9 Σεπ 2017

"Για την τιμή των όπλων"

Καλημέρα, έκτη αγωνιστική σήμερα στην Αγγλία και οι ευκαιρίες σπανίζουν. Εμείς δεν βιαζόμαστε, ούτε πιέζουμε καταστάσεις. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, αποτελέσματα, διαμόρφωση αποτελεσμάτων και περιμένουμε.

Έχει και ματσάρα νωρίς το μεσημέρι – Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ από τα παιχνίδια που τα κοιτάμε, αλλά οι πολυκοσμία στον συγκεκριμένο γκισέ μας αφήνει αδιάφορους. Έχει σαρώσει ο Κλοπ στα ντέρμπι – κάποτε θα χάσει. Άσε που ένα διπλό του 4,75 δεν το παίζεις όταν έχει πάει κοντά στο 4,00.

Κάτι φαβορί της πλάκας και κάτι αουτσάιντερ θολά – δεν γίνεται παιχνίδι έτσι. Οι θαμώνες επιχειρούν να κατεβούν και πιο κάτω από τον Άδη – πόσο πιο κάτω; Είπαμε ο μπουκ θέλει να έχει πολλούς γκισέδες για να πιάνει όλα τα γούστα – εμείς παίζουμε επιλεκτικά και συγκεκριμένα πρωταθλήματα.

Οι γυρολόγοι και οι τυχοδιώκτες δεν θα βρουν χαΐρι στο κουμάρι, ούτε στην Δευτέρα Παρουσία. «Είδα φως και μπήκα» λέει ο άλλος. «Που πας ρε Καραμήτρο;» Του λέμε εμείς, αλλά ποιος ακούει…

Ο Nklaps ξεκίνησε την σεζόν, είδα με 2η Σουηδίας – ωραίος. Τουλάχιστον δεν ψαρεύει σε θολά νερά – τώρα τι ψάρια θα πιάσει θα δείξει. Το πρώτο δείγμα είναι ελπιδοφόρο, εξάλλου κανείς δεν καταστράφηκε παίζοντας αουτσάιντερ. Εκείνα τα άτιμα, τα άχαστα τα φαβορί, κλείνουν συνήθως σπίτια.

Η Γουόλσολ μου έπεσε στο μάτι μέσα στο Μπρίστολ. Όχι και 4,20 ρε γκισέ η Γουόλσολ – λες και πάει στο Μαρακανά; Μετά την πρεμιέρα δεν έχει ήττα – και εσύ μου την καταδικάζεις γιατί, έτσι σε συμφέρει. Άσε που έχει και το 0-3 από Μπράντφορντ που το έκανε 3-3.

Και η Πρέστον δεν μου γεμίζει το μάτι για τέτοιο φαβοριτισμό και η Μάνσφιλντ με γελοία απόδοση, αλλά εδώ μπορεί να το πάρει. - έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα. Πιο ισορροπημένο το Σκάνθορπ – Μπλάκπουλ από τα σετάκια που έχουν στους γκισέδες, αλλά είπαμε περιμένουμε κάνα δυο εβδομάδες ακόμα.

Μου έδωσαν και ένα μπόνους – το πήρα πριν κάνα μήνα. Μου το πήραν πίσω, αφού δεν έχω παίξει σεντς – δεν πειράζει καλή καρδιά. Στέλνουν και κάτι άλλοι προσφορές, αλλά δεν πατάω στους γκισέδες τους. Κάτι άλλοι ακόμα περιμένουν κάτι χαρτιά…

Δεν έχουμε και πολλές επιλογές, αλλά άλλη φορά αυτά. Πρέπει να ανοίξουμε και ένα θέμα μεσοβδόμαδα για τα φρουτάκια που θα «κόψουν» κεφάλια. Ετοιμάζονται πολλοί για ολονυχτίες – απελπισία στον ορίζοντα, θα προσπαθήσουν πολλοί να βρουν εκεί παρηγοριά.

Μέσα στην εβδομάδα θα επισκεφτώ ένα για να δω τι παίζει. Έχω και κάτι γνωστούς δεν θα ξεκολλάν…

Έτσι για την τιμή των όπλων γράψαμε κάτι. Είμαστε ακόμα στο στάδιο την δικής μας προετοιμασίας – είπαμε «τι δεν παίζεις πολλές φορές, είναι πιο σημαντικό, από το τι παίζεις»


132 σχόλια:

  1. Καλημέρα.

    Το καθαρό μυαλό του Μπαζ χρειάζομαι. Το έχει πει: Δεν παίζω ακόμα. Ειναι νωρις. Πάει τελείωσε. Αυτό πρέπει να κάνω και γω. Θα μου πεις, ναι αλλα κατάφερε ο άνθρωπος (κατόρθωμα ειναι!) να του αφαιρεθεί ένα Μπόνους, επειδή λεει ήταν... ληγμένο! Εμ πεστο ρε αρχηγέ ότι παίρνεις... ληγμένα!
    Μπόνους ντε! Μη θυμώνεις!

    Γιατί εγώ δηλαδη που έπαιξα πήγα καλύτερα; Άμα σας πω ότι τη μέρα μου την εσωσε ένα αουτσάιντερ του... μπάσκετ που πλήρωνε 4.30, τι θα πειτε; Δεν θα με μουντζωνετε;

    Βέβαια ήταν και η καλή μου η Σριουσμπερι. Αλλα και η κακή μου Γκριμσμπι. Να τα λεμε ολα. Χώρια αυτό το ψυχοφθορο να προηγείται η ομάδα σου, αλλά στο τέλος να μένεις με (άντε μην πω τωρα) στο χέρι.

    Τι να πει όμως και ο fairplay; 6 σερι ισοπαλίες λεει η άλλη. Αποκλείεται να ερθει 7η. Το λεει ο Νόμος. Είναι λέει (Πως το πες ρε Μιχαλη;) Εξαρτημένη πιθανότητα. Μόνο δανειο που δεν πήρε για να κοντράρει την ισοπαλία! Και ποιο θα είναι το αφήγημα μας ρε συ, αν (λέμε τωρα) έρθει και η 7η σερι; Και ηρθε! Για πες μας τώρα. Κοντραρουμε την 8η; Εισαι σίγουρος; Εξαρτημένη την είπες την πιθανότητα; Ναι ε;

    Και για να κόψω την πλάκα ζητώντας συγγνώμη αν το παρακανα. Πάμε 1-2 λοξές σκέψεις όπως τις λέει ο Βαγγέλης

    Ιλβες- Ροβανιεμι.
    Αηττητη η Ιλβες αν βλέπω καλά. ΟΚ. Δεν θα πω ότι ως ομάδα η Ροβανιεμι έχει "βαρύτερη φανελα". Αλλά έχει 3 νίκες στα τελευταια 5. Νσι, αλλα ειδατε τι νίκες είναι αυτές; Την Ελσίνκι αυτοπροσώπως, 3αρα την Μαριεχαμν (πρωταθλήτρια υποτίθεται) και 4αρα την Ιντερ (καλά, όχι του Μιλάνου αλλά οκ). Και μετά βέβαια πάει και χάνει. Κανονική αλλοπρόσαλλη ομάδα. Και πας τώρα εσύ στον... τρελό και τον σχιζοφρενη και του δίνεις απόδοση... 7.00; Στεκει; Τα βγάζεις πέρα με τρελο; Σαν πολύ δεν κρστησε το αήττητο της Ιλβες; Την εχει και πελάτισσα...

    Τέλος, ένα φαβορί της πλάκας (τα συμπαθεί ιδιαίτερα ο Μπαζ)
    Αυτή η... Μλαντε Μπολεσλαβ στην Τσεχία, που δεν έχει σταυρώσει νίκη, τί μέρος του λόγου είναι για να την δινετε... 1.50; Καλα, η αλλη δεν είναι καλύτερη αλλά έτερον εκατερον. Βάλε πιο ισορροπημένες αποδόσεις βρε αδερφέ. Θα μου πεις, τι να παιξεις εκει; Παρ' τον έναν, χτύπα το άλλον.

    Φτου! Πάλι σεντόνι βγήκε. Το σεντόνι του Τσου Λου. Ήθελα και να είμαι σύντομος!




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα.
      Πάω ανάποδα.Δε χρειάζεται να ζητήσεις συγγνώμη για τίποτα .:)
      Εγώ σε τρολαρισα πρώτος :) και αφού είδες τι έγινε με τρολαρεις κι εσύ και με το δίκιο σου :)Έτσι είναι οι φίλοι ,πειράζει ο ένας τον άλλον .Τώρα να βάλουμε λίγη τάξη .Δεν είπα πουθενά τη λέξη αποκλείεται.Ειπα ότι για μένα έστω και εσφαλμένα το να έρθει 7ο Χ σερί έχει πιθανότητα 10 τοις εκατό και το σετ θα έπρεπε να είναι Α-10-Β.Τωρα αυτό το 10 τοις εκατό το μεταφράσει κάποιος (όχι εσύ ) σαν αποκλείεται έχει παρανοήσει τα λεγόμενά μου.Εξαλλου πως θα έλεγα αποκλείεται αφού εγώ ο ίδιος έχω καταγράψει τη Λατίνα στις 21/1 με 7 σερί Χ ?
      Τώρα λέω ότι το να έρθει 8η σερί φορά χ έχει πιθανότητα 4 με 5 τοις εκατό.Αρα το επόμενο σετ θα έπρεπε κανονικά (για μένα ,όχι για σας ) να είναι Α-25-Β.Και πάλι δεν υπάρχει αποκλείεται.Ειναι 4 τοις εκατό.
      Παίζει Τσελσι-Λιντς 1,041 - 25,00 λέμε τώρα .Η Λιντς έχει μόνο 4 τοις εκατό πιθανότητες να κερδίσει την Τσέλσι αλλά ΔΕΝ αποκλείεται τίποτα.
      Πάντως εγώ εδώ πάω με το φαβορί :)Μέχρι τώρα είδε κανείς ομάδα με 8 σερί χ στο πρωτάθλημα της ?Όχι κύριοι .Να λοιπόν που την τρίτη μπορεί να δείτε.
      Εγώ πιστός στο πρωτόκολλο μου θα παρω το 96 και το 4 θα το περιφρονησω.
      Οι τράπεζες δεν δίνουν δάνεια πλέον :)
      Ένα παλιάμπελο που έχα στο χωριό....... :))

      Διαγραφή
  2. To μπρνο σβαγγανιστηκε διπλο. Αν ερθει ...ηρθε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχουμε κανεναν ...παπά εδώ στο blog να κανει αγιασμό?
    3-2 εχασε η Ροβανιέμι με 2 γκολ που αρπαξε στα τελευταια 6'.

    Ηταν η Λόκερεν, μετά εχασα και την Φαλκεμπεργκ που και αυτή προηγήθηκε (άλλο αυτό) και τωρα ετούτο;

    Τι άλλο θα δω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άμα έρθει παπάς εγώ φεύγω
    Λίγη υπομονή κάντε και βλέπω φως :)
    Ευτυχώς που είμαι στη δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξέχασα και τη Φεριμπι που προηγήθηκε 0-1 στο ημίχρονο (5 Sep). Όσο και αν δεν το άξιζε.

    Τεσσερα έχω χάσει από ανατροπές και ημιανατροπες.
    +3 Μονάδες είμαι ακόμα αλλά δεν συνεχίζεται έτσι η δουλειά.

    Φέρε ο,τι θες. Φέρε και Αρχιμανδρίτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το επομενο θα ειναι το καλο θα το δεις .....

      Μόνο μην το παιξεις κρυφα . Ριχτο να το σβαγκανισω :)

      Διαγραφή
    2. Εκανες 1 ωρα και 11' . :)))

      Το σβαγκανισα κιολας : )))

      Διαγραφή
    3. Καλημερα
      5.50 Από 5.00 η κόντρα της Νταρτφορντ του Μιχάλη. Δείτε τη. Εξαιρετικό pick τύπου Fairplay!

      Έχεις υπομονή να ανέβει κι σλλο ή σβαγγανας;
      :)

      Διαγραφή
    4. Καλημερα
      Κανεις υπομονη , φυλας καραουλι για την καλυτερη δυνατη αποδοση .
      Αστο , κι ο αλλος λυσαξε μη και μη ακομη.........
      Ας του κανουμε τη χαρη μια φορα !

      Διαγραφή
  6. Καλησπερα παιδια. Το ναφταν για εκπληξη σημερα ξεκινα σε ενα 10λεπτο το σβαγγανισα μια μικρη μιζα βαλτε το εναν καφε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φαγαμε κοκκινη μαυρα τα κρανα.Λογικο να φαμε 4 αλλα με τους παλιορωσους ελπιζω ακομη στο διπλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλα το g/g @ 3.00 πληρωσε.
      Οι αλλοι ειχαν 20 τελικές και έκαναν αμάν να σκοράρουν απέναντι σε 10.
      Καλοβλεπα περισσοτερο το αλλο αουτσαιντερ της Λευκορωσίας (Ντνεπρ) παρα αυτό. Αλλα εδώ το g/g εδινε 3.00 και το είχα για 2.50+
      Αν δεν ηταν η καρτα, ποιος ξέρει... 10plus εδινε το διπλο ε?

      Τη γνωμη σας για Χελσινγκμποργκ κοντρα στην Μπρομ/ρνα στη Β' Σουηδίας και για Καπφεμπεργκ κόντρα στην Λιφεριγκ Β΄Αυστριας.

      Διαγραφή
  8. Παρακαλω ο οικοδεσποτης να μην διαβασει η αν διαβασει να παρει το χαπι για την πιεση.
    Παμε κυριοι ενα πατωμα κατω απο την κολαση στα Νοτια διαμερισματα :

    Νταρντφορντ - Ιστμπουρν Μπορο 1,61 - 3,80 - 5,50

    Βγαζει ματια .Αηττητη στα τελευταια 8 η δικη μου και αηττητη επισης στα τελευταια 4 εκτος εδρας .Στα αδυτα της κολασης ξεκινησαν πιο νωρις , εγιναν ηδη 10 αγωνιστικες εχω εικονα καλη .Θα νοιωσω ηλιθιος αν κατσω να βγαλω δικαιη αποδοση .Κουκλα η δικη μου , η αποδοση ξεφευγει παααααρα πολυ και η Νταρντφορντ θα εχει κι αυτη 11 παιχτες οπως η δικη μου .

    ΞΕΡΟ ΔΙΠΛΟ @ 5,50 .

    υπογεια κολασμενη vs υπογεια κολασμενη και 3 βαθμοι διαφορα , σιγα τα ωα...

    Λεω οτι αυριο τετοια ωρα θα ειναι ισοβαθμες.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοχαγε το σβαγκανισα στα Γερμανικα ειναι.

      :))) :)))) :)))

      Διαγραφή
    2. Όχι ρε, Αγγλικά.
      Γερμανικά θα ήταν "svanganieren".

      Διαγραφή
    3. Λοχαγε Αγγλικα λεει ειναι..γραψε λαθος. :)))

      Διαγραφή
    4. Kαλημερα παιδες.Οποιος δεν πανηγυρισε διπλουρα του 7.00 και μαλιστα με ανατροπη 1-2 δεν γνωριζει την ακριβη σημασια της λεξης σβαγγανισμα.Ειπαμε με εσας που εμπλεξα εχω μπει για τα καλα στα βαθια με αουτσαιντερ φυσικα...

      Διαγραφή
  9. Καλημέρα.
    Αγωνιστική deja vu τη λέω αυτη. Οι προχθεσινοι γηπεδούχοι πάλι γηπεδούχοι. Και οι άλλοι οι ταλαιπωροι πάλι με τις βαλίτσες στους δρόμους πάλι εκτός έδρας.

    Είδε κανεις κάτι καλό σημερσ από τις Λίγκες μας; Εγώ δεν πρόσεξα κάτι. Άσε που θέλω να αποφύγω να παίξω σήμερα στο deja vu.

    Επομένως θα μείνω με Χελσινγκμποργκ με Καπφενμπεργκ και με την Ιστμπουνρν του Μιχάλη. Deja vu και αυτό αλλά ξεχωρίζει.

    Έχει και Τσου-Λου και δεν παιζουμε;;; Και κοιταμε τα υπόγεια; Τι διαστροφή είναι αυτη;

    Τσου Λου έχουμε τίποτα καλο παιδια; Μας διαβάζει κόσμος.

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χελσινγκμποργκ.
      Όχι Χελσινγκφορς.

      Χελσινγκφορς λεγεται στα Σουηδικά (2η επίσημη γλώσσα της Φινλανδιας) το Ελσίνκι. Ναι.

      Χελσιγκμποργκ είναι στοίχημα.
      Χελσιγκφορς @ 12.50 είναι ιντριγκαδορικο στοίχημα.

      Μην τα μπερδεύουμε.
      :)

      Διαγραφή
  10. Kαλημερες .
    Εχουμε και τσου λου κυριε συντονιστη και ειναι προσφορα στον κοσμο που μας διαβαζει :))

    Στις 13 / 8 Μ Γιουν - Γ Χαμ 1,30 - 5,75 - 12,00 τελικο σκορ 4 -0 , μπραβο κερδισε το φαβορι και δεν το λεω ειρωνικα .

    Στις 12 /9 Μ Γιουν - ΒΑΣΙΛΕΙΑ 1,22 - 6,50 -18,00 και το 2dnb στο 13,00 .

    Το ξερω οτι το ενα ειναι πρωταθλημα και το αλλο ειναι για το τσου λου και ειναι ματς διαφορετικων συνθηκων κτλ κτλ.
    Αν ισχυε η μεταβατικη ιδιοτητα στο στοιχημα ηξερα τι θα εκανα .
    Δωστε ενα σετ αποδοσης στο Γ Χαμ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ ρε παιδια καποιος αν μπορει ετσι να χαρει οτι αγαπαει και να μου φυγει η απορια. Οπως λεει και ο αλλος , τι στο διαολο μετραει τελικα ??
    Λεω οτι Μ Γιουν ειναι ομαδαρα και θα κερδισει αλλα η ελλειψη σεβασμου στον αντιπαλο τιμωρειται .

    Πορτο - Μπεσυ @ 7,00 το βουλωνω. Στο 9,00 θα το συζητησω...

    Φεγενορντ - Μ Σιτυ 1 @ 9,00 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Στις 16 / 9 παιζει Γουοτφορντ - Μ Σιτυ 8,00 - 5,25 - 1,33 . Πως ειπατε ??????? Παρακαλω ???????

    Α ναι ρε , ξεχασα . Η Γουοτφορντ εχει πιο καυτη εδρα απο τη ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ .
    Δεν πας εκει μεσα να δεις ποσα απιδια ( για να μην πω α.....δια )θα πιασει ο σακκος σου ???
    Και βεβαια μπορει να κερδισει η Σιτυ αλλα οχι 9,00 με 1,33 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kαταπληκτικοι οι παραλληλισμοι Μιχαλη με βρισκεις συμφωνο η βασιλεια φερι πιν ειναι πολυ καλη ομαδα και η μαντσεστερ δεν ειναι η μπαρτσελονα προ ετων γκουαρντιολα ας πουμε οι ολλανδοι επισης ξερουν μπαλα ..χμμμ μ εβαλες σε σκεψεις κατι θα σβαγγανιστει εκει κοντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλα οχι βιαστικα .
      Δεν σας κρυβω οτι η Φεγενορντ μ αρεσει πιο πολυ και μετα η Μπεσυ.
      Δουλευω απογευμα και θα ριχνω κλεφτες ματιες απ το κινητο .

      Τα βασικα μας ειναι καπφενμπεργκ 2 @ 6,00 μετα εχουμε Χελσινμποργκ 2 @ 5,75 και τελος Ιστμπουρν 2 @ 4,75 πλεον.
      Οτι σου κανει το σβαγκανας.
      Στο τσου λου το νου μας στη Βασιλω και στην ΤΣΣΚΑ Μοσχας , βλεποντας και κανοντας.
      Και η δικη σου η χτεσινη καλη ηταν αλλα δε γινεται να βγαινουν ολα.........

      Διαγραφή
  12. Aπολογισμος βραδιας :
    Το καλο μου το χαρτι η Ιστμπουρν Μπορο 2 @ 5,50 εχασε καθαρα 4-2 ( το παιξα κι εχασα )
    Η Χελσινμποργκ 2 @ 6,00 εφερε Χου ( το επαιξα κι εχασα )
    Στο τσου λου η Βασιλεια εχασε , η ΤΣΣΚΑ Μοσχας 2 @ 5,75 κερδισε και με ανατροπη ( δεν επαιξα κανενα απ τα δυο )
    Και στους κολασμενους Εμπσφλιτ - Ολντερσοτ 2 @ 2,80 ( πονταρισα το παλιαμπελο που ειχα στο χωριο ) ευτυχως βγηκε γιατι ποιος ακουγε μετα τον nklaps :)))
    Ομαδα με 8 σερι Χ στο πρωταθλημα της δεν καταγραψαμε ακομη .Το πρωτοκολλο '' σερι Χ '' εσωσε τη βραδια εστω και εσφαλμενα : )))

    Παμε να μελετησουμε τα αυριανα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Φεγενορντ ακομη τρωει γκολ
    Η Μπεσυ 2 @ 8,50 ανετα το 1- 3
    Δεν παιξαμε κανενα απ τα δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 9 ματς στη Β Γαλλιας 9 ασοι ηρθαν ................
    Στις αγγλιδουλες για την ωρα σπανιζουν τα διπλά.........

    Τι στοιχημα να παιξεις ετσι ?

    Ετοιμος ειμαι για no bet διαρκειας ............μεχρι να δω φως !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βλέπω και τον Διαχειριστή αν και Σάββατο, να μην έχει ανεβάσει κάτι.
    Πάει να πει ότι είναι η Αγωνιστική κακή για Αγγλιδουλες.
    Έτσι είναι νομίζω και εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. To σεπσι απο ρουμανια ισως κανει την εκπληξη μολις ξεκινησε το δευτερο ημιχ 0-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χαίρετε.

    Μετά από μια ανάποδη εβδομάδα και χωρίς καμιά εγγύηση πως η ερχόμενη θα είναι διαφορετική. Δεν έχω δει ούτε ένα ματς εδώ και επτά μέρες, μαθαίνω μόνο αποτελέσματα. Και την εφημερίδα μου την ξεφύλλισα βιαστικά. Η Πρέμιερ μου φάνηκε αντιστοιχηματική. Ηρθαν όμως σημεία και τέρατα. Η Λίβερπουλ και η Τότεναμ. Ας μην σχολιάσω καμιά τους, ιδίως την πρώτη. Το μόνο που για κάποιο λόγο με προβλημάτισε ήταν το Σοσιεδάδ-Ρεάλ. Κυρίως για τις απουσίες των φιλοξενούμενων. Ρονάλντο, Μπενζεμά, Μαρσέλο, Κρόος. Οι δύο τελευταίοι είναι και οι κορυφαίοι της στο φετινό ξεκίνημα. Η Σοσιεδάδ έχει ένα μάλλον ασήμαντο αήττητο μομέντουμ με αδύναμες ομάδες και η Ρεάλ έχει ήδη δύο χοντρές γκέλες στην καμπούρα. Πώς να ερμηνεύσουμε την πραγματικότητα ? Εβγαλα πιθανότητες.

    33-23-44 συνολικά εντός-εκτός πενταετίας.
    21-21-58 μεταξύ τους προιστορία.
    33-24-43 έδρα.
    29-23-48 μέσος όρος.

    Δηλαδή 3,45-4,35-2,10. Το σετ άνοιξε στο 5,00-4,00-1,66 και έχει γίνει 4,75-4,50-1,61. Υπάρχει μια κάποια απόσταση. Εχω δηλώσει πως παίζω, αν χρειαστεί, και δίκαιες αποδόσεις. Ούτε με πειράζει που έπεσε λίγο ο άσσος. Της διπλής ευκαιρίας το 2,25 έγινε 2,30. Σιγά τα λάχανα.

    Το σενάριο στο μυαλό μου λέει πως ο Ζιντάν θα ζοριστεί φέτος. Του έχουν πάει όλα πρίμα εδώ και ενάμιση χρόνο. Δύο Τσάμπιονς Λιγκ κι ένα πρωτάθλημα. Καιρός δεν είναι να αρχίσει κάτι να στραβώνει ? Λέω εγώ τώρα, για να ανέβει το ηθικό μου. Δύο πράγματα ωστόσο με απασχολούν σοβαρά. Οτι δεν έχω δει καμιά τους να παίζει, άρα πού πας ρε Καραμήτρο ??? και ότι δεν έχω καθόλου κέφια, άρα κλείσε τον υπολογιστή και κάνε κάτι άλλο !!! Το ματς είναι βραδυνό και σκέφτομαι τώρα πόσοι και πόσοι απελπισμένοι θα προσπαθήσουν να ρεφάρουν τις όποιες ζημιές με το διπλό των Μαδριλένων. Θα γίνει γλέντι ή κηδεία ?

    Αυτές ήταν οι σκέψεις μου. Εχτισα ένα σκεπτικό και άντε να το βγάλω από το μυαλό μου. Φωνάζει και ο φίλος μου ο Γιαννίκος από τα βάθη του ορίζοντα, put your money where your mouth is, και έτσι προβαίνω στο απονενοημένο διάβημα. 1Χ καριόλα Σοσιεδάδ. Το ματς δεν πρόκειται να καθήσω να το δω και ο υπολογιστής θα κλείσει.

    Παίξτε Ρεάλ μωρέ να αγοράσω στο 2,40. Μπα, καμία αλλαγή μέχρι να τελειώσω το γράψιμο. Στο 2,30 λοιπόν. Καλή αντάμωση στα γουναράδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στις 7μιση στη Σλοβακια παιζει Τρεντσιν - Νιτρα 2 @ 6,50
    Οποιες κι αν ειναι οι ειδησεις τετοιο πραγμα εγω ΔΕΝ εχω ξαναδει .

    Ποτε μου δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια στα ρεπορταζ , δεν θα δωσω και τωρα , 3 /10 στο 6,50.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολοσωστη σκέψη.
      Και παρατηρώ τι;
      Αν κάποιος έπαιζε όλες τις ...μλκιες φαβορί του 1.40 και 1.50 σε ομάδες φαβορί της πλάκας, τώρα θα ήταν κερδισμένος. Αυτά κύριοι. Αυτά. Δεν περνάει τίποτα.

      Διαγραφή
  19. Παιδια και εγω παιζω τα αουτσαιντερ και εδω και 20 μερες μ εχει παει τρενο ολα τα φαβορι κολωνα κανονικα 1.30 1.40 1.60 περνανε για πλακα σημερα ειναι το παρτυ βελγια γερμανια 2 ολα κανονικα το πρωι κατι κιτρινιαριδες τα ιδια και τα ιταλικα τρενο θα περασουν, τα μικρα και τα μεγαλα τα ποσοστα καθε ποσοστο κρυβει και την πιθανοτητα τι ειναι καλυτερο κλπ και αλλα λογια να αγαπιομαστε δεν υπαρχει ελεος στον τζογο μην το ψαχνετε απλα γουσταρουμε να περναμε την ωρα μας με την ασχολια αυτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Aπογοητευση σημερα στο καναβατσο μετα απο καιρο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στην αγγλια κανουν επισης παρτυ μεχρι και τα δικα μας τα ελληνικα τα κουτσαλογα κερδιζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Το φαινομενο της 4ης αγωνιστικης" ετσι το λεω. (Κάπως πρεπει να το πω)

    Θα δωσω το γενικο πλάνο. Το βασικο σκεπτικο ειναι οτι με 4 ή με 6 αγωνιστικές δεν γνωρίζουμε όλη την αληθεια.


    Ας υποθεσουμε ότι ειμαστε στην αρχη της σεζόν. Στις πρωτες 4 ή 6 αγωνιστικές. Ενα αουτσαιντερ (αδυναμη ομάδα) εχει ανελπιστα ξεκινησει καλα. Το κανει ο διαβολος ρε παιδί μου (όχι της Τασμανιας) Μορκαμ περυσι. Πρωτοπορος ηταν, μετα τι? Να, Σριουσμπερι φέτος, η Σαλκε η Σοσιεδαδ, να ετουτη εδω η Σλοβακα η ...Νιτρα κλπ Και πες ότι επισης τυχαία ένα φαβορί τις πρωτες αγωνιστικες ξεκίνησε στραβα. Τρανμιρ πχ. Τρενσιν (εδω, Σλοβακια) πειτε ρε μερικά ακομα.

    Και παιζουν τωρα μεταξυ τους, Ο Μπουκ τι λεει; Ολα αυτα ειναι τυχαια. Αυτο λεει. Εγω τα εχ μελετησει. Τι να μου πουν οι πρωτες αγωνιστικες; Η καλη ομάδα εχει το ροστερ και απλα ηταν ατυχη. Η κακη ομάδα ήταν τυχερή και πόσο να κρατησει η τυχη της ακομα; Δεν εχει τους παικτες να το υποστηριξει.

    Και παιρνει θεση ο αντιπαλος μας. Και τι βαζει; 1.50 στην κακατοκκινη και 6.50 στην καταπράσινη. Βλεπει μακρια. Αλλα δεν τον νοιάζει κιολας και ενα λαθακι να εχει κανει. Η πελατεια θα πάει στην Τρενσιν θα παει στην Μπεγρν στην Ρεαλ κλπ.

    Εμείς όμως τι; Γιατί να πέσουμε στη λουμπα; Που κατεληξε η περυσινη Μορκαμ? Που θα ειναι στο τελος η φετινη Σρουσμπερι? Η Σοσιεδαδ? Η Σαλκε?
    Καταλαβατε τι θέλω να πώ;

    Παρασυρομαστε απο τις λιγες αγωνιστικές. Η σκεψη μας ειναι σωστη γιατι εβαλε 6.50 στην καταπρασινη, αλλα γιατι ηταν καταπρασινη;
    Απλά ηταν τυχερη;
    Επαιξε με αδυναμες ομαδες;
    Δεν γνρίζουμε πολλα για το Σλοβακικο Πρωταθλημα;

    Και ειναι κριμα να βλεπεις μια ωραία σκεψη να πηγαινει περιπατο ακλαυτη.
    Αλλα ο Δημητρης εχει δικιο: ολες οι μλκίες φαβορες του 1.30 και 1.50 εχουν περασει αερας. Για τα σκουπίδια ειναι οι σκεψεις μας;

    Μήπως κατι εχουμε κανει λαθος;

    Λοιπον τεινω να πιστεψω ότι παρασυρόμαστε από τις λιγες αγωνιστικες. Γι αυτό το λεω "το φαινομενο της 4ης αγωνιστικης". Το ειχα σταμπαρει από προπερσι αυτο το φαινόμενο, νομιζω στο ματς Μορκαμ - Λειτον (αν θυμαμαι καλα). Νταξει τωρα, που ειναι η Λειτον τωρα, αλλα αφηστε το, αλλο αυτο. Λιγες αγωνιστικες ειχαν παιχθεί, η Μορκαμ κερδιζε, η Λειτον ενα χάλι. Γ...σε τα ηταν και μου δίνει 5.00 τον ασο της Μορκαμ ο Μπουκ! Και λεω και εγώ "μα καλά, χαζόν είναι ο Μπουκ"; "Πωπω μια ευκαιρία" κλπ. Ε, δεν βγαζετε άκρη, 0-1 και μενω αποσβολωμενος.

    Γι αυτο σας λεω: "Το Φαινομενο της 4ης Αγωνιστικης".

    ΥΓ δεν ειναι απλά ο "κουβάς". Πονάει μόνο ενα: που η σκέψη πήγε στραφι. Αυτό με πονάει εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Συνιστώ ψυχραιμία.

    Τα πράγματα είναι όπως πάντοτε σύνθετα. Κοιτάξτε, υπάρχει μια περιοδικότητα στη φύση των αποτελεσμάτων. Μέσα στη σεζόν θα υπάρξουν πολλές σερί αγωνιστικές που τα φαβορί θα επικρατούν και ενδιαμέσως θα υπάρχουν άλλες που θα γίνεται κανονικό μακελειό. Δεν γνωρίζω τί και πώς παίζετε, αυτό που γνωρίζω είναι πως πρέπει να προσαρμοζόμαστε σε αυτή την περιοδικότητα. Ή τουλάχιστον να είμαστε υποψιασμένοι.

    Για μένα προσωπικά, υπάρχει μόνο αγωνιστική κατάσταση και απόδοση. Δεν θεωρώ πως οι πρώτες αγωνιστικές είναι παραπλανητικές, ούτε ασφαλώς και ο μπούσουλας για τη συνέχεια. Οταν η Μπέρνλι και η Γουότφορντ παίρνουν βαθμούς, παίρνουν βαθμούς. Οταν η Λίβερπουλ και η Τότεναμ χάνουν βαθμούς, χάνουν βαθμούς. Βάλτε τα ανάλογα ονόματα για την κάθε κατηγορία. Πρέπει να είμαστε εκεί ανά πάσα στιγμή, μήπως κι εκμεταλλευτούμε τις περιστάσεις. Δεν λέω πως είναι εύκολο. Αλλά δεν είναι και λάθος. Δείτε τί έγινε χθες με τη Ρεάλ. Εχασε εντός από την Μπέτις. Τί να σκεφτώ τώρα εγώ, που προχθές την κόντραρα στη Σοσιεδάδ ? Οτι κακώς έπαιξα* ? Απλώς δεν συγχρονίστικα με τις γκέλες της. Οτι κάτι όμως συμβαίνει, είναι γεγονός.

    *Κακώς έπαιξα, αλλά για άλλους λόγους. Τους είχα επισημάνει. Αλλά ο κακός εαυτός μου υπερίσχυσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Kαλημερα παιδια.Στον δικο μου τροπο στοιχηματισμου ο Δημητρης ποιο πανω στην πρωτη παραγραφο τα εγραψε ολα. Το στοιχημα ειναι περιοδικοτητα. Η γκανιοτα δεν μπορει να σταματησει το κερδος εαν οι επιλογες εχουν το καλο φεγγαρι.Εαν παιξω την μπαρτσελονα η τη ρεαλ στη ρεντα τους ευρωπη πρωταθλημα κυπελλο θα κανουν 10 σερι νικες με τον οποιοδηποτε τροπο εστω και με τη βοηθεια της τυχης. Ο Μ.Ο ορος των αποδοσεων επειδη ειναι και ευρωπη αλλα και τα εκτος θα ειναι 1.20 τουτεστιν 2 μοναδες καθαρες κρυσταλινες στην τσεπη τελεια και παυλα.Αυτο ειναι το στοιχημα για εμενα προσωπικα και τιποτα αλλο.Δεν θα διαφωνησω στην επιλογη των παιχνιδιων και οτι πρεπει να εχουν υποτιμηθει απο τον μπουκ να εχουν δηλαδη αξια κατι το οποιο σε βαθος χρονου θα οδηγησει σε κερδος και συνηθως αυτα τα σημεια ειναι τα αουτσαιντερ , ΟΜΩΣ επειδη υπαρχει και η προμηθεια του διοργανωτη για να υπαρξει καθαρο και ξαστερο αποτελεσμα μια καθαρη νικη θα γινει μονο αν τα πονταρισματα ειναι δυνατα στη ρεντα,ειτε αφορα ομαδες ειτε αφορα τον ιδιο τον παικτη.Αυτο προσπαθω και αυτο κανω τα τελευταια χρονια με καλα αποτελεσματα κατα καιρους δεν ειναι ομως αυτο που προσδοκω. Θα συμβει και το επιθυμητο δεν γνωριζω ακριβως αν θα ειναι σε αυτον τον αιωνα η στον επομενο θα δουμε.
    Η ευνοια των φαβορι στο πληθος ομαδων των γνωστων πρωταθληματων οχι σε μεμονωμενες ομαδες κρατα απο 27 αυγουστου εως σημερα. Ενδιαμεσα απο 10 Σεπτεμβρη μεχρι 14 βγηκαν τα αουτσαιντερ μπροστα και παλι στο καναβατσο με τα φαβορι σημεια να βγαινουν μπροστα καθαρα στο υπολοιπο εως και χτες.
    Χτες αργα η μπενφικα με την ισοπαλια κατι εσωσε απο τις χτεσινες επιλογες μου και τελικα δεν βρεθηκα εντελως στο καναβατσο παρα ταυτα θα επισημανω οτι δεν ειναι περιοδος αουτσαιντερ. Επαναλαμβανω αυτα που λεω δεν αφορουν μεμονωμενες περιπτωσεις παραδειγμα το διπλο της μπετις με την ρεαλ σε αποδοση οπαπ 1.05 αμφιβαλω αν ασχοληθηκε κοσμος με το διπλο σε αυτην την αποδοση εαν ηταν 1.20 η ρεαλ ισως να πηγαινε κοσμος στο αυτσαιντερ δεν ξερω μονο στο λαιβ δεν ειδα τον αγωνα αν διεκρινε καποιος την εκπληξη ετσι ναι γιατι οχι. Σε γενικες γραμμες ειδαμε ολοι χτες τα φαβορι που περασαν.
    Υπομονη θα δουμε την συνεχεια το μεγαλο κακο ειναι οι μεγαλες διακυμανσεις ειδικα στα μεγαλα ποσοστα ισως υπαρξει και για αυτο αντιδοτο θα δουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. "Yπάρχει μια περιοδικότητα στη φύση των αποτελεσμάτων" Εχετε απόλυτα δίκιο Δημητρη και Δημήτρη. Αυτό σκεφτόμουν και εγώ. Αλλες φορές περνανε "αέρας" όλα τα αουτσαιντερ, και άλλες φορές δεν περναει κανένα. Και αυτό κατα περιόδους. Υπάρχουν και ομαλές περίοδοι που γίνονται και τα δύο, αλλα αυτές δεν τις προσέχουμε. Δεν μας προκαλούν την προσοχή.
    Και ισχύει ότι "το μεγαλο κακο ειναι οι μεγαλες διακυμανσεις ειδικα στις μεγάλες αποδόσεις", που είπατε.

    Και η λύση είναι το no bet. Είναι όμως έτσι;

    -Πες ότι απέχω π.χ. για έναν μήνα. Ποιος μου λέει ότι μετά το μήνα πάλι δεν θα χάνω απανωτα. Ή ποιος μου λέει ότι αν έπαιζα το μήνα αυτό δεν θα κερδιζα.

    -Πες ότι μεσα στον μήνα που υποτίθεται απέχω βλέπω μετα από μελέτη ένα διπλό του 4.00 που το δίνουν στο 7.00. Με ποιά λογική δεν θα παίξω δηλαδή; Δεν παίζω τζογαδόρικα και ό,τι πλάνο θα ακολουθήσω τον επόμενο μήνα ακολουθώ και τώρα. Γιατί να μην παίξω τώρα; Μήπως αρχίσαμε τις προλήψεις;

    Κατα τη γνώμη μου,

    -τα αρνητικά σερι και drawdown είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στο στοίχημα.
    -δεν υπάρχει ουσιαστική λύση στα αρνητικά σερί και drawdown. Το "γενικά και αόριστα" no bet είναι κάτι σαν αυτό που είπε ένας Βουλευτής, ότι για την πετρελαιοκηλίδα φταίει γενικά το γεγονός ότι ...η Κοινωνία μας καίει πετρέλαιο (αυτός δεν ξέρω τι καίει εκεί πάνω, αλλα άστο). Πονάει μάτι, κόβει κεφάλι. Χαιρω πολύ ότι αν σταματησω το στοίχημα δεν θα χανω.
    -καποια στιγμή το drawdown τελειώνει και το ζητούμενο είναι η υπομονή μας να μην τελειώσει νωρίτερα (ή τα λεφτά μας!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ετσι εχουν τα πραγματα καλως η κακως και δεν μπορουμε να το αλλαξουμε αυτο.Στην πραξη εχουμε να αντιμετωπισουμε καποια πολυ σοβαρα προβληματα.Εχω δει αρνητικες περιοδους να κρατανε 100 ματς αλλα και αρνητικες να κρατανε 500 ματς.Αντιστροφα και για τις καλες περιοδους Σε βαθος χρονου η ρεντα και η γκινια Θα κανουν ακριβως τον ιδιο κυκλο αλλα σε ολη τη διαδρομη θα εναλλασονται μικροι και μεγαλοι κυκλοι τοσο στη ρεντα οσο και στη γκινια χωρις ποτε να ειμαστε σε θεση να τους εξακριβωσουμε.Οι μελετες μου αυτο το σκοπο ειχαν ομολογω ομως οτι καθε φορα εβλεπα και κατι διαφορετικο.Τι κανουμε για αυτο?Θα συμφωνησω καταρχην με τον Νικο οτι δεν μπορουμε να απεχουμε απο το παιχνιδι.
    Για τους λογους που προανεφερα. Αυτο που μπορουμε ισως να κανουμε ο καθενας με τον δικο του τροπο ειναι να προσπαθησει να διακρινει μεσα απο μεγαλο ογκο παιχνιδιου πχ 30 40 αγωνες και οχι 4 5 σε ποιο φεγγαρι βρισκεται ο ιδιος ο παικτης η οι ομαδες που ακολουθει και αναλογα να δυναμωσει το πονταρισμα του. Αντιστροφα οταν τα πραγματα δεν πανε καλα να μειωσει το πονταρισμα στο μισο. Τις τελευταιες μερες βλεπουμε τα φαβορι και το παρτυ που κανουν εχω μειωσει το πονταρισμα μου στο μισο και περιμενω τις αλλαγες που αργουν σε εκνευριστικο βαθμο αλλα και τι να κανουμε δεν εχουμε αλλη επιλογη απο το να περιμενουμε.
    Το κεφαλαιο ειναι το ζητημα αν αντεξει η δεν αντεξει Αν αντεξει προχωραμε αν οχι κλεινουμε πι σι και πεφτουμε για υπνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Θα πω και κατι αλλο όμως: στα 3.5 χρόνια που παίζω αντιμετώπισα 2 μεγάλα Drawdown (τωρα ειναι εν εξελιξει το 3ο, δεν αναφερομαι σε αυτό).

    Το ένα ηταν την περίοδο 2015/16 που μεσα σε 2 μηνες μου "εξαφανισε" το 90% σχεδόν των κερδών που είχα μέχρι εκεινη τη στιγμή. Οχι της καβας, των κερδών. Ε, μετα απο αυτο επακολουθησε μια περίοδος κατα την οποία περίπου τριπλασίασα τα κέρδη που είχα ΠΡΙΝ το Drawdown.

    Το άλλο συνεβη την περυσινή περίοδο. Αυτο ήρθε στο τέλος της σεζόν και η σεζόν έκλεισε με αυτό. Αυτό το τελευταίο μου "εξαφανισε" των 50% των κερδών που είχα πάλι μεσα σε διαστημα 2 μηνών. Επειδή η σεζόν τότε τελείωσε, δεν "εκδικηθηκα" όπως την άλλη φορά. Ακολούθησε όμως το διάστημα των διακοπών, όπου με ποντάρισμα λιγότερο από το 40% αυτού της περιόδου του drawdown, πήρα πίσω σχεδόν όλα τα χαμένα. Δηλαδή αν (λέω τώρα) το πονταρισμα ήταν νορμαλ, θα ήμουν και πάλι από πάνω.

    Πού θέλω να καταλήξω: Θέλω να πω ότι μολονότι δεν υπάρχει καμία εξασφάλιση και δεν έχουμε υπογραψει κανένα συμβόλαιο με τη νίκη και την επιτυχία, εγώ τείνω να πιστέψω ότι μένοντας σταθεροί στο πλάνο μας, που είναι η επιλογή value επιλογών, υπομένοντας στωικά την κακή περίοδο, θα εκπλαγούμε πόσο φυσικά θα έρθει, η περίοδος όπου οι νίκες μας θα διαγραψουν και με το παραπάνω τις ήττες μας.

    Αυτό από την μικρή εμπειρία μου. Δύο φορές το έχω δει. Εννοείται ότι μιλάμε για στοιχοιμα και κανεις δεν μας εξασφαλίζει τίποτα, απλα το αναφερω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρα το ειπες. Σταθεροι στο πλανο μας , υπομενοντας στωικα αλλα προσπαθεις να διαφυλαξεις την καβα σου αραιωνοντας λιγο τα bet.

      Eπισης ας κερδιζεις καθε φορα που χανεις μη λες '' ειναι απ τα κερδισμενα ''. Εγω λεω οτι καθε φορα ειναι απο την τσεπη μου . Αυτο που κερδισα χτες ειναι πλεον στην τσεπη μου , στην καβα μου , ειναι αιμα μου και ποναει . Κερδισμενο ειναι μονο οταν πατησεις '' αναλυψη ''

      :))

      Διαγραφή
  28. Σαφεστατος και αναλυτικος. Οποιος κρατα αρχειο ας μας πει και τη δικη του εμπειρια απο την διακυμανση θετικη η αρνητικη.
    Σε μιση ωρα στη σουηδια παιζει ο αδιαφορος 110ς της βαθμολογιας με τον αδιαφορο 16ο της βαθμολογιας. Διφορα δυναμικοτητας υπαρχει αλλα μπαλα ειναι και γυριζει. Ποιο πανω περασε αερας ενα ρουμανικο .
    Για να δουμε οι τοκογλυφοι παλι παρτυ θα κανουν σημερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Να διευκρινησω οτι το τοκογλυφικο παιχνιδι ειναι διαδεδομενο σε ποσοστα εως 1.20 παρα ταυτα εως και το 1.50 μιλαμε περιπου για το ιδιο στυλ παιχνιδιου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Kαλημερα. Η ουραγος μας πληρωσε χτες και με ανατροπη στο τελος. Τελικα χωρις κινητρο μπορει να γινει οτι ναναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Βρε τι έπαθε η Τρανμίρα,
    η Τρανμίρα η κακομοίρα,
    τηνε δάγκωσε ένας Δράκος,
    κι έχει γίνει τώρα ράκος!

    σε Φα μειζονα, κατά το "Μια βραδιά στην Αμφιάλη" ή
    σε Ρε ελάσσονα, κατά το "Η Ελένη η ζωντοχηρα"

    Διαλιεχτε και παιρνετε!
    :)))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πίστη και υπομονή........
    Κλείστε λίγο τ αυτιά σας γιατί θα φωνάξω.

    Yeeesssssssssssssssss !!!!!!!!!!!!!!!

    0-1 η Ρέξαμ. Και με 10 παρακαλώ.Το γκολ με την ψυχή.........στο 58' και με 10' λεπτά καθυστέρηση.Απ το πρωί έφερα παπάδες αληθινούς να κάνουν αγιασμό.
    Αλήθεια σας λέω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε συ, να στείλουμε τίποτα στον Ιγνατιο για ευχαριστω;
      :)

      Διαγραφή
  33. Μπράβο για τη Ρέξαμ, Νίκο.
    Οποιος κοντράρει την Τράνμιρ φέτος, πλουτίζει.
    3 νίκες σε 12 αγώνες. Και στους 12 ήταν το μεγάλο φαβορί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλημερα.

    Ευχαριστώ για τα καλά λόγια τους φίλους και συμπαίκτες.

    Μαριεχαμν @ 9.50, ή όταν μια (απερχόμενη) Πρωταθλήτρια πληρώνει 9.50.
    Το στάμπαρα μέρες τώρα. Πήρα το DNB που πληρωνε 8.00, μετα η Εταιρία εριξε το διπλό στο 8.50 και τωρα δα ειδα το επανεφερε στο 9.50 αλλα με DNB @ 7.00. Περιμενει κανεις τώρα πλέον, γιατι η Pinn το έχει 10.30 και μπορει κα καθισει διψήφιο το διπλό μεχρι την Τεταρτη.

    Δεν ειναι για να πάρει κανείς φόρα γιατί η φετινή Ελσίνκι δεν παίζεται, ενώ εκτός εδρας η Μαριεχαμν ειναι (πολύ όμως) χάλια.
    Ωστόσο υπάρχουν καποια δεδομένα για να υποστηρίξει κανείς το διπλό (ειδικά αν ανεβει σε επιπεδα Pinnacle) ενδεχομένως με καλυψη DNB (αν δει κανεις τα εκτός έδρας της Μαριεχαμν).

    Εγω βιαστηκα και πήρα το 8.00 DNB. Ισως πάρει κανεις κατι καλύτερο.
    Εχετε το στα υπ όψιν αν κατι καλό βρίσκετε και σεις.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Kαλημερες
    Χτες η Μπεσυ (Μπεσικτας ) εγινε public bet .Μετρησα τουλαχιστον 8 προγνωστικαριους- τιπστεραδες που την προτειναν . Ενα σημειο του 3,10 που το βλεπα κι εγω οπως ολοι οι αλλοι.Αυτη η δημοσιοτητα ομως που πηρε με φοβησε και εφυγα μακρια . Τελικο σκορ 2-0 , μπραβο στη Μπεσυ αλλα νομιζω οτι επραξα σωστα και ΑΣ ΠΕΡΑΣΕ . Σημειο του 3,10 ηταν απο δαυτα γεματος ο τοπος ορεξη να χεις.

    Παμε λιγο να δουμε κατι αλλο .
    Στην ΤΣΑΜΠ ειχαμε 4/10 διπλά τα δυο φαβορι και τα δυο καθαρα αουτσαιντερ .Αρα για μας στην ουσια 2/10
    Στην Α αγγλιας ειχαμε 2/12 καθαρα αουτσαιντερ
    Στην Β αγγλιας ειχαμε 6/12 , τα 3 φαβορι και τα 3 αουτσαιντερ .
    Αρα στην ΤΣΑΜΠ ειμαστε στο 20%
    Στην Α ειμαστε στο 16%
    Στην Β ειμαστε στο 25%.
    Χαμηλα τα νουμερα . Δεν ειναι καιρος ακομη να βγεις να ψαρεψεις με ακριβο δολωμα......
    Τα ψαρια μικρα κι εμεις θελουμε τα πιο τρανα !
    1000 δικια εχει ο φιλος μου ο nklaps να παραπονιεται . Απο νωρις μου λεει Μπεσυ και Σριουσμπερυ βλεπω αλλα ΔΕΝ θα παιξω και ΑΣ περασουν .Και σπαει ο διαολος το ποδαρι του και περναει η Μπεσυ χαλαρα και η αλλη η εκφυλη η Αγγλιδουλα με ανατροπη του σκορ στο 90+4 ' παρακαλω !!! Οντως δεν θα ηθελα να το παθω αλλα λεω οτι το ΔΕΝ και το ΑΣ που ειπε ειναι πιο σημαντικα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Tωρα βεβαια αν μου πει ο Νικος οτι '' οταν παιζω ρε fair το χανω στο 90+' και οταν δεν παιζω βγαινουν στο 90+ " η αληθεια ειναι πως δεν υπαρχει ευκολη απαντηση ..............τι να απαντησεις ?

    Δεν ξερω κι εγω τι να πω , παντως τη φετινη χρονια θα την ελεγα hasomeroyears .Oλα μεχρι στιγμης κρινονται στα χασομερια . Ταμειο και κουβας 10 δευτερολεπτα αποσταση ..........
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλημερα

    Εσβαγγανίσθη ήδη Αουγκσμπουργκ (με την Ντορτμουντ) στο 7.00 (SΒ)
    Αν δεν πέσει μέχρι αύριο θα μπει Πρωτοκολλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλησπέρα.

    Λίγες βιαστικές σκέψεις θέλω να μοιραστώ για την Πρέμιερ. Μου προκαλούν απορία το 1,36 της Τότεναμ, το 2,45 της Σαουθάμπτον και το 2,50 της Σίτι. Τρια φαβορί που νομίζω πως έχουν λιγότερες πιθανότητες νίκες από αυτές που υποννοούν οι αποδόσεις τους. Εριξα ένα μικρό παρολί στις διπλές ευκαιρίες των τριών αουτσάιντερ (Χάντερσφιλντ, Στόουκ, Τσέλσι) μέχρι να αποφασίσω πώς θα ποντάρω τη μεγάλη μίζα.

    Καλό βράδυ σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα.

      Δημητρη, η Τσελσι όντως δεν γίνεται να είναι αουτσαιντερ εκεί μέσα. Αλλα πάλι "βαρύ" φαβορί δεν είναι. Κάτι σε 40% είναι ο άσος και με 2.63 δεν κάνουμε δουλειά.

      Στο Στοουκ, το ματς μου φαίνεται τριπλή και η Στοουκ εχει 5 ματς να κερδίσει. 3.10 στον άσο δεν μας κάνει.

      Για Χαντερσφιλντ (την συμπαθω όπως συμπαθω γενικά τις ...Γερμανικες ομάδες) το 9.00 είναι μεγάλο, αλλα εχει 4 ματς να κερδίσει και η άλλη γενικώς κερδίζει. Στατιστικά είναι λάθος το 9.00. 5.00 έπρεπε να είναι, αλλά έχουμε "πατήματα"; Θα βοηθούσε πχ αν βρίσκαμε 2-3 δεδομένα υπέρ του αουτσαιντερ και 2-3 πραγματα κατά του φαβορί.

      Από μικρές Αγγλίες δεν είδα κατι καλό εγώ. Ας βοηθησει καποιος που έχει δει κάτι καλό. (Αυτός ο Μπαζ, που γυρνάει???) Μονο μία Ιπσουιτς, που γενικά μου την υποτιμούν και που δεν θα έπρεπε να είναι αουτσαιντερ (κάτι σαν την Τσελσι πχ), αλλα και η άλλη, η Μπριστολ Σιτι (όπως λέμε Μαντσεστερ Σίτι, στο δικό σου) είναι καλή. Ας πούμε οτι αν το 3.20 του άσου ήταν 3.40, θα ήμουν και εγώ κάπου εκεί!

      Μαλλον μόνο με το Γερμανικο θα μείνω το Σάββατο.

      Διαγραφή
  39. Καλημερα

    Για σημερα εχουμε Αουγκσμπουργκ - Χαλιφαξ - Τορκι μια ψιλη .
    Ειχα κι αλλα αλλα μου τα μαγαρισαν και μαζεψα το παιχνιδι μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλησπέρα.

    Πέρασα χθες από το πρακτορείο και άνοιξα την εφημερίδα. Επεσα λοιπόν σε ένα άρθρο που αναφερόταν στο ενδεχόμενο αποκλεισμού της Αργεντινής από το Μουντιάλ. Πως θα είναι για όλους θλιβερό αν απουσιάζει ο Μέσι, πως η ομοσπονδία μετέφερε την έδρα στο ασφυκτικό Μπομπονέρα, πως το ματς είναι μάλλον άσσος που δεν πρέπει να παιχτεί από κανέναν σοβαρό στοιχηματία. Και μου έχουν μπει από χθες κάτι διαβόλια και τριβόλια στο κεφάλι που χορεύουν γύρω από το καζάνι. Ξέρετε ποιός βράζει μέσα? Και ποιός αναδεύει το ζουμί με την κουτάλα?

    13 το διπλό. 11 το dnb. Ποιά είναι η γνώμη σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. http://www.espnfc.com/fifa-world-cup/4/blog/post/3219462/conmebol-in-south-america-is-world-cup-qualifying-toughest-region

    Claudio Tapia, the Argentinean FA president and a Boca Juniors season-ticket holder, decided La Bombonera -- "the chocolate box" -- would be the venue because the stadium is famous for its intimidating atmosphere. Tapia has sound reasoning, yet history provides a warning: In 1969, Argentina played Peru needing a win to qualify. The match was switched to La Bombonera for similar, atmosphere-related reasons: Argentina drew 2-2 and did not go to Mexico 1970.

    Λέτε...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα.
      Ωραία ατμόσφαιρα. Ωραία ίντριγκα.
      Εμένα το μυαλό μου πήγε στο άλλο το 6-0 με το Περού το 1978. Καμία σχέση.
      Παιδάκι ήμουν και δεν ηξερα τι θα πει μπαλα. Αλλά πολύ ντροπιαστικό ματς.

      Ορισμός του no bet είναι αυτο εδω, ξερω και γω;
      Εχει κίνητρο το Περου; Θα το χτυπήσει ή αδιάφοροι ειναι;

      Διαγραφή
  42. Στατιστικα εχει βαση , αμα ειδες και κανα καλο ονειρο....
    Κανω προσπαθεια να δω αν μπορει να μεταφερθει , δεν ξερω αν πετυχει :
    ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ
    ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 4.75-3.60-1.55 240 44.58 27.92 27.50 X1X1221X1211X111X2211X1221111211X122X2X211X112X1XX 2 0 4
    643 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
    ΠΕΡΟΥ 1.15-5.60-11.50 234 42.31 30.77 26.92 111111111X21122221122X1X21XXX1121112X21X2X22XX22XX 11 0 2
    644 ΚΟΛΟΜΒΙΑ
    ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ 1.30-4.25-7.75 227 46.26 25.11 28.63 112221111221XXX21111211X11212X11111X221X122X11X2X1 0 1 2
    645 ΧΙΛΗ
    ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ 1.30-4.40-7.25 219 40.64 30.14 29.22 2X2XXX2112X1XX111XX11X2221222121X1X212111X11222222 6 8 0
    Χρήσιμες σελίδες : betcosmos stoixima Προγνωστικά Βαθμολογίες Στατιστικά Helpbet Στοιχημα kino live Live Sports Streaming WebFreeBets Stoixima


    Στα τελευταια 8 εχουμε 22ΧΧ22ΧΧ ............
    Αν σκεφτουμε οτι κολλησε η βελονα βρειτε πιο θα ειναι το επομενο σημειο . :)
    Εδω εχουμε αρνηση εμφανισης του σημειου (1) και εμφανιση εναλλαξ του διπλου και του Χι ανα ζευγη.
    Για οποιον πιστευει οτι μπορει να επαναληφθει ακομη μια φορα ιδου η ροδος .........

    Για να μην παρεξηγηθουμε αυτο δεν εχει σχεση με τα soft - medium - hard στατιστικα που εχω αναφερει .

    Θα ελεγα οτι ειναι οπτικο παιγνιο της στατιστικης .

    Μην παρεξηγηθουμε ομως ε ?

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Δημητρη Καλησπερα

    Ρωταω το ιδιο πραγμα με το Νικο. Κινητρο υπαρχει ?
    Τι παιζει εκει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Λοιπον ο Δημητρης εχει δικιο .
    Το Περου εχει κανει αξιοπρεπεις εμφανισεις .Εχει κερδισει εκτος Βολιβια - Παραγουαη - Εκουαδορ .
    Η Αργεντινη εχει προβλημα .Δεν μπορει να νικησει τον κακο της εαυτο στα εντος . Εχασε απο Εκουαδορ - Παραγουαη και στις 5/9/17 (προσφατα δηλαδη ) εφερε Χ με την τελευταια Βενεζουελα των 8 βαθμων σε 16 αγωνιστικες . Φανερα η παρεα των Μεσι-Γκουζμαν-Σαμπαλετα Ματσερανο-Ντι Μαρια-Γκαιταν- Παστορε- Λαβετσι-Αγουερο-Τεβεζ-Ιγκουαιν κλπ εχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    Το 2 dnb του Περου στο 11,00 εχει αξια .

    Αν η Αργεντινη πριν απο ενα μηνα καταφερε να φερει Χ με την Βενεζουελα ,( γιατι περι κατορθωματος προκειται ) το Περου το γκολ το εχει ....
    Δημητρη το κολλημα που λες οτι εφαγες εχει βαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Πλάκα πλάκα επειδή αναφέρθηκε σε Πρακτορείο ο Δημήτρης, εδώ άνοιξε ένα και έχει... ενσωματωμένη καφετέρια! Καφέ ΟΠΑΠ! Παίζεις το στοιχημα σου το Κινο σου το άλλο σου και πίνεις και την καφεδουμπα σου! Κσι βλέπεις κσι το ματσσκιον στην γιγαντοοθόνη. Κυριλέ!

    Εγώ σας λέω ενα: έτσι και... ενσωματώσουν ψησταριά, εγώ κόβω και την Πρασινη και τον Sman και το ίντερνετ και παίζω ΜΌΝΟ ΟΠΑΠ! Κοψίδια πανσετες και μπιφτέκια ΟΠΑΠ. Αυτό μάλιστα! Έτσι ναι! Να πιάνει τόπο η γκανιοτα που πληρώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Καλησπέρα συμπαίκτες.

    https://www.theguardian.com/football/2017/oct/05/ricardo-gareca-peru-world-cup-qualification

    Παίχτηκε το dnb του Περού. Είναι τόσο ιντριγκαδόρικο το σενάριο και τόσο άδικη η απόδοση που μου ήταν αδύνατον να αντισταθώ.

    Μου ήρθε στο νου και ένας όμορφος στίχος που ταιριάζει γάντι.
    Ενας γέρος ήλιος μας κοιτά και μας κλείνει που και που το μάτι.
    Να είναι ο ήλιος της αργεντίνικης σημαίας?

    https://www.youtube.com/watch?v=ZBB_H6i24MM

    1-2 θα λήξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ρε διάολε, κοιτάξτε τί παιχνίδια παίζει η ιστορία. Να τρελαίνεσαι !!!

    http://www.independent.co.uk/sport/football/international/peru-argentina-world-cup-qualifier-back-from-the-brink-a7983546.html

    For Peru, a country that has often found it hard to believe in itself, it is difficult to shake the sense that history is repeating. In 1985, they had another chance to eliminate Argentina from the World Cup. With nine minutes remaining, they were 2-1 up. Maradona’s Mexico miracle might never have happened. Somehow, in a game Maradona would later describe as the most fearful he had ever felt on a football pitch, Ricardo Gareca smashed the ball in to claim the point that took Argentina to the finals. Peru have not qualified since, and by a quirk of fate Gareca is now their coach.

    Λοιπόν, 1-2 το σκορ. Η Αργεντινή θα προηγηθεί από το α' ημίχρονο. Στα αποδυτήρια όμως θα εκφωνηθεί επικός λόγος προς τους παίκτες του Περού και στις αρχές του β' ημιχρόνου θα ισοφαρίσουν. Τα γόνατα των Αργεντίνων θα κοπούν και στις καθυστερήσεις θα φάνε και το δεύτερο. Είμαι για το τρελοκομείο, μου φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ολοι νομίζω συμφωνούμε εδώ ότι το bet υπερ του Περού έχει αξία. Μαζι σου Δημητρη. Να νικήσει το Περού να χαρούμε μαζί σου.

    14.00 βλέπω το διπλό και 11.00 το διπλό DNB. Ωραίο και το X2 @ 4.50.
    Μέχρι και το "ατσαλάκωτο" και "αποστειρωμένο" bet του Περού +2.25 είδα να προτείνεται (νταξει τωρα μην πω και τιποτα βαρύ)

    Εγώ για να είμαι ειλικρινής, κωλώνω να το παίξω. Οσο και να πιστεύω ότι το σετ είναι εντελώς (Μα εντελώς λέμε!) λάθος. Γιατί:

    Κατ αρχάς έχω την ατυχία να με εχει "γονατίσει" αρνητικό σερί. Και όπως ένας σουτέρ 3 πόντων με αρνητική ψυχολογία δεν τολμα να σουτάρει αλλα κοιταει να ξεφορτωθεί μπάλα, ετσι και εγώ κάνω πως δεν βλέπω το bet.
    Με όλη την ειλικρίνεια παιδιά, υπό άλλες συνθήκες θα το είχα κάνει "svanganieren" εδώ τώρα είμαι υποχρεωμένος να τηρω κατα γραμμα το Πρωτοκολλο και να παίζω σε Εθνικά Πρωταθλήματα και όχι σε Εθνικές Ομάδες για να βγω (μπας και βγω) από τα κοκκινα.

    Και ειναι και το άλλο: Οτι ναι μεν συμφωνώ 100% ότι το Περού έχει πολύ μεγάλη αξία στοιχηματικά, αλλα ταυτόχρονα "αισθάνομαι" ότι θα κερδίσει η Αργεντινή. (Ακόμα και τα "σπόρια" της διαιτησίας πιστευω θα πάρει για να πω την αμαρτια μου). Δηλαδή εδώ ο "παίκτης ΠροΠο" υπερισχύει του "Παίκτη Στοιχήματος", το οποίο γενικά είναι λάθος.

    Δύο θεματα δηλαδή: η αρνητική Ψυχολογία και η αίσθηση της πρόβλεψης με κρατανε μακρια. Πως το είχε πει ρε ο Μπαζ (αγωνιστικούς χαιρετισμούς Βαγγέλη) "Δύσκολο άθλημα το στοίχημα και με πολλές προεκτασεις".

    Τέλος πάντων. Εγώ θα απέχω, και θα χαρώ πολύ να το κερδίσει ο Δημητρης.

    Είναι και 2:30 τα χαράματα. Ποιος κάθεται τετοια ώρα. Εχουμε και δουλειες.

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ρε και βγει τι γκρινια εχεις να φας :)

      Διαγραφή
    2. Χαχα.
      Εδώ είναι ακόμα. Δεν ξεκίνησε το ματς. Προλαβαίνεις. Μπορείς να παίξεις.
      Go ahead. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν.
      Δεν σε εμποδίζει κανεις!

      Διαγραφή
  49. Γειά σου Νίκο.

    Εννοείται πως δεν εμπλέκεσαι αν "δεν βλέπεις" Περού. Το ένστικτο στο στοίχημα δεν το παραβλέπω εύκολα ούτε εγώ. Κι είναι κάτι που καλλιεργείται. Το θέμα της διαιτησίας το σκέφτηκα επίσης. Αλλά ελπίζω το χειρουργείο να γίνει με τη Χιλή ή την Παραγουάη που διεκδικούν την πέμπτη θέση, ώστε να πάει σε μπαράζ με την Ζηλανδία η παρέα του Μέσι. Πιστεύω πως το Περού θα σκυλιάσει να πάρει αποτέλεσμα εδώ και τώρα για να μην τρελαθεί από το άγχος στο τελευταίο ματς. Θα μου πεις, και η Αργεντινή το ίδιο θα επιδιώξει. Ζόρικο παιχνίδι. Μέχρι και δικό τους νερό έφεραν οι Περουβιανοί. Καταλαβαίνεις τί γίνεται. Πάνε για πόλεμο. Θα σπάσουν πολλά καλάμια. Ελπίζω να μην βγούνε κόκκινες και χαλάσουν τις πιθανότητες.

    Για το sans voir, από πού κι ως πού αρνητικό σερί? Στα λεφτά σου είσαι, αν κρίνω από το άλλο φόρουμ. Οπως κι αν έχει, θα γυρίσει. Παίζεις σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι το sans voir.
      Δεν πάει ασχημα. Μέχρι και στην κοντρα της Σοσιεδαδ που υποτίθεται έφαγα 4, είδες μετά τί απέγινε η Σοσιεδαδ!
      Μιλάω για το προσωπικό μου παιχνίδι. Πέραν του sans voir.

      Διαγραφή
  50. Ωραιες συζητησεις !!! ο sintartha επισης απολαυστικος niklaps και οι λοιποι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καλημέρα
    Το ένστικτο του Δημήτρη ήταν σωστό και το bet ολοσωστο.
    Το 0-0 σε δικαιώνει φίλε .
    Μπράβο για την έμπνευση και το σωστό διάβασμα του ματς.:)
    Νίκο θα σε φάει η γκρίνια :). )
    Να περνάτε όλοι καλά .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Μπραβο στο Δημητρη. Σωστό διαβασμα.
    Οποιος επαιξε τη διπλή ευκαιρία στο 4.60 (και όχι μόνο το διπλό) πληρώθηκε κιόλας.
    Οι χιλιάδες αναγνώστες του "Αουτσάιντερ" νομίζω επωφελήθησαν!

    Ενταξει εγώ είπαμε, δεν το πίστευα. Αν επρεπε να παίξω, Περού θα έπαιζα και εγώ, αλλα έμεινα στο no bet. Ολα καλα. Δεν μπορούμε να τα παίζουμε όλα.

    Πάω να βαλω το κράνος για την γκρίνια του fairplay! Αν είχε κάνει το διπλό το Περού, ούτε θωράκιση άρματος μάχης δεν θα με έσωζε...

    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kρανος και ωτοασπιδες βαλε και παλι θα με ακους.....

      Βρε για να παρεις τα σπορια της διαιτησιας θα πρεπει να περασεις το κεντρο και να φτασεις στην αντιπαλη περιοχη ......
      Αυτοι και μονοι τους να παιξουν παιζει να χασουν .
      Αγνωριστοι τελειως μιλαμε .Για τα πανηγυρια εντελως.
      Μα εντελως ..........
      Μπραβο στο Δημητρη :)



      Διαγραφή
  53. Κικιρίκουυυυυυυυυυυυ
    Κι Κι Κικιρίκουυυυυυυυυυυυυυυ

    0-0. Διαβάζω πως είχαν κάτι ψιλοευκαιρίες οι Αργεντίνοι, μέχρι και δοκάρι, αλλά ο Μιχάλης που είδε το ματς λέει πως δεν πέρασαν ούτε τη σέντρα. Το Περού αρκέστηκε στην ισοπαλία και τώρα καλά μαχαιρώματα με τους Κολομβιανούς. Η Αργεντινή ανεβαίνει σε υψόμετρο 2.200 μέτρων να τα παίξει όλα για όλα με τον Ισημερινό. θα μπουν στο γήπεδο με αναπνευστήρες δεμένους στην πλάτη.

    Εκουαδόρ-Αργεντινή 7,50-4,50-1,40.

    Διαβάζω τώρα στον αργεντίνικο Τύπο πως από το Νοέμβριο θα μοιράζονται στα σχολεία της χώρας τα διαλείμματα μπανάνες Dole Equador και στο σχόλασμα κάθε παιδάκι θα παίρνει δωρεάν για το σπίτι μια μπανάνα ακόμη, ένα μάνγκο κι έναν ανανά. Dole Equador είπαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Να γιατί μου αρέσουν οι διπλές ευκαιρίες και τα ασιατικά. Κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Πολλές καλημέρες.
    Είδα ΟΛΟ τον αγώνα Δημήτρη.
    Η Αργεντινή είναι βαριά άρρωστη.
    Το Περού πήγε όχι για την ισοπαλία απλά αλλά για το 0-0 και το πήρε πανευκολα.
    Γενικά τώρα όσον αφορά την απόδοση ενός σημείου όταν είναι 13,00 το ξερό σημείο και 11,00 το dnb πας με το 11,00.Το άτιμο το Χ2 του 4,60 μοιάζει όπως είπε και ο Φώτης σαν μισοχαμενο bet και συμφωνώ μαζί του απόλυτα .
    Και όλα αυτά γιατί το μάτι μας έχει γίνει άπληστο και αχόρταγο κυνηγώντας μεγάλο μαξιλάρι όπως το ονομάζει και ο Νίκος.
    Αν το κάνεις λογιστικά το Χ2 στο 4,60 ήταν τεράστιο αλλά φαίνεται νανάκι οταν το βάλεις δίπλα στο 11,00.
    Πέρασε όμως κι αυτό , πάμε για άλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιχάλη, δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά πρέπει να διαφωνήσω. Μισοχαμένο στοίχημα δεν είναι το 4,50 της διπλής ευκαιρίας, αλλά το 11 του dnb. Την ξέρεις τη γνώμη μου.

      Είχαμε αγοράσει εισιτήριο για τη βραδυνή αμαξοστοιχία Αργεντινή-Περού, περιμέναμε ξυλιασμένοι στην αποβάθρα, και το τραίνο πέρασε από μπροστά μας χωρίς να σταματήσει.

      Μπράβο σας για την Γουόκινγκ. Χρυσορυχείο η Κόνφερενς.

      Διαγραφή
  56. Καλημέρα
    Παράδειγμα
    3.80 ο άσος της Γουοκιγκ
    1.95 το 1Χ.
    Με τα στατιστικά μου (τριπλή) το ταπεινό 1.95 του 1Χ είναι το ίδιο και καλύτερο με τον άσο.
    Μου βγαίνει expected value κοντα 30%. Γιατί να το απορρίψω επειδή η απόδοση είναι υποτίθεται ταπεινη; Γενικά οι διπλές ευκαιρίες υπολείπονται αλλά όχι πάντοτε.
    Εγώ ξέρετε ότι υποκλίνομαι στην υψηλή απόδοση. Οταν βλέπω ομως αυτα τα νούμερα σε ένα ματς, γιατί να κάνω ότι δεν τα βλέπω;

    Πότε παίζει το Εκουαδορ; Είδα τη Βραζιλία με τις μάσκες οξυγόνου (στη Βολιβία ομως) και σοκαρίστηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4,50 ο ασος της Γουοκινγκ
      2.20 το 1Χ

      :)

      Διαγραφή
    2. Δύσκολο πρόβλημα.
      Ή άλλαξαν τα δεδομένα τελευταία στιγμή (11αδες, τραυματισμοί κλπ)
      Ή οι Αιώνιοι Παίκτες πάνε με τη φαβορα.

      Διαγραφή
    3. Στο αουτσαιντερ ειμαστε , νικησαμε !
      1-0 η Γουοκινγκ του Νικου .
      Γυρισε το φεγγαρι υπερ μας .
      Στις θεσεις μας ολοι :)

      Διαγραφή
  57. Χαίρετε κύριοι.

    Σήμερα ας μιλήσουμε για φαβορί.
    Θέλω να φτιάξω μια δυάδα διπλασιασμού.
    Το πρώτο σημείο είναι το διπλό της Αργεντινής.
    Θέλω άλλο ένα. Εχετε κάτι να προτείνετε?
    Να βάλουμε τη Βραζιλία?

    Ας πούμε ότι είναι μια στοιχηματική άσκηση.
    Ολο αουτσάιντερ, αμάν πια.
    Δεν βαρεθήκατε?


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας μιλησουμε για φαβορί λοιπόν.

      Ας υποθέσουμε ότι η πιθανότητα να νικήσει η Αργεντινή είναι 60% και η πιθανότητα να νικήσει η Βραζιλία είναι άλλα 60%.

      Εγώ λέω ότι είναι 50%, αλλα για την οικονομία της συζήτησης λέω 60%. Αλλιώς τί δυνατα φαβορί θα ηταν; Και άλλωστε ο απλός παίκτης που θα παίξει ένα από αυτά και μαλιστα θα τα "φορτώ" δυνατά, το θεωρεί περίπου 100% και αν στραβώσει "πέφτει από τα συννεφα", όπως προχθές.

      Εσυ τωρα θα το πας σε δυάδα, άρα η πιθανότητα να βγει η δυάδα σου είναι 36%. Και να! Πάλι κατέληξες σε αουτσαιντερ δηλαδή! 36% είναι αουτσαιντερ. Σωστό;

      Και πάμε να δούμε πόσο θα σε πληρώσει αυτό το αουτσαιντερ του 36%. 2.54 βλέπω. Ασχημα για 36%. Στα 100 πονταρίσματα χάνεις τα 9. Και είπαμε, εγω τους δίνω 50%, όχι 60%, που ειναι το καλό σενάριο.

      Ναι, αλλα εγώ το "νιώθω" ότι τα φαβορί θα κερδίσουν ειδικά σημερα, θα πειτε. Ξερετε πόσες φορές μας εχει προδώσει αυτό το ενστικτο;

      Καλή τύχη...

      Διαγραφή
  58. Να το πω εγώ λίγο αλλιώς.
    Παίζει ο άλλος μια τριάδα με απόδοση 4 σβαγκανισμενη με 40 ευρώ στον ΟΠΑΠ και μου την δείχνει.
    Γιατί ρε δεν παίζεις ένα αουτσάιντερ του 4 ?
    Γιατί έτσι έχω περισσότερες πιθανότητες ,μου απαντάει.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίγο τακτ βρε Μιχάλη, λίγο τακτ. Αμα τον αρχίζεις στα ρε και στα μωρέ, θα πεισμώσει και θα βάλει και τέταρτο.

      Διαγραφή
    2. Δεν το είχα σκεφτεί αυτό...

      ;)

      Διαγραφή
  59. Να το πούμε αλλιώς. Είναι ενας άνθρωπος που για πρώτη φορά στη ζωή του του δείχνουν ένα κουπόνι στοιχήματος. Αφού του εξηγήσουν τί ειναι αυτό και τι ισχύει (τους κανόνες δηλαδή του παιχνιδιού) τον παρατάνε να παίξει όπως τον φωτίσει ο Θεός.

    Με τι σκεπτικό πιστευετε θα παίξει ο φίλος; Πλως θα παίξεις; ΟΛΟΙ εχουμε παίξει ετσι, άρα ξέρουμε.

    Εμείς όμως, και ο Δημητρης και ο Μιχάλης και εγώ αυτα τα γραφουμε μήπως κάποιος από αυτα τα παιδιά τυγχανει και διαβαζει και αρχίσει να βλεπει το στοιχημα διαφορετικά.

    Κατι τετοιες δυαδες εγω όταν ξεκινούσα το στοιχημα τις εβλεπα σιγουρες. Σιγουρα λεφτα λεμε! Στην αρχή το στοιχημα ηταν "καλο" μαζί μου και πέρναγαν. Πόσο ευκολο ειναι το στοιχημα, ελεγα. Μετά αρχισαν να σπάνε και έπαθα ένα... πολυπολιτισμικό σοκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. χτες στο τσεχία - σαν μαρινο , ένα τέταρτο πριν τον αγώνα το να σκοράρουν και οι 2 το έδινε η πράσινη στο 8.00.

    πριν την σέντρα έπεσε στο 5.5.

    στο λαιβ υπήρχε για 30 λεπτά περίπου.
    Αυτό που θέλω να αναφέρω και για αυτό κάνω το σχόλιο είναι οι διακυμάνσεις που είχε η απόδοση ,

    μέσα στα 30 λεπτά η απόδοση άλλαζε από 5,50 εως 15,00 χωρίς να ακολουθεί κάποια λογική.
    Πήρα το 15.00 γύρω στο 15 λεπτό ,από εκει η απόδοση έπεσε μέχρι και 5,5 , όπου έβγαζε κέρδος 2,35 επί του πονταρίσματος. (το άφησα)

    Η ερώτηση είναι αν υπάρχει εξήγηση για τις τοσο μεγάλες αυξομειώσεις?

    (για ένα δευτερόλεπτο είδα και 23.00 αλλα μετα χαθηκε ....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωπα Φωτη!
      Δεν ξέρις πόσες φορες το κυνηγάω αυτό.
      Αν ξερεις πόσες φορες το εχω δει αυτό.
      Τωρα το κυνηγησα με το Γιβραλταρ και την Ελλαδα.
      Το ειχα κυνηγησει παλιοτερα παλι με το Γιβραλταρ. Σε ενα ματς που πήγε 17.00 (με τη Βοσνία αν θυμαμαι καλα)

      Το εχω δει στον Sman και όχι στην Πρασινη αυτό.
      Η εξηγηση δινω σε αυτό (που δεν βγαζει κανενα νόημα) και δικαιούμαι να δωσω εξηγηση γιατι το εχω δει ΠΟΛΛΕΣ μα πάρα ΠΟΛΛΕΣ φορες, ειναι πάρα πολυ τραβηγμένη!

      Μαντεψτε πόσο τραβηγμενη εξηγηση δίνω...

      :)


      Διαγραφή
  61. Πάμε με τη σειρά αλλά ξεκαθαρίζω ότι εγω μιλάω για pregame και όχι live. Το live είναι άλλο καπέλο. Αλλά πάλι 20.00...

    Κατ αρχάς εμένα το στοιχημα "Το αουτσάιντερ θα σκοράρει;" με εξιτάρει πολύ. Ακόμα περισσότερο το στοιχημα "Ό ασβέστης θα σκοράρει;"!

    Ακραίες τιμές έβαζε πάντα ο Sman αλλα σπανίως η Πράσινη. Άρα μιλάμε κυρίως για Sman.

    Πριν 2 χρόνια έψαχνα αποδόσεις >3.00 στο g/g στην Ελληνικη Φουτμπολ Λιγκ. Με αρκετή επιτυχία. Πέρυσι στην Κροατία κάτι τιμές 4.00 του g/g.

    Γενικά έχω καταγράψει στις Εθνικές ομαδες-μπαζα καλές τιμες: Ανδορρα (9.50 Το g/g με το Ισραήλ νομιζω) κάτι Ασιατικές τύπου... Μπουταν (Ναι!) και Ταϊβάν κλπ κάτι 8.00αρια Και 9.50αρια.

    Μετά πετύχαμε πέρυσι το Γιβραλταρ-Ελλάδα στο 8.00. Πρώτο κερδισμένο του sans voir (εδω ήταν στην Πρασινη)

    Και τέλος το Βοσνία- Γιβραλτάρ στο... 17.00 το g/g στον Stoiximan.

    Αυτό που παρατήρησα σε 2 περιπτώσεις στον Sman ήταν το εξης:

    -όλο το μαλε-βράσε γίνεται την άγρια νύχτα πριν το ματς
    -Η απόδοση του g/g αρχικα είναι αδιάφορη. 4.00 ή 5.00. Και ξαφνικά ανεβαίνει μέσα στην άγρια νύχτα. Απροειδοποίητα.

    -Γίνεται 7.00. Πας να το παιξεις αλλά γινεται 9.00. Πας να το παίξεις και ανεβαίνει κι άλλο.
    -Αυτο που σας λεω εινσι τσεκαρισμενο για το 17.00 με τη Βοσνία. Εγώ τότε το πήρα 17.00 αν θυμαμαι καλά. Μετά πήγε για λίγο 18.00 ή 19.00 και μετά επεσε ραγδαια για να πάει εκεί που ήταν η αγορά.

    Αυτή τη χρονιά ακραία τιμή g/g στις Εθνικές δεν είδαμε. Ουτε σημερα θα δούμε Ίσως (Αύριο παίζει Γιβραλταρ). Μιλάω πάντα pregame.
    Θα το παρακολουθήσω ομως για την τιμή των όπλων.

    Γιατί τωρα συμβαίνει αυτο; Δεν πιστεύω ότι ο Sman δέχθηκε εκείνη τη νύχτα πονταρίσματα στο... n/g και το win to nil. Μην λέμε βλακείες.

    Εκείνη την ημέρα προβληματίστηκα. Κατέληξα στη θεωρια οτι καποιος trader έκανε παιχνιδάκια και κάποιος δικός του έβαζε στο g/g του Γιβραλτάρ. Σε μια αγορά που κάνεις δεν ασχολείται και όλα περνάνε απαρατήρητα. Ιδίως μέσα στη νύχτα.

    Ειλικρινά όσο ακραίο και αν ακούγεται, εκει κατέληξα. Έβαλα τον εαυτό μου στην θεση του. Σαν απόπειρα υπεξαίρεσης ακούγεται.

    Το Γιβρσλταρ ΔΕΝ σκοραρε τότε για την ιστορία. Ουτως ή αλλως το στοιχημα ηταν πολλα με λιγα και ηθελε μονο ενα γκολ. Δεν πέτυχε τότε.
    Ίσως την επομενη φορα...
    Ελάτε ομως να δειτε: βάζεις ένα 100ρικο και φεύγεις με 1700. Και αν δεν περάσει; Έχει ο Θεός!

    Η θεωρία μου έχει κενά. Ειναι τραβηγμενη. Αλλά εκείνη τη νύχτα Έτσι σκέφτηκα. Ένιωσα όλη την απατεωνια στην οθόνη μου. Το είδα μπροστά μου το παιχνιδάκι.

    Με συγχωρείτε αν σας φαίνεται θεωρία συνομωσίας. Αν σας φαινεται χαζό, δείτε το χιουμοριστικά.

    :)

    ΥΓ τι μου θύμισες Φωτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Θα τη δεχτώ τη θεωρία σου, άλλωστε ψοφάω για θεωρίες συνομωσίας, νεφελίμ, ελοχίμ κλπ :) Πλάκα πλάκα είναι το μόνο σοβαρό σενάριο που μπορείς να σκεφτείς απ' τη στιγμή που κάτι τέτοιο γίνεται μες τη νύχτα. Το άλλο πιο πιθανό είναι να εκπαιδεύανε κάποιον καινούργιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Πολλες Καλημερες,,,,,,,
    Φωτη και Νικο να πω μόνο οτι παρομοια πραγματα και ακομη πιο τραβηγμενα εχουν δει τα ματια μου στο live betting .
    Κι εγω εξηγηση πειστικη δεν μπορω να δωσω .Στην περιπτωση του Φωτη που ειναι στο live αυτο που μπορω να υποθεσω ειναι οτι επειδη η τιμη του gg εξαρταται απο το συνδιασμο διαφορων μεταβλητων επι 150 επιλογες πχ επι 300 ματς που μπορει να παιζονται ταυτοχρονα εκεινη την ωρα οσο πανισχυρα και τερατωδη να ειναι τα λογισμικα και τα προγραμματα των εταιρειων καπου χωλαινουν καποια στιγμη .......υποθετω .
    Σε περιπτωση που δεν ισχυει αυτο λεω οτι ειναι '' κόλπο '' των εταιρειων για να κανουν πιο ελκυστικη μια αποδοση με το σκεπτικο οτι '' δεν μας νοιαζει αν ο Φωτης και ο Νικος πληρωθουν το gg στο 23,00 η στο 17,00 ΑΡΚΕΙ το κολπο να επιφερει στο συνολο του επιπλεον κερδη στην εταιρεια . Πονταρουν στην πιεση χρονου που σου δημιουργει το live betting .Ο Φωτης λεει το ειδε το 23,00 για ενα δευτερολεπτο μοναχα ...
    Πιστευω οτι την εταιρεια ΔΕΝ την νοιαζει ΜΟΝΟ η γκανιοτα . Η γκανιοτα ειναι απλα το παγιο σταθερο κερδος της .Απο κει και περα με διαφορα τερτιπια παει και αυτη για το κατι παραπανω . Δεν το ζοριζω παραπανω γιατι και κατι να μην εξεφρασα σωστα '' σαίνια '' ειστε το νοημα το πιασατε !
    Η οικονομικη κριση εχει ριξει τους τζιρους των εταιρειων πολυ οποτε το κερδος που προκυπτει απ τη γκανιοτα πλεον ειναι μικρο .
    Ο προποτζης της γειτονιας μου λεει ειναι 80% κατω σε σχεση με το 2010 , αναλογα η περιπου αναλογα υποθετω οτι ειναι τα μεγεθη των εταιρειων .Η επομενη μερα των στοιχηματικων εταιρειων :

    '' Τερτιπια παντως ειδους ακομη και στα ορια του παραλογου αρκει να επιφερουν κερδη επιπλεον της γκανιοτας ''



    υγ : ακομη κι αν πληρωθει ο Φωτης το 23,00 και ο Νικος το 17,00 :) :) :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Σήμερα με το Γιβραλτάρ είναι πιθανό να εμφανίστόύν τέτοιες συμπεριφορές αδιακαιλόγητων αποδόσεων ίδωμεν.

    Ένα άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ο χτεσινός αγώνας Σερβία – Γεωργία.

    Κάπου στο 60 λεπτό και μετά η πράσινη ανέβαζε το διπλό σε μέγιστες τιμές και με διάφορα από τους υπόλοιπους σοβαρούς book.

    Το σκεπτικό βέβαια ήταν ότι οι σέρβοι με ήττα έχαναν την πρώτη θέση οπότε είχαν βάση.

    Στον ίδιο χρόνο δλδ 26.00 το διπλό η πράσινη 15-17.00 σε pinn και λοιπούς σοβαρούς και αν δεν έβγαιναν σε arb ζώνη είχαν την τάση να το πανε και άλλο παραπάνω.

    Το έφτασαν μέχρι και 41.00 πριν το βάλουν οι σέρβοι.

    Η αγωνιστική εικόνα πάντως δικαίωνε τους λοιπούς και όχι την πράσινη.

    Το ερώτημα είναι θεωρητικά ποιος έχει δίκιο ;

    Η πράσινη με το σκεπτικό ότι δεν υπάρχει σαν σημείο το διπλό, μέσα στην έδρα τους τελευταίο ματς άσχετα από την εικόνα του αγώνα ή οι άλλοι ;

    Για τι αν έχουν δίκιο οι άλλοι ...

    16x1.06 κάνει 17.00

    26.00/17.00 βγάζει καλό κέρδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φωτη εδω θα παρω θεση. Οι αλλοι εχουν δικιο.
      Στο live βρισκεις arb ακομη και της ταξης του 80%.
      Αυτο σιγουρο , fixed .
      Αυτο που θυμαμαι ειναι οτι ολα αυτα τα ομορφα συμβαιναν σε κατι Μαροκο - Αλγεριες . Αυτο fixed .
      Mαζευαμε λεφτα αλλα μολις πατουσες '' αναληψη " δεν γινοταν . Κι αυτο fixed . :))




      Διαγραφή
    2. καταλαβαινω,

      δεν ξέρω αν αυτο γίνεται επίσης αν πάρεις τιμή πχ 26.00 με 99.6% επιστροφή

      Διαγραφή
    3. Αυτό μάλλον εξαρτάται από το ποσό που θα ποντάρεις. Αν ποντάρεις 10-20 ευρώ λέω ότι θα τα πάρεις χωρίς να είναι και fixad .
      Aν ποντάρεις 100 ευρώ λέω ότι έμπλεξες και μάλλον αυτό είναι fixed.

      :)

      Διαγραφή
  65. Κι άλλο ωραίο σενάριο.
    Πορτογαλία-Ελβετία. 1,65-3,90-6,00. Μάλιστα...
    Η Ελβετία γιατί να παραδώσει την πρωτιά του ομίλου? Δεν σφάξανε.
    Μπαράζ κύριε Κριστιάνο, μπαράζ. Δεν είναι ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Τραυματίστηκε ο Φελαινί, ήδη τραυματίας ο Πογκμπά, άρχισε να πέφτει ο άσσος της Λίβερπουλ. Τραυματίζεται ο Μανέ, ξανά μανά εκεί που ήμασταν. Ρε κερατάδες, άμα δεν νικήσετε το Σάββατο, θα φάμε τα μουστάκια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Τραυματίας ο Μοράτα, τραυματίας και ο Καντέ, κάποιος Κύπριος να πελεκήσει τον Αζάρ παρακαλώ, μπας και βάλουμε το κεφάλι μας κάτω από την γκιλοτίνα. Λονδρέζικο ντέρμπι το Σάββατο, ο θεός να το κάνει ντέρμπι, με το έκτρωμα της Κρίσταλ Πάλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Κι ένας δεύτερος Κύπριος να πελεκήσει τον Λουκάκου. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Σας πέρασε από το νου να μην κερδίσει απόψε η Ελλάδα?
    Οταν είδα το ένα μηδέν κάτι του άσσου, σκέφτηκα το αδιανόητο.
    Ακόμα και τώρα το 15,00 της ΔΕ μου φαίνεται προκλητικό.
    Να μην μιλήσω για τα διάφορα ασιατικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ναι, ευτυχώς, ο καλύτερος με διαφορά παίκτης της τελευταίας δεκαετίας πήρε την Αργεντινή από το χέρι και την οδηγεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Επρεπε να τα κάνει πάλι όλα μόνος του. Το Περού πάει στα μπαράζ και η Χιλή πάει σπίτι της.

    Η Πορτογαλία νίκησε και χάλασε το ωραίο παρολί μου, ενώ το Γιβραλτάρ έγινε πάλι σάκος του μποξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά η δυαδούλα σου!
      Και με 2 τριαρες.

      Διαγραφή
    2. Ναι, θλιβερό. Να τα βρίσκεις και να μην τα παίζεις.

      Ας μην ανοίξουμε το θέμα "φαβορί", γιατί θα ακουστούν αιρετικά πράγματα και θα αποβληθούμε από το αουτσάιντερ.

      Διαγραφή
    3. Οχι. Προστατεύεσαι από το νομικό τερτίπι ότι με 2 φαβορί σε δυάδα έχεις παίξει αουτσαιντερ.
      Εγώ κύριε τη δυάδα έπαιξα θα πεις. Η δυάδα δεν είναι φαβορί.

      Και αντί να μας κατηγορήσει για φαβοριτζηδες ο Μπαζ εγώ λέω να ανεβάσει τίποτα σε νέο θεμα γιατί έχουμε γεμίσει απαντήσεις εδώ και σε λίγο θα θέλουμε ευρετήριο. Άντε μπράβο!

      Διαγραφή
    4. Ωραίος ο Μπαζ, εμένα μου αρέσει που έχει εξαφανιστεί. Αφησε το καφενείο να το λειτουργήσουμε μόνοι μας. Φιάλες γκαζιού έχει πολλές η αποθήκη, το σακί με τον καφέ είναι μεγάλο, μπρίκια και φλυτζάνια πολλά, μια χαρά είμαστε.

      Αν βαριέται να γράψει νέο θέμα, του έχω έτοιμο "το εγκώμιο των φαβορί" που θα κάνει πάταγο. Το πιθανότερο είναι πως πλακώνεται με κάποια αρκούδα για τη χειμερινή σπηλιά του.

      Διαγραφή
    5. Δημήτρη αν έχεις έτοιμο το εγκώμιο των φαβορί γράψτε εδώ στα σχόλια γιατί δεν το βλέπω να αλλάζουμε θέμα.
      Είμαι στη δουλειά μπαίνω από το κινητό και για να πάω στο τελευταίο σχόλιο πονάει το δάχτυλο μου από την κύλιση και πάνε χαμένα και τα mbs.
      Άλλαξε θέμα Μπαζ , έλεος λυπήσου μας :)

      Διαγραφή
    6. Κάνω αίτημα στον Μπαζ.
      Γράφει ο Δημήτρης.

      Διαγραφή
    7. Σαν να το βλέπω μπροστά μου :

      Το εγκώμιο των φαβορί !!!

      :)

      Διαγραφή
  71. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Χαχαχα, ρε θεότρελοι, πού πάτε να με μπλέξετε ??????????????
    Αστειευόμουνα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μπαζ, ανέβασε νέο θέμα άμεσα.
    Ιδρωσαν οι παλάμες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πως ομορφαίνει ένα ανούσιο βράδυ.
      Περιμένω με ανυπομονησία :) :)

      Διαγραφή
  73. Ούτε νέο θέμα, ούτε εγκώμιο. Συνεχίζουμε.

    Στην εφημερίδα μου, τέσσερις εκφέρουν γνώμη για το ντέρμπι, και οι τέσσερις διπλό προτείνουν. Φτου σας ρε και σας είχα για αντικειμενικούς, σας έχει κάνει μάγια ο Ζοζέ. Και εμείς αγαπήσαμε, δεν κάναμε έτσι! Λοιπόν, αντικειμενικά όσο δεν πάει, 3-1 ή 3-2 θα λήξει. This is Anfield !!!

    Την Γουότφορντ σκέφτομαι 1Χ, αλλά το σκέφτονται και άλλοι μαζί μου και δεν μου αρέσει. Εβγαλα πιθανότητες με κάτι αλχημείες προχθές και προέκυψε ένα σετ 29-10-61. Δεν ξέρω, κάτι μου βρωμάει. Κι εγώ δεν βλέπω την Αρσεναλ να κερδίζει εύκολα, αλλά κάτι μου βρωμάει.

    Λίγο Κρίσταλ Πάλας σκεφτόμουν εδώ και μέρες, αλλά έπεσε η απόδοση πολύ, είχε φτάσει και 10,00 ο άσσος. Ε, τώρα, πώς να ποντάρεις στο 7,50 να αναστηθούν οι σάπιοι? Και με την Τότεναμ έχω ένα θέμα, αλλά δεν μπορώ φέτος να την ψυχολογήσω καθόλου. Διαρκώς μου ξεφεύγει.

    Γενικώς, ένα μεγαλοπρεπές νο μπετ για σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας την έκανε η Κρίσταλ Πάλας... Και τώρα αναρωτιέσαι, καλώς ή κακώς ενοχλήθηκες από την πτώση της απόδοσης ? Αλλη απάντηση θα δώσουν οι κυνηγοί αξίας, άλλη οι προβλεπτικοί παίκτες.

      Διαγραφή
    2. Να τη και η Γουότφορντ. Στις καθυστερήσεις.

      Διαγραφή
  74. Ημέρα πραγματικής ντροπής για την Μάντσεστερ, κακοποίηση του ποδοσφαίρου ξανά από τον Μουρίνιο, πλήρης ανικανότητα της Λίβερπουλ να βάλει ένα γαμημένο γκολ. Απογοήτευση σε όλα τα επίπεδα. Και φοβερά νεύρα. Εφυγε με τον πόντο ο αλήταρος. Μόνο αυτό μετράει τελικά. Ισοπαλίες με τους δυνατούς, τεσσάρες στους αδύναμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Καλημέρα.

    Σήμερα διάβασα ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο στα ελληνικά για τα xGoals. http://www.sport24.gr/Columns/longform/xgoals-h-epanastash-poy-allakse-to-podosfairo.4887473.html Πρέπει να διαβαστεί καλά από όσους ενδιαφέρονται για ποδοσφαιρικό στοίχημα. Κάποια δεδομένα βρίσκει κανείς εδώ, https://twitter.com/11tegen11?lang=el, από αυτόν τον καλό άνθρωπο. Προφανώς για αυτά τα στατιστικά δουλεύουν άνθρωποι και πατέντες, άρα πρέπει να πληρώσεις για να έχεις στη διάθεσή σου την πλήρη βάση δεδομένων. Η χρησιμότητά τους αυτονόητη.

    Μια μικρή αναδρομή στα της φετινής Πρέμιερ.

    Watford - Liverpool 3:3 6.44 4.21 1.56
    Southampton - Swansea 0:0 1.59 4.06 6.30
    Crystal Palace - Huddersfield 0:3 1.81 3.56 5.00
    Chelsea - Burnley 2:3 1.29 5.60 12.40
    Bournemouth - Watford 0:2 2.01 3.58 3.88
    Stoke City - Arsenal 1:0 4.28 3.78 1.87
    Manchester City - Everton 1:1 1.30 5.84 11.06
    Tottenham - Chelsea 1:2 2.15 3.39 3.71
    Crystal Palace - Swansea 0:2 2.07 3.38 4.01
    Tottenham - Burnley 1:1 1.22 7.57 15.15
    Southampton - Watford 0:2 1.69 3.91 5.48
    Stoke City - Manchester United 2:2 7.18 4.26 1.52
    Tottenham - Swansea 0:0 1.21 7.39 14.49
    Liverpool - Burnley 1:1 1.26 6.27 12.76
    Swansea - Watford 1:2 2.31 3.47 3.32
    Everton - Burnley 0:1 1.68 4.07 5.62
    Newcastle Utd - Liverpool 1:1 4.81 4.28 1.70
    Crystal Palace - Chelsea 2:1 7.61 4.47 1.48
    Watford - Arsenal 2:1 4.90 4.14 1.70

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Στοιχηματικές ζημιές κάνουν οι εξής ομάδες,
    Γουότφορντ εντός-εκτός έδρας
    Σουόνσι εκτός
    Μπέρνλι εκτός

    Στοιχηματικές ζημιές παθαίνουν οι εξής ομάδες,
    Τότεναμ εντός
    Λίβερπουλ εντός-εκτός
    Αρσεναλ εκτός

    Τις μεγαλύτερες αποδόσεις τις χάρισε η κόντρα της Τσέλσι.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Βγάζω αποδόσεις:

    Ό ΜΠΑΖ ΘΑ ΑΝΕΒΆΣΕΙ ΝΈΟ TOPIC
    ΑΥΤΌ ΤΟ Σ/Κ; Ναι ή Οχι;

    ΝΑΙ 3.00
    ΟΧΙ 1.30

    (ΓΚΑΝΙΟΤΑ 9%)

    ΠΟΝΤΆΡΕΤΕ ΤΏΡΑ!

    Μπαζ365

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάζομαι ότι όλοι εδώ είμαστε υπέρ του Αουτσάιντερ!

      Διαγραφή
    2. Τι μας λες ?
      max bet στο ΟΧΙ του 1,30 , ευκολακι ειναι αυτο :)) :)))

      Διαγραφή
  79. Δεν ξέρω τι θα γίνει με το ανοιχτό max bet που έχω στο 1,30 αλλά ένα 12αρι έσκασε χτες στα έγκατα της Αγγλίας :)
    Φαρνμπορο 2 @ 12,00 !!!!
    Με τη σφραγίδα του nklaps φυσικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή