16 Αυγ 2021

"κλιματική αλλαγή και στοίχημα"

 


Σου βάζω και λίγο κλιματική αλλαγή στο τίτλο για να ψαρέψω κόσμο. Είναι της μόδας και η αιτία για πολλά νέα κακά.

Το άχρηστο δικό μας κράτος, που δεν έριξε ούτε έναν κουβά σε φωτιές για μέρες - σου πετάει μια κλιματική αλλαγή, την χρήζει υπεύθυνη και ξέρει πως έτσι θα τσιμπήσουν πολλά ντουγάνια.

Ποιος; -  το σωστό ερώτημα διαχρονικά - ποιος μιλάει για κλιματική αλλαγή; Αυτός που διαχειρίζεται την  πανδημία; Δυο φόρες υποψιασμένος αδελφέ...

Χθες πέρασα και από τον γκισέ - αγέρωχος ο πούστης, δεν τον αγγίζει τίποτα. Ήπιαμε και τον καφέ μας τα είπαμε και δώσαμε ραντεβού από Σεπτέμβριο για της πρώτες μάχες...

Αυτός είναι συνέχεια στην μάχη γι αυτό είναι ένα βήμα πιο μπροστά απ΄ όλους μας. Είπαμε πρέπει να μελετήσεις τον εχθρό για να έχεις τύχη στον πόλεμο. 

Αγ1 - Μπέρτον, Πόρτσμουθ, Σάντερλαντ και Γουίκομ ξεκίνησαν με δυο στα δυο. Ντόνκαστερ, Σριούσμπερι και Φλτίτγουντ δεν έχουν σταυρώσει ακόμα νίκη. Σάντερλαντ και Πόρτσμουθ τα δυο φαβορί σύμφωνα με τον γκισέ για άνοδο. Μαζί με την Σέφιλντ Γουεν. που είναι μακριά από τα γνώριμα εδάφη. 

Αγ2 - Φόρεστ Γκριν, Νορθάμπτον, Μάνσφιλντ και Στιβενέιτζ ξεκίνησαν με δυο νίκες σε ισάριθμα ματς. Σάλφορντ, Μάνσφιλντ και Μπράντφορντ η βαρύνουσα άποψη του γκισέ για τα φαβορί ανόδου. Μπρίστολ Ρόβερς, Όλνταμ και Γουόλσολ δεν πήραν τίποτα σε δυο ματς. 

Τσάμπιονσιπ - καμία ομάδα δεν έκανε το δυο στα δυο. Εδώ φαβορί έχει ο γάτος Φούλαμ και Γουέστ Μπρόμγουιτς. Νόττινχαμ και Πρέστον δεν έκαναν σεφτέ.

Τρίτη αγωνιστική αύριο, παρακολουθούμε, μαθαίνουμε. Ποιος έχασε; Από ποιον έχασε; Γιατί έχασε; Άξιζε να χάσει; Τώρα άμα βλέπεις επιφανειακά Σουίντον - Καρλάιλ 1-2 και νομίζεις πως είσαι έτοιμος για τα διαγωνίσματα του φθινοπώρου - σε βλέπω για λεύκες κόλλες να αμολάς...

Στην μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας ξεκίνησαν δυνατά Τσέλσι, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γουν. - ούτε ευκαιρία η Σίτι χθες με Τότεναμ και δίκαια έχασε. Μια Τότεναμ στημένη σωστά, αλλά μπροστά είχε ένα Σον, χωρίς ουσιαστικές βοήθειες. 

Τον Μόουρα δεν τον λογαριάζω, μπορεί να ήταν καλός, αλλά ασταθής. μπορεί να ξανακάνει καλό παιχνίδι στις γιορτές. 

Ρε Πεπ που κατάντησες; έχασες από δέκα παίκτες. Ο Ντέλε 'Αλι ζήτημα αν ακούμπησε δέκα φορές την μπάλα. Στο 30΄κατάλαβα πως παίζει. 

Τι να κάνει και ο μαύρος ο Κέιν τώρα; 

Υ.γ. Έχω δυο βίντεο να βάλω - το ένα είναι μια γεύση από τα γήπεδα της Αγ2, έτσι να πάρετε μια γεύση που κοντράρουμε τον γκισέ. Το μάτι του Θεού Ρα, εμείς πιστεύουμε πως ίσως εκεί κάτω να λαθεύει που και που. 

Τ΄ άλλο είναι σύνθημα που ελπίζω από το Φθινόπωρο να αντηχεί παντού για να φύγει αυτός ο τόσο επικίνδυνος άνθρωπος, που οι χαχόλοι ψήφισαν και αρκετοί συνεχίζουν να στηρίζουν. 







79 σχόλια:

  1. Κλιματική αλλαγή δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν. Είναι οι ίδιοι που έχουν πλημμυρίσει την υφήλιο με τρισεκατομμύρια συνθετικές μάσκες και πλαστικές συσκευασίες σελφ τεστ και εμβολίων ενάντια στον κορώνα. Αυτά τα μ....πανα κλαίνε και θρηνούν για τον πλανήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδιάφορες οι Αγγλιδούλες απόψε. Αδιάφορη και η δεύτερη αγωνιστική της Πρέμιερ. Γερμανικό σούπερ καπ σε λίγο για όποιον έχει όρεξη να δει λίγη μπάλα, αλλά κι εδώ οι αποδόσεις δεν αφήνουν περιθώρια. Οπότε ασχολούμαστε με την κλιματική αλλαγή και σήμερα, λιώσιμο των πάγων, καταστροφή του Αμαζονίου, λιγνίτες και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, διαστημικά σκουπίδια και αειφόρος ανάπτυξη, χασίσι και γ..ήσι επιστροφή στη φύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αδιαφορία γενικά. Τώρα έχει ένα κατεβατό από Ευρωπαϊκά παιχνίδια - Ούτε να τα παρακολουθήσεις δεν μπορείς.

    Ο καιρός δεν βοηθάει...

    Τα σημεία των καιρών αυτά κι αν δεν βοηθούν.

    Διόδια στον Όλυμπο οι Αυτιστικοί. Τσιφλίκι τους και τα βουνά και τα λαγκάδια. Ο Ραγιάς Αγρόν ηγόραζε...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκατσα και μελετησα bet explorer
    Το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι θελουμε ενα μηνα και κατι για να δουμε φως.
    Απανω που θα αρχισουν να στρωνουν οι ομαδες θα εχουμε την πρωτη διακοπη για εθνικες και φτου κι απ την αρχη ...
    Συνεχιζουμε την καλοκαιρινη ραστωνη μεχρι νεοτερας.
    Αγουρες και οι Αγγλιδουλες και χωρις ενδιαφερουσες αποδοσεις ...

    Να περνατε παντα καλα γιατι η ζωη ειναι μικρη :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μελέτησα λίγο την Πρέμιερ και σημείωσα σε στυλ Προπό τα εξής.

    Λίβερπουλ μπέρνλι νο μπετ
    Βίλα νιούκαστλ χ2
    Πάλας μπρέντφορντ χ2
    Λιντς εβερτον χ2
    Σίτι νόριτς νο μπετ
    Μπράιτον γουοτφορντ χ2
    Γουλβς τότεναμ νο μπετ
    Σαουθάμπτον μάντσεστερ χ2
    Αρσεναλ τσέλσι χ2
    Γουεστ χαμ λέστερ νο μπετ.

    Δεν είναι αγωνιστική για γηπεδούχους. Ετσι μου φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα. Το καφενείο έγινε και Προπό. Σριούσπερι και Όλνταμ δεν έχουν σταυρώσει βαθμό ακόμα, αλλά είναι νωρίς.

    Ξεκίνησε και η Ιταλία - Μουρινιο σήμερα - Ρόμα - Φιορεντίνα.

    Το δικό μας πάει από αναβολή σε αναβολή - Όλα μπουρδέλα ρε είναι ΄δω πέρα.

    Στ΄ άλλα τα ύποπτα και χειρότερα θα γίνουν όσο η πλειοψηφία ροχαλίζει με ανοικτά τα μάτια.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα, περιμένουμε να δούμε πού πηγαίνει το πράγμα. Υπάρχει τόση αδιαφάνεια σε αυτή την ιστορία που είναι αδύνατον να κρίνεις αντικειμενικά τί συμβαίνει. Θα μας κόψουν τη διασκέδαση λένε, αλλά όχι το σούπερ μάρκετ. Πάλι καλά, θα μας αφήσουν να τρώμε. Στη δουλειά όμως θα πρέπει να πληρώνουμε τα ράπιντ τέστ, γιατί τα σελφ τεστ οι αλήτες τώρα τα θεωρούν αναξιόπιστα. Και βέβαια όσοι έχουν εμβολιαστεί θα είναι απολύτως ελεύθεροι παντού, αρκεί κάθε εξάμηνο να επαναλαμβάνουν τις αναμνηστικές δόσεις τους. Αναμνηστικές, ακούστε επίθετο που βρήκαν. Εφ όρου ζωής, μέχρι τον τάφο. Και θα επανέλθουν και οι μάσκες. Για να γίνει η ζωή μας ένα ατέλειωτο καρναβάλι. Τον αρχικαρνάβαλο ψάχνουμε για να του δώσουμε την απόλυτη εξουσία. Ξεχάστε ό,τι ξέρατε.

    Να μιλήσουμε και για ποδόσφαιρο ? Ας μιλήσουμε. Χθες τζούφια πράγματα στο Νησί. Μια Χάντερσφιλντ μόνο έκανε κηδεία στην Σεφιλντ Γιουνάιτεντ που έχει σοβαρό πρόβλημα προσαρμογής στα νέα της χωράφια. Τέσσερα ματς τρεις ήττες. Στα υπόλοιπα η Λανς έκανε το διπλό στο Μονακό, το έδινε ο Μπατίρακας στην εφημερίδα, η Ντόρτμουντ έφαγε τα χαστούκια της στο Φράιμπουργκ και η Μπάρτσα κόλλησε στο Μπιλμπάο.

    Για τα σημερινά δεν έχω κάτι να πω. Βασικά, μόνο με την Πρέμιερ σκοπεύω να ασχοληθώ φέτος. Δεν έχω πολλά κουράγια για να απλώνω τραχανάδες. Ελπίζω να το τηρήσω. Πάντως χθες δεν είδα ούτε ένα ματς. Εριξα τα στοιχήματά μου και τα άφησα να τρέξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφησε βαθμούς ο τυχεράκιας στο Σαουθάμπτον, λίγο το β ημίχρονο είδα και δεν άξιζε κάτι παραπάνω η Μάντσεστερ. Ηταν κι ο σερ Τσίχλας στις κερκίδες αλλά έξυνε τη μύτη του με αυτά που έβλεπε. Εντάξει πήρε τον Βαράν για να διώξει τον καθυστερημένο τον Λίντελοφ, αλλά κατά τα άλλα μία από τα ίδια. Πέρσυ τους είχαν ξεφτιλίσει τους Αγίους με 9-0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα βρούμε τους ρυθμούς μας σιγά-σιγά, γιατί πρέπει να βγάλουμε λεφτά, οι κανόνες του στοιχήματος δεν αλλάζουν όσοι κορωνοιοί κι αν έρθουν. Το αφεντικό λέει πως δεν το πονάω το μαγαζί, αλλά τελικά στις παραλίες αυτός ξημεροβραδιάζεται μαζί με τους πελάτες του. Μόνος μου θα τραβήξω το κάρο και φέτος, άχαστο αυτό. Ζητήστε μου καμιά τηγανιά και θα σας φέρω το τηγάνι στο κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να τα λέμε όλα, τί να σου κάνει κι ο Αρτέτας όταν έχεις γεμίσει την ομάδα από το πανέρι. Κάτι ανύπαρκτοι όλη η ενδεκάδα της Αρσεναλ, για να πουλάνε χαλιά στη λαική. Τώρα να πας να μπλέξεις σε τέτοιο ματς, ούτε για πλάκα. Αμα θέλει τους ρίχνει 4 η Τσέλσι. Αμα θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα κεράσω τον εαυτό μου μια μπύρα αναμνηστική. Αναμνηστική ρε χαιβάνια. Εις ανάμνησιν των παλιών καλύτερων καιρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παίξε μπάλα ρε. Εδώ είμαι και ΄γω - στα ενδότερα. Και η Τότεναμ με ταμπούρι έκανε το δύο στα δύο.

    Να το κρατήσεις αυτό με την Πρέμιερ, θα σε παρακολουθώ.

    Και Λουκάκου σήμερα. Για να σε δούμε ρε Αρτέτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 0-1 με Λουκάκου. Άντε να το καθαρίσει η Τσέλσι να μεταφερθούμε στο Ουντινέζε - Γιουβέντους με Αλέγκρι και Ρονάλντο πάγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπήκε ο Ρονάλντος αλλαγή και το έβαλε στο 95΄ και του το έβγαλαν οφσάιντ. Αυτός, λέει δεν θέλησε να ξεκινήσει βασικός γιατί θέλει να πάρει μεταγραφή - που να πας ρε κακομοίρη;

    Στο μεταξύ σε άρθρο που απευθύνεται σε χαχόλους προσπαθούν να πείσουν πως η Σουηδία έκανε την χειρότερη επιλογή στην διαχείριση της πανδημίας. Λέμε για πληρωμένους "δολοφόνους" της γνώσης.

    5 Νεκρούς η Σουηδία ολόκληρο τον Αύγουστο - 300 η Ελλάδα του Κούλη με τους ειδικούς του. Εσύ, ρε ντουγάνη που τα διαβάζεις και το πιστεύεις δεν ντρέπεσαι; Θα επαναφέρουν το αποτελεσματικό μέτρο της μάσκας παντού λέει ο άλλος ο αρπάχτρας. Ρε καλά σας κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Περνάε έξω από Προ-Πο και ακούς κατάρες για Γιούβε, Πόρτο, Γιουνάιτεντ. Ξεκίνησαν τα πακέτα για τον Μπάμπη τον πακέτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα αρνί μας έφερε δώρο ο άτιμος ο γκισές - δώρο στον καφενέ. Είχε ένα χαμόγελο ο πούστης δολοφονικό. "Τέτοια αρχή ούτε εγώ, μου λέει δεν περίμενα."

      Άστο θα το περιποιηθούμε το Σαββατοκύριακο - τι να λεγα;





      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα από το σπίτι του λεπρού. Ρε αφεντικό, μου ζητάνε 2 ράπιντ τεστ την εβδομάδα για να έρχομαι να σερβίρω στα παιδιά. Δεν βγαίνει ο μήνας έτσι. Θέλω αύξηση ή να μου αφήνουν παραπάνω φιλοδώρημα οι πελάτες. Βρες τα με τα παιδιά κι πες μου. Το αρνί θα το πάρω σπίτι εγώ γιατί έρχονται μεγάλες πείνες. Να ναι καλά ο άνθρωπος.

      Διαγραφή
    3. Πέρα από την πλάκα, η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Στην Ευρώπη χτίζονται νέα εργοστάσια παραγωγής εμβολίων. Από πού προήλθε ο κορωνοιός ακόμα να μάθουμε. Είναι πολλοί μπλεγμένοι φαίνεται. Οι επιστήμονες που διαφωνούν με όσα συμβαίνουν λογοκρίνονται παγκοσμίως, ας είναι νομπελίστες, ας κατείχαν κορυφαίες θέσεις στο παρελθόν. Βασικές αρχές ιατρικής και φαρμακολογίας παραβιάζονται. Συνταγματικές ελευθερίες περιορίζονται χωρίς ορίζοντα λήξης. Η εμπιστοσύνη πλέον έχει χαθεί. Κι έχεις τον πρωθυπουργό να φωτογραφίζεται με το Great Reset του τρελού πάνω στο γραφείο του Μαξίμου. Ενα βιβλίο γεμάτο παρανοικές ιδέες. Φωτογραφίζεται ο Μητσοτάκης επίτηδες για να δείξει τη νομιμοφροσύνη του σε ποιούς ? ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ???

      Διαγραφή
  16. Κάποιοι διαμαρτύρονται. Εξω από το καφενείο η πολιτική. Εδώ παίζουμε στοίχημα. Εχετε δίκιο. Λιγκ Καπ απόψε, διαλέξτε μπόμπα και παίξτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λίγα λόγια για την Πρέμιερ αφού διάβασα την εφημερίδα μου και τα γνωστά αγγλικά σάιτ. Πολύ κακή αγωνιστική στοιχηματικά. Ψάχνω να χωθώ κάπου γιατί χρειαζόμαστε λεφτά αλλά οι αποδόσεις είναι εκνευριστικά σωστές. Η έτσι μου φαίνονται. Κυριαρχεί το Λίβερπουλ-Τσέλσι που αν δεν λήξει 3-2 όπως γουστάρω, θα λήξει ισοπαλία και όλοι θα δηλώνουν ικανοποιημένοι εκτός από εμένα. Ολοι ψωνίζουν ακριβά εκτός από τη Λίβερπουλ. Σε στυλ Προπό λοιπόν έχουμε και λέμε.

    Σίτι-Αρσεναλ. Νο μπετ. Εντελώς τραγικό ζευγάρι.
    Βίλα-Μπρέντφορντ. 1Χ. Δύσκολο να τα καταφέρει πάλι η νεοφώτιστη.
    Γουεστ Χαμ-Πάλας. Ασσος. Εγινε κι ο Βιειρά προπονητής...
    Μπράιτον-Εβερτον. Νο μπετ. Εδώ θέλουμε να ανέβει το διπλό μήπως και.
    Νιούκαστ-Σαουθάμπτον. Χ2. Πάει γυρεύοντας η Νιούκαστλ.
    Νόριτς-Λεστερ. Νο μπετ. Θα δυσκολευτεί φέτος η Λέστερ.
    Λίβερπουλ-Τσέλσι. Ισοπαλία. Πολύ καλή παράδοση η Τσέλσι.
    Μπέρνλι-Λιντς. Χ2. Ομως το περσινό 0-4 δεν μου αρέσει καθόλου.
    Τότεναμ-Γουότφορντ. Νο μπετ. Ασσος για φυλακισμένους.
    Γουλβς-Μάντσεστερ. Χ2. Φήμες για επιστροφή Ρονάλντο.

    Αηδία δηλαδή. Ασε μας ρε μπουκ να παίξουμε.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στην Τσάμπιονσιπ τρία ματς ξεχωρίζουν. Απλά τα πράγματα δηλαδή αν κάποιος θέλει να παίξει. Οι ισόβαθμες Φούλαμ-Στόουκ και Μίλγουολ-Μπλάκπουλ και η Πιτέρμπορο εντός με τη Γουέστ Μπρομ. Θα περιμένουμε τον ερημίτη και τη γλαφυρή πένα του για τα περαιτέρω.

    Στην Α Αγγλίας η ψόφια Τσάρλτον δίνεται μεγάλο φαβορί με τη ψόφια Κρου και τέλος. Η Β Αγγλίας διαγράφεται χωρίς πολλά πολλά.

    Δεν κάνουμε δουλειά έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλημέρα. Είσαστε όλοι καλά ? Μελέτησα λίγο και τα μεγάλα ευρωπαικά, Γαλλία Γερμανία Ολλανδία δεν μου μιλάνε καθόλου, στην Ισπανία όμως αναρωτιέμαι για δύο μεγάλα διπλά, Σοσιεδάδ-Λεβάντε και Ατλέτικο-Βιγιαρεάλ. Οι άσσοι είναι αδικαιολόγητα χαμηλά και η παράδοση ευνοεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Κριστιάνο λοιπόν επιστρέφει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Λύνονται τα χέρια του Σόλσκιερ στην επίθεση με τους γελοίους που είχε μπλέξει, Καβάνι και Ρονάλντο παππούδες βέβαια αλλά ξέρουν τουλάχιστον τα βασικά. Χοντραίνει η μάχη του τίτλου πλέον, μέχρι και οι εξωγήινοι θα βλέπουν Πρέμιερ φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η Λιβερπουλ παρακολουθεί τον χορό των εκατομμυρίων από απόσταση. Στη μεσαία γραμμή αναρωτιέμαι ποιούς μπορείς να εμπιστευτείς πέρα από τον Χέντερσον. Γυμνή μου μοιάζει η ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχασα τον Φαμπίνιο. Αλλά ένας τους να τραυματιστεί τί θα γίνει ?

      Διαγραφή
    2. Θα δούμε σήμερα τί θα γίνει στο Λίβερπουλ-Τσέλσι. Πολύ μεγάλο τεστ κυρίως για τη Λίβερπουλ. Η Τσέλσι ξέρουμε πως βρίσκεται σε διαρκή άνοδο. Ραντεβού το απόγευμα.

      Διαγραφή
  22. https://www.sport24.gr/opinions/o-tsarly/o-kristiano-ronalnto-gia-to-teleytaio-apotypoma-tis-mythikis-karieras-toy.9336715.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παρων αλλα οχι ετοιμοπολεμος ...

    Μελεταμε τις ομαδες να δουμε κατα που παει η δουλειά .

    Να περνατε παντα καλα γιατι η ζωη ειναι μικρή :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν είναι ακόμα καιρός για στοίχημα. Ο Αρτέτας μας τελείωσε νωρίς. Καφεδάκια θα κεράσω το απόγευμα για το ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σκατά. Την Εβερτον είχα σταμπάρει αλλά δεν την έπαιξα, ήθελα να ανέβει λίγο η απόδοση και δεν ανέβηκε. Σκατά. Μπύρες αναμνηστικές σε όλα τα τραπέζια, αρχίζει το ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 0-3 θα έπρεπε να προηγείται η Τσέλσι. Μας κάνουν φάσεις για πλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Με σέντρες δεν νικιέται η Τσέλσι. Δεν μου αρέσει η Λίβερπουλ καθόλου. Τραγική η εικόνα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εντάξει τώρα. Τα βλέπεις ρε Κλοπ, το κέντρο σέρνεται. Ουτε να σουτάρουν δεν μπορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Βούδα ποτέ δεν είχε χαφ η ομάδα σου. Όλα αναμνηστικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τότε πέταγαν οι γύρω τους. Τώρα τα χρόνια πέρασαν. Πάντα φώναζα για ένα δημιουργό. Ολοι είναι αμυντκογενείς. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Μπλόκαρε τους ακραίους και την έδεσες κόμπο.

      Διαγραφή
    2. Τιάγκος για τσιμέντωμα, Τσάμπερλεν γυάλινος, Κειτά με τις μέρες του.

      Διαγραφή
  30. Να φτιάξουν παιχνίδι οι μπροστινοί, αλλά μπροστά ποιός θα καθίσει. Αδιαπέραστη η Τσέλσι, έτσι και προηγηθεί, την γάμησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΕΝΑΛΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μια χαρά σας έκατσε. Και η Τσέλσι να βρει ζόρια για να την δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Λίβερπουλ και Τσέλσι, κάβλα τα παιχνίδια τους, ποτέ δεν είναι σούπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πάντως πολύ αυστηρή η κόκκινη, το πόδι του έβαλε, το χέρι πήγε ενστικτωδώς. Δεν ξέρω και τους κανονισμούς ακριβώς, αλλά χάλασε το ματς τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Χαχαχχα, είπα πως δεν ξέρουν να σουτάρουν κι έχουν τρελαθεί στα μακρινά σουτ, χαχαχχαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Απαπα, παραλίγο ο Λουκάκου να μας κάνει κηδεία. Κανονίστε να χάσετε παίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Χαζεύω αυτό το αρχιλαμόγιο τον Τιάγκο. Περπατάει το κάθαρμα. Ποιός είσαι ρε καριόλη, γαμώ τα ταλέντα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μια μπύρα αναμνηστική. Δεν βλέπετε το δεύτερο ημίχρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 1-1 τελικό. Ανώτερη η Τσέλσι στο α ημίχρονο. Το β δεν υπολογίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κλείσε ρε τα φώτα μην μπουκάρουν τίποτα περίεργοι! Καληνύχτα από τον κρυφό καφενέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Δεν έχουμε φώτα αφεντικό, τί να κλείσω ? Ο λογαρισμός της ΔΕΗ είναι απλήρωτος. Δεν πατάει ψυχή στο μαγαζί. Κάθομαι στο σκοτάδι μόνος μου. Κρυφός καφενές όπως κρυφό σχολειό. Αυτές οι κουβέντες δεν αρέσουν στις αυτοκρατορίες. Σκέφτομαι να πλαστογραφήσω ένα αυτοκόλλητο COVID FREE μπας και μπει κόσμος.

    Μπέρνλι-Λιντς 0-0 στο ημίχρονο. Η Λιντς παίζει το παιχνίδι της, ωραίοι συνδυασμοί, γρήγορες μαζικές επιθέσεις, αλλά τα χαλάει στο τέλος. Η Μπέρνλι με τα τσεκούρια στη ζώνη είχε ένα δοκάρι από κόρνερ. Στο άλλο μαθαίνω Νότιος Κορέα-Γουότφορντ 1-0.

    Σκέφτομαι να ζητάω αμοιβή για τα σχόλιά μου. 10 λεπτά η λέξη. Μόνο εγώ δουλεύω τζάμπα. Αλλιώς κάντο συνδρομητικό να βάλουν μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα παραπάνω κοστίζουν 10,80 ευρώ. 108 λέξεις έγραψα. Περιμένω τα λεφτά.

      Διαγραφή
  43. 1-0 η Μπέρνλι και πολύ το χάρηκα. Η Πρέμιερ έχει ανάγκη από ομάδες σαν τη Μπέρνλι. Να δούμε αν έχει αντίρρηση η Λιντς. Υποψιάζομαι πως φέτος θα δσκολευτεί και η Λιντς. Η αθωότητα τέλειωσε με τη φανταστική περσινή χρονιά της. Και οι δύο ομάδες μοιάζουν στο ότι δεν ενισχύθηκαν καθόλου. Ηταν κι αυτό το βαρύ 0-4 που με προβλημάτιζε. Ενας προβλεπτικός παίκτης κάπως έτσι θα σκεφτόταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 1-1 o Μπιέλσα έχει αντιρρήσεις. Εντάξει ρε Μπιέλσα και σένα σε θέλουμε. Να πέσει στη Τσάμπιονσιπ η Σίτι και η Γιουνάιτεντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Εφιαλτικές στιγμές για την Μάντσεστερ με το ξεκίνημα. 2-0 θα έπρεπε να είναι το σκορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Τους έχει ξεχαρβαλώσει ο Τραορέ εντελώς. Εχει βάλει και τα λάδια του και τους γλιστράει σαν χέλι. Δεν βγαίνει ζωντανή η Γιουνάιτεντ απόψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ετούτοι είναι χειρότεροι κι από τη Λίβερπουλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Λοιπόν, ακολουθεί διακοπή για εθνικές, τα λέμε σε δύο εβδομάδες. Γειά χαρά από μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Βαζω εδω παρακατω τα ματς του πρωτοκολλου sans voir english cups :


    ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ 0DDS >10 σεζόν 2020-2021


    1) 6/11/20 Χαρογκειτ - Σκελμερς 2 @ 15,00 ( τελικο σκορ 4-1)
    2) 7/11/20 Κολτσεστερ - Μαριν 2 @ 11,00 (τελικο σκορ 1-1)
    3) 7/11/20 Σουιντον - Νταρλινγκτον 2 @ 11,00 (τελικο σκορ 1-2)
    4) 7/11/20 Πορτ Βειλ - Κινγκς Λιν 2 @ 11,00 (τελικο σκορ 0-1) με γκολ στο 81' !!!
    5) 7/11/20 Γιουν οφ Μαντσ - Ντονκαστερ 1 @ 13,00 (τελικο σκορ 1-5)
    6) 8/11/20 Μαντρι - Μοργκαμ 1 @ 10,00 (τελικο σκορ 0-1)
    7) 8/11/20 Γουιγκαν - Σορλι 2 @ 10,00 (τελικο σκορ 2-2)
    8) 28/11/20 Πορτσμουθ - Κινγκς Λιν 2 @ 10,00 (τελικο σκορ 6-1)
    9) 28/11/20 Πιτερμπορο - Σορλι 2 @ 15,00 (τελικο σκορ 1-2) με ανατροπη παρακαλω !!!
    10) 9/1/21 Εβερτον - Ροδεραμ 2 @ 15,00 (τελικο σκορ 1-1)
    11) 9/1/21 Αρσεναλ - Νιουκαστλ 2 @ 10,00 (τελικο σκορ 0-0)
    12) 9/1/21 Μ Γιουν - Γουοτφορντ 2 @ 10,00 (τελικο σκορ 1-0)
    13) 10/1/21 Τσελσι - Μοργκαμ 2 @ 29,00 (τελικο σκορ 4-0)
    14) 10/1/21 Μ Σιτι - Μπερμιγχαμ 2 @ 41,00 (τελικο σκορ 3-0)
    15) 10/1/21 Κροουλι - Λιντς 1 @ 15,00 (τελικο σκορ 3-0) ποιά Κρόουλι ???
    16) 10/1/21 Μπαρνσλευ - Τρανμιρ 2 @ 11,00 (τελικο σκορ 2-0)
    17) 10/1/21 Μαριν - Τοτεναμ 1 @ 41,00 (τελικο σκορ 0-5)
    18) 11/1/21 Στοκπορτ - Γ Χαμ 1 @ 11,00 (τελικο σκορ 0-1)
    19) 19/1/21 Σαουθαμπτον - Σριουσμπερι 2 @ 13,00 (τελικο σκορ 2-0)
    20) 22/1/21 Σορλι - Γουλβς 1 @ 17,00 (τελικο σκορ 0-1)
    21) 23/1/21 Γ Χαμ - Ντονκαστερ 2 @ 11,00 (τελικο σκορ 4-0)
    22) 23/1/21 Τσελτεναμ - Μ Σιτι 1 @ 21,00 (τελικο σκορ 1-3)
    23) 23/1/21 Μπραιτον - Μπλακπουλ 2 @ 11,00 (τελικο σκορ 2-1)
    24) 24/1/21 Τσελσι - Λουτον 2 @ 17,00 (τελικο σκορ 3-1)
    25) 24/1/21 Εβερετον - Σεφ Γουεντ 2 @ 10,00 (τελικο σκορ 3-0)
    26) 25/1/21 Γουικομπ - Τοτεναμ 1 @ 12,00 (τελικο σκορ 1-4)
    27) 26/1/21 Μπορνμουθ - Κροουλι 2 @ 11,00 (τελικο σκορ 2-1)
    28) 10/2/21 Σουονσι - Μ Σιτι 1 @ 12,00 (τελικο σκορ 1-3)
    29) 11/2/21 Μπαρνσλευ - Τσελσι 1 @ 10,00 (τελικο σκορ 0-1)
    30) 20/3/21 Εβερτον - Μ Σιτι 1 @ 10,00 (τελικο σκορ 0-2)
    31) 21/3/21 Τσελσι - Σεφ Γιουν 2 @ 12,00 (τελικο σκορ 2-0)


    Οπως βλεπετε τη σεζον που μας περασε παιχτηκαν στο κυπελλο Αγγλιας 31 ματς με αποδοση του αουτσαιντερ 10+ .

    Οποιος τα επαιζε αβλεπί (sans voir) θα εκανε 4 νικες στα 31 ματς .
    Θα ειχε παιξει 31 μοναδες και θα ειχε επιστροφες 11,00 + 11,00 + 15,00 + 15,00 = 52 μοναδες.

    Αρα θα ειχε profit = 21 μοναδες


    και yield = + 67,74 !!!


    Αυτά...




    υγ : καρ(γ)ιόλα Κινγκς Λιν θα με στοιχειώνεις ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Μιχάλη για την έρευνα, σου βγάζω το καπέλο. Εδώ υπάρχει θησαυρός. Κάθισα κι έψαξα τις πέντε τελευταίες χρονιές του FA CUP και βρήκα όλες τις αποδόσεις άνω του 10,00 και τί αποτελέσματα ήρθαν. Λοιπόν, διαβάστε και υπολογίστε.


      2019/2020
      18 ματς/μονάδες, επιστροφή 13 μονάδες.

      2018/2019
      26 ματς/μονάδες, επιστροφή 49 μονάδες.

      2017/2018
      30 ματς/μονάδες, επιστροφή 53 μονάδες.

      2016/2017
      29 ματς/μονάδες, επιστροφή 22 μονάδες.

      2015/2016
      16 ματς/μονάδες, επιστροφή 11 μονάδες.

      Διαγραφή
    2. Σε έξι σερί χρονιές δηλαδή, από το 2015 εως και το 2021, κάποιος θα πόνταρε 150 μονάδες και θα έπαιρνε πίσω 200. Μάλιστα. Το κρατάμε. Συγχαρητήρια στο sans voir και πάλι. Μπράβο ρε παιδιά. Τρομερές στρατηγικές. Μένω άναυδος κάποιες φορές. Σκέφτομαι πως είμαι εντελώς βλάξ.

      Διαγραφή
  50. Μίκης Θεοδωράκης ο Αθάνατος.

    https://www.youtube.com/watch?v=TrXeUIeShYk


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Μίκης Θεοδωράκης ο Αθάνατος.

    https://www.youtube.com/watch?v=UWZVikIihIs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Μιχάλης Θεοδωρακης ΑΘΑΝΑΤΟΣ !!!

    Δεν ανηκε στην οικογενειά του ...
    Ανηκε σε ολους τους Ελληνες...

    Ο Μίκης ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Sidd ....

    Τη σεζον 2018-2019 στο κυπελλο αγγλιας παιχτηκαν 33 ματς με αποδοση 10+ και επαληθευτηκαν 5 :

    1) Μπ Ροβερς - Μπαρνετ 2 @ 11,00
    2) Σ Γιουν - Μπαρνετ 2 @ 12,00
    3) Φουλαμ - Ολνταμ 2 @ 11,00
    4) Νιουπορτ - Λεστερ 1 11,00
    5) Γουιμπλετον - Γ Χαμ 1 @ 14,00


    Οποιος τα επαιζε αβλεπι ( sans voir ) θα ειχε πονταρει 33 μοναδες και θα ειχε επιστροφες 59 ...

    Θα ειχε κερδος 26 μοναδες


    και yield = 78,78 %

    υγ : οι τιμες που βαζω δεν ειναι τιμες κλεισιματος της bet 365 αλλα η real τιμη τη στιγμη της καταγραφης στο πρωτοκολλο ( ειναι δλδ η τιμη που ΘΑ επαιζα εγω ) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Προφανως εσυ κοιτας ετεροχρονισμενα τις τιμες κλεισιματος ....ετσι εχεις λιγοτερα ματς διοτι μια αποδοση 11,00 που εκλεισε στο 8,00 εσυ δεν τη βλεπεις ως διψηφια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ο θεσμος του κυπελλου αγγλιας ειναι ο θεσμος των εκπληξεων ...ειναι η ευκαιρια του άσημου να γινει διάσημος ...


    Στην Αγγλια ολες οι ομαδες μπορουν να κερδισουν ή να χασουν απ όλες ....


    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Φίλε Μιχάλη, συνονόματε του Αθάνατου, τρομακτικό το κενό που αφήνει πίσω του. Με κανέναν άλλο θάνατο δεν ένιωσα τέτοιο ρίγος. Μιλάμε για έργα πρωτοποριακά και μαζί λαικά, παγκόσμιας ακτινοβολίας. Οι ξένοι λένε Ζορμπάς και νομίζουν πως ξέρουν. Ελάχιστα ξέρουν. Μόνο οι Ελληνες ξέρουν πραγματικά γιατί ακούν ταυτόχρονα και τα λόγια αθάνατων ποιητών. Παραδείσιες μουσικές, κανείς άλλος στον εικοστό αιώνα δεν έγραψε τέτοιους μουσικούς ποταμούς. Τώρα τί κάνουμε ? Κρατάμε τη φλόγα ζωντανή με κάθε τρόπο.

    https://www.youtube.com/watch?v=ZZnif5JbDKw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ναι ίσως πρέπει να περιοριστούμε στο κατεξοχήν κύπελλο, το FA CUP. Τα άλλα κυπελλα δεν έχουν την ίδια ιστορική βαρύτητα. Είναι ζόρικη η υπόθεση γιατί υπάρχουν γύροι που δεν περνάει κανένα αουτσάιντερ και νιώθεις μεγάλο κορόιδο, αλλά τελικά αποζημιώνεσαι αν δείξεις υπομονή. Και ναι, εγώ βλέπω τελικές τιμές κλεισίματος στο οντσπόρταλ, από εκεί υπολόγισα.

    Είναι και του Λειβαδίτη τα τραγούδια ανατριχιαστικά, ιδίως τα τρία πρώτα. Ανατριχιαστικά.

    https://www.youtube.com/watch?v=iUWNXhOq6bI&t=32s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Καναμε αρχη και στο sans voir live ...

    Για να δουμε τι τυχη θα εχουν οι επιλογες μας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Έχω μπλέξει με ξυλεία. Πιστευω την άλλη Παρασκευή να είμαστε έτοιμοι για άρθρο. Κάνω και ανακατασκευές στον καφενέ για τα νέα μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή