22 Νοε 2021

"από το Νορθάμπτον στο Σάτον"

 

Είχαμε κάνει τάμα - εάν δεν φύγει ο Σόλσκιερ δεν ξαναγράφουμε. Και τρώει την τεσσάρα από Γουότφορντ και επιτέλους - Σόλσκιερ out.

Και εκεί να επιμένει -"μπορώ να το γυρίσω, αρκεί η διοίκηση να μου δώσει μια εύκαιρα." -πόσες ευκαιρίες ρε καραγκιόζη θες; Έπρεπε να είχες φύγει μόνος σου. 

Και πάνε για Ζινταν - ο Ζιζου δεν θέλει να μπλέξει με ομάδα που θέλει δουλειά, και ακούγεται για Ποτσετίνο και Ζιντάν στην Παρί. Δεν τους ακουμπά αυτούς η πανδημία - μην είσαι χαχόλος. 

Πήγα που λες ρε Βούδα, την Τρίτη που είχαμε εκείνη την πορεία διαμαρτυρίας οι καφετζήδες. Από απόσταση πήγα, μην με φανταστείς μπροστάρη και αηδίασα. 

Είναι δυνατόν ρε πούστη μου να διεκδικείς, ζητιανεύοντας; Δωσ΄ μου κάτι παραπάνω και αμόλα και ελευθέρους σκοπευτές - στα παπάρια μου όλα. Και χωροφύλακας θα γίνω και πορτιέρης και ελεγκτής κυκλοφορίας, αρκεί να πάρω ένα χαρτζιλίκι. 

Να τα κλείσετε τα ρημάδια σας! Και να πάτε σπίτια σας να πεθάνετε υγιείς από την πείνα...

Αύριο έχει κάτι Αγγλιδούλες - το Σαββάτο δεν είχε τίποτα και βρήκαμε ευκαιρία να αποτραβηχτούμε από την παράνοια. 

Έλλειψη βιταμίνης D παρατηρείται σε πάνω από τους μισούς Έλληνες. Η συγκεκριμένη βιταμίνη είναι η βιταμίνη του ήλιου και εδώ δεν θα έπρεπε να είχαμε τέτοια θέματα. 

Φαντάσου,  τι ζωή ζει ο έλληνας! Μέσα σε κάτι μπαούλα κρύβει το σαρκίο του - μακριά από το φως. 

Και σκέψου τώρα τι προσφέρει στην δημόσια υγεία, να κλειδώνεις τους ανθρώπους μέσα στα σπίτια τους για μήνες. 

Και ακόμα υπάρχουν οπαδοί του lockdown...

Δουλειά δεν είχε ο Διάβολος ξαμολήθηκε στο διαδίκτυο να ψάχνει αντιρρησίες. Έτσι είναι θα το φας ολόκληρο το πακέτο - μην νομίζεις πως δεν θα έρθουν και για σένα - μην νομίζεις πως θα είσαι πάντα στην απέναντι όχθη. Την ασφαλή όχθη. 

Νορθάμπτον(1.72) - Όλνταμ(5.25) - θα πάρουμε τα βουνά με την Ολνταμ. Πάει Νορθάμπτον και καπάκι τραβάει για Σαλφορντ. Εκεί δίνει το διπλό 7.00. Δηλαδή ρε γκισέ, πιο δύσκολα βλέπεις να πέρναγα από Σαλφορντ. 

Άσχετο, αλλά το 7.00 είναι ευκαιρία. Ωραία ανατροπή έκανε προχθές με Πορτ Βειλ, έχανε  1-2 και το γύρισε στο 82΄και στο 93 με αυτογκόλ. Και στο Έξετερ δικαιούνταν κάτι καλύτερο και γενικά είναι σε κάλο φεγγάρι. 

Η Νορθάμπτον είναι στην πέμπτη θέση και ίσως βγάζει μια κοιλιά, αφού δεν κέρδισε στα τελευταία δυο.  Είναι μικρό το δείγμα, αν ήταν μεγαλύτερο δεν θα είχαμε και αυτές τις αποδόσεις. 

Με καλή προϊστορίας εκεί μέσα πάει η Ολνταμ - έξι παιχνίδια, έχει τρεις νίκες, ένα Χ και μόλις δυο ήττες. 

Εκτίμηση - ναι σε όλα με την Όλνταμ.

Σάτον(2.05) - Μάνσφιλντ(4.00) - Βάλτε τώρα που γυρίζει για την Μάνσφιλντ. Αλλά μαζεύεται το διπλό και θα χαθεί η ευκαιρία. 

Έκανε μετά από καιρό τρεις σερί νίκες η Μάνσφιλντ και δείχνει να βρίσκει τον δρόμο της. Βέβαια κι οι αντίπαλοι δεν ήταν κάτι το τρομερό.  Την Τρανμίρ κέρδισε που βρίσκεται στην 12΄ θέση, Στιβενέιτζ στην 21΄και την τελευταία Σκάνθορπ. 

Αλλά και η φαβόρα άρπαξε μια τεσσάρα προχθές στο Λονδίνο από Λέιτον. Ζορίζεται στα εκτός η Μάνσφιλντ και η Σάτον έχει μαλώσει με τις ισοπαλίες. 

Εκτίμηση - Δεν είναι και η απόδοση καμιά ευκαιρία που βγάζει μάτια, αλλά μπορούμε να στηρίξουμε την φόρμα της Μάνσφιλντ σε τιμές πάνω από 4.00. 

Έχει και  πρωταθλήματα της χλιδής, αλλά εκεί απλά κοιτάμε. 

Υ.γ.1 Άντερς Τέγκνελ, έτσι λέγεται ο επιδημιολόγος που δεν "σκότωσε" την ελευθερία, στο όνομα της δημόσιας υγείας στην Σουηδία. Απεχθάνεται το lockdown, γιατί όπως έλεγε, είναι σαν να κυνηγάς μια μύγα με ένα σφυρί. Οι υπόλοιποι συνεχίζουμε να έχουμε γκρεμίσει τα πάντα, κυνηγώντας ακόμα την μύγα.

Υ.γ.2 Βούδα, κάνε είσοδο στις γιορτές ντυμένος Αι Βασίλης. Φέρε δώρα στον λαό άχαστα σημεία...






10 σχόλια:

  1. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον Καφετζή.

    Η Ομάδα του sans voir σκάει γάιδαρο για να παίξει ένα μπετ! Θυμάμαι κάτι εποχές που έπαιζα μια ...δεκαριά στοιχήματα σε ένα ΣουΚου. Ημαρτον δηλαδή!

    Τώρα έχω να παιξω από τις 7 του μήνα (Stal Mielec)! Ειπαμε, σκάμε γάιδαρο. Του βγάζουμε την ψυχή του Γκισέ για να μας δει πελάτες. Με κάτι σαν και εμάς ...πρόκοψε το Γκισές! Με το που μας βλέπει στραβομουτσουνιάζει! Σαν να τονε βλέπω να μας λέει με ξυνισμένη μούρη: "πως και απο τα μέρη μας;"

    "Γκλινγκ" στα μάτς του Μπαζ στην "εφαρμογή" σου svl μπας και προκύψει κάτι στο λάιβ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου επίτιμε. Τεμπέλης μας βγήκε ο κύριος Pre.

      Η Όξφορντ χτυπήθηκε από κορονοϊό, γι αυτό βούλιαξε το διπλό της Φλίτγουντ. Ενημερωτικά, χωρίς να μας αγγίζουν αυτά.

      Οι άλλοι στο Μάντσεστερ, δεν υπάρχει προπονητής να πάρουν τώρα που έδιωξαν τον άσχετο. Το καλοκαίρι γίνονται αυτές οι δουλείες, αλλά ήθελαν να κρατήσουν τον τυχεράκια.

      Τα σέβη μου, κύριοι.

      Διαγραφή
  2. Παρών κι εγώ ...
    Είμαστε έτοιμοι να δούμε στο λάιβ Όλνταμ και Μάνσφιλντ ...:))

    Αυτή η Σάλτσμπουργκ δε φτάνει που μπουκωσε παίζει σήμερα με την Λίλ και το Σάββατο πάει μέσα στην Αούστρια Κλάγκενφουρτ και είναι 1 dnb @ 12,85...

    Ακούω τιρινίνι παίδες αλλά τεσπα ...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοιμηθήκαμε νωρίς. Όλνταμ και Μάνσφιλντ δεν έκαναν και πολλά. Δεν πειράζει συνεχίζουμε...

    Φυσιολογικά τα χθεσινά αποτελέσματα - δεν ήταν οι ελπίδες με εμάς.

    Ρε Βούδα που χάθηκες; Έλα ρε παιδάκι μου να δούμε τι θα κάνουμε. Που βαδίζει τούτος ο καφενές; Που βαδίζει τούτος ο κόσμος;

    Η σόμπα μας καίει μια χαρά, αν και ο χειμώνας δεν λέει να έρθει. Θα μας πρήξουν με την κλιματική αλλαγή...

    Βαλβέρδε στην Μάντσεστερ - τον θέλουν για τα μεγάλα παιχνίδια.

    Σήμερα Σίτι - Παρί, έτσι πληροφοριακά.

    Έχω βάλει και βότανα στον καφενέ - μεγάλη η πίεση στον κόσμο να τον χαλαρώσουμε λίγο. Αν και τα μουλροχαπα κάνουν θραύση. Με τις χούφτες τα καταπίνουν οι "υγιείς".




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα στον Καφενέ.

      Σίτι-Παρί λέει ο Ερημίτης. Γέροντα Ευάγγελε, εκεί στο Ερημητήριο έχεις τίποτα Cosmote TV και δεν μας το λες?
      Εκκοσμίκευση ή Εγκοσμίκευση?
      Να μας πει ο Βούδας αν έρθει.

      Για εμας στα Υπόγεια είναι η θέα. Ποιά Παρί και ποιά Σίτι;
      Ο Γέρων Μιχαήλ και ο Γέρων Νικόλαος έχουμε βάλει στο sans voir live τη Φούλα(μ) με την Ντέρμπι.

      Αυτό είναι ντέρμπι! Πρώτος με τελευταίο! Αγγλία είναι. Everyone can defeat anyone.
      Στα τελευταια 28 ματς του λάιβ, μόλις ΕΝΑ πήρε ο κ. Pre! Μόλις ένα! Και αυτό στο 4.20.

      Καραούλι εμείς. Σκάμε γάιδαρο για να παίξουμε, αλλά σήμερα ας ελπίσουμε ότι θα παίξουμε και θα κερδίσουμε μαζί με τον κ. Pre.

      Διαγραφή
    2. Για να δούμε στο τέλος τι θα κάνει η Ντέρμπι;

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα στους φανατικούς μας συνοδοιπόρους. Ρε τι περπάτημα έριξαν οι τρεις μπροστά της Παρί; Ωραία η Σίτι, μπορούσε κι άλλα γκολ. Ποτσετίνο - ο συμβιβασμένος...

    Σήμερα έχει Ευρώπη από το πιο κάτω ράφι, αλλά εμείς δεν το έχουμε με αυτά.

    Είχαμε τον Βούδα για την βρώμικη δουλειά, αλλά τα μούτζωσε και καλά έκανε.

    Ήταν και λίγο αντιρρησίας και μπορεί να φοβήθηκε τον νέο Μέγα Ιεροεξεταστή. Να διαβάσετε τους ¨Αδερφούς Καραμαζώφ" του Ντοστογιεφσκι που λέγεται πως το έγραψε μόνο και μόνο για να χωρέσει εκεί μέσα τον "Μέγα Ιεροεξεταστή". Πόσο προφητικό αποδεικνύεται στις μέρες μας.

    Στην Νορβηγία μια διαφήμιση παρουσιάζει έναν ύποπτο να φιλιέται με τον Αι Βασίλη - προσφορά της νέας εποχής στα παιδιά. Η αρρώστια θα γίνει υγεία και η ανωμαλία θα πρέπει να προσκυνηθεί...


    Πολλά είπαμε - δεν είναι και να λες πολλά στις μέρες μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερημίτη, προσυπογράφω αλλά θα βρεθεί καμία οργάνωση τύπου ουράνιο τόξο τύπου lgbtqxyz και θα κατηγορήσει τον καφενέ μας ότι είναι ρατσιστικός καφενές!

      Δεν γλυτώνεις από δαύτους άμα σε πιάσουν στο στόμα τους!

      Αυτοι είναι τρελοι ρε και θα κάνουν τον καφενέ ... sugamoto magazaki!

      :))))))

      Διαγραφή
  5. Βροχερές καλημερες ...

    Βάλαμε svl τη Φολενταμ με τους Ντενμποσαιους και ο μπουκ πήγε το διπλό από το 6 στο 12,00...!!!
    Μπήκε υποχρεωτικά sv αλλιώς πρέπει να κλείσει το θρεντ...
    Υπάρχουν φορές που ο μπουκ σου βάζει μια απόδοση και σου λέει : ''Παιξε αν τολμάς ''... Δε φοβομαστε να παίξουμε διότι παίζουμε αποδόσεις ...Δε γνωρίζω ούτε ένα παίχτη απ' τους 22 που θα παίξουν και δε θέλω να μάθω διότι τότε μπορεί να επηρεαστω και να φοβηθω ... Το ότι προφανώς θα χάσω είναι οφθαλμοφανές .... Όμως επίσης προφανές είναι ότι η Ντεν Μπος δεν βγαίνει μαθηματικά 10% σε κανένα σύμπαν ...

    Υγ : Κατάθλιψη θα πάθουμε χωρίς Βούδα...Να είναι καλά και νά γυρίσει σύντομα στο στέκι του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή