23 Φεβ 2018

"μουλάρι ο Αστραχάν"




Φάγατε πακέτο με τον «Μπάμπη τον πακέτο».  Το άφησα λίγο παραπάνω, το παράκανα είναι αλήθεια, αλλά δεν χάσαμε και τίποτα. Κάτι αγωνιστικές που δεν βρίσκεις πάτημα ,πέρασαν έτσι δίχως λόγο.

Διακρίνω και στους θαμώνες του καφενείου μια απαισιοδοξία σε σχέση με τον δρόμο των αουτσάιντερ. «δεν πάνε καλά» τους ακούς να μουρμουρίζουν. – ρε παναθεμά σας, είπαμε πότε πως το αουτσάιντερ είναι δρόμος στρωμένος, με ροδοπέταλα;

Είναι δυνατόν να φωνάζουμε για την δυσκολία του στοιχήματος και να πιστεύουμε πως τα αουτσάιντερ δεν θα είναι μέρος αυτής της δυσκολίας; Έχουμε πει όμως πως το αουτσαιντερ θέλει γέρο στομάχι, υπομονή και επιμονή και προπαντός πίστη πως είσαι στον σωστό δρόμο.

Αν σε πλανέψουν οι σειρήνες των φαβορί – μας τον έκλασες. Αν ψάχνεις κάπου να πιαστείς και πας για τα φαβορί – μας τον έκλασες έπεισες. Αν χάσεις την πίστη σου στα αουτσάιντερ και σε ότι αυτά πρεσβεύουν, άλλαξε άθλημα, μας τον έχεις ήδη κλάσει.

Είχα και δω τον πακέτο μέρες πολλές και τα βλέπαμε και ζωντανά, με ζάλισε – «ρε παίξε τίποτα μου έλεγε.» ρε πακέτε επειδή είναι ζωντανό θα βαράμε στο ψαχνό του απαντούσα, αλλά αυτός χαμπάρι – «παίξε φαβορί να κερδίσει 2,62 στο 82‘.

Ρε, θα γελάνε οι εταιρίες με μας του λέω, όχι φυλακή θα πάμε με τέτοια θα μας κλείσουν τον λογαριασμό για αφέλεια. Τρόμαξα να γλυτώσω από δαύτον – ευτυχώς ήρθε ένας χαβαλετζής και του είπε να πάνε να τους μαδήσουν από το ΚΙΝΟ – και ο πακέτος τον πίστεψε. Αγνοούνται ακόμα…

Στις Αγγλιδούλες τώρα, οδεύουμε προς την τελική ευθεία για φέτος που σημαίνει πως αν έχει γύρει η πλάστιγγα, είτε προς την μια μεριά, είτε προς την άλλη δύσκολα θα αλλάξει – γι αυτό μην δω κανέναν ζωσμένο με εκρηκτικά, τωρα στα τελειώματα και γυρεύει εκδίκηση – τα μούτρα του θα φάει με πάταγο.

Νοτς Κάουντι (1,92)– Στιβενέιτζ (3,86) – η Νοτς δυσκολεύεται να νικήσει τον τελευταίο καιρό – μιλάμε δηλαδή για ένα φαβορί της πλάκας – η άλλη μπορεί; Αλλά και αν μπορεί - σε ποια τιμή; Και μπορεί και δεν μπορεί. Ίσως ξεμπουκώσει τώρα με την τεσσάρα που έριξε στην Γέοβιλ. Σίγα τον πολυέλαιο, την Γέοβιλ θα μου πείτε. Δεν διαφωνώ, αλλά η τεσσάρα είναι τεσσάρα.

Εδώ όμως οι μπουκ κάτι είδαν και προσγείωσαν τους λοξούς που λοξοκοίταζαν την Στιβενέιτζ. Όταν το 5,22 γίνεται 3,97, αρχίζεις και βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι. 4,45 φωνάζει ένας γκισές αμφιβόλου ποιότητας…

Να του το παίξω λες και μετά να με βάλει στο μάτι. ή να με αρχίσει στα παλαβά – είχαμε ξεχάσει να αλλάξουμε την ταμπέλα κύριε – 4,00 τελικά αγοράσατε. Και όταν τραβάς πάλι για τον γκισέ τους να σου λένε – κλείσανε τα στοιχήματα για σήμερα…

Η διαφορά του αουτσάιντερ είναι, πως θέλουμε αυτοί που μας παρακολουθούν, να διαλέγουν μόνοι τους την απόδοση που τους συμφέρει – να βρεις το σημείο είναι το εύκολο.

Από σημεία «σημεία και τέρατα», αλλά η χασούρα δεν αλλάζει από τα σωστά ή τα λάθος σημεία μόνο…

Περί απόδοσης ουδείς λόγος…

Να το χέσω το σημείο όταν εγώ 8 στις δέκα φόρες δεν θα παίξω Στιβενέιτζ μετά από τέτοια πτώση. Αν τα παίζω δεν είμαι σε θέση να δίνω σημεία απλά…

Λούτον (1,67) – Τσέλτεναμ (4,66) – ρε γκισέ τώρα που δείχνει να στρώνει η Λούτον και έρχεται η άλλη ταλαιπωρημένη με δυο νίκες σε μια ντουζίνα παιχνίδια – τι μας δίνεις εδώ; « δεν υποχρεώνουμε κανέναν να παίξει, πολύ ενοχλητικός είστε κύριε» α να μου χαθείς γκισέ.

Γουόλσολ (4,74) – Μπλάκμπερν (1,74)– να περάσει αέρας όσο αποτυπώνει η τιμή του διπλού δεν το βλέπω. Με την εικόνα της Γουόλσολ εντός, είναι τσιμπημένο το 5,25. Ο άλλος γκισές δίνει 4,20 – θα συναγωνίζεται τον ΟΠΑΠ…

«Έχουμε και αλλά καλούδια φωνάζουν οι γκισέδες. – οι μελλοθάνατοι σαν χαιρετούν»

Υ.Γ.1 κάτι για τα αγγλικά αουτσάιντερ, ίσως βγει μεσοβδόμαδα.

Υ.Γ.2 για οσους δεν τον προλαβαν - "ο Μπάμπης ο πακέτος"











16 σχόλια:

  1. Αυτο ειναι :)
    Ξεκουραστηκε το δαχτυλο μου.
    Μπραβο Μπαζ και thanks..

    :)
    Παω να διαβασω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα. Γλιτωσαμε τον αντιχειρα.

    Μια και σε πετυχα Μπαζ και αν εχεις χρονο κανε μου μια αναλυση απο τις γνωστές σου στο Πλιμουθ - Μπραντφορντ. Και όποιος αλλος φιλος θελει εννοειται.

    Μην παρεξηγηθώ. Το ματς (τουλάχιστον με τις τρέχουσες αποδόσεις) ειναι ενα μεγάλο no bet απο εδω μεχρι το Πλιμουθ. Γιατι ομως το βαζω.

    Γιατι εχει ενδιαφερον σαν συλλογιστική. Γιατι νομιζω συγκρουονται η λογική των αριθμών με το ένστικτο του παίκτη. Γι αυτο ειναι no bet.

    Δεν παιζουμε. Αλλα θεωρητικα, αν επρεπε να παμε καπου, βάζοντας μονο ενα Ευρω, που θα θελαμε να παμε;

    Σαν ερώτηση το θετω.

    Ο Πακετος εννοειται δεν θα επαιζε εδω. Για μια και μοναδική φορα θα συμφωνούσε μαζι μας σε no bet!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λιγο προχειρα και σβελτα απο τη δουλεια....
      Θα απαντησω με μια φραση μονο : Εδω δεν παιρνει θεση ο μπουκ και δεν μπλεκει ουτε ο ιδιος γιατι να μπλεξω εγω ?
      Αλλιως : Παρε μπουκ ξεκαθαρη θεση και δειξε μου πθο ειναι το φαβορι κατ εσε να δω κιωεγω τι θα κανω με το αουτσαιντερ....
      Να πλησιασεις το γκισε να το παιξεις αυτο να γελαει μαζι σου μεχρι το Πασχα.... :) :)))

      Διαγραφή
    2. Αν μου κοβες το κεφαλι το 1ε θα το εβαζα στον ασο του 2,50!!!

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα, δεν πιάνεται από πουθενά αυτό το παιχνίδι. Η Νιούκαστλ μου άρεσε στο 3,75 και ήμουν έτοιμος να το τιμήσω αλλά μετά σκέφτηκα θα βάλει τουλάχιστον 2 γκολ; Γιατί η Μπόρνμουθ εκεί μέσα δύσκολα να μείνει στο 0 όσο χάλια και να είναι δύσκολα δεν θα βάλει ένα με τον τρόπο που παίζει. Κι απ' την άλλη οι ανθρακωρύχοι έχουν να βάλουν πάνω από ένα γκολ από τότε που είμασταν σκυμένοι πάνω απ' τη φάτνη και περιμέναμε τη γέννηση του Χριστούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα στην παρέα. Ρε Nklaps θα διώξεις τον κόσμο με τις σπαζοκεφαλιές που βάζεις.

    Στα πάνω της η Πλύμουθ, στα κάτω της η Μπράντφορντ - απλοικά άσσος. Αλλά εκτός η Μπράντφορντ είναι δυνατή, γι αυτό και αυτό το 2,50 στο άσσο. Εγώ ήθελα ένα 4 στο διπλό να το δω αλλίως. Ο άσσος δεν με ενδιαφέρει. Ούτε να το συζητήσει ο γκισές...

    Έχει όμως και πολύ Χ μέσα - για το ζωντανό εδώ θα είμαι εγώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ασος η Πλιμουθ .....
    Μαντεψαμε σωστα ...
    :)) :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αλλα δεν παίξαμε.
      Ορθως δεν παίξαμε. Και βασει Πρωτοκολλου ορθως.
      Χαιρομαι ομως που κέρδισαν οι αριθμοί ενάντια στο ένστικτο.

      Διαγραφή
  6. Εξελσιορ ???
    Ποια Εξελσιορ ???
    Αυτη που κερδισε 0-1 ???
    Ναι αλλα την πρωτη φορα εχασε !!!
    Ε ναι.
    Γι αυτο της δωσαμε και μια δευτερη ευκαιρια :)))
    Δευτερη ευκαιρια ?
    Σε ποια ?
    Στην Εξελσιορ ???
    Ποια Εξελσιορ ???
    :)
    :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιά Εξέλσιορ?
    Ποιά είναι αυτή η Εξέλσιορ?

    :))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα, μπράβο κι από δω Νικόλα!!!! Ευχαριστούμε γι ακόμα ένα tip. Εγώ προσωπικά από πέρυσι που σε ακολουθώ δεν θα τα έβρισκα μόνος μου τα περισσότερα απ' αυτά. Άντε να του πει η κυρά ξανά τίποτα για το στοίχημα. ΕΞΕΛΣΙΟΡ θα της λέει και θα τη στέλνει στην κουζίνα της........ λέμε εμείς εδώ τώρα, γιατί στην πραγματικότητα θα του λέει η κυρά "ποιά Εξέλσιορ; Έλα να συμμαζέψεις την αποθήκη που σε παρακαλάω απ' την 1η αγωνιστική" :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όσον αφορά την Αγγλία, με έβριζα χθες που δεν έπαιξα Νιούκαστλ αλλά στο τέλος είδα ότι το σκεπτικό μου ήταν σωστό και έπραξα σωστά. Γενικά κακή σεζόν για τα αουτσάιντερ στο νησί. Τουλάχιστον γι αυτά που κυνηγάμε εμείς με βάση τη φόρμα και τις αποδόσεις. Γιατί μπόμπες σκάνε αλλά είναι άκυρες όπως η χθεσινή της Μόρκαμ, 0-3 στο ημίχρονο και πόσα άλλα τέτοια φέτος άκυρα έχουν γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντωνη αν την επαιζες στο 2-0 θα σε ειχε πληρωσει προωρα λεβεντη μου ....:))

      Διαγραφή
  10. Εντάξει Νίκο, μας δουλεύεις άγρια, μου φαίνεται. Εξήγησέ μου πώς είναι δυνατόν να νιώθεις απογοητευμένος, όταν το sans voir επιδεικνύει τέτοια νούμερα. Χωρίς ίχνος αμφιβολίας, δηλώνω πως είσαι ο καλύτερος παίκτης που έχω γνωρίσει αυτά τα δέκα χρόνια που παίζω στοίχημα. Και εξακολουθεί να με τρελαίνει το γεγονός πως δεν βλέπεις τις ομάδες που παίζεις, παρά μόνο τους κάνεις αριθμητική ακτινογραφία. Με αυτή την ευστοχία και αυτές τις αποδόσεις θα έπρεπε να βγάζεις αυτή τη στιγμή πολύ καλά λεφτά. Με ισόποσο ποντάρισμα 50 ή 100 ευρώ ανά ματς θα έπρεπε να έχεις τώρα ένα κέρδος από 1500 έως 2500 ευρώ. Χαρίζεις στην οικογένεια υπέροχες καλοκαιρινές διακοπές και την κάνεις ευτυχισμένη. Ή τα βάζεις στην άκρη για του χρόνου με στόχο το διπλασιασμό τους. Μέχρι να σε λιμιτάρουν.

    Εξήγησέ μου επίσης γιατί στο προσωπικό σου παιχνίδι δεν περιορίζεσαι στα ματς που ανεβάζεις στο φόρουμ? Και με ποιά μεθοδολογία επιλέγεις τα ματς του sans voir? Είναι δηλαδή σύμπτωση που τα κερδισμένα δημοσιοποιούνται και τα χαμένα κρατιούνται στην αφάνεια? Αυτή τη στιγμή στη θέση σου, θα σταματούσα να παίζω. Αλλά εγώ είμαι εγώ και εσύ είσαι εσύ. Οπότε συνέχισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εμένα μου λέγανε πριν αρκετά χρόνια πως για κάποιον που παίζει λίγα ματς, μια προβλεπτική ικανότητα (roi με ισόποσο ποντάρισμα) στο 1,40 είναι εξαιρετική. Για κάποιον που παίζει πολλά ματς, επίσης εξαιρετικό το 1,20. Εδώ βλέπουμε ένα παίκτη που παίζει λίγα και έχει φτάσει το νούμερο στο 2,00!!! Ασύλληπτα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή