1 Ιουλ 2020

"Απολογισμός all time sans voir"



Το sans voir ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2016 και μετράει ήδη 4 σεζόν. 4 χρονιές. Έτσι, κάνοντας απολογισμό μία χρονιά με σχετικά λίγα ματς, κάποιος θα μπορούσε να πει ότι το δείγμα είναι μικρό και η τύχη μας ευνόησε. Τέσσερις χρονιές όμως δεν είναι εύκολο κάποιος να το ισχυριστεί αυτό.

Παίχτηκαν συνολικά 141 στοιχήματα. (64 τη σεζόν 2016/17, 35 τη σεζόν 2017/18, 23 τη σεζόν 2018/19 και 19 τη φετινή σεζόν 2019/20, αυτή με τον Κορωνοϊό).

Η μέση απόδοση των στοιχημάτων ήταν 8.61, που θα πει ότι ήταν πολύ δύσκολα στοιχήματα.

Από τα 141 bets πέρασαν τελικά τα 26 με μέση απόδοση 7.94. Είχαμε και 17 επιστροφές (void).

Hitrate 26/141 = 18.4%.

Άρα η μέση δίκαιη απόδοση των στοιχημάτων που παίξαμε ήταν 5.42 και (ξαναλέω) εμείς την αγοράσαμε στα 8.61 μέσο όρο. Χοντρικά, στοιχήματα του 5.50 μέσο όρο, τα παίξαμε στο 8.50 μέσο όρο. Να γιατί ζητάμε μεγάλο πλεονέκτημα.

 Παίχτηκαν 142 Μονάδες (ένα μπετ παίχτηκε με 2 Μονάδες) και επέστρεψαν 223.49 Μονάδες.

Profit 81.49 Μονάδες

Yield 57.3%

 Οι τιμές όλες είναι τετραετίας. Φυσικά θα θυμάστε ότι οι δύο πρώτες σεζόν κέρδισαν, η 3η έχασε πανηγυρικά και η 4η ήταν η καλύτερη σεζόν του sans voir. Λογικό είναι με τέτοιες αποδόσεις να υπάρχουν και τέτοιες διακυμάνσεις. Και κανείς δεν ξέρει τι ακολουθεί στην 5η σεζόν. Να είμαστε σαφείς.

 Από την άλλη δεν ξέρουμε καμία άλλη δημοσιευμένη σειρά με 141 στοιχήματα και μέσο όρο απόδοσης 8μισι+ να βγάζει yield 57%. Θα μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα, θα μπορούσαμε να πάμε και χειρότερα, αλλά πάντως (όπως λέμε με τον fairplay για να κάνουμε πλάκα), αφού το yield 4ετίας μας δεν είναι τριψήφιο, είμαστε δυστυχώς …για τα πανηγύρια!

 Επίσης δεν είναι όλες οι σεζόν ίδιες και η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει την 4η σεζόν μας έλειπε από την 1η σεζόν όπου (κατά την ταπεινή μας άποψη) παίχτηκαν πολλά αχρείαστα μπετ.

 Δεν ισχυριζόμαστε ότι βρήκαμε ένα τρόπο να κερδίζουμε στο στοίχημα. Είναι μεγάλη κουβέντα αυτή, γιατί το στοίχημα είναι κάτι δυναμικό, που συνεχώς αλλάζει, οι Εταιρίες γίνονται ολοένα και πιο δυνατές και ο όποιος τρόπος παιχνιδιού μπορεί να αποδειχθεί ξαφνικά ξεπερασμένος.

 Λέμε όμως ότι παίζοντας στοιχήματα με κριτήρια sans voir, σεβόμαστε πρώτα απ όλα τα λεφτά που ποντάρουμε και παίζουμε με όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες για εμάς. Το αποτέλεσμα τώρα είναι κάτι που το βλέπουμε σεζόν με τη σεζόν.

 Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε

Nklaps - Fairplay


45 σχόλια:

  1. Πολλά συγχαρητήρια για τα νούμερα της τετραετίας. Πολλά συγχαρητήρια για τη συνεργασία σας. Πολλά συγχαρητήρια για το κείμενο. Δυό τρεις κουβέντες θέλω να πω με αφορμή τα παραπάνω.

    Καταρχήν και ίσως το σημαντικότερο, τα στοιχήματα ήταν όχι απλά πολύ δύσκολα, αλλά σχεδόν αποστολές αυτοκτονίας. Πες στον μέσο παίκτη να παίξει (όχι αραιά και που) απόδοση 8,50 αλλά σταθερά και απαρεκλίτως. Θα καλέσει την αστυνομία, την πυροσβεστική, την αντιτρομοκρατική και όλα τα σώματα στρατού για να σε συλλάβουν. Κι αν δεν σε χώσουν χωρίς δίκη στο πιο υγρό μπουντρούμι, θα σε αλυσοδέσουν σίγουρα στον πιο σκοτεινό θάλαμο του ψυχιατρείου.

    Κατά δεύτερον, τα στοιχήματα μοιάζουν λίγα αλλά δεν είναι καθόλου λίγα. Είχα πει παλιότερα με μια δόση υπερβολής πως με 30 στοιχήματα τη σεζόν μπορείς να κάνεις τρομερή δουλειά. Να που εσείς είστε η ζωντανή απόδειξη. Και δεν είχα καθόλου εσάς υπόψιν μου τότε. Το είχα πει στον Silver που έπαιζε διπλές ευκαιρίες σαν και μένα. Γιατί οι περισσότεροι και όχι μόνο εγώ παίζουμε πολυ περισσότερα στοιχήματα. Για να παίξεις ελάχιστα στοιχήματα, απαιτούνται δύο ικανότητες. Πρώτη είναι η εγκράτεια και δεύτερη η στοιχηματική φιλοσοφία. Και μάλλον τα έγραψα με ανάποδη σειρά, καθώς εδώ δεν είναι η αρετή που προσδιορίζει τη μέθοδο, αλλά η μέθοδος που επιβάλλει την αρετή. Αρα ξανά μπράβο στην αναζήτηση πολύ μεγάλου πλεονεκτήματος που στριμώχνει τις ασιατικές στρατιές του μπουκ σε στενά περάσματα και στενούς κόλπους και τις αποδυναμώνει. Το θεωρητικό πλεονέκτημα τετραετίας που είχαν τα στοιχήματά σας ήταν άνω του 50%, όταν διαβάζεις καθημερινά στο στοιχηματικό τύπο για πλεονεκτήματα 5 και 10% που αρκούν και περισσεύουν. Μπορεί να αποδίδουν κι αυτά, αλλά απαιτούν προφανώς μεγάλο πλήθος στοιχημάτων για να οδηγήσουν σε στοιχειώδη κερδοφορία. Αλλά αν το καλοσκεφτείς, είναι πιο πιθανό να λαθεύεις ισχυριζόμενος πως το 2,20 έπρεπε να είναι 2,00. Και πιο πιθανό να έχεις δίκιο όταν ισχυρίζεσαι πως το 10,00 θα έπρεπε να είναι 6,00.

    Τρίτο και τελευταίο, είναι μοναδική η συνεργασία σας και εξαιρετικά ασυνήθιστη. Το στοίχημα είναι πολύ εγωιστικό άθλημα και δύσκολα μπορείς να συνεργαστείς, πόσο μάλλον να ποντάρεις λεφτά με απόλυτη σύμπνοια. Δεν είναι όπως τα ομαδικά δελτία στα πρακτορεία, όπου συνήθως ένας τα φτιάχνει και όποιος γουστάρει συμμετέχει. Ή τα ομαδικά που όλοι δίνουν σημεία, αλλά παίζονται με ζητούμενα. Εύχομαι οι επιτυχίες σας να συνεχιστούν και την επόμενη χρονιά. Εχετε πλέον εμπειρία και από καλές και από κακές σεζόν, οπότε τίποτα δεν μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα ή δυσάρεστα και να χάσετε τον προσανατολισμό σας. Και πάλι μπράβο.

    Υ.Γ. Νίκο και Μιχάλη, περιμένω και την τετραετία της διπλής ευκαιρίας. Οποτε μπορέσετε. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξαιρετικό το κείμενο του Δημήτρη, που αποπνέει βαθιά γνώση του στοιχήματος.

      Μου άρεσε πολύ το:
      "είναι πιο πιθανό να λαθεύεις ισχυριζόμενος πως το 2,20 έπρεπε να είναι 2,00. Και πιο πιθανό να έχεις δίκιο όταν ισχυρίζεσαι πως το 10,00 θα έπρεπε να είναι 6,00".
      Αυτή είναι η φιλοσοφία μας.

      Εγκράτεια, στοιχηματική φιλοσοφία, ομαδική δουλειά σε ενα κατά τα άλλα εγωιστικό άθλημα.
      Τα είπε όλα. Τον ευχαριστούμε για τα καλά λόγια.

      Την αξία της Διπλής Ευκαιρίας μπορούμε να τη δούμε για τις 3 τελευταίες σεζόν. Δυστυχως στην πρώτη σεζόν "δεν μου έκοψε" να βάζω τις τιμές των αποδόσεων δίπλα σε κάθε ματς. Η (αναδρομική) αναζήτηση μέσω betexplorer μπορεί ίσως να γίνει. Θα το δω.

      Προσωπικα πιστεύω ότι οι Εταιρίες φυλάνε τα νώτα τους πολύ περισσότερο στη Διπλή Ευκαιρία του αουτσάιντερ παρά στα καθαρά σημεια ή στο DNB.
      Θα σου το πω σχηματικά: βλεπεις ενα καθαρό διπλό 10.50, βλεπεις το draw no bet 8,50 και μετα βλεπεις και τη διπλή ευκαιρία 3.40 και στο μυαλό σου σου έρχεται αυθόρμητα το "τί μας λες;"

      Η Διπλή Ευκαιρία εχει πολύ μεγάλη αξία σε τιμές πάνω του 7.00-7.50 κατα την ταπεινη μου γνώμη. Εκει την παίζεις μόνη της και δεν σε νοιάζει αν έρθει νίκη του αουτσάιντερ που θα σημάνει ότι έχασες μεγαλύτερη απόδοση αν έπαιζες την καθαρή νικη ή DNB.

      Επειδή εχω τη φετινη σεζόν πρόχειρη (19 ματς):
      αν έπαιζες όλα καθαρα σημεία, θα ειχες κέρδος (profit) 43 Μονάδες.
      Ολα DNB: κέρδος 40 Μονάδες.
      Ολα διπλές ευκαιρίες: 21 Μονάδες.

      Καταλαβες που το πάω;
      σου χρωστάω ομως την τριετία έστω για να εχουμε σαφεστερη εικόνα.

      Και παλι ευχαριστουμε για τα καλά λόγια.

      Διαγραφή
  2. Ο sid εδω παραπανω εχει δώσει ρεσιτάλ ατάκας και στοιχηματικης φιλοσοφίας μαζί και ο καφετζής δεν τον εχει αρπάξει ακόμη να τον αλυσοδέσει αφηνοντας του ελευθερο μόνο το δεξί του χέρι ....:):)

    sid ...εκατο φορες να κανεις τη συγκριση μεταξυ καθαρου σημείου , dnb και διπλης ευκαιριας θα δεις οτι στις αποδοσεις που παίζουμε εμείς το καθαρό σημείο συμφέρει καλυτερα έναντι του dnb , και το dnb συμφερει καλυτερα έναντι της διπλης ευκαιρίας .
    Απλα με τη διπλη ευκαιρία κερδιζεις πιο συχνα και ισως ψυχολογικα να νοιωθεις καλύτερα .

    Για το sv θα πώ μόνο οτι αγοράστηκε το 5,42 στο 8,61 ....εφαρμοστηκε δηλαδη πλεονεκτημα 59% ...άρα ο ζυγιστής nklaps έκανε καλά τη δουλειά του και γλυτωνει για ακομη μια φορά τον απαγχονισμό ! :))
    Κατα τα άλλα ότι λένε τα ψυχρά νούμερα.

    Επισης , επειδη ασχολουμαι σχεδον 20 χρονια με το στοίχημα λεω οτι καθε φέτος ο μπουκ κανει λιγοτερα λάθη . Δινει καθε φετος ολο και λιγοτερα bet τύπου sans voir οπότε η εξευρεσή τους ειναι σα να ψαχνεις ψύλλους στα άχυρα .
    Εμεις θα πραγματοποιήσουμε και τη νεα σεζον την αναζήτηση αυτων των bet για να δούμε τί θα γινει ...

    Απο τους αναγνώστες του παραπάνω απολογισμου κάποιοι θα πουν ...άριστα !...άλλοι θα πουν ...Πολύ Καλά ! ....αλλοι θα πουν ...Μέτρια !

    Οτι θέλει ας πει ο καθένας ...εγώ θα πω οτι λεω όλη τη χρονιά ...Για τα πανηγύρια είμαστε ....:))

    Εντελώς όμως !!!

    :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσπάθεια τρίτη...

    fairplay ο Βούδας δεν πρόκειται να φύγει από τον καφενέ. Έλα τώρα να τον δεις - έχει αράξει στην γωνιά του και "χαζεύει" την θάλασσα. Έχει και ησυχία ο καφενές (ιδανικός για νιρβάνα) μόνο αν πλακώσει κόσμος μπορεί να μας μουντζώσει...

    Το sans voir το καμαρώνω γιατί το θεωρώ ξαδερφάκι του αουτσάιντερ. Στα μέρη του Βούδα λεν: "πως ο μαθητής που δεν βάζει σκοπό να ξεπεράσει τον δάσκαλο, προσβάλει τον ίδιο τον δάσκαλο!"

    Τα 4 χρόνια είναι υπεραρκετό δείγμα και τα λίγα παιχνίδια δεν βγάζουν λάθος συμπέρασμα, γιατί ακλουθούν συγκεκριμένη φιλοσοφία. Τα λίγα παιχνίδια είναι αντιεμπορικά, αλλά εδώ δεν μας απασχολεί αυτό.

    Μεγάλη κουβέντα τα εμπορικά σημεία στο στοίχημα...

    Εύχομαι στα παιδία να διατηρήσουν την όρεξη και το πάθος τους. Τα υπόλοιπα ακλουθούν...

    Θυμάμαι τις καλές εποχές στις Αγγλιδούλες - τότε που το Πάσχα άρχιζα να νοιώθω ένα κενό και ανυπομονούσα να έρθει ο Αύγουστος, έπαιζα 80 έως 100 ματς την χρόνια. Ωραία χρόνια αυτά!

    Καζακστάν λέει ο άλλος - Αμέρικαν μπαρ θα μου τον κάνουν τον καφενέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η Γκαραγκαντι απ το Καζακσταν κερδισε με 0164 και με παπαρούνα εναντίον της..

    βιαστικη ήταν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν τα προλαβαίναμε όλα και τα παίζαμε όλα, (Καζακσταν ολοτελα...) θα είχαμε τώρα δική μας εκπομπή.

      Από μία παπαρούνα ρε οι ομάδες. Μην κλέβεις.
      :)

      Διαγραφή
    2. Τζιμάρας μπετ; Βάλτε και σήμα; Δεν θα μου πάρετε τον Βούδα...

      Εσθονία: βροχή, ομπρέλες, Ταμεκα Ταρτου και στο ημίχρονο δίνει 5,00, και το έβρισκες 8,00 πριν σέντρας.

      Κράτα τον καφενέ Βούδα πάω για τα βουνά...

      Διαγραφή
  5. Μην ψάξετε αναδρομικά τίποτα, είναι κουραστικό. Πείτε μου της τριετίας τα νούμερα. Τζιμάρας μπετ τί σημαίνει ? Μιλάτε με γρίφους και ανησυχώ. Βάλτε και σήμα ? Ααααααααααα, τώρα κατάλαβα. Θέλετε να βγούμε στο ραδιόφωνο. Εσείς θα κουβεντιάζετε, εγώ θα βάζω μουσική. Καλό μου ακούγεται. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Μεταμεσονύχτια εκπομπή, να βγαίνει και ο Μπάμπης ο Πακέτος στο τηλέφωνο να καταριέται τη μοίρα του και να μας σκυλοβρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάνεις επισόδεια sid ...
      Της κακομοίρας γινεται στο viber ...:))
      Κανε μια προσπάθεια να μπεις ...να σε χωρισει η γυναίκα σου μαζί με μας ....:)) ...ετσι οπως το πας θα μεινεις ο μονος παντρεμένος ανάμεσα σε χωρισμένους ...

      :))


      :))

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα, αυτό μου έλειπε τώρα. Σαν το ανέκδοτο. Σκέφτηκα τις προάλλες να ζητήσω διαζύγιο, αλλά τα έβαλα κάτω, δικηγόροι, διατροφές, μετακομίσεις, ενοίκια και τελικά της είπα, καλά είμαστε κι έτσι.

      Για την εκπομπή βρήκα το σήμα.
      https://www.youtube.com/watch?v=UCfO9zClQ8I
      The Who-You better you bet.

      Διαγραφή
  6. Τα ματς των 3 τελευταιων σεζόν είναι 77.
    Αφαιρουμε ένα g/g που δεν εμπιπτει στην κατηγορία Χ2.
    76 λοιπόν.

    μ.ο. σέκος: 9.72
    μ.ο. DNB: 7.75
    μ.ο. αποδόσεων ΔΕ: 3.39

    Αρα με 3.39 μέσο όρο απόδοσης στις διπλές ευκαιρίες πάμε.

    76 ματς.
    Καθαρό σημείο: Επιστροφή 130.6U, Κερδος 54,6U yield 71,8%
    DNB: Επιστροφή 118,7U, Κέρδος 42,7U yield 56,1%
    DC: Επιστροφή 91,27U, Κερδος 15,27U, yield 20%

    Λίγο γρήγορα τα εβαλα. Ελπίζω να μην έκανα λάθος.

    Ρε αδερφέ, κερδίζει η Διπλή Ευκαιρία σε στοιχήματα με Κριτήρια sans voir, αλλα θέλεις να έχεις profit 15 αντί για 42 ή 54?

    Νομίζω ότι το "πάνω από 7.00-7.50" που έδωσα για να το παίξω ως αυτοτελές μπετ, ισχύει. Αλλο 7.00, άλλα 3.39 που ήταν ο μέσος όρος.

    Φέτος, μονο ΔΥΟ τετοιες διπλές ευκαιρίες (>7.50) είχαμε.
    Βίλεμ και Κρίσταλ Πάλας (8.00 και 8.50 αντιστοιχα).
    Μια χαρά παιζόταν η ΔΕ. Κέρδισαν και οι δύο ΔΕ.

    Δεν κερδίσαμε την Πάλας γιατί πήγαμε με DNB.
    Αλλα πάλι: η μέρα της Βίλεμ ήταν ανεκτίμητη ως αξία.

    Ελπίζω να βοήθησα λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αρα συμφερει πρωτα ο Κλαουδάτος , μετα το σέκος σημείο , μετα το dnb και τελος η διπλη ευκαιρία ....

    sid ....ετοιμασου απο Σεπτεβρη ...ξεχνάς οτι ήξερες μεχρι τώρα ....πας πλέον με σέκος σημεία εκτος αν το dnb πληρώνει ελάχιστα λιγοτερο απ το σέκος σημειο ....


    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει Μιχάλη, χωρίζω την κάβα μου στα δύο και ξεκινώ τα καθαρά σημεία στη μία και συνεχίζω τις διπλές ευκαιρίες στην άλλη. Μην ξεχνάτε όμως πως τα ματς που παίζω εγώ δεν ταυτίζονται με τα δικά σας. Και δεν επιλέγω επιστημονικά όπως εσείς, είμαι πιο προβλεπτικός και πιο προβλέψιμος από σας. Παίζω μόνο μεγάλες λίγκες και έχω κι εγώ τα κουσούρια μου. Τα γνωρίζετε, να μην τα ξαναγράφω. Επίσης δεν έχω flat stake.

      Διαγραφή
    2. Η ξερή ισοπαλια βγαζει Επιστροφή μόνο 81,7.
      Δεν συμφέρει σε ματς με κριτήρια sv.

      Εννοειται Δημητρη ότι τα stats μας ισχύουν μόνο για ματς με κριτήρια sv και με δεδομένα μόνο 3ετών.
      Στα άλλα ματς κάνεις όπως κρίνεις.

      Θυμίζω κριτήρια sv
      1) Φαβορί που χάνει λάδια
      2) Αουτσάιντερ που "βγάνει φωθιές" (επιστημονικά)
      3) Απόδοση εκτός τόπου και χρόνου

      3/3 κριτήρια παίζεις χθες.
      2/3 κριτήρια (Απόδοση σίγουρα μέσα) παίζεις, αλλα συνεκτιμάς και το πόσο μεγάλη είναι η απόδοση, ταχύτητα ανέμου, κατοικίδια του κάθε παίκτη, τί βρακί φοράνε οι τσιρλίντερ κλπ κλπ
      Κλασικό παράδειγμα η Σεαρα στη 2η σεζον. (11 αυτοί, 11 εμείς).

      Υπάρχουν και οι βοηθητικοί Κανόνες (Ισοβαθμία και 10+ ή ΔΕ >7.00) και καποια άλλα ("fairy") που τα παρατηρούμε.

      Διαγραφή
    3. Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι δεν είμαι τόσο καλός στα καθαρά σημεία όσο εσείς. Σας γράφω με απόλυτη ειλικρίνεια τί έπαιξα την τελευταία εβδομάδα για να δείτε τί εννοώ.

      Λεβάντε Ατλέτικο 1Χ 2,60 χαμένο.
      Τσέλσι-Σίτι 1Χ 2,02 κερδισμένο στον άσσο.
      Θέλτα-Μπάρτσα 1Χ 3,25 κερδισμένο στο Χ.
      Νοριτς-Μαντσεστερ 1 λάιβ 12,00 χαμένο.
      Νιούκαστλ-Σίτι 1 17,00 χαμένο.
      Μπράιτον-Μάντσεστερ 1Χ 2,37 χαμένο.
      Μπάρτσα-Ατλέτικο Χ2 2,15 κερδισμένο στο Χ.
      Σίτι-Λίβερπουλ Χ2 1,85 ?

      Θέλω να πω πως πολλά στοιχήματά μου, πάρα πολλά για την ακρίβεια, κερδίζονται στο Χ.

      Διαγραφή
    4. Πιο εμπορικός παίκτης δεν υπάρχει. Φέρνουν κέρδος κι αυτά τα ματς. Οταν παίζεις για χρόνια στον ΟΠΑΠ, μαθαίνεις να βγάζεις κι από τη μύγα ξύγκι. Στο διαδίκτυο απλοποιούνται κάποια πράγματα.

      Διαγραφή
    5. Αυτος που καταφέρνει να μη χάνει στο πρακτορειο του οπαπ στο διαδύκτιο κερδίζει λιγοτερο η περισσότερο ...

      Διαγραφή
    6. Συμφωνώ Μιχάλη. Το μοναδικό αλλά σοβαρότατο πρόβλημα που προκύπτει κατά τη μετάβαση από το πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο γκισέ του διαδικτύου είναι πως αρχίζεις να παίζεις πολύ συχνότερα από όσο έπαιζες, ποντάροντας επιπόλαια. Και μετά τρέχεις να διορθώσεις καταστάσεις σπαταλώντας χρόνο, ενέργεια και διάθεση.

      Διαγραφή
    7. Αυτο οντως μπορει να συμβεί...
      Γι αυτο υπάρχουν κανόνες ...
      Νηστεία και προσευχη αυτο σημαίνει ....να μην ενδίδεις στον πειρασμό ακόμη και οταν αυτος σου κλείνει το μάτι ...
      Αυτο ειναι που λεμε δεν ξοδευουμαι σφαιρες σε makakobet ...για να έχουμε οταν μας χρειαστουν ...

      Διαγραφή
  8. Ωπα κοιταξτε αυτό!

    Διπλα σε κάθε ματς, τα 3 τελευταια χρόνια (77 ματς), βαζω την εκτιμώμενη πιθανότητα επαλήθευσης, γιατί αυτή είναι η δουλειά του "Ζυγιστή", που λέει και ο ("Ανιχνευτής" fairplay).

    Παταω μέσο όρο αυτών των πιθανοτήτων και μου βγάζει 18.7%

    Από τα 77 ματς, τελικά πόσα πέρασαν;
    Τα 14!
    14/77 ήτοι...

    18.1%!

    Κουφάλα fairplay, αυτός είναι ζυγιστής!

    Συνεχίζω.

    Εμείς όμως αυτα τα 77 ματς τα πήραμε με μ.ο. απόδοσης 8.85 και όχι 5.52 που υπονοεί η εκιμώμενη πιθανότητα 18.1%.

    Να γιατί αγοράζουμε πολύ πάνω από την εκτιμώμενη πιθανότητα.
    Γιατι αν για 3 χρόνια ήμασταν γκαντέμηδες με μεγάλη δόση γκαντεμιάς και αντί για 14/77 γράφαμε... 9/77, θα ήμασταν απλά στα λεφτά μας. Στα λεφτα μας με ΑΘΛΙΑ ποσοστα επαληθευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω εχω διαπιστωμενα τον καλυτερο ζυγιστη αφου επιβιωσε του απαγχονισμού πολλάκις ...

      Εσυ δεν ξερω τι κανεις με τον ανιχνευτή σου ....θκόσ πρόβλημα!

      χαχαχα ...:))

      Αστεία , αστεία το ζύγισμα ήταν καραντί ....λίρα εκατό ...ήταν Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ !!!

      Μπράβο !!!

      Διαγραφή
  9. Αυτό με το hitrate και τη σχέση του με τη δίκαιη πιθανότητα δεν το έχω καταλάβει. Δεν τη χωράει ο νους μου τη συσχέτιση που κάνετε. Ενώ καταλαβαίνω τί εννοείτε, δεν το αντιλαμβάνομαι καθόλου. Ακούγεται παράδοξο αυτό που λέω, αλλά λέω την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε μεγάλο αριθμό αγώνων το ποσοστό επαλήθευσης προσεγγίζει το μέσο όρο των πιθανοτήτων επαλήθευσης των μεμονωμένων αγώνων.
      Δηλαδή ρε παιδί μου εάν έχεις χίλια ματς και η μέση πιθανότητα επαλήθευσης είναι 18% τότε όταν θα τρέξεις Αυτά τα χιλια ματς περιμένεις να σου επαληθευτούν 180 ματς συν-πλην. Σύν πλην.
      αν όλα τα ματς είχαν περίπου την ίδια πιθανότητα θα ήταν πιο σωστο αυτό το σκεπτικό.
      αλλά όταν παίζεις ματς με 12% και ματς με 25% υποχρεωτικά πας σε μέσο όρο.

      Διαγραφή
  10. Η αγορά τρελάθηκε. Σίτι-Λίβερπουλ 1,95-3,90-3,50. Εγώ νόμιζα πως το χθεσινό 2,00 της Σίτι σήμερα θα ανέβαινε. Αλλά τί ψάχνω να βρω ? Ψύλλους στα άχυρα. Προβλεπτικά μιλώντας, δεν χάνει η Λίβερπουλ απόψε. Για μένα οι πιθανότητες είναι απολύτως μοιρασμένες και πάλι. Το σωστό σετ είναι 3,00-3,00-3,00. Είμαι περίεργος να δω τί θα συμβεί. Λέω μαλακίες ή θα με δικαιώσει η εικόνα του ματς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πιθανότητες Playstation είναι 45-30-25.

      Λέω Playstation, γιατί το Playstation δεν λαμβάνει υποψιν ότι
      "το Πρωταθλημα τελειωσε" ή ότι
      "παιζουμε μονο για το γόητρο" ή ότι
      "η Λιβερπουλ ειναι μεθυσμενη πολιτεια", ή ότι
      "Πεπ εναντίον Κλοπ" ή ότι
      "τα γηπεδα του Κορωνοϊού είναι αδεια".

      Αμα βάλεις και όλες αυτές τις λεπτομερειες, ανάθεμα αν μπορείς να βγάλεις σετ πιθανοτήτων Δημητρη. Το αποφεύγεις το ποτηριον τούτον. Κανένα σετ. Και κανένα μπετ. Ομως δεν γίνεται η ομαδάρα Μαντσεστερ Σίτι να μην είναι φαβορί στην έδρα της.
      33-33-33 είναι σε ουδέτερη έδρα, όχι εδώ. Με τίποτα εδώ.

      Διαγραφή
    2. Όχι μόνο το αποφεύγεις, αλλά αποστρέφεις και το βλέμμα σου! 1,80 να μην χάσει η Λίβερπουλ - σιγά τον πολυέλαιο...

      Δεν διαφωνώ με τον Βούδα πως μια ομάδα πρωταθλήτρια με μια μόλις ήττα και 23 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο, την αδικούν οι αποδόσεις. Καθοριστικός παράγοντας γι αυτό πιστεύω είναι ο αντίπαλος, θα θέλει να αποδείξει πράγματα η Σιτι του Πεπε σήμερα κι ο γκισές βλέπει πως μπορεί.

      Γενικό είναι από τα παιχνίδια που μπορείς να τα χαίρεσαι ποδοσφαιρικά, μπλέκεις άσχημα όμως αν προσπαθείς να τα προσεγγίσεις και στοιχηματικά.

      Προβλεπτική ικανότητα έχεις, στοιχηματική παιδεία έχεις - μείνε μακριά από αυτά και θα τα πας μια χαρά...

      Α, και ετοιμάσου για τα εγκαίνια που θα έχουμε την πρώτη Αυγούστου.

      Διαγραφή
    3. 2,00 το ασιατικό της διπλής ευκαιρίας. Το διπλό αγγίζει το 4,00 !!!
      Ή θα βάλει αναπληρωματικούς ο Κλοπ, ή μιλάμε για μεγάλο λάθος.

      Διαγραφή
    4. Τίνος εγκαίνια έχουμε, ερημίτη ? Και τί πρέπει να κάνω ? Να βάλω κανά δίσκο από την Απω Ανατολή ? Ή να μεταφράσω το έπος του Γκιλγκαμές ?

      Διαγραφή
    5. Εγκαίνια του blog.
      Αναγέννηση και αναβάπτιση.

      Για το ματς της Λιβερπουλ, όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρων οι κότες!

      Για γούρι ρε Sid, όταν σκοράρει η Λίβερπουλ άφησε μόνο μία απάντηση εδώ.
      Την κάτωθι:

      κο-κο-κο!

      :)))))

      Διαγραφή
    6. Εγκαίνια του μπλογκ ? Κι αυτό στο οποίο γράφουμε τώρα, πώς λέγεται ???

      Ελπίζω να σκοράρει πολλές φορές η Λίβερπουλ. Γιατί αλλιώς θα γίνω ρεντίκολο. Προτιμώ το κι-κι-ρί-κου.

      Τραγική η Τότεναμ. Δεν περίμενα τέτοια χάλια. Χάθηκε καλό σημείο.

      Διαγραφή
    7. Απαπα, 3-0. Μιλάμε για ολική κατάρρευση. Συντριβή.

      Διαγραφή
    8. Εγκαίνια της συνέπειας του μπλόγκ!
      Το είπα ωμά.
      :)))

      Διαγραφή
    9. Κανονικά αυτά τα ξέρει ο καφετζής μόνο.
      Εμένα μου αρέσει το Welcome drink.

      Διαγραφή
  11. Απαράδεκτη η Λίβερπουλ στις επιστροφές της.
    Μοιάζει σαν να έχει η Σίτι διπλάσιους παίκτες.
    Αν δεν συνέλθουμε στο ημίχρονο, πάμε για συντριβή.
    Μία τα μεσάνυχτα εμφανίζομαι στα Παρατράγουδα.
    Στο Εξτρα Τσάνελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ σου κρατάω μία θέση στο viber. Αν θες να έρθεις να μπινελικώνεις για να ξεσπάσεις.
      Ψυχοθεραπεία όχι αστεία

      Διαγραφή
  12. Ντροπιαστική εμφάνιση. Αδιανόητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κουφάλα γκισέ τα πάντα εν σοφία εποίησες. Καληνυχτίζω, αύριο θα σου πω για εγκαίνια και τα συναφή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγινε ερημίτη. Αύριο θα είμαι καλύτερα. Τώρα υποφέρω.

      Διαγραφή
    2. Πας καλά ρε Δημήτρη? Πρωτάθλημα πήρες έλεος!
      δεν δικαιούνται να "αδειάσουν" οι παίκτες σου?

      Διαγραφή
    3. Πολύ με στενοχώρει αυτή η εμφάνιση, ειλικρινά. Μας κάνουν πλάκα. Δεν το καταλαβαίνω.

      Διαγραφή
    4. Να φανταστείς, θεωρούσα πως το φαβορί στο ματς έπρεπε να είναι η Λίβερπουλ. Αλλά δεν το έγραψα, γιατί θα με παίρνατε με τις πέτρες. Και δεν είναι η λάθος εκτίμηση, ούτε το στοίχημα. Σιγά τα λάχανα. Είναι το γαμώτο. Τί εικόνα είναι αυτή ????????????????? Ντροπή.

      Διαγραφή
  14. κλείσε την τηλεόραση Δημήτρη
    πορνό κατάντησε

    το ξέρω ρε
    αλλά είναι πάνω από τις ανθρώπινες δυνάμεις να σε χίλια τα εκατό συγκεντρωμένος
    κάποτε θα γίνει η στραβή

    ΑπάντησηΔιαγραφή