ή η διπλή ευκαιρία της Γουότφορντ έπρεπε να παιχθεί. Ολα είναι αλυσίδα.

    Η Χάντερσφιλντ ευτύχησε να παίξει με δύο ανέτοιμες ή αδύναμες ομάδες και πήρε έξι βαθμούς χωρίς να παίξει κάτι τρομερό. Οι μπουκ το έχουν αντιληφθεί και παραμένει αουτσάιντερ και με τη Σαουθάμπτον που χθες τα χρειάστηκε με τη Γουέστ Χαμ.

    Η Τότεναμ δεν έπαιξε καθόλου καλά με τη Νιούκαστλ. Η κόκκινη της έδωσε τη νίκη. Και δεν έπαιξε καλά ούτε με την Τσέλσι που ήταν γεμάτη απουσίες. Αν εξαιρέσουμε το τέλος του α’ ημιχρόνου, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Δικαίως έχασε. Η Τσέλσι το έκλεψε το ματς και καλά έκανε στην κατάσταση που είναι.

    Για τα υπόλοιπα ματς δεν έχω άποψη δυστυχώς. Δεν τα παρακολούθησα και πρέπει να τα μελετήσω από τις διαθέσιμες πηγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρα τα ειπες.
      Η Μ Γιουν παει ασθμενοντας . Μια κοντρα με τη Λεστερ στο Χ του 5,75 δε θα την πειραξει και πολυ . Ας ερθει λιγο πιο κοντα και βλεπουμε .

      :)

      Διαγραφή
  21. Απαντήσεις
    1. Μπράβο Μιχάλη.
      Οι στεγνές πιθανότητες μου έδιναν 47-20-33. Ηταν τόσο μεγάλη η διαφορά αγοράς και πιθανοτήτων που σκέφτηκα πως κάπου κάνω λάθος. Αμ δε. Κοίτα που επαληθεύονται !!! Και να που η επόμενη κόκκινη είναι υπέρ του αουτσάιντερ. Δεν το πόνταρα το παιχνίδι, γιατί δεν είχα εικόνα από τις δύο ομάδες. Οπως κερδίζεις, έτσι χάνεις. Πώς το λέτε ? Sans voir ? Sans voir ! Για να δούμε, θα το κρατήσει ο Κούμαν ή θα βγάλει λαγούς από το καπέλο ο Πεπ. Κατακαημένε Πεπ, νόμιζες πως ήσουν... Τράβα στη Σαγράδα Φαμίλια και άναψε μια λαμπάδα στους παικταράδες που είχες.

      Διαγραφή
    2. Επαιξα το Χ στο 6,00 οχι το 2πλο.

      Τωρα παρακαλαω να βαλει γκολ η Σιτυ .

      Εβλεπα ενα 0/32 και σβαγκανισα το Χ . Ειδομεν.....

      Διαγραφή
    3. Τώρα με στενοχώρησες πολύ. Ωστόσο, ουδέν κακόν αμιγές καλού. Αν αποδειχτεί λανθασμένη κίνηση, θα είναι και η τελευταία. Από τα λάθη μας μαθαίνουμε. Γεγονός. Τώρα, γιατί εγώ αποδεικνύομαι συχνά αδιόρθωτος παπάρας, είναι ένα μυστήριο.

      Διαγραφή
    4. Μη στεναχωριεσαι βρε :)
      Το πηραμε 1-1 δεν υπαρχει λανθασμενη κινηση . Συνεχιζουμε :)

      Χ @ 6,00

      Το μόνο που φοβαμαι ειναι μην τσατιστει ο Eric που παιζω κι εγω Χου :)

      Διαγραφή
  22. Και κοκκινη η Σιτυ .
    Must win λεει ο μπουκ...... 1,30 - @ 11,00 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 1-1 η Σιτυ στο 82 .

    Σε καλο δρομο ειμαστε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπως έλεγε και ο θρυλικός Καμούσης, σκούπα τα λεφτά οι μπουκ. Οι φαβοράκηδες τέζα και οι παλαβοί στο κλουβί τους. Μόνο ο Μιχαήλ γελάει και τραγουδάει, είμαι ένας φτωχός και μόνος καουμπόυ, χαχαχα, εύγε !!!

      Διαγραφή
  24. 1 - 1 WON !!! @ 6,00

    Τωρα ξεχασα το 15αρι της Μπερνλι που δεν το παιξα :)

    Τελικα το 0/32 ηταν πολυ ισχυρο , hard .

    Μαντεψαμε σωστα '' τη θεση του μύλου '' .

    Υπαρχει κανεις που πιστευει ακομη οτι η θεση του μυλου ΔΕΝ μετραει ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί εννοείς 0/32 ? Δεν καταλαβαίνω.

      Διαγραφή
    2. Καταγραφω ολα τα Αγγλικα ματς με odds > 10 και παιζω επιλεκτικα καποια απ αυτα.
      Στην καταγραφη αυτη εβλεπα σημερα οτι το τελευταιο ματς που ηρθε Χ στις 14/4 ηταν το Λουτον - Λειτον Οριεντ 1,20 - 6,00 - 15,00 και ηρθε 2-2.
      Απο τοτε και μετα σε 32 ματς δεν ειχε εμφανιστει το Χ καθολου , ειχαμε ολο ασοδυα . Το εκπληκτικο ειναι οτι αποψε μαντεψαμε τη θεση του μυλου ΑΚΡΙΒΩΣ.
      Τυχαια η οχι συνεβηκε :)

      Διαγραφή
  25. Ό Μιχαήλ ο Δίκαιος ο Μπουκοσχίστης!

    Έχασα την όλη φάση αλλά περάσατε καλά βλέπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. :)

    Κ Πάλας - Ίπσουιτς 11,00.

    Άντε 7,00 - 8,00 το διπλό.
    Το 11,00 πως γκενεν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. O λογος μόνο στα σημερινα γιατι κατι βλεπω αυριο .
    ΔΕΝ παιζω κατι αν και με τρωει λιγακι αλλα σημερα θα κανουμε εικονικο παιχνιδι με 7 ομαδες απο EFL κυπελλο Αγγλιας που εχουν αποδοση μεγαλυτερη η ιση του 7,00.
    Ιπσουιτς 12,00
    Μπερτον 7,00
    Νιουπορτ 9,00
    Σκανθορπ 7,50
    Μπαρνετ 9,50
    Τσαρλτον 11,00
    Μπ Ροβερς 7,50

    Εικονικα , ολα ξερα σημεια με 1 units .

    Αυριο εχει 6 ματς απο EFL και τα 5 ειναι για φιλημα . :)

    Ο λογος που δεν παιζω σημερα ειναι μόνο οτι θελω να χαρω λιγο ακομη τη χθεσινη νικη .
    Ας μην περασει κανενα σημερινο και αυριο τα λεμε .

    I am opposed to Book according to my recordings !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν είμαι κυπελλικός παίκτης. Ολα τα φαβορί του Λιγκ Καπ δέχονται πίεση. Ωστόσο κάτι έχει αλλάξει στο θεσμό τα τελευταία χρόνια, όπως επισημαίνει και ο Νίκος στο άρθρο του. Για την αδρεναλίνη και μόνο της υπόσχεσης, διαλέγω 4 αουτσάιντερ.
    Ιπσουιτς λόγω φόρμας.
    Νιούπορτ λόγω ολικού ροτέισον της Λιντς.
    Ρόδεραμ λόγω τοπικού ντέρμπι.
    Ακρινγκτον λόγω έδρας.
    Παρολί για να εκμηδενιστεί η έκθεση.
    Διπλές ευκαιρίες γιατί υπάρχει και παράταση.
    99,00 η απόδοση, γαμώ την τρέλα μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοχαγέ, εσύ φταις.

      Ισοπαλία ή Ίπσουιτς @ 3,50
      Άκρινγκτον Στάνλει ή Ισοπαλία @ 2,60
      Ισοπαλία ή Νιούπορτ Κάουντρι @ 3,40
      Ισοπαλία ή Ρόδεραμ @ 3,20

      Διαγραφή
    2. Παλι εγω φταιω? Ας ειναι ....γιατι ομως??

      Διαγραφή
    3. Χαχαχα, πάλι εγώ φταίω ???
      Παίζω ξανά στη βετ365 εξαιτίας σου.
      Εννοείται πως δεν φταις.

      Διαγραφή
    4. Καλημερα Δημητρη δεν πηγε το μυαλο μου για αυτο και σε ρωτησα, ωραιο το φταιξιμο ,εχουμε τη μουρλα μας τουλαχιστον ας μαζεψουμε οτι μπορουμε απο την πλευρα της προμηθειας και βλεπουμε....

      Διαγραφή
  29. Αν με έβαζες με το ζόρι να παίξω δύο θα διάλεγα Ίπσουιτς και Νιούπορτ ξερά όμως .
    Καλή τύχη σε όποιον επιλέξει να παίξει και σ αυτά τα ματς το νου μας και στο ημίχρονο.Αν χάνουν ας πούμε όλες οι άλλες και οι Νιούπορτ - Ίπσουιτς είναι 0-0 .........
    Λέμε αν ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θα διάλεγα μόνο την Ακριγκτον. Μικρό γήπεδο, κυπελλικό DNA, γενναιόδωρος Πούλις. Αλλά σε μονό πρέπει να ανεβάσεις μίζα και δεν θέλω. Οι μεγάλες μίζες είναι για την Πρέμιερ αποκλειστικά. Απόψε παίζω for old times sake.

      Διαγραφή
  30. Και μιας και που ανοιξαμε και την κουβεντα εχετε υποψιν σας μια κοντρα το σουπερ φαβορι σεβιλλη.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλησπέρα στην παρέα. Για να κοντράρεις στο Λιγκ Καπ φαβορί (carabao cup το λένε τώρα- Ούτε ένα όνομα της προκοπής δεν μπορούν να βρουν - σαν επαρχιακό κ@λ@μπαρο παύλα στριπτιζαδικο της Βραζιλίας ακούγεται- Ας είναι, κλείνει η παρένθεση) θα πρέπει να ξέρεις "τι θέλει από τη ζωή του" το αουτσάιντερ. Θα ασχοληθεί με το ματς ή (και αυτό όπως το φαβορι) θα κάνει "ροτεισον" με το μυαλο στο ματς του Πρωταθλήματος; Καταλαβαίνετε τον προβληματισμο;

    Δηλαδή: Μήπως η Ιπσουιτς κρατήσει δυνάμεις για το Πρωτάθλημα (Που την περιμενει και ο Μιχάλης!);
    Ή δε Ακκριγκτον είναι ωραιότατο αουτσαουτσάιντερ και μπορεί να κερδίσει, αλλά, ρε σεις, να την πληρωθούμε σαν Ακκριγκτον. Όχι μονο 6.00+ ο άσος. 3 Κατηγορίες διαφορά έχουν οι ομάδες. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Τι 6.00; 6.00 να δώσει με την Πόρτσμουθ. Όχι ρε με ομάδα Πρεμιερ.
    Καταλάβατε τι θέλω να πω;

    Δεν λέω μην παίξει κανεις. Μπορεί οι σκέψεις σας να περάσουν. Χαλαρό παιχνίδι κάνουμε εξ αλλου. Αλλά όποιος θέλει να παίξει σοβαρά (θα υπάρξουν Αιώνιοι Παικτες) πρέπει πρώτα να προβληματιστεί Και με αυτά τα θέματα.
    Σωστο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δίκιο Νίκο. Απόλυτο δίκιο. Μόνο στο Πάλας-Ιπσουιτς οι αποδόσεις είναι προς το συμφέρον μας. Τη διαφορά κατηγοριών δεν την υπολόγισα. Εχεις δίκιο. Πάει το παρολί μου...

      Η Τουρκάλα του Λοχαγού χορεύει όμορφα.

      Διαγραφή
    2. Η Τουρκαλα του λοχαγου χορεψε ομορφα και εκατσε στο Χ τελικα .
      Καπως ετσι πρεπει να χορεψε νομιζω : https://www.youtube.com/watch?v=HDLLXUaqZxg

      :)))

      Διαγραφή
  32. Μπέρτον και Νιούπορτ πάνε σούπερ.
    Η Ίπσουιτς για την ώρα κρατάει το 0-0.
    Γκαμωτεν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Και τώρα σκέφτομαι εκείνο που είχα γράψει τις προάλλες και σήμερα δεν εφάρμοσα. Τον ένα και μοναδικό νόμο των παρολί. Να διαγράφεται πάντα η μικρότερη απόδοση πριν παιχτεί το δελτίο. Η Ακρινγκτον, που όπως είπε και ο Νίκος την αγόρασα σε απόδοση Τσάμπιονσιπ. Λάθος διπλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Με ένα χαζό σκεπτικό η Κυβέρνηση Πάλας με την Ίπσουιτς έχουν μια θέση διάφορα.Αν πάει 20 θα το σβαγκαβισω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ Πάλας γράφω εγώ Κυβέρνηση Πάλας λέει το κινητό.
      Που τη βρήκε την κυβέρνηση σ αυτή τη χώρα άγνωστο.

      Διαγραφή
    2. Ε;;;;
      Τι λες μωρε; Ποια Κυβέρνηση;

      Μια μολις τελική έχει η Ιπσουιτς.
      Αυτό βλέπει ο Μπουκ.

      Λες να το χωσει;
      Ποδόσφαιρο είναι. Μια επίθεση. Όλα τα κουλα εδώ συμβαίνουν!

      Διαγραφή
  35. Ε στο 21,00 ένα 5ευρω τιμής ένεκεν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλά τα έγραψε ο Νίκος, το Λιγκ Καπ που ξέραμε ανήκει στο μακρινό παρελθόν. Κακώς ασχοληθήκαμε. Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Aπολογισμος βραδιας :
    Απο τα 7 ματς που βαλαμε στο εικονικο παιχνιδι επαληθευτηκαν τα δυο.
    Μπερτον 7,00 τιμη κλεισιματος Pinnacle 5,30
    Μπ Ροβερς 7,50 τιμη κλεισιματος Pinnacle 5,80 ( κοιτα να δεις φιλε που νικησαμε την αγορα ) :)))
    Σουπερ το εικονικο παιχνιδι . Πονταραμε 7 units σε αποδοσεις βουνα και ειχαμε επιστροφες 14,50
    Στην πραγματικοτητα χασαμε 5 ευρω τιμης ενεκεν στο 21,00 της Ιπσουιτς .
    Καληνυχτα κυριοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Kαλημερα παιδες. Να ευχηθω τα ωραια εικονικα του Μιχαλη να συνεχιστουν και με πραγματικα πονταρισματα.Για σημερα εχουμε ακομη μια κοντρα. Την γιουνγκ μποις την οποια παρακολουθω απο τα φιλικα και την τεσσαρα που εριξε στη μπενφικα μιλαμε για μια πολυ καλη ομαδα και φυσικα το σκορ του πρωτου αγωνα μαγικη εικονα. Πολυ πολυ δυσκολο να τους κερδισουν παλι οι ρωσοι και ακομη ποιο δυσκολο να ξαναμπει αυτογκολ. Κοντρα λοιπον με οτι στοιχημα αρεσει και ταιριαζει στην ιδιοσυγκρασια του καθε παικτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλημέρα.
    Μακάρι λοχαγε.
    Απο τα χτεσινα 19 ματς του κυπέλλου βγήκε μόνο ένα Χ .
    Από τα 6 σημερινά παίζω τα 5 ξερά Χ .
    Πέντε ματς , πέντε Χ του πέντε .
    Όχι εικονικά , αληθινά .
    Το βράδυ θα μάθουμε αν κάναμε καλά ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ωραία όλα αυτά Μιχάλη. Και μακάρι να έρθουν όσο δυνατόν πιο πολλά Χ. Και χθες πηγες πολυ καλά.

    Εγώ ομως εχω κολλήσει με το Ιπσουιτς vs Φούλαμ που ανέφερες τις προάλλες, με την καραφαβορα Φούλαμ με 0 νίκες ενώ την άλλη να τρέχει ένα σερι 4/4 νικες.

    Όπως επισης καμαρωστε ένα φαβορί του 1.55, συγκεκριμενα την ...Τρανμιράρα που σε 5 ματς έχει μολις μια νίκη και που παίζει με την Μπορχσμ Γουντ που μας την δίνουν στο 6.00 ενώ προέρχεται από 3/3 νίκες. Λάθος μου φαίνονται οι αποδόσεις αλλά εδώ ο Μπουκ βάζει πάνω από τα άλλα το όνομα. Παίζει μπάλα και το όνομα δεν λεω, αλλά όχι μόνο αυτό και οχι παντοτε.

    Σε αυτά τα δύο έχω επικεντρώσει την προσοχη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την Τρανμιρ τα ειπαμε , χαλια μαυρα. Τωρα ο Μπουκ λεει οτι θα αρχιζει να κερδιζει .....
      Το θεμα ειναι μπλεκεις με τους κολασμενους για το 6αρι ? Εγω δεν μπλεκω . Αν ηταν παραπανω το συζητουσα.
      Για την Ιπσουιτς νομιζω οτι συμφωνουμε .Οπως και να το δω θα επρεπε να την δινει εστω και οριακα φαβορι . Εστω ενα σετ 2,60 - 3,25 - 2,65 αλλα φαβορι .Χτες η Ιπσουιτς σταθηκε μια χαρα στην Κ Παλας και κρατησε 76' το 0-0 .Ασε τα στατιστικα της αγαπημενης σου πρασινης αυτα ειναι για να παραπλανησουν τον κοσμο , οχι να βοηθησουν . Η αλλη η Φουλαμ αρπαξε ενα μπαλακι στο 13' απο την Μπ Ροβερςπου ειναι μια κατηγορια πιο κατω και δεν μπορεσε καν να ισοφαρισει .
      Με δυο λογια εγω δινω στην Ιπσουιτς 2,50 και μου τη δινει 3,20 . Εχω δλδ ενα πλεονεκτημα του 30% κατα την αποψη μου ( εστω και εσφαλμενα ).
      Τωρα παιζουμε το 30% η ζηταμε min 40% ? Αυτο ειναι ολο .
      Για καλοκαιρινο bet παιζεται .
      Εμενα πιο πολυ με απασχολει οχι τα σημερινα 5 Χου του 5 αλλα το Μ Γιουν - Λεστερ Α - 6,00 - 12,00 ανοιξε το σετ και ειναι Α - 5,25 - 9,50. Αν ξαναπαει 6,00 - 12,00 σφυριζω εναρξη σεζον . Αν παιξουν 100 φορες λεει ο Μπουκ θα κερδισει η Γιουν 77 φορες .Τον κακο του τον καιρο λεω ......
      Ας ερθει λιγο πιο κοντα κι αυτο και βλεπουμε.

      I am opposed to Book according to my recordings !!!

      Διαγραφή
    2. Ιπσουιτς-Φούλαμ. Στεγνές πιθανότητες χωρίς τα φετινά 4 ματς.

      43-32-25 βάσει συνολικών εντός-εκτός τριετίας
      44-25-31 βάσει συνολικών μεταξύ τους
      50-12-38 στην έδρα της Ιπσουιτς
      46-23-31 μέσος όρος.

      2,17-4,35-3,22 και σας δίνουν 3,20-3,40-2,20.

      Διαγραφή
    3. Μαντσεστερ-Λέστερ.

      54-26-20 βάσει συνολικών εντός-εκτός τριετίας
      64-27-9 βάσει συνολικής προιστορίας στην Πρέμιερ
      64-27-9 στην έδρα της Μάντσεστερ.
      61-27-12 μέσος όρος.

      1,64-3,70-8,33 και μας δίνουν 1,30-5,25-9,50

      Διαγραφή
    4. Και εμενα 45% μου βγαινει η Ιπσουιτς Δημητρη, αλλα της αφαιρω 5% για να κανω το στοιχημα μου πιο "ειδικο", ωστοσο ακομα και στο 40% "κουμπωνει" η αποδοση. Στο 2.80 δεν θα επαιζα τωρα που κατεβηκα στο 40%. Αυτο το νοημα εχει. Και εχει και το νοημα οτι με 5 αγωνιστικες δεν περιμενουμε να βγαλουμε με ακριβεια δικαιες αποδοσεις. Παντα το εχουμε κατα νουν αυτο. Αρα δημιουργουμε safety margin.

      Αληθεια η Τρανμιραρα Δημητρη ποσο σου βγαινει. 45-30-25 εμενα και ειμαι και "ευγενικος" μαζι της.

      Αλλα ξαναλεω, με 5 αγωνιστικες μονο πεφτουμε πολυ εξω. Αυτο το νοημα εχει να μην παιζουμε πρωτες αγωνιστικες.

      Διαγραφή
    5. Τράνμιρ-Μπόρχαμ Γουντ. Αναγκαστικά με ελάχιστη προιστορία.

      50-20-30 εντός-εκτός συνολικά διετίας συν τα 5 φετινά
      50-25-25 συνολικά μεταξύ τους
      50-0-50 στην έδρα της Τράνμιρ.
      50-15-35 μέσος όρος στεγνός.

      2,00-6,66-2,85 και σας δίνουν 1,62-3,75-5,50.

      Διαγραφή
    6. Το ζήτημα της στοιχηματικής αποχής από τις πρώτες αγωνιστικές είναι κι αυτό θολό κατά τη γνώμη μου. Δεν υπάρχει κανόνας. Προσωπικά, παίζω. Αρκεί να έχω εικόνα, σενάριο και καλή απόδοση.

      Διαγραφή
  41. Στη Λεστερ κι εγω δινω ενα 8αρι και μου την ανοιξε 12,00 , αρα εκει ειχα 50% πλεονεκτημα .
    Γι αυτο ειπα αν μου την ξαναπαει 12,00 σφυριζω εναρξη σεζον .

    Για Τρανμιρ δινω κι εγω 45% οπως ο Νικος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Απολογισμος βραδιας.
    Πηραμε 1 στα 5 Χου του 5 . Δεν χασαμε αλλα δεν κερδισαμε κιολας.

    Σημειωστε και το Σαουθαμπτον - Γουλβς @ 12,00 τελικο σκορ 0-2 και διπλο-σημειωστε οτι του χρονου τετοια εποχη θα ειναι στην πρεμιερ .
    Πετανε φωτιες οι Λυκοι και φετος αυτη και η Εξετερ ειναι οι ομαδες που λεω να στηριξω πανω τους ενα μερος του παιχνιδιου μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέρυσι οι Γουλβς είχαν κάνει κάτι ανάλογο με τη Λίβερπουλ. 10plus έδινε. Ουτε τότε πήρα χαμπάρι.

      Διαγραφή
  43. Για αυτό το σ/κ οποίος παίξει Γουλβς και Έξετερ μόνα λέω ότι δεν θα χάσει
    Δεν παίζουμε μόνο βουνά , παίζουμε κι αλλιώς....

    Το νου μας και στη Στουρμ , τρένο πάει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 4.75 τωρα η Μπορχσμ Γουντ στην Πράσινη, που την έδινε 6.00.
    5.00 κάτι τωρα η ανώτερη τιμή (Pinnacle).
    Οφσάιντ έχει ξεχαστεί η αγαπημένη μου Sportingbet που έμεινε... ακούνητη στο 5.50 και με το καλύτερο DNB της πιάτσας: 4.33 Όταν δίνει 4.75 το καθαρό σημείο η Πράσινη. Δεν συνηθίζει να κάνει χάρες η SB αλλά άμα ξεχνιέται είναι... γλυκύτατη.

    Δεν λέω ότι είναι καλό ή καλό bet, ούτε ότι δεν θα ξανα-ανέβει. Με ξένισε ομως η κίνηση αυτή των αποδόσεων. Δεν το περίμενα. Μέχρις εσχάτων παίζουν τα σούπερ φαβορί. Άρα θα πει ότι πήρε παιχνίδι το διπλό. Δεν έχει άλλη εξήγηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Η Ροζι και η Αλβανιδα τα καταφεραν και οι δυο .
    Οξω ο Αζαξ , οξω και η Ντιναμο Ζαγκρεμπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Σεντ Ετιεν: Αήττητη (μόνο νίκες) χωρις γκολ παθητικό και πάει στο Θηρίο την Παρί (αυτήν με τον Νειμάρ).
    Ολοι βλέπουμε τον Νειμάρ και μόνο τον Νειμάρ και τίποτε άλλο και φανταζόμαστε ότι το ματς θα έρθει 10-0. Κανείς δεν διανοείται την κόντρα. Μπορεί και να έρθει 10-0. Αλλα όταν έχεις μία ομάδα αήττητη που δεν έχει καν φάει γκολ δεν μπορεί να μην πας στην κόντρα και ας φας 4 από τον Νειμάρ. Δεν μπορεις να παίζεις στοίχημα με το φόβο.

    8.50 (Χ2) θα πει ότι και ένα στα 8 να πιάσεις, στη χειρότερη, θα είσαι στα συν.
    Αντε να πάμε στο 50% στο Χ2 και 50% στο +2.5 ΑΗ @ 2.00 (rescue bet) που πάλι έχει νόημα.

    Εν κατακλείδι, αν είναι να φοβάμαι να παίξω, να την παρατησω από τωρα τη δουλειά. Ομάδα που έχει μόνο νίκες στηρίζω και με 0 παθητικό. Οι αποδόσεις είναι αστείες.

    Χ2 @ 8.50

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Νικο μαζι στη Σεντ Ετιεν .
    Δεν την ειχα δει , thanks !
    Μαζι με τον Νειμαρ ας παρει και τον Μεσι αν θελει . Το Χ2 στο 8,50 δεν υπαρχει . Ας χασουμε , δεν θελουμε δικαιολογιες . Ουτως η αλλως αυτο ειναι το πιστευω μας .

    Sans voir ......................@ 8,50 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Επιτρεψτε μου και ενα ασχετο με το στοιχημα αλλα πολυ σημαντικο για μενα :
    Χτες το βαφτιστηρι μου ο Δημητρης μπηκε στην Ικαρων.
    ''Καλους αιθερες '' παλικαρι μου και παντα με ειρηνη !!!!

    Επιστροφη στα αμιγως στοιχηματικα και συγγνωμη για τον εκτροχιασμο αλλα εχω χαρα μεγαλη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή