25 Φεβ 2018

"kash out or not"



Καλημέρα στην παρέα. Όλοι λεμέ πως το Cash out δεν προσφέρει και πολλά στον παίκτη. Αλλά πολλά πράγματα αλλάζουν από την θεωρία στην πράξη.

Χθες λοιπόν κάποιος λοξός έχει ρίξει τρία παιχνίδια με μ.ο. απόδοσης γύρω στο 5,00. Είμαστε στο 80 και τα δυο τα έχει πάρει ο διάβολος – το τρίτο είναι στο 0 – 1. Αν το αφήσει να πάει ως το τέλος και περάσει, παίρνει πέντε φορές τα λεφτά του και στα παπάρια του τα άλλα δυο.

Αν στραβώσει στο τέλος   θα βλέπει εφιάλτες το βράδυ αν δεν είναι μαθημένος στην χασούρα και των τριών.  Ο λεμές ο γκισές όμως που δεν χαρίζει, αλλά δανείζει του λέει – πάρε 3,50 και παράτα μας. 

Τι κάνει ο παίκτης; – που δεν τον λες και αιώνιο παίκτη. Θα βάλω και κουΐζ μπροστά.

Την ρουφιάνα την Στιβενέιτζ την είχε ο γκισές στο ζωντανό στο 4,00 μέχρι το 70. Θα μου πεις έχασε – τι φωνάζουμε τόσο καιρό για τις αποδόσεις…

«Κοίτα μην περάσεις από δω σήμερα μου λέει ο γκισές που έχει τα ντέρμπυ και αρχίσεις τα παλαβά σου και μου κανείς χαλάστρα…»

«φωνή βοώντος εν τη ερήμω» ρε δεν πα να λες, δεν πα να κλαις, ο αιωνίως παίκτης δεν αλλάζει.

Στην Αγγλία λοιπόν τα αουτσάιντερ μοιάζουν να έχω τον καιρό τους. Όχι βέβαια συγκεκριμένα καιρό, αλλάζουν με τον καιρό. Θυμάμαι μια χρονιά μέχρι τα Χριστούγεννα γεννούσαν τα αουτσάιντερ – έβγαιναν πολύ συχνά, κάθε αγωνιστική, κάθε δεύτερη έβγαιναν και δυο, τρία. Αουτσάιντερ που με μελέτη σε τραβούσαν στον γκισέ.

Μετά τα Χριστούγεννα έψαχνες με τα φανάρι για αουτσάιντερ. Την επόμενη χρονιά δεν έβρισκες αουτσάιντερ που να περνούσε στην αρχή της χρονιάς που να κτυπιόσουν κάτω. Ήρθε ο Γενάρης και για δες «άνθισαν» τα αουτσάιντερ – για κάνα δυο μήνες έβγαζαν ωραίες μυρωδιές.

Φέτος δεν είναι ο καιρός των αουτσάιντερ στην Αγγλία αν και μένουν δυο μήνες ακόμα.

Είχαμε πει όμως πως το 15/16 τα διπλά στην Αγ2 ήταν 35,5% όταν οι άσσοι ήταν μόλις 39. Την επόμενη χρονιά ήρθαν λίγο στα ίδια 33% τα διπλά και 40% οι άσσοι και φέτος μας πήρε ο διάβολος – 47% έναντι 29%.

Το 15/16 ήταν καλή χρονιά και για την Αγ1 αφού τα διπλά ήταν 32% έναντι 42% των άσσων – άμεσος μετά 44% - 27% και φέτος η γηπεδούχοι έχουν επικρατήσει 42% και οι φιλοξενούμενοι 31%.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να ξεφύγουμε ούτε εμείς από τους αριθμούς.

Αουτσάιντερ στην Αγγλία συνήθως είναι ο φιλοξενούμενος – του χρόνου θα είναι η χρονιά μας…

Κάνα παιχνίδι θα μας δώσεις λέει ο παπάρας – πάγαινε αλλού…

Υ.γ.1 για σχόλιο ξεκίνησε – άρθρο βγήκα. Θα το βγάλω μαζί με δημοσκόπηση. Δεν βλέπω άρθρα από Nklaps kai Fairply και ανησυχώ. Θα σας τιμωρήσω του χρόνου να γράφετε μόνο για φαβορί…

Υ.Γ.2 το παιχνίδι του κουίζ θα βγει μετά την ψηφοφορία .








40 σχόλια:

  1. Καλημέρα.

    Οποιος παίζει μονά στοιχήματα, πρέπει να μάθει να μην χρησιμοποιεί το cash out. Αν δεν αντέχει την ένταση των τελευταίων λεπτών, απλώς κλείνει τον υπολογιστή και πηγαίνει να δώσει φιλί στη γυναίκα, βρίσκει ευκαιρία για κατούρημα, φτιάχνει φρέσκο καφέ, χαζεύει τον ουρανό από το μπαλκόνι, κατεβαίνει στο ψιλικατζίδικο για τσιγάρα κτλ κτλ.

    Οποιος τώρα έχει παίξει ένα μεγάλο παρολί που δίνει καλά λεφτά, έχει πιάσει δεν ξέρω πόσα ματς και περιμένει να λήξει και το τελευταίο, καλά ξεμπερδέματα. Η λογική λέει πως όλες οι μέθοδοι και οι προσφορές του μπουκ είναι σχεδιασμένες για την προστασία του ιδίου και την εξαπάτηση του παίκτη. Αρα ούτε εκεί θεωρητικά δεν πρέπει να προεισπράξει ο παίκτης. Αν χαθεί το παρολί, κακό του κεφαλιού του, έπρεπε να το περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημητρη σου απαντάω εδώ στην ερωτηση που εθεσες στην προηγουμενη αναρτηση:

      Στο προσωπικο μου παιχνίδι παίζω και άλλα bets πέραν του sans voir. Κακώς; Κακώς. Γι αυτό είπα ότι "στην πράξη μπορει ξεφευγεις και να ενδιδεις και σε αμφιλεγομενης αξιας μπετ. Εκει μπορει να χαλασεις ο,τι με κοπο εχεις χτισει".

      Και γιατι ρε παλικάρι μου δεν παίζεις ΜΟΝΟ bet του sans voir?
      Γιατι ως νέος στο στοίχημα (παίζω μόνο 4 χρόνια και κάτι λιγους μηνες) εχω μεσα μου ακόμα κατι απο "Αιωνιο Παίκτη". Θα πάρει χρόνο να τον βγαλω τελειως απο το παιχνίδι μου. Αυτη ειναι η αληθεια. Εχω κανει προοδους, μην τα ισοπεδωνω όλα, αλλα δεν εχω φτασει ακόμα στο σημείο το προσωπικο μου παιχνίδι να είναι 5 bets το μηνα.

      Διαγραφή
  2. Καλημερα.

    To cash out or not?

    Δεν ειναι ευκολη η απαντηση. Παμε με δεδομένα

    1) Για να εισαγει μία Εταιρία κατι, εν προκειμένω το cash out, παει να πει ότι πιστευει ότι συμφερει την ιδια. Οχι τον παίκτη.

    2) Κανοντας cash out ξαναπερνάμε από τον γκισέ (αν δεν το εχετε καταλαβει). Αρα ξαναπληρώνουμε την γκανιότα. Αρα κερδίζουμε λιγότερο από ότι θα δικαιολογούσαν οι αποδοσεις των σημείων τη στιγμη του cash out. Σημειωστε το.

    3) Παμε ενα αλλο επιχειρημα, λιγο πιο δυσκολο ομως. Ψαχνω με τις μερες να βρω την καλύτερη απόδοση σε ενα σημείο. Μετα από επιμονη την βρίσκω στο 4.00. Εχω απορρίψει όλα τα 3.20 και 3.50 κυνηγώντας το υψηλο value. Και βρισκω με μεγαλη προσπαθεια το 4.00 που τελικά παίζω. Και ερχομαι τωρα στην εξελιξη του ματς στο cash out και κλεινω στο π.χ. 3.20 απεμπολώντας και το velue που πήρα και ακυρώνοντας όλη την μελέτη που εκανα pregame? Συκρίνεται το 4.00 με το 3,20? Οχι. Αρα, απώλεια.
    Βεβαια για να ειμαστε τίμιοι, δεν συγκρίνουμε
    το 4.00 με το 3.20,
    αλλα συνγκρινουμε
    το 4.00 με καποια αβεβαιότητα με το 3.20 με βεβαιότητα νίκης.
    Και για να κανουμε σοβαρή συγκριση και να αποφασισουμε αν συμφερει ή οχι το cash out τελικά, πρεπει να σχεδιασουμε ολοκληρο Πρωτόκολλο με προυποθεσεις και κριτηρια και ένα με μεγαλο αριθμό αγωνων. Μπλεξιμο δηλαδή.

    Η αισθηση μου όμως ειναι ότι το cash out δεν συμφερει γενικά. Αλλα το λεω σαν αισθηση.

    Που θα το έκανα το cash out:

    Α) σε ενα μεγαλο αρνητικό σερί οπότε θα σκεφτόμουν "ας πάρω τωρα μια νικη και ας ειναι και λιγο πετσοκομμενη" για ψυχολογικούς λόγους. Η Ψυχολογία είναι μερος του παιχνιδιού.

    Β) αν εχω τηλεοπτικη εικονα στο live και ενω η ομαδα "μου" προηγείται, βλεπω το γήπεδο να "κατηφορίζει" εναντίον μου, βλεπω την αντιπαλη ομαδα καλυτερη και την ισοφαριση ή την ηττα (κατα την κριση μου) αναπόφευκτη. Εκει κλείνω το στοιχημα με καθαρα ποδοσφαιρικά κριτήρια. Μπαλα βλεπουμε όλοι και βλεπουμε προς τα που πάει το πραγμα, αλλα πάντα με μια πιθανότητα να κανουμε λαθος.

    Στην ψηφοφορια δεν περιγραφονται αυτα γι αυτό και απαντω περιφραστικά:

    Στο δια ταυτα: Cash out γενικά όχι και αν ναι, μόνο σε ελάχιστες και επιλεγμενες περιπτώσεις και με συγκεκριμένες προυποθεσεις.

    Σας μπερδεψα

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα ,
    Δύσκολο το κασ αουτ και ακόμα δυσκολότερο σε παρολί.

    Πότε ενδείκνυται (για μένα) :
    1) Όταν το αουτσαιντερ προηγείται πάνω και δύο γκόλ και μετα το ημίχρονο (ειδικά σε μέγαλη απόδοση).
    2) Καλή σκέψη για κλείσιμο θα ήταν αν τα είχα και τα τρία στο 80 ( πολύ απίθανο σενάριο).

    Στο παραπανω σενάριο αν και τα δύο άλλα ήταν στο γκόλ απο το να κάτσουν ίσως το κλείσιμο θα ήταν καλή ιδέα. ( παράδοξο monty hall) ( στο ένα απο τα δύο θέλει πάλι σκέψη).

    Άν όμως τα έχει πάρει ο διάολος (τα άλλα δύο) όλα η τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημερες.........
    Ουαουυυυ :)))
    Δεσμευομαι να απαντησω αλλη στιγμη αναλυτικα..
    Τωρα μια φραση μονο : Οι προσφορες του κλεφτη ειναι ψευτικες και να τις κρατησει για τον εαυτο του , αμα ηθελα να παιξω για 5 θα επαιζα το 5 , παιζω 10 και θελω 10 , τα 5αρια να τα πουλησει αλλου....πιστεψα στο 10 και το παιξα pre game και τωρα που κερδιζω θα παρω 5 και θα φυγω ? Ειμαστε με τα καλα μας ? Κασαουτ μονο οταν κερδαω 2-0 και παλι αν βγω θα ριξω κατι κερματα στο Χ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο συγκεκριμενο που λεει ο Μπαζ , τρια ματς στο 80 , τα δυο χαμενα και το ενα 0-1 ΔΕΝ εχει κασαουτ , το αφηνεις μεχρι να σφυριξει !!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραιο το κας αουτ!!! Η δικη μου γνωμη λεει κας αουτ=διπλο στοιχημα σε διαρκεια επιτυχιων και ανεπιτυχων αποτελεσματων διπλη γκανιοτα επομενως διπλος κουβας.
    Εξαιρεση του κανονα τα παρολι τουλαχιστον 10 αποδοση και ανω εκει εχουμε να κανουμε καθαρα με ψυχολογια διοτι οι αποδοσεις αυτες σε κανουν να περιμενεις για να πληρωθεις και αν φερι πιν σε ενα δελτιο εχουν περασει τα τεσσερα ματς και χανεται το πεμπτο στις καθυστερησεις τοτε γιοκ υπνος το βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για σημερα για τους τολμηρους all in παοκ. Το 5αρι του διπλου το ξεχναμε περα του οτι το βλεπω δυσκολο δεν προκειται και να το πληρωθουμε και αυτο ειναι καρατσεκαρισμενο μου εχει συμβει 2 φορες τουλαχιστον.Δεν νομιζω να πιστευει κανεις οτι θα τελειωσει το παιχνιδι με νικη ολυμπιακου και οι αλητηριοι των εταιρειων φυσικα θα δωσουν μοναδα.
    Παιζει βεβαια και το χι ειμαι σε εναν προβληματισμο τωρα δεν ξερω και τι θα κανουν οι διαιτητες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να κάνουν Δημητρη; Ελλαδα. Σουπερ Λιγδα! Οχι απλα δεν τελειωσε το ματς. Ουτε καν αρχισε!

      Διαγραφή
  8. Να με συγχωράτε κύριε καφετζή αλλά δεν θα ψηφίσω και εξηγώ το γιατί. Δεν μπορώ απόλυτα να διαλέξω κάποια απ' τις επιλογές γιατί εξαρτάται την περίπτωση. Θεωρητικά είμαι κατά του cash out αλλά αν έχω εικόνα του αγώνα και φτάνει στο τέλος και βλέπω ότι κινδυνεύω να χάσω το ματσάκι υπάρχουν περιπτώσεις που τα παίρνω και φεύγω. Επίσης εξαρτάται απ' το αν πηγαίνω καλά στοιχηματικά τη συγκεκριμένη περίοδο η όχι. π.χ. αν έχω αρκετά αποτυχημένα πονταρίσματα και μειώνετε η κάβα μου μπορεί να κάνω cash out σε κάποιο παιχνίδι προκειμένου να ισιώσω λίγο. γενικά πάντως το πολύ στο 5% των παιχνιδιών που παίζω κάνω cash out.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα και καλό μήνα.

    Φέρτα δω, ψήφισε κάποιος στο ερώτημα, φέρτα δω γιατί έχουμε μείνει με τις κάλτσες. Βλέπω τις αποδόσεις στο κυριακάτικο Μπάρτσα-Ατλέτικο και δεν μου αρέσουν. Κοίταξα από περιέργεια όλα τα πρωταθλήματα της τελευταίας δεκαπενταετίας στην Ισπανία και πρόσεξα πως καμιά πρωταθλήτρια δεν πήρε τον τίτλο αήττητη. Και φέτος έχουμε μια αήττητη Μπαρτσελόνα, λίγο πιο γερασμένη, λίγο πιο χορτάτη, λίγο πιο γενικώς που υποδέχεται μια Ατλέτικο που μοιάζει να βρίσκεται στο αποκορύφωμα της φόρμας της, χωρίς τραυματίες και με τους επιθετικούς τους αφιονισμένους. Εντυπωσιακή επίσης και η απουσία διπλού εδώ και μια δεκαετία. Το σετ είναι 1,66-4,00-5,00. Δεν το λες και άδικο, ούτε όμως και δίκαιο.
    -Δηλαδή τί πιθανότητες θα έδινες?
    -40-30-30, δηλαδή 2,5-3,33-3,33.
    -Ρε μήπως είσαι Ατλέτικο?
    -Ημουν στους δύο τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ και αρρώστησα βαριά. -Ρε υπολόγισε αντικειμενικά και άσε τα δράματα.
    -Εντάξει, 50-30-20 σου αρέσει?
    -Καλύτερο είναι τώρα.
    -Αρα κάθομαι στα αυγά μου?
    -Τώρα μιλάς σωστά.
    -Μα το ένστικτο φωνάζει διπλό.
    -Αμα ακούς φωνές, να πας στο ψυχολόγο. Αντε μπράβο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eτσι ακριβως δεν τρωνε γκολ τα σκυλια του σιμεονε απο την μπαρτσα. Παμε για το χι και βλεπουμε...

      Διαγραφή
  10. Καλησπερα !!!

    Ωωωω , τι ειδαν τα ματια μου παραδιπλα :)
    Ξανα δευτερη ευκαιρια ?
    Δευτερη ευκαιρια reloaded ???
    Σε ποια ?
    Στη Γουαιτχωκ ?
    Ποια Γουαιτχωκ ?
    Ποια Γουαιτχωκ ?
    -Αυτη που πληρωνει το 2dnb 6,50 !!!
    :) :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα όλα για αναβολή πάνε, γίνεται χαμός στην Αγγλία με τον καιρό – τόσες πολλές αναβολές δεν θυμάμαι ποτέ. Δεν είχε και τίποτα που να άξιζε, αλλά λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημερα
    Λιβε - Νιουκαστλ
    στο 7,00 το Χι
    στο 15,00 το διπλο..

    Απο το Χι και τι διπλο τι να διαλεξω δεν μπορω ....:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα προσπαθήσω να δωσω μια βοήθεια
    Το ματς μοιαζει ενα 70-20-10.
    Προσωπικά θεωρώ τον ασο <70% αλλα το διπλο οχι >10, αλλα ας μείνουμε στο
    70-20-10.

    Αποδοσεις:
    15.00 το διπλο
    11.00 το DNB
    7.00 το Χ
    4.75 το Χ2

    Αν παιζαμε αυτο το ματς 100 φορες θα ειχαμε σε 100 πονταρίσματα:

    50 μιζες κέρδος στο 2
    30 μιζες κέρδος στο 2 DΝΒ
    42 μιζες κέρδος στο Χ2
    40 μιζες κερδος στο Χ.

    Εδω συγκρουονται και πρεπει να συνδυαστούν το μακροπρόθεσμο κερδος με το να κερδίσουμε σήμερα.

    Θες να παιξεις διπλο στο 15.00. Θα πάρεις ομως ενα τοσο μη ρεαλιστικό μπετ για να κερδισεις ποσο σε βαθος χρονου σε σχεση με τη διπλη ευκαιρία;
    Οποιος ισχυριστει οτι παίζοντας διπλη ευκαιρια, θα παρει ψιχουλα αν ερθει διπλο, απλα κοιταει το σήμερα μονο κσι οχι μακροπροθεσμσ.

    Τι εκανα εγω

    Βασει στατιστικής, αν γκελαρει η ομαδα μου η Λίβερπουλ, μάλλον στο Χ θα γκελαρει.

    Συνοψιζω: Για μενα εδω, το καλυτερο μπετ ειναι το Χ2 γιατι δεν στερείται αξιας σημαντικά σε σχεση με το διπλο και επιπλεον ειναι πολυ πιο ρεαλιστικο μπετ (30% vs 10%) σε σχεση με το ξερο διπλο.

    Δεύτερη επιλογή: ξερο Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αφοπλιστικη απαντηση , δεν εχω λογια...
      thanks Nick...

      Διαγραφή
    2. αποφασιζω στο παρα ενα.
      Πονταρισμα στο Χ και στο 2 με αναλογια 2/1.
      Αυτο.

      Διαγραφή
    3. Αυτο ειναι Διπλή Ευκαιρία.
      :)

      Διαγραφή
    4. κανονικο lost , τιποτα απολυτως η Νιουκαστλ.
      Πηγε να χασει φιλικα και ο κοσμος χειροκροτησε το Ραφα....

      Διαγραφή
  14. Ερωτημα

    Εχετε ενα σημείο του 40% στο 3.75
    Εχετε ενα σημείο του 20% στο 7.50
    Εχετε ενα σημείο του 10% στο 15.00
    Εχετε ενα σημείο του 5% στο 30.00

    Αν ήταν να διαλέξτε ενα για να παίξετε σημερα ποιο θα διαλέγατε και (κυριως) γιατι θα δισλεγατε καποιο συγκεκριμένα αφου ολα εχουν την ιδια αξια;

    Ολα εχουν το ιδιο value. Δεν αποδίδουν ολα ομως το ιδιο βραχυπροθεσμα. Δεν χρειαζεται να περιμένεις σε ολα το ιδιο για να διαπιστωσεις οτι η στρατηγική σου αποδίδει.

    Καλωσήρθατε στην εννοια "ρεαλιστικό value".

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκο αβλεπί το 3.75 , είναι ρεαλιστικό - διαχειρίσιμο.

      Διαγραφή
  15. Λεει πανω πανω. Καλιο πεντε και στο χερι παρα δεκα και καρτερι. Επομενως 3.75 στο χερι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σε οτι αφορα την ουσια του ζητηματος εφοσον ισχυει το ιδιο βαλιου θα βιαστουμε να πουμε οτι μακροπροθεσμα τα κερδη θα ειναι τα ιδια επομενως
    εχουμε καθαρα το θεμα ψυχολογιας ποτε θα γινεται η πληρωμη ανα τακτα διαστηματα η στη χασει και τη φεξει.

    ΛΑΘΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ.

    Εξηγουμαι.

    Η διακυμανση ποσοστου 15.00 σε περιπτωση ακολουθησει μια δυνατη γκινια
    τοτε μπορει να σε διαλυσει στην κυριολεξια.

    Σκονη και θρυψαλα χωρις κανενα ελεος.

    Το κεφαλαιο θα πρεπει να χωριστει σε πολλα διαθεσιμα κομματια για ψυχολογικους αλλα και για πρακτικους λογους.

    Μονα τα παιχνιδια και προχωραμε σε διευκρινησεις..

    Εχω 500 διαθεσιμα ευρα και κυνηγω σημεια του 3.75 θα τολμησω ας πουμε να το χωρισω σε 20 κομματια τολμηρο καπως αλλα μιλαμε για μεγαλο βαλιου και οκ και εχουμε για παραδειγμα.
    50 ματς σε ενα μηνα απο 25 =1250 τζιραρισμα

    Να πουμε ενα καλο πλεονεκτημα 15% και εχουμε 188 ευρα καθαρα στη τσεπα μηνιαιως.

    Αυτες οι ταρζανιες χωρισμα σε 20 και σε λιγοτερα που ισως τολμησουμε στο 3.75 δεν παιζουμε με την καμια σε ποσοστα 15.00 διοτι πολυ απλα σε αυτο το ποσοστο ενα συνεχομενο -18 ειναι απολυτως φυσιολογικο σε περιοδο γκινιας.

    Κατω απο τη βελεντζα και κλαμα στον επομενο τονο.

    Επομενως το καθε μπετ δεν μπορει να παιζεται 25 ευρω αλλα στα μισα τουλαχιστον, και εχουμεν και λεμε.

    15* 50 = 750 = Πλεονεκτημα 15% = 112 τα ευρα στην τσεπα.

    Ιδιο το βαλιου διαφορετικα τα ευρα.

    Στο δια ταυτα να απαντησω ευθεως οτι το ρεαλιστικο βαλιου του 3.75 δεν δεν θα το ελεγα ρεαλιστικο θα το ελεγα απλα μεγαλυτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ακριβως Λοχαγε Μαρκ.

    https://www.winnergambling.com/sports-betting-bingo/kelly-calculator/

    Ο Kelly Calculator μας λεει ότι για το bet του 3.75 με το 40%, το stake από μια συνολική κάβα 1000 Μονάδων, πρεπει να είναι 30 Μονάδες.

    Για το bet του 30.00 με το 5% πιθανότητες (ίδιο value) το stake είναι μόλις 2 Μονάδες!

    Η πιθανότητα επαλήθευσης εχει μεγαλυτερη σημασία από τη σημασία που εχει το value.

    Είναι αυτό που λεει συνεχεια ο fairplay:
    "Καλό είναι το μπετ, αλλα πρέπει και να βγεί".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλησπέρα σας, πολύ σκόνη και σήμερα τουλάχιστον εδώ στην Πάτρα, δεν μπορούμε να ανασάνουμε. Παρατήρησα ένα ματς και θέλω την γνώμη σας.
    Πρωτάθλημα Σερβίας, Μπάκα-Ραντνικ: 1,33-9 οι αποδόσεις. Δείτε βαθμολογία, 13η η γηπεδούχος με ρεκορ 1-0-2 μετά την επανεναρξη, 10η φιλοξενούμενη με ρεκόρ 1-2-0. Αν δεν συμβαίνει κάτι (πχ τραυματισμοί κλπ) εκτιμώ ότι δεν δικαιολογούνται τέτοιες αποδόσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικη παρατηρηση. Πολύ λογική.
      Βλεπουμε όμως ότι οι τιμές άνοιξαν στο 7.50 και πήγε 9.00 σε λιγη μολις ωρα. Και σε καποιους Μπουκ είναι και διψήφια η τιμή του διπλού.

      Πιθανό ειναι κάτι να συμβαίνει. Εδω χρειάζεται γνώση της Λίγκας μην εχουμε αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά θέματα. Τραυματίες απουσίες, παρασκήνιο κλπ Μην είναι δηλαδή όχι Σέρβικο, αλλά Χασαποσέρβικο το ματς.

      Πολύ σωστά όμως. Δεν είναι με τίποτα για 9.00 καθαρα αγωνιστικά.

      Διαγραφή
    2. Καλησπερα Γιωργο και σε ολη την παρεα..
      Αλλοπροσαλη λιγκα η Σερβια .
      Εξω απ τα δικα μας δεδομενα . Ασχοληθηκα καποια στιγμη παλιοτερα , ειδα ματς με ακομη μεγαλυτερο ανοιγμα στο σετ απ το σημερινο , εκανα αυτοψια αλλα ακρη δεν εβγαλα ....
      Το σιγουρο ειναι οτι εκει απαγορευεται δια ροπαλου να νικησει το φαβορι , διαιτησιες οχι προκλητικες , αλλα πονηρες , με τον τροπο τους οδηγουν το ματς στο επιθυμητο αποτελεσμα και ολα καλα......
      Δεν υπαρχουν απουσιες κλπ να εισαι σιγουρος γι αυτο και το 9αρι δεν στηριζεται σ αυτα που ψαχνουμε εμεις .
      Εγω θα εφευγα μακρια , αν σου κανει κλικ good luck ...!!!
      Aν εκανα με το ζορι μια προβλεψη θα ηταν ασος και under , και φυσικα δεν ειναι προταση , νομιζω οτι ειναι κατανοητο το πως το λεω....... :)) η μπαλα οταν θελει κανει θαυματα απο μονη της :))

      Διαγραφή
    3. διορθωνω...
      απαγορευεται δια ροπαλου να νικησει το αουτσαιντερ.
      δαιμονας του τυπογραφειου... :))

      Διαγραφή
    4. Το πιασαμε :)
      Ασος και under 6,5 :))

      :))

      Διαγραφή
    5. 4-2 τελικο το σερβικο. Για να πω την αληθεια πληρωσα εναν καφε για να μαθω αυτό που έγραψε ο Μιχαλης παραπανω.....

      Διαγραφή
  19. Στην 365 πριν λίγο που μπηκα δεν το έχει πλέον το παιχνίδι όπως και κανένα από το πρωτάθλημα της Σερβίας. Δεν ξέρω τι έγινε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Γιωργο , εχεις δικιο....
      Εγω το κοιτουσα λιγο πριν και εγραφα και χαθηκε απο μπροστα μου !

      Διαγραφή
    2. Διαθεσιμη η Σερβια σε Stoiximan και Sportingbet που κοιταξα.
      Οπου μου εκανε εντυπωση το g/g της Παρτιζαν.
      Δειτε τα στατιστικά. Δεν ειν για 3.25.

      Διαγραφή
  20. καλησπερα σε ολους. Ακρινγκτον 5,25; Για μενα το διπλο επρεπε να ηταν στο 4. Οπότε έχω 30% περίπου ¨αέρα¨.Η διαφορά τους είναι ένας βαθμός, εντός η Λουτον έχει ρεκόρ 13-2-3, η φόρμα της γενικά είναι 2-3-1 ενώ εντός η φόρμα της είναι 4-1-1. Η φιλοξενούμενη έχει ρεκόρ εκτός 8-3-6, φόρμα γενική 5-1-0 και εκτός έδρας φόρμα 3-1-2. Πως το βλεπετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα Γιωργο.
      Δες λιγο σημερα τι εγινε στη Β Ολλανδιας απο αουτσαιντερ διπλα.
      Χαμος ....
      Η Ακρινγκτον ειναι καλη οντως.
      Δε θα σου πω παιξε η οχι αλλα θα σου δωσω ενα στοιχειο για να σε βοηθησω...
      Αυτη τη στιγμη που μιλαμε η Λουτον εχει 5 ματς αηττητη ( με 3 Χ βεβαια ) αλλα αν κοιταξεις οοολα τα ματς της σεζον θα δεις οτι εχει κανει δυο καλα θετικα σερι με 8 ματς αηττητη την καθε φορα.
      Τωρα εχει 5 , αρα θα λεγαμε οτι αντεχει ακομη...
      Η Ακρινγκτον το αουτσαιντερ μας μεσα στη σεζον αν δεις οοοολα τα ματς που εχει παιξει κανει μικρα θετικα σερι με 4 και 5 ματς αηττητη , ενω στα τελευταια 7 εχει καταγραψει το μεγαλυτερο θετικο της σερι....εχει υπερβει εαυτον.....δεν ειναι συνηθισμενη σε τετοια...
      Απ την αλλη η Λουτον ειναι συνηθισμενη....
      Αυτα τα δυο εχεις να ζυγισεις....
      Εσυ αποφασιζεις...
      Γνωμη μου ειναι οτι το ρισκο που θα παρεις μαλλον εινασι μικρο για το 5,25.
      Στο 6,00 θα παιζαμε μαζι εδω !!
      Για ριξε και μια ματια στην Τσεχια , στις 11/3 στις 16:00 παιζει Σλαβια Πραγας -Σιγμα Ολομοτς και το διπλο ειναι στο 8,00.
      Παιζει 2ος με 3ο και πληρωνει 8,00.

      Ειναι παρομοιο με την Ακρινγκτον αλλα με μια διαφορα...
      Στην Ακρινγκτον εχεις μικρο πλεονεκτημα...
      Στην Ολομουτς εχεις μεγαλο....
      Ποια κερδιζει , ποια χανει ουδεις ξερει .
      Θα το μαθουμε μετα τα ματς..... :)) :)

      Διαγραφή
    2. Ναι ρε fairplay! Χαμός έγινε στην Β' Ολλανδίας!
      :)

      Ειδατε πόσο υποκειμενικό ειναι το στοιχημα;
      Ναι Γιωργο ειναι καλή η Ακκριγκτον. Εγώ δεν την έχω για 25%, αλλα όποιος την έχει για 25%, καλώς παίζει 5.25. Πολύ καλώς.

      Εγω που την εχω για καπως μικρότερη πιθανόητα δεν την απορρίπτω. Θα τη δω στο λαιβ. Αν η Λούτον δεν βάλει νωρίς γκολ εδω, ισως μπλέξει.

      Το Τσεχικο ειναι 2ος - 3ος πραγματι Μιχαλη. Και η Σλαβια ειναι πολύ δυνατή εντός εδρας αλλα και το 8.00 ειναι μεγάλο.

      Τέλος να αναφερουμε και την Αντμίρα αυριο, που ειναι ενας άσος που εχει καλές πιθανότητες για την απόδοση του.

      :)

      Διαγραφή
    3. Αυτη την Ολομουτς την κοιταω απο δω , την κοιταω απο κει....τη βλεπω να χανει ....
      Μεγαλο το 8,00 ρε παιδι μου αλλα πως να βαλεις λεφτα σε ομαδα που ναι μεν πληρωνει παπαδες αλλα τη βλεπεις να χανει ?

      Διαγραφή